Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
dany
Emi - sa porti cu placere cadoul !!! Cu reparatiile stam , sa zic , binisor dar tot nu vad nici macar o urma usoara de final . Am facut azi niste poze cu ce s-a mai intamplat dar nu stiu cand le voi pune .

CITAT(Maybeline @ 14-05-2007, 09:14 PM) *

dany pupic.gif curaj gaina ca te tai. :

Nu ma taiaaaaaa , mai lasa-ma un pic blum.gif pupic.gif
Tzutzi80
Hey fetele! M-am mai adunat si eu dupa drumuri!!! Si uite cum face omul fara dureri de dinti. Se duce la stomatolog...si se alege cu dureri doh.gif
dany
Of , Tzutzu , pupic.gif !

Noapte buna si vise placute , fetelor ! pupic.gif
May
dany nu ca vreau sa fac o supa d-aia buna buna devil.gif deja pleci? huh.gif

tzutzi ce ai patit? huh.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 14-05-2007, 10:29 PM) *

dany nu ca vreau sa fac o supa d-aia buna buna devil.gif deja pleci? huh.gif

tzutzi ce ai patit? huh.gif

Pai mi s-a rupt peretele la o masea, asa ca trebuie reconstruita. Si mi-a scos peretele si e in reconstructie acum si doare. Si mi-a scos o masea de minte ca se cariare intr-o parte si nu avea cum sa o plombeze doh.gif Si doare locul ca naiba....Si cand ma gandesc ca mai am una pe partea cealalta, si o sa mi-o scoata saptamana viitoare....imi vine sa ma ascund sub pat si sa nu mai ies de acolo. doh.gif
emu
Dany, eu zic sa te linistesti ca o sa termine odata si odata... amicul acela e de meserie tamplar/arhitect... ? Uite, iti dau eu voie sa te strambi la el )).gif (cand e cu spatele binenenteles) si din partea mea wink1.gif Poti sa scoti limba la el de cate ori ai ocazia, sa-i pui coarne cand treci prin spatele lui si altele care nu se spun aici )).gif

May de care pizza faci?

Susannah, te vad pe aici, cum merge dieta?
May
Urmatorul mesaj contine poze culinare indecente nerecomandate celor slabe de inger lol.gif

emu am facut pizza din aluat de foietaj cu chorizo, salchicon, mortadella siciliana, masline negre, cascaval, rosii si pasta de tomate. A fost incredibila, Remy a zis ca se ia la intrecere cu cea cumparata blum.gif . Uite-o aici

tzutzi sper sa nu mai doara asa rau pupic.gif

Meniu 14 Mai 2007

*- 175 gr paste - 3 p
- sos tomate cu ceapa - 2,5 p

* 7 gr fistic - 1 p

*pizza - 12 p

*300 gr capsuni - 0 p

Total: 18,5 p din 22 permise
emu
uhuu notat tot )).gif papa bun!!! ai pus 12p felia?
himere2005
neata cheer.gif
sper sa nu mai cada din nou netul...avem probleme cu el in ultima vreme
alandana, te-am visat aseara, parca venisem in vizita la tine si m-a surprins ca mancai un fel de pita lol.gif lol.gif
alice, tzutzi, multa sanatate
dana, totusi cam ce mananci in mare? nu ca as avea eu pretentia sa mai slabesc la fel de repede, dar...totusi, zi laugh.gif
bubbles, imi cer mii de scuze ca a cazut netul aseara si nu am apucat sa te felicit. sa ai o nunta frumoasa, sa devii o profesoara renumita blum.gif si sa faci un copilas cel putin de frumos ca luas ori timea laugh.gif
LA MULTI ANI!
sorana, la multi ani babuinului. poate te vedem mai des hug.gif
anca, felicitari pentru dulapior
emu, poate ne faci o poza la colier naughty.gif
may, numai bunataturi ai tu acolo la sectia culinara...yumii
ramona, sa ai parte de babuin toata viata...mi-a placut mult chestia cu manastirea ...dragostea asta laugh.gif
miha, unde esti?
pisik, te-am vazut in poze...ai mai slabit un pic ...deja mai aveati un pic si ajungeati pe pajiste...super misto pozele
dany, nu te mai stresa....mie mi se pare ca oricum ca voi lucrati destul de mult si repede....cred ca din cauza oboselii iti mai cedeaza nervii...somn si eventual magneb6 am inteles ca ajuta
deea, ce mai face alexia? pune si tu o poza pls
dylly, eu cand simt ca am pantofi din aia care bat imi pun leucoplast pana se mai intareste pielea in zona aia

uka, ella...va urez sa luati deciziile intelepte...uka, sper sa fie de data asta durabila faza, noi iti tinem pumnii, fata dragalasa...tare mult mi-a placut si mie cum iti vine in fusta
tulip, monic, oti, poate mai scrieti ca mie imi place cand mai scrieti si sorb fiecare cuvintel
oti, bafta la slabit...de azi si eu ma apuc. sper sa ma tina de data asta ca nu se mai poate. mi-am bagat si muzica, doar doar sa ma apuc si de sport, macar putin grin.gif
mi-am luat si eu pantofiori si sunt comozi, pun poza mai tarziu. mi-am luat si un fier de calcat braun pe care il achit luna viitoare. cu cel vechi incepeam sa ne distrugem hainele doh.gif
BLUELIFE
Bubbles toate cele bune si din partea mea !Buna dimineata tuturor,vin cu cafelele rapid ca mai tarziu nu stiu daca mai pot,am f f f f mult de lucru,si trebuie sa-mi termin lucrarea de licenta,asa ca pupici tuturor si ne mai auzim pupic.gif pupic.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif
himere2005
nusa, ce mai faceti voi? mie mi-e dor de tine pupic.gif ...daca e ceva in neregula sper sa treaca. in primul rand conteaza sa gandesti pozitiv. asta face diferenta intre o zi ok si una care nu mai trece...ziceai ca ai de gand sa pleci in alta tara?
ghemotoc...te-ai tinut de cuvant si ai postat cheer.gif sa va gasiti de lucru cat mai repede si poate ne mai povestesti cate ceva biggrin.gif
anna, daca mai ai momente din astea...fa o pauza de 5-10 minute si danseaza, sari, vezi tu...si dupa aia te apuci din nou. lasa ca mai ai putin si vine vacanta blum.gif ...iti ramane doar serviciul lol.gif

bluelife, deci, ce ar trebui sa am la mine ca sa stea bia linistita in tren laugh.gif ?
nusarich
CITAT(himere2005 @ 15-05-2007, 08:17 AM) *

nusa, ce mai faceti voi? mie mi-e dor de tine pupic.gif ...daca e ceva in neregula sper sa treaca. in primul rand conteaza sa gandesti pozitiv. asta face diferenta intre o zi ok si una care nu mai trece...ziceai ca ai de gand sa pleci in alta tara?

himere pupic.gif , nu e nimic in neregula, numai ca totul este ... asa cum a fost si inainte. adica nu am absolut nimic nou de povestit. de-asta nu scriu, pentru ca efectiv nu am ce povesti. jobul - e acelasi, la fel de stresant si de mancator de timp si nervi, babuinul e acelasi si ne intelegem foarte bine, asa cum putem in limita timpului, ca si el e destul de ocupat, motanul este bine, dupa ce a facut un blocaj renal si l-am tratat, planuri... ma rog, astea sunt si vor fi mereu, dar pana la planuri, trebuie intai sa mai muncim putin. iar de plecat, nu cred ca o sa pot pleca vreodata din tara in primul rand din motive financiare. ca sa poti pleca fie gasesti jobul si angajatorul care sa te atraga in alta tara, fie gasesti babuinul "strainez" (de locurile astea), fie pur si simplu castigi la loteria vizelor, iar cum eu nu joc... cam asta e tot. deci nimic nou.
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Mama ce caldura a fost azi-noapte, abia am reusit sa dorm dry.gif ; cred ca in noaptea asta las usa de la balcon deschisa.
himere2005
pai si eu cred ca tot asa sa-mi gasesc ceva din tara as avea sanse sa plec, ca altfel nici o sansa )).gif insa imi alimentez mintea cu tot felul de prostii de pe alte siteuri, imagini lol.gif lol.gif sunt dusa fetelor....dar asta nu-i o noutate )).gif
BLUELIFE
Ceau,Himere pupic.gif mi-a fost dor de tine ca altfel de toate fetele ;depinde ce ii place Biancai.Ai mei adora sa rontaie chipsuri si pufuleti cu surpriza si chiar daca nu sunt sanatoase si se considera alimente cu "bip" pe tren totul e voie! lol.gif Si eu obisnuiesc sa le mai cumpar cate o jucarie mica dar care stiu sigur ca le place care sa le distraga atentia o vreme macar,suc de care nu a primit pana acum in sticlute deosebite ,ce mai un arsenal intreg doar pentru ei si le dau pe rand de cate ori se plicisesc.Telefon mobil de jucarie care face nu stiu cum,joculete nintendo ,nu scumpe ,nu mari dar multe ,o plasuta plina cu ele si o surprinzi de cate ori nu mai e alta cale si sa vezi cum trece timpul.Eu obisnuiesc sa le iau chestii marunte de la "totul la 39000" salut.gif
himere2005
bpaula, tu postezi si pe culinar? cu nickul asta?
axe, tu in ce domeniu lucrezi?
ina, mai pleaca babuinul in strainatate?
axe10
Buna dimineata fetili!

Dupa ziua istovitoare de ieri(apropos nu am terminat de calcat...nu aveam nici o sansa)...azi la treburi. Baut cafeau decofe cu noaptea in cap. Caldura mare fratilor...noi deja dormim de op saptamana cu geamul deschis la dormitor si cu pijamale de vara si cu aparatul de tantari in priza.

CITAT(emu @ 14-05-2007, 10:01 PM) *

La multi ani Bubbles... la multi ani lui Julian Ramo... si prietenului tau Sorana... ce de taurasi prin zona... eu mai lipseam din peisaj blum.gif ziua mea pica in ziua cu referendumul )).gif atunci am planuit sa vizitam Georgia Aquarium, Atlanta - cel mai mare din lume.

Am auzit de la niste prieteni care stau in Atlanta ca e super...vizita placuta!

CITAT(himere2005 @ 15-05-2007, 08:33 AM) *

axe, tu in ce domeniu lucrezi?

Sunt inginer de telecomunicatii...la Romtelecom. Acum astept injuraturile de rigoare...
himere2005
dedicatia pentru voi in dimineata asta...shake it )).gif
wait a minute
axe10
Mama ce pizza ai facut May.... m-am pregatit, m-am spalat pe maini ca un copil cuminte ....eat.gif
himere2005
pai de ce injuraturi? eu nu am telefon fix, iar sora lui dan lucreaza tot la romtelecom, sotul ei la fel, deci nu am nimic de "impartit" cu cei de la romtelecom )).gif eu zic ca e bine sa lucrezi acolo, in schimb am inteles ca e din ce in ce mai stresant pentru ca se fac restructurari si au fost persoane care au cedat nervos wacko.gif
axe10
Dany, o sa ajungi si "at the end of the line"...stai linistita...asa e, ti se pare acum ca nu mai termini , esti obosita, esti frustata ca parca nu vezi nimic din ce faci....cu rabdare o sa vezi la final ce frumos o sa iasa si o sa vii sa te lauzi cu poze sute si sute la noi...Eu te pupic.gif si iti dau hug.gif pt incurajare!

CITAT(himere2005 @ 15-05-2007, 08:45 AM) *

pai de ce injuraturi? eu nu am telefon fix, iar sora lui dan lucreaza tot la romtelecom, sotul ei la fel, deci nu am nimic de "impartit" cu cei de la romtelecom )).gif eu zic ca e bine sa lucrezi acolo, in schimb am inteles ca e din ce in ce mai stresant pentru ca se fac restructurari si au fost persoane care au cedat nervos wacko.gif

Nu sunt printre aia stresati ca stau bine aici....pe tehnic lucreaza sora lui Dan?...chiar in Galati?...ca poate o cunosc!
bpaula
CITAT(himere2005 @ 15-05-2007, 08:33 AM) *

bpaula, tu postezi si pe culinar? cu nickul asta?

da
Pisik
Neatza!

Himere, bine ai revenit, multumesc de compliment; si mama zice ca am slabit dar cand vad cum imi vin hainele.... doh.gif mai am de lucru; si sport din pacate nu mai apuc sa fac, nici macar mersul ala pe jos cu babu nu l-am mai facut...

May cum arata pizza aia, mi-a lasat gura apa
Dany spor si nu te mai consuma, gandeste-te la rezultatul final, in rest, fii surda si chioara

[/b]Axe[b], deci pe tine te injuram daca nu ne merge telefonul blum.gif Tu lucrezi vizavi de mine duamna, ia cand ai ture de week-end sa zici, poate ne vedem la o limonada pe terasa la Del Ponte

Aseara am completat meniul cu salata de la La Mama, speciala cu pui, fara ulei, doar cu masline negre, pe care eu spre deosebire de Alandana le-am mancat blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Cantarul iar arata mai mult, m-a disperat, sunt si constipata si nu se mai rezolva cu nimic, nu stiu daca o sa mai ajung eu sa slabesc vreodata...offf

A, am fost ieri sa imi caut incaltaminte si nu am gasit nimic, m-am enervat tare mad.gif numai porcarii

Si mi-a adus buni niste haine super misto de la o colega de a ei, cu preturi mult mai mici ca in magazine, dar evident ca in afara de o camasuta, la toate imi trebuie un nr mai mare devil.gif Bine, la doua rochite care mi-au placut maxim si mi le iau chit ca imi vin masura 52 (bine, nu e cazul, imi trebuie un 44), problema nu e fundul sau ceva, ci spatele; se inchid si ma cuprind perfect pana in spate, iar din spate nu pot slabi, nu? blum.gif

Hai ca va pup, sa aveti o zi frumoasa! pupic.gif
dany
Neata !

Pisik - aseara am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele si mi-au placut mult .

May - ce noroc ai ca nu ma omor dupa pizza )).gif

Da , mai , fetelor , aveti dreptate : trebuie sa am rabdare dar cand ai o persoana langa tine ( acel amic ) care vorbeste non-stop parca iti vine sa-ti iei campii .... Da , e tamplar de meserie dar se baga cu pareri ( care ,zice el , ar trebui luate in considerare ca fiind cele mai bune ) la partea elecrica sau la instalarea tevilor de apa . Offff , sper sa-si termine treaba cat mai repede si sa nu-l mai aud . Chestia e ca nici nu te lasa sa vorbesti si , vorbind tot timpul , nici nu aude ce spui ... trancane in continuare doh.gif
Macar de am am fii avut vreme frumoasa .... mi-as fii continuat aranjatul gradinii si doar l-as fii controlat din cand in cand .

Va pupic.gif
Tzutzi80
Neata fetele! Mi-am baut si eu cafeaua cu voi. Acum trebuie sa o tai la ceva curatenie. Deja m-am saturat de dureri de dinti asa ca am un nou prieten: Nurofen forte )).gif pe bune ca face minuni naughty.gif

May pupic.gif pupic.gif hug.gif Mama...ce pizza...vii si la mine cu o bucata?
himere2005
eu zic sa-ti iei un radio portabil la tine si iti bagi castile in urechi, asa poate pricepe ca oboseste )).gif
bpaula si tu faci mancare buuuuuna wink1.gif
daconst
Neatza!Am terminat de citit printre sticle si pampersi si scriu repede pina nu uit ce am de zis. )).gif

Ramona,sa fie cu noroc de data asta si sa va iubiti 100 de ani!Super poveste! cheer.gif
Acum sa fiu si putin cutra,ai tai ce spun de el? naughty.gif

Alice,bafta multa la medic,sa nu fie probleme mari ca si eu stiu ca la dereglari se fac chisturi.

Emu,frumos cadou si deosebit,sa-l porti iubita!

Dany,n-ai distonocalm prin zona?Ca iei unul si poti sa si razi apoi cu "prietenul". lol.gif
Hai nu te mai stresa ca se va termina odata si cine va fi cea mai fericita? naughty.gif

Aladana,ma uimesti cu vointa ta.Auzi la ea sa nu pape nici maslinele...respect. salut.gif
Ai dreptate cu buzisoarele lui Lucas,toata lumea le remarca.Eu,insa nu stiu de unde le-a mostenit ca nu posedam niciunul asa ceva si vecini sexosi nu am. lol.gif

Himere
,eu mananc cam la fel,adica 2 chifle cu sunca si cascaval dimineata,apoi la pranz o mai lungesc pina la 4-5 cu un gris cu lapte sau ceva lactatesi mananc pe urma inca o masa consistenta,gen paste cu branza sau sos,cartofi cu carne si salata.Si seara nu mai mananc decit fructe.A mers bine pina acum dar am scapat la borcanul cu Nutella si saptamana asta nu am slabit decit citeva sute de grame.E bine oricum si asa.

Otilici,pina la urma sa te felicit sau nu?Ai pus la loc cele 2kg?
Hai ca acum Norbi e mare si trebuie sa fie mandru de mami lui.

Sorana,La multi ani babuinului si poate mai faci poze cu casa ca eu astept cu limba scoasa. blum.gif

Pisik
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 09:13 AM) *

Neata !

Pisik - aseara am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele si mi-au placut mult .

mercic pupic.gif

Dana, eu daca as papa ca tine cred ca m-as ingrasa sad.gif
Eu m-am defectat rau, nimic nu mai are efct la mine sad.gif
daconst
May,m-ai omorat cu pizza.Nu am putut citi ce-ai scris cu galben ca ma dureau ochii,dar am dat pe poza si m-am prins despre ce e vorba. lol.gif

Anca,super tare faza cu Ikea.M-am distrat dar in acelasi timp ma intrebam cind vor merge toate ca afara,daca magazinul e la fel ca aici.De ce trebuie sa fie la noi,la romani incurcaturi si probleme? sorry.gif

Deea,poze cu Alexia,ca parca vad ca o mariti si noua nu e-o mai arati. lol.gif

Axe,multumim ca te-ai uitat la pozele noastre! pupic.gif

Pisik,cred ca ti-ai dereglat metabolismul cu mancare putina.Asa eram si eu in tinerete cind tineam cure drastice.Aveam impresia ca daca mananc paine ,paste sau cartofi ma voi ingrasa urgent si le-am tot evitat.De cind m-am tinut strict de WW cu toate regulile m-am reglat inapoi si tare ma bucur ca pot slabi mancand.
Poate ar trebui sa mananci si tu o saptamana intr-adevar WW si sa vezi,chiar te ingrasi?Adica cu cartofi,paine...toate alea.Trebuie sa iesi cumva din starea asta ca te consuma si nervos.

Miha,pe unde umbli?Cam mult lipsesti? huh.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 15-05-2007, 09:29 AM) *

Pisik,cred ca ti-ai dereglat metabolismul cu mancare putina.Asa eram si eu in tinerete cind tineam cure drastice.Aveam impresia ca daca mananc paine ,paste sau cartofi ma voi ingrasa urgent si le-am tot evitat.De cind m-am tinut strict de WW cu toate regulile m-am reglat inapoi si tare ma bucur ca pot slabi mancand.
Poate ar trebui sa mananci si tu o saptamana intr-adevar WW si sa vezi,chiar te ingrasi?Adica cu cartofi,paine...toate alea.Trebuie sa iesi cumva din starea asta ca te consuma si nervos.

Pai dupa ce termin ce mi-a dat nutritionista cred ca ma dau inapoi pe WW, ca m-am mai disciplinat si cred ca pot sa numar. Doar ca vreau sa imi iau orez integral si paste integrale, sa nu mananc totusi albe; dar le voi puncta la fel wink1.gif
dany
Danutza - nu am distonocalm sad.gif . Imi voi lua IPod-ul cu mine azi ( vorba Himerei ) si ... poate tine figura , asa macar nu il mai aud grin.gif

Mai , fetelor , voi ati vazut AICI ? Ati incercat sa va mutati pozele ? Cum ati facut ?

Pap ceva si .... plec la intalnirea cu teroristul )).gif
himere2005
pai eu am inteles ca ei (yahoo) in momentul cand vor renunta la servicii ne vor pune la dispozitie un gen de buton pe care sa apasam ca sa ne transfere pozele pe flickr wacko.gif parca asa...eu una n-am mai pus poze pe yahoo ca daca nu e asa si asa la mine se incarca pozele greu. eu as vrea sa incep sa incarc in alta parte dar cand e vorba de tehnologie la mine e mai greu, mi-e teama de schimbari grin.gif
anaoi
deci neata !!!
se duce dylly ieri la sala pt pilates (prima oara, am zis sa incerc) si ca sa constat acolo ca instructoarea d efapt nu s etine d eprogram, ci face ce vor majoritatea fetelor....aseara s-a dorit tae-bo...si stretching. am putut s afac numai partea d estretching si o parte din ex d etae-bo adaptate, si djea mi s-au umflat genunchii naspa.
BUF !!!!! d ece numai eu am ghinionul acesta? adik...gasesc sala prima oara si se scumpeste unverschämt...de la 120 RON 8 sedinte la 60 EUR 8 sedinte.
acum, aici la sala asta nix in legatura cu pilates.
la naiba....sunt condamnata la sufragerie, pe covor in fata computerului.

asa ca acum sunt neagra, neagra de suparare
Pisik
CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 09:43 AM) *

deci neata !!!
se duce dylly ieri la sala pt pilates (prima oara, am zis sa incerc) si ca sa constat acolo ca instructoarea d efapt nu s etine d eprogram, ci face ce vor majoritatea fetelor....aseara s-a dorit tae-bo...si stretching. am putut s afac numai partea d estretching si o parte din ex d etae-bo adaptate, si djea mi s-au umflat genunchii naspa.
BUF !!!!! d ece numai eu am ghinionul acesta? adik...gasesc sala prima oara si se scumpeste unverschämt...de la 120 RON 8 sedinte la 60 EUR 8 sedinte.

hai nu mai fii neagra, ca tu esti alba si frumoasa pupic.gif
lasa ca mai bine pe podea in fata comp decat deloc, ca mine mad.gif
anaoi
eu sunt branza, cas de alba
uka
himere multumesc....pe unde ai umblat??
Dany fii tare....
si eu am vazut pozele pisik si arati f bine, sunt frumoase....
eu ma duc sa ma pregatesc sa plec la examen, sa-mi tineti pumnii

Neatza, va pup si o sapt frumoasa in continuare. vorbim diseara dupa 20.00 ca dupa examen vin acasa si la 17.30 am ora la scoala de soferi, asa ca fetele din Buc, feriti-va blink.gif blink.gif
ramonavlas
Neatza!!!
Ma bucur ca v-a placut povestea nostra. Imi este foarte dor de el si nu stiu cum vor trece astea 2 saptamani.
M-am reapucat si eu de dieta mea, desi cat am stat cu Juliann am slabit 2 kg.....
Daconst, ai mei nu au comentat absolut nimik. E primul barbat pe care il aduc sa-l prezint parintilor, ma mir si in ziua de azi ca m-au lasat fara absolut nici un comentariu sa merg la Botosani cu el, sa ii cunosc parintii. Si va dati seama ca ai mei nu stiau cam nuimik de el....asta ne-a mirat pe amandoi pana peste masura.
Eu merg azi, in timpul programului, pana la Cluj sa ii iau de la aeroport pe fratele meu si prietena lui.
Tzutzi80
CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 09:57 AM) *

Cred ca te iau de departe. ca eu sunt...alba alba...si casul are culoare pe langa mine. Dar a venit vara si ma fac eu color la loc )).gif
Pisik
CITAT(uka @ 15-05-2007, 10:00 AM) *

himere multumesc....pe unde ai umblat??
Dany fii tare....
si eu am vazut pozele pisik si arati f bine, sunt frumoase....
eu ma duc sa ma pregatesc sa plec la examen, sa-mi tineti pumnii

Neatza, va pup si o sapt frumoasa in continuare. vorbim diseara dupa 20.00 ca dupa examen vin acasa si la 17.30 am ora la scoala de soferi, asa ca fetele din Buc, feriti-va blink.gif blink.gif

Multumesc, bafta la scoala pupic.gif
anaoi
CITAT(Tzutzi80 @ 15-05-2007, 10:15 AM) *

CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 09:57 AM) *

Cred ca te iau de departe. ca eu sunt...alba alba...si casul are culoare pe langa mine. Dar a venit vara si ma fac eu color la loc )).gif

dylly se face rac, se cojeste si iar se face rac
bubbles
Neata yawn.gif .Aseara am fost in oras cu niste prieteni si am stat la o terasa si nu`mi venea sa cred cat de cald poate fi la gheogheni huh.gif in perioada asta .De azi la dieta .. desi mai am 3/4 de tort in frigider si nu stiu ce sa fac cu el bang.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 09:43 AM) *

deci neata !!!

Simpaticonaaaa, mi te si imaginez asa botoasa pupic.gif
Si eu am facut o incercare de a face pilates in sufra pe covor, dar la un moment dat m-a umflat un ras, cum ma scalambaiam eu acolo ca nu am mai putut face nimic. Si de atunci pas. Mi-e leneeeeeeeeeee blink.gif

Ramona, super povestea voastra! Sa va dea Dumnezeu viata lunga impreuna si muuuulte bucurii! pupic.gif
bubbles
Fetele va intreb si eu un punctaj dar nu dati cu parul ca nu mai am lista pe comp.Mi`a umblat babu pe aici si nu o mai gasesc . sorry.gif Cate puncte au sardinele in suc propriu ohmy.gif
ina_ceva
Annaiss, nu ne spui mai multe despre potentialul tau? Bafta la proiectul de maine
Uka, sa fie intr-un ceas bun! naughty.gif Bafta azi la proba de verificare!

Dylly sa porti cu placere pantofii . Cu un ciocan si spirt ii faci mai comozi wink1.gif
Emu, sa le porti cu placere; ce-s alea perle de cultura grin.gif ?

Alice, sa ne spui parerea doctorului wink1.gif
Ramona, super! Inseamna ca peste un an te vedem mireasa?

Himere, poza cu pantofiorii tease.gif . Babuinul pleaca la inceputul lui august sad.gif dry.gif
anaoi
miße teama ca daca dau un ciocan la papucii aia, ii dezmembrez de tot
ramonavlas
Ina, deci anul asta sigur nu facem nunta, dar la anul...noi asa vrem...acum sa vedem...
Mama, e o caldura la noi....urasc caldura mare, mi se face rau.....
bubbles
Si la noi se vede ca e soare si cald afara dar in casa e atat de bine si de racoare grin.gif .Maine plec acasa si poate ma apuc de facut curat in bucatarie si hol .. asa ca o saptamana voi fi plecata
ALICE
La noi nu e cald,si bate un vant..................
Mi-e cam foame,azi e ziua de legume................ce sa mananc?
anca veselie
neatzaaaa!
eu sunt nervos. nust de ce exact... sad.gif
maine vreau sa tin dieta cu fazele lunii, sper sa imi iasa!
va urez o zi placuta!
Pisik
CITAT(ALICE @ 15-05-2007, 11:27 AM) *

La noi nu e cald,si bate un vant..................
Mi-e cam foame,azi e ziua de legume................ce sa mananc?

Tii disociat????
Of, de ce nu ma asculta si pe mine nimeni sad.gif
Nu va ajunge ca ma aveti exemplu viu, vreti neaparat sa simtiti pe pielea voastra ce inseamna sa nu te mai asculte corpul? Nu mai tineti diete drastice si dezechilibrate. Mancati sanatos, 3 mese pe zi + 2 gustari, salate mari cu de toate, 1 fruct (sau 2 daca sunt kiwi de ex. sau 250 gr fructe mici) ca gustare, cate o felie de paine si veti avea rezultate. Greu, dar tot veti avea. Uitati-va la meniurile lui Karin si Luchi, la Amalia, la mine in jurnal, eu asta numesc o dieta echilibrata care nu va da urmari.
Sau la tinatoarele de WW uitati-va la Axe, de exemplu, May papa cam multa paine dar tot e ok...

Imi pare rau daca va supar, dar din ce in ce mai multe fete dragi mie au inceput sa tina dieta aiurea si eu acum, cu intelepciunea cea de pe urma, ma simt datoare sa le avertizez pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.