Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Pisik
CITAT(daconst @ 17-05-2007, 08:48 AM) *

Neatza! cheer.gif

Iar a fost petrecere aici. )).gif
Dany,eu am venit de la bazin aseara si abia am citit ce era scris in plus.Vroiam sa va pun poze aseara,dar n-am mai reusit.
A fost si sotulica ieri cu noi,dar mai mult a filmat decit sa faca poze.O sa va pun citeva,dar mai revin ca de astea nu-s multumita. grin.gif

Daca vreti sa ne vedeti, aici .
Partea proasta e ca acum a dat si al meu de gust si cica data viitoare se baga el cu bb in apa. sorry.gif
Na,ca mi-a luat si placerea asta. grin.gif

Aici e sarbatoare,dar ploua cu galeata.Cintarul a intepenit.De maine cica e vreme mai buna. huh.gif .

Doamne Dana, cat este de dulce si de frumos!!!! Vreau si eu asa un puiut frumos si dragalas. Sa fie sanatos si fericit, ca tare scumpicel mai e pupic.gif
daconst
Multumesc,Pisikule! pupic.gif
Al tau va fi si mai frumos...pentru ca e al tau. wink1.gif
mirela62
Buna, Pisik!!!
Pai ce sa spun despre mine????
Ca ma simt tare juna, dar, atentie!!! am matusalemica varsta de 44 anisori-primaveri, cum vrei sa le spui!!!
Am 1,63 m si, GROAZNIC! 86 kg, da, e trist, m-am ingrasat 15 kg dupa ce m-am lasat de fumat. Dar, ca sa fiu sincera, ma simt super la varsta mea, nu vreau sa fiu deloc serioasa, cand o sa pot, mai probabil diseara de-acasa, o sa pun si-o poza cu mine, asa ca sa stiti cu ce personaj vorbiti. Am un baiat, Andrei, de 23 ani, o fetita-pisicuta, Mona, draguta tare - am link-ul mai jos - si nu mai stiu acum, dar raspund cu placere la orice, stiu de gluma, ohhooooo, si-nca cum, lasa, lasa!!!!
Pisik
CITAT(mirela62 @ 17-05-2007, 08:54 AM) *

Buna, Pisik!!!
Ca ma simt tare juna, dar, atentie!!! am matusalemica varsta de 44 anisori-primaveri, cum vrei sa le spui!!!
Am 1,63 m si, GROAZNIC! 86 kg, da, e trist, m-am ingrasat 15 kg dupa ce m-am lasat de fumat. Dar, ca sa fiu sincera, ma simt super la varsta mea, nu vreau sa fiu deloc serioasa, cand o sa pot, mai probabil diseara de-acasa, o sa pun si-o poza cu mine, asa ca sa stiti cu ce personaj vorbiti. Am un baiat, Andrei, de 23 ani, o fetita-pisicuta, Mona, draguta tare - am link-ul mai jos - si nu mai stiu acum, dar raspund cu placere la orice, stiu de gluma, ohhooooo, si-nca cum, lasa, lasa!!!!

Bravo Mirela! Cel mai important este sa te simti tu tanara si plina de vitalitate, ce scrie in buletin e mai putin important. Abia astept poze cu tine. Maaama, ce baiat mare ai. E singur, ca poate avem doritoare pe aici naughty.gif (nu va uitati la mine, ca eu sunt si baba si femeie maritata blum.gif )
Apropos de greutate, tii vreo dieta ceva?
lilianab
CITAT(mirela62 @ 17-05-2007, 07:37 AM) *

Buna dimineata!!!! floare.gif
Mi-am facut si eu putin curaj sa intru pe-aici, imi place tare mult, dar sunteti unite si va intelegeti de minune, nu-mi venea sa pic asa, din senin!!! Da' mi-a dat un impuls Dany, am vorbit cu ea la Dulci in jurnal si-am spus sa incerc si eu sa ma bag ca musca-n lapte asa, cand e mai liber... give_rose.gif
Dany, imi pare rau, aseara m-am culcat si eu dupa miezul noptii, dar am stat cu ochii-n tv la politica, ca nu-i usor in campanie, nu? lol.gif
Abia acum dimineata am vazut ca aveai de gand sa stai dupa mine, sorry! doh.gif

Neatza si bine ai venit la noi.O cafelutza?Un suc(natural!!)...o pupa?!(pupa= pupic.gif )

CITAT(Pisik @ 17-05-2007, 07:48 AM) *

Neatza zapacitelor! Doamne, doamne ce fete avemnoi aici, ptiu sa nu va deochi, sa nu va reveniti, va rog eu! pupic.gif
Parca incep dimineata mai bine cu voi

Mirela, bine ai venit. Da, suntem unite, dar suntem si f prietenoase, asa ca te asteptam sa "iti faci de cap" cu noi. Spune-ne mai multe despre tine, daca vrei, binenteles.

Eu sunt intr-o stare neutra, adica nici buna nici proasta, dar partea buna e datorata in mare cantarului. Modific tickerul si va las sa vedeti singurele. cheer.gif

Pupicei si o zi zuuuuuupeeeer!

Am modificat tickerul yahoo.gif
De fapt cantarul nebun mi-a aratat la trei cantariri 3 valori diferite, adica 69,8 blink.gif , 70 si 70,3 parca, dar am zis sa imi iau o marja, sa nu mi se suie la cap

Ce imi pare au e ca nu am mai facut miscare si nu e bine deloc. Dar chiar nu am mai avut timp. Promit insa sa imi revin

Brava Pisik!!!!!! pupic.gif ..Un pic-un pic si ajungi sub 70...apoi asta te va face sa chiui si sa...slabesti mai departe give_rose.gif
Pisik
Mercic Mamarutza scumpa pupic.gif
anaoi
CAAAAFFFFFFFFFFFFFEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAA vrea dylly.

neata
ALICE
Pisik ,sa pui meniurile tale cand poti.Ca ma iau dupa tine.Am cugetat mult si ai dreptate.O sa mananc de 3 ori pe zi+2 gustari.Mi-am mai notat de la tine cate ceva

Partea proasta e ca acum a dat si al meu de gust si cica data viitoare se baga el cu bb in apa. sorry.gif

Dragutu' de el, sa-l invatati sa inoate, ca eu nici acum nu-s in stare.
mirela62
Cafea?Mmmmmm!!!Dulcea si cu lapte e cea mai buna! yahoo.gif
Nu tin dieta, incerc sa fac miscare, merg pe jos destul de mult, prost este ca m-apuca o foame turbata seara, acasa, la tv, la calc..... sorry.gif
Unde mai pui cu politica asta, e consum nervos mare, rontaim, comentam, iar rontaim...... salut.gif
Poze... Hm. Trebuie sa le-ncarc in photobucket. Da, o sa pun. Si cu baiatul meu, Andrei.
Pisik
CITAT(ALICE @ 17-05-2007, 09:44 AM) *

Pisik ,sa pui meniurile tale cand poti.Ca ma iau dupa tine.Am cugetat mult si ai dreptate.O sa mananc de 3 ori pe zi+2 gustari.Mi-am mai notat de la tine cate ceva

Dragutu' de el, sa-l invatati sa inoate, ca eu nici acum nu-s in stare.

Alice, meniul meu nu e f diferit, sau ma rog, nu ar trebui sa fie, dar l-am mai diversificat eu in anumite limite, desigur.

Ca baza:

MD: 1 felie paine secara (eu am mai mancat si doua) + 50 gr branza de vaci (eu am papat si fagaras si perle) + 50 gr sunca slaba - 2 felii + rosie, castravete
O data la doua zile poti adauga un ou la MD
G1:250 gr fructe (capsuni, kiwi, mar, portocala) - un singur fruct, nu combinate; eu am mancat si para, dar rar
P: salata cu de toate (eu pun salata verde, rosie, castravete, ridiche, ceapa verde) + ulei de masline (eu pun 2 lingurite) + o cutie ton apa sau alt peste la cuptor sau cum vrei (nu prajit desigur) + 1 felie paine secara
G2: 250 gr fructe (la a doua gustare nu am in lista capsunile, doar kiwi, mar, portocala)
C: 150 gr pui (cuptor, gratar) + salata (ca la pranz) + 1 iaurt simplu (nu cu fructe) - eu pap zuzu 0,1% cu indulcitor si scortisoara (sau fara ca cred ca sunt alergica)

Eu am mai inversat pranzul cu cina, am mai papat iaurtul la ranz ca desert, uneori cina am inlocuit-o cu o cantitate dubla de iaurt; am mai mancat si cate un mar seara; am mai gustat la pranz si de la colegi; in fiecare week-end am papat dulce si am avut abateri, dar fara sa exagerez

Succes! Daca nu merge, eu zic sa te duci la nuritionisti
anaoi
e ok regimul zice dylly

era sa uit....

May, de ce la congelator?....de ce nu in raul colentina, in valize mici, ca pe chinezi?
axe10

Buna dimineata!
Cu chiu cu vai am reusit sa citesc tot ce ati vorbit. Am lipsit o zi si voi ati umplut paginile cu fraze care mai de care mai haioase; am ras cu mainile tinandu-ma de burta si am retinut...ouale lui Remy sunf "fripte", dar sunt romanesti, Dirk sforaie..., Uka face "frumos" in pat (asa eram si eu in tineretile mele naughty.gif naughty.gif )....nu am reusit normal sa retin tot.
Himere, prima data la mare o sa fie totul frumos sau totul urat...pt Bia.... iti urez succes!
Lilianab, meshterul de dinti sper ca nu iti anesteziat si mintea sclipicioasa...

CITAT(Maybeline @ 15-05-2007, 09:41 PM) *

Am inteles sefa, fac tort si vin salut.gif. Si mie imi place avatarul... fata din poza e aproape la fel de divina ca si mine lol.gif

Ea e divina...tu esti de vina...pentru toate nebuniile scrise pe aici...instigator shef te numesc in numele populatiei forumului ONEDEN!

CITAT(lilianab @ 15-05-2007, 10:20 PM) *

Sa stai cocosata sau si mai rau:sa iti tai gatul cu ata de la sutien(de dupa gat)...Ca eu numai asa ma imaginam de cate ori probam unul de genul asta! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Asta era senzatia...ca imi atarna un bolovan de gat!...o sa mai caut ...daca nu old one is best!

CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 10:23 PM) *

Ce ma enervati cand va aud cu balcoane asa dotate sad.gif sad.gif Mai dati , fratilor , si la altele !!!! Eu ma rg de un secol de voi si nimic ..... Asa prietene sunteti voi ??? mad.gif

Hai ma ca nu ai un secol....dar esti pe aproape cu jumatate... blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif blum.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif tease.gif

CITAT(Maybeline @ 16-05-2007, 01:07 AM) *

Mi-e mila de fetele care or sa vada maine dimineatza cat au de citit )).gif

Am irosit banii serviciului...stand sa va citesc....my mistake...am lipsit o zi si iata cum citesc eu 40 de pagini!
dany
Neata , a venit si rata !

Pisi - felicitari pentru cantar si tot inainte

Danutza - frumuseii sunteti amandoi !!! Ce balaceala ati tras )).gif . Il pacalesti tu cumva pe Mihai sa-i treaca cheful de a-ti strica placerea )).gif

Mirela - bine ai venit la noi si speram sa ca te vei simti bine give_rose.gif !!! Hihi , ce ma bucur ca nu mai sunt singura tinerica de pe aici cheer.gif .Asteptam pozeeeeee !!

Dylly - tu esti mai devil.gif decat May .... rau , valize , chinezi )).gif

Am fost la casa la ora 7 si acum a ramas doar Dirk acolo . Pe la 10:30 merg si eu iarasi .
lilianab
CITAT(danyhoney @ 17-05-2007, 09:46 AM) *

Am fost la casa la ora 7 si acum a ramas doar Dirk acolo . Pe la 10:30 merg si eu iarasi .

Neatza!..Moaaamaa!!Ai vazut?Nici nu ai imbracat tricoul si dirk a priceput mesajul(te-a trimis acasa) grin.gif

CITAT(axe10 @ 17-05-2007, 09:40 AM) *

Bu
Lilianab, meshterul de dinti sper ca nu iti anesteziat si mintea sclipicioasa...

No way darling!Mi-a pus acid numai pe limba,dar la caz de nevoie,il pot injura si prin semne...sau prin alfabetul Morse lol.gif lol.gif ...Iar aici,pe site,nu fac nimic cu limba...numai cu degetele lol.gif lol.gif lol.gif
Monic
Fetelor, Dany aseara v-am scris de la job, si atunci mi se termina programul, asa ca nu am mai apucat sa scriu mai mult.
May devil.gif ai pus recompensa de doua ori in 2 zile, am orbit efectiv de 2 ori pt ca curioasqa m-a facut mama si m-am uitat si eu grin.gif Acum sunt gata, deja am in plan drumul catre piata sa ma aprovizionez cu capsuni.
Mie aseara mi-au plecat musafirii. Doi tineri din orasul meu pe care-i cunosc din vedere si pe care am acceptat sa ii cazez si sa la fiu translator doua zile. Fetelor, am primit de la ei o lectie pe care n-am s-o uit cat traiesc. Au venit la un neurochirurg pt ca fata ar vrea sa faca un bebe, dar ii e frica sa nu ramana paralizata dupa aceea. Fata a fost operata de hernie de disc in urma cu 5 ani, iar operatia nu a ajutat-o cu mult, din contra. Acum are si doua vertebre deplasate, si daca sta in fund mai mult timp, sau intr-o pozitie mai incomoda ori ii amortesc complet picioarele de la sold in jos de nu le mai simte, ori i se blocheaza coloana si cateva saptanani sta la pat... sorry.gif Cat a fost la noi a trebuit sa se culce din 2 in doua ore pt ca ii amorteau picioarele. Doctorul i-a spus ca nu exista riscul sa paralizeze, dar daca nu se opereaza din nou i se va agrava si mai mult durerea de coloana... S-o fi vazut cat era de fericita ca poate avea un copil fara sa paralizeze! A spus ca pe ea n-o intereseaza nimic, nici durerile nimic, doar sa stie ca poate sa fie mamica. Are 30 ani... Acum eu nu stiu daca asta este inconstienta sau curaj, cert este ca eu am ramas masca vazand ce viata au unii si ce lupta trebuie sa duca doar ca sa fie cat de cat sanatosi... Fata asta nu va putea lucra niciodata in viata ei din cauza coloanei, nu are nici un venit, iar baiatul.... cred ca este inconstient nu stie ce si-a luat pe cap, sau poate stie... I-am indragit pe amandoi si am incercat sa ma pun in situatia ambilor, iar concluzia e ca nu vor avea o viata usoara, dar se pare ca ei se iubesc si nu se gandesc rau, doar la bine...
antonia05
CITAT(mirela62 @ 17-05-2007, 09:54 AM) *

Buna, Pisik!!!

Salutare fetele!!!

Bine ai venit mirela62!!! Ce zodie esti?//Ah, de fapt ma pot uita in contul tau.Pupici!!! hug.gif floare.gif
axe10
Sa va povestesc ce am facut ieri...am cheltuit 600 ron aproximativ pe haine si bicicleta pt Alexia. Pe 5 iunie e ziua ei si i-am promis ca primeste ce isi doreste. Am facut un pact pt ca jucariile de la Moshu nu le-a bagat in seama mai mult de 3 zile ca nu mai ii cumpar nimic pana la ziua ei. Binenteles ca i-am mai cumparat, dar nu jucarii ci doar carti de colorat sau citit si jocuri logice.
Am cumparat: o rochita, 2 fuste, 2 pantaloni, vreo 8 tricouri, palete ping-pong pt copii, palete badminton si fluturasi pt adulti(ca doar ne pregatim de vacanta), costum baie albastru cu volanashe galbene pt Alexia, o rochi flu-flu pt mine, 2 maieuri pt mine(bleumarin si gri), 3 tricouri sot, 2 perechi papucide aur (cum zice Alexia), adica aurii pt mama....ufff am obosit si la enumerarea asta , va dati seama cum erau picioarele mele ieri. M-am chinui pana am bagat bicicleta in portbagaj vreo 15 minute si am constatat ca nu incape doh.gif doh.gif doh.gif asa ca am pus-o pe bancheta din spate (bicicleta ce credeati!!!!). Cand am ajuns acasa, adica duma o ora jumate de ocolit orasul pt a nu intalni marile asfaltari , in fata blocului am constatat ca, ce sa vedeti, se asfalta parcarea..asa ca am carat o bucata mult mai lunga toate cumparaturile din masina. Daramata si transpirata mi-am adus aminte ca nu mancasem decat 2 covrigi uscati la 0.5p bucata asa ca mi-am pus si eu sa mananc...dupa aia am plecat la banca, am platit datoriile, am trecut pe la Mac sa vad daca pot aranja omonastica Alexiei acolo...am dat chix...nu mai erau locuri!...sa vad unde gasesc.

Dupa care, stati ca nu am terminat sa va povestesc, nu plecati, m-am dus la copil la gradinita, am udat locul de joaca sa mai astampar praful de pe pietrisul care l-am pus acolo si am stat acolo pana pe la 7. Cand am ajuns acasa, am facut baie la copil, i-am dat sa manance si cand am zis si eu ca ma spal si ma potolesc a inceput Alexia sa vomite...cred ca era tare obosita...am schimbat lenjeria (stiind ca azi nu pot spala), am schimbat copilul si am pedepsit-o sa doarma la ea in camera. Am stins lumina si tv la 22.15...si gata...asta a fost ziua mea libera!!!!
mirela62
Antonia, sunt nascuta pe 24 august 1962, deci ar fi a doua zi din Fecioara. Dar am intalnit persoane nasoale din zodia asta, de-aia prefer cateodata sa spun ca am influente din Leu. Am intrat pe un site cu zodii care mi-a spus ca am ascendentul in Scorpion. Nu stiu daca e bine sau rau.
dany
Of, Monic , ce povestesti tu acolo sad.gif . Nu am cuvinte sa exprim ce simt . Adevarul e ca trebuie sa-i multumim lui DD ca suntem sanatoase . Noi ne facem probleme cu greutatea si uite ce probleme au unii sad.gif
axe10
Am uitat, scuze:Pisik, bravooooooooooooooooooo...hai ca te-ai mai linistit....
Mirela, bine ai venit!

Dylly, ce faci?...unde esti?

Dany pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Pisik
CITAT(danyhoney @ 17-05-2007, 10:46 AM) *

Pisi - felicitari pentru cantar si tot inainte

Danutza - frumuseii sunteti amandoi !!! Ce balaceala ati tras )).gif . Il pacalesti tu cumva pe Mihai sa-i treaca cheful de a-ti strica placerea )).gif

Mirela - bine ai venit la noi si speram sa ca te vei simti bine give_rose.gif !!! Hihi , ce ma bucur ca nu mai sunt singura tinerica de pe aici cheer.gif .Asteptam pozeeeeee !!

Dylly - tu esti mai devil.gif decat May .... rau , valize , chinezi )).gif

Neatza Ratusca! Multumesc frumos de feliciari si incurajari pupic.gif

CITAT(Monic @ 17-05-2007, 10:55 AM) *

Fetelor, Dany aseara v-am scris de la job, si atunci mi se termina programul, asa ca nu am mai apucat sa scriu mai mult.
May devil.gif ai pus recompensa de doua ori in 2 zile, am orbit efectiv de 2 ori pt ca curioasqa m-a facut mama si m-am uitat si eu grin.gif Acum sunt gata, deja am in plan drumul catre piata sa ma aprovizionez cu capsuni.
Mie aseara mi-au plecat musafirii. Doi tineri din orasul meu pe care-i cunosc din vedere si pe care am acceptat sa ii cazez si sa la fiu translator doua zile. Fetelor, am primit de la ei o lectie pe care n-am s-o uit cat traiesc. Au venit la un neurochirurg pt ca fata ar vrea sa faca un bebe, dar ii e frica sa nu ramana paralizata dupa aceea. Fata a fost operata de hernie de disc in urma cu 5 ani, iar operatia nu a ajutat-o cu mult, din contra. Acum are si doua vertebre deplasate, si daca sta in fund mai mult timp, sau intr-o pozitie mai incomoda ori ii amortesc complet picioarele de la sold in jos de nu le mai simte, ori i se blocheaza coloana si cateva saptanani sta la pat... sorry.gif Cat a fost la noi a trebuit sa se culce din 2 in doua ore pt ca ii amorteau picioarele. Doctorul i-a spus ca nu exista riscul sa paralizeze, dar daca nu se opereaza din nou i se va agrava si mai mult durerea de coloana... S-o fi vazut cat era de fericita ca poate avea un copil fara sa paralizeze! A spus ca pe ea n-o intereseaza nimic, nici durerile nimic, doar sa stie ca poate sa fie mamica. Are 30 ani... Acum eu nu stiu daca asta este inconstienta sau curaj, cert este ca eu am ramas masca vazand ce viata au unii si ce lupta trebuie sa duca doar ca sa fie cat de cat sanatosi... Fata asta nu va putea lucra niciodata in viata ei din cauza coloanei, nu are nici un venit, iar baiatul.... cred ca este inconstient nu stie ce si-a luat pe cap, sau poate stie... I-am indragit pe amandoi si am incercat sa ma pun in situatia ambilor, iar concluzia e ca nu vor avea o viata usoara, dar se pare ca ei se iubesc si nu se gandesc rau, doar la bine...

Asta trebuie sa fie o lectie pt multi. Asa s-a lecuit prietena ma din state de toate maruntisurile, nu semai cearta cu nimeni, e mereu fericita si multumita. Pt ca e medic pediatru si in fiecare saptamana vede murind copilasi de toate varstele, de la o luna la 15 ani de cancer, leucemie, etc.
Si vede si oameni care se lupta, cum sunt si cunostinele tale Monic! Jos palaria!
anaoi
CITAT(mirela62 @ 17-05-2007, 11:01 AM) *

Antonia, sunt nascuta pe 24 august 1962, deci ar fi a doua zi din Fecioara. Dar am intalnit persoane nasoale din zodia asta, de-aia prefer cateodata sa spun ca am influente din Leu. Am intrat pe un site cu zodii care mi-a spus ca am ascendentul in Scorpion. Nu stiu daca e bine sau rau.

avand in vedere ca dylly e scorpion...trage singura concluziile
Pisik
CITAT(axe10 @ 17-05-2007, 10:59 AM) *

Sa va povestesc ce am facut ieri...am cheltuit 600 ron aproximativ pe haine si bicicleta pt Alexia. Pe 5 iunie e ziua ei si i-am promis ca primeste ce isi doreste. Am facut un pact pt ca jucariile de la Moshu nu le-a bagat in seama mai mult de 3 zile ca nu mai ii cumpar nimic pana la ziua ei. Binenteles ca i-am mai cumparat, dar nu jucarii ci doar carti de colorat sau citit si jocuri logice.
Am cumparat: o rochita, 2 fuste, 2 pantaloni, vreo 8 tricouri, palete ping-pong pt copii, palete badminton si fluturasi pt adulti(ca doar ne pregatim de vacanta), costum baie albastru cu volanashe galbene pt Alexia, o rochi flu-flu pt mine, 2 maieuri pt mine(bleumarin si gri), 3 tricouri sot, 2 perechi papucide aur (cum zice Alexia), adica aurii pt mama....ufff am obosit si la enumerarea asta , va dati seama cum erau picioarele mele ieri. M-am chinui pana am bagat bicicleta in portbagaj vreo 15 minute si am constatat ca nu incape doh.gif doh.gif doh.gif asa ca am pus-o pe bancheta din spate (bicicleta ce credeati!!!!). Cand am ajuns acasa, adica duma o ora jumate de ocolit orasul pt a nu intalni marile asfaltari , in fata blocului am constatat ca, ce sa vedeti, se asfalta parcarea..asa ca am carat o bucata mult mai lunga toate cumparaturile din masina. Daramata si transpirata mi-am adus aminte ca nu mancasem decat 2 covrigi uscati la 0.5p bucata asa ca mi-am pus si eu sa mananc...dupa aia am plecat la banca, am platit datoriile, am trecut pe la Mac sa vad daca pot aranja omonastica Alexiei acolo...am dat chix...nu mai erau locuri!...sa vad unde gasesc.

Dupa care, stati ca nu am terminat sa va povestesc, nu plecati, m-am dus la copil la gradinita, am udat locul de joaca sa mai astampar praful de pe pietrisul care l-am pus acolo si am stat acolo pana pe la 7. Cand am ajuns acasa, am facut baie la copil, i-am dat sa manance si cand am zis si eu ca ma spal si ma potolesc a inceput Alexia sa vomite...cred ca era tare obosita...am schimbat lenjeria (stiind ca azi nu pot spala), am schimbat copilul si am pedepsit-o sa doarma la ea in camera. Am stins lumina si tv la 22.15...si gata...asta a fost ziua mea libera!!!!

Sa stapanesti sanatoasa toate cele! A meritat ziua nebuna totusi, atatea lucrusoare, bravo!
dany
Daca stiam ca ma pupi atata , axe, nu ma mai spalam azi dimineata pe fata )).gif

Cresti mare , Pisi hug.gif

Va pupic.gif ..... ma cheama datoria . Nu stiu daca intru diseara - maine trebuie sa fiu la ora 7 ( din nou ) la casa , vine instalatorul pentru calorifere si teroristul )).gif

O zi faina , fetele !
anaoi
CITAT(axe10 @ 17-05-2007, 11:04 AM) *

Mirela, bine ai venit!

la scarbeala o traducere tehnica naspa rau.
Pisik

Mirela, bine ai venit!

Sarumana de felicitari! Da, da, m-am mai linistit, dar mai vreau blum.gif
anaoi
CITAT(danyhoney @ 17-05-2007, 11:08 AM) *

Daca stiam ca ma pupi atata , axe, nu ma mai spalam azi dimineata pe fata )).gif

Cresti mare , Pisi hug.gif

Va pupic.gif ..... ma cheama datoria . Nu stiu daca intru diseara - maine trebuie sa fiu la ora 7 ( din nou ) la casa , vine instalatorul pentru calorifere si teroristul )).gif

O zi faina , fetele !

dylly ti-a trimis otrava pt terorist....nu a ajuns?
Amazoana
CITAT(Pisik @ 17-05-2007, 08:59 AM) *

CITAT(mirela62 @ 17-05-2007, 08:54 AM) *

Buna, Pisik!!!

Bravo Mirela! Cel mai important este sa te simti tu tanara si plina de vitalitate, ce scrie in buletin e mai putin important. Abia astept poze cu tine. Maaama, ce baiat mare ai. E singur, ca poate avem doritoare pe aici naughty.gif (nu va uitati la mine, ca eu sunt si baba si femeie maritata blum.gif )
Apropos de greutate, tii vreo dieta ceva?

Neata
Andrei al Mirelei este foarte dragut! L-am vazut io blink.gif Nu-mi place ca are parul lung acum. Cand l-am vazut io in poze prima data era tuns..mmm......ce baiet.......seamana cu mama, deh!
Il astept sa mai creasca si sa-si mai reteze pleata...........
No Mirelo, cearta-ma acum.
Asta a uitat Mirela sa va spuna, se ia de toata lumea, ba ca n-o pupa, ba ca ea are cafeaua cea mai rece, ba ca-i lipsesc piscoturile..... tease.gif
Mirelo, ti-am facut o reclamaaaaaaa biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 17-05-2007, 11:09 AM) *

Mirela, bine ai venit!

Si eu schimbat tickerul...cam greu dar asta e. Ma bazez ca daca slabesc greu poate uita sa se intoarca!...nu cred ca ajung la 75 in iunie asa cum vroiam. O sa fiu tot un fel de balena la mare...noroc ca plec cu 2 prietene care nu sunt nici ele slabe...asa ca m-am scos!
Pisik
CITAT(axe10 @ 17-05-2007, 11:11 AM) *

CITAT(Pisik @ 17-05-2007, 11:09 AM) *

Mirela, bine ai venit!

Si eu schimbat tickerul...cam greu dar asta e. Ma bazez ca daca slabesc greu poate uita sa se intoarca!...nu cred ca ajung la 75 in iunie asa cum vroiam. O sa fiu tot un fel de balena la mare...noroc ca plec cu 2 prietene care nu sunt nici ele slabe...asa ca m-am scos!

BRAVO BRAVO! Si ai inlocuit liliecii cu florile, ia sa vezi acuma ce slabesti! Hai ca si la mine s-a urnit greu, poate se misca si la tine mai bine pana sapt viitoare!
Amazoana
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 11:08 AM) *

CITAT(mirela62 @ 17-05-2007, 11:01 AM) *

avand in vedere ca dylly e scorpion...trage singura concluziile

Babu meu e scorpion si e baiat bun. Doar ca e incapatanat;nu e intotdeauna o calitate..... Care va recunoasteti?
Monic
Pisik, vad ca si la tine s-a miscat cantarul! Bravooo! cheer.gif
ina_ceva
Neatza yahoo.gif

Ce harnicutze ati fost, ati umplut 10 pagini de aseara )).gif ;
Pisik
CITAT(Monic @ 17-05-2007, 11:24 AM) *

Pisik, vad ca si la tine s-a miscat cantarul! Bravooo! cheer.gif

S-a miscat, s-a miscat si sper sa se mai miste. Poate daca o sa ma invrednicesc si spre miscare o sa se`miste si el mai cu spor! pupic.gif
Amazoana
CITAT(ina_ceva @ 17-05-2007, 11:30 AM) *

Neatza yahoo.gif

Ce harnicutze ati fost, ati umplut 10 pagini de aseara )).gif ;

Au avut mancarici de tastatura si corcodele de mancat.
axe10
CITAT(Pisik @ 17-05-2007, 11:13 AM) *

BRAVO BRAVO! Si ai inlocuit liliecii cu florile, ia sa vezi acuma ce slabesti! Hai ca si la mine s-a urnit greu, poate se misca si la tine mai bine pana sapt viitoare!

Pai a venit vara si infloresc gradinile, inclusiv a[/b] Danei[b], ceru-i ca oglinda....si de aia...
anca veselie
in sfarsit am reusit sa citesc tooot.
may vad ca te-ai predat si ai devenit dna corcodica lol.gif
cu ouale voastre mi-ati facut o mega pofta de oua prajite )).gif )).gif si cum am si spanac acasa cred ca o sa ingurgitez la un mom dat oua prajite cu spanac )).gif
dany esti pusa pe sotii ca intotdeauna, am impresia ca ai avut o perioada mai trista unsure.gif , dar ma bucur ca ti-ai revenit.
danutela , tu cu bebe sunteti frumosi ca intotdeauna!
axe ce mega shopping ai facut!!!
monic , foarte impresionanta situatia celor 2...
nu mai stiu exact cine si ce a scris, pe pisi si liliana le urmaresc la ele in jurnale.

eu am trecut cu bine peste postul de lichide, nu eram sigura ca reusesc dar am invins! se pare insa ca nu am eliminat toata apa pt ca al meu cantar arata azi de dimi cu 100g mai mult )).gif
m-am saturat si de dieta yy si trebuie sa incep altceva, ma gandesc ori la monti ori la ceva de bun simt, poate la dieta lui pisi, ma mai gandesc. o sa incerc poate sa merg de 3 ori/ sapt la sala, poate o sa am rezultate mai bune.
Amazoana
No bine, fa-mi si tu pofta de ochiuri cu spanac....... mad.gif
uka
neatza....
inca n usunt in stare sa scriu.....need coffee............
felicitari PISIK
nu mai stiucine altcineva a mai slabit, dar parca ami era cineva...AXE o gramada d cumparaturi ce aiafcut tu acolo....MONIC -no comment...
si o sa-mi mai aduc eu aminte....p cine am uitat...
DYLLY papuci ce fac???

neeeeeeeeeeddddddddd cooooooooffeeeeeeeeeeee

Unde-i dna Corcodica??
mirela62
Uite, am adus cateva poze:
baiatul meu, Andrei, impreuna cu pisicutza-fetita Mona
Imagine
eu, in toata plinatatea mea, sambata, la Mamaia, am fost in rodaj cu Capsunica
Imagine
ea este Capsunica, tare draga mi-e
Imagine
el el Nae, babuinul, nu?
Imagine
si uite o poza nemaipomenita, ne-am chinuio, dar zic c-a meritt, cel putin asa o vad eu, nu e minunata?
Imagine
Amazoana
CITAT(uka @ 17-05-2007, 12:01 PM) *

neatza....
inca n usunt in stare sa scriu.....need coffee............
felicitari PISIK
nu mai stiucine altcineva a mai slabit, dar parca ami era cineva...AXE o gramada d cumparaturi ce aiafcut tu acolo....MONIC -no comment...
si o sa-mi mai aduc eu aminte....p cine am uitat...
DYLLY papuci ce fac???

neeeeeeeeeeddddddddd cooooooooffeeeeeeeeeeee

Unde-i dna Corcodica??

Imagine

Ia si nu mai striga asa tare
Pisik
Mirela, sa stapanesti sanatoasa masina!
M-ai dat pe spate cu baietul tau; ar trebui interzisi ochii atat de frumosi, ca risti sa inneci in ei blum.gif
Superba poza cu pescarusul!
anaoi
papucii sunt in picioarele mele, ii port avand urgo pe degete, dar merg....
mirela62
Nu-i asa? Cu pescarusul, vreau sa zic. Am stat vreo 10 minute pana am putut s-o facem, am luat poze din aproape in aproape, nu credeam c-o sa stea atat acolo, nu mai respiram ca lumea, nu mai vorbeam, eram de rasu' lumii daca ne vedea cineva. Norocul a fost ca, fiind dimineata devreme, nu era nimeni prin preajma. Pot sa le las, sau le sterg peste 5 minute? Nu stiu cum se procedeaza aici.
uka
MIrela.....bine ai venit....super pozele...hmm.,...catyio ani ziceai ca are Andrei?? ca eu am 22 biggrin.gif
anaoi
CITAT(Pisik @ 17-05-2007, 12:06 PM) *

M-ai dat pe spate cu baietul tau; ar trebui interzisi ochii atat de frumosi, ca risti sa inneci in ei blum.gif

bine ca ai zis tu prima.....plus carliontii wink1.gif
uka
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 12:09 PM) *

papucii sunt in picioarele mele, ii port avand urgo pe degete, dar merg....

ia-i batut sau bagat in congelator??? blink.gif
mirela62
A, si baiatul meu, tare-s mandra de el!! Frumosu' mamii! Si destept!! Da' capos raaaau! E Leu plin, cine era cu zodiile? Nascut chiar pe 15 august!
anaoi
CITAT(uka @ 17-05-2007, 12:09 PM) *

MIrela.....bine ai venit....super pozele...hmm.,...catyio ani ziceai ca are Andrei?? ca eu am 22 biggrin.gif

ia mainile
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.