neata
sper sa nu mai cada din nou netul...avem probleme cu el in ultima vreme
alandana, te-am visat aseara, parca venisem in vizita la tine si m-a surprins ca mancai un fel de pita
alice, tzutzi, multa sanatate
dana, totusi cam ce mananci in mare? nu ca as avea eu pretentia sa mai slabesc la fel de repede, dar...totusi, zi
bubbles, imi cer mii de scuze ca a cazut netul aseara si nu am apucat sa te felicit. sa ai o nunta frumoasa, sa devii o profesoara renumita

si sa faci un copilas cel putin de frumos ca luas ori timea
LA MULTI ANI!
sorana, la multi ani babuinului. poate te vedem mai des
anca, felicitari pentru dulapior
emu, poate ne faci o poza la colier
may, numai bunataturi ai tu acolo la sectia culinara...yumii
ramona, sa ai parte de babuin toata viata...mi-a placut mult chestia cu manastirea ...dragostea asta
miha, unde esti?
pisik, te-am vazut in poze...ai mai slabit un pic ...deja mai aveati un pic si ajungeati pe pajiste...super misto pozele
dany, nu te mai stresa....mie mi se pare ca oricum ca voi lucrati destul de mult si repede....cred ca din cauza oboselii iti mai cedeaza nervii...somn si eventual magneb6 am inteles ca ajuta
deea, ce mai face alexia? pune si tu o poza pls
dylly, eu cand simt ca am pantofi din aia care bat imi pun leucoplast pana se mai intareste pielea in zona aia
uka, ella...va urez sa luati deciziile intelepte...
uka, sper sa fie de data asta durabila faza, noi iti tinem pumnii, fata dragalasa...tare mult mi-a placut si mie cum iti vine in fusta
tulip, monic, oti, poate mai scrieti ca mie imi place cand mai scrieti si sorb fiecare cuvintel
oti, bafta la slabit...de azi si eu ma apuc. sper sa ma tina de data asta ca nu se mai poate. mi-am bagat si muzica, doar doar sa ma apuc si de sport, macar putin
mi-am luat si eu pantofiori si sunt comozi, pun poza mai tarziu. mi-am luat si un fier de calcat braun pe care il achit luna viitoare. cu cel vechi incepeam sa ne distrugem hainele