Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
dany
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 09:48 AM) *

O bagam pe Dylly in fata...ca noi ne dau femei serioase....

Am banuit eu ca e de gasca...altfel nu statea cu o nebuna ca tine....zi-i oricum ca nu plecam pana nu facem curatenie si spalam vasele!

Stop , halt ....ce nebuna ? Cine ? Eu mi-s fomeie serioasa , bre !!

Ce vase sa spalati ? Voi avea masina de spalat vase ( offf , de cand imi doresc ! ) Curatenie ... ok , ma sacrific si va las pe voi sa o faceti )).gif
ina_ceva
Vreau sa vad Shrek la mall, ca am inteles ca in unele sali va fi dublat iar in altele ca la mama lui acasa si vreau varianta a doua wink1.gif
axe10
Pana la urma dorm singura.....bine........ sad.gif cry.gif
ina_ceva
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:46 AM) *

Intrebarea ar fii : ce vor zice vecinii ???? lol.gif

Yeee, girls party, hai si noi grin.gif
Pisik
Pe mine nu ma luati la Dany? Lipseste omu juma de ora si il si tradati, asa..pe la spae. Rusinicaaaaaa!!! blum.gif
dany
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 09:48 AM) *

veciniii...pe aia ii injuram pe limba lor. va invata dylly ce si cum

aaaaaaaaa. de fapt dylly doarme cu sorina.

Ooooops , pe Sorina o uitasem doh.gif

Ok , tu o iei pe Sorina si eu dorm cu ...tananam ....Lucas !!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 10:49 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:42 AM) *

cine are curaj sa doarma cu mine?.... naughty.gif naughty.gif ca sunt naughty.... )).gif )).gif

Eu blushing.gif grin.gif

Vin la mama sa te tina in brate!... rolleyes.gif

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:50 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 09:48 AM) *

O bagam pe Dylly in fata...ca noi ne dau femei serioase....

Am banuit eu ca e de gasca...altfel nu statea cu o nebuna ca tine....zi-i oricum ca nu plecam pana nu facem curatenie si spalam vasele!

Stop , halt ....ce nebuna ? Cine ? Eu mi-s fomeie serioasa , bre !!

Ce vase sa spalati ? Voi avea masina de spalat vase ( offf , de cand imi doresc ! ) Curatenie ... ok , ma sacrific si va las pe voi sa o faceti )).gif

Asa zici tu....

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 10:50 AM) *

Vreau sa vad Shrek la mall, ca am inteles ca in unele sali va fi dublat iar in altele ca la mama lui acasa si vreau varuanta a doua wink1.gif

Eu am copiat cele 2 parti pe dvd dual layer si acum astept sa vad partea a 3-a...ma omor dupa donkey...si mi-e imi place sa-i aud vorbind...dar as merge cu fimea si ar trebui sa inteleaga si ea...dar ei ii place si in engleza...ca lu' masa..
ina_ceva
CITAT(Pisik @ 18-05-2007, 10:53 AM) *

Pe mine nu ma luati la Dany? Lipseste omu juma de ora si il si tradati, asa..pe la spae. Rusinicaaaaaa!!! blum.gif

Te iau eu , dar dormi in gradina cu mine, langa straturile cu flori?
dany
CITAT(Pisik @ 18-05-2007, 09:53 AM) *

Pune-te repede pe lista , Pisi !!! Inca mai sunt locuri libere )).gif
Pisik
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 10:54 AM) *

CITAT(Pisik @ 18-05-2007, 10:53 AM) *

Te iau eu , dar dormi in gradina cu mine, langa straturile cu flori?

da, da, langa liliac!!!!
Amazoana
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:48 AM) *

1. Cine e Sorina
2. Je stie o injuratura in germanische wacko.gif si muuuuulta ingleza blum.gif
3. spalatul vaselor si datul cu aspiratorul "e" meseriile mele preferate.
4. Shrek, film taaaaaaaaare bun!
axe10
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 10:56 AM) *

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:48 AM) *

1. Cine e Sorina
2. Je stie o injuratura in germanische wacko.gif si muuuuulta ingleza blum.gif
3. spalatul vaselor si datul cu aspiratorul "e" meseriile mele preferate.
4. Shrek, film taaaaaaaaare bun!

Sorina=peach...nici eu nu o cunosc dar nu e timpul pierdut!
ina_ceva
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 10:56 AM) *

1. Cine e Sorina

Sorina e peach wink1.gif ; nasa lui Lucas
anaoi
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:53 AM) *

Ok , tu o iei pe Sorina si eu dorm cu ...tananam ....Lucas !!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

mda....ne-ai fentat. urat de tot
mirela62
A, deci situatia e mai complicata? Pai noi trebuie sa ne gandim la Ramona in primul rand. Ea trebuie sa gandeasca in liniste, a avut dreptate dylly cu locul de reflectie unde sa se retraga cateva zile. si sa judece nu numai cu inima. Nu vreau sa fiu cinica, stiu ca-l iubeste, dar trebuie sa discute serios cu el, sunt hotarari care te pot influenta pentru o viata intreaga.
Se pleaca undeava? S-a deschis vreo lista? Dany, e tare pitoreasca, de-asta am crezut ca e pe la noi prin tra. Imi place mult. Din pacate, pozele nu le pot vedea de la job, nu avem acces la yahoo. Ma uit diseara la ele.
Si eu pe lista, pleeeeeease!!!!
Luam ceva, o tratatie, sau mergem asa.....
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:34 AM) *

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 09:31 AM) *

dylly ocupa 2 locuri ca e imens

Tie iti dau salteaua atunci .... )).gif

Am uitat : daca reusesc sa imi iau balansoarul care il vreau eu .... se poate intainde ca un pat , asa ca mai sunt si acolo 2 persoane ( afara , aer curat , etc ) )).gif

eu sunt obisnuita sa dorm cu sotul, lol.gif suprapusi asa ca... lol.gif
axe10
Ma duc sa ma hidratez...si sa ma afum...vedeti sa nu ma stergeti de pe lista!
dany
Axe , uite ce babuin serios am eu blum.gif .
anaoi
fetele...dylly are idee creata, am scris la subiectul cu intalnirea d epe 03.06....
ina_ceva
CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 10:59 AM) *

Banuiesc ca dany-dulce are Uzo pt toate, asa ca altceva nu ne trebuie naughty.gif
dany
Bueyyyyy, ce listoi s-a facut !!!! Eu zic sa veniti in 2 serii ....sau ma pun pe cumparat paturi pentru gradina doh.gif
mirela62
Eu n-am baut Uzo pana acum huh.gif . Cum este la gust?
dany
CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 09:59 AM) *

Tratatie am eu destulaaaaaaa , Voi va aduceti doar pe voi ( ca doar platiti transportul ) si cazarea + masa + dansul + betiveala sunt gratis )).gif
Amazoana

A, deci situatia e mai complicata? Pai noi trebuie sa ne gandim la Ramona in primul rand. Ea trebuie sa gandeasca in liniste, a avut dreptate dylly cu locul de reflectie unde sa se retraga cateva zile. si sa judece nu numai cu inima. Nu vreau sa fiu cinica, stiu ca-l iubeste, dar trebuie sa discute serios cu el, sunt hotarari care te pot influenta pentru o viata intreaga.
Se pleaca undeava? S-a deschis vreo lista? Dany, e tare pitoreasca, de-asta am crezut ca e pe la noi prin tra. Imi place mult. Din pacate, pozele nu le pot vedea de la job, nu avem acces la yahoo. Ma uit diseara la ele.
Si eu pe lista, pleeeeeease!!!!

Ce sa luam fata? Mergem sa facem paguba, ca doar e petrecere de casa noua! Taman in Germanita!
anca veselie
dany , eu zic sa venim toate cu izoprene si saci de dormit si facem tabara sub liliac!
ramona iti tin pumnii pupic.gif pupic.gif
dany
CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 10:04 AM) *

E buuuuuuun rau .

Veniti voi incoace ca ii facem o vizita grecului intr-o seara si sa vezi ce se vor goli sticlele cu Ouzo cheer.gif cheer.gif
Amazoana
CITAT(mirela62 @ 18-05-2007, 11:04 AM) *

E naspa de naspa! ala de menta e putin mai acceptabil..... unsure.gif
dany
Ramo - e 11:10 ...Vreo veste , ceva ?? Ziceai ca incerci sa vorbesti cu el pe la 11 - 12

CITAT(anca veselie @ 18-05-2007, 10:07 AM) *

dany , eu zic sa venim toate cu izoprene si saci de dormit si facem tabara sub liliac!

Si facem si foc de tabara cheer.gif cheer.gif cheer.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 11:02 AM) *

Axe , uite ce babuin serios am eu blum.gif .

aha...asta da babuin pe gustul meu....dar cum e ocupat nu ma bag ca nu-mi sta in fire...

CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 11:02 AM) *

Banuiesc ca dany-dulce are Uzo pt toate, asa ca altceva nu ne trebuie naughty.gif

eu nu beau ouzo...dar nu ma dau in laturi de la altele....

are gust de anason...de aia nu-mi place....si e incolor pana ii pui apa...se face alb!
dany
CITAT(dulcikatty @ 18-05-2007, 10:09 AM) *

E naspa de naspa! ala de menta e putin mai acceptabil..... unsure.gif

Tie iti dam altceva de baut ... la alegere
Amazoana
Ma duc, ca am de PDF-it un teaaaaaaaaaaaaaaanc. Vb later! pupic.gif
honey79
pupic.gif hug.gif Ramona.

Ti-am urarit povestea de iubire de la inceput. Si.... intr-un fel, ma asteptam sa-i gaseasca si lui, ceva minusuri,parintii tai.

Eu una, sincer.. nu stiu ce sfat sa-ti dau..totul depinde de tine si de ceea ce vrei tu mai mult:o situatie materiala sigura ,familie si prieteni alaturi, sau iubirea si fericirea de a fi impreuna cu el.

Vorbesc acum la modul general insa: nu inteleg de ce noi, romanii, ca natie.... punem atat de mult accent pe studii, pe situatia materiala ( vezi nuntile aranjate) ,fetele de la tara care se marita cu baiatul satului ca are capre mai multe, etc.etc.

Din ce spui tu, Jullian pare un om matur, chiar daca nu are o varsta inaintata. A dovedit ca se poate descurca singur in viata. A ajuns zic eu, departe: la Londra....si munceste. Vorbesc din experienta..si , fetele de-afara ma pot sustine...daca vor ... caci in strainatate, nu este chiar asa de usor ca in tara, sa-ti gasesti un job. Si a reusit asta, fara liceul terminat. Tot ce conteaza afara e sa arati ca vrei sa muncesti. Ca esti responsabil.

In Romania....ei, daca nu ai un o diploma in sertarul biroului de-acasa, pe care s-o fluturi in fata tuturor, esti un nimeni. Daca totusi ai diploma Liceului, esti inferior inca, deoarece nu ai si pe cea a Facultatii.

E trist.

Nu acuz pe nimeni, insa... sunt un pic frustrata de cum gandesc parintii tai. E a cata... a treia oara cand intervin in viata ta sociala.... si de fiecare data, tu a trebuit sa renunti din varii motive. Hmmmmm.

Te pupic dulce Ramona si-ti doresc ca Doamne-Doamne sa aseze lucrurile asa cum iti doresti tu si...cum e mai bine.

dany
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:12 AM) *

are gust de anason...de aia nu-mi place....si e incolor pana ii pui apa...se face alb!

Ce ii pui ??? Apa ??????? De cand asta ???? Aici se bea fara apa ....din paharele mici ( ca cele de tuica ) . Doar trebuie sa fie tinuta sticla la congelator ( la temperatura camerei nu are nici un gust )
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 11:15 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:12 AM) *

Ce ii pui ??? Apa ??????? De cand asta ???? Aici se bea fara apa ....din paharele mici ( ca cele de tuica ) . Doar trebuie sa fie tinuta sticla la congelator ( la temperatura camerei nu are nici un gust )

eu zic cum se bea in Grecia...ca am stat acolo vreo 3 luni trimisa de servici...si e bautura lor...
anaoi
dylly are un cocktail promis de dany...

nu venim in serii, mergem eventual la vecini. sa nu se planga ca ei nu iau parte la chef.
dany
Nu te contrazic , Axe , spun doar cum se bea aici .

Dyllyshor , pentru tine am mai multe cocktail-uri

Vecinii nu se vor putea plange ... vom fii auzite pe o raza de cativa km asa ca ... )).gif
axe10
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 11:16 AM) *

nu venim in serii, mergem eventual la vecini. sa nu se planga ca ei nu iau parte la chef.

Acu' pe bune!...vorbim serios aici?...ca sa stiu sa strang bani...
dany
Ma duc sa scot rufele din masina si sa pun alta in functiune ( a 3-a deja doh.gif ) si sa dau un pic cu aspiratorul.
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 11:19 AM) *

Nu te contrazic , Axe , spun doar cum se bea aici .

Dyllyshor , pentru tine am mai multe cocktail-uri

Vecinii nu se vor putea plange ... vom fii auzite pe o raza de cativa km asa ca ... )).gif

se bea ca votca....chiar nemtii beau chestia asta?

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 11:20 AM) *

Ma duc sa scot rufele din masina si sa pun alta in functiune ( a 3-a deja doh.gif ) si sa dau un pic cu aspiratorul.

spor ca si eu maine am aceiasi treaba...am lasat masina sa mearga dimineata...spar ca florin sa le scoata de acolo in lighean...
dany
CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:19 AM) *

Deeeeeci , eu vorbesc serios ca va astept !!!!! FFFFFF serios !! hug.gif

Bani sa strangi pentru a veni cu autocarul ... e mai ieftin dar esti muuuulte ore pe drum doh.gif

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:21 AM) *

Aoleeeuuuu , si inca cum beau )).gif
anaoi
adresa exact s avedem daca nu avem si vreun zbor low cost
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 11:23 AM) *

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:19 AM) *

Deeeeeci , eu vorbesc serios ca va astept !!!!! FFFFFF serios !! hug.gif

Bani sa strangi pentru a veni cu autocarul ... e mai ieftin dar esti muuuulte ore pe drum doh.gif

CITAT(axe10 @ 18-05-2007, 10:21 AM) *

Aoleeeuuuu , si inca cum beau )).gif

nu am rabdare sa merg atat...gasesc eu un avion mai ieftin...Hamburg e mai aproape?

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 11:23 AM) *

asta ziceam si eu!
alandana
Buna dimineata, am revenit ieri la servici dar dupa 2 zile de absenta se adunasera problemele teancuri. Am terminat acum de citit ce ati scris.
Ramona - imi pare rau ca treci prin toata aceasta criza dar cred ca ar trebui sa incerci sa te linisteti si sa nu iei decizii sub impulsul disperarii, al furiei.
Poate ar trebui sa ai maturitatea sa discuti deschis cu ai tai ( sincer mie mi se pare ca relatia pe care o ai tu cu ai tai este inca una de copil). Pana cand tu nu vei avea aceasta maturitate va fi dificil sa faci fata unei casatorii sau relatii serioase. Inainte de a putea deveni adulti trebuie sa ne desprindem de parinti sa fim mai intai acceptati ca adulti de catre ei.
Poate ca ar fi cazul sa-ti iei cateva zile de concediu si sa tragi o fuga neanuntata la prietenul tau in Anglia si sa vezi cu ochii tai care e situatia acolo. Ai vedea mai clar si la ce renunta si ce fel de persoana este. Felul in care locuieste il poate defini foarte bine ca persoana. Faptul ca renunta atat de generos la tot ce are s-ar putea sa nu insemne mare lucru.
Cat de bine il cunosti tu pe acest barbat care la primul obstacol nu-ti raspunde la telefon si dupa asta inchide telefonul. Cum poti interpreta aceasta atitudine?
Nu are curajul nici macar sa vorbeasca cu tine?
E generos si te lasa in pace. Nu mi se pare cea mai buna cale.
E suparat pe ai tai si jignit nu mai vorbeste nici cu tine?
De ce venind in tara ar trebui neaparat sa lucreze la tine la firma? Daca se descurca in Anglia sunt sigura ca isi poate gasi ceva de facut si aici. Desi daca nu are nici liceul terminat trebuie sa-ti fie destul de clar la ce gen de slujbe poate avea acces.
dany
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:23 AM) *

Adresa exacta e Hamburg ( nu avem alt aeroport aici mai aproape ) ... sau Bremen , sau Hannover ....Sunt cele mai propiate de noi . Ar mai fii aeroport pe Westerland ( insula ) dar nu cred eu ca se zboara din Ro pana acolo ).

Te-am lamurit ? grin.gif
axe10
CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 11:27 AM) *

CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 10:23 AM) *

Adresa exacta e Hamburg ( nu avem alt aeroport aici mai aproape ) ... sau Bremen , sau Hannover ....Sunt cele mai propiate de noi . Ar mai fii aeroport pe Westerland ( insula ) dar nu cred eu ca se zboara din Ro pana acolo ).

Te-am lamurit ? grin.gif

Lamurit...ca sa stim ce cautam!...dylly stie...low cost ca nu pot sat atata in autocar!
alandana
Pentru toate celelate - un mesaj scurt - va tineti numai de prostii. )).gif

Anca - foarte frumosi barbati in jurul tau. Sa-ti traiasca.

Dany Dulce - spor la treaba in continuare. Si tu ai barbat frumos langa tine. give_rose.gif

Vara asta ma gandeam sa fac un tur prin Europa cu masina - mi-ar place sa iesim la o cafea daca ajung in zona.

Mirela - bine ai venit !
peach
CITAT(anaoi @ 18-05-2007, 09:58 AM) *

CITAT(danyhoney @ 18-05-2007, 10:53 AM) *

mda....ne-ai fentat. urat de tot

Da pe mine nu ma intreaba nimeni cu cine vreau sa dorm ????

ina_ceva
CITAT(alandana @ 18-05-2007, 11:33 AM) *

Pentru toate celelate - un mesaj scurt - va tineti numai de prostii. )).gif

hug.gif pupic.gif
anaoi
peach...nu pe tine nu te intreaba nimeni....dylly te-a adjudecat...sau dormi cu lucas...nush vedem.

gasit bilete cu 159EUR
anca veselie
CITAT(alandana @ 18-05-2007, 11:33 AM) *

Anca - foarte frumosi barbati in jurul tau. Sa-ti traiasca.

dana pupic.gif multumesc.
am patit ca tine dupa ziua cu lichide, azi de dimi m-am trezit cu 1 kg in plus sad.gif si parca stiu ca tu ai pus 500g? ai scapat repede de ele?
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.