Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
ramonavlas
CITAT(Pisik @ 16-05-2007, 06:27 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2007, 05:27 PM) *

Pisik, m-ai lovit direct in moalele capului....inghetata e cea mai mare slabiciune a mea!!!!!!!!!!!!! mad.gif
May, bine v-am regasit si sper ca de acum voi putea vorbi mai mult cu voi............chiar mi-ati lipsit.

Eu v-am pupat deocamdata, am fugit la sala, dar ma intorc, nu scapati voi de mine naughty.gif

Dar este desertul cu cele mai putine calorii wink1.gif si exista si variante dietetice

Da, stiu, numai ca eu la dieta imi interzic cu desavarsire desertul.....
Ei acum, daca in WE e cald si ies pe terasa, nu garantez ca ma abtin....la asta chiar nu pot.....
Anna
pup fetele vorbarete,
ca iar ati umplut zeci de pagini acu ma apuc de ele.
eu inca la munca...cu muuulta treaba
azi m-am dus degeaba la fac, ca nu am apucat sa prezint proiectu...sad.gif
si diseara ma duc la film cu potentialu si cu mai multa lume biggrin.gif blushing.gif
hihi...am emotii rolleyes.gif o sa ii vad amicii ..yupii yupii
sper sa ma descurc sorry.gif

Va pupicesc.
May
anna trebuie sa fii doar tu insati si nimic mai mult pupic.gif

Eu am facut baie si m-am dat cu crema autobronzanta de la Johnson`s sa vedem ce o iesi huh.gif
ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 07:26 PM) *

anna trebuie sa fii doar tu insati si nimic mai mult pupic.gif

Eu am facut baie si m-am dat cu crema autobronzanta de la Johnson`s sa vedem ce o iesi huh.gif

Sa ne spui si noua ce o iesi. Am si eu o piele f sensibila. La soare ma inrosesc si atat. La solar la fel....crema autobronzanta inca nu am incercat, dar daca spui ca e buna.....
May
Nu spun ca e buna pt ca e prima data cand o folosesc... astepta cateva zile si o sa iti impartasesc impresii. Oricum de luna viitoare o sa merg la piscina blum.gif
ina_ceva
Vizionare placuta, anna! Va fi bine, ai sa vezi wink1.gif

Crema autobronzanta am folosit-o si eu acum doua saptamani. M-am dat dimineatza cu ea si apoi, vazand ca nu observ nici o diferenta, m-am mai dat o data seara. A doua zi aveam un bronz placut, fara pete; asta mai putin la maini, ca am facut cum scrie la carte: mi-am spalat palmele dupa fiecare aplicare si la incheieturile palmelor ramasesem cu pete.
ramonavlas
CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 08:53 PM) *

Crema autobronzanta am folosit-o si eu acum doua saptamani. M-am dat dimineatza cu ea si apoi, vazand ca nu observ nici o diferenta, m-am mai dat o data seara. A doua zi aveam un bronz placut, fara pete; asta mai putin la maini, ca am facut cum scrie la carte: mi-am spalat palmele dupa fiecare aplicare si la incheieturile palmelor ramasesem cu pete.

Ce crema ai folosit? De la ce firma?
ramonavlas
Ce e cu linistea asta pe aici? Aseara ati avut chef de vorba si azi nu mai aveti?sad.gif(
Sau a venit WE mai repede la voi???
dany
Bueyyy , ati dormit toate pe voi in ultimele ore ???? Trezirea !!! )).gif

M-a scapat Dirk de facut papa in seara asta : m-a scos la greci ( la restaurant - sa nu va ganditi la altceva blum.gif ) cheer.gif . Cum , mama-naibii , sa mai slabesc eu ? doh.gif
May
dany si pe mine nu m-ai luat sorry.gif
dany
Nu ti-ai exprimat niciodata dorinta de a merge cu noi la greci , D-na Corcodica )).gif . Iti promit ca te luam cu noi cand ne vizitezi !!! Sa vezi ce papa bun au .... si ce Ouzo ( are gust de "mai vreau"!!!!! lol.gif
May
Daca imi mai zici Corcodica te plantez in gradina sa infloresti la anu` devil.gif lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 09:46 PM) *

Daca imi mai zici Corcodica te plantez in gradina sa infloresti la anu` devil.gif lol.gif

nu-i nimic, sunt sigura ca o sa fie o floare frumoasa )).gif
dany
Hihihi , Uka , saru-mana !!!!!!!!!!!!!!! hug.gif

May , tine cont ca ti-am spus D-NA !!!! blum.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 09:50 PM) *

Hihihi , Uka , saru-mana !!!!!!!!!!!!!!! hug.gif

May , tine cont ca ti-am spus D-NA !!!! blum.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
dany
Pai , n-am dreptate , Uka ?? E o diferenta , nu ? lol.gif

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2007, 08:15 PM) *

Ce e cu linistea asta pe aici? Aseara ati avut chef de vorba si azi nu mai aveti?sad.gif(

)).gif Tu vorbesti de liniste ?? Iti dai seama ca va trebui sa scrii vreo 5 pagini / zi singura ???? Ca sa recuperezi cat n-ai fost prezenta pe aici lol.gif

E, acum ce mai zici ? )).gif
uka
[quote name='danyhoney' date='16-05-2007, 10:06 PM' post='69171']

corect.... lol.gif lol.gif blink.gif
May
Hmmmm miroase a conspiratie aici dry.gif )).gif pupic.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 10:11 PM) *

eu sunt neutra, ma jur wink1.gif

am fugit sa-mi fac baitza si revin
ramonavlas
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 11:06 PM) *

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2007, 08:15 PM) *

)).gif Tu vorbesti de liniste ?? Iti dai seama ca va trebui sa scrii vreo 5 pagini / zi singura ???? Ca sa recuperezi cat n-ai fost prezenta pe aici lol.gif

E, acum ce mai zici ? )).gif

Mai pot sa zic ceva?????????Imi fac mea culpa....
dany
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 09:11 PM) *

Mai bine asa decat sa miroasa a "oua prajite " blum.gif

CITAT(ramonavlas @ 16-05-2007, 09:14 PM) *

Mai pot sa zic ceva?????????Imi fac mea culpa....

Pai , hai , fa-o in scris , ce mai astepti ? lol.gif hug.gif
Pisik
Buey, voi iarasi vreti sa nu ma misc de pe scaun maine dimineata ca stau sa recuperez n'spe pagini????
Zapacite mai sunteti! pupic.gif
ramonavlas
Hm...chiar as face-o.....dar in scris??? Nu mai bine...in pat????

Gata, eu ma retrag in pat, singura mad.gif , ca altfel o iau pe aratura.
V-am pupat si va doresc noapte buna.
Monic

w00t.gif eu am citit constipatie )).gif
dany
Pisik , nu cred ca sunt sanse de facut chef pe aici in seara asta : eu sunt cam obo ( o fii si Ouzo de vina ? )).gif ) , May vad ca nu scrie ( oare iar prajeste ouale lui Remy ??? )).gif ) , Ramo pleaca la nani ( Noapte buna ) , a aparut si Danutza dar inca nu scrie , tu nu prea iei parte la chefurile noastre ( oare de ce ? ) , Uka vad ca nu e pe aici ( oare pe unde se plimba ? ) .....
Mama , ce v-am luat pe toate la purificat lol.gif

Asa ca , nu prea sunt sanse de a avea mult de citit maine dimineata )).gif

CITAT(Monic @ 16-05-2007, 09:31 PM) *

Ce faci , Monic ? hug.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 10:33 PM) *

Pisik , nu cred ca sunt sanse de facut chef pe aici in seara asta : eu sunt cam obo ( o fii si Ouzo de vina ? )).gif ) , May vad ca nu scrie ( oare iar prajeste ouale lui Remy ??? )).gif ) , Ramo pleaca la nani ( Noapte buna ) , a aparut si Danutza dar inca nu scrie , tu nu prea iei parte la chefurile noastre ( oare de ce ? ) , Uka vad ca nu e pe aici ( oare pe unde se plimba ? ) .....
Mama , ce v-am luat pe toate la purificat lol.gif

Asa ca , nu prea sunt sanse de a avea mult de citit maine dimineata )).gif

CITAT(Monic @ 16-05-2007, 09:31 PM) *

hai ca esti de coma; pai aseara cand voi chefuiati eu umblal de bezmetica, ba cu fina sa ne facem posete si pantofi pt nunta, ba dupa hainute la buni, etc. iar acum cred ca daca mai stau 5 minute la calc voi fi o femeie...divortata blum.gif
Glumesc, de fapt incercam sa mai stam si noi un pic unul cu altul, nu va suparati
dany
Fuga la sot , Pisik !!!!!!!!! Vrem un baby.gif de la voi !!!! Dispari urgent !!! pupic.gif

Iete ce am primit pe mess :

Geoană și cu gașca lui / Sunt de râsul satului / Mereu țipă, mereu minte / El se crede președinte / Dar românii toți în cor / vor spune NU tuturor / Prostănac și securist / Geoană este anticrist / Mincinos și trădător / El este urât de popor / L-a trădat pe Iliescu / Apoi pe Constantinescu / Nu-i mai merge cu Băsescu”
Voteaza NU demiterii lui BASESCU....da mai departe dak esti PRO BASESCU
lilianab
fetili!!!shtatzi asa ca vin si eu..Shhhcuzaci-ma in seara asta ca vorbeshc cam shepeleag,dar de la dentishtolog mi se trage!mi-a parlit limba,mi-a shcurtat-o...care nu stie despre ce e vorba vede la jurnalul mamarutei...Dany stieee! grin.gif
May
Vorbeam cu o prietena la microfon in timp ce va citeam si pe voi si nu v-am putut raspunde cum trebuie la atacuri devil.gif asa ca feriti-va de Corcodica devil.gif

monic daca ar mirosi constipatia am fi vai de noi lol.gif

ramona noapte buna pupic.gif

liliana de partea cui esti? ca vad ca dany si uka s-au aliat desi uka zice ca-i neutra devil.gif
dany

liliana de partea cui esti? ca vad ca dany si uka s-au aliat desi uka zice ca-i neutra devil.gif

Daca vii cu tortul ala magnific in fata ei sigur va fii de partea ta blum.gif

CITAT(lilianab @ 16-05-2007, 09:43 PM) *

fetili!!!shtatzi asa ca vin si eu..Shhhcuzaci-ma in seara asta ca vorbeshc cam shepeleag,dar de la dentishtolog mi se trage!mi-a parlit limba,mi-a shcurtat-o...care nu stie despre ce e vorba vede la jurnalul mamarutei...Dany stieee! grin.gif

Lasa ca vine mamarutzul si il aranjeaza pe nenea rau ! Offfff , a facut-o pe mamarutza lui draga sa o doara ! Nu se concepe asa ceva hug.gif
May
nu ma gandisem sa trisez, dar n-ar fi rau naughty.gif
Anna
CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 07:53 PM) *

exact ca ina am patit si eu.
dupa 3 seri consecutive ( mie la dus mi se duce culoarea biggrin.gif ) aveam un bronz frumos, insa la maini eram groaznica. Prima oara m-am spalat si eu ca la carte, si mainile erau albe si in rest colorat, plus intre degete pete sad.gif. A doua oara nu m-am mai spalat. rezultatul super pete intre degete si unghiile galbene, de zici ca aveam hepatita.
in rest e super, nus cu mainile cum sa fac sad.gif((
Am folosit Nivea.

Himere super ca ati luat bilete. stiu ca te bucuri mult ca si eu as fi la fel. cheer.gif cheer.gif calatorie blum.gif
mai ales ca tu meri pt prima oara cu Bia.

Pisik, Noni...sa purtati cu placere hainele. Pisk vrem poze. Ale tale Noni sunt super w00t.gif
Pisk sper sa se rezolve problemele si sa vorba Danei sa te vedem cu un pisik mik give_rose.gif

Dany sunt super florile, o sa ai un loc de verdeata pe cinste.
Uka ce ai facut cu proiectu ala?

La film a fost foarte frumos.
May pupic.gif mereu ma port asa cum sunt eu, de aia imi e si frica sa nu vada lumea cu ce nebuna are de aface lol.gif
Sa vedeti musai Numarul 23, pe mine m-a tinut in suspans pe toata durata, plus ca dupa ce am iesit adunam cu potentialul numere biggrin.gif da nu va zic mai mult, ca trebuie vazut!
Amicii lui sunt draguti si multi blum.gif , vreau si eu o gasca asa. Si mie mi-a placut.
Astept feed=back pozitiv sper blum.gif biggrin.gif

Mai am de citit si va mai raspund acus blum.gif pupic.gif
May
Ia uite ce primesti liliana daca esti de partea mea: recompensa devil.gif
dany
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 09:54 PM) *

lol.gif lol.gif Sa te cred , sa nu te cred ?????

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 09:55 PM) *

Ce ziceam ??????? Acum sa nu spui ca a fost ideea mea ca te bat )).gif
uka
eu am fost sa fac baitzaaaaaa
sunt neutra ma jur....si in legatura cu tortul, hmmm... tzeapaaaa am papat praji azi dim ca nu mai puteam de pofta....
proiectul....hmmm stai k nu mai stiu acre....oricum pana acum sunt ok...
aaaa cu ala la fin- bancar inca nu am facut nimic
May
Pai eu nu m-as fi gandit la asa blush.gif ceva ca eu sunt un inocentul.gif devil.gif
dany
Anna - ce bine ca te-ai simtit bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Ce ziceai tu acolo ? "sa vada cu ce nebuna au de a face " ???? Unde e nebuna unsure.gif ???? Aici esti tare linistita eusa_think.gif Ia scoate nebuna din sertar sa o vedem si noi lol.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 11:03 PM) *

Anna - ce bine ca te-ai simtit bine cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Ce ziceai tu acolo ? "sa vada cu ce nebuna au de a face " ???? Unde e nebuna unsure.gif ???? Aici esti tare linistita eusa_think.gif Ia scoate nebuna din sertar sa o vedem si noi lol.gif

blum.gif dap a fost tare dragutz totul )).gif blushing.gif
hihih...pai aici sunt rezervata si linistita ca asa m-a invatat mama sa nu vb cu necunoscuti devil.gif devil.gif blum.gif

dany
CITAT(annaiss_derrian @ 16-05-2007, 10:08 PM) *

hihih...pai aici sunt rezervata si linistita ca asa m-a invatat mama sa nu vb cu necunoscuti devil.gif devil.gif blum.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 16-05-2007, 11:07 PM) *

Necunoscuti , ai ????? Bineeeeeeeeeeee , te tin minte blum.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 09:54 PM) *

Daca vii cu tortul ala magnific in fata ei sigur va fii de partea ta blum.gif

CITAT(lilianab @ 16-05-2007, 09:43 PM) *

Lasa ca vine mamarutzul si il aranjeaza pe nenea rau ! Offfff , a facut-o pe mamarutza lui draga sa o doara ! Nu se concepe asa ceva hug.gif

Deci pe rand:May momentan sunt ...Elvetia,dar referitor la tort am cotrobait neuronii de mi-a venit rau de la corazon dupa reteta aia...nici nu imi venea sa cred ca e cu mai mult de 10 pagini in urma.Nu dati cu pietre!!!ca eu nu vrea!!!(chiar puteti crede?! naughty.gif ) dar e ziua tatalui meu duminica si vreau sa ii fac surpriza prajitura asta si un tort meserias si urias...ca suntem neamuri...eh,nu am mai ramas prea multe...dar devoratoare de dulciuri:moooaaamaaa!termite rosii ,nu alta! tease.gif
Dany:ha!pai cand l-o arde la zgaibarace pe nenea doctorul...aleleeei!atunci sa te tii!nu ma doare,dar mi se face asa curent in gura cu atatea aerisiri printre dinti,ca mi-e frica sa o mai deschid,ca sa nu starnesc vreo tornada!
Anna
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 11:08 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 16-05-2007, 10:08 PM) *

CITAT(annaiss_derrian @ 16-05-2007, 11:07 PM) *

Necunoscuti , ai ????? Bineeeeeeeeeeee , te tin minte blum.gif

hihhi.... sorry.gif indurare!! promit sa nu mai fac.
iti dau give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif pt gradina si sigur ma ierti blum.gif
dany
hehehe , ai vrea tu sa scapi asa usor dar nu tine : trandafiri am deja in gradina blum.gif . Da-mi niste copacei : iasomie , magnolie ..... si te iert lol.gif lol.gif Aaaaa , si un mar ca vrea Dirk )).gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:02 PM) *

Pai eu nu m-as fi gandit la asa blush.gif ceva ca eu sunt un inocentul.gif devil.gif

nu stiu de ce dar nu prea cred
lilianab
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 09:59 PM) *

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 09:54 PM) *

lol.gif lol.gif Sa te cred , sa nu te cred ?????

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 09:55 PM) *

Ce ziceam ??????? Acum sa nu spui ca a fost ideea mea ca te bat )).gif

Dany care e oferta ta.Sa lucram conform legii:prin licitatie! lol.gif lol.gif lol.gif
May
uka mi-am luat placa de indreptat... coarnele devil.gif

anna care necunoscuti, bre? huh.gif

liliana parca erai Elvetia devil.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:19 PM) *

stii ca iti sta mai bine creata devil.gif
Anna
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 11:16 PM) *

hehehe , ai vrea tu sa scapi asa usor dar nu tine : trandafiri am deja in gradina blum.gif . Da-mi niste copacei : iasomie , magnolie ..... si te iert lol.gif lol.gif Aaaaa , si un mar ca vrea Dirk )).gif

trimit trimit, vezi ca zboara doi copaci spre tine,
oops...sry pt cioburile din living biggrin.gif
vroiam sa le asez direct langa usa, da am apreciat prost distanta blum.gif blum.gif
dany
Lili - eu nu am oferta ....doar pe mine ma pun la licitatie pentru voi . blum.gif

Uka e cu mine , Uka e cu mine , ura , dragutza mea , Uka e cu mine lol.gif lol.gif
Anna
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:19 PM) *

liliana parca erai Elvetia devil.gif

in pleasantry.gif mai fetelor!
hai ca lu Dany i-am trimis copaci, tu ce vrei sa ma ierti?
Oua sau corcoduse? biggrin.gif blum.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 11:21 PM) *

[Uka e cu mine , Uka e cu mine , ura , dragutza mea , Uka e cu mine lol.gif lol.gif

aaaaaaaa
w00t.gif tease.gif tease.gif deci ma jur ca nu tin cu nimeni tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif naughty.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.