Am sosit si eu pe la voi.Am lipsit 2 zile pt. ca am fost plecati alaltaieri la tara,iar ieri am fost aproape toata ziua la plimbare si pe cand ma asez si eu la calculator ce vad?Maaamaaa dar cat ati mai scris

.Sunteti vorbarete,nu gluma.Nu degeaba a zis Dany ce-a zis in legatura cu scrisul

.
Dana,eu pun bluzitele patate cu mancare la inmuiat in apa cu detergent de pe o zi pe alta,apoi le spal normal in masina de spalat si nu a ramas niciodata vreo pata.Eu ii pun mereu bavetica la gat si pe acelea le mai albesc cu clor din cand in cand si apoi le limpezesc pana ma plictisesc

sa nu care cumva sa se irite copilul
Se pare ca am mai dat jos 500g saptamana asta cu toate abaterile cu tot,dar nu modific tickerul pana saptamana viitoare.De azi m-am pus serios pe treaba,am fost la piata si am cumparat verdeturi dupa cum urmeaza: varza,conopida,dovlecei,salata,rosii,ceapa verde,mere.Toate sunt 0p,nu?

Am de gand sa fac legume la cuptor si sa am mereu ceva gatit din ele,sa nu mai fiu ispitita si sa mananc alte prostii

In plus,zilnic iesim la plimbare cateva ore pe zi,bat orasul cu caruciorul in lung si-n lat