Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
himere2005
hai ca o sa pun acum cateva poze
pana la urma incarc pe yahoo ca imageshack nu merge deloc la mine dry.gif
mai intai una cu bia in rochita biggrin.gif
bia
apoi una in care vroiam sa va arat Dunarea smile.gif
Dunarea la Galati
si apoi pantofii...cam prafuiti grin.gif ...sunt comozi desi au toc. eu fara toc nu am gasit nr.35, ce-i drept nici nu am cautat f.mult
pantofi fata
si profil
merge greu incarcatul pozelor si n-am mai incarcat de mult timp poze, desi avem o groaza in calculator
m-au trecut toate apele cu pozele astea )).gif

anaoi
blink.gif dulci, was??? numai atat a copt neuronul tau??? ia mai gandeste-te la alt nume pt neuronul mirelei blum.gif
otilici
Doamne himere w00t.gif ce scumpete de fetita ai!!Ce bine-i sta in rochita roz si ce privire hoata are,ptui sa nu se deoache )).gif
himere2005
sorana, tu mai tii minte cum arata canapeaua mea? )).gif inseamna ca te-a impresionat grin.gif ..mi s-a parut ca cea din videoclip e tapitata cu piele smile.gif ...vrei si tu canapea portocalie sau rosie? blum.gif
mirela, si eu tot la 21 m-am casatorit, dar pe bia am facut-o la 24-25 wink1.gif mi-a fost frica sa nu raman insarcinata in timpul facultatii smile.gif
oti, tulip, antonia...poate mai puneti si voi poze cu micutii sau poate mai povestiti ce nazbatii mai fac sau cum va petreceti timpul cu ei. eu de ex. nu puteam pleca cu fata la drum lung cand era asa mica...tipa si faceam mai multe drumuri mai scurte...poate imi mai dati curaj pentru altul,mai stii )).gif

uka, super poza de la avatar yahoo.gif floare.gif
daconst
Otilici,multumesc de sfat,o sa le bag imediat la inmuiat.

Sorana,Annais, pupic.gif de al Lucas!

Himere,ce frumusica e Bia si pare atat de cuminte,zau asa.
Sa-ti porti sanatoasa pantofii.Aia spui tu ca sunt comozi? doh.gif
Pai au toc si la mine astia n-au cum sa fie comozi.
May
Neatza yahoo.gif

pisik vezi ca te rasplateste cantarul daca esti cuminte? Bravo!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

mirela bine ai venit in gasca floare.gif. Baiatul tau seamna cu Eminescu w00t.gif si tu esti o frumoasa give_rose.gif . Babuinul tau are toate ouale acasa? naughty.gif Nu vrei sa ma iei de nora ca si eu sunt Leoaica pe 11 august si stiu sa gatesc si sa fac curat si sunt creatza ca si el deci o sa ai nepoti cu carliontzi naughty.gif

dana mama ce baiat mare ai acum... maine-poimaine da ture de bazin lol.gif hug.gif felicitari pt morcovi blum.gif

axe cine eu? dany e de vina nu eu )).gif Mama ce zi ai avut si tu... nu pui poze cu achizitiile? Bravo pt slabeala cheer.gif

dany dylly e de partea mea... o angajez drept consilier sa ma sfatuiasca cum sa va elimin devil.gif

monic nu-i asa ca vazandu-i pe acei tineri, toate problemele tale au parut marunte? sorry.gif

dulci vezi sa nu te ineci cu corcodelele devil.gif si uka o sa si-o ia de la D-na Corcodica, deja
pregatesc valizele, aveti preferinte la culoare? devil.gif

otilici bravo pt slabit cheer.gif

himere ma bucur pt voi w00t.gif ce frumoasa e bia in rochitza si sa porti sanatoasa pantofii wink1.gif

Mama cat am avut de citit doh.gif pupic.gif
himere2005
dana, as fi preferat sa gasesc ceva mai comod, dar daca nu aveau 35 i-am luat pe astia pana la urma ca am pierdut destul timp in depozit...lasa sa fiu putin mai sexy )).gif )).gif ca destul am iesit in adidasi
bia de vreo luna de zile s-a cumintit mult. eu cred ca de fapt din cauza ca-i tot ieseau dinti si nu putea dormi devenea nervoasa si scancita...acum e chiar bine...nu stim cum s-o facem sa fie mai apropiata de copiii din parc, oare cand eram mica asa eram si eu blink.gif ...in sensul ca mai mult se joaca ceilalti cu jucariile ei, ea mai la urma...ii place mai mult compania celor mari si ii place sa analizeze mai degraba decat sa se implice
soranutza
Himere, cateodata am memorie buna. Altadata nu mai stiu nici ce-am mancat la pranz )).gif Mi-a luat ceva pana m-am prins care-i Dunarea in poza dar pana la urma am vazut-o tease.gif Bia e din ce in ce mai frumoasa si-mi pare asa de inalta in poza aia dar cred ca unghiul e de vina. Canapea am deja, e un soi de alb... deja am uitat cum arata, am comandat-o in februarie si inca n-a venit, eu tot astept grin.gif

Oti, ce ma bucur sa te vad! Tu esti din "gasca mea veche" de pe cand aveam jurnal pe idieta. Tu si Tulip ce mai trageati de mine sa mananc corespunzator )).gif

Tulip, unde esti ca iar am luat-o razna cu mancatul?!
mirela62
Offf, oamenii vorbesc serios, si uite la unii cum ii ataca!!!
Noroc de mine, ca-s blajina.... baby.gif
anaoi
CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 02:44 PM) *

Neatza yahoo.gif

dany dylly e de partea mea... o angajez drept consilier sa ma sfatuiasca cum sa va elimin devil.gif

dylly te sfatuieste , cum sa conservi, nu cum sa elimini...ca dupa aia nu mai are voie dylly la dany sa bea cocktailuri la petrecerea lui dany de inaugurare a casei....

four some....mirela...
mirela62
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 02:49 PM) *

CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 02:44 PM) *

Neatza yahoo.gif

dylly te sfatuieste , cum sa conservi, nu cum sa elimini...ca dupa aia nu mai are voie dylly la dany sa bea cocktailuri la petrecerea lui dany de inaugurare a casei....

four some....mirela...

Ce-i cu mine? Ce-i cu mine? blink.gif blink.gif
otilici
Dana,ce avea Lukas pe el in bazin?Dar alti copii?Ca eu am de gand sa-l duc undeva,la o statiune unde sa fie si bazin cu apa(el adora apa) si nu stiu daca sa-l las in pielea goala sau nu,n-as vrea sa am surprize doh.gif lol.gif .A propos,esti o mamica superba si taaare fericita,doar asta spun ochisorii tai give_rose.gif
Himere,Norbi e un copil cuminte in general,dar totusi e un nazdravan.Toata ziua ne amuzam pe seama lui.Deja vrea numai in picioruse sa stea(sustinut de mami bineinteles) si tare-i place sa danseze )).gif .Iar in timp ce-i pregatesc mancarea il iau cu mine la bucatarie si-l pun in scaunul lui sa ma vada.La urma intotdeauna ii dau mancarea prin blender,timp in care se uita ff atent,iar imediat ce a tacut blenderul incepe sa tipe si sa deschida gura maaare maaareeee de pofta lol.gif .Chiar daca ia numai cateva lingurite pe urma,dar pofta e mai mare )).gif Noi nu avem probleme cu plimbarile lungi sau cu vizitele,ii place,e mult mai cuminte si cerceteaza totul curios si in liniste blum.gif Asa ca mie-mi convine wink1.gif
anaoi
may e tartorul sef pt Andrei, apoi restul...de 3 ...si asa ajungem la 4....four some...parca asa se scrie

noi doar te avertizam...doar esti mama lui Andrei, oder?
otilici
CITAT(soranutza @ 17-05-2007, 02:46 PM) *

Oti, ce ma bucur sa te vad! Tu esti din "gasca mea veche" de pe cand aveam jurnal pe idieta. Tu si Tulip ce mai trageati de mine sa mananc corespunzator )).gif

Tulip, unde esti ca iar am luat-o razna cu mancatul?!

)).gif Sa inteleg ca am ramas eu momentan sa te trag de urechiuse pt.dieta? blum.gif pupic.gif
Si eu tare ma bucur ca ai revenit si mai scrii,tare imi era dor de tine smile.gif
anaoi
la tras de urechi dat bataie dylly e primul....numai la primit fuge cat il tin picioarele....vr
acuma soranutza, daca chiar vrei dylly iti face urechi cum avea maimuta care vroia sa afle the secret of fire in cartea junglei.
mirela62
Dylly, lista e deschisa??? Oops, si eu nu mi-am dat seama!!!!
Sa-i spun baiatului diseara?
ramonavlas
Salutare!
Moama cata lume pe aici azi la ora asta....asa imi place.
Eu am avut de dimineata control de la Sanepid, de la ora 13 pana diseara am 90 de persoane la masa, gasti (Apele, Gazul si SRI), inca nu am ajuns sa fac aprovizionarea, ploua cu galeata....noroc cu voi si cu babuinul ca ma mai relaxez....
Axe, da stau chiar in Targu_Mures. Poza de pe piatra e de vara trecuta..... Multumesc de compliment....
daconst
Otilici,asa e,sunt o mamica fericita!Dar asta cred ca o stii si tu mai bine decit mine. )).gif
In bazin copii au pampers special de apa.Nu stiu daca se gasesc in Ro.Sunt gen chilot care se targ pe ei si de unica folosinta.Sunt practici tare.
Felicitari pentru kg!Hai ca incep si la tine sa se duca din ele.

otilici
CITAT(daconst @ 17-05-2007, 03:12 PM) *

Otilici,asa e,sunt o mamica fericita!Dar asta cred ca o stii si tu mai bine decit mine. )).gif
In bazin copii au pampers special de apa.Nu stiu daca se gasesc in Ro.Sunt gen chilot care se targ pe ei si de unica folosinta.Sunt practici tare.
Felicitari pentru kg!Hai ca incep si la tine sa se duca din ele.

Merci mult give_rose.gif ,mi-am propus sa dau jos vara asta 10 kg cam in 2 luni,apoi pana la sfarsitul anului restul smile.gif
Am sa caut pampers din acela la magazinele pt. copii mai pretentioase blum.gif ,poate acolo or fi avand,sper sa nu ma sperie pretul pana la urma )).gif
anaoi
oki....fetele destupate la creier si nu batute in cap si fara dendrite ca dylly...ce inseamna "modul de deformatie edimetric"? ca mai tre sa il si traduc in germana
mirela62
Ramona, adica ploua-n Tg. Mures? Ce bine de voi!!! Poate ajung si pe-aici cateva picaturi, ca e nenorocire!!!!
May
Pofta mare fetele, eu plec sa iau pranzul cu al meu babuin floare.gif
daconst
Dylly,de unde le scoti fata?Habar nu am ce inseamna.

Otilici,aici nu-s scumpi.Parca 12 buc sunt 4€Adica nu e ceva special.Poate sunt si la voi,dar nu le-ai dat importanta.
anaoi
din materialele pe care le primesc de la sefi....mi-au stricat toat ziua
Tulip
Salutare,salutare!!!!

pffffffff,ce de ati scris,in 3 reprize am reusit sa citesc tot-tot.......

Dana,sunteti niste frumosi amandoi acolo in bazin! cheer.gif

Mirela,bine ai venit! w00t.gif w00t.gif Ce baiat frumos ai!

Himere
,ce domnisoara mare ai tu!ii place Biei in rochita?timea daca e imbracata in rochite/fustite,sat cate 5 minute in fata oglinzii si e fericitaaaaa )).gif )).gif

si la noi ploua,si am o stare de kk devil.gif Am o gramada de chestii de rezolvat,toata lumea trage de mine,imi vine sa urlu cateodata........si ce ma deprima cel mai mult e ca peste nici o luna incep serviciul.... sad.gif sad.gif sad.gif Mai vreau sa stau acasa,ma gandesc din ce in ce mai serios sa fac un baby.gif cat de curand wink1.gif

Partea buna e ca am mai scapat de un kg! cheer.gif cheer.gif Modific si la ticker imediat!

Sorana,ai grija ce bagi in gurita,ca te vad!!! blum.gif blum.gif
Monic
Dana, de ce nu mi-ai lasat nepotzelul in piscina cu putzulica goala? rolleyes.gif
Acum in sfarsit am avut ocazia sa ma uit mai bine la tine, si mie mi se pare ca esti mult mai frumoasa acum ca inainte cand erai batz, acum ai o fata de papusa wink1.gif
ina_ceva
Sa ai pofta, may!
Himere, frumusica mogaldeatza ai; dar asta stiai deja wink1.gif

Bravo pt ticker, tulip! pupic.gif
uka
MAY geamantanul meu daca se poate sa fie un portocaliu deschis ,te rog
ramonavlas
CITAT(mirela62 @ 17-05-2007, 04:17 PM) *

Ramona, adica ploua-n Tg. Mures? Ce bine de voi!!! Poate ajung si pe-aici cateva picaturi, ca e nenorocire!!!!

Da, ploua, dar nu trimit nimik nicaieri...asa e de bine ca s-a mai racorit....
anaoi
egoisto...las ca trimit eu tevi sparte de pe sos colentina
anca veselie
CITAT(dulcikatty @ 17-05-2007, 12:52 PM) *

CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 12:48 PM) *

e bunutz bunutz naughty.gif

Iti curg baleleeeeeeee, te vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaddddddd )).gif )).gif
Uiti de sef????

blushing.gif blushing.gif sefu' e prieten. dupa el nu-mi curg balele, il iubesc ca pe frati-miu grin.gif
Amazoana
May al meu bordo cu cerculete verzi. Simetrice ca alfel ma enervez! Chiar daca am capul taiat blink.gif

CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 03:39 PM) *

Uiti de sef????

blushing.gif blushing.gif sefu' e prieten. dupa el nu-mi curg balele, il iubesc ca pe frati-miu grin.gif

Mdeaaaa....talk to the haaand! )).gif
anaoi

Uiti de sef????

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif deja nasul tau a ajuns in piata victoriei
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 17-05-2007, 01:52 PM) *

anca, tu cate camere ai de vrei sa "renunti" la 1? grin.gif ...e misto ideea dar iti ramane maiput in spatiu de dantuit grin.gif

nu stiu la ce te referi...
eu am 2 camere, in una stau eu iar in cealalta frati-miu.
deca te referi la dressing, pe ala mi-l doresc doar grin.gif si sper ca intr-un viitor incert sa-l si am )).gif
anaoi
deci fetelor, imi pare rau, geamantanele pe care le vreti voi sunt prea vizibile si nici eu, nici may, nu vrem sa ne prinda politia din prima.
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 17-05-2007, 03:37 PM) *

CITAT(mirela62 @ 17-05-2007, 04:17 PM) *

Da, ploua, dar nu trimit nimik nicaieri...asa e de bine ca s-a mai racorit....

Trimit eu de la Sibiu,ca aici nu e asa mare nevoie. pupic.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 03:42 PM) *

deci fetelor, imi pare rau, geamantanele pe care le vreti voi sunt prea vizibile si nici eu, nici may, nu vrem sa ne prinda politia din prima.

Atunci io vreau unu' transparent; cum vrei tu, simetric sa fie.
Si vezi cum ma asezi......tot simetric, bineeeeeeeeeeeeeeee? mad.gif
anaoi
ete na, acum...dpeind ecum incapi si probbail ca va trebui sa mai rneunt la cate ceva...un picior, un rinichi, etc
nu transparent...ce ai cu bietii pesti din raul Colentina?
anca veselie
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 03:41 PM) *

Uiti de sef????

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif deja nasul tau a ajuns in piata victoriei

bueeeey relelor!!!! eu nu miiiint!!! recunoasteti ca voua va curg balele dupa sefu' meu tease.gif tease.gif
anaoi
tu esti copil cuminte, nu minti........ smile.gif

mda....si noi te credem grin.gif
May
Eu sunt f ingrijorata.... Remy trebuia sa vina la masa acum o ora si inca nu a venit.... de 1 an jumate vine la masa la aceeasi ora iar azi nu... telefonul l-a lasat acasa... sper doar ca l-au retinut la munca si nu s-a intamplat altceva sorry.gif. Sa vedeti ce scandal ii fac cand o veni ca nu isi ia tel cu el mad.gif ... macar de ar veni sorry.gif
anaoi
nu ai un nr de fix de la servici?
Amazoana
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 03:48 PM) *

ete na, acum...dpeind ecum incapi si probbail ca va trebui sa mai rneunt la cate ceva...un picior, un rinichi, etc

Daca vrei sa stai linistita, accepta sugestia mea: renunta la gura mea. Este apriga si nu tace deloc!

CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 03:53 PM) *

Eu sunt f ingrijorata.... Remy trebuia sa vina la masa acum o ora si inca nu a venit.... de 1 an jumate vine la masa la aceeasi ora iar azi nu... telefonul l-a lasat acasa... sper doar ca l-au retinut la munca si nu s-a intamplat altceva sorry.gif. Sa vedeti ce scandal ii fac cand o veni ca nu isi ia tel cu el mad.gif ... macar de ar veni sorry.gif

Hai, hai, nu te agita. Vine el imediat. Si nu-l certa, pupa-l ca este bine. Da? hug.gif

CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 03:50 PM) *

bueeeey relelor!!!! eu nu miiiint!!! recunoasteti ca voua va curg balele dupa sefu' meu tease.gif tease.gif

Ia posteaza o poza, sa-l mai videm o data
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 17-05-2007, 03:57 PM) *

Daca vrei sa stai linistita, accepta sugestia mea: renunta la gura mea. Este apriga si nu tace deloc!

si eu cu cine mai vb?
uka
Eu nu vreau sa fie transparent sad.gif(
anaoi
vezi, dulci, cine se gandeste la fauna raului?
ramonavlas
Dilly, in privinta racorii sunt f egoista. Sorry dar chiar nu suport caldura...
Dar va trimite Alice, v-ati scos.
May, si eu m-as ingrijora, sper ca e bine, si cum ai spus tu, poate l-au retinut la munca. Sa ne anunti oricum....
anaoi
CITAT(uka @ 17-05-2007, 04:10 PM) *

daca nu veti gasi altul, promit ca te facem sa arati bine

CITAT(ramonavlas @ 17-05-2007, 04:11 PM) *

May, si eu m-as ingrijora, sper ca e bine, si cum ai spus tu, poate l-au retinut la munca. Sa ne anunti oricum....

exact sa nu ne lasi pe jar
uka
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 04:12 PM) *

sorry.gif uuuffffffff

Un negru ii fura masina lui Di Caprio, cu toate actele in ea.
Dupa cativa km este oprit de o patrula de politie.
Politistul cere actele. Negrul intinde actele gasite in masina. Politistul se uita lung, cand la acte cand la negru. Apoi isi cheama colegul, spunandu-i:
- Stii, colega, am o nedumerire... Titanicul s-a scufundat sau a ars?!
Amazoana
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 04:01 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 17-05-2007, 03:57 PM) *

si eu cu cine mai vb?

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Pai poate celorlalte fete le arunci alte parti ale corpului si le pastrezi gurile. Vb cu ele. Works?

CITAT(uka @ 17-05-2007, 04:17 PM) *

CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 04:12 PM) *

sorry.gif uuuffffffff

Un negru ii fura masina lui Di Caprio, cu toate actele in ea.
Dupa cativa km este oprit de o patrula de politie.
Politistul cere actele. Negrul intinde actele gasite in masina. Politistul se uita lung, cand la acte cand la negru. Apoi isi cheama colegul, spunandu-i:
- Stii, colega, am o nedumerire... Titanicul s-a scufundat sau a ars?!

Super tare! lol.gif lol.gif lol.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.