Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
axe10
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 03:06 PM) *

Acum am vazut si eu la stiri dry.gif

Un barbat isi suna sotia acasa si spune:

"Draga, am fost invitat sa merg la pescuit in Canada cu seful meu si cativa prieteni de-ai lui. Vom fi plecati pentru o saptamana. Este o oportunitate pentru mine sa obtin acea promovare pe care am asteptat-o, asa ca ai putea sa-mi impachetezi suficiente haine pentru o saptamana, undita si trusa mea de pescuit? Vom pleca de la birou si voi trece in fuga pana acasa sa-mi iau lucrurile ... Oh, te rog, pune in bagaj si noua mea pijama de matase albastra".

Sotiei i s-a parut putin dubios ce a auzit, dar, ca o sotie buna ce era, a facut exact ce a rugat-o sotul ei. Weekendul urmator sotul s-a intors putin obosit dar, de altfel aratand bine.
Sotia l-a intampinat acasa si l-a intrebat daca a prins multi pesti.

El a spus: "Da!. O multime de somoni si cativa pesti spada. Dar de ce nu mi-ai impachetat noua mea pijama de matase bleu, asa cum te-am rugat?"
Sotia replica: "Dar am facut-o. Este in trusa ta de pescuit."

Tare frate...sa te mai increzi in barbati!...Ella ai citit?

Ha, ha...ma intreba barbatul meu...tot ciocanitoare ai ramas?....ma uit si vad ca am trecut la veveritze....cool!!!
axe10
Plasez meniul pe azi...cu mentiunea ca acum am pus sa fac o ciorba de salata cu loboda...de 3 puncte oala ...

cafea-0p
lapte 0.1%-0.25p
wasa-1p
br H fitness-2p
iaurt 0.1%-1p
snitel piept pui-4.5p
salata castraveti verzi-1p
mancare de pui cu dovlecei-4p
miere-0.5p
capsuni -0p
extrafructe-1p
smantana-1p
colt de paine mic-0.5p

Total:16.75 din 20 dar mai mananc pe seara niste branzica cu fructe de la exquista...de vreo 2p...
dany
Axe.... se pare ca tu chiar te tii de treaba cu WW )).gif )).gif hug.gif

Ina ... super tare bancul !!

Ella ... sper ca esti mai bine . Ma bucur enorm ca pleci la Roma !!! Suuuupeeerrr !!! Vei avea timp doar pentru tine si pentru gandurile tale . Bafta multa sa ajungi la o decizie a ta ... nu a lui !! hug.gif

Noua ni s-a luat o stanca de pe umeri ( si inimi ) azi .... asa ca , sper , sa fiu mai comunicativa urmatoarele zile .

O seara placuta , neuroni !
axe10
CITAT(danyhoney @ 19-04-2007, 07:30 PM) *

Axe.... se pare ca tu chiar te tii de treaba cu WW )).gif )).gif hug.gif

Ma, eu cel putin ma chinui....am anuntat deja ca vreau 5 kile in minus ca nu-mi vin niste pantaloni de primavara-vara...si nici nu i-am probat pe altii...mi-e frica...

Am incheiat seara asa cum ziceam cu branza cu fructe de padure ...0.2%...180g...face 2.7p.

Total 19.45p... yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif si azi m-am tinut de puncte...

Dar cred ca trebuie sa trec la 19 p...de fapt de saptamana trecuta...zic eu...ca atunci am schimbat prefixul in 7,.. bang.gif bang.gif bang.gif .buf...vorba lui Dylly...cred ca am dat-o in bara bang.gif ....de maine deci...19p/zi
michelle
Axe, cum faci ciorba de salata? Nu am mancat niciodata..
Dany, ma bucur ca vi s-a luat o piatra de pe inima hug.gif
May
Monic traiestiiiii! Unde umblii? cheer.gif cheer.gif cheer.gif
michelle
Monic cheer.gif Cum merg pregatirile de nunta? grin.gif
daconst
Dany,ce e nou?Ca m-ai facut curioasa...ce piatra?Vezi ca te sun,daca nu-mi spui. lol.gif

Deea,bravo,felicitari pentru prefix. cheer.gif Si eu ma lupt sa ajung la 6 dar ma cam invart in cerc. sorry.gif
Aoleu,pai si al meu baleste de numa,dar eu credeam ca apar dintii repede si gata.Cind il tin in brate imi suge breteaua de la sutien. doh.gif

Sorina,ce frumos avatar ti-ai tras!!!Pai sa scrii mai des ,sa imi amintesc momentul,ca tare frumos a fost. pupic.gif
Si daca ma lasi,o sa le spun la fete ce cadou a primit Lucas de la nasi,ca prea ma mananca limba. blum.gif

Ella,sper sa ajungi la solutia cea mai buna pentru tine.Ma gindesc la tine,sa stii. hug.gif

May
,nu mai esti normala!!!Remy stie de visele tale? grin.gif

Pisikule,unde esti?Hai la raport!

Dylly,mai usor cu babuinii,ca parca vad ca nu te mai intorci in Ro... )).gif
dany
Dana ... lol.gif lol.gif suna-ma , daca vrei si iti spun !!! Sau te sun eu ... ca si asa nu platesc . Dar... nu vreau sa- l deranjez pe bb, stii tu pupic.gif .

Haiiiiiii, spune si fetelor ce cadou a primit Lucas la botez !!!!!!!!! Eu stiu dar...... tare greu ma abtin sa spun inaintea ta hug.gif Sa stie si restul fetelor ce " bogat " e Lucas .... apropo nunta Lucas - Alexia lol.gif
ina_ceva
Miha, uite direct cuvintele lui axe: Ciorba de salata in mod normal se face cu costita si cu ou...dar poti sa o combini cu loboda(asa cum am facut eu) si s-ao faci cu ceapa verde, verdeata si bors....o mananci si peste 30 min ti-e foame din nou....

Dany-dulce, te asteptam mai des si mai vorbareatza blum.gif

Bravo, axe, pentru schimbare prefix! cheer.gif cheer.gif Tu taci si faci pupic.gif
May
buei spuneti odata ce cadou a perimit ca mor aici ca o baba de curiozitate doh.gif doh.gif doh.gif wacko.gif
peach
cum vrei tu Dana ..pai la asa dulceata de baiat floare.gif

vroiam sa.ti spun ca.mi lipseste si poate te induri si de noi sa-l trimiti vreo-o 2 saptamini in vacanta.
de hranit am invatat iar marcel are experienta in schimbatul scutecelor ..so no problem.
Va duceti si voi in vacanta pe undeva pupic.gif
May
peach hai indura-te de mine si spune ce cadou i-ati facut ca nu mai dorm in noaptea asta doh.gif
ina_ceva
Nu se poate, mama de viitor-mare-babuin trebuie sa spuna.
dany
lol.gif lol.gif Eu stiu si nu va spun blum.gif blum.gif

Sorry dar.... nu pot spune inaintea Danei !!! Sau a Sorinei !! Tocmai am vorbit cu dana la telefon... blum.gif

Apropo , Sorina .... Suuupeeeerrr avatar ai !!!!!!!!!!!! hug.gif hug.gif hug.gif Stii tu de ce te imbratisez , nu ? pupic.gif

CITAT(peach @ 19-04-2007, 10:49 PM) *

vroiam sa.ti spun ca.mi lipseste si poate te induri si de noi sa-l trimiti vreo-o 2 saptamini in vacanta.

Si la noi 2 saptamani .... fara probleme !!!!!
axe10
CITAT(michelle @ 19-04-2007, 08:59 PM) *

Axe, cum faci ciorba de salata? Nu am mancat niciodata..
Dany, ma bucur ca vi s-a luat o piatra de pe inima hug.gif

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 11:39 PM) *

Miha, uite direct cuvintele lui axe: Ciorba de salata in mod normal se face cu costita si cu ou...dar poti sa o combini cu loboda(asa cum am facut eu) si s-ao faci cu ceapa verde, verdeata si bors....o mananci si peste 30 min ti-e foame din nou....

Dany-dulce, te asteptam mai des si mai vorbareatza blum.gif

Bravo, axe, pentru schimbare prefix! cheer.gif cheer.gif Tu taci si faci pupic.gif

Asa cum m-a citat Ina...daca vrei sa aiba puncte putine pui ceapa verde la calit, taiata mica, eu am pus in 3 linguri de ulei(asa mi-au iesit cele 3 puncte), dupa ce s-a facut putin pui apa cat vrei, dupa ce da apa in clocot pui salata taiata sau ni si stevia sau loboda si le lasi sa se inmoaie si ele, cand sunt moi pui sare, bors. Daca vrei poti pune si niste orez...da adaugi la puncte....sau ou..il spargi direct in ciorba si ramane ca alea romanesti...un ou intreg....dau eu am facut-o ca sa mai consum niste lichid si sa mananc verdeturi sa ma ajute la burta.

Ina m-am invartit intre 80 si 79 de nu stiu cate ori asa ca nu e mare realizare....astept sa fiu la 78..75...70...cand s-o face asta nu stiu...trag tare ca vreau sa plec cu 75 in concediu in iunie...
Deea
buna dimineata!!!!!!!!!!

Dana...zi ce cadou a primit ca ne-ai produs nopti albe smile.gif

Axe uleiul are 1 punct 1 lingurita nu lingura. Eu zic ca ar trebui sa mananci de 19 puncte, cu ai zis si tu ieri....daca la cantarirea saptamanala ai vazut prefixul 7....eu zic ca in iunie o sa ai sub 75 daca o tii tot asa.
BLUELIFE
Buna dimineata!Iar am ramas logata,ceea ce imi da sentimentul ca sunt non-stop alaturi de voi.Oricum e vineeeeerrii cheer.gif cheer.gif cheer.gif si e bine chiar daca sunt un pic somnoroasa. Dau insa,o cafea mare ca de obicei tuturor care va incumetati iar eu ies la o tigara ca e buna si aia de ceva ...sa-ti mai umpli timpul... doh.gif lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
Bey,scuze,dar aseara am picat rupta,dupa sala si nu stiu citi km de mers pe jos.N-am vrut sa va tin in suspans,asa ca am intrat repede de dimineata sa nu ma injurati prea tare.

Deci,bb Lucas,a primit pe linga o gramada de hainute,jucarii....UN CONT IN BANCA IN ELVETIA!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Da,ati citit bine.Si noua ne-a picat fata cind am vazut.Adica nu mi-as fi imaginat vreodata ca cineva inafara de parinti poate sa se gindeasca asa la viitorul unui copil. floare.gif
Contul e pina la varsta de 18 ani si nasii vor pune o suma de bani anual,care nici nu mai conteaza la cit de geniala a fost ideea.Pentru asta tot respectul meu. pupic.gif
Mie una mi-au dat lacrimile cind am deschis felicitarea.

Sa nu va spun acum ce misto fac cu sotul ca e bb mai bogat ca noi ca are cont in Elvetia. lol.gif
Asa ca Deea,nu faci o pardida rea,daca ne-o dai pe Alexia de nora. naughty.gif
michelle
Wow! Geniala ideea naughty.gif Felicitari!!! cheer.gif
BLUELIFE
CITAT(daconst @ 20-04-2007, 09:07 AM) *

Bey,scuze,dar aseara am picat rupta,dupa sala si nu stiu citi km de mers pe jos.N-am vrut sa va tin in suspans,asa ca am intrat repede de dimineata sa nu ma injurati prea tare.

Deci,bb Lucas,a primit pe linga o gramada de hainute,jucarii....UN CONT IN BANCA IN ELVETIA!!! w00t.gif w00t.gif w00t.gif
Da,ati citit bine.Si noua ne-a picat fata cind am vazut.Adica nu mi-as fi imaginat vreodata ca cineva inafara de parinti poate sa se gindeasca asa la viitorul unui copil. floare.gif
Contul e pina la varsta de 18 ani si nasii vor pune o suma de bani anual,care nici nu mai conteaza la cit de geniala a fost ideea.Pentru asta tot respectul meu. pupic.gif

Sa nu va spun acum ce misto fac cu sotul ca e bb mai bogat ca noi ca are cont in Elvetia. lol.gif

Pot sa fiu copilul tau? lol.gif lol.gif lol.gif
daconst
CITAT(BLUELIFE @ 20-04-2007, 10:15 AM) *

Pot sa fiu copilul tau? lol.gif lol.gif lol.gif

Cred ca mai bine iesi daca esti copilul Sorinei! lol.gif
axe10
CITAT(Deea @ 20-04-2007, 08:34 AM) *

buna dimineata!!!!!!!!!!

Dana...zi ce cadou a primit ca ne-ai produs nopti albe smile.gif

Axe uleiul are 1 punct 1 lingurita nu lingura. Eu zic ca ar trebui sa mananci de 19 puncte, cu ai zis si tu ieri....daca la cantarirea saptamanala ai vazut prefixul 7....eu zic ca in iunie o sa ai sub 75 daca o tii tot asa.

Da?...habar nu am avut...trebuie sa-mi refac calculele...oricum de azi sunt la 19puncte per zir....sper si eu Deea sa ajung acolo....

Asa nasica mai zic si eu....buna ideea .Bravo Peach, frumos gest!
Deea
wow Dana, Peach....parinti, nasi smile.gif .... super ideea si gestul ...n-am cuvinte, frumos e putin zis!
anca veselie
salutare fetelor!
eu ieri m-am simtit asa de rau ca m-am dus acasa. simptome: greata si durere de cap, parca am capul in ceata. am dormit ieri toata dupaamiaza, m-am trezit doar cat sa ma uit la 7 ani in tibet. vad ca si azi ma simt cam naspa, capul meu e tot in ceatza, dar sper sa-mi mai revin.
dana, frumos cadou i-a facut sorina lui lucas. foarte frumos din partea ei!
ella, te admir pt cata rabdare poti sa ai cu prietenul tau. sper sa se rezolve in bine cat mai curand!
dylly, niste poze cu babuinii frumosi din berlin? naughty.gif ma bucur ca ai un concediu placut.
may, esti cu capu' fata! ce vise ai si tu )).gif
va urez o zi minunata pupic.gif
Nana
Neatza feteleeeee!!!!!!!!!!!

Stie cine vreun neurolog care poate sa opereze creierul meul dement si sa scoata din el sinapsa care creaza imaginea de snikers in fiecare zi?
Sunt de-a dreptul furioasa pe mine! Nu mai pot sa ma suportez asa de pofticioasa la porcaria asta care, vorba amaliei, este orgasmatica! Ca sa va si argumentez ieri nu m-am multumit cu unul.... NNUUUUUUUUU.... daca aveam mai multe de 3 pe toate le mancam.... Vai de mine ce groaznica sunt! Mi-am luat crom forte, asa, ca o prima masura... sper sa mearga ca numai la dulciuri mi-e gandul.

Va pupez
axe10
CITAT(Nana @ 20-04-2007, 09:49 AM) *

Neatza feteleeeee!!!!!!!!!!!

Stie cine vreun neurolog care poate sa opereze creierul meul dement si sa scoata din el sinapsa care creaza imaginea de snikers in fiecare zi?
Sunt de-a dreptul furioasa pe mine! Nu mai pot sa ma suportez asa de pofticioasa la porcaria asta care, vorba amaliei, este orgasmatica! Ca sa va si argumentez ieri nu m-am multumit cu unul.... NNUUUUUUUUU.... daca aveam mai multe de 3 pe toate le mancam.... Vai de mine ce groaznica sunt! Mi-am luat crom forte, asa, ca o prima masura... sper sa mearga ca numai la dulciuri mi-e gandul.

Va pupez

Muta banii dintr-un buzunar in altul si nu-ti mai cumpara...asta fac eu...daca nu ai nu consumi!
Nana
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 09:58 AM) *

Muta banii dintr-un buzunar in altul si nu-ti mai cumpara...asta fac eu...daca nu ai nu consumi!

AAAAAAAAA!!!! Tactica asta eu o cunosc. Treaba este cum il fac pe bubulinul sa o aplice? Deoarece dansul le cumpara pentru el si vine acasa si imi doneaza cu mare marinimie! Manca-l-ar mama pe el de bubulin! Si zilnic ma rog de el sa nu mai cumpere... si degeaba!
ALICE
Meniu MD+PRANZ

lapte 200 ml 0,1%-1p
cereale-10g-0,5p
cartofi fierti-2p
carne vita fiarta-250 g cruda-4p -nu e cam mult?
cofetta-1p
TOTAL=8,5p
BLUELIFE
Bun ,m-am laudat ca e liniste...da' de unde ...am o situatie cu baza de date pe care trebuie sa o termin pana luni.E clar ,voi dormi la scoala angry2.gif angry2.gif angry2.gif
ina_ceva
Sorina, te vreau si eu pe post de mama blum.gif blum.gif . Bravo, ideea e super!
ALICE
CITAT(BLUELIFE @ 20-04-2007, 10:21 AM) *

Bun ,m-am laudat ca e liniste...da' de unde ...am o situatie cu baza de date pe care trebuie sa o termin pana luni.E clar ,voi dormi la scoala angry2.gif angry2.gif angry2.gif

Si eu la serviciu, ca e colega mea in concediu.Deja intorc planurile si cererile de oferta cu lopata. mad.gif
axe10
CITAT(Nana @ 20-04-2007, 10:04 AM) *

AAAAAAAAA!!!! Tactica asta eu o cunosc. Treaba este cum il fac pe bubulinul sa o aplice? Deoarece dansul le cumpara pentru el si vine acasa si imi doneaza cu mare marinimie! Manca-l-ar mama pe el de bubulin! Si zilnic ma rog de el sa nu mai cumpere... si degeaba!

Nu, nu, nu, nu spune asta...tine de vointa ta pana la urma ca doar nu ti-o indeasa pe gat...si al meu cumpara ca deh e consumator si le tine intr-un sertar pe care eu din principiu nu il deschid...decat daca imi cere copilul ceva....si mai vine sa ma intrbe daca doresc sa gust ceva...daca zic nu...pleaca...spune-i clar ca esti la cura si sa nu mai te tenteze....sau nu stie ca esti la cura?...

Alice, avand in vedere cantitatea nu mi se pare mult...4 puncte pt pranz...e super ok....si asa e corect de calculat, mi-am consultat si eu lista.

Bluelife ,spor ce sa-ti zic....ce lucrezi ?...ca n-am retinut...

Anca, sper ca esti mai bine acum....
peach
Ia faceti voi o lista care vreti sa va infiez )).gif
Nana
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 11:00 AM) *

Nu, nu, nu, nu spune asta...tine de vointa ta pana la urma ca doar nu ti-o indeasa pe gat...si al meu cumpara ca deh e consumator si le tine intr-un sertar pe care eu din principiu nu il deschid...decat daca imi cere copilul ceva....si mai vine sa ma intrbe daca doresc sa gust ceva...daca zic nu...pleaca...spune-i clar ca esti la cura si sa nu mai te tenteze....sau nu stie ca esti la cura?...

unsure.gif unsure.gif vointa? ce e aia? cred ca am pierdut-o unsure.gif blush.gif cry.gif cry.gif cry.gif
Ai dreptate tu. Stiu ca ai dreptate... Uf! o sa incerc de azi sa-mi regasesc vointa. Si cred ca daca mai cumpara ceva dulciuri in urmatoarea spatamana i le arunc pe geam, nu intr-un sertar. Stie ca sunt la cura ca doar vede ca mananc ce si ce si mai nimic dar mai ales nu mananc ce mananca el. Dar din dragoste si bunavointa nu-si da seama ca ma saboteaza.

CITAT(peach @ 20-04-2007, 11:03 AM) *

Ii primesti si pe aia pe care ii cunosti mai putin? Garantez ca-s copil cuminte, imi fac temele la timp, fac curat intre jucarii, nu tip, nu alerg... nici nu o sa simti ca-s pe-acolo baby.gif baby.gif baby.gif smile.gif
PS: nu ma cert cu copii la gradinita
axe10
CITAT(peach @ 20-04-2007, 11:03 AM) *

Ma Sorina...eu nu ti-o dau pe fimea chiar daca e o scumpa ca mor dupa ea....dar cont poti sa-i faci.... blum.gif ...

Nana, asa esti tu acum?...adica tunsulica?
Nana
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 11:11 AM) *

Da. e o poza pe care mi-am facut-o ieri smile.gif
axe10
CITAT(Nana @ 20-04-2007, 11:12 AM) *

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 11:11 AM) *

Da. e o poza pe care mi-am facut-o ieri smile.gif

Te superi daca iti zic ca toate femeile corpolente au mania de a se tunsuli?...nu face bine...capul mic si c.u.r.u...mare....lasa-l sa mai creasca....parerea mea...
crissy
Sa nu aruncati cu rosii... dar poate doriti sa va spuneti parerea:
http://www.basescu.ro/
Nana
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 11:20 AM) *

Te superi daca iti zic ca toate femeile corpolente au mania de a se tunsuli?...nu face bine...capul mic si c.u.r.u...mare....lasa-l sa mai creasca....parerea mea...

Nu ma supar doar ca cele 3, poate 5 fire da pear ale mele nu mai stateau nici cum cand erau mai lungi. Si m-am suparat pe el si l-am tuns dupa o negociere de 20 de minute cu frizeru care nu voia deloc sa mi-l tunda. Nu pot spune ca-s bucuroasa dar dupa ce m-am chinuit cu el ani de zile incercand sa-l fac sa stea intr-un fel... asm ajuns la concluzia ca mi-ar prinde bine o pauza si l-am tuns. Creste el!
axe10
CITAT(Nana @ 20-04-2007, 11:22 AM) *

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 11:20 AM) *

Nu ma supar doar ca cele 3, poate 5 fire da pear ale mele nu mai stateau nici cum cand erau mai lungi. Si m-am suparat pe el si l-am tuns dupa o negociere de 20 de minute cu frizeru care nu voia deloc sa mi-l tunda. Nu pot spune ca-s bucuroasa dar dupa ce m-am chinuit cu el ani de zile incercand sa-l fac sa stea intr-un fel... asm ajuns la concluzia ca mi-ar prinde bine o pauza si l-am tuns. Creste el!

Aha...am inteles....

Fetili...hai sa-l mai votam pe Alexandru lu' Lacry...e si ea suparata si sa-i facem o bucurie....eu am trimis la toti colegii de la serv...sa vedem ce iese....

Reamintesc adresa...votati Alexandru....
ALICE

Alice, avand in vedere cantitatea nu mi se pare mult...4 puncte pt pranz...e super ok....si asa e corect de calculat, mi-am consultat si eu lista.

Da,dar sa vezi cata a ramas.Ma apuca plansul.Trei firicele. sorry.gif
ina_ceva
Merci, ella!

give_rose.gif
axe10
CITAT(ALICE @ 20-04-2007, 11:44 AM) *

Da,dar sa vezi cata a ramas.Ma apuca plansul.Trei firicele. sorry.gif

Sunt convinsa...ce sa-i faci...eu am o boala cu pestele....

Sa plasez md:
-375g kefir(55kcal/3.3 fat)=4.9p
-2 rondele expandat=1p

Consum apa si ceai la greu...mai am o mandarina si un mar...in continuare...
Acasa...crap la cuptor cu legume...
Trebuia sa gatesc ceva...any ideeas?
michelle
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:00 PM) *

Din crap sau ..?

Eu nu m-am tinut neaparat cu dintii de dieta, dar am fost mai atenta la alimentatie si deja ma simt mai bine.
Nu stiu daca am slabit, nici nu am sa ma cantaresc. Incerc doar sa nu mananc de 30-40p blushing.gif
axe10
CITAT(michelle @ 20-04-2007, 12:13 PM) *

CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 12:00 PM) *

Din crap sau ..?

Eu nu m-am tinut neaparat cu dintii de dieta, dar am fost mai atenta la alimentatie si deja ma simt mai bine.
Nu stiu daca am slabit, nici nu am sa ma cantaresc. Incerc doar sa nu mananc de 30-40p blushing.gif

Nu ca pestele e deja facut....altceva...naiba stie ...cu puncte putine....
Sexymom
Pupicei fete frumoase. pupic.gif
Nana mie imi place mult de tot cum iti sta asa tunsa, cred ca parul scurt , dat cu gel si un pic zbarlit intinereste.
Si eu ma tundeam exact ca tine, dar de anul trecut mi-am lasat coama de leu ( asta pt ca un tus aici costa 20 de euro si mi se pare furt )).gif ) sa ma duc la coafor luna de luna.
Axe vrei sa gatesti ceva de regim????sau ce anume???
Pot sa iti scriu ca eu am facut carne de vita cu praz, morcovi si cartofi, am pus si putina vegeta.e o mancare delicioasa.
Pt. ceilalti membrii am gatit musaca de cartofi cu carne tocata de pui si am facut empanadilla( astea sunt pateuri umplute cu ton).
Si mai am pilaf de ieri.
axe10
CITAT(Sexymom @ 20-04-2007, 12:18 PM) *

Pupicei fete frumoase. pupic.gif
Nana mie imi place mult de tot cum iti sta asa tunsa, cred ca parul scurt , dat cu gel si un pic zbarlit intinereste.
Si eu ma tundeam exact ca tine, dar de anul trecut mi-am lasat coama de leu ( asta pt ca un tus aici costa 20 de euro si mi se pare furt )).gif ) sa ma duc la coafor luna de luna.
Axe vrei sa gatesti ceva de regim????sau ce anume???
Pot sa iti scriu ca eu am facut carne de vita cu praz, morcovi si cartofi, am pus si putina vegeta.e o mancare delicioasa.
Pt. ceilalti membrii am gatit musaca de cartofi cu carne tocata de pui si am facut empanadilla( astea sunt pateuri umplute cu ton).
Si mai am pilaf de ieri.

Da...daca se zburleste e mai bine...da sa nu se imbrace neadecvat...

carne de vita...bun...puncte putine...voi cum alegeti carnea de vita sa stiti ca se fierbe...?

Sa-l votam pe Alexandru...l-am urcat pe locul 2 impreuna cu colegii mei....hai sa o veselim pe Lacry....

Sa-l votam pe Alex....

Nu stiu ce m-a apucat dar e trista...ala micu s-a lovit in cadere...hai s-o ridicam noi...

Sexymom
Votat copil frumos.
Axe eu fierb carnea in oala sub presiune, nu cumpar muschii sau file, iau pulpa sau antricot.
axe10
CITAT(Sexymom @ 20-04-2007, 12:34 PM) *

Votat copil frumos.
Axe eu fierb carnea in oala sub presiune, nu cumpar muschii sau file, iau pulpa sau antricot.

Eu nu am...parca mi-e frica de ea...de oala...stiu ca sunt inapoiata dar ce sa-i faci...pana la urma o sa-mi iau..macar pt vita s-o folosesc.

offtopic.gif rau de tot dar nu ma pot abtine....cititi si ...

.important
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.