Dany, nu da cu parul...mie mi s-a parut interesant jocul si de aia vi l-am aratat...mai ne punem creierul la treaba....eu am deja vreo 30 de jocuri...vreo 3 le-am castigat, la multe ies pe locul 2 si i-au puncte...niciodata nu am fost eliminata (parca ma mobilizez mai bine la razboi...ca si la dieta cand esti cu sabia deasupra capului). In leg cu casa...fii calma o sa se termine pana la urma...bine ca nu stai acolo...atunci sa fi vazut...calm....
May vad ca te mobilizezi si-mi place...e adevarat ca fara fructe....dar nici cu legumele nu te omori....sau nu vad eu bine?
Si nu in ultimul rand...azi e ziua lui bubbles, nu?...deci La multi ani daca nu gresesc....oricum zicea ceva de un tort...astept cu limba scoasa...
...sa ai o viata frumoasa asa cum ti-o doresti!
Eu ieri am stat in parc cu copilul vreo 3 ore jumate...noroc ca m-am mai intalnit cu un coleg si sotia care au si ei o fetita cu 6 luni mai mica....a fost tare placut cu toate ca am cautat un loc de parcare de mi-a venit rau pt ca in parc era si un concert al celor de la Avon...
E frumos afara, dupa masa fac ordine in sifonier si mut lucrurile subtiri mai la suprafata...si calc de o sa mi se taie...pt toata saptamana!
O zi minunata tuturor!