Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
soranutza
Multumesc fetelor pentru urari pupic.gif Ieri seara a fost tare frumos, am ales un restaurant mai deosebit, ne-am imbracat elegant amandoi si ne-am urcat in masina. A fost cel mai bun restaurant la care am mancat pana acum, aveau niste combinatii fantastice.

Pana si cu tavalita a iesit bine, a venit prietenul doar cu cateva bucatele acasa pe care eu acum ma sacrific sa le mananc grin.gif De maine reincep cuminte insa azi am zis ca vreau sa mananc praji, e praji mea preferata si prea curand eu nu mai fac fiindca suntem numai noi doi in casa si n-am cu cine imparti.

Dana, poze cu casa din pacate n-am mai facut fiindca nu stiu unde mi-e aparatul. Oricum acum arata ca la nebuni aici, inca n-avem intrarea facuta si cum in ultima saptamana a plouat nonstop, totul e numai noroi. Imi vine sa sar de pe geam. Astept sa se faca si asta si apoi o sa fie mai usor si cu curatenia si cu intretinutul.

Himere, cred ca zilnic ma gandesc la tine. Primesc zilnic mailuri cu joburile de pe aici si cand vad de cati contabili au nevoie tot la tine ma gandesc give_rose.gif

Uka, bafta la examen, tin si eu pumnii.

[/b]Alice, tin pumnii si tie sa fie totul bine. E bine ca ti-ai facut curaj sa mergi, tot trebuia sa ajungi pana la urma asa ca mai bine acum decat cand e prea tarziu.
ALICE
Pai nu mai stiu ce sa fac.Ca dupa 1 an jumatate de aerobic nu se vede nimic, dupa 1 an jumatate de WW sunt tot la 63 kg.Vreau sa fac macar o schimbare.Slabesc 2 kg,dupa care iar le pun la loc.Doar ca ma mentin si atat. sad.gif
antonia05
CITAT(ALICE @ 15-05-2007, 01:42 PM) *

Pai nu mai stiu ce sa fac.Ca dupa 1 an jumatate de aerobic nu se vede nimic, dupa 1 an jumatate de WW sunt tot la 63 kg.Vreau sa fac macar o schimbare.Slabesc 2 kg,dupa care iar le pun la loc.Doar ca ma mentin si atat. sad.gif

Buna fetele!!!

Ai facut un control la tiroida???? floare.gif

MAY , ai PM !!!!!!!!

CE SE INTAMPLA FETELE!!!!NU MAI E NIMENI PE AICI? ATI MUTAT FORUMUL??? huh.gif unsure.gif sad.gif
bubbles
Nu s`a mutat nimeni wink1.gif .Stai linistita smile.gif
soranutza
Bubbles, ce ti-ai cumparat pana la urma? rolleyes.gif
bubbles
Nimic...ca aici nu prea ai ce sa gasesti.Am rabdare pana maine ca ma duc acasa si acolo am unde sa caut grin.gif
ALICE
CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 12:58 PM) *

Da, si mi-a zis ca nu e de la asta.
axe10
Uka..stau linistita ca masina ta e cu dubla comanda inca...anunta-ma cand iesi singurica pe traseu... blum.gif blum.gif

Pisik, ai dreptate cu mancatulin limitele bunului simt...cred ca daca am face asa si nu ne-am mai cantari toata ziua am constata la sf unei luni ca am slabit....chestia este ca majoritatea nu au rabdare(inclusiv tu... blum.gif ...care ai dat totusi intr-o luna de "chin"...3,5kg)...si se cantaresc prea des. Pe mine ma apuca mai tare criza asta cand sunt balonata si nu ma simt bine intr-o anume tinuta...sau cand vreau sa cumpar ceva si nu gasesc masura...dar am invatat sa ma adaptez.

Dylly...deschid eu o sala de pillates la mine in sufragerie daca te intereseaza...cu plata dupa ce incasezi banii de meditatii.... )).gif )).gif )).gif

Azi am mancat asa la md:
-2 wasa
-1 felie br fitness
-50g sunca pui

Si de pranz un sandwitch cumparat care avea:
-snitel pui
-1/2 chifla mare
-varza, rosie, ketchup

Calculul acasa!

CITAT(ALICE @ 15-05-2007, 01:25 PM) *

CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 12:58 PM) *

Da, si mi-a zis ca nu e de la asta.

Iubita mea, nu te mai stresa....nu esti grasa...esti plinutza...ia-ti gandul de la dieta, relaxeaza-te, mananca multe salate...si cantareste-te peste o luna!...Te rog.... pupic.gif
ALICE
Bine,fie.Sa vedem.Ascund cantarul.
May
Neatza fetelor, nu am apucat sa citesc aproape nimic pt ca de abia am intrat si trebuie sa vina Remy asa ca astept sa plece el si apoi citesc linistita. Aseara dupa ce a terminat pizza m-a intrebat cand mai fac lol.gif asa ca azi am a doua tura in cuptor gata ca sa manance acum la pranz. Eu nu mai mananc, doar balesc pe langa ea )).gif. Am retinur ca m-a intrebat emu daca am pus 12 p felia. Nu, 12 puncte au fost 2 felii babane cheer.gif. Oricum a avut asa de multe puncte deoarece am folosite mezeluri grase ( dar tare gustoase blum.gif ), alta data o sa o fac si cu mezeluri mai dietetice si iese cam la 3-4 puncte felia blum.gif

Vb peste 1 ora hug.gif
uka
CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 10:23 AM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 15-05-2007, 10:15 AM) *

CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 09:57 AM) *

eu sunt branza, cas de alba

Cred ca te iau de departe. ca eu sunt...alba alba...si casul are culoare pe langa mine. Dar a venit vara si ma fac eu color la loc )).gif

dylly se face rac, se cojeste si iar se face rac

si eu ca dilly urat raaaaaauuuuuu, vreau sa fiu bronzata

CITAT(bubbles @ 15-05-2007, 10:25 AM) *

Neata yawn.gif .Aseara am fost in oras cu niste prieteni si am stat la o terasa si nu`mi venea sa cred cat de cald poate fi la gheogheni huh.gif in perioada asta .De azi la dieta .. desi mai am 3/4 de tort in frigider si nu stiu ce sa fac cu el bang.gif

vreau eeeeeeeuuuuuuuuuu, mi-e o pofta de tort d mooooooorr

blink.gif blink.gif
CITAT(axe10 @ 15-05-2007, 01:55 PM) *

Uka..stau linistita ca masina ta e cu dubla comanda inca...anunta-ma cand iesi singurica pe traseu... blum.gif blum.gif

[

daaaaaaaaa lol.gif lol.gif lol.gif yahoo.gif oricum deja de la a3a sedinta m-a bagat in trafic...am fost un pic speriata atuncimotiv ptr care am mers vreo 10 min in poligon sa-mi revin, a fost ptr prima oara cand am avut emotii...iar apoi iar in trafic...si era ceva aglomeratie, dar am fost ok...mi s-a oprit motorul; de 2 ori la un semafor dar din cauza lui nu a mea, si-a cerut scuze dupa aia...
abia astept... nu am mai condus de o saptamana....am inceput sa am si eu directie k pana atunci mergeam numai in zig zag siculmea k eram si fara alcool la bord si odihnita, iar data trecuta cand eram obosita am emrs super bine, exceptand inceputul sedintei
Anna
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 10:50 AM) *

Annaiss, nu ne spui mai multe despre potentialul tau? Bafta la proiectul de maine

hihi...pai.ce sa zic? e interesant. imi place de el, insa astept sa vad cum evolueaza lucrurile, si nu imi fac nici un plan, pentru ca in mintea mea bolnava ma astept sa imi zica...stii..eu sunt cu altcineva lol.gif lol.gif blink.gif
May
Am revenit naughty.gif

daconst ca sa citesti ce scrie cu galben, tine apasat click stanga pe mouse si treci peste scris. Acesta (scrisul) se va face albastru ca si cum s-ar selecta si citesti fara probleme wink1.gif

himere dar unde vrei sa pleci cu Bia? huh.gif

pisik faza cu painea la mine a fost trecatoare, azi revin la ganduri mai bune. Sunt de acord cu tot ce ai spus despre dietele drastice hug.gif

Cate puncte are o lingura de faina? blink.gif
anaoi
Faina, orice fel 1 lingura, 10g 0,5 Points
_noni_
salutare!

asa cum v-am promis, aici sunt pozele cu ce am cumparat duminica. sunt foarte incantata de ele, si in plus de faptul ca tot ce am luat eu plus 2 tricouri, o camasa si 2 perechi de pantaloni pt. bobi ne-au costat in total aprox. 15 mil lei, bani cu care in tara nu cred ca ne-am fi putut cumpara nici jumatate din ele, ca sa nu mai vorbesc de calitate.

n-am mai intrat ieri, ca m-a sunat sotia unui coleg de-al lui bob, mama de pitic de 3 ani, sa vin sa stau cu copilul, ca ei i s-a facut rau si a mers la spital, la urgenta.

asa am pierdut tota ziua, dar macar ma bucur ca am putut-o ajuta, ca si ea e tot ca mine aici, nu cunoaste pe nimeni, desi sta de mai mult de 3 ani...in final si-a revenit si maine promite sa ma scoata la o cafea. smile.gif

cu mancatul stau aiurea rau, am mancat numai tampenii si numai pe fuga, dar e bine ca aici n-am cantar si nu ma pot autoalarma. ma tot mint ca o sa incep "de maine " tease.gif sa fiu fata cumintica, sper sa-ti tina DD gandul asta bun!!

aici e cald si umed, dar macar nu simt presiunea din bucuresti.

o sa deschid un subiect nou despre hoteluri in Bucuresti, caci am aflat ca in vara ne vor vizita niste prieteni de-afara si m-au rugat sa-i ajut cu cazarea si habar n-am...daca stiti mai multe, va rog, dati-mi si mie de stire. multumesc anticipat! floare.gif

}{
May
dylly o sa te rasplatesc curand give_rose.gif plecaciune.gif

noni w00t.gif mama ce de lucrusoare ti-ai luat. Sunt super si imi place ca ai pozat si detaliile. Sa le porti sanatoasa si sa dea Dumnezeu ca peste o luna sa iti fie mari grin.gif
anaoi
abia astept.
pana una alta plec. pa
_noni_
May, saru'mana pupic.gif , dar macar zii si tu 2 luni tease.gif ca mor de ciuda daca nu apuc sa le port in toate combinatiile! lol.gif vezi ce scuza am! lol.gif lol.gif lol.gif
}{
May
Lasa mai ca fusta si pantalonii se rezolva cu niste pense, tricourile e mai bine sa fie mai lejere ca vine caldura mare, iar camasile arata traznet daca sunt mai mari dar stranse cu curea in talie naughty.gif. Important e sa slabesti )).gif pupic.gif
dany
Hop si eu !

Am venit acasa , dau cu aspiratorul pe aici , fac un dus , si apoi plecam la spital la soacra-mea .

Nu am citit ce ati scris dar o voi face mai tarziu .

pupic.gif
michelle
Salutare!

Sper ca nu m-ati dat la disparuti lol.gif
Ieri si azi am avut (si maine avem iar) un seminar Microsoft la care stam de dimineata pana dupa-amiaza, la 5. Acum am venit o fuga la serviciu ca am primt un mail de dimineata de la clienti, vor un service pack urgent si tre sa il trimit maine.
Nu am putut sa nu intru si sa nu va salut, insa )).gif

Pupici tuturor si sper ca va tineti de treaba naughty.gif
May
Azi am facut o prajitura pe care vi-o recomand caci este destul de lejera si de convenabila la puncte, racoroasa si usor de facut. Aici aveti reteta si aici ce mi-a iesit mie. Toata prajitura mi-a dat 34 de puncte dar am folosit un iaurt de capsuni normal si lapte normal, dar voi puteti folosi degresate si cred ca scutiti 10 puncte. Eu am taiat in 7 felii si imi iese aproape 5 puncte de felie. Are un gust dulce-acrisor, dar cred ca mai trebuie un pic de zahar in crema... in rest e ok blum.gif
Monic
May aici plang, langa calculator gandindu-ma la ce mananci tu si la ce mananc eu abia peste cateva zile. rolleyes.gif Normal ca acum, daca ai pus reteta si poza trebuie sa fac si eu grin.gif
Noni sper sa ai timp si de mine intr-una din zilele astea. Maine mai am musafiri, dar sper ca joi sau vineri sa ne putem vedea hug.gif
axe10
CITAT(uka @ 15-05-2007, 03:30 PM) *

daaaaaaaaa lol.gif lol.gif lol.gif yahoo.gif oricum deja de la a3a sedinta m-a bagat in trafic...am fost un pic speriata atuncimotiv ptr care am mers vreo 10 min in poligon sa-mi revin, a fost ptr prima oara cand am avut emotii...iar apoi iar in trafic...si era ceva aglomeratie, dar am fost ok...mi s-a oprit motorul; de 2 ori la un semafor dar din cauza lui nu a mea, si-a cerut scuze dupa aia...
abia astept... nu am mai condus de o saptamana....am inceput sa am si eu directie k pana atunci mergeam numai in zig zag siculmea k eram si fara alcool la bord si odihnita, iar data trecuta cand eram obosita am emrs super bine, exceptand inceputul sedintei

Pe mine m-a scoc de la prima sedinta nebunul ala de moshulica ce m-a invatat sa conduc...si oricum nu am facut toate orele ca a zis ca el pierde vremea cu mine ca am invatat sa conduc repede...sa mai faca si el o spaga pe timpul meu....oricum eu nu am platit scoala ca il cunosteam pe directorul de la scoala...am luat permisul din prima si pe urma neavand masina nu am condus ani buni. Dupa ce am avut masina m-am urcat la volan si acum sunt" maestra" cum imi zice frate-miu. Succes si ai grija...jocul picioarelor e important. Mie asta imi place cel mai tare la condus...am avut ocasia sa-mi iau o masinutza cu cutie automata si nu am vrut ca ma plictisesc... )).gif )).gif ...si eu conduc mai bine cand sunt obosita!
Apropos, la ce scoala faci?

In alta ordine de idei...aviz amatoarelor...azi am trecut pe la city mall sa-mi caut si eu la Triumph un costum de baie...toate bune si frumoase...gandurile, ca nu mi-am gasit ceva care sa-mi vina perfect. Am probat intai dintr-o singura bucata, unul imi venea bine dar nu era prea decoltat, unul imi venea ok la sani dar pleznea pe mine(nu avea numar mai mare de 42!!!!), altul era super misto dar avea sistemul de prindere pe dupa gat si nu mai spun cat de grele sunt tzatzele mele ...ma cocosa efectiv...si ultimul tot din 2 piese era super dar aveam aceiasi problema cu prinsul pe dupa gat....sa va zic si preturile....intre 140-220 ron. In ultimii ani numai de la ei am cumparat ca altii nu fac pt femei tzatzoase sutiene....se pare ca la noi toate fetele ar trebui sa poarte cupa A si B ca sa-si gaseasca lenjerie....daca nu gasesc pana la urma o sa-l port tot pe ala de anul trecut...ca nu o sa fie foc!....decat sa dau 2 mil si sa stau cocosata...no way.

May e super praji aia...fac si eu in we ca tot sunt libera de la servici si nu am nimic de facut(glumesc evident)...dar o sa o fac.
daconst
May,ma omori cu tortul...nu stiu zau cum rezisti. doh.gif
Mersi de sfat,trebuia sa-mi treaca si mie prin cap,dar nu m-am gindit. grin.gif

Noni,mama ce de hainute frumoase...sa le porti sanatoasa!

Dany,sanatate multa soacrei tale,stiu ca e o femeie minunata. floare.gif
Cum a fost cu tamplarul? naughty.gif
Anna
Pam paaamm!!
May..salivez, e asa gustoasa prajitura ta. miiam, miiam, ia trimite 2 felii pupic.gif )).gif

sunt la a doua juma a proiectului.... blink.gif poate poate il termin.
sa dea dzeu.
La munca a fost lejer am apucat sa printez niste materiale pt examen, nice, tot asa sa fie blum.gif
si acu ne bagam iara la proiect.

Himere pupic.gif si bine ai revenit, ma gandeam eu ca ai o problema cu netul.
Miha interesant ce zici tu ca faci acolo. Bine ca ne-ai salutat ca te dadeam disparuta. blum.gif

Mai am maine de prez proiectu asta, si apoi un exam luni.

Pup fetele pupic.gif
May
axe, monic spor la praji pupic.gif

daconst cu placere. Cum rezist? Nu stiu nici eu, probabil ca nu am toate piulitzele stranse bine si imi curge lichidul pe undeva lol.gif. Azi imi zicea Remy sa musc si eu macar o data din pizza si eu: nana.gif ca nu vreau sa mai iasa toata apa din piscina cand intru eu, anul asta sa iasa doar jumate` giggle.gif Praji de asta am mancat si eu ca e convenabila la puncte si nu e asa ingrasacioasa. blum.gif

La prima ora de condus eu am vrut sa ma urc in spate si a zis nenea: ne, ne ,ne nono.gif treci la volan. Am zis ca omul ala nu e in toate mintile, cum naiba sa conduc daca nu stiu ce sa fac? Dar uite ca a fost mai bine asa decat sa pierd timpul cu partea tehnica. Chestia e ca nu am mai condus de 2 ani wacko.gif

anna ti-am catapultat 2 felii, ai grija numai sa nu le prinzi cu fatza lol.gif hug.gif
Anna
May Lasa ca le arunci pe bucatele si tin gura deschisa pupic.gif lol.gif
ina_ceva
Super arata, mi-a zis babuinul ca la asta ma ajuta si el ... tease.gif poate la batut oua naughty.gif
May
ina ai nevoie numai de 2 oua asa ca daca da babuinul tau din fund cred ca i se bat singure lol.gif

anna daca faci asa baby.gif iti dau si in guritza )).gif
uka
esti nebunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa raaaaaaaaaaau
azi am facut intoarcere din 3 miscari
La scoala de soferi TEo fac.
www.vreaupermis.ro
eu sunt multumita de instructor
Anna
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 08:58 PM) *

ina ai nevoie numai de 2 oua asa ca daca da babuinul tau din fund cred ca i se bat singure lol.gif

anna daca faci asa baby.gif iti dau si in guritza )).gif

dry.gif bine, nu mai vreau biggrin.gif
dany
Am revenit !

Dylly - hai la mine si faci pillates in gradina : aer curat , pasarele , etc )).gif

Pisik - scot palaria in fata ta in legatura cu ce ai spus despre dietele drastice tinute aiurea !!!!!

Sorana
- am citit undeva ( cred ca in jurnalul lui Noni ) ca te -ai apucat de design pentru casuta . Poate intri pe la subiectul respectiv si dai cateva idei ( glastre , lumanari , etc .... orice ) si asa ma mai inspir si eu . bafta la terminarea casutei !

Alice - poate 63 kg e greutatea la care ai stat multi ani si de aceea nu se misca cantarul ....zic si eu .

Uka
- bafta la condus ! Va invidiez pe cele care aveti carnet dar ... eu nu ma incumet : mi-e frica si nici nu ma arde sa dau 2000 € pentru scala de soferi .

Anna - bafta cu proiectul si cu potentialul.

Noni
- tare frumusele hainutele !! sa le porti cu placere si sanatoasa !

Miha
- bafta la seminarii ! Te asteptam sa revii cand te mai linistesti .

May
- ia fa tu un tort din ala , suie-te in avion si hai la mine sa papam amandoua )).gif . Ce avatar ti-ai tras !!!

CITAT(daconst @ 15-05-2007, 07:31 PM) *

Dany,sanatate multa soacrei tale,stiu ca e o femeie minunata. floare.gif
Cum a fost cu tamplarul? naughty.gif

Multumesc , Danutza !!!! Operatia a decurs bine , ea era obosita dar ... cu zambetul pe buze . Azi i-am spus ca o iubesc blushing.gif

Cu teroristul a mers bine azi : intai m-am umflat un pic in el ( a pus botul ) si apoi i-am spus ca , daca are nevoie de ajutor , sa ma strige )).gif . Si ..... am tulit-o in gradina cheer.gif , am avut vreme buna si am terminat ce mai aveam de facut pe acolo . Dar ... ma asteapta ziua de maine si cea de vineri singura cu el bang.gif bang.gif bang.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 09:27 PM) *

Am revenit !

Anna - bafta cu proiectul si cu potentialul.

dany Sarumana blushing.gif . cu proiectu mai am o tzara si l-am dat pe spate biggrin.gif
si cu potentialul...tot la fel lol.gif
zi-ne cum a fost cu amicul tamplar blum.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 09:31 PM) *

Uka[/b] - bafta la condus ! Va invidiez pe cele care aveti carnet dar ... eu nu ma incumet : mi-e frica si nici nu ma arde sa dau 2000 € pentru scala de soferi .

[

ccccccaaaaaaaaaaaattttttttt!?!?!?!?
pe mine ma costa cam 650ron scoala+psiho+analize medicale+taxe exam
Anna
dany...ai scris deja mai sus. iti dam niste saci de plastic? biggrin.gif parca Pisik era experta pleasantry.gif la omorat colegi lol.gif
dany
CITAT(uka @ 15-05-2007, 08:32 PM) *

CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 09:31 PM) *

Uka[/b] - bafta la condus ! Va invidiez pe cele care aveti carnet dar ... eu nu ma incumet : mi-e frica si nici nu ma arde sa dau 2000 € pentru scala de soferi .

[

ccccccaaaaaaaaaaaattttttttt!?!?!?!?
pe mine ma costa cam 650ron scoala+psiho+analize medicale+taxe exam

Acum intelegi de ce nu ma atrage sa fac scoala , nu ? Plus ca ar trebui sa mai cumparam o masina : Dirk merge cu masina la job ( sunt 15 km pana acolo ) asa ca eu as fii tot fara . Deci banii pentru scoala + banii pentru masina .....mai bine fac ceva la casuta cu ei , nu ?

CITAT(annaiss_derrian @ 15-05-2007, 08:32 PM) *

dany...ai scris deja mai sus. iti dam niste saci de plastic? biggrin.gif parca Pisik era experta pleasantry.gif la omorat colegi lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Saci de plastic am destui dar nu cred ca e de ajuns ... trebuie ceva mai drastic lol.gif

Vineri vine si instalatorul pentru calorifere si cel care ne va pune usa spre terasa : vor fii toti 3 in aceeasi incapere ....Sa vezi distractie pe mine doh.gif . Daca teroristul va trancani prea mult si ii va deranja pe ceilalti ..... il trimit acasa si sa vina dupa ora 14 cand vine Dirk )).gif

Bine ca Dirk are urmatoarele 2 saptamani concediu !!!!!!!!!!!!!
May
Am inteles sefa, fac tort si vin salut.gif. Si mie imi place avatarul... fata din poza e aproape la fel de divina ca si mine lol.gif
_noni_
May, cum arata prajitura aia! w00t.gif si ce aspectuasa ti-a iesit! daca e si la gust la fel de buna, ma bate un gand grin.gif

Monic, cum sa nu ne vedem, numai cu gandul la tine am stat azi, dar abia acum mi-a adus bob cartela de telefon, ca eram pe credit 0. astept sa-mi dai un semn cand ai tu mai liber! pupic.gif

Dana, Dany, multumesc! sunteti tare dragutze! hug.gif

}{
antonia05
Multumesc MAY pt mesaj!! floare.gif hug.gif
May
antonia sper ca te-am ajutat floare.gif

noni executa grin.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 07:58 PM) *

lol.gif Oare cum de mi-a scapat mesajul asta ?????? doh.gif Hihihi , bine ca am zis sa faci tortul la tine acasa ..... atfel ai fii atentat la comorile lui Dirk pentru tort lol.gif lol.gif
May
Doar nu vrei sa isi ciocneasca Dirk ouale de ale lui Remy, ca sa moara si capra vecinului lol.gif
uka
lol.giflol.giflol.giflol.gif se anunta o noapte incendiara iar cu actorii principal MAY si DANY lol.giflol.giflol.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 09:00 PM) *

Azi am facut o prajitura pe care vi-o recomand caci este destul de lejera si de convenabila la puncte, racoroasa si usor de facut. Aici aveti reteta si aici ce mi-a iesit mie. Toata prajitura mi-a dat 34 de puncte dar am folosit un iaurt de capsuni normal si lapte normal, dar voi puteti folosi degresate si cred ca scutiti 10 puncte. Eu am taiat in 7 felii si imi iese aproape 5 puncte de felie. Are un gust dulce-acrisor, dar cred ca mai trebuie un pic de zahar in crema... in rest e ok blum.gif

MAY, zi mi si mie, cum ai pus gelatina in crema de iaurt cu frisca si in orice crema care este rece.Gelatina este praf-granule nu,la plicutetz??Cand pui gelatina sa se inmoaie cu 3-4 linguri de apa, Se mai inmoaie.Apoi pui gelatina inmuiata in compozitie.Problema e urmatoarea:AM FACUT ASTA DE NENUMARATE ORI SI AM CONSTATAT CA GELATINA RAMANE TOT GRANULE DAR MOI, MARITE.
Cum faci sa nu se simta si sa devina in compozitie parte din aceasta, fina si cremoasa???Pui la inmuiat in apa fierbinte gelatina??? blink.gif Pana acum am pus in apa rece , oare aici sa fie greseala?Pupic si merci!!!
May
Nu ca eu nu am oua, de dany nu bag mana in foc
dany
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 09:00 PM) *

Doar nu vrei sa isi ciocneasca Dirk ouale de ale lui Remy, ca sa moara si capra vecinului lol.gif

Bueyyy , eu n-am zis asta .... doar am gandit . Deci : tu ai spus blum.gif blum.gif

CITAT(uka @ 15-05-2007, 09:02 PM) *

lol.giflol.giflol.giflol.gif se anunta o noapte incendiara iar cu actorii principal MAY si DANY lol.giflol.giflol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Nope .... plec curand la nani .... daca nu ma excita May la discutii lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 09:14 PM) *

Nu ca eu nu am oua, de dany nu bag mana in foc

blink.gif blink.gif Adicatelea , ce vrei sa spui matalutza ????? Ia toarna tot ce ai in neuronul ala singuratic grin.gif

Adicatelea nu merge si fara oua eusa_think.gif ??? hmmmmm, hai , scoate baba din ceata )).gif roll2.gif
antonia05
May ,

si de ce i zice acelei prajituri: DINTI DE NEGRU??? blink.gif unsure.gif huh.gif FETELE ACELEA ZIC CA E FOARTE BUNA. TU AI FACUT O, E BUNA?? unsure.gif floare.gif
lilianab
CITAT(axe10 @ 15-05-2007, 07:27 PM) *

...daca nu gasesc pana la urma o sa-l port tot pe ala de anul trecut...ca nu o sa fie foc!....decat sa dau 2 mil si sa stau cocosata...no way.

Sa stai cocosata sau si mai rau:sa iti tai gatul cu ata de la sutien(de dupa gat)...Ca eu numai asa ma imaginam de cate ori probam unul de genul asta! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 09:10 PM) *

MAY, zi mi si mie, cum ai pus gelatina in crema de iaurt cu frisca si in orice crema care este rece.Gelatina este praf-granule nu,la plicutetz??Cand pui gelatina sa se inmoaie cu 3-4 linguri de apa, Se mai inmoaie.Apoi pui gelatina inmuiata in compozitie.Problema e urmatoarea:AM FACUT ASTA DE NENUMARATE ORI SI AM CONSTATAT CA GELATINA RAMANE TOT GRANULE DAR MOI, MARITE.
Cum faci sa nu se simta si sa devina in compozitie parte din aceasta, fina si cremoasa???Pui la inmuiat in apa fierbinte gelatina??? blink.gif Pana acum am pus in apa rece , oare aici sa fie greseala?Pupic si merci!!!

Anto - nu gasesti gelatina sub forma de foi patrate ? Daca gasesti , cumpara . Pui acele foi in apa ( calda , rece , nu conteaza ) lasi la inmuiat cate scrie pe pachet si apoi adaugi in crema si mesteci continuu . Nu se va observa ca ai pus gelatina . Asa fac eu cu gelatina de aici , cand am nevoie .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.