Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Amazoana
CITAT(Pisik @ 14-05-2007, 10:36 AM) *

Nu, nu, sunt Simon-Bran mai 2007

tease.gif vaaaaaaaaaaiiiiiii, ce-o fii cu capul meu? Eu credeam ca suntem in Iunie........ooooffffffffff
ALICE
De azi am inceput dieta de 90 zile.Nu o sa o tin atat.Sa vedem cat o sa pot.Dar vreau sa fac o schimbare.Ca nu mai merge.
anaoi
dylly luat papuci albi simpli, din 3 benzi cu catarama spre varf. atat
uka
Fetelooooooooooorrrrrrrrr nu vrea nimeni sa invete ptr mine?? ca am maine proba d verificare la managementul calitatii si e naspaaaaaaaa
ALICE
Ce naspaaaaaaaaaaaaaaaa.Succes.Urata chestie
alandana
CITAT(uka @ 14-05-2007, 12:40 PM) *

Fetelooooooooooorrrrrrrrr nu vrea nimeni sa invete ptr mine?? ca am maine proba d verificare la managementul calitatii si e naspaaaaaaaa

Vin eu! Dra vii tu in locul meu sa le spui la clienti ca nu ai marfa gata?
uka
CITAT(alandana @ 14-05-2007, 12:56 PM) *

Vin eu! Dra vii tu in locul meu sa le spui la clienti ca nu ai marfa gata?

doh.gif doh.gif blink.gif si mai dureaza mult??
naughty.gif
daconst
Multumim de complimente,va pupa Lucas pe toate! pupic.gif

Pisik,cine e perechea din poze?Poate ai spus,dar n-am retinut.Viitorii fini?
Foarte faine pozele,am salivat la frigaruile voastre si mi-ati facut pofta de mers la iarba verde,dar in Ro. blum.gif

Dylly,ceva poze cu papucii?Sa-i porti sanatoasa. pupic.gif

Pisik
CITAT(daconst @ 14-05-2007, 01:07 PM) *

Multumim de complimente,va pupa Lucas pe toate! pupic.gif

Pisik,cine e perechea din poze?Poate ai spus,dar n-am retinut.Viitorii fini?
Foarte faine pozele,am salivat la frigaruile voastre si mi-ati facut pofta de mers la iarba verde,dar in Ro. blum.gif

Dylly,ceva poze cu papucii?Sa-i porti sanatoasa. pupic.gif

Perechea din poze este un cuplu de prieteni de ai nostri, iar celalalt tip e fratele lui.
bubbles
Buna ziua yahoo.gif .Multutmesc mult fetelor pupic.gif pupic.gif .ca prietene adevarate dar totusi virtuale numai pe voi va mai am asa ca va IUBESC mult mult de tot hug.gif .
Ieri a fost super misto ca am facut ceva acasa .. si a fost cald tare .Am mancat putin si dulce la fel.Azi pana acum am mancat o feliuta de tort si un pic de prajitura facuta cu piscoturi.Diseara mergem la restaurant cheer.gif .
Pisik
CITAT(bubbles @ 14-05-2007, 01:49 PM) *

Buna ziua yahoo.gif .Multutmesc mult fetelor pupic.gif pupic.gif .ca prietene adevarate dar totusi virtuale numai pe voi va mai am asa ca va IUBESC mult mult de tot hug.gif .
Ieri a fost super misto ca am facut ceva acasa .. si a fost cald tare .Am mancat putin si dulce la fel.Azi pana acum am mancat o feliuta de tort si un pic de prajitura facuta cu piscoturi.Diseara mergem la restaurant cheer.gif .

Bravo, distractie placuta, petrecere frumoasa si nu iti face probleme de greutate, macar azi

Sorana, ce mai faci? hug.gif
Te tii de dieta? De ce esti asa tacuta?

Pupici dulci pupic.gif
anaoi

eu le dau exemple practice "asa nu"
May
Neatza yahoo.gif

pisik sunt superbe pozele, mi-ai trezit pofta de natura... mi s-a parut ca esti un pic trista dar sper ca doar mi s-a parut... cand te pupai cu babuinul tau si poza dupa poza tot va lasati mai jos... deja ma gandeam ca v-a prins febra de facut fursecuri pe iarba lol.gif pupic.gif

dylly uelcom cheer.gif cheer.gif cheer.gif si poze cu papucii cheer.gif

bubbles La multi ani inca o data hug.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 14-05-2007, 02:17 PM) *

Neatza yahoo.gif

pisik sunt superbe pozele, mi-ai trezit pofta de natura... mi s-a parut ca esti un pic trista dar sper ca doar mi s-a parut... cand te pupai cu babuinul tau si poza dupa poza tot va lasati mai jos... deja ma gandeam ca v-a prins febra de facut fursecuri pe iarba lol.gif pupic.gif

Nu, May, nu eram trista, uneori asa am eu o mina mai melancolica, dar chiar eram fericita.
Cat despre pofta de fursecuri...stii cum e, cu cat faci mai des cu atat creste pofta. Iar noi am inceput sa exersam pt bebe si incercam sa invingem oboseala si stresul si sa facem fursecuri cat de cat regulat; si am observat ca ne apropie chestia asta
May
Ma bucur sa aud asta floare.gif Sa nu uiti sa te bucuri pt fiecare gram dat jos ( apropo, felicitari cheer.gif ) si sa privesti cu optimism la viitor, dar sa nu neglijezi prezentul hug.gif
otilici
La Multi Ani,bubbles!!! cheer.gif
Intru si eu mai tarzior ca toata ziua am fost in oras cu copilul,dimineata l-am dus la vaccin,apoi pe cand sa ajungem acasa a adormit in carucior si m-am plimbat pana s-a trezit baby.gif .Nu am zis nimic saptamana trecut,dar am dat jos cele 2kg de pe ticker.In schimb,in week-end mi-am cam facut de cap ca doar avem un an de la nunta blum.gif .Sper sa recuperez zilele astea,desi nu m-as mira sa stea pe loc acul cantarului saptamana asta.Oricum,mi-am propus sa dau jos vara asta 10kg,iar pana la sfarsitul anului restul grin.gif .Nici n-am mari pretentii,asa-i? lol.gif
Dana,ai un copil foarte frumos,am admirat cu nesat pozele,imi place tare mult cea in care doarme foooarte linistit la restaurant )).gif .Eu n-as dormi asa linistita daca m-as afla intr-un asemenea loc grin.gif cow.gif
axe10
Mamica....ca bebeu baby.gif frumos ai Dana w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif ....e dragalas de-ti vine sa-l mananci..

Bubbles...inca odata ...La multi ani!

Fetele azi am obosit deja....am dus copila la gradinita, pe urma am fost cu fratele meu sa-si cumpere costum de ginerica, pantofi, camasi...etc....m-am intors acasa am bagat 2 masini de rufe, am rascolit sifonierul...am adus hainele subtiri in fata...adica mai bine zis pe canapea urmand ca sa le calc....am facut iar 2 saci de rufe care nu le maimpurtam ca sa le dau unde oi vede cu ochii...am intrat putin sa va "vad"....

Pisi...nu reusesc sa maresc mult poze de ale tale dar o sa incerc mai tarziu...la fel si uka...si nici pe Lucas nu l-am vazut chiar bine in toate...

Ma duc la calcat ca imi vine rau cand vad maldarul ....si am uitat sa va zic...ieri le-am calcat pe ale Alexiei....pt toata saptamana...uff...greu...poate mai slabesc de la atata transpirat...

ALICE
Mie azi mi-e tare rau.Mi-au venit rusii pt a doua oara luna asta.Cred ca sunt pe moarte. ohmy.gif
bubbles
Mersi otilici si Axe hug.gif .
Alice de ce nu te duci la doctor?Ca tin minte ca ai mai avut dereglari de astea dar atunci iti intarzia nu?
ALICE
Pai mi s-a parut ciudat ca acum 3 saptamani m-a tinut 4 zile,ceea ce mi nu mi se intampla.La mine dureaza 7 zile.Si acum ce sa vezi?Iar am inceput.
bubbles
Vezi ca nu prea e bine.Am si eu o prietena care a patit la fel...ba ii intarzia .. ba ii venea de 2 ori pe luna .. si nu s`a dus la medic .. si intr`o luna a facut o hemoragie de s`a speriat si ginecologul ca nu`i mai trecea.Ai grija de tine hug.gif
anca veselie
salutareeeeee!
danutela e tare tare scump lucas!
dany mi se pare tare calda casutza voastra! cu multa rabdare o sa fie gata pupic.gif
dylly spor la pillates cheer.gif cheer.gif si sa porti sanatoasa papucii!
bubbles , LA MULTI ANI!
sa va spun ce am patit: am fost la ikea sa-mi iau dulapul dorit. voiam din mesteacan. la cel din mesteacan, nu aveau usile. zic: bine, imi iau de stejar. la cel de stejar... nu aveau cadrul lol.gif lol.gif asa ca... mi-am luat sifonierul cu tot ce vreau sa am in el, dar ... fara usi acum trebuie sa ma sune cand vin usile, pt a-l putea monta... foarte tare!
bubbles
Vine babu cu baniiiiiiii yahoo.gif cheer.gif .HIHIHI ma duc la cumparaturi.. oare ce sa`mi iau cadou lol.gif .Sapt asta primesc si bicicleta grin.gif si ma apuc serios de sport.Apropo sa va dau o veste mare ...
In toamna am hoatarat ca 1.sa dau examen la scoala pt suplinitor si 2. ma bag la postliceala sanitara yahoo.gif
ramonavlas
Salutare!!!
Va dati seama ca as avea de recuperat aproape 100 de pagini, nu????
Face cineva un rezumat sa stiu ce ati mai facut? PLEASEEEEEEEEEEE!!!

Eu sunt foarte fericita in continuare...
Deci, sambata, pe 28 aprilie la ora 18.45 m-am intalnit cu babuinul. Nu va povestesc cum a fost reintalnirea ca va dati seama....am avut emotii MARI, ca si el de altfel. Am mers direct acasa, unde am povestit cam putin in prima seara si ne-am apucat de fursecuri...asa, pt toata lumea..... )).gif
Duminica ne-am intors impreuna spre Mures. Am fost acasa la ai mei, s-au cunoscut, spre marea mea surprindere s-au si placut....
Luni a fost ziua lui, i-am organizat o petrecere surpriza.
Marti de 1 mai am plecat la Danes, un los super, aproape de Medias.
Miercuri am plecat la Botosani, era randul meu sa imi cunosc viitorii socrii. Am stat pana vineri dimineata, desi planuisem sa stam doar pana joi. Vineri seara cand am ajuns acasa, m-a intrebat daca poate da un telefon de pe fix. Nu stiam unde si pe cine suina. Normal ca i-am dat voie. Mi-a zis sa raman acolo cu el. A sunat la aeroport sa amane biletul. Mai vroia sa stea pana pe 12. M-am bucurat fff taree, chiar nu ma asteptam....
Am mai sta prin judet, am fost la munca impreuna luni si miercuri, i-a placut ceea ce va munci.
Joi am plecat la Sinaia, vineri la Bucuresti si sambata la 18.55 a decolat:((sad.gif(sad.gif(
Nu ma asteptam, dar....mi-au placut ochisorii lui atunci cand m-a strans in brate si m-a sarutat inainte sa plece..... )).gif Bine, nici eu nu am [putut sta linistita...

Imi place mult de tot barbatul asta si ne-am promis ca orice s-ar intampla, nu vom renunta unul la celalalt.
La Sinaia, am mers intr-o manastire, unde mi-a jurat ca ma iubeste si ca o sa ma iubeasca toata viata....la asta chiar nu ma asteptam.
Acum l-am sunat si mi-a spus ca e la banca si ma suna el cand termina. Adica......isi inchide tot pe acolo, vine acasa. Noi am vorbit ca vine in 3 saptamani.
Aseara cand am vb la telefon, mi-a spus ca el nu mai rezista, vine saptamana asta acasa, sau peste 2 cel tarziu. Acum nu vreau nici sa il grabesc dar nici sa creada ca acum dau inapoi. Normal ca si eu vreau sa vina cat mai repede.....
A facut si o "proba" cu inelul. M-a cerut de sotie...asa, de proba....proba a iesit....
Iubesc si simt ca va fii ultima iubire din viata mea.....pt totdeauna.........

Acum ma chinui putin sa pun niste poze...va anuntz cand le gasiti in album........
ALICE
huglove.gif LOVE IS IN THE AIR
May
ramona nu pot sa spun decat: WOW floare.gif cheer.gif pupic.gif hug.gif give_rose.gif asteptam pozele cheer.gif
soranutza
Bubbles, la multi ani!!

Alice, suna repede la medicul de familie sa vezi ce zice. Nu poti sa mergi acasa?

Pisik, sunt bine, astazi este ziua prietenului meu si i-am facut ieri niste tavalite ca sa le duca la servici. Am facut si reteta de pe culinar si reteta de pe vulpea bucatar, ceva nu mi-a iesit bine, cred ca e cuptorul de vina (e prima data cand fac la el). E asa o reteta banala de n-ai ce gresi la ea. Cea de pe vulpea bucatar nu mi-a prea crescut si a ramas compacta iar cea de pe culinar a crescut desi sus si jos avea o crusta tare pe care am taiat-o... dar totusi la gust nu era asa cum era cand o faceam acasa. Sper totusi sa le placa colegilor blushing.gif

Astazi nu tin dieta fiindca vom merge la un restaurant diseara si vreau sa ne rasfatam.
May
La multi ani pt babuinul tau soranutza cheer.gif cheer.gif cheer.gif Si al meu tot tavalita a dus-o la servici si a avut mare succes grin.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 14-05-2007, 08:28 AM) *

Neata , frumoaselor !

Anna - facem schimb ? Iti trimit vant si ploaie si tu imi trimiti soare ?

Va pupic.gif si va doresc o saptamana superba !!

da, da cheer.gif Iti trimit eu vreo 30 de grade, super zapuseala si treburi urgente la amiaza de rezolvat prin oras blum.gif
si tu imi dai copacii aia din fata casei si nitel vant. ploaie nu vrea, decat un pic noaptea blum.gif
ce zici? facem targul? blum.gif

dilly sa porti sanatoasa pantofiori si sa pui si o poza cu ei daca poti blum.gif

Ramona.. w00t.gif wow, super poveste, mai ceva ca in filme, hug.gif ma bucur tare mult pt tine.

Pisik am vizionat pozele, sunteti niste draguti si mi-ai facut pofta de munte si iarba verde doh.gif

Eu azi am avut un examen, sper sa fie ok, si mai am miercuri sustinerea unui proiect...asa ca ma bag la treaba.
va pup pe toate pupic.gif
anca veselie
ramona suna minunat ce ti se intampla! multa bafta in continuare!
ALICE
CITAT(soranutza @ 14-05-2007, 04:08 PM) *

Alice, suna repede la medicul de familie sa vezi ce zice. Nu poti sa mergi acasa?

Nu,ca nu mi-e rau,nu ma doare nimic.Doar ca stiu ca nu e de bine.
Deea
pupic.gif Fetele!

Bubbles La multi ani! Sa ai o nunta frmoasa si sa fiti fericiti!

Dana superb Lucas, sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Dany nu-ti pierde rabdarea cu lucrul la casa, o sa se termine totul cu bine si satisfactiile vor fi f. mari mai ales ca faceti totul cu manutele voastre.

Ramona super povestea! Sa va iubiti toata viata!

Ella sper sa iei hotararea cea mai buna!

Uka...ce sa zic, daca tie iti e bine eu ma bucur...eu sunt mai scpetica si vorba Danei suntem gaini mai batrane si vedem un pic altfel lucrurile.

Pisik e normal ca la sotul tau sa se vada mult mai repede ca el are de unde sa dea; eu zic ca e bine sa dai mai incet decat f. repede sau deloc.

ufff... mai aveam multe raspunsuti de dat....nu mai stiu ce si cui blushing.gif n-am scris de mult.
anaoi
ca ti-a fost dor de dylly sad.gif
Deea
CITAT(anaoi @ 14-05-2007, 04:29 PM) *

ca ti-a fost dor de dylly sad.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif
blushing.gif

dylly e un dragut si sper sa nu se supere ca nu l-am mentionat in lista.

asteptam poze cu papucii cei noi.
anaoi
mad.gif papucii naibii ca l-au ros pe dylly
uka
CITAT(anaoi @ 14-05-2007, 05:03 PM) *

un pic de rabdare... si eu am ceva probl cu incaltamintea la inceput...numai eu stiu d cate ori am plecat cu taxiul ptr k nu eram in stare sa merg..
Anna

asa patesc si eu mereu cu incaltamintea noua. dar apoi se niveleaza piciorul dupa papuc si nu mai am probleme biggrin.gif grin.gif
anaoi
dylly se carae incet incet spre pilates. pa
ramonavlas
Gata, am pus si cateva poze.........
Pisik
Sorana, La Multi Ani lui Pablo! Multa multa fericire si impliniri pe toate planurile. Petrecere frumoasa pupic.gif
May
ramona e super dragutz, sa va iubiti mult cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ramonavlas
Multumesc mult May. Cel mai important a ca suntem pe aceeasi lungime de unda, ne intelegem f bine si....sambata care a trecut, eram in Bucuresti si am vrut sa mergem la primarie......
Cand am ajuns la aeroport, sambata dupa-masa...a mers direct la ghiseu sa...mai ia un bilet........
alandana
Va zic si eu buna seara inainte sa ma retrag spre casa.
Ramona - felicitari - sa te tina fericirea o viata.
Alice - asa am descoperit si eu ca aveam fibrom uterin si intr-o noapte am avut asa o hemoragie ca dimineata nu ma tineam pe picioare. Mi-au bagat 4 pungi cu sange ca sa ma poata anestezia. Din momentul in care a inceput neregulat pana la hemoragie nu a trecut mai mult de 6 luni. Mergi la un control.
Uka - mai era mult pana terminam marfa - livrarea era abia vineri - dar e evident ca nu voi termina - asa ca azi mi-am luat inima in dinti si am dat telefon. Se pare ca am noroc - nici ei nu au spatiu in magazie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Bafta la examen. Sunt sigura ca ai sa te descurci. Cat despre prietenul tau - poate a invatat ceva din tot ce s-a intamplat.

Azi am fost la pranz la restaurant si mi-am luat doar salata - si am lasat maslinele deoparte. Ma laud ca de obicei nu rezistam si mancam iar daca totusi luam salata mancam si cele 6-7 masline negre.

Sa stiti ca parca se vede ceva de la masajul asta anticelulitic - parca s-au mai subtiat coapsele. Oricum a inceput lumea sa vina sa ma intrebe cum am facut ca am slabit asa de frumos.

Daconst - nu-ti spun ca ai baiat frumos - ca asta o stii si tu - dar are baiatul tau niste buze senzuale de te omoara. Numai mie mi se pare?

Michelle - sa-mi spui cand mai vii acasa. Poate vin eu la Botosani - am auzit ca aveti mall-uri noi.
Bubbles - La multi ani!

CITAT(anaoi @ 14-05-2007, 05:17 PM) *

dylly se carae incet incet spre pilates. pa

Faci de multa vreme? Am vazut si eu reclama la televizor - cu 20 min/zi ce minuni face Pilates. Chiar asa?

CITAT(annaiss_derrian @ 14-05-2007, 05:17 PM) *

asa patesc si eu mereu cu incaltamintea noua. dar apoi se niveleaza piciorul dupa papuc si nu mai am probleme biggrin.gif grin.gif

La cat e Dilly de incapatanata - o sa se dea pantofii dupa ea. )).gif

Stati ca mai am ceva. May cate grame are felia aia de paine de numai 0.4 p?

Si inca ceva si pe uram chiar plec acasa. Cu jocul ala Conquiztador - i-am innebunit pe baieti. joaca continuu - nu mai vor sa invete - Bineinteles ca numele contului e Alandana - dar mai mult joaca ei.

Dany - ce mai faci? Cum te mai simti? Cum a fost la socrii la ziua mamei?
ALICE
CITAT(alandana @ 14-05-2007, 07:31 PM) *

Alice - asa am descoperit si eu ca aveam fibrom uterin si intr-o noapte am avut asa o hemoragie ca dimineata nu ma tineam pe picioare. Mi-au bagat 4 pungi cu sange ca sa ma poata anestezia. Din momentul in care a inceput neregulat pana la hemoragie nu a trecut mai mult de 6 luni. Mergi la un control.

Da, mi-am facut azi programare.Ca uite asa imi tot fac curaj de ceva timp si nu m-am mai dus.
Anna

Alice foarte bine ca te-ai programat, si speram sa nu fie nimic grav pupic.gif

eu am o stare aiurea rau de tot, blink.gif sorry.gif stare de aia tampa de imi vine sa imi dau cu ceva in capatoi ca sa imi treaca. sad.gif
tot fac la proiectu asta care ma tintuieste la pc, si tare as vrea sa plec si eu la tv, in sufragerie, ca nu imi place sa stau singura de loc sad.gif(
nus ce vreau...da vreau sa ma simt si eu iara bine sad.gif
emu
'mna seara! In sfarsit apuc si eu sa scriu ca de mult n-am mai facut-o smile.gif... m-am asigurat, in schimb, ca am timp sa admir pozele tuturor, sunteti niste dragute toate floare.gif smile.gif

La multi ani Bubbles... la multi ani lui Julian Ramo... si prietenului tau Sorana... ce de taurasi prin zona... eu mai lipseam din peisaj blum.gif ziua mea pica in ziua cu referendumul )).gif atunci am planuit sa vizitam Georgia Aquarium, Atlanta - cel mai mare din lume.

Noni iti multumesc mult de oferta, adevarul e ca mi-ar fi prins bine un cadou de genul )).gif mai ales ca ochisem mai demult niste pantofi super pe site-ul lor drool.gif , dar... ca si Honey si eu cred ca-i doar scam

)).gif Dana abia astept pozele cu Lucas la bazin!!

Dany, in ce stadiu sunteti cu reparatiile?

Ce-mi place poza de la avatar himere wink1.gif ti-am mai zis?

o-o May am vazut masina noua!! clap.gif felicitari, s-o stapaneasca sanatosi!! Eu sunt pro Honda... nu-sh de ce, mi s-a pus mie pe masinile astea rau de tot. Mi se pare mie sau tu semeni mai mult cu mama ta... complimentele mele parintilor tai, sunt niste "buni" )).gif

Duminica le-am sarbatorit pe mama soacra si pe mama ei la un pranz la un restaurant cu specific mancare sudista - a fost Ziua Mamei (care, pp ca si in Germania, pica in a doua duminica din mai - corectati-ma fetele!! smile.gif ). Si pt ca weekendul viitor nu ne intalnim, ce s-au gandit ei, sa-mi dea cadoul inainte: un colier din perle negre de cultura swoon.gif ... sincer nu ma asteptam, chiar i-am rugat dinainte sa nu se streseze. Nu mai spun ca s-au si gandit la culoare, sa se asorteze cu garderoba mea... da, deeeciiiii sunt profund miscata de faptul ca sunt atat de atenti si mai mult decat bucurosi sa ma aiba in familie blush.gif

Va hug.gif sper sa am mai mult timp sapt asta sa intru/sa scriu mai des smile.gif
dany
Seara buna !

Am picat si noi acum 1 ora acasa doh.gif

Anna
- nu prea imi convine targul : la copaci nu renunt blum.gif . Bafta la proiect tie si Ukai !

Dylly
- mi-a fost dor de tine !!!! pupic.gif hug.gif

Ramo
- bueyyyyy , ce babuin ti-ai tras !!!! Mai are si gropita in barba ( sa te tii fursexuri ) lol.gif . Fericire cat cuprinde si astept invitatia la nunta ! pupic.gif

Pisik - nu-ti mai face rau singura gandindu-te ce repede slabeste sotul tau ! Mai tii minte ce repede slabea Dirk ? Asa sunt barbatii .

Deea
- pupic.gif si ma bucur ca iti aud glasciorul . Stiu ca trebuie sa am rabdare dar .....Avem un amic care ne ajuta la ce e legat de lemnarie si de pereti . E un tip fffffffffffffff obositor si care are pretentia ca e perfect doh.gif . Azi am crezut ca il omor !! Dirk e la job saptamana asta si pana la ora 14 am fost doar eu cu acel amic sad.gif sad.gif . maine ma treimite Dirk acasa cand vine el pentru ca nu are chef sa ma vada ca plang in fiecare zi de nervi . Tu ce mai faci ? Alexia , ceva poze noi ?

May
- pupic.gif

Mihaela
- mersi de intrebare . la ziua mamei a fost fain , ca de obieci : am facut gratar , m-am jucat cu nepotelele... Sunt un pic trista pentru ca maine se opereaza mama ( soacra-mea ) de glanda si e cam cu complicatii. Sper sa fie totul bine .
Felicitari pentru faza cu maslinele : eu nu as fii putut sa ma abtin .

Alice
- ma bucur ca ti-ai facut programare la doctor ! sanatate multa !

May
alandana este un fel de paine uscata integrala si are in jur de 20 gr. Oricum faptul ca are putine puncte ma face sa mananc prea multa paine, magazinul de unde o cumpar e destul de departe de mine si cum azi am terminat-o, de maine iar trec pe painea mea cu 1 p 20 gr floare.gif

emu felicitari pt cadou si sa il porti sanatoasa. Merci pt complimente give_rose.gif. Eu nu semana cu mama decat fizic, ca in rest sunt leita cu tata de la gandire, comportamnet pana la felul in care merg. Mama mereu zice: esti nesuferita ca tata-tu ( deoarece mereu ma iau de ea devil.gif ), iar tata raspunde: mai are mult de mancat ca sa ajunga la fel de nesuferita ca mine lol.gif
dany
Sorana - sa-ti traiasca prietenul !!!
May
dany pupic.gif curaj gaina ca te tai. Ma bucur ca esti acasa la ora asta si nu mai plange, gandeste-te la cat de fericita vei fi apoi. Ati facut o investitie buna asa ca sa nu iti para rau hug.gif

Eu fac pizza acum devil.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.