Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
uka
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:57 AM) *

Nu mai radeti mai de mine ca am ras eu destul lol.gif. Toata ziua am ras azi, mi-e sa nu ma astepte vreun plans doh.gif. Pana sa intru la voi azi, am vb cu o prietena de liceu care a tinut sa imi aminteasca,ca in tineretile mele imi placea de un baiat de la tzara de la bunica-mea caruia i se spune Corcodel lol.gif. Numai bine ca a inceput si Remy sa faca mistho cand a auzit... ca sa nu mai spus ca imi dadeam intalniri cu el prin porumb ca sa ne pupam si sa ne tinem de mana. Aveam vreo 13 ani lol.gif

eu eram prin scarile blocului ma ascundeam de frati'miu si de vecini
emu
Dany mai ai poze cu ce-ai mai facut in gradina?

May si Ina stati linistite ca mi-s pasnica rau )).gif nu dau si nu urlu )).gif (foarte des biggrin.gif)
May
Dany cred ca s-a dus sa ii mai numere o data ouale lui Dirk )).gif
uka
CITAT(emu @ 16-05-2007, 01:00 AM) *

May si Ina stati linistite ca mi-s pasnica rau )).gif nu dau si nu urlu )).gif (foarte des biggrin.gif)

zgarii??? musti??
emu
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 05:57 PM) *

Nu mai radeti mai de mine ca am ras eu destul lol.gif. Toata ziua am ras azi, mi-e sa nu ma astepte vreun plans doh.gif. Pana sa intru la voi azi, am vb cu o prietena de liceu care a tinut sa imi aminteasca,ca in tineretile mele imi placea de un baiat de la tzara de la bunica-mea caruia i se spune Corcodel lol.gif. Numai bine ca a inceput si Remy sa faca mistho cand a auzit... ca sa nu mai spus ca imi dadeam intalniri cu el prin porumb ca sa ne pupam si sa ne tinem de mana. Aveam vreo 13 ani lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif si ce mai face Corcodel? Sa-i spui prietenei tale ca-i se transmit salutari de pe oneden lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 01:02 AM) *

s-a gandit ea mai bine sa mai evrifice odata ca nu se stie... tease.gif

CITAT(emu @ 16-05-2007, 01:02 AM) *

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 05:57 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif si ce mai face Corcodel? Sa-i spui prietenei tale ca-i se transmit salutari de pe oneden lol.gif

rimeaza lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
uka eu ma feream de bunica-mea ca ea credea ca daca ma tin cu un baiat de mana, deja ma marit sau vin cu burta pana la gura doh.gif. Oricum, in vancantele de vara la tara, am trait prima mea poveste de love rolleyes.gif

emu lol.gif lol.gif lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 01:03 AM) *

uka eu ma feream de bunica-mea ca ea credea ca daca ma tin cu un baiat de mana, deja ma marit sau vin cu burta pana la gura doh.gif. Oricum, in vancantele de vara la tara, am trait prima mea poveste de love rolleyes.gif

si eu acum 7 ani...si o traiesc si acum......
doh.gif doh.gif doh.gif
Pe theo la Azuga mi l-a prezentat varul meu...doh.gif 7 ani....
shiit huh.gif
danyhoney
DEEEEEEEECIIIIIIII , Cum mama-naibii puteti scrie asa de mult dintr-o data ?????? ma duc si eu un pic pe PM si pe subiectul cu design si voi iar umpleti aproape 2 pagini !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De ce puii mei nu reusiti asta totdeauna ???? lol.gif lol.gif

Iar am de citit din urma doh.gif Va prind eu , nu scapati )).gif
uka
EMU parca tu esti in USA acum, nu??? cat e ceasul acolo ca sa stiu cum deranjez, pe la Illinois..
May
Mi-e mila de fetele care or sa vada maine dimineatza cat au de citit )).gif

uka wow, long time rolleyes.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 01:07 AM) *

Mi-e mila de fetele care or sa vada maine dimineatza cat au de citit )).gif

uka wow, long time rolleyes.gif

mda....asa ziceam si eu...... bine sunt intrerupti vreo 3 ani...cu totul, dar cel mai mult cam un an, a fost de tot de tot cred...am fost amici o perioada, sau cel putin asa il vedeam eu...eheee.....long long story
CRed k or sa se sperie putin.....
danyhoney
CITAT(emu @ 15-05-2007, 11:54 PM) *

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 05:41 PM) *

Si eu faceam urat acum 2 ani pana am patit-o rau si m-am cumintit. Era prima luna de cand eram cu Remy si dormeam in patul lui de o persoana care nu era prea stabil asa ca atunci cand faceam fursecuri puneam salteaua pe jos. La un orgasm am reactionat atat de ``urat`` incat m-am deplasat de pe saltea si am dat cu gura direct de podea, tot apartamentul avand gresie pe jos doh.gif lol.gif numai mie mi se putea intampla asa ceva doh.gif Remy inca mai rade de mine pe faza asta )).gif. Oricum am vazut stele verzi la faza aia... noroc ca nu am patit ceva doh.gif

hahaha rad cu lacrimi!!

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(uka @ 15-05-2007, 11:53 PM) *

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:52 AM) *

Eu nu mai rad ca maine am un kil in plus la cantar )).gif

eu stiam ca rasul face bine...si la muschii abdominali si la cei de la fata

Daaaa , dar si ingrasa !! HAIT , m-am prins de ce nu mai slabesc :rad prea mult !!!! lol.gif
uka
Nah ca am inceput sa sughit la ora asta...
oare cine s-a gandi l amine?? ca theo sigur nu....
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:57 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Corcodel ?????? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Deci , ar fii putut sa te cheme Doamna Corcodel lol.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 01:14 AM) *

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 11:57 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Corcodel ?????? lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Deci , ar fii putut sa te cheme Doamna Corcodel lol.gif lol.gif

care scrie pe ONEDEN naughty.gif
danyhoney
CITAT(emu @ 16-05-2007, 12:00 AM) *

Azi am vrut sa fac poze si ..... am constatat ca am luat aparatul cu bateria care era deja descarcata doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif .Oricum azi am facut curat la buruieni si in gradina din fata .... Promit sa pun poze curand !!!!!
May
Nuuuu ca nu cred ca era numele lui de familie.... sau era? unsure.gif. Am avut si porecla Corcodica din cauza lui lol.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:02 AM) *

Nah , de data asta ai dat-o in bara !!!!!! Dirk e la nani !!!! Eu .....numaram ideile de design blum.gif
uka
Am avut intr-o cana niste supa instant de pui cu taitei si mi-e lene sa ma duc sa o spal k m-am descaltat si mi-am intins pic p aici pe scaune, credeti ca as putea sa-mi pun niste fanta in aceeasi cana??? k mi-e lene tareeeeee si nu pot sa f***z fara suc sad.gif
emu
CITAT(uka @ 15-05-2007, 06:07 PM) *

EMU parca tu esti in USA acum, nu??? cat e ceasul acolo ca sa stiu cum deranjez, pe la Illinois..

5:20 PM acum... probabil si 21 pana trimit mesajul wink1.gif

CITAT(uka @ 15-05-2007, 06:18 PM) *

Am avut intr-o cana niste supa instant de pui cu taitei si mi-e lene sa ma duc sa o spal k m-am descaltat si mi-am intins pic p aici pe scaune, credeti ca as putea sa-mi pun niste fanta in aceeasi cana??? k mi-e lene tareeeeee si nu pot sa f***z fara suc sad.gif

bea din sticla!!!

ok, dany, te astept cu poze smile.gif
uka
CITAT(emu @ 16-05-2007, 01:20 AM) *

CITAT(uka @ 15-05-2007, 06:07 PM) *

5:20 PM acum... probabil si 21 pana trimit mesajul wink1.gif

aham, sarumana, inseamna ca majoritatea au iesit de la serviciu si pot sa incep sa-i stresez devil.gif devil.gif

la ast anu ma gandisem......oare de ce??
o sa beau din sticla, corect!
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:04 AM) *

Hmmmmm , eu ma feream de maica-mea ..... Si aveam deja 30 de ani !!! Si tot mai muscam din perne , saltea , covor, etc . SA NU RADETI ca va omor !!!!!! Am avut o viata de c----t pana l-am cunoscut pe Dirk !!!!! Nu am povestit si nu cred ca voi povesti vreodata viata mea !! Atat spun : sa nu aiba NIMENI viata care am avut-o eu inainte de a-l cunoaste pe Dirk !!!!

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:16 AM) *

Nuuuu ca nu cred ca era numele lui de familie.... sau era? unsure.gif. Am avut si porecla Corcodica din cauza lui lol.gif

Merge si Doamna Corcodica lol.gif lol.gif lol.gif
May
Dar dupa ce l-ai cunoscut pe Dirk, putem sa avem si noi viata ta? Sau casutza ca a ta? rolleyes.gif

dany pai e frumos? Eu nu rad de tine dar tu razi de mine? )).gif nu ma mai joc )).gif pupic.gif
emu
pa fetele, v-am pupat! ma duc sa trag si eu de oua )).gif poate iesim la un baschet in seara asta
May
emu lol.gif o zi buna hug.gif
uka
CITAT(emu @ 16-05-2007, 01:27 AM) *

pa fetele, v-am pupat! ma duc sa trag si eu de oua )).gif poate iesim la un baschet in seara asta

have fun
danyhoney
Aoleu , Emi , asa devreme ????????????

Voi pune poze dar .... sa nu te astepti la minuni !! Eu am pus doar 6 pomisori de trandafiri ( care nu stiu daca vor iesi ) , o dalie , frezii ( sa vedem cand apar ) un copacel ....Restul e de anul trecut sau din anii de dinainte . Ma bucur enorm ca am liliac in curtea din spate ..... si 1 rododendron !!! Acum astept sa vad ce apare ( plantat din anii trecuti ) - am multe lacramioare - si voi vedea ce mai plantez anul viitor . In orice caz VOI planta zambile !!!!!!!!!!! Sunt moartea mea !!! Incerc acum sa vad ce a iesit din pozele facute in gradina .......

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:25 AM) *

Dar dupa ce l-ai cunoscut pe Dirk, putem sa avem si noi viata ta? Sau casutza ca a ta? rolleyes.gif

dany pai e frumos? Eu nu rad de tine dar tu razi de mine? )).gif nu ma mai joc )).gif pupic.gif

Scumpa , de cand l-am cunoscut pe Dirk nu am povestit viata mea . Dar de cativa ani .....mai precis de vreo 2 ani - aveti viata mea: sper ca te-ai referit la povesti despre viata mea .

Cum naiba as putea rade de tine <???????????? blum.gif

CITAT(emu @ 16-05-2007, 12:27 AM) *

Tragi la baschet de oua ???????? O noua moda ?????????? lol.gif
May
dany glumim si noi hug.gif

danyhoney
CITAT(uka @ 16-05-2007, 12:11 AM) *

De cati ani esti tu cu Theo ???? Impreuna , fara pauze !

Spune-mi si iti voi spune de ce te intreb !

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:34 AM) *

Ce noroc ai ca cunosc glumele tale !!!!!! lol.gif lol.gif lol.gif
May
Pai altfel nu imi permiteam astfel de glume, nu vroiam sa fiu linsata )).gif
uka
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 01:36 AM) *

nah ca e mai complicat...pai am vb vreo 2 ani jum fara intrerupere, apoi vreo 2 ani fiecare si-a vazut de viata lui dar vorbeam la telefon ( el era in armata in per aia)...apoi de prin 2005 februarie pana prin sept eram impreuna doar cand mergem eu la azuga, in rest aveam fiecare rel lui...din martie 2006 pana in aug 2006 iar apoi sept 2006- febr 2007, si acum mai 2007.........
in total nu stiu... nici nu stiu cum sa calculez, si e mai greu k tot timpul a fost "la distanta" abia de prin martie 2006 am inceput sa ne vedem cel putinodata la 2 sapt
May
Eu ma duc la somnic fetelor, ne ``vedem`` maine. Noapte buna floare.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 01:42 AM) *

Eu ma duc la somnic fetelor, ne ``vedem`` maine. Noapte buna floare.gif

vise placute si tie naughty.gif

CITAT(uka @ 16-05-2007, 01:42 AM) *

CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 01:36 AM) *

nah ca e mai complicat...pai am vb vreo 2 ani jum fara intrerupere, apoi vreo 2 ani fiecare si-a vazut de viata lui dar vorbeam la telefon ( el era in armata in per aia)...apoi de prin 2005 februarie pana prin sept eram impreuna doar cand mergem eu la azuga, in rest aveam fiecare rel lui...din martie 2006 pana in aug 2006 iar apoi sept 2006- febr 2007, si acum mai 2007.........
in total nu stiu... nici nu stiu cum sa calculez, si e mai greu k tot timpul a fost "la distanta" abia de prin martie 2006 am inceput sa ne vedem cel putinodata la 2 sapt

intrerupta fara sa stim chiar nimic unul de altul cred ca a fost cam 6 luni...maxim un an, dar in rest scrisori si telefoane
danyhoney
M-ai bagat in ceata , Uka )).gif )).gif

Somn usor , May !!!!!

Eu incerc sa pun o poza cu liliacul si rododendronul din gradina si apoi plec si eu la nani . Maine dimineata ma ia teroristul de noua doh.gif doh.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 01:45 AM) *

eu ti-am zis k e complicat blink.gif dar pe 20 iulie anul asta se fac 7 ani de cand ne cunoastem...
danyhoney
Asta e liliacul si rododendronul din gradina din spate !! Acum e mult mai inflorit , poza a fost facuta acum vreo 2 saptamani :

Imagine
uka
CITAT(uka @ 16-05-2007, 01:46 AM) *

eu ti-am zis k e complicat blink.gif dar pe 20 iulie anul asta se fac 7 ani de cand ne cunoastem...

dar de ce intrebai?

imi place rododendronul la nebunie
danyhoney
CITAT(uka @ 16-05-2007, 12:54 AM) *

CITAT(uka @ 16-05-2007, 01:46 AM) *

dar de ce intrebai?

imi place rododendronul la nebunie

Aici e o vorba in legatura cu " 7 ani impreuna " ..... dar la voi nu tine grin.gif La noi e anul asta : se spune ca , daca reusesti sa treci de 7 ani de stat impreuna , veti fii fericiti tot restul vietii . Zicala nemteasca ! Noi am intrat in acei 7 ani !! sa dea Domnul sa trecem cu bine acest prag !!

Incerc sa mai pun 2 poze si apoi la nani cu mine .
Imi cer scuze ca pun pozele aici dar ... nu am chef sa stau pana se incarca pe yahoo . Oricum , toate pozele vor fii puse pe yahoo .

Si mie imi place rododendronul , Uka !!! Si ma bucur enorm ca am deja un liliac in gradina !!! si ......in ultimele zile au aparut lacramioarele !!!!!!!! De asta am zis ca astept sa vad dce iese anul asta in gradina si schimbari majore voi face doar anul viitor !
uka
Mama si cu tata au vorbit si ei 7 ani inainte sa se casatoreasca...dar am inteles ca a fost si la ei o intrerupere de 2 ani...biggrin.gif

Sunt sigura ca o sa va fie bine...
o sa ai o gardina plina cu flori...
asa imi doresc si eu...
ma bag sio eu la nani ca mi-e somn, sper sa fiu alsata in pace biggrin.gif
danyhoney
Cam asa arata un perete decupat pentru integrarea cablurilor de electricitate doh.gif doh.gif
Imagine

Mai pun o poza cu mine ( imbracata cu o camasa de alui Dirk ) in incaperea care va fii baia de la etaj .....Imagine

Nu puteti vedea fata mea dar va asigur ca ma uitam tareeeeee suspicios ...... De s-ar termina o data !!!!! Macar sa vad un inceput cat de mic de sfarsit !!!! Nu vreau altceva !!
danyhoney
Noapte buna si vise frumoase !!!!!
lilianab
Neatza la fetele fursexoase si detinatoare de oua! naughty.gif naughty.gif
Am facut un ceaun de cafea pentru toata lumea,am incercat sa recuperez de unde am ramas aseara dar nu am reusit in totalitate si ma pregatesc sa o sterg la munca...Sa fiti cuminti pana vin,sa nu va insele careva...ai auzit si tu naughty.gif Corcodica lol.gif ?!
Pup fetele hug.gif hug.gif pupic.gif

CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 12:24 AM) *

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:04 AM) *

Hmmmmm , eu ma feream de maica-mea ..... Si aveam deja 30 de ani !!! Si tot mai muscam din perne , saltea , covor, etc . SA NU RADETI ca va omor !!!!!! Am avut o viata de c----t pana l-am cunoscut pe Dirk !!!!! Nu am povestit si nu cred ca voi povesti vreodata viata mea !! Atat spun : sa nu aiba NIMENI viata care am avut-o eu inainte de a-l cunoaste pe Dirk !!!!

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 12:16 AM) *

Merge si Doamna Corcodica lol.gif lol.gif lol.gif

Hmmm!eu am fost dracu pe comoara:le-am spus cu cea mai mare seriozitate la alde sora-mea(mai mici) ca daca se saruta cu baietii raman gravide naughty.gif lol.gif ...Si m-au crezuuuut lol.gif lol.gif lol.gif
Asa ca era sa mi-o iau urat peste ani si de la sora-mea (pentru timpul pierdut fara pupaciuni) si de la cumnata-meu(care o fugarea pe sora-mea sa o convinga sa o sarute si ca nu e asa cum am spus eu).Mama Doamne ce ras si hai e acum cand ne adunam si povestim apmintiri traznite din copilarie lol.gif lol.gif lol.gif .Va pup si am zburat turbo la serviciu! give_rose.gif
ina_ceva
Neatza yahoo.gif !

Mama, dar ce chef de vorba ati avut aseara )).gif

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 01:16 AM) *

dry.gif May Corcodica...nu suna rau blum.gif blum.gif

Super ca ai deja cateva flori in gradina, dany-dulce! Iti mai coloreaza viatza, asta daca nu are grija Dirk naughty.gif
uka
Buna dimineata fetele cucuietele, eu acum plec la nani...
va pup...
BLUELIFE
Buna dimineata,fetele!Vin cu cafele ca nu prea sunt pe aici cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif cafea.gif Aproape am terminat lucrarea de licenta si sunt super fericita .de maine incepe Sarbatoarea Salcamului Inflorit ,o sarbatoare cu traditie la noi ,chermeze in padure ,chestii,suuupeeer. yahoo.gif

Un dar de suflet pentru cei din jur, carora le multumim ca au avut rabdare cu noi !
Interviu cu Dumnezeu ,
de Octavian Paler

- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise Dumnezeu.
- Daca ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a zāmbit.
- Timpul meu este eternitatea... Ce īntrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, ca se grabesc sa creasca.....iar apoi tānjesc iar sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea pentru a face bani......iar apoi īsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea. Faptul ca se gāndesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.

Dumnezeu mi-a luat māna si am stat tacuti un timp.

Apoi am īntrebat:
- Ca parinte, care ar fi cāteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le īnvete copiii tai?
- Sa īnvete ca dureaza doar cāteva secunde sa deschida rani profunde īn inima celor pe care īi iubesc.....si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa īnvete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa īnvete ca exista oameni care īi iubesc dar pur si simplu īnca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa īnvete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada īn mod diferit; sa īnvete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei īnsisi.

- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil.
Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, īntotdeauna.

BINECUVANTAREA LUI DUMNEZEU SA FIE CU NOI, TOTI !
hug.gif floare.gif floare.gif
Pisik
Neatza fetele!

Am avut de recuperat nu gluma! Ati avut chef de vorbe, de nuci, de nebuneli )).gif
Uka, si eu co sotul meu ne stim de vreo 12 ani si tot asa am fost, cu perioade. Bine, noi suntem impreuna efectiv, fara nici o intrerupere de aproape 5 ani, deci deja am depasit fazele de "soarecele cu pisica"
Dany, imi place gradina ta! Vreau si eu liliac, il iubesc!

Eu sunt cam trista, pt ca am ridicat si ultimul rezultat la analizele mele si e prost. Deci din doi infertili pt moment trebuie sa iasa un bebel sad.gif Nu stiu ce sa zic, nu imi pierd speranta, dar parca daca era doar unul cu probleme era mai incurajator, asa tare mi-e teama....nu vreau insa sa imi pierd optimismul!

Cu dieta sunt ok, aseara am papat doar iaurtul la cina, azi am o iesire si sambata si duminica doua vizite, cam prost ca luni mergem la nutritionist si ideal era sa mancam light in week-end ca sa avem rezultate bune

Vestea buna e ca m-am innoit cu 2 rochite, un costumas de in si o camasuta. Nu stiu cand apuc sa fac poze, incerc. Problema mare sunt incaltarile, efectiv nu am cu ce sa ma mai incalt si nu gasesc nimic sa imi placa.

Hai va pup, sa aveti o zi buna! pupic.gif
anaoi
neata...

torturi, he? lol.gif
nusarich

[/quote]

Aici e o vorba in legatura cu " 7 ani impreuna " ..... dar la voi nu tine grin.gif La noi e anul asta : se spune ca , daca reusesti sa treci de 7 ani de stat impreuna , veti fii fericiti tot restul vietii . Zicala nemteasca ! Noi am intrat in acei 7 ani !! sa dea Domnul sa trecem cu bine acest prag !!

[/quote]

draguta zicala...

noi am "terminat" cei 7 ani de stat impreuna pe 30 aprilie. adica stam impreuna din 30 aprilie 2000. ce sa inteleg?
peach
Pentru fetele din Germania: maine este zi libera in toata tara?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.