Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
ina_ceva
dany-dulce... u got mail (pm)...
dany
CITAT(uka @ 15-05-2007, 10:57 PM) *

sex.gif mdaaa.....concluzia mea este ca vreau TORT

Lasa tortul ....... vino si sustine-ma in polemica asta cu May si cu ouale ei .... sau ale cui or fii lol.gif lol.gifM-a innebunit deja !!!!! lol.gif
May
dany si eu ii zic: HALT! Casa sau viata )).gif. Aham deci ati facut fursecuri naughty.gif

uka eu cred ca tu vrei fursecuri lol.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:22 PM) *

I-am prajit ouale lui Remy...

lol.gif lol.gif lol.gif rumene?
uka
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 11:59 PM) *

blink.gif blink.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
Cu zeama lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:59 PM) *

dany si eu ii zic: HALT! Casa sau viata )).gif. Aham deci ati facut fursecuri naughty.gif

am gresit emoticonul naughty.gif

a avut grija de mine astea 2 zile cat am fost acolo naughty.gif salut.gif
dar da......... ar merge si niste fursecuri cu tort....dar sa fie torul cu frisca si capsuni...altfel nu ma joc

CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 11:59 PM) *

Lasa tortul ....... vino si sustine-ma in polemica asta cu May si cu ouale ei .... sau ale cui or fii lol.gif lol.gifM-a innebunit deja !!!!! lol.gif

incerc incerc....

eu tind sa cred k remy este de fapt neamtz dar nu vrea sa spuna sau nu stie cum
dany
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 10:59 PM) *

hehe , de cate ori m-ai auzit pe mine sa spun ca am facut fursexuri ?????????? Te-ai prins singura !! Eu fac si tac blum.gif )).gif

CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 10:59 PM) *

cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Ina e cu mine pupic.gif !!!!!!!!! Vezi , May ?????? nu sunt singura care se gandeste la ....altceva lol.gif lol.gif

CITAT(uka @ 15-05-2007, 11:02 PM) *

am gresit emoticonul naughty.gif

a avut grija de mine astea 2 zile cat am fost acolo naughty.gif salut.gif
dar da......... ar merge si niste fursecuri cu tort....dar sa fie torul cu frisca si capsuni...altfel nu ma joc

CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 11:59 PM) *

incerc incerc....

eu tind sa cred k remy este de fapt neamtz dar nu vrea sa spuna sau nu stie cum

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Buna idee !!!!!!!!!! lol.gif lol.gif saracul Remy , ce il asteapta acum lol.gif
May
Si eu fac si tac, dar tac ca sa nu ma auda socrii ca altfel as tzipa lol.gif. Hai ca iar ti-am sucit vorbele si ma bati. Iertare plecaciune.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:08 AM) *

Si eu fac si tac, dar tac ca sa nu ma auda socrii ca altfel as tzipa lol.gif. Hai ca iar ti-am sucit vorbele si ma bati. Iertare plecaciune.gif

oare eu sunt singura acer nu poate sa taca!??!!?!?

eu dc tac musc sau zgarzii....asa k mai bine asteptam sa fim singurei naughty.gif

ina_ceva
CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 11:01 PM) *

Pai eu i-am prajit ouale lui Remy ( dany o sa inteleaga alte oua decat trebuie lol.gif ), apoi am citit tot si am inteles ca ati aflat ca sunt nuci normale, dar nimeni nu si-a dat seama ca sunt un soi mai lunguietz, asa ca astept nobelul devil.gif

Dar au acelasi gust??? tease.gif

Si ce sa va zic de momentul cand am citit intrebarea antoniei lol.gif lol.gif
uka
CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 12:10 AM) *

CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 11:01 PM) *

Pai eu i-am prajit ouale lui Remy ( dany o sa inteleaga alte oua decat trebuie lol.gif ), apoi am citit tot si am inteles ca ati aflat ca sunt nuci normale, dar nimeni nu si-a dat seama ca sunt un soi mai lunguietz, asa ca astept nobelul devil.gif

Dar au acelasi gust??? tease.gif

Si ce sa va zic de momentul cand am citit intrebarea antoniei lol.gif lol.gif

aaaaaahhhhhhhh nuuuuuu...........e molipsitor..... devil.gif
May
ina lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

uka nici eu nu pot sa tac mereu dar ma trezesc ca ma tine remy cu mana de gura de parca ma violeaza lol.gif lol.gif lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:11 AM) *

uka nici eu nu pot sa tac mereu dar ma trezesc ca ma tine remy cu mana de gura de parca ma violeaza lol.gif lol.gif lol.gif

very interesting....
brutal....naughty.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 08:58 PM) *

ina ai nevoie numai de 2 oua asa ca daca da babuinul tau din fund cred ca i se bat singure lol.gif

Stii faza: "Cum le plac barbatilor ouale? ...batute..." blushing.gif
_noni_
May, da si tu vina pe vecini, daca se aude ceva! si naughty.gif lol.gif ba chiar deschide discutia indignata, dimineata, despre zgomotele care nu te-au lasat sa dormi!
May
Pai ``vecinii`` nostrii sunt 2 lesbiene asa ca nu prea am noroc lol.gif. I-au zis deja de 2 ori pana acum socrii lui Remy sa dam si noi muzica tare ca sa nu se mai auda.... dar mi-e ca pe urma imi tin evidenta la fursecuri lol.gif lol.gif

noni pai nu e vorba numai de seara... e vorba si de multe alte momente, mai ales in We blushing.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:16 AM) *

Pai ``vecinii`` nostrii sunt 2 lesbiene asa ca nu prea am noroc lol.gif. I-au zis deja de 2 ori pana acum socrii lui Remy sa dam si noi muzica tare ca sa nu se mai auda.... dar mi-e ca pe urma imi tin evidenta la fursecuri lol.gif lol.gif

noni pai nu e vorba numai de seara... e vorba si de multe alte momente, mai ales in We blushing.gif

spune-ti si voi ca v-ati uitat la un film interzis minorilor unsure.gif
May
mai bine tac si gata... astept sa vina august ca ei pleaca in tara toata luna... sper doar sa nu ma roage apoi vecinii sa dau muzica mai tare lol.gif
_noni_
da, pe-alea am uitat sa le calculez! blushing.gif doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif

atunci fa-te melomana si furscuieste din 2 in 3 ca sa nu se prinda cand muzica e pe bune si cand ascunde zgomotele de fond lol.gif lol.gif lol.gif

sa va zic culmea culmilor, la mine se aud acum "zgomote de fond" de la vecini!!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu se poate asa ceva!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif sper ca nu am inceput sa aud voci!!! lol.gif lol.gif lol.gif

}{
May
Pana la urma de 2 ori in 2 ani, nu e prea mult pt urechile lor nu? )).gif daca nu le convine, sa se mute lol.gif
_noni_
pai iti dai seama ca stau cu urechile ciulite??! lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:19 AM) *

mai bine tac si gata... astept sa vina august ca ei pleaca in tara toata luna... sper doar sa nu ma roage apoi vecinii sa dau muzica mai tare lol.gif

si eu mai stau cateodata si ma gandesc oare ce si cat se aude la vecini....patul care scartaie..urlete...saracii, bine k pe aia de la BV nu ii cunosc, pe ai mei cei de deasupra la fel, iar dedesubt e o batranica...cu care ma rog s anu ma intalnesc.. nororcul meu k nu prea stau pe acasa si ea nu prea iese, dar ma intalnesc cu fi'su....asta e. blushing.gif
May
poate batranica are deja fantezii lol.gif
dany
Fetelor-nebunelor-frumoaselor , poate va dati si voi cu parereaa / idei AICI
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:22 AM) *

ii dau idei acum la 80 ani sau cat are....... sa fie si ea moderna....
nu de alta dar eu chiar fac urat....
May
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 11:22 PM) *

Fetelor-nebunelor-frumoaselor , poate va dati si voi cu parereaa / idei AICI

Eu nu ma prea pricep unsure.gif

dany
CITAT(uka @ 15-05-2007, 11:09 PM) *

eu dc tac musc sau zgarzii....asa k mai bine asteptam sa fim singurei naughty.gif

Aleleiiiiiiii , ce m-ai nimerit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa vezi ce tatuaje originale ii trag lui Dirk pe spate .... sau pe unde se nimereste lol.gif lol.gif . Sau musc din perna , cearceaf , Dirk lol.gif lol.gif

Hai , ca m-azi facut sa imi dau drumul la gura !!! Dar .... nu va bucurati : prea curand nu mai auziti asa ceva de la mine blum.gif
antonia05
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:32 AM) *

antonia arata super prajitura dar cred ca face cat o friptura cu cartofi prajiti doh.gif. Acum serios vorbind, eu una, mai bine mananc un kebab decat o prajiturica d-aia blum.gif, e si mai sanatos si mai economicos

Am zis ca e bomba calorica!!!Nu dati!!de ce e bomba calorica nu inteleg, dar ma rog.
May
CITAT(uka @ 15-05-2007, 11:25 PM) *

Aoleu, cat de urat faci? unsure.gif )).gif
dany
Alooooooooooo ??????? Am scris si eu un PM si voi umpleti 2 pagini ??????? Halt , sa va prind din urma lol.gif

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:11 PM) *

ina lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

INAAAAAAAA , lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

May , nu aveti perne ???? bagi cornul ( gura ) in perna si ....gata , nu aude nimeni ! Sau ...bagi dintii in Remy lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:26 AM) *

Aoleu, cat de urat faci? unsure.gif )).gif

wink1.gif wink1.gif doh.gif doh.gif nu pot sa spun decat ca un fost prieten s-a speriat putin...cand s-a intamplat prima oara...
dany
CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 11:13 PM) *

ina ai nevoie numai de 2 oua asa ca daca da babuinul tau din fund cred ca i se bat singure lol.gif

Cred ca May le bate raaaaaaaau de tot .....daca deranjeaza vecinii .... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

BUEYYYYYYYY , ma cocosez de ras !!!!!!!!! Dirk a venit si m-a intrebat daca sunt in regula , apoi a vazut ca sunt pe Oneden , a zis " alles klar" si .... a plecat la nani lol.gif

CITAT(_noni_ @ 15-05-2007, 11:20 PM) *

sa va zic culmea culmilor, la mine se aud acum "zgomote de fond" de la vecini!!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif nu se poate asa ceva!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif sper ca nu am inceput sa aud voci!!! lol.gif lol.gif lol.gif

}{

Aoleuuuuu lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

.

Acum cativa ani si eu faceam urat -urat -rauuuuuuu . Acum m-am mai cumintit (zic eu blum.gif ) .... varsta , maica , varsta lol.gif
uka
[quote name='danyhoney' date='16-05-2007, 12:33 AM' post='68918']
[quote name='ina_ceva' post='68898' date='15-05-2007, 11:13 PM']
[quote name='Maybeline' post='68797' date='15-05-2007, 08:58 PM']
[/quote]

[/quote]

Cred ca May le bate raaaaaaaau de tot .....daca deranjeaza vecinii .... lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

BUEYYYYYYYY , ma cocosez de ras !!!!!!!!! Dirk a venit si m-a intrebat daca sunt in regula , apoi a vazut ca sunt pe Oneden , a zis " alles klar" si .... a plecat la nani lol.gif

[quote name='_noni_' post='68903' date='15-05-2007, 11:20 PM']

}{
[/quote]

esti sigura ca nu e May ????

CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 12:36 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 11:13 PM) *

CITAT(_noni_ @ 15-05-2007, 11:20 PM) *

}{

Aoleuuuuu lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

.

Acum cativa ani si eu faceam urat -urat -rauuuuuuu . Acum m-am mai cumintit (zic eu blum.gif ) .... varsta , maica , varsta lol.gif

e bine ca nu sunt singura.... da...poate in timp.....nu ai de unde stii ce se mai schimba....
dany
INA , RASPUNS LA PM !!!
lilianab
CITAT(uka @ 15-05-2007, 11:21 PM) *

si eu mai stau cateodata si ma gandesc oare ce si cat se aude la vecini....patul care scartaie..urlete...saracii, bine k pe aia de la BV nu ii cunosc, pe ai mei cei de deasupra la fel, iar dedesubt e o batranica...cu care ma rog s anu ma intalnesc.. nororcul meu k nu prea stau pe acasa si ea nu prea iese, dar ma intalnesc cu fi'su....asta e. blushing.gif

Uka fii linistita si nu iti face grija,ca ...se aude totul lol.gif lol.gif lol.gif !Intr-o seara mi-a venit mie melancolia blegoasa,de m-a dat in plans.Nu era in surdina dar nu era cu hohote sfasietoare....A doua zi vecina m-a intrebat daca mi-a fost rau lol.gif lol.gif lol.gif I-am spus ca nu si abia apoi am intrat in panica....Pai la cat trambitez eu cand fursecuieeesc.... doh.gif doh.gif ...E clar:pe asta as putea sa o intreb cand am facut ultima data fursexuri,in cazul in care nu imi vin rusii si am uitat,ca imi da date sigure! tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
Si eu faceam urat acum 2 ani pana am patit-o rau si m-am cumintit. Era prima luna de cand eram cu Remy si dormeam in patul lui de o persoana care nu era prea stabil asa ca atunci cand faceam fursecuri puneam salteaua pe jos. La un orgasm am reactionat atat de ``urat`` incat m-am deplasat de pe saltea si am dat cu gura direct de podea, tot apartamentul avand gresie pe jos doh.gif lol.gif numai mie mi se putea intampla asa ceva doh.gif Remy inca mai rade de mine pe faza asta )).gif. Oricum am vazut stele verzi la faza aia... noroc ca nu am patit ceva doh.gif
uka
deja imi este frica la cat vad ca scrie MAY...sau poate e langa noni...si ne pacaleste

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:41 AM) *

Si eu faceam urat acum 2 ani pana am patit-o rau si m-am cumintit. Era prima luna de cand eram cu Remy si dormeam in patul lui de o persoana care nu era prea stabil asa ca atunci cand faceam fursecuri puneam salteaua pe jos. La un orgasm am reactionat atat de ``urat`` incat m-am deplasat de pe saltea si am dat cu gura direct de podea, tot apartamentul avand gresie pe jos doh.gif lol.gif numai mie mi se putea intampla asa ceva doh.gif Remy inca mai rade de mine pe faza asta )).gif. Oricum am vazut stele verzi la faza aia... noroc ca nu am patit ceva doh.gif

a fost ptr un scop meritat blink.gif
emu
CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 03:32 PM) *

Acum zice ti mi altceva.Ce sunt NUCILE PECAN si unde le gasesc???Am auzit de ele.dar nu stiu cum sunt, si unde as putea gasi. hug.gif

nu mai vorbiti de nucile pecan!!! stau cu ele in casa si mi-am pus singura restrictie la cantitatea de ingurgitat )).gif sunt atat de buneeeeeeeeeee, total diferite la gust de nuci, chiar va recomand sa le incercati daca gasiti

may acum am citit raspunsul tau, o tin pea mea... gust total diferit )).gif

CITAT(ina_ceva @ 15-05-2007, 03:50 AM) *

ce-s alea perle de cultura grin.gif ?

io'te un link aici despre perlele de cultura ... stau si ma gandesc daca sa postez sau nu... oare faceai misto de mine cu intrebarea asta? lol.gif

lol.gif am auzit si eu de faza cu papucii la congelator huh.gif dar n-am incercat niciodata )).gif super faza!

dany ma bucur sa aud ca se simte bine mama soacra floare.gif

ok.. ma duc inapoi la citit, c-ati fost foarte vrednicute azi...

CITAT(antonia05 @ 15-05-2007, 04:01 PM) *

Cu cat e mai lunga cu atat e mai scumpa??? blink.gif salut.gif yahoo.gif floare.gif naughty.gif tease.gif

lol.gif
uka
CITAT(lilianab @ 16-05-2007, 12:41 AM) *

CITAT(uka @ 15-05-2007, 11:21 PM) *

Uka fii linistita si nu iti face grija,ca ...se aude totul lol.gif lol.gif lol.gif !Intr-o seara mi-a venit mie melancolia blegoasa,de m-a dat in plans.Nu era in surdina dar nu era cu hohote sfasietoare....A doua zi vecina m-a intrebat daca mi-a fost rau lol.gif lol.gif lol.gif I-am spus ca nu si abia apoi am intrat in panica....Pai la cat trambitez eu cand fursecuieeesc.... doh.gif doh.gif ...E clar:pe asta as putea sa o intreb cand am facut ultima data fursexuri,in cazul in care nu imi vin rusii si am uitat,ca imi da date sigure! tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif

mdaaaa deci e clar: nu trebuie sa ma cunosc cu vecinii de deasupra si sa ii ignor cat pot pe cei de jos...de cei de la BV inca nu imi pasa...oricum am inteels ca sunt multi batrani...mai nasol e ca acolo stam la etajul 2 si dc e geamul deschis...banuiti ca se aude si afara nu?? noroc k nu prea facem fursecuri cu el deschis ptr k ne vad cei din blocul din fata...si-asa am vazut o baba care statea pe geam si se uita la noi cum ne prosteam cand starngeam rufele de la uscat....bine k eram imbracata..eu ca el era in boxeri
ina_ceva
Emu, nu faceam misto de tine, doar ca ma gandeam ca sunt ceva ceva mai speciale doh.gif
May
emu nu te contrazic la faptul ca sunt diferite la gust caci nu am mancat niciodata. Fetele de pe culinar de la care am auzit de nucile de pecan au spus ca nu sunt diferite la gust si eu am transmis mai departe informatia, nu omorati mesagerul )).gif . O sa le caut si eu sa vad daca gasesc floare.gif
ina_ceva
Somnic usor, fetelor! Pe maine grin.gif
May
Noapte buna ina pupic.gif
uka
Vise placute ina

S-au mai linistit spiritele sau mi se pare??
May
Eu nu mai rad ca maine am un kil in plus la cantar )).gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:52 AM) *

Eu nu mai rad ca maine am un kil in plus la cantar )).gif

eu stiam ca rasul face bine...si la muschii abdominali si la cei de la fata
emu
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 05:41 PM) *

hahaha rad cu lacrimi!!
uka
CITAT(emu @ 16-05-2007, 12:54 AM) *

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 05:41 PM) *

hahaha rad cu lacrimi!!

INtamplarile de genul asta ii sunt specifice lui MAy asa ca nu ma mira...
May
Nu mai radeti mai de mine ca am ras eu destul lol.gif. Toata ziua am ras azi, mi-e sa nu ma astepte vreun plans doh.gif. Pana sa intru la voi azi, am vb cu o prietena de liceu care a tinut sa imi aminteasca,ca in tineretile mele imi placea de un baiat de la tzara de la bunica-mea caruia i se spune Corcodel lol.gif. Numai bine ca a inceput si Remy sa faca mistho cand a auzit... ca sa nu mai spus ca imi dadeam intalniri cu el prin porumb ca sa ne pupam si sa ne tinem de mana. Aveam vreo 13 ani lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.