Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
dany
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 08:54 AM) *

hamacul lui dylly unde e?

)).gif )).gif Mai am o parte de gradina ( intre cea din spate si cea din fata ) care va deveni terasa ..... acolo va aparea balansoarul meu si hamacul lui dylly pupic.gif

hug.gif Pisi
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 09:49 AM) *

Dany, superba ...nus tiu cum sa fac sa-mi mut fundul si sa vin sa te vizitez...vezi ?ma invit ca o nesimtita de una singura....daca nu asi avea attea de rezolvat in vara asta m-as deplasa urgent...si asi lua=o si pe Dylly ca poate o maritam si pe ea cu vreun neamt....
anaoi
suuuuper....
abia astept...e super frumoasa gradina

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:00 AM) *

Dany, superba ...nus tiu cum sa fac sa-mi mut fundul si sa vin sa te vizitez...vezi ?ma invit ca o nesimtita de una singura....daca nu asi avea attea de rezolvat in vara asta m-as deplasa urgent...si asi lua=o si pe Dylly ca poate o maritam si pe ea cu vreun neamt....

iar incepeti?
axe10
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:00 AM) *

suuuuper....

Pai cum d.r.a.c.u sa nu astepti....te marit eu pana la urma...sa nu-ti mai curga balele dupa toti babu prezentati pe aici....
ALICE
CITAT(Pisik @ 18-05-2007, 09:35 AM) *

Alice, dupa mine e ok. Daca e sa ma iau dupa ce mi-a dat mie nuritionista pt prima faza ai avea urmatoarele greseli:
-combinatia lapte cu musli, cereale, etc.
-carne de vita - nu ma intreba de ce
-branza combinata cu carne la pranz

Eu as pune branza cu painica dimineata, carnea de vita as inlocui-o cu pui si as baga o gustare de fructe
Dar pt inceput cred ca e ok

Pai cerelele sunt din alea simple.Fara zahar fara nimic.Atunci las branza pe dupa amiaza la gustare.
axe10
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:01 AM) *

suuuuper....

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:00 AM) *

iar incepeti?

Nu incep....continui...vezi stiu si citate din "Declaratie de dracoste"...ca era pe vremea mea!
anaoi
pai ce legatura are una cu alta...crezi ca daca ma mariti nu ma mai uit in jur, sau ce? unsure.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 18-05-2007, 10:02 AM) *

CITAT(Pisik @ 18-05-2007, 09:35 AM) *

Alice, dupa mine e ok. Daca e sa ma iau dupa ce mi-a dat mie nuritionista pt prima faza ai avea urmatoarele greseli:
-combinatia lapte cu musli, cereale, etc.
-carne de vita - nu ma intreba de ce
-branza combinata cu carne la pranz

Eu as pune branza cu painica dimineata, carnea de vita as inlocui-o cu pui si as baga o gustare de fructe
Dar pt inceput cred ca e ok

Pai cerelele sunt din alea simple.Fara zahar fara nimic.Atunci las branza pe dupa amiaza la gustare.

Eu zic ca e mai bine daca laptele e degresat!....

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:03 AM) *

pai ce legatura are una cu alta...crezi ca daca ma mariti nu ma mai uit in jur, sau ce? unsure.gif

Te uiti lol.gif lol.gif ....dar ce folos! blum.gif blum.gif
anaoi
hm....atunci mai bine lipsa maritat...sincer...hm. ce idee, sa fii fidela n ani
ramonavlas
Axe, el a vrut sa le spuna parintilor mei despre situatie, dar i-am spus eu sa mai asteptam, cunoscandu-i pe ai mei.
Chiar ma miram cum de m-au lasat sa plec cu ei la Botosani, sa stam impreuna atata timp.....
Nu mai dau inapoi de data asta. Si acolo pot munci si pot strange bani.
In legatura cu fufa de acolo, povestea e incheiata. Ea iese cu altcineva. Nici nu ma gandesc ca ar mai putea fi ceva intre ei. Si normal ca daca eu merg acolo, va sta cu mine, nu cu ea, si mai gasim noiu pe cineva sa stea cu noi, pt ca sunt fff scumpe chiriile acolo.
Nu cred ca am sa le zic alor mei plec. Ma duc si...o sa afle ei unde si de ce am plecat. O sa inteleaga atunci ca nu a fost doar o toana de-a mea, chiar ne iubim si daca ei nu vor sa fim impreuna, NOI char vrem si asta ma intereseaza.
Bine, acum astept sa vad si ce mai vb zilele astea, ce se m,ai intampla....
BLUELIFE
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 09:58 AM) *

CITAT(BLUELIFE @ 18-05-2007, 09:56 AM) *

Ina vazut frate,fruuumosss foc si muuaaaare ceea ce e foarte bine.

Te referi la super-fratele ancai, nu?

Da doh.gif la fratele Ancai.Apropo tu parca te-ai tuns,nu?si poze??????????? w00t.gif
anca veselie
CITAT(himere2005 @ 17-05-2007, 06:35 PM) *

anca, lasa ca in viitoarea vila iti faci o camera speciala plina cu haine ...eu una nu stiu unde sa le mai ascund doh.gif eu nu stiu cum faceti voi ca eu, desi nu am multe haine tot nu am loc in dulap prea mult. am saci cu haine pe sub canapele...
va pup, noi plecam pupic.gif

lol.gif lol.gif himere merci ca esti atat de optimista, eu nu visez inca la o vila, dar never knows naughty.gif tease.gif
anaoi
cu un asa sef....chiar ca you never know
anca veselie
CITAT(daconst @ 17-05-2007, 07:16 PM) *

Acum,ca tot am pierdut momentul spune-ne Anca citi ani are fratele?ca seful e bun oricum. lol.gif

danutela are aproape 25 ani!

eh, ce sa zic, daca l-ati vedea pe febletea mea, bogdan, cred ca ati ramane cu limba scoasa! naughty.gif este foarte foarte misto, nu reusesc sa mi-l scot din minte tease.gif
axe10
CITAT(ramonavlas @ 18-05-2007, 10:06 AM) *

Axe, el a vrut sa le spuna parintilor mei despre situatie, dar i-am spus eu sa mai asteptam, cunoscandu-i pe ai mei.
Chiar ma miram cum de m-au lasat sa plec cu ei la Botosani, sa stam impreuna atata timp.....
Nu mai dau inapoi de data asta. Si acolo pot munci si pot strange bani.
In legatura cu fufa de acolo, povestea e incheiata. Ea iese cu altcineva. Nici nu ma gandesc ca ar mai putea fi ceva intre ei. Si normal ca daca eu merg acolo, va sta cu mine, nu cu ea, si mai gasim noiu pe cineva sa stea cu noi, pt ca sunt fff scumpe chiriile acolo.
Nu cred ca am sa le zic alor mei plec. Ma duc si...o sa afle ei unde si de ce am plecat. O sa inteleaga atunci ca nu a fost doar o toana de-a mea, chiar ne iubim si daca ei nu vor sa fim impreuna, NOI char vrem si asta ma intereseaza.
Bine, acum astept sa vad si ce mai vb zilele astea, ce se m,ai intampla....

Ok...succes ce sa-ti zic!
BLUELIFE
Dany forte frumoasa gradina vrem sa vedem si cand cresc toate florile cheer.gif
Mirela bine ai venit printre noi iti urez si eu cu intarziere give_rose.gif Daca pana acum ai fost cuminte acum iti va trece devil.gif fetele de aici sunt intr-un cuvant "vesele" si crede-ma acest cuvant este foarte cuprinzator si cu un milion de intelesuri lol.gif
anca veselie
CITAT(lilianab @ 17-05-2007, 09:48 PM) *

Din asta:

CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 02:39 PM) *

blushing.gif blushing.gif sefu' e prieten. dupa el nu-mi curg balele, il iubesc ca pe frati-miu grin.gif

combinata cu asta:
CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 02:42 PM) *

nu stiu la ce te referi...
eu am 2 camere, in una stau eu iar in cealalta frati-miu.
deca te referi la dressing, pe ala mi-l doresc doar grin.gif si sper ca intr-un viitor incert sa-l si am )).gif

Sa inteleg ca stai cu sefu'?! naughty.gif naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
nuuuuuuuu!
pot de acum sa consider ca am 2 frati!!!!!!!! unu mai mic, cu care stau, si unu mai mare, adica sefu!
Amazoana
Ramona, nu stiu cum sa te sfatuiesc sad.gif iti spun doar ca iti sunt alaturi hug.gif hug.gif si ma rog sa apara o solutie cat mai repede. Nu-mi place sa te vad asa trista give_rose.gif
BLUELIFE
Ramona te inteleg pe de o parte pe de alta fiind parinte crede-ma ca vad si o alta parte a lucrurilor si mi se face pielea de gaina numai la gandul ca vreodata copilul meu ar pleca fara sa-mi spuna ata de departe sad.gif
anaoi
CITAT(BLUELIFE @ 18-05-2007, 10:11 AM) *

Dany forte frumoasa gradina vrem sa vedem si cand cresc toate florile cheer.gif
Mirela bine ai venit printre noi iti urez si eu cu intarziere give_rose.gif Daca pana acum ai fost cuminte acum iti va trece devil.gif fetele de aici sunt intr-un cuvant "vesele" si crede-ma acest cuvant este foarte cuprinzator si cu un milion de intelesuri lol.gif

heeeeeeeeeeeeiiiii...nu speria fata de la inceput...
Amazoana
CITAT(anca veselie @ 18-05-2007, 10:10 AM) *

Acum,ca tot am pierdut momentul spune-ne Anca citi ani are fratele?ca seful e bun oricum. lol.gif

eh, ce sa zic, daca l-ati vedea pe febletea mea, bogdan, cred ca ati ramane cu limba scoasa! naughty.gif este foarte foarte misto, nu reusesc sa mi-l scot din minte tease.gif

Io vreau sa-l vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadd!
ina_ceva

E numai bun pt mine, si eu am aprope 25 naughty.gif grin.gif

Anca, poze cu febletzea ta nu ai?Nu se cade sa-l lauzi si sa nu vii cu poze, ca imaginatzia noastra o ia razna (sau doar a mea dry.gif )
anaoi
mda...deci dylly e prea baba pt toti....se retrage din cursa si va priveste cu ingaduinta unui om matur....
dulci raspuns la mp
Amazoana
Ai ai aiiii, Dany dulce, ce-mi place gradina ta. Si camera aceea......abia astept petrecerea aia promisa cheer.gif

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 10:17 AM) *

E numai bun pt mine, si eu am aprope 25 naughty.gif grin.gif

Anca, poze cu febletzea ta nu ai?Nu se cade sa-l lauzi si sa nu vii cu poze, ca imaginatzia noastra o ia razna (sau doar a mea dry.gif )

Evident ca si a mea.....daca e mai bun decat boss-ul, e clar!
dany
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 09:01 AM) *

suuuuper....

hug.gif o iei pe axe de o aripa si .... tzusti pana la mine . O mai adaugam si pe danutza ca si asa zicea ca s-a uitat cu Mihai la pozele cu renovarea si le-a placut casuta . Si ... mai vedem cine mai vine ....Aaaa, May vine cu tortul

P.S. Eu nu am intentia sa te marit Dylly ... doar sa te imbat lol.gif

Io-te ca si Dulci vrea la mine .....Deci inca 1 pe lista )).gif
anaoi
yupppy,yuppy,yupppy....

eu cred ca mai tre sa construiesti un etaj...daca tot esti in renovare
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:20 AM) *

suuuuper....

hug.gif o iei pe axe de o aripa si .... tzusti pana la mine . O mai adaugam si pe danutza ca si asa zicea ca s-a uitat cu Mihai la pozele cu renovarea si le-a placut casuta . Si ... mai vedem cine mai vine ....Aaaa, May vine cu tortul

Si eu si eu...
...pot sa dorm in gradina, langa straturile de flori...
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:20 AM) *

suuuuper....

Eu zic sa deschizi o agenda...sa ne programam...ca poate nu ai atatea camere...ca eu cu Dylly nu dorm in aceiasi camera ca asta rade si in somn... lol.gif lol.gif lol.gif
anaoi
hai mey, ca nu rad chiar atat d emult. pot sa si plang daca vrei. si ma bosumflu imediat daca nu imi convine ceva. si de obicei nu spun ce m-a deranjat.
dany
Continuarea renovarii + usa sparta de Emi cand mi-a trimis copaceii lol.gif
ina_ceva
Dany-dulce, nu cred ca le-ai facut publice wink1.gif
dany
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 09:20 AM) *

yupppy,yuppy,yupppy....

eu cred ca mai tre sa construiesti un etaj...daca tot esti in renovare

)).gif )).gif

Stai sa fac un calcul :

- in camera de oaspeti pot dormi 3 pwersoane pe coltar + avem o saltea dubla de dormit pe jos = 5 persoane
- in living au loc 2 persoane mai subtirele
- in cabanuta avem 2 sezlonguri mari si comode care se intand ( am dormit anul trecut pe balcon pe ele cand era prea cald noaptea )

Deci ... ajungem la 9 persoane . Plus ca e loc in gradina destul lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 09:27 AM) *

Dany-dulce, nu cred ca le-ai facut publice wink1.gif

Oops , nici acum nu merg ?
anaoi
dylly ocupa 2 locuri ca e imens
ina_ceva
E k acum, dany-dulce!
dany
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 09:31 AM) *

Tie iti dau salteaua atunci .... )).gif

Am uitat : daca reusesc sa imi iau balansoarul care il vreau eu .... se poate intainde ca un pat , asa ca mai sunt si acolo 2 persoane ( afara , aer curat , etc ) )).gif
axe10
Dylly minte cu nerusinare....e elefant! lol.gif lol.gif

Eu ma gandesc cum sa-i zic lui Florin ca vreau sa-mi fac vant spre vest....o sa il iau cu binishorul...

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:34 AM) *

Am uitat : daca reusesc sa imi iau balansoarul care il vreau eu .... se poate intainde ca un pat , asa ca mai sunt si acolo 2 persoane ( afara , aer curat , etc ) )).gif

Dirk ce zice la afacerea asta?..
Amazoana
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:25 AM) *

hai mey, ca nu rad chiar atat d emult. pot sa si plang daca vrei. si ma bosumflu imediat daca nu imi convine ceva. si de obicei nu spun ce m-a deranjat.

Da daaaa, asa faci, stiu ca am unul in casa! Dorm eu cu ea, Axe, ca sunt obisnuita cu bosumflarile lor din senin. Unde pui ca tragem o bauta...........
Si vreau si cu Ina in gradina....... unsure.gif
anca veselie
dany vreau si euuuuuu! dorm in gradina, sub liliac, sau in cabanutzaa. pleaseeeeee! se poate poza mai de aproape cand infloresc mai multe lacramioare? grin.gif
antonia frati-miu este leu, aproape 25 ani, fara copii dar cu prietena blum.gif
ramona daca tu crezi in el si nu te deranjeaza ca nu are studii ar trebui sa accepte acest lucru si parintii tai.
ina, dulci cu bogdan nu am poze sad.gif

azi de dimi m-am cantarit si aveam 1 kg in plus fata de ieri )).gif asa ca nu cred ca voi mai tine in curand cura cu lichide....
am fost aseara la 2 concerte: lansare de album vita de vie , foarte fain, apoi zob . m-am culcat la 2 sad.gif
va urez o zi frumoasa!
axe10
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 10:37 AM) *

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:25 AM) *

Da daaaa, asa faci, stiu ca am unul in casa! Dorm eu cu ea, Axe, ca sunt obisnuita cu bosumflarile lor din senin. Unde pui ca tragem o bauta...........
Si vreau si cu Ina in gradina....... unsure.gif

Acu' ce facem nu ne mai batem pe babuini(eu de fapt nu m-am bagat...) si ne batem pe partenere de pat?... naughty.gif naughty.gif naughty.gif cine are curaj sa doarma cu mine?.... naughty.gif naughty.gif ca sunt naughty.... )).gif )).gif

CITAT(anca veselie @ 18-05-2007, 10:40 AM) *

dany vreau si euuuuuu! dorm in gradina, sub liliac, sau in cabanutzaa. pleaseeeeee! se poate poza mai de aproape cand infloresc mai multe lacramioare? grin.gif
antonia frati-miu este leu, aproape 25 ani, fara copii dar cu prietena blum.gif
ramona daca tu crezi in el si nu te deranjeaza ca nu are studii ar trebui sa accepte acest lucru si parintii tai.
ina, dulci cu bogdan nu am poze sad.gif

azi de dimi m-am cantarit si aveam 1 kg in plus fata de ieri )).gif asa ca nu cred ca voi mai tine in curand cura cu lichide....
am fost aseara la 2 concerte: lansare de album vita de vie , foarte fain, apoi zob . m-am culcat la 2 sad.gif
va urez o zi frumoasa!

Pt mine vita de vie=ok, zob= valea.gif
Amazoana
Daca esti naughty, eu nu dorm cu tine, ca tu ma pipai pe sub pilota wacko.gif tease.gif
ramonavlas
Anca, nu ma deranjeaza absolut deloc ca nu are studii. O sa le faca si alea, e tanar si are timp. Cel mai important este ca il sustin.
Tocmai i-am trimis un sms cum ca eu sunt dispusa sa renunt la tot ce am aici si sa ma duc la Londra, doar ca sa fim impreuna. asta daca mai vrea si el sa continuam, normal.....
Inca nici un semn, probabil doarme inca, cum saptamana asta nu munceste, pt ca s-a dus acolo doar ca sa isi incheie socotelile cu firma, banca, etc.....
Oricum il sun cand ajung acasa, daca mai rezist pana atunci, si astept intre timp un semn de viata cat de mic de la el.
dany
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 09:36 AM) *

Eu ma gandesc cum sa-i zic lui Florin ca vreau sa-mi fac vant spre vest....o sa il iau cu binishorul...

Te referi la invazia de neuroni ? Pai ce sa zica ? Crezi ca i-am spus ? )).gif )).gif
Lasand gluma la o parte : Dirk e un tip de gasca ...atata timp cat vin musafiri de ai mei care vorbesc germana sau engleza ( ca sa se poata intelege cu ei ) e super ok . Tine la baute si la chefuri . Plus de asta ....el va fii la munca asa ca jumatate de zi suntem doar neuroni )).gif

Intrebarea ar fii : ce vor zice vecinii ???? lol.gif
axe10
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 10:43 AM) *

Daca esti naughty, eu nu dorm cu tine, ca tu ma pipai pe sub pilota wacko.gif tease.gif

Aha....

anaoi
dulci, dylly doarme singur pt ca e elefant matur, nici macar pui...dar se imbata cu toate. no problem.

dirk probabil va spune :"na ja, alles klar."

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:46 AM) *

Te referi la invazia de neuroni ? Pai ce sa zica ? Crezi ca i-am spus ? )).gif )).gif
Lasand gluma la o parte : Dirk e un tip de gasca ...atata timp cat vin musafiri de ai mei care vorbesc germana sau engleza ( ca sa se poata intelege cu ei ) e super ok . Tine la baute si la chefuri . Plus de asta ....el va fii la munca asa ca jumatate de zi suntem doar neuroni )).gif

dylly si dana se vor intelege in ambele cu el. super.
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:46 AM) *

O bagam pe Dylly in fata...ca noi ne dau femei serioase....

Am banuit eu ca e de gasca...altfel nu statea cu o nebuna ca tine....zi-i oricum ca nu plecam pana nu facem curatenie si spalam vasele!
dany
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 09:46 AM) *

dirk probabil va spune :"na ja, alles klar."

Sicher doch )).gif

Anca , Dulci , Ina .... cred ca pana la urma dormim toate in gradina asa ca nu visati ca va lasam singure la aer curat blum.gif
anaoi
veciniii...pe aia ii injuram pe limba lor. va invata dylly ce si cum

aaaaaaaaa. de fapt dylly doarme cu sorina.
axe10
Ati vazut Shrek?
Sprehen sie inglish?...ya shprehen...eu inglish...
ina_ceva
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:42 AM) *

cine are curaj sa doarma cu mine?.... naughty.gif naughty.gif ca sunt naughty.... )).gif )).gif

Eu blushing.gif grin.gif
anaoi
axe...sincer...vrei sa dispara dylly in neant. pai mahmur, tu crezi ca va mai face ceva?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.