Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
himere2005
salutare fetelor
eu sunt super incantata, am luat bilete la jupiter cheer.gif cheer.gif vroiam sa intru de ieri dar n-am reusit, nu reuseam sa ma loghez smile.gif ...mergem noi cu bia si mama la un hotel de 2* care este pe malul marii...i-am tot explicat de ieri biancai unde mergem noi si a zis ca este de acord )).gif ....de 3 ani de zile n-am mai plecat din galati asa ca intelegeti ca sunt fericita
noni, frumusele hainutele si de 15 mil. ai luat ceva, nu gluma
dany, inca nu l-ai linsat pe terorist? )).gif
liliana, te mai sun in we ca mi-au intrat minutele...mi-e dor sa te aud
pisik, speranta moare ultima floare.gif
antonia, may, numai bunataturi faceti voi...ia trimiteti o tava pana la galati...PLINA )).gif
ati scris o groaza aseara ohmy.gif
anaoi
he?
Pisik
CITAT(himere2005 @ 16-05-2007, 09:52 AM) *

salutare fetelor
eu sunt super incantata, am luat bilete la jupiter cheer.gif cheer.gif vroiam sa intru de ieri dar n-am reusit, nu reuseam sa ma loghez smile.gif ...mergem noi cu bia si mama la un hotel de 2* care este pe malul marii...i-am tot explicat de ieri biancai unde mergem noi si a zis ca este de acord )).gif ....de 3 ani de zile n-am mai plecat din galati asa ca intelegeti ca sunt fericita
noni, frumusele hainutele si de 15 mil. ai luat ceva, nu gluma
dany, inca nu l-ai linsat pe terorist? )).gif
pisik, speranta moare ultima floare.gif
antonia, may, numai bunataturi faceti voi...ia trimiteti o tava pana la galati...PLINA )).gif
ati scris o groaza aseara ohmy.gif

Bravo Iulia, ma bucur f tare pt tine, abia astept sa ne povestesti ce reactie va avea Bia la vedea marii. Cand plecati?
anaoi
CITAT(peach @ 16-05-2007, 09:48 AM) *

Pentru fetele din Germania: maine este zi libera in toata tara?

aflu in 20 de min
himere2005
plecam de pe 3-9 iulie ...eu de abia astept...radea mama de mine:"mai, dar tu mai esti copil sa te bucuri asa?" )).gif cred ca da unsure.gif )).gif
anaoi
CITAT(anaoi @ 16-05-2007, 09:59 AM) *

CITAT(peach @ 16-05-2007, 09:48 AM) *

Pentru fetele din Germania: maine este zi libera in toata tara?

aflu in 20 de min

deci liber maine in toata germania, si eventual vineri (Brückentag)
ina_ceva
CITAT(nusarich @ 16-05-2007, 09:38 AM) *

noi am "terminat" cei 7 ani de stat impreuna pe 30 aprilie. adica stam impreuna din 30 aprilie 2000. ce sa inteleg?

Ca aveti sanse f mari sa fiti impreuna pana la adanci batranetzi floare.gif

Sa le porti cu placere, pisik! Cadou de merit pt cumintzenia ta naughty.gif ptiu ptiu sa nu te deochi...porti ceva rosu astazi blum.gif ?

Distractie placuta blulife! ...chermeze in padure? suna interesant, poate participa oricine?
cheer.gif cheer.gif himere hug.gif
himere2005
mai gasca, mergeti la vot pe 19? s-au facut campanii? la noi in galati se impart pliante, maxi-taxi si terasele sunt pline de "NU demiterii lui Basescu", se impart breloguri tot cu insemnul NU...la voi cum este? eu stiu multe persoane care nu au chef sa mai mearga la vot sad.gif
daconst
Mey,dar ce chef de scris ati avut aseara.Am de calcat o gramada dar nu m-am miscat din pat pina nu v-am citit.Am ras cu lacrimi,ce nebuneli ati scris.

Acum inteleg pe Dany de ce ne "cearta" ca nu scriem mai mult...ca ea intra o seara si scrie cit scriem noi intr-o saptamana. )).gif

Sorina,e sarbatoare maine peste tot aici !!!! cheer.gif
S-a facut vreme buna si la noi,asa ca ne gindim deja pe unde sa plecam,ca va fi we luuung. pupic.gif

May,bine ca n-ai ramas cu amicul din tinerete ca aveam acum ce rade,de porecla lui. lol.gif

Pisik,dar ce ti-au spus la analize?Adica care analiza a iesit rau?(daca poti sa ne spui,doar).
Sa-ti porti sanatoasa hainutele si poate ne pui si pozici.

Ina,te intrebam pentru cine era intrebarea cu sarcina extrauterina si cum a fost pina la urma?
Amazoana
Am adus o cafea pt neuroniste, va tuc pupic.gif
Imagine
daconst
Himere,acum am citit ca plecati la mare.Super tare!!!ma bucur mult pentru voi,sa aveti un concediu de vis ca meritati!
Acum ai motiv in plus sa scapi si de alea 2 kg sa arati bine in costum de baie. grin.gif

La vot nu merg ca e in München consulatul si in plus de asta nu mai cred in nici un politician din Ro.Si Base m-a enervat cu atitudinea lui cind era presedinte iar pe oligarhi sa nu-i vad.
Asa ca din 2 rai,cred ca tot la Base i-as da votul,desi nu-s convinsa de el. blushing.gif

Pisik
CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 10:07 AM) *

CITAT(nusarich @ 16-05-2007, 09:38 AM) *

noi am "terminat" cei 7 ani de stat impreuna pe 30 aprilie. adica stam impreuna din 30 aprilie 2000. ce sa inteleg?

Sa le porti cu placere, pisik! Cadou de merit pt cumintzenia ta naughty.gif ptiu ptiu sa nu te deochi...porti ceva rosu astazi blum.gif ?

nu port ceva rosu, sunt rosie toata: rochie rosie, pantofi rosii, geanta rosie, asa ca nu ai nici o sansa sa ma deochi lol.gif

CITAT(himere2005 @ 16-05-2007, 10:14 AM) *

mai gasca, mergeti la vot pe 19? s-au facut campanii? la noi in galati se impart pliante, maxi-taxi si terasele sunt pline de "NU demiterii lui Basescu", se impart breloguri tot cu insemnul NU...la voi cum este? eu stiu multe persoane care nu au chef sa mai mearga la vot sad.gif

Eu merg, nu pt ca as fi fan Basescu, ci pt ca nu mi se pare normal ce s-a intamplat, a fost clar o facatura, s-au aliat hotii sa il dea jos; nu ca el ar fi breaz, dar eu zic ca nici cei care il vor jos nu sunt
BLUELIFE
CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 10:18 AM) *

Imagine

w00t.gif w00t.gif w00t.gif drag.gif swoon.gif :lesin:Mai vreau una.
Ina ,poate merge oricine,sunt corturi,mese,discoteca in aer liber,mititei,bere,toate cele,,4 nopti la rand dance3.gif rock.gif partytime2.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 16-05-2007, 10:15 AM) *

Pisik,dar ce ti-au spus la analize?Adica care analiza a iesit rau?(daca poti sa ne spui,doar).
Sa-ti porti sanatoasa hainutele si poate ne pui si pozici.

La centrul unde am facut analizele nu iti interpreteaza analizele, asta face doctorul; dar valoarea e mica; este progesteronul si valorile pt faza de fertilitate sunt intre 2 si ceva si 5 si ceva si eu am 0,59 deci f jos sad.gif
ina_ceva
CITAT(Pisik @ 16-05-2007, 10:25 AM) *

nu port ceva rosu, sunt rosie toata: rochie rosie, pantofi rosii, geanta rosie, asa ca nu ai nici o sansa sa ma deochi lol.gif

Pisik, numai atat? pleasantry.gif
anaoi
CITAT(BLUELIFE @ 16-05-2007, 10:27 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 10:18 AM) *

Imagine

w00t.gif w00t.gif w00t.gif drag.gif swoon.gif :lesin:Mai vreau una.

dylly a mai primit o portie blum.gif
daconst
Of,Pisik,hai ca poate se rezolva cu ceva medicamente. pupic.gif
Nu trebuie sa va ginditi acum la ce e mai rau.Cel mai important e sa nu fiti stresati de gindul ca vreti bb si atunci se va intampla si minunea.Stiu n cazuri care in momentul cind nu s-au mai stresat si erau convinsi ca nu vor mai avea bb,atunci au avut si testul de sarcina pozitiv.
Cel mai des se inampla in concediu,cind lumea e relaxata...asa ca,unde mergeti anul asta in concediu? naughty.gif
ina_ceva
CITAT(daconst @ 16-05-2007, 10:15 AM) *

Ina,te intrebam pentru cine era intrebarea cu sarcina extrauterina si cum a fost pina la urma?

Nu am uitat intrebarea, dar ma gandeam ca puteam ocoli raspunsul blum.gif .Era pt mine, dar dupa 3 zile de stat cu frica'n san a reiesit ca a fost o alarma falsa.

Din punctul meu de vedere, Base e raul cel mai mic dry.gif
Pisik
CITAT(daconst @ 16-05-2007, 10:37 AM) *

Of,Pisik,hai ca poate se rezolva cu ceva medicamente. pupic.gif
Nu trebuie sa va ginditi acum la ce e mai rau.Cel mai important e sa nu fiti stresati de gindul ca vreti bb si atunci se va intampla si minunea.Stiu n cazuri care in momentul cind nu s-au mai stresat si erau convinsi ca nu vor mai avea bb,atunci au avut si testul de sarcina pozitiv.
Cel mai des se inampla in concediu,cind lumea e relaxata...asa ca,unde mergeti anul asta in concediu? naughty.gif

Pai incercam sa nu fim stresati, sper sa ne incuajeze isi doctorul.

In concediu probabil vom merge cu nasii nostri, 1 sapt in Italia si 1 sapt in Croatia, dar sa vedem...
daconst
Ina,scuze. blushing.gif
Ma bucur ca e bine si rushii sa traiasca! cheer.gif

Pisik,wow ce frumos concediu o sa aveti,va invidiez!Sa dea DD sa veniti trei! baby.gif
Pe noi cred ca doar concediu in Ro ne asteapta.Vom sta o luna in tara si atunci vrem sa mergem la manastiri,eventual la mare.O luam pe buni cu noi sa ne putem si petrece putin. blum.gif
anca veselie
neatza harnicutelor! sunteti tacanite rau lol.gif lol.gif
himere cheer.gif ma bucur pt tine ca mergi la mare!

eu sunt intr-o dispozitie cam blegoasa, nu am chef de nimic. m-am trezit de dimi si am dat cu aspiratorul, cu mopul si am sters praful. azi tin postul de luna noua, m-am cantarit de dimi si sunt curioasa ce rezultate o sa am. mi-e cam foame wacko.gif
o zi frumoasa!

dana , inseamna ca organizam intalnire?? cheer.gif

dany gradina ta o sa fie de vis cu atatea flori frumoase! faci o poza si cu lacramioarele plsssss? si cu liliacul mai inflorit? sunt printre preferatele mele!
Pisik
fetelor, iar nu o sa ma calculator cateva ore buna asa ca ne reauzim cand oi avea din nou
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 16-05-2007, 11:03 AM) *

neatza harnicutelor! sunteti tacanite rau lol.gif lol.gif
himere cheer.gif ma bucur pt tine ca mergi la mare!

eu sunt intr-o dispozitie cam blegoasa, nu am chef de nimic. m-am trezit de dimi si am dat cu aspiratorul, cu mopul si am sters praful. azi tin postul de luna noua, m-am cantarit de dimi si sunt curioasa ce rezultate o sa am. mi-e cam foame wacko.gif
o zi frumoasa!

dana , inseamna ca organizam intalnire?? cheer.gif

dany gradina ta o sa fie de vis cu atatea flori frumoase! faci o poza si cu lacramioarele plsssss? si cu liliacul mai inflorit? sunt printre preferatele mele!

Ieri erai nervoasa, azi esti blegoasa....hmmmmmmmmm, ia spune-ne tu, cum ti-ai consumat energia ? blink.gif
anca veselie
pufffff, nust.... cred ca in wee unsure.gif somn cam putin. si... cred ca sunt nemultumita, mi s-a pus rau pata sa-mi pun parchet si vreau sifonierul meeeeu sad.gif sad.gif
anaoi
brasoave....
ina_ceva
CITAT(daconst @ 16-05-2007, 10:52 AM) *

Ina,scuze. blushing.gif

hug.gif
May
Neatza floare.gif

dylly rasplata ta pt ieri pupic.gif

himere la ce hotel o sa stati? cheer.gif

peach altceva nu ne mai zici? unsure.gif

Buei sper ca nu va apucati sa-mi ziceti Corcodica de acum incolo devil.gif lol.gif
anaoi
nuuuuuuuuuuuuuuu...corcodicel scump
May
blushing.gif blushing.gif blushing.gif
May
Azi era sa imi vina rau cand am vazut ce sandwich isi pregateste socra-meu pt la lucru w00t.gif. Deci, eu stiam ca omul asta mananca extraordinar de mult, de des, si de gras dar nici chiar asa. Sandwich-ul lui consta intr-o bagheta de aprox 20 cm taiata pe lung, unsa in interior cu margarina si umpluta cu 150 gr de mezel dintre cele mai grase w00t.gif. Pur si simplu si-a pus toata tzipla de 150 gr intr-un sandwich. M-am abtinut cu greu sa nu ii spun cate ceva si dupa ce a plecat m-am uitat pe tzipla ca sa vad cate puncte a avut mezelul si mi-a dat 17.5 puncte w00t.gif. Va dati seama? plus margarina, plus bagheta... omul asta mananca peste 20 de puncte numai la un sandwich w00t.gif. I-am calculat si el normal ar trebui sa manance 34 de puncte... nu stiu ce sa mai zic... treaba lui dry.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 01:57 PM) *

Neatza floare.gif

Imi curg baleleeeeeeeeeee blink.gif ..........
May
mai bine hai la o felie blum.gif
ramonavlas
Mda...m-am relaxat si eu acum ca v-am citit. Pai vrea omul sa manance linistit cu voi si nu poate de atata ras.....
In sfarsit am venit si eu mai repede acasa. E o caldura la noi... Si azi reincep si aerobicul (am luat pauza aproape 3 saptamani).
Cu dieta sta BINE, oricum pe caldura asta doar fruucte si salata mananc.....bine, in salata neaparat sa fie carne, ca altfel....
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2007, 03:00 PM) *

Mda...m-am relaxat si eu acum ca v-am citit. Pai vrea omul sa manance linistit cu voi si nu poate de atata ras.....
In sfarsit am venit si eu mai repede acasa. E o caldura la noi... Si azi reincep si aerobicul (am luat pauza aproape 3 saptamani).
Cu dieta sta BINE, oricum pe caldura asta doar fruucte si salata mananc.....bine, in salata neaparat sa fie carne, ca altfel....

hai ma ramo, ce merge mai bine pe caldura decat inghetata? blum.gif
May
Bei nu vorbiti de lucruri sfinte laugh.gif

ramona bine ai revenit printre noi si succes incontinuare la slabeala cheer.gif

Ne vorbim peste o ora ca imi vine babuinul la masa floare.gif
ina_ceva
Saptamana trecuta eram impreuna cu niste amici. Discutam despre una despre alta, cand unul din noi:

"Hei am citit undeva ca ar fi hormoni feminini in bere!"

Avand in vedere ca suntem dotati cu un oarecare spirit stiintific am decis sa verificam. Rezultatul acestei experiente a fost stupefiant:

Dupa 20 de doze:

1.Toti am prins ceva greutate in plus;

2. Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;

3. Am intampinat dificultati in a conduce;

4. Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;

5. Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate, chiar dc e evident;

6. Ca sa fie complet,mergeam la toaleta la fiecare 5 min, si in plus impreuna!

Cred ca e inutil sa mai experimentam acest subiect. E clar berea contine hormoni feminini!!!
anaoi
CITAT(Pisik @ 16-05-2007, 03:03 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2007, 03:00 PM) *

hai ma ramo, ce merge mai bine pe caldura decat inghetata? blum.gif

corect.....asortata de fructe yummmmyyyy

CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 02:52 PM) *

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 01:57 PM) *

Neatza floare.gif

Imi curg baleleeeeeeeeeee blink.gif ..........

eu ink nu am terminat de sters calculatorul
lilianab
CITAT(himere2005 @ 16-05-2007, 08:52 AM) *

Himere cu cea mai mare placere(si mie imi intra naughty.gif pe 19 mai)...dar mie mi-ar face placere sa ne mai si vedem give_rose.gif .
Am ajuns acum doua zile pana la parculetul din zona ta,ca mi-am amintit ca scopul reancarnarii mele in aceasta existenta este altruismul.Asa ca am vrut sa donez sange(si eu am avut nevoie candva).Mi s-au umplut narile de puf de plop...era ora 14.30,cand soarele efectiv te lovea in centrul scafarliei,iar eu voiam sa donez...M-a linistit gardianul care mi-a spus sa vin maine dimineata la 8...Eeeee!sanatate cumetre!Mi-a trecut altruismul.Eu prin puf nu ma mai plimb. doh.gif
lilianab
CITAT(himere2005 @ 16-05-2007, 09:14 AM) *

Bineanteles ca da.Mai bine sa regret ce am facut decat ceva ce nu am facut!
Exact cum spun si fetele:nu avem alternativa la Basescu in acest moment,iar magarii astia sus-pusi ,nu tin cont de noi decat cand au nevoie de votul nostru .suntem asa neansemnati pentru ei.Ne dau atentie numai inainte de alegeri, de obicei,asa cum facem noi in preajma sarbatorilor cu cersetorii dry.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 02:56 PM) *

mai bine hai la o felie blum.gif

Pana in ..aaaa....in ce tara stai?
peach
La noi nu se face punte si ploua sad.gif ..dar oaspe balosel astepta cu darag baby.gif
Noi stam acasa si daca vreti sa veniti doar dati un tir inainte
dany
Salutare , salutare !

M-a scos rau din pepeni teroristul asa ca am plecat , l-am lasat cu Dirk )).gif

Anca - promit sa fac poze cand e vremea mai buna . Acum ploua si tuna la noi sad.gif

Pisik
- sper din suflet sa se gaseasca o rezolvare si sa auzim de un " pisik - mic " baby.gif

Danutza - vreau si eu vreme faina , plssssss

lol.gif Ce haplea e socrul tau , D-na Corcodica blum.gif pupic.gif . Ma gandesc ca e cat casa , am uitat daca ai pus ceva poze cu el doh.gif

Eu sunt cam obosita azi asa ca nu stau prea mult cu voi hug.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 04:25 PM) *

Eu sunt cam obosita azi asa ca nu stau prea mult cu voi hug.gif

Odihneste-te ca sa fii in forma cat mai repede naughty.gif
dany
Ina , pupic.gif In asa o forma ca aseara nu stiu cand ma mai prindeti blum.gif

Dyllyyyyyyyyy
, unde sunt , buey , pozele de la Berlin ????????? hug.gif
ina_ceva
Nici daca iti dam de baut? naughty.gif naughty.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 04:42 PM) *

Ina , pupic.gif In asa o forma ca aseara nu stiu cand ma mai prindeti blum.gif

Dyllyyyyyyyyy
, unde sunt , buey , pozele de la Berlin ????????? hug.gif

in aparat ink....daca ma crezi nu am avut timp....

am plecat la medi...pa
ina_ceva
Pa dyllyshor! O dupa amiaza placuta!
dany
CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 03:43 PM) *

Nici daca iti dam de baut? naughty.gif naughty.gif

Nu ma ispiti )).gif )).gif

Pa , dylly . Lasa ca iti faci tu timp si pentru poze . Iti mai aduc eu aminte blum.gif
ramonavlas
Pisik, m-ai lovit direct in moalele capului....inghetata e cea mai mare slabiciune a mea!!!!!!!!!!!!! mad.gif
May, bine v-am regasit si sper ca de acum voi putea vorbi mai mult cu voi............chiar mi-ati lipsit.

Eu v-am pupat deocamdata, am fugit la sala, dar ma intorc, nu scapati voi de mine naughty.gif
Pisik
CITAT(ramonavlas @ 16-05-2007, 05:27 PM) *

Pisik, m-ai lovit direct in moalele capului....inghetata e cea mai mare slabiciune a mea!!!!!!!!!!!!! mad.gif
May, bine v-am regasit si sper ca de acum voi putea vorbi mai mult cu voi............chiar mi-ati lipsit.

Eu v-am pupat deocamdata, am fugit la sala, dar ma intorc, nu scapati voi de mine naughty.gif

Dar este desertul cu cele mai putine calorii wink1.gif si exista si variante dietetice
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.