Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
axe10
Buna dimineata din nou de la servici!
Dany, nu da cu parul...mie mi s-a parut interesant jocul si de aia vi l-am aratat...mai ne punem creierul la treaba....eu am deja vreo 30 de jocuri...vreo 3 le-am castigat, la multe ies pe locul 2 si i-au puncte...niciodata nu am fost eliminata (parca ma mobilizez mai bine la razboi...ca si la dieta cand esti cu sabia deasupra capului). In leg cu casa...fii calma o sa se termine pana la urma...bine ca nu stai acolo...atunci sa fi vazut...calm....

May vad ca te mobilizezi si-mi place...e adevarat ca fara fructe....dar nici cu legumele nu te omori....sau nu vad eu bine?

Si nu in ultimul rand...azi e ziua lui bubbles, nu?...deci La multi ani daca nu gresesc....oricum zicea ceva de un tort...astept cu limba scoasa...
bday.gif flowers1.gif
...sa ai o viata frumoasa asa cum ti-o doresti!

Eu ieri am stat in parc cu copilul vreo 3 ore jumate...noroc ca m-am mai intalnit cu un coleg si sotia care au si ei o fetita cu 6 luni mai mica....a fost tare placut cu toate ca am cautat un loc de parcare de mi-a venit rau pt ca in parc era si un concert al celor de la Avon...

E frumos afara, dupa masa fac ordine in sifonier si mut lucrurile subtiri mai la suprafata...si calc de o sa mi se taie...pt toata saptamana!

O zi minunata tuturor!
bubbles
Neata yahoo.gif .Multumesc Axe hug.gif pupic.gif .Maine e ziua mea....azi e party`ul dar in calendar am trecut ca pe 14 Mai flowers1.gif .Plecam la Cheii cheer.gif >Maine poze biggrin.gif
Ella79
Neata!
Dumnezeule, ma simt de parca m-a lovit trenul! Acum m-am trezit si ma dor toate. Talpile, gleznele, gambele si fundul pt ca saptamana asta am facut kilometrii intregi pe jos. Mainile pt ca am carat mereu cate o ditamai geanta dupa mine iar ieri in aeroport mi-am cumparat vreo 8 kg de reviste italiene, sa am 2 luni ce citi )).gif . Colac peste pupaza ma doare rau in gat de la niste suc rece. doh.gif Am luat niste pastile din alea de gat dar ma bate gandul sa bag antibiotice, desi nu le suport si nu sunt de acord cu ele. E clar ca sunt cu imunitatea la pamant si inca niste febra mi-ar lipsi mie acum...
Peste 15 minute plec sa-mi fac manichiura, apoi trebuie sa calc ce am spalat azi-noapte, apoi bagajul, apoi sa ma duc pana la ai mei (80 km dus-intors) ca nu i-am vazut de 2 saptamani, apoi sa ma vad cu niste amici, apoi sa ma spal pe cap..... Eventual ar trebui sa si dorm, daca nu cer prea mult... )).gif

Dany, e atat de frumoasa casuta ta!!! E ca din povesti, e ca un vis frumos. Mi se pare relaxanta numai poza ai, d'apai cum o fi in realitate.... Nu ma mai satur sa ma uit la poza aia...
Daconst, Antonia, Tulip, Himere, Axe, Deea si tuturor mamicilor, LA MULTI ANI DE ZIUA MAMEI (sarbatoarea germana).

Ella79
Bubbles, LA MULTI ANI!!!!!!![color=#FF0000][b]
daconst
Bubbles,La multi ani,sa fii iubita si fericita! floare.gif

Dany,Ella,mersi de urari,ca eu uitasem deja.Nu o sarbatoresc eu,dar e motiv bun de scos ochii la sot. lol.gif

May,sa-ti porti sanatoasa adidasii.Vezi cu ce aminitri raman barbatii dupa ce te vad? naughty.gif
nusarich
La Multi Ani! tuturor mamicilor (nemtoaice si nu numai).

dany, vreau si eu casuta ca a ta blushing.gif ! cand ma fac mare (vorba lui may) imi comand si eu una. daca se poate nu in Ro.

ella, spor la treburi, distractie placuta si un drum usor in continuare. te asteptam co pozele cand revii pentru mai mult de 2 zile (si alea, saracele, ... )
May
lol.gif Neatza lol.gif

dany nu daaaaa!!!! blushing.gif pupic.gif

daconst la multi ani de ziua mamei floare.gif

bubbles la multi ani si petrecere frumoasa cheer.gif

axe pai eu mananc legume aproape in fiecare zi, vineri in meniu am avut si spanac si varza, dar ieri a fost o zi petrecuta mai mult in oras, iar kebab-ul a avut si ala legume )).gif se pune nu? )).gif

ella have fun in continuare yahoo.gif
honey79
Yuppy!!! Am jucat 49 de jocuri... de cand Axe ne-a dat link-ul.
Dar... am o cruciulita de aur si 4 stelute. biggrin.gif
O zi frumoasa sa aveti.
uka
hey, am venit si eu de la munte si am trecut sa va salut
din pacate nu am avut timp sa citesc din urma
May
Ce bine iti sta in fusta w00t.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 13-05-2007, 05:28 PM) *

Ce bine iti sta in fusta w00t.gif

give_rose.gif mersic...am mai spus-o problema mea e burta... nu fundul sau picioarele...
imediat fac albumul pe yahoo cu mai multe poze...
axe10
CITAT(Maybeline @ 13-05-2007, 03:33 PM) *

lol.gif Neatza lol.gif

dany nu daaaaa!!!! blushing.gif pupic.gif

daconst la multi ani de ziua mamei floare.gif

bubbles la multi ani si petrecere frumoasa cheer.gif

axe pai eu mananc legume aproape in fiecare zi, vineri in meniu am avut si spanac si varza, dar ieri a fost o zi petrecuta mai mult in oras, iar kebab-ul a avut si ala legume )).gif se pune nu? )).gif

ella have fun in continuare yahoo.gif

Se pune ma cum sa nu se puna...eu ma refeream la salate...eu alea gatite le punctez cu 0, adaug uleiul, pasta de tomate...nici nu-mi trece prin cap sa le punctez decat daca sunt prea multe...adica punctat la modul =mancat.
uka
iaca si albumul... eu apar in putine poze dar o sa mai recunoasteti personaje cu siguranta
wink1.gif

http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762401355912

LA multi ani BUBBLES , sa fii fericita, sa ai o nunta ca in povesti, sanatate si impliniri pe toate planurile, spor la dieta
Anna
Neata fetelor!

Bubbles LA MULTI ANI! Petrecere frumoasa si multe cadouri pupic.gif cheer.gif
La multi ani si pentru mamicile de pe aici hug.gif

dany distractie placuta si spor la treaba, cate putin, cate putin si in curand e gata casutza hug.gif
uka, cum a fost la munte? noutati ceva? blum.gif vreau si eu la muuunte blum.gif

eu azi am stat si am lenevit ca o cow.gif, is in pom cu un proiect, cu un examen...si in loc sa fac ceva ma tot plang ..oooff.
e asa cald afara de te topesti, vreau si eu vant si racoare.
Va pup pe toate pupic.gif pupic.gif give_heart.gif give_rose.gif
May
uka sunt super pozele cheer.gif dar theo ce cauta in poze? huh.gif

axe aaa la salate te referi... nu prea mananc salate cu ulei... prefer sa imi fac doar rosii cu oregano si gata salata blum.gif. Niciodata nu o sa vedeti o salata ca masa principala la mine, cat despre legumele gatite, nici eu nu le punctez, punctele vin tot de la ulei si ce mai pun pe langa ele in timpul gatitului
uka
[quote name='Maybeline' date='13-05-2007, 06:05 PM' post='68397']
uka sunt super pozele cheer.gif dar theo ce cauta in poze? huh.gif

blushing.gif blushing.gif biggrin.gif w00t.gif

naughty.gif si cu tine acum......
ne-am impacat pe 2 mai
nu dati cu pietre....am facut-o pe pielea mea, si e adevarat ca rational nu as fifacut asta dar sentimentele....nu pot sa mi le ascund, oricat as fi zis eu si as fi vrut sa ma mint singura ca mi-a trecut, oricum situatia se va schimba, o sa fiu mai rezervata si fara planuri de viitor deocamdata iar dk vor exista el se va agita ptr ele nu eu
May
PAI SI CAND AVEAI DE GAND SA NE ZICI??????????????????

w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Sa fie intr-un ceas bun floare.gif
uka
blink.gif blink.gif blink.gif tease.gif tease.gif lol.gif lol.giflol.giflol.giflol.gif
nu am vrut sa zic nimic pana nu a fost ceva concret...de atunci abia acum am fost la el si am vb fata in fata, a fost f dragutz, m-a asteptat cu un buchet de trandafiri in gara.....in fine, de pe 2 mai pana pe 7 mai doar am mai vb la teelfon, pe 7 mai s-a carat aia de la el si d atunci.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
ca sa nu va mai zic ca mi-a dat cheile de la garsoniera...se straduieste sa ma faca sa am iar incredere in el ptr ca stie ca m-a ranit mult si cuvintele ii sunt oarecum de prisos si faptele conteaza mai mult...si asa e...
acum m-am mai linistit, dar joi seara ma intrebam dc sa ma duc sau nu si m-a rugat sa ii dau sansa de a-mi da niste raspunsuri cu toate ca stie ca probabil nu vor avea mare valoare si imi este frica sa mai cre din el...

Anna
CITAT(uka @ 13-05-2007, 06:24 PM) *

blink.gif blink.gif blink.gif tease.gif tease.gif lol.gif lol.giflol.giflol.giflol.gif
nu am vrut sa zic nimic pana nu a fost ceva concret...de atunci abia acum am fost la el si am vb fata in fata, a fost f dragutz, m-a asteptat cu un buchet de trandafiri in gara.....in fine, de pe 2 mai pana pe 7 mai doar am mai vb la teelfon, pe 7 mai s-a carat aia de la el si d atunci.... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
ca sa nu va mai zic ca mi-a dat cheile de la garsoniera...se straduieste sa ma faca sa am iar incredere in el ptr ca stie ca m-a ranit mult si cuvintele ii sunt oarecum de prisos si faptele conteaza mai mult...si asa e...
acum m-am mai linistit, dar joi seara ma intrebam dc sa ma duc sau nu si m-a rugat sa ii dau sansa de a-mi da niste raspunsuri cu toate ca stie ca probabil nu vor avea mare valoare si imi este frica sa mai cre din el...

uka.. pupic.gif ti-am zis parerea mea, asa ca sa fie intr-un ceas bun floare.gif give_rose.gif
uka
CITAT(annaiss_derrian @ 13-05-2007, 06:29 PM) *

CITAT(uka @ 13-05-2007, 06:24 PM) *

uka.. pupic.gif ti-am zis parerea mea, asa ca sa fie intr-un ceas bun floare.gif give_rose.gif

sarumana la toate give_rose.gif
May
yahoo.gif Sper sa nu te mai faca sa suferi niciodata floare.gif
Anna
tu ce faci may? ce bantui pe forum pe aici? blum.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 13-05-2007, 06:37 PM) *

yahoo.gif Sper sa nu te mai faca sa suferi niciodata floare.gif

si eu la fel............
chiar vorbeam cu annais in "gradina magica" si ii spuneam k mi te si inchipui ceva de genul:
" ce???? fata ai innebunit, de ce nu spui nimic???"
lol.gif lol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif give_rose.gif hug.gif
May
anna tu vorbesti? misca-ti fundul si fa-ti proiectul lol.gif hug.gif

uka esti mic copil daca iti imaginezi ca asa am reactionat lol.gif de fapt era ceva de genul: fugi ca te omor!!!!! astepti sa intreb eu de el ca sa zici? te omor!!!!!!!!!! lol.gif

Eu plec in vizita la cineva, asa ca fiti cuminti si sa nu faceti ceva ce eu nu as fi facut naughty.gif

Am uitat sa va spun ca ieri am vb cu sexy vreo 2 ore la tel de i-am disperat copilele care au crezut ca lu` mama-sa i-a crescut un telefon in ureche de nu mai termina odata lol.gif. Sunt bine, dar tot nu vin nesimtitii aia sa rezolve netul mad.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 13-05-2007, 06:55 PM) *

[
uka esti mic copil daca iti imaginezi ca asa am reactionat lol.gif de fapt era ceva de genul: fugi ca te omor!!!!! astepti sa intreb eu de el ca sa zici? te omor!!!!!!!!!! lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif mi te inchipui dar nu pot sa si scriu lol.gif lol.gif
May
Se amana putin vizita ca a intervenit o tura rapida de fursecuri si acum astept sa faca si Remy un dus repede blushing.gif blushing.gif blushing.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 13-05-2007, 07:23 PM) *

Se amana putin vizita ca a intervenit o tura rapida de fursecuri si acum astept sa faca si Remy un dus repede blushing.gif blushing.gif blushing.gif

tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif inchipuie-ti cum au fost la mine astea 2 zile... nu stiam unde sa ma mai ascund desi.... la noi lucrurile stateau cam invers... sorry.gif
Andreea-Rodica
Eu nu prea scriu pe aici, nefiind un neuron in adevaratul sens al cuvantului, dar Uka, vreau sa-ti urez sa fii fericita, sa ai rabdare (orice relatie se cladeste cu multa rabdare), si daca vei dori, in curand sa ai ce scrie la Nunti. hug.gif
uka
CITAT(Andreea-Rodica @ 13-05-2007, 07:45 PM) *

Eu nu prea scriu pe aici, nefiind un neuron in adevaratul sens al cuvantului, dar Uka, vreau sa-ti urez sa fii fericita, sa ai rabdare (orice relatie se cladeste cu multa rabdare), si daca vei dori, in curand sa ai ce scrie la Nunti. hug.gif

give_rose.gif give_rose.gif sarumana, da stiu... rabdarea si calmul ma definesc de cele mai multe ori... cum a fost la nunta ta?!?!?!?
ai scris pe undeva??
casa de piatra inca o data...
nu imi fac planuri ptr nunti...dar...oricum dk va fi va fi undeva dupa 2008 floare.gif
Andreea-Rodica
Nunta mea a fost foarte frumoasa, abia astept sa vad dvd-ul ca eu nu prea stiu exact ce s-a intamplat. Am pus link spre album la Nunti.
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 11-05-2007, 05:56 PM) *

axe foarte tare jocul!

Buna
Super tare jocul Axe, de cand l-am descoperit aici, nu l-am mai lasat. Deja il joaca prietenii mei , o colega de la birou si un sef blink.gif
Ma cert cu babuinul pe calculator pt jocul acesta.
daconst
Of,Uka,nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu pentru tine. )).gif
Eu sunt mai pesimista din fire sau mai baba poate si nu vad cu ochi buni asta. blushing.gif
Daca tu asta ti-ai dorit,ce sa zic...sper sa dureze mai mult de data asta si sa nu te mai raneasca niciodata ca nu meriti. give_rose.gif

Am venit si eu de afara,am fost iar cu rolele si caruciorul.Nu de alta dar am cam scapat la borcanul de Nutella si poate nu se supara cintarul asa rau pe mine. lol.gif
Fug sa-i fac baita la bb si intru apoi iar sa va mai citesc.
daconst
Vad ca n-are nimeni chef de povesti. grin.gif

Am mai pus pozici noi,pentru cine vrea sa ne vada aici .
_noni_
salutare!

mi-e dor de voi! hug.gif va scriu...ghici de unde?! de la budapesta! bineinteles ca mi-a fost dor de bobi si sambata dimineata m-am urcat in tren si am venit la el.

azi am fost la cumparaturi, ca ma ingrozisera preturile din Ro si am zis sa mai profit odata de ocazie! grin.gif sunt obosita moarta, am petrecut 8 ore prin magazine, dar mi-am luat multe chestii dragute!

acum nu mai sunt in stare, dar revin maine cu poze si mai multe amanunte!

va pup! o seara frumoasa! give_rose.gif

}{
May
daconst ma pun pe facut o fetitza daca garantezi casatoria cu Lucas )).gif pupic.gif

noni asteptam poze cheer.gif
Anna
Dana e un dulce copilu tau pupic.gif si e asa scumpic cand scoate limba blum.gif give_rose.gif
May
Meniu 13 Mai 2007

*- spanac - 2 p
- 2 oua in tigaia de teflon - 4 p
- 1 felie de paine integrala - 0,4

*- 175 gr paste - 3 p
- sos de tomate si ceapa - 2,5

*- 2 felii de paine integrala - 0,8
- 2 felii mortadella siciliana - 2,4
- o muscatura de mar - 0 p

Total: 15,1 puncte din 22 permise
danyhoney
Neata , frumoaselor !

LA MULTI ANI , ANDREEA !!!! Sanatate multa , fericire si o nunta ca in povesti !

Axe - e tare fain jocul acela dar nu prea am timp sa joc . Am doar 1 la activ .... )).gif . Recuperez eu cand termin cu treburile

Uka- buey , ce bine iti sta in fusta !!! Povestea cu Theo e ceea ce vroiai sa-mi spui pe la sfarsitul lunii blum.gif ? Sincera , nu stiu ce sa zic , dar sper sa fie bine de data asta si sa nu te mai vedem niciodata trista din cauza lui hug.gif

Danutella - vad ca ti se potriveste iar acest nume blum.gif lol.gif . Ce ma bucur ca ai facut poze alb-negru cu Lucas , sunt faineeee rau !! Cel mai mult mi-a placut asta !!! Si asta

Noni - asteptam poze !!!

Anna - facem schimb ? Iti trimit vant si ploaie si tu imi trimiti soare ?

Va pupic.gif si va doresc o saptamana superba !!
nusarich
buna dimineata si La Mutli Ani, bubbles!
uka
CITAT(danyhoney @ 14-05-2007, 08:28 AM) *

Neata , frumoaselor !

LA MULTI ANI , ANDREEA !!!! Sanatate multa , fericire si o nunta ca in povesti !

Uka- buey , ce bine iti sta in fusta !!! Povestea cu Theo e ceea ce vroiai sa-mi spui pe la sfarsitul lunii blum.gif ? Sincera , nu stiu ce sa zic , dar sper sa fie bine de data asta si sa nu te mai vedem niciodata trista din cauza lui hug.gif

Va pupic.gif si va doresc o saptamana superba !!

give_rose.gif give_rose.gif yap...asta vroiam sa-ti spun... yahoo.gif neatzaaaaa
mi-e somn si vreau in pat la mine, abia astept sa-mi vina colega din concediu

Danutella bucura-te pentru mine pentru ca este ceea ce imi doream, deocamdata imi este putin frica, dar am sprijinul lui si se straduieste ceea ce ma bucura
Tulip
cheer.gif cheer.gif
La multi ani,ANDREEA!
cheer.gif cheer.gif
Pisik
Neatza neatza!

Ce faceti fetelor? Eu am fost la munte, la Simon-Bran, au fost doua zile de relaxare totala, intr-o liniste care aproape "doare", cu un miros de aer proaspat si curat, ce mai, o nebunie. A fost chiar frumos si relaxant.

http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762401384046 - pozele

Cu dieta m-am tinut bine zic eu, am avut mici abateri, o sa le vedeti in meniuri.
Fetele, am gasit la o benzinarie de pe drum o inghetata de la Delta Slim nu stiu cum, parca Slim Ice, e pe bat, de cacao, scrie mare pe ea 43, de la 43 de calorii si o portie de 60ml are 43 de calorii si 0,4% grasime, deci 0,7 p/inghetata. In Carrefour nu am vazut-o, dar poate gasiti voi pe undeva.

Ma enerveaza ca a venit caldura si mi-am dat seama ca nu am pantofi si haine de vremea asta (multe nu imi mai vin devil.gif ) si trebuie sa dau o raita prin magazine, aseara eram efectiv disperata, astazi mi-a mai trecut putin...
Stau bine la cantar, adica bine in ritmul meu de melc batut in cap devil.gif ; dimineata imi arata 71,5, asta este, poate in august revin si eu macar la greutatea de la nunta, sa imi vina si mie hainele. Oricum, sotul mi-a spus ca se vede, ca se aseaza altfel carnea. Si mama mi-a zis ca am slabit...
Sotul a ajuns la 126 si un pic, deci se apropie de 10 kile date jos in 2 sapt blink.gif si eu ma chinui de o luna si abia abia 3 kg sorry.gif

Meniu sambata:
MD: 1 felie paine dieta + 50 gr branza vaci + 2 felii sunca + rosie
G1: inghetata delta dietatica blum.gif
P: gratar pui (piept si pulpita de gust doar) - destul de mult, nu stiu cat + o felie de paine + salata cu de toate si ulei de masline
G2: mere
C:o musctura strudel mere blushing.gif + 1 iaurt zuzu 0,1%

Meniu duminica:
MD: 2 felii paine dieta + 50 gr branza vaci + 2 felii sunca + rosie + 1 bucatica placinta mere (cat un pachet de chibrituri) blushing.gif
G1: mar
P: ciorbita de legume blushing.gif + 150 gr piept de pui la gratar + salata varza + o muscatura clatite cu branza dulce blushing.gif
G2: inghetata dietetica blushing.gif ; mai tarziu mar
C: 200 ml iaurt zuzu (tarziu)

Va pup, sa aveti o zi frumoasa pupic.gif

Amazoana
Neata fetele
Fumoase poze Pisik floare.gif
La multi ani Bubbles! pupic.gif Multe bucurii si o nunta ca in povesti!
Pisik
Bubbles, ti-am zis si la tine in casuta dar iti spun si aici: La Multi Ani! Sa fii fericita si iubita toata viata ! pupic.gif
anaoi
neaaaatttttaaaa
v-a fost dor de dylly.

apropo inghetata, dylly s-a crezut ieri super inteligent si si-a facut milkshake de banane cu lapte degresat si indulcitor.....
a iesit super
Amazoana
CITAT(anaoi @ 14-05-2007, 09:53 AM) *

neaaaatttttaaaa
v-a fost dor de dylly.

apropo inghetata, dylly s-a crezut ieri super inteligent si si-a facut milkshake de banane cu lapte degresat si indulcitor.....
a iesit super

Neata Dylly pupic.gif
Cum ti-ai petrecut week-endul?
Si pe la mine prin jurnal de ce nu treci, hmmm? tease.gif
anaoi
fus un we lucrat, medi, plus mers la cumparaturio de papuci albi.
noaptea trecuta nedormita deloc, pt ca tiganii d evis-a vis au sarbatorit victoria stelei....dar azi dylly e cuminte foc si merge la pilates.
Pisik
http://new.photos.yahoo.com/ioasi_ro/album...460762401384046

acuma i-am dat si share doh.gif

Diseara tare as baga un shopping, noroc cu cardu avantaj ca cash...nema
Amazoana
CITAT(Pisik @ 14-05-2007, 10:15 AM) *

Eu am vazut unele de pe 10 iunie. Nu erau alea? De la o biserica...........

CITAT(anaoi @ 14-05-2007, 10:07 AM) *

noaptea trecuta nedormita deloc, pt ca tiganii d evis-a vis au sarbatorit victoria stelei....dar azi dylly e cuminte foc si merge la pilates.

Nu-mi spune, ti-ai gasit pantofiori? Mmmm, ce bineeee. Poze ai? blum.gif
Pisik
CITAT(dulcikatty @ 14-05-2007, 10:25 AM) *

CITAT(Pisik @ 14-05-2007, 10:15 AM) *

Eu am vazut unele de pe 10 iunie. Nu erau alea? De la o biserica...........

CITAT(anaoi @ 14-05-2007, 10:07 AM) *

Nu-mi spune, ti-ai gasit pantofiori? Mmmm, ce bineeee. Poze ai? blum.gif

Nu, nu, sunt Simon-Bran mai 2007
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.