Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
emu
CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 04:47 PM) *

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:46 PM) *

CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 10:45 PM) *

Deci ... sa intelegem ca tu vrei sa ne termini ???? Chiar asa de dragi iti suntem ca vrei sa ne ai doar pentru tine ( ce daca vom fii bucatele-bucatele ) ?? )).gif

Bucatele, bucatele va tin la congelator devil.gif

Dar ne mai scoti si ne mai pupi, ca doar ti se face dor, nu?

si cand nu mia loc la congelator ne pui la afumat si ne cureti zilnic de mucigai )).gif si te lupti cu mushtili de ne dau tarcoale )).gif corect? :wink: ca daca nu, nu ma bag, stau bine si la frigider
danyhoney
CITAT(emu @ 16-05-2007, 10:50 PM) *

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 04:43 PM) *

Era un tzaran care isi stergea mucii pe maneca dar tare il mai iubeam lol.gif lol.gif lol.gif

stati asa ca a venit si emu cheer.gif

mucii!!! yammii yammii )).gif

ce mi-a placut intrebarea lui Dulci )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Bueyyyyyyyyyyyyyyy , ma doare burta de atata ras !!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 10:21 PM) *

Lili - eu nu am oferta ....doar pe mine ma pun la licitatie pentru voi . blum.gif

Uka e cu mine , Uka e cu mine , ura , dragutza mea , Uka e cu mine lol.gif lol.gif

Fetili,la asa grea dilema,am simtit nevoia sa imi spal peruca ca poate mi se oxigeneaza mai bine creierul si iau decizia mai buna...May cam cat imi donezi din prajitura?! tease.gif tease.gif ....Dany nu te speria secret.gif ii mananc prajitura si ma fac tot Elvetia! blush.gif
danyhoney
CITAT(emu @ 16-05-2007, 10:53 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 04:47 PM) *

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:46 PM) *

CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 10:45 PM) *

Deci ... sa intelegem ca tu vrei sa ne termini ???? Chiar asa de dragi iti suntem ca vrei sa ne ai doar pentru tine ( ce daca vom fii bucatele-bucatele ) ?? )).gif

Bucatele, bucatele va tin la congelator devil.gif

si cand nu mia loc la congelator ne pui la afumat si ne cureti zilnic de mucigai )).gif si te lupti cu mushtili de ne dau tarcoale )).gif corect? :wink: ca daca nu, nu ma bag, stau bine si la frigider

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
May
Nu se mai poate cu voi, cred ca va bat cu pliciul de muste fara sa va pun la afumat devil.gif
emu
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 04:52 PM) *

CITAT(emu @ 16-05-2007, 10:48 PM) *

tzup la apel.. si... cu dedicatie pt toti corcodeii si toate corcodusele out there numa numa lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif sa va spun ca am incercat sa-l imit pe acel tip ????? lol.gif lol.gif
hahaha te cred... mai ales nu esti prima )).gif

CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 04:52 PM) *
Bine ai venit , Emi !

bine v-am gasit!!!
May
liliana aici erai miselule, nu mai facem nici o afacere devil.gif

M-a pus ala cu coarne devil.gif sa va povestesc, m-ati secat de puteri, ma predau: sunt D-na Corcodica lol.gif
uka
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
pe mine sa ma dai cu fixativ ca imi sta mai bine, da??
danyhoney
cheer.gif cheer.gif Lili , buna ideea cu spalatul perucii : ti-a adus doar ganduri bune )).gif )).gif )).gif

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 10:55 PM) *

Nu se mai poate cu voi, cred ca va bat cu pliciul de muste fara sa va pun la afumat devil.gif

Nu e rea ideea ...Asta inseamna ca suntem asa de slabute ca niste muste blum.gif
uka
Pot sa va spun de ce am eu pofta acum???? dar mareeeeee
de niste alcool, dar tare....si nu tequilla....cred k niste whisky ar merge....m-as multumi si cu un gin tonic...i need alcohol
danyhoney
CITAT(uka @ 16-05-2007, 10:57 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Ok , May ...BINE ATI VENIT , D-NA CORCODICA !!! give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif )).gif

Fetele , iau o pauza ca tipa WC-ul dupa mine lol.gif lol.gif
uka
CITAT(danyhoney @ 17-05-2007, 12:00 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Ok , May ...BINE ATI VENIT , D-NA CORCODICA !!! give_rose.gif give_rose.gif pupic.gif )).gif

tease.gif tease.gif tease.gif vezi sa nu -l trezeasca pe Dirk
emu
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 04:58 PM) *

cheer.gif cheer.gif Lili , buna ideea cu spalatul perucii : ti-a adus doar ganduri bune )).gif )).gif )).gif

Nu e rea ideea ...Asta inseamna ca suntem asa de slabute ca niste muste blum.gif

eusa_think.gif de cand trag mustele la corcodele? )).gif
May
Pffffff mai bine recunosteam de la inceput decat sa ma pun cu nebunele )).gif

CITAT(uka @ 16-05-2007, 11:01 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Crezi ca dany are jetul atat de puternic incat sa trezeasca un neamtz? lol.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 10:58 PM) *

Scuzati fetili ca iar intarzii dar am fost foarte concentrata sa dau din spranceana ca ..Picasso ala din mayahuuuu!!mayahaaa! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 12:02 AM) *

Pffffff mai bine recunosteam de la inceput decat sa ma pun cu nebunele )).gif

CITAT(uka @ 16-05-2007, 11:01 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

ma refeream la wc-ul care tipa
May
aaaa wc-ul care tzipa... acum m-am prins doh.gif )).gif
uka
CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 12:03 AM) *

aaaa wc-ul care tzipa... acum m-am prins doh.gif )).gif

ale naibii corcodusi lol.gif
May
lilianab
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 11:00 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Doamna Corcodica,sunteti cumva ruda prin alianta cu familia mashmashe?! (tot un fel de corcoduse,dar un regionalism)lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 12:04 AM) *

misto semnatura ai lol.gif lol.gif lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 11:49 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 10:47 PM) *

lol.gif lol.gif Chestia e ca , daca vom fii bucatele , nu va stii pe care bucatica ne va pupa ( avand in vedere ca vom fii pline cu gheata ( congelatorul ei fiind stricat si inghetand prea tare ) lol.gif lol.gif

emu
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 05:02 PM) *

hahaha poate ne trimite si o poza sa ne dovedeasca contrariul lol.gif te pui cu ea? lol.gif
May
CITAT(lilianab @ 16-05-2007, 11:04 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Doamna Corcodica,sunteti cumva ruda prin alianta cu familia mashmashe?! (tot un fel de corcoduse,dar un regionalism)lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

S-ar putea sa fie vreun unchi de-al Domnului Corcodel lol.gif

CITAT(emu @ 16-05-2007, 11:05 PM) *

hahaha poate ne trimite si o poza sa ne dovedeasca contrariul lol.gif te pui cu ea? lol.gif

Facem o tzinta pe perete sa vedem care e mai tare lol.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 11:52 PM) *

CITAT(emu @ 16-05-2007, 10:48 PM) *

tzup la apel.. si... cu dedicatie pt toti corcodeii si toate corcodusele out there numa numa lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif sa va spun ca am incercat sa-l imit pe acel tip ????? lol.gif lol.gif

Bine ai venit , Emi !

Si eu blink.gif
Doamne ce blegute suntem. Cum ziceai tu? surori yahoo.gif

CITAT(uka @ 16-05-2007, 11:59 PM) *

Pot sa va spun de ce am eu pofta acum???? dar mareeeeee
de niste alcool, dar tare....si nu tequilla....cred k niste whisky ar merge....m-as multumi si cu un gin tonic...i need alcohol

Io am niste vin alb....mere? unsure.gif Te bagi? e bun rau!
uka
mda....m-am lamurit si in seara asta de voi....
concluzie: ma duc sa fumez o tigara cu un pahar de bere dupa acre va spun noapte buna ca maine ma trezesc la 8 si plec la condus, nu de alta dar nu as vrea sa merg in zig zag

Nuuuuu
martini......gin, whisky....chestii de genul asta...chiar si o vodca cred k ar merge....vinul e slabutz
Amazoana
CITAT(uka @ 17-05-2007, 12:09 AM) *

concluzie: ma duc sa fumez o tigara cu un pahar de bere dupa acre va spun noapte buna ca maine ma trezesc la 8 si plec la condus, nu de alta dar nu as vrea sa merg in zig zag

Nuuuuu
martini......gin, whisky....chestii de genul asta...chiar si o vodca cred k ar merge....vinul e slabutz

Moaa, esti de-a mea! pupic.gif
Hai sante! bem un ginut, da; simplu, ca eu nu le combin, sa nu le stric, nu de alta. Maine eu ma trezesc la 7. De condus nu conduc inca, dar fac scoala peste o luna. Asa ca feriti-vaaaaaaaaaaaaaaaaa
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:07 PM) *

CITAT(lilianab @ 16-05-2007, 11:04 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

S-ar putea sa fie vreun unchi de-al Domnului Corcodel lol.gif

CITAT(emu @ 16-05-2007, 11:05 PM) *

Facem o tzinta pe perete sa vedem care e mai tare lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Sunteti duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuse raaaaau de tot !"!!!!! Nici o sansa de revenire la normal lol.gif
emu
noapte buna Uka
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 11:11 PM) *

Nuuuuu

Hai sante! bem un ginut, da; simplu, ca eu nu le combin, sa nu le stric, nu de alta. Maine eu ma trezesc la 7. De condus nu conduc inca, dar fac scoala peste o luna. Asa ca feriti-vaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aleleiiiiii , lume !!! Ne-am gasit !!!!! Vin si eu la o bauta !!!! Stati asa , nu incepeti inca lol.gif

Uka , lasa , mama , ca si condusul in zig-zag e bun : asa te feresti de May cand vine in Ro lol.gif lol.gif
May
Noapte buna uka floare.gif

dany dar cine vrea sa fie normala? )).gif
Amazoana
Nopate buna, vb maine, ma duc langa babuin...cat mai e acasa...... sad.gif

CITAT(danyhoney @ 17-05-2007, 12:13 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 11:11 PM) *

Nuuuuu

Aleleiiiiii , lume !!! Ne-am gasit !!!!! Vin si eu la o bauta !!!! Stati asa , nu incepeti inca lol.gif

Uka , lasa , mama , ca si condusul in zig-zag e bun : asa te feresti de May cand vine in Ro lol.gif lol.gif

Io te astept pana la vara. Si pe Sexi - marioara noastra!
May
Noapte buna dulci floare.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:14 PM) *

Noapte buna uka floare.gif

dany dar cine vrea sa fie normala? )).gif

Noapte buna , Uka si Dulci !

May....pai ma gandeam la ingerasul din tine blum.gif blum.gif
May
Ma sacrific pupic.gif
danyhoney
CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 11:15 PM) *

Ma astepti pana la vara ??? Si daca vin la iarna nu ma mai primesti ? sad.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 17-05-2007, 12:17 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 16-05-2007, 11:15 PM) *

Ma astepti pana la vara ??? Si daca vin la iarna nu ma mai primesti ? sad.gif

Ba da, ba da, da numa hai!
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:16 PM) *

Ma sacrific pupic.gif

Oh , ce draguta sunteti , D-na Corcodica !! )).gif )).gif
May
Vai mon cher, pai se putea altfel la cat de dragutza sunteti si dvs? give_rose.gif
uka
lol.giflol.giflol.giflol.giflol.gif paaaaaaa
danyhoney
Fetele , cred ca , incet-incet , ma indrept spre patul conjugal in care sforaie al meu babuin .

Maine are liber si ma ia de dimineata cu treaba doh.gif

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 11:18 PM) *

Vai mon cher, pai se putea altfel la cat de dragutza sunteti si dvs? give_rose.gif

Oh , va multumesc ! Nici nu stiti ce bine ma faceti sa ma simt !! Asa o doamna draguta si respectuoasa ca d-voastra n-am mai intalnit de mult timp ! floare.gif

lilianab
Noapte buna fetele.Abia acum i-am scris mamarutului.O sa se panicheze saracul cand va vedea la ce ora...o sa creada ca l-am dat uitarii!Ia haideti la nani ca imi pica ochisorul in gura sorry.gif
Anna
Noapte buna fetele! pupic.gif hug.gif
unde sa mai postez si eu, ca abia ma tin sa va citesc pe voi blum.gif
cred ca in strainataturi se actualizeaza mai rpd forumul lol.gif
danyhoney
Va pupic.gif , fetele , va doresc o noapte buna cu vise placute si ....pe maine ... sper .
May
Noapte buna fetel floare.gif

dany somn usor si spor maine hug.gif
emu
vise placute fetelor hug.gif

eu abia acum mi-am adus aminte ca o sa fim plecati de maine pt restul saptamanii si am intrat in priza... spalat, calcat... curatenie... udat plante!!! ohmy.gif sper sa nu uit sa las mancare la pisica )).gif

va pupic.gif ne mai auzim luni
May
Eu acum vad ca emu are scris sub numele ei, la ``dispozitie``: ouaaaaaaaa lol.gif lol.gif lol.gif
mirela62
Buna dimineata!!!! floare.gif
Mi-am facut si eu putin curaj sa intru pe-aici, imi place tare mult, dar sunteti unite si va intelegeti de minune, nu-mi venea sa pic asa, din senin!!! Da' mi-a dat un impuls Dany, am vorbit cu ea la Dulci in jurnal si-am spus sa incerc si eu sa ma bag ca musca-n lapte asa, cand e mai liber... give_rose.gif
Dany, imi pare rau, aseara m-am culcat si eu dupa miezul noptii, dar am stat cu ochii-n tv la politica, ca nu-i usor in campanie, nu? lol.gif
Abia acum dimineata am vazut ca aveai de gand sa stai dupa mine, sorry! doh.gif
Pisik
Neatza zapacitelor! Doamne, doamne ce fete avemnoi aici, ptiu sa nu va deochi, sa nu va reveniti, va rog eu! pupic.gif
Parca incep dimineata mai bine cu voi

Mirela, bine ai venit. Da, suntem unite, dar suntem si f prietenoase, asa ca te asteptam sa "iti faci de cap" cu noi. Spune-ne mai multe despre tine, daca vrei, binenteles.

Eu sunt intr-o stare neutra, adica nici buna nici proasta, dar partea buna e datorata in mare cantarului. Modific tickerul si va las sa vedeti singurele. cheer.gif

Pupicei si o zi zuuuuuupeeeer!

Am modificat tickerul yahoo.gif
De fapt cantarul nebun mi-a aratat la trei cantariri 3 valori diferite, adica 69,8 blink.gif , 70 si 70,3 parca, dar am zis sa imi iau o marja, sa nu mi se suie la cap

Ce imi pare au e ca nu am mai facut miscare si nu e bine deloc. Dar chiar nu am mai avut timp. Promit insa sa imi revin
daconst
Neatza! cheer.gif

Iar a fost petrecere aici. )).gif
Dany,eu am venit de la bazin aseara si abia am citit ce era scris in plus.Vroiam sa va pun poze aseara,dar n-am mai reusit.
A fost si sotulica ieri cu noi,dar mai mult a filmat decit sa faca poze.O sa va pun citeva,dar mai revin ca de astea nu-s multumita. grin.gif

Daca vreti sa ne vedeti, aici .
Partea proasta e ca acum a dat si al meu de gust si cica data viitoare se baga el cu bb in apa. sorry.gif
Na,ca mi-a luat si placerea asta. grin.gif

Aici e sarbatoare,dar ploua cu galeata.Cintarul a intepenit.De maine cica e vreme mai buna. huh.gif .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.