Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
May
antonia eu am folosit aceeasi gelatina care apare pozata de tipa care a pus retzeta pe culinar. Pe plic scris ca trebuie sa pui continutul in 0,5 l de apa rece si apoi sa o pui la inmuiat pe baie de aburi. Eu am facut in felul urmator: am pus cca 100 ml de apa rece intr-o craticioara, am turnat acolo 2 plicuri de gelatina si am amestecat cu lingura. S-a inmuiat putin dar se vedeau super rau granulele asa ca am pus apa intr-o cratitza mai mare si cand s-a incalzit am pus craticioara mica in cea mare si gelatina pur si simplu a inceput sa se topeasca pana s-a facut apa, nu cred ca a durat mai mult de 1 min. Apoi am turnat-o peste iaurt si frisca, asa calda cum era, am amestecat si am dat la frigider pt 30 min. S-a facut beton wink1.gif adica, mistho, nu ciment lol.gif
danyhoney
CITAT(lilianab @ 15-05-2007, 09:20 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-05-2007, 07:27 PM) *

...daca nu gasesc pana la urma o sa-l port tot pe ala de anul trecut...ca nu o sa fie foc!....decat sa dau 2 mil si sa stau cocosata...no way.

Sa stai cocosata sau si mai rau:sa iti tai gatul cu ata de la sutien(de dupa gat)...Ca eu numai asa ma imaginam de cate ori probam unul de genul asta! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ce ma enervati cand va aud cu balcoane asa dotate sad.gif sad.gif Mai dati , fratilor , si la altele !!!! Eu ma rg de un secol de voi si nimic ..... Asa prietene sunteti voi ??? mad.gif
May
II zice ``dinti de negru`` pt ca blatul si crema sunt negre si la mijloc are crema din albus de ou. Adica blatul si crema ar fi buzele negrului si crema din albus reprezinta dintii .. cel putin eu asa am inteles )).gif. Am facut-o cam de 4-5 ori si e super blum.gif

dany fara oua nu merge, poate tzatzele sa te salveze daca ai curaj sa ne ciocnim lol.gif
antonia05
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 11:20 PM) *

CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 09:10 PM) *

MAY, zi mi si mie, cum ai pus gelatina in crema de iaurt cu frisca si in orice crema care este rece.Gelatina este praf-granule nu,la plicutetz??Cand pui gelatina sa se inmoaie cu 3-4 linguri de apa, Se mai inmoaie.Apoi pui gelatina inmuiata in compozitie.Problema e urmatoarea:AM FACUT ASTA DE NENUMARATE ORI SI AM CONSTATAT CA GELATINA RAMANE TOT GRANULE DAR MOI, MARITE.
Cum faci sa nu se simta si sa devina in compozitie parte din aceasta, fina si cremoasa???Pui la inmuiat in apa fierbinte gelatina??? blink.gif Pana acum am pus in apa rece , oare aici sa fie greseala?Pupic si merci!!!

Anto - nu gasesti gelatina sub forma de foi patrate ? Daca gasesti , cumpara . Pui acele foi in apa ( calda , rece , nu conteaza ) lasi la inmuiat cate scrie pe pachet si apoi adaugi in crema si mesteci continuu . Nu se va observa ca ai pus gelatina . Asa fac eu cu gelatina de aici , cand am nevoie .

Am parca si din aceea.De obicei luam din aceea granule si e vai de ea, doar la cald se fluidifica.O sa incerc cu foile de gelatina.Merci mult!!! floare.gif hug.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 09:23 PM) *

CITAT(lilianab @ 15-05-2007, 09:20 PM) *

CITAT(axe10 @ 15-05-2007, 07:27 PM) *

...daca nu gasesc pana la urma o sa-l port tot pe ala de anul trecut...ca nu o sa fie foc!....decat sa dau 2 mil si sa stau cocosata...no way.

Sa stai cocosata sau si mai rau:sa iti tai gatul cu ata de la sutien(de dupa gat)...Ca eu numai asa ma imaginam de cate ori probam unul de genul asta! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Ce ma enervati cand va aud cu balcoane asa dotate sad.gif sad.gif Mai dati , fratilor , si la altele !!!! Eu ma rg de un secol de voi si nimic ..... Asa prietene sunteti voi ??? mad.gif

Buey!cine zice ca nu da?!Doar v-am invitat pe toate,dar veniti de luati...Vreti si aduse ...in sutien?! blum.gif hug.gif
antonia05
Multumesc May, Dany.!!!!Deci pana la urma si la granulele alea trebuie sa treaca ceva cald pe langa ele sa se topeasca.Deci asta e!!! cheer.gif Merci. hug.gif
Anna
In curand o sa se strige pe aici..sani de vanzare, 3 la 10 mii...sau 2? )).gif
antonia05
Acum zice ti mi altceva.Ce sunt NUCILE PECAN si unde le gasesc???Am auzit de ele.dar nu stiu cum sunt, si unde as putea gasi. hug.gif
danyhoney
CITAT(daconst @ 15-05-2007, 08:20 AM) *

Ai dreptate cu buzisoarele lui Lucas,toata lumea le remarca.Eu,insa nu stiu de unde le-a mostenit ca nu posedam niciunul asa ceva si vecini sexosi nu am. lol.gif

Danutza - poate cineva din familia ta sau a lui Mihai are buze groase ? Sau din familiile familiilor lor ? La noi in familie doar eu si un var de al meu avem buzele groase ..... restul pauza . Cauta pozele tuturor din arborele vostru genealogic )).gif . Viel Spaß !! blum.gif

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 09:24 PM) *
dany[/b] fara oua nu merge, poate tzatzele sa te salveze daca ai curaj sa ne ciocnim lol.gif

Ce sa ciocnim ????????? Ce sunt alea tzatze ???? Cu ce se mananca ?? Nu cunosc termenul lol.gif

CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 09:32 PM) *

Acum zice ti mi altceva.Ce sunt NUCILE PECAN si unde le gasesc???Am auzit de ele.dar nu stiu cum sunt, si unde as putea gasi. hug.gif

Gata , m-ai incuiat !!!! Habar nu am ce sunt , nici nu am auzit de ele !! doh.gif
lilianab
CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 09:54 AM) *

miße teama ca daca dau un ciocan la papucii aia, ii dezmembrez de tot

Deci Dylly,asculta aici la mamaruta:fa asa cum zic fetele ,cu spirtul si cu ciocanul,ca daca iti spun eu ce mi s-a recomandat sa fac papucilor(culmea,tot albi) ca sa se lase,ai sa ramai...cracanata.
De la Vi citire:"Fata,stiu eu ce sa faci,ca am invatat de la sora-mea.Cand incaltamintea e prea stramta o bagi in congelator si apoi peste cateva ore ii scoti si incerci sa ii incalti atunci,ca sa se ia dupa picior"....Acum sa imi spuneti voi daca am mai incercat cineva vreodata sa incalte o pereche de papuci infundati....congelati! dry.gif
Daca nu,va explic eu cum e:
Faza I: prima senzatie este shock.gif shock.gif shock.gif
Faza II: simti cum instantaneu iti ingheata ovarele si apoi o liniste deplina swoon.gif
Faza II:nu stiu daca e valabil la toata lumea.Unii mai destepti poate i-ar fi aruncat din picioare pana acum,dar nu era si cazul meu...Asa ca m-am proptit cu spatele de perete(ca sa am un punct de sprijin) si am inceput sa imi indes picioarele in papuci....
In cele din urma am purtat acei papuci...dar cu cate sacrificii... fool.gif fool.gif ...deci ce alegi Dylly:spirt si ciocan,sau congelator?! naughty.gif
danyhoney
CITAT(lilianab @ 15-05-2007, 09:29 PM) *

Buey!cine zice ca nu da?!Doar v-am invitat pe toate,dar veniti de luati...Vreti si aduse ...in sutien?! blum.gif hug.gif

Nope , sutiene am si eu blum.gif . Le poti trimite cu DHL .....daca vrei . Platesc eu transportul lol.gif
lilianab

Cred ca sigur de tot ,le vei gasi pe...Google... blush.gif ...si apoi ne spui si noua?! give_rose.gif
danyhoney
Anto - uite aici despre Pekannüsse

Arata ca nucile noastre normale .... sau nu vad eu bine ?

CITAT(lilianab @ 15-05-2007, 09:39 PM) *

CITAT(anaoi @ 15-05-2007, 09:54 AM) *

miße teama ca daca dau un ciocan la papucii aia, ii dezmembrez de tot

Deci Dylly,asculta aici la mamaruta:fa asa cum zic fetele ,cu spirtul si cu ciocanul,ca daca iti spun eu ce mi s-a recomandat sa fac papucilor(culmea,tot albi) ca sa se lase,ai sa ramai...cracanata.
De la Vi citire:"Fata,stiu eu ce sa faci,ca am invatat de la sora-mea.Cand incaltamintea e prea stramta o bagi in congelator si apoi peste cateva ore ii scoti si incerci sa ii incalti atunci,ca sa se ia dupa picior"....Acum sa imi spuneti voi daca am mai incercat cineva vreodata sa incalte o pereche de papuci infundati....congelati! dry.gif
Daca nu,va explic eu cum e:
Faza I: prima senzatie este shock.gif shock.gif shock.gif
Faza II: simti cum instantaneu iti ingheata ovarele si apoi o liniste deplina swoon.gif
Faza II:nu stiu daca e valabil la toata lumea.Unii mai destepti poate i-ar fi aruncat din picioare pana acum,dar nu era si cazul meu...Asa ca m-am proptit cu spatele de perete(ca sa am un punct de sprijin) si am inceput sa imi indes picioarele in papuci....
In cele din urma am purtat acei papuci...dar cu cate sacrificii... fool.gif fool.gif ...deci ce alegi Dylly:spirt si ciocan,sau congelator?! naughty.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Eu as alege CLAR spirt si ciocan , daca as fii nevoita .
antonia05
CITAT(lilianab @ 15-05-2007, 11:40 PM) *

Cred ca sigur de tot ,le vei gasi pe...Google... blush.gif ...si apoi ne spui si noua?! give_rose.gif

hahaha!!Am cautat de mi au iesit ochii din orbite.Sunt o gramada de retete cu nucile pecan.Am vazut la Jamy Oliver nucile dar...par nuci normale, le a pus la cuptor cu zahar pudra tavalite.Dar se fac multe deserturi.Mi a placut desertul ala a lui, cu 2 mingii de inghetata de vanilie, peste care a turnat cafea, deasupra nucile pecan care devenisera usor crocante.Cred ca era bun.Eu as mai fi adaugat si un motz mic de frisca si deasupra presarat cu putina scortisoara. blink.gif
danyhoney
Am mai gasit o poza cu Pecannüsse : Imagine

Deci ????? Sunt nuci normale , putin prajite , ca sa zic asa ....... , nu ? Mai , Anto , ma faci sa-mi storc creierii la ora asta ??? Dupa o zi cu teroristul ... bang.gif lol.gif
antonia05
Arata ca nucile noastre normale.Asa ca iau nuci din piatza si sa vezi ce nuci pecan o sa am!!! lol.gif Mersi Dany!!! floare.gif hug.gif

Iata de ce vroiam sa iau nuci pecan.Ma tenteaza aceasta prajitura ca tare bine arata. )).gif

http://food.yahoo.com/recipes/kraft/75569/...5f2FwOqA9NIY.Y5
May
Tot eu sa va spun mai? Deja cred ca imi iau aere de om important. Nucile pecan sunt nuci normale la gust, dar sunt mai lunguietze la aspect decat celelalte si sunt mult mai scumpe grin.gif. Merit nobelul pt gastronomie )).gif
danyhoney
Cu placere , Anto ..... Traiasca google !!! )).gif

Aoleuuuu , ce bine arata prajitura aia Imagine !!!! deci , faci praji si apoi arunci cate o bucatica catre noi , da ????? Vezi ca iti trebuie putere de aruncare pentru bucatica mea lol.gif . Arata super-lecker !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
antonia05
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:55 PM) *

Tot eu sa va spun mai? Deja cred ca imi iau aere de om important. Nucile pecan sunt nuci normale la gust, dar sunt mai lunguietze la aspect decat celelalte si sunt mult mai scumpe grin.gif. Merit nobelul pt gastronomie )).gif

Merci merci, citiram deja!!! floare.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 09:55 PM) *

Adica ne lasi sa ne stoarcem creierii aici si sa cautam si tu stiai deja ?????????????????? Deci.....deci.....deci....fara cuvinte !!!!!!! Meriti bataie , ce Nobel ???? lol.gif

Pentru chestia asta ..... pedeapsa ... folosim ouale tip Remy pentru tort .... E , ce zici acum, ? tease.gif tease.gif
May
Pai eu i-am prajit ouale lui Remy ( dany o sa inteleaga alte oua decat trebuie lol.gif ), apoi am citit tot si am inteles ca ati aflat ca sunt nuci normale, dar nimeni nu si-a dat seama ca sunt un soi mai lunguietz, asa ca astept nobelul devil.gif
antonia05
CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 11:56 PM) *

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:55 PM) *

Merci merci, citiram deja!!! floare.gif

Nu se merita pt niste nuci mai lungi sa dau bani mai multi.Cu cat e mai lunga cu atat e mai scumpa??? blink.gif salut.gif yahoo.gif floare.gif naughty.gif tease.gif

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:59 PM) *

Pai eu i-am prajit ouale lui Remy ( dany o sa inteleaga alte oua decat trebuie lol.gif ), apoi am citit tot si am inteles ca ati aflat ca sunt nuci normale, dar nimeni nu si-a dat seama ca sunt un soi mai lunguietz, asa ca astept nobelul devil.gif

Dar au acelasi gust??? tease.gif
May
Fetele de pe culinar au zis ca da unsure.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:03 AM) *

Fetele de pe culinar au zis ca da unsure.gif

Aha!!Deci le cumpar scurte!! salut.gif yahoo.gif
lilianab
CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 10:01 PM) *

Nu se merita pt niste nuci mai lungi sa dau bani mai multi.Cu cat e mai lunga cu atat e mai scumpa??? blink.gif salut.gif yahoo.gif floare.gif naughty.gif tease.gif

Depinde!!!Nu intotdeauna tot ce e mai lung e si mai bun si implicit nu tot ce e mai lung merita investitia lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 10:01 PM) *

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:59 PM) *

Dar au acelasi gust??? tease.gif

...Vorbim inca de nucile pecan,nu?! naughty.gif ...sau am ramas la oua? lol.gif lol.gif lol.gif
May
Uitati aici cum arata nucile pecan ca sa vedeti diferenta wink1.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Ce discutii cu subinteles pe aici lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Oua prajite .... lungi , scurte , bune , nu chiar bune lol.gif lol.gif
May
Eu tocmai am mancat 2 oua dar nu stiu daca erau de roman sau de neamtz devil.gif lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 09:59 PM) *

Staiiiii , n-am inteles bine !!! Cum adica " dany o sa inteleaga alte oua decat trebuie " ?????
Daca zici " i-am prajit ouale lui Remy "....pai ... sunt ouale lui Remy , nu ???? Bueyyyyy , sunt eu baba dar ..... mai pricep inca cate ceva in limba romana lol.gif .

Hai , sa vad care sare pe mine sa ma faca sa cred ca nu am inteles bine .... Va astept .....la cotitura lol.gif

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 10:17 PM) *

Eu tocmai am mancat 2 oua dar nu stiu daca erau de roman sau de neamtz devil.gif lol.gif

De neamtz in nici un caz ..... l-am controlat pe Dirk ( apropo de discutia cu tortul ) si comorile lui sunt la locul lor blum.gif blum.gif . Fugi repede la control la Remy ... De fapt , ce sa mai controlezi : i le-ai prajit deja mai devreme blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif
antonia05
MAY, fetele, ce ziceti de asta? cred ca e bomba calorica dar...arata.....hmmm!! blum.gif tease.gif

Priviti: http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...c=7356&st=0
May
I-am prajit ouale lui Remy, adica Remy mi-a cerut sa-i fac oua ( de gaina, da???? devil.gif ) si tocmai i le prajisem. Dar eram sigura ca intelegi ce nu trebuie devil.gif hug.gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 10:50 PM) *

Am mai gasit o poza cu Pecannüsse : Imagine

Deci ????? Sunt nuci normale , putin prajite , ca sa zic asa ....... , nu ? Mai , Anto , ma faci sa-mi storc creierii la ora asta ??? Dupa o zi cu teroristul ... bang.gif lol.gif

Nucile Pecan sunt diferite de nucile normale de pe la noi. Si la aspect, dar mai ales la gust. Si nu de alta, dar am crescut cu nucul in curte ca sa zic, iar nuci Pecan am mancat ca sparta 9 luni in SUA. Si sunt diferite la gust.
uka
Deci..........pleaca omul 30 minute de la calc ca sa vb cu babuinul si gaseste 2 pagini scrise numai cu oua si nuci....
care-i diferenta?!?!?!?
femei cu toate facultatile la cap.... ha ha ha de unde atata...
ca san umai zic k nu aveti mila de cele care nu sunt cu ouale pe langa ele....
uite eu de exemplu sunt la serviciu si nu am oua in frigider si imi este si foame
May
antonia arata super prajitura dar cred ca face cat o friptura cu cartofi prajiti doh.gif. Acum serios vorbind, eu una, mai bine mananc un kebab decat o prajiturica d-aia blum.gif, e si mai sanatos si mai economicos

Meniu 15 Mai 2007

*-mazare - 0 p
- carne de pui - 1 p
- o felie de paine integrala - 1 p

* prajitura - 5 p

* 14 gr fistic - 2 p

*-2 oua pe teflon - 4 p
- 3 felii mortadella siciliana - 3,6
- 2 felii de paine - 2 p

Total: 18,6 puncte din 22 permise
danyhoney
CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 10:21 PM) *

MAY, fetele, ce ziceti de asta? cred ca e bomba calorica dar...arata.....hmmm!! blum.gif tease.gif

Priviti: http://www.culinar.ro/forum/index.php?show...c=7356&st=0

Deeeeciiiiiii , ori faci praji pentru noi toate , ori ....... te omooooooooor !!!!!!!!!! )).gif
May
Hai sa impuscam fetele de pe culinar care au spus ca au acelsi gust devil.gif box.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 10:22 PM) *

I-am prajit ouale lui Remy, adica Remy mi-a cerut sa-i fac oua ( de gaina, da???? devil.gif ) si tocmai i le prajisem. Dar eram sigura ca intelegi ce nu trebuie devil.gif hug.gif

Bueyyyyyy , daca eu as fii scris asa ca tine .... si tu ai fii inteles la fel . Pe pariu ???? hai , fii sincera si lasa-ma sa dorm linistita in noaptea asta , fara sa fac teme la gramatica romana lol.gif
May
Pai eu nu am zis ca nu as fi inteles la fel, am zis doar ca sunt sigura ca tu intelegi asa )).gif. Recunosc cu mana pe oua ca ma gandesc numai la prostii si incerc sa arat cu degetul si pe altii ca sa nu ma simt singura lol.gif
danyhoney
CITAT(uka @ 15-05-2007, 10:31 PM) *

Deci..........pleaca omul 30 minute de la calc ca sa vb cu babuinul si gaseste 2 pagini scrise numai cu oua si nuci....
care-i diferenta?!?!?!?
femei cu toate facultatile la cap.... ha ha ha de unde atata...
ca san umai zic k nu aveti mila de cele care nu sunt cu ouale pe langa ele....
uite eu de exemplu sunt la serviciu si nu am oua in frigider si imi este si foame

Uka
, eu ti-am mai spus : eu nu intru in gasca celor cu faculate la cap ......Nici macar facultatea normala care am facut-o nu imi e recunoscuta asa ca ..... ce sa cer de la cea de la cap ..... )).gif
lilianab

Fii atenta ca am luat nota 10 la "matematica aplicata in economie",deci:
Conform logicii matematice,avem enuntul 1:"I-am prajit ouale lui Remy"
si enuntul 2:"Eu tocmai am mancat 2 oua dar nu stiu daca erau de roman sau de neamtz ".De aici tracem concluzia ca ori Remy e neamt la origine,ori....Danny,ia cauta-l pe Dirk,vezi e prin casa?! eusa_think.gif
PS:abia apoi am citit ca si tu Danny te-ai gandit la ce m-am gandit eu lol.gif lol.gif ,dar ramasesem in urma cu postarile ca am fost sa imi calc o pereche de budigai(pantaloni) pentru maine
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 10:32 PM) *

antonia arata super prajitura dar cred ca face cat o friptura cu cartofi prajiti doh.gif. Acum serios vorbind, eu una, mai bine mananc un kebab decat o prajiturica d-aia blum.gif, e si mai sanatos si mai economicos

Meniu 15 Mai 2007

*-mazare - 0 p
- carne de pui - 1 p
- o felie de paine integrala - 1 p

* prajitura - 5 p

* 14 gr fistic - 2 p

*-2 oua pe teflon - 4 p
- 3 felii mortadella siciliana - 3,6
- 2 felii de paine - 2 p

Total: 18,6 puncte din 22 permise

Cine a venit aici cu tortul ????? lol.gif lol.gif lol.gif blum.gif blum.gif

Iar nu ai fructe in meniu ??? Legume ??? Lactate ???? 2 P de grasimi unde sunt ?
Hihi , te iau la intrebari acum blum.gif hug.gif
May
Deci am ras la faza asta ca o purcica, a inceput sa rada si Remy de rasul meu. Stiti cum rad oamenii ca porcul, nu? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

dany aaaaa pai..... stii...... prajitura aia avea si lapte si fructe... si fisticul il trecem la grasimi bune, da? Pls? blush.gif

Bueyyyy de legume de ce te iei ca am mancat mazare care se face si cu morcov laugh.gif

Na ca m-ai enervat si mi-am adus laditza cu capsuni )).gif

Era sa uit ca am mancat si iaurt ca doar am pus in praji, nu? Asa ca scap basma curata )).gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 10:36 PM) *

Pai eu nu am zis ca nu as fi inteles la fel, am zis doar ca sunt sigura ca tu intelegi asa )).gif. Recunosc cu mana pe oua ca ma gandesc numai la prostii si incerc sa arat cu degetul si pe altii ca sa nu ma simt singura lol.gif

Si ... m-ai gasit pe mine lol.gif lol.gif lol.gif esti de coma !!!! Ma las pagubasa !! lol.gif
May
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 10:47 PM) *

Si ... m-ai gasit pe mine lol.gif lol.gif lol.gif esti de coma !!!! Ma las pagubasa !! lol.gif

Pai, prietenul la nevoie se cunoaste lol.gif lol.gif lol.gif
uka
lol.giflol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif
ok......deci..........deaca mai vb mult de capsuni si frisca incep sa ma gandesc la altele si nu e bine....
God have mercy
danyhoney
CITAT(lilianab @ 15-05-2007, 10:38 PM) *

Fii atenta ca am luat nota 10 la "matematica aplicata in economie",deci:
Conform logicii matematice,avem enuntul 1:"I-am prajit ouale lui Remy"
si enuntul 2:"Eu tocmai am mancat 2 oua dar nu stiu daca erau de roman sau de neamtz ".De aici tracem concluzia ca ori Remy e neamt la origine,ori....Danny,ia cauta-l pe Dirk,vezi e prin casa?! eusa_think.gif
PS:abia apoi am citit ca si tu Danny te-ai gandit la ce m-am gandit eu lol.gif lol.gif ,dar ramasesem in urma cu postarile ca am fost sa imi calc o pereche de budigai(pantaloni) pentru maine

Eu n-a trebuit sa caut daca Dirk e in casa ( il vazusem cu cateva secunde inainte si ... apoi i-am dat si pupicul de noapte-buna ) !!! Asa ca ... a ramas doar Remy tease.gif
May
Pai si tu cand il pupi de noapte buna, ii numeri si ouale ca Nastase? lol.gif lol.gif lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 10:48 PM) *

CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 10:47 PM) *

Pai, prietenul la nevoie se cunoaste lol.gif lol.gif lol.gif

Dupa ce ma treci prin chinurile iadului cu gramatica romana , vii si spui ca prietenul la nevoie se cunoaste ???? Deci tu asa iti pedepsesti prietenii ??? Awwwwwww, sa am grija ce spun cand vii la mine ca poate ma pedepsesti sa-ti fac o casuta ca a mea . Sau .... mai rau : sa iti dau casuta mea !!!! Dar asta nu tine ... cum spune neamtul : " nur über meine Leiche " ......Adica : doar peste cadavrul meu lol.gif
uka
sex.gif mdaaa.....concluzia mea este ca vreau TORT
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 10:54 PM) *

Pai si tu cand il pupi de noapte buna, ii numeri si ouale ca Nastase? lol.gif lol.gif lol.gif

Hai ca ma innebunesti in seara asta !!!! Paiiiiiii, daca tu faci fursecuri .... la 15 minute dupa , te uiti sa vezi daca e totul la locul lui ????????
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.