CITAT(himere2005 @ 17-05-2007, 01:52 PM)

salutare neuroni
pisik, axe, felicitari pentru kg date jos...manechine scrie pe voi la vara
sa porti cu placere hainele
axe. poze, ceva?
Merci , Himere...o sa incerc sa nu mai revin la 80 kg ca m-am saturat!
Poze o sa fac pe rand cand imbrac copilul...acum trebuie sa le spal un pic si cum azi e mare sarbatoare...probabil ca maine le spal. Cum o imbrac o si pozez..Vad ca si Bia a trecut la hainele de domnisoara, a mea si le asorteaza singura ca deh mai are un pic si face 4 ani.
CITAT(anaoi @ 17-05-2007, 02:13 PM)

CITAT(axe10 @ 17-05-2007, 01:42 PM)

pai sa iti aduci si tie, ca nu te mai lasa nici pe tine sa pleci. ce bine....nu voi fi singura acolo
Eu ma fac ca sunt insotitor ca poate scap si-ti arunc chiftele pe fereastra...facute de May ca e mare bucatareasa ....ca mie mi-e lene...
CITAT(himere2005 @ 17-05-2007, 02:45 PM)

dana, as fi preferat sa gasesc ceva mai comod, dar daca nu aveau 35 i-am luat pe astia pana la urma ca am pierdut destul timp in depozit...lasa sa fiu putin mai sexy
).gif)
ca destul am iesit in adidasi
bia de vreo luna de zile s-a cumintit mult. eu cred ca de fapt din cauza ca-i tot ieseau dinti si nu putea dormi devenea nervoasa si scancita...acum e chiar bine...nu stim cum s-o facem sa fie mai apropiata de copiii din parc, oare cand eram mica asa eram si eu

...in sensul ca mai mult se joaca ceilalti cu jucariile ei, ea mai la urma...ii place mai mult compania celor mari si ii place sa analizeze mai degraba decat sa se implice
Toti copii vor compania celor mai mari cand depasesc faza de mers de-a busilea si sa stea numai in nisip....stau cu gura cascata la ce vorbesc aia mari ...
CITAT(ramonavlas @ 17-05-2007, 03:09 PM)

Salutare!
Moama cata lume pe aici azi la ora asta....asa imi place.
Eu am avut de dimineata control de la Sanepid, de la ora 13 pana diseara am 90 de persoane la masa, gasti (Apele, Gazul si SRI), inca nu am ajuns sa fac aprovizionarea, ploua cu galeata....noroc cu voi si cu babuinul ca ma mai relaxez....
Axe, da stau chiar in Targu_Mures. Poza de pe piatra e de vara trecuta..... Multumesc de compliment....
Am fost si eu anul trecut in delegatie acolo...mi-a placut. A cam plouat dar m-am plimbat si prin ploaie....evident ca meriti complimente...tu nu te vezi in oglinda ce fain arati acum?...unde iti era capul atunci? sau nu erau oglinzi prin casoiul ala al tau?
CITAT(Maybeline @ 17-05-2007, 05:03 PM)

Nu va e ma rusine?...
May tu ai pe Remy,
Tzutzi tu il ai pe cioco...lasati ma fetele astea singurele(
Anca si Dylly) sa se bata pe baieti...nu voi...si tu
Ino...ce vrei?...nu ai baiat frumusel si dragalas acasa...lasa si pe astea ca nu vezi ca suntem mai multe decat ei sarmanii barbati?..
CITAT(uka @ 17-05-2007, 05:46 PM)

CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 05:43 PM)

CITAT(uka @ 17-05-2007, 05:41 PM)

CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 05:40 PM)

ina, mie mi se pare ca semanam

si... il are bombat
dada,
tzutzi in masina lui
).gif)
deci deci deci.........andrei e al meu.........

nonono, theo e al tau! sau il iau eu pe theo

aaaaaaaaaaaaaaaaa nuuuuuuuuuuuu
nu-l dau............nici nu s pune problema nuuuuuuuuuuuuuu
eu ii vreau p amandoi...

Ia uite-o si pe asta....nu se mai satura...ba Andrei, ba shefu, ...ba...cine mai era pe aici ca m-ati zapacit!