CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 08:58 AM)

Buna dimineata!
Fetelor, sunt DISTRUSA!!! De ieri de la 4 plang incontinuu, numananac nimik, nu am dormit azi noapte nici macar o ora....
M-a sunat Juliann ieri dupa-masa. Noi aveam 2 probleme pe care trebuia sa le spunem alor mei. Cand a fost el acasa, nu am avut ocazia. Mi-a spus ca il suna el pe tati sa ii spuna sau sa vb eu cu ei, ca lui ii e rusine sa vina acasa si sa dea ochii cu ai mei, stiind ca am inceput relatia noastra ascunzandu-le lor ceva. OProbleme sunt: e divortat (s-a insurat la 21 de ani pt un an si a doua, nu are liceul terminat). Pentru mine personal, nu ar fi probleme majore, chiar deloc, liceul se poate termina, chiar am vb cu cineva sa vedem daca putem face rost de diploma de bac, iar cu divortul, asta e....
Parintii mei au comentat ca nu are bac-ul. Au spus ca nu il pot angaja la noi in firma daca nu il are.
Le-am spus ca de data asta decid eu, eu vreau sa raman cu el, sa vina acasa, ii gasim un loc de munca, sta in chirie si daca ne iubim si ne intelegem...pe mine doar asta ma intereseaza.
Sunt terminata, am slabit 2 kg azi noapte de atat plans...am o fata...ca in filmele de groaza.
A, am vb si cu Juliann dupa ce am fost la ai mei. E f derutat...va dati seama ca el renunta la tot ce are acolo sa vina sa fie cu mine, dar ii e greu, nu cunoaste pe nimeni aici in afara de mine, macar de lucra cu mine in firma era cu totul altceva.
A vorbit si sora lui cu el aseara, mi-a zis ca era f schimbat (asta am observat si eu) si i-a cerut si ei parearea.
Cel mai mult imi doresc sa vina acasa, dar sincer....nu stiu....in viata mea nu am fost in halul in care sunt acum. Dupa ce am vb cu el (duipa discutia cu ai mei), i-am spus ca il sun cand ajung acasa. Pe la 23 am ajuns, l-am sunat si nu a raspuns, apoi am mai sunat o data si tel era deja inchis. Va jur ca nu stiu ce sa mai cred sau la ce sa ma gandesc.
Sunt sigura ca ma iubeste, am incredre in el, mi-a demonstrat tot ce aveam nevoie dar....el zice ca ar fi mai bine sa mai stea pe la Londra, sa mai munceasca si noi continuam relatia (la tel, pe net).
Eu i-am zis ca asa nu o sa mearga....
Are haine la mine, pantofi, parfum.....aseara m-am pus in pat cu toate hainele lui langa mine si m-am dat cu parfumul lui.
Sunt in stare sa renunt aici la tot si ma duc la el in Londra. Ai mei sunt ffff dificili, ma gandesc cam cum ar reactiona, dar....eu sunt convinsa ca el e barbatul langa care vreau sa imbatranesc.
Imi cer scuze ca v-am retinut atat cu povestea mea, dar VA ROG din toata inimioara mea trista sa imi dati si mie niste sfaturi.....
Eu ca de obicei o sa fiu oaia neagra a forumului. Cred in iubire, cred in romantism...dar cred si in onestitate si legalitate...stiu(sper) ca tu ai stiut situatia lui de la inceput...a venit in Ro , a mers la parintii tai si , din nou zic (cum i-am zis si lui Tzutzi) nu a avut in el destula barbatie sa discute franc cu parintii tai. Sa le spuna verde in fata, a ales calea cea mai usoara (putea sa le scrie si o scrisoare) sa le declare situatia lui. Eu nu apreciez asta....iubirea voastra nu o discut absolut deloc. Am trecut si eu prin momente din astea cu intelesul perfect la departare, venit, iubit, dragalit si plecat...cu promisiuni care mai de care dupa care s-a rupt filmul.
Eu zic sa stai linistita aici unde iti e locul si starea (ca dupa cate am inteles parintii tai au pus umarul la starea asta)...nu iti zic sa iei ce aleg ei dar nici sa nu te arunci in valuri asa. Nu comentez nici faptul ca nu are studii pt ca astea se fac intr-un timp relativ, comentez faptul ca nu e liber....unde te duci tu?...nu cumva e tipa aia care ziceai ca sta cu ea in casa?....mai fetelor cucuietelor chiar credeti ca tot ce zic baietii astia e adevarat?...la telefon (mai ales mobil) se pot spune multe...poate sa zica ,,ca e la Londra si el sa fie la Brighton(alesei si eu un oras din UK)...poate sa zica ,,,,ca e la banca sa incheie socotelile si el sa fie la un magazin cu consoarta in cabina de proba...orice...(vedeti ca am pus multe virgule ca sa evit cacofoniile!!!)...
Eu sunt mai realista din fire si zic: esti frumoasa si te mai faci, ai o afacere, ai o situatie...lasa-l sa-si rezolve problemele si vorbiti mai incolo!!!
Eu asta sunt!...nu-ti trebuie complicatii....ca ai vazut cati barbati te asteapta la cotitura!