Salutare!!!
Va dati seama ca as avea de recuperat aproape 100 de pagini, nu????
Face cineva un rezumat sa stiu ce ati mai facut? PLEASEEEEEEEEEEE!!!
Eu sunt foarte fericita in continuare...
Deci, sambata, pe 28 aprilie la ora 18.45 m-am intalnit cu babuinul. Nu va povestesc cum a fost reintalnirea ca va dati seama....am avut emotii MARI, ca si el de altfel. Am mers direct acasa, unde am povestit cam putin in prima seara si ne-am apucat de fursecuri...asa, pt toata lumea.....
Duminica ne-am intors impreuna spre Mures. Am fost acasa la ai mei, s-au cunoscut, spre marea mea surprindere s-au si placut....
Luni a fost ziua lui, i-am organizat o petrecere surpriza.
Marti de 1 mai am plecat la Danes, un los super, aproape de Medias.
Miercuri am plecat la Botosani, era randul meu sa imi cunosc viitorii socrii. Am stat pana vineri dimineata, desi planuisem sa stam doar pana joi. Vineri seara cand am ajuns acasa, m-a intrebat daca poate da un telefon de pe fix. Nu stiam unde si pe cine suina. Normal ca i-am dat voie. Mi-a zis sa raman acolo cu el. A sunat la aeroport sa amane biletul. Mai vroia sa stea pana pe 12. M-am bucurat fff taree, chiar nu ma asteptam....
Am mai sta prin judet, am fost la munca impreuna luni si miercuri, i-a placut ceea ce va munci.
Joi am plecat la Sinaia, vineri la Bucuresti si sambata la 18.55 a decolat:((

(

(
Nu ma asteptam, dar....mi-au placut ochisorii lui atunci cand m-a strans in brate si m-a sarutat inainte sa plece.....
).gif)
Bine, nici eu nu am [putut sta linistita...
Imi place mult de tot barbatul asta si ne-am promis ca orice s-ar intampla, nu vom renunta unul la celalalt.
La Sinaia, am mers intr-o manastire, unde mi-a jurat ca ma iubeste si ca o sa ma iubeasca toata viata....la asta chiar nu ma asteptam.
Acum l-am sunat si mi-a spus ca e la banca si ma suna el cand termina. Adica......isi inchide tot pe acolo, vine acasa. Noi am vorbit ca vine in 3 saptamani.
Aseara cand am vb la telefon, mi-a spus ca el nu mai rezista, vine saptamana asta acasa, sau peste 2 cel tarziu. Acum nu vreau nici sa il grabesc dar nici sa creada ca acum dau inapoi. Normal ca si eu vreau sa vina cat mai repede.....
A facut si o "proba" cu inelul. M-a cerut de sotie...asa, de proba....proba a iesit....
Iubesc si simt ca va fii ultima iubire din viata mea.....pt totdeauna.........
Acum ma chinui putin sa pun niste poze...va anuntz cand le gasiti in album........