Ramona.Ti-am urarit povestea de iubire de la inceput. Si.... intr-un fel, ma asteptam sa-i gaseasca si lui, ceva minusuri,parintii tai.
Eu una, sincer.. nu stiu ce sfat sa-ti dau..totul depinde de tine si de ceea ce vrei tu mai mult:o situatie materiala sigura ,familie si prieteni alaturi, sau iubirea si fericirea de a fi impreuna cu el.
Vorbesc acum la modul general insa: nu inteleg de ce noi, romanii, ca natie.... punem atat de mult accent pe studii, pe situatia materiala ( vezi nuntile aranjate) ,fetele de la tara care se marita cu baiatul satului ca are capre mai multe, etc.etc.
Din ce spui tu, Jullian pare un om matur, chiar daca nu are o varsta inaintata. A dovedit ca se poate descurca singur in viata. A ajuns zic eu, departe: la Londra....si munceste. Vorbesc din experienta..si , fetele de-afara ma pot sustine...daca vor ... caci in strainatate, nu este chiar asa de usor ca in tara, sa-ti gasesti un job. Si a reusit asta, fara liceul terminat. Tot ce conteaza afara e sa arati ca vrei sa muncesti. Ca esti responsabil.
In Romania....ei, daca nu ai un o diploma in sertarul biroului de-acasa, pe care s-o fluturi in fata tuturor, esti un nimeni. Daca totusi ai diploma Liceului, esti inferior inca, deoarece nu ai si pe cea a Facultatii.
E trist.
Nu acuz pe nimeni, insa... sunt un pic frustrata de cum gandesc parintii tai. E a cata... a treia oara cand intervin in viata ta sociala.... si de fiecare data, tu a trebuit sa renunti din varii motive. Hmmmmm.
Te pupic dulce Ramona si-ti doresc ca Doamne-Doamne sa aseze lucrurile asa cum iti doresti tu si...cum e mai bine.