Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina,dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14" alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de50 de ani. Draga mea, cred ca avem o problema!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus:
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie,
> sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea...
> Primavara.
> Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierul cu o
> racheta sub brat.
> - Ce faci, greierasule?
> - Merg la un tenis cu baietii.
> - Bai, bai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare ca nu stiu ce-ti fac!
> - Da, da, bine....
> Toamna.
> Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul,
> cu o chitara sub brat. - Ce faci ma?
> - Ma duc sa cant cu baietii in parc.
> - Bine ma, la munca nu vii... Ai grija! O sa vina iarna!
> Vine iarna.
> Furnicuta statea in pridvor cu un sal in jur si cu un ceai fierbinte
> cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul.
> - Ce faci greierasule?
> - Uite ma duc la Paris sa cant. Am avut succes in parc...
> - Bine ma, bafta si daca il vezi pe unul Toparceanu zi-i ca-mi bag "...."
> in fabula lui

Un cuplu decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Caraibe, la acelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani.
Datorita unor probleme de serviciu, sotia n-a putut calatori cu sotul ei, ramanand sa-l ajunga din urma cateva zile mai tarziu.
Cand sotul a ajuns acolo, s-a cazat la hotel, si observa cu uimire ca in camera era un calculator conectat la internet, atunci sotul a decis sa-i scrie un e-mail sotiei sale, dar a gresit o litera din adresa si fara sa-si dea seama e-mailul a fost trimis la alta adresa. E-mailul ajunge din greseala la o vaduva care tocmai a venit
de la inmormantarea sotului sau, si citind mailul respectiv a lesinat instantaneu.
Baiatul vaduvei intrand in camera, si-a gasit mama lesinata fara cunostinta langa calculator, pe al carui ecran se putea citi :
" Draga mea sotie, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita si relaxanta asa cum a fost a mea !
PS: Te rog nu-ti lua multe haine cu tine, deoarece aici este o caldura infernala !!!"