Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
himere2005
HEHE, Axe, si tu la fel ca mine....in legatura cu oala )).gif
felicitari deea, axe,tzutzi si celor care mai slabesc. eu trebuie sa ma mobilizez ca ma strang toate hainele. voi ziceti ca sunt slaba, dar pe 28 am nunta si fusta mi se ridica pe solduri de stramta ce e doh.gif
peach, am ramas fara cuvinte la gestul tau floare.gif
ella, multa bafta in alegerea deciziei
michelle
CITAT(himere2005 @ 20-04-2007, 12:59 PM) *

voi ziceti ca sunt slaba, dar pe 28 am nunta si fusta mi se ridica pe solduri de stramta ce e doh.gif

lasa mey sa se vada piciorul naughty.gif

Axe, ai putea sa faci mancare de stevie iumm iummm.
axe10
CITAT(michelle @ 20-04-2007, 01:07 PM) *

CITAT(himere2005 @ 20-04-2007, 12:59 PM) *

voi ziceti ca sunt slaba, dar pe 28 am nunta si fusta mi se ridica pe solduri de stramta ce e doh.gif

lasa mey sa se vada piciorul naughty.gif

Axe, ai putea sa faci mancare de stevie iumm iummm.

Buna si aia...dar am ciorba de bolbotine...carnita imi trebe ca altfel mi-e foame...
Nana
CITAT(Sexymom @ 20-04-2007, 12:18 PM) *

Nana mie imi place mult de tot cum iti sta asa tunsa, cred ca parul scurt , dat cu gel si un pic zbarlit intinereste.

Multymesc Sexy... adevarul este ca toti m-au complimentat ca-mi sta ma bine asa... o sa-l las totusi putintel mai lung dar nu foarte.
michelle
CITAT(axe10 @ 20-04-2007, 01:08 PM) *

Buna si aia...dar am ciorba de bolbotine...carnita imi trebe ca altfel mi-e foame...

Eu prestez cu mamaliguta grin.gif sau cu ou ochi
ALICE
Eu cumpar carne de vita -gulas.Bucatele mici taiate gata,fara grasime.Se fierb repede
axe10
Meci Miha...si mie imi place.

CITAT(ALICE @ 20-04-2007, 01:18 PM) *

Eu cumpar carne de vita -gulas.Bucatele mici taiate gata,fara grasime.Se fierb repede

Buna idee, nu am incercat pana acum....
himere2005
alice. imi place fotografia de la avatar.
nana, eu zic o idee mai lung dar nu foarte ca ti-ar sta bine. cam cum il avea teo inainte
ina_ceva
- Tata, care este diferenta dintre prosperitate si criza ? - intreaba Bula.
- E simplu fiule. Prosperitate inseamna Mercedes, sampanie, amanta.
Criza inseamna metrou, sifon, maica-ta.
ALICE
E facuta de Pasti.Am micit-o ca sa intre aici
May
Neatza domnitze frumoase biggrin.gif

Stiu sa fac mancare, stiu sa calc, fac curat, iti jumul si iarba din gradina numai sa ma infiezi, Sorina give_rose.gif

Nu stiu ce se intampla cu mine, aseara iar am visat ca faceam sex... cu fostul prieten! doh.gif si serios ca nu duc lipsa in viata reala.... cred ca sunt in calduri wacko.gif

himere cand ne arati pantofii? naughty.gif
michelle
Alice, iti sta foarte bine in fusta

Bula si Strula mergeau pe strada. La un moment dat, Strula zice:
- Ma Bula, e adevarat ca ai intrat in Partidul Democrat?
Bula se uita oripilat la talpile pantofilor lui si intreaba:
- In ce zici c-am intrat, ma?
ALICE
CITAT(michelle @ 20-04-2007, 02:19 PM) *

Alice, iti sta foarte bine in fusta

Da,ca ma strange bine,si nu se vad grasimile
michelle
E important sa stii ce te avantajeaza si ce nu.

Doi prieteni, manageri a doua interprinderi falimentare, discuta despre duritatea economieie de piata. La un moment dat, unul ii spune celuilalat:
- Inchipuie-ti, prietene! De jumatate de an nu le mai dau salarii lucratorilor, iar ei tot vin la serviciu!
- Pai, stii ce? Ia pune-le tu taxa de intrare!
axe10
CITAT(michelle @ 20-04-2007, 02:23 PM) *

E important sa stii ce te avantajeaza si ce nu.

Doi prieteni, manageri a doua interprinderi falimentare, discuta despre duritatea economieie de piata. La un moment dat, unul ii spune celuilalat:
- Inchipuie-ti, prietene! De jumatate de an nu le mai dau salarii lucratorilor, iar ei tot vin la serviciu!
- Pai, stii ce? Ia pune-le tu taxa de intrare!

Se duc ca vacile....sau boii.
peach
CITAT(Maybeline @ 20-04-2007, 01:12 PM) *

Stiu sa fac mancare, stiu sa calc, fac curat, iti jumul si iarba din gradina numai sa ma infiezi, Sorina give_rose.gif

Mey sa-ti traiasca neamul avem masina de tuns iarba..dar pe tine te infiez numai sa te vad cum o jumuli )).gif )).gif )).gif )).gif
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
buretel
Imagine
pupic.gif
Pisik
Buna frumoaselor! Am revenit si eu. A fost mega obositor, sunt cam ametita cred ca ma bag un pic in pat. Am fost la Frankfurt, la lansarea unei super limuzine de la Lexus, o masina ale carei scaune din spate fac masaj la spate, shiatsu si inca un tip, si vibreaza scaunu in timpul asta. Asa ca azi dimineata stateam ca purcica pe scaunul ala si eram masata la spate admirind Frankfurtul din masina (asa cum vad eu toate orasele cand plec, ca nu pot spune ca am pus piciorul in Frankfurt decat in aeroport)
Cu mancatul am stat relativ rezonabil, ieri cred ca am festelir-o ca am mancat f tarziu si ne-au dat aia numai fitosenii, pline de sosuri zaharoase si alte prostii, noroc ca nu a fost f mult. Oricum, de dulciuri nu m-am atins, am pacatuit insa cu ceva alune de pamant si castane prajite (delicioase, nu mancasem)
O sa incerc sa recompun meniul cat de cat la mine in jurnal

Pupici pupic.gif
Week-end placut!
May
Bine ai venit Pisik cheer.gif cheer.gif cheer.gif

M-a pus devil.gif sa intru pe idieta unde stiam sigur ca o sa citesc numai tampenii dar asta le intrece pe toate. O pustoaica proasta, ca nu ii pot spune altfel, are 10 kile de slabit si s-a gandit ea sa se apuce de fumat ca sa slabeasca mai repede si si-a propus 1-2 tigari pe zi pana slabeste doh.gif Doamne ca daca ar fi fii-mea as juca-o in picioare mad.gif

buretel multumim give_rose.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 20-04-2007, 06:21 PM) *

Bine ai venit Pisik cheer.gif cheer.gif cheer.gif

M-a pus devil.gif sa intru pe idieta unde stiam sigur ca o sa citesc numai tampenii dar asta le intrece pe toate. O pustoaica proasta, ca nu ii pot spune altfel, are 10 kile de slabit si s-a gandit ea sa se apuce de fumat ca sa slabeasca mai repede si si-a propus 1-2 tigari pe zi pana slabeste doh.gif Doamne ca daca ar fi fii-mea as juca-o in picioare mad.gif

buretel multumim give_rose.gif

Stai linistita ca nu e singura de genul asta! Si eu le povesteam acum cateva saptamani la fete de tipa de la alimentara care tot de asta s-a apucat de fumat! M-am certat cu ea cred jumatate de ora, incercand sa ii bag mintile in cap. Pana la urma am renuntat! Nici macar cand i-am zis ca sunt grasi care sunt fumatori de ani de zile,tot nu a priceput. Asa ca am lasat-o in plata domnului, ca isi cheltuie banii ei nu ai mei
Tzutzi80
CARDURILE SI HOROSCOPUL

Poate parea bizar, dar unii analisti bancari sunt de parere ca semnele astrale pot influenta obiceiurile de plata ale posesorilor de carduri. Leii uita PIN-ul, iar gemenii sunt o "catastrofa" in domeniul financiar.

Potrivit no-cash.ro, citat de Bankingnews, Asociatia de Plati din Marea Britanie (APACS) a publicat recent un studiu, "Horoscopul Platilor", cu privire la obiceiurile de plata ale britanicilor care poseda carduri de credit sau de debit.

STUDIU

Studiul are la baza o cercetare de piata, efectuata pe un esantion de 2.000 de consumatori adulti, si scoate in evidenta tendinte interesante si particularitati in comportamentul de plati, in functie de apartenenta la unul sau altul dintre cele 12 semne zodiacale.

METICULOSI, PRICEPUTI
Taur
Este extrem de meticulos cu finantele sale, dar sufera de o lene sfasietoare.
Fecioara
Adora sa-si inspecteze situatia financiara macar o data pe luna, in special online.
Scorpion
Este semnul cardului de debit, cu un mare apetit pentru acest intrument de plata.

RESPONSABILI, DAR CU LIMITE

Capricorn
Responsabil din punct de vedere financiar, dar uita sa-si plateasca datoriile.
Pesti
Isi plateste integral datoriile si isi administraza bine situata sa financiara.
Sagetator
Nu e prea organizat, dar isi plateste datoriile si isi verifica extrasul de cont.

ASA SI-ASA

Balanta
Nu e prea interesat sau atent la detalii in privinta managementului financiar.
Varsator
Ii place si numerarul, si cardul, dar mai are de lucrat la finantele personale.
Rac
Adora carnetul de cecuri si, de cele mai multe ori, respinge numerarul la plata.

CATASTROFE IN FINANTE

Gemeni
Semn zodiacal sub orice critica, in privinta organizarii finantelor proprii.
Leu
Cel mai slab la administrarea PIN-urilor la cardurile pe care le utilizeaza.
Berbec
Consecvent, si nu prea cu finantele. Nu se descurca cu verificarea situatiilor financiare.

P.S.Eu, ca un leu care se respecta....intradevar nu tin minte Pinurile doh.gif SI ca sa fiu sincera....nici cu parolele nu stau prea bine doh.gif doh.gif
May
Si eu sunt Leu si ultimul lucru pe care l-as uita ar fi PIN-ul blink.gif
Pisik
Un alt exemplu de cretinism de pe idieta
"vai, nu se poate! am mers in bucatarie sa imi iau un mar si m-am uitat in frigider si ea o farfurie cu capsuni si am luat una si dupa ce am bagat-o in gura mi-am dat seama ca era prea dulce...era cu ZAHAR. si am scuipat-o si mi-am clatit gura."
blink.gif
cat Doamne iarta-ma zahar poa sa fie pe o capsuna??? cred ca se si pierde in sange pana sa ajunga sa se "depuna" blink.gif
Bine, asta pe langa persoane care manaca numai ores si se plang ca au pacatuit cu 2 linguri de salata blink.gif
Mare ti-e gradina!!!
Tzutzi80
Dupa 25 de ani de casatorie , intr-o zi mi-am privit sotia si i-am spus:
- Iubito, acum 25 de ani stateam cu chirie, aveam o masina ieftina,dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor cu ecran de 14" alb-negru, dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani. Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare un TV color cu plasma. Dar dorm acum cu o femeie de50 de ani. Draga mea, cred ca avem o problema!
Sotia mea fiind o femeie inteleapta, mi-a spus:
- Tu du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou cu chirie,
> sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea...

> Primavara.
> Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierul cu o
> racheta sub brat.
> - Ce faci, greierasule?
> - Merg la un tenis cu baietii.
> - Bai, bai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare ca nu stiu ce-ti fac!
> - Da, da, bine....
> Toamna.
> Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul,
> cu o chitara sub brat. - Ce faci ma?
> - Ma duc sa cant cu baietii in parc.
> - Bine ma, la munca nu vii... Ai grija! O sa vina iarna!
> Vine iarna.
> Furnicuta statea in pridvor cu un sal in jur si cu un ceai fierbinte
> cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul.
> - Ce faci greierasule?
> - Uite ma duc la Paris sa cant. Am avut succes in parc...
> - Bine ma, bafta si daca il vezi pe unul Toparceanu zi-i ca-mi bag "...."
> in fabula lui smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

Un cuplu decide sa-si petreaca concediul pe o plaja din Caraibe, la acelasi hotel unde si-au petrecut luna de miere acum 20 de ani.
Datorita unor probleme de serviciu, sotia n-a putut calatori cu sotul ei, ramanand sa-l ajunga din urma cateva zile mai tarziu.
Cand sotul a ajuns acolo, s-a cazat la hotel, si observa cu uimire ca in camera era un calculator conectat la internet, atunci sotul a decis sa-i scrie un e-mail sotiei sale, dar a gresit o litera din adresa si fara sa-si dea seama e-mailul a fost trimis la alta adresa. E-mailul ajunge din greseala la o vaduva care tocmai a venit

de la inmormantarea sotului sau, si citind mailul respectiv a lesinat instantaneu.
Baiatul vaduvei intrand in camera, si-a gasit mama lesinata fara cunostinta langa calculator, pe al carui ecran se putea citi :
" Draga mea sotie, am ajuns bine. Probabil te va surprinde sa primesti vesti de la mine pe aceasta cale, dar acum au calculator aici si poti trimite mesaje persoanelor dragi. Doar ce-am ajuns si am verificat ca totul sa fie pregatit pentru venirea ta, vinerea viitoare. Abia astept sa te vad si sper ca aceasta calatorie sa fie la fel de linistita si relaxanta asa cum a fost a mea !
PS: Te rog nu-ti lua multe haine cu tine, deoarece aici este o caldura infernala !!!"
himere2005
'seara grin.gif
may, acum incerc sa pun imaginile cu pantofii ca nu mai am rabdare pana maine, stiti cum sunt eu entuziasmata cand cumpar ceva grin.gif sper sa va placa rolleyes.gif
Imagine
si dintr-o parte
Imagine
o seara placuta in continuare

BLUELIFE
Ceaoo,fetele,eu inca la lucru bad.gif bad.gif bad.gif am intrat sa va salut si plec ca am mult de lucru.Himere Super pantofii w00t.gif Va mai citesc maine.pupici wink1.gif
Pisik
CITAT(himere2005 @ 20-04-2007, 09:02 PM) *

'seara grin.gif
may, acum incerc sa pun imaginile cu pantofii ca nu mai am rabdare pana maine, stiti cum sunt eu entuziasmata cand cumpar ceva grin.gif sper sa va placa rolleyes.gif
Imagine
si dintr-o parte
Imagine
o seara placuta in continuare

F frumosi sa ii porti sanatoasa pupic.gif
axe10
CITAT(Pisik @ 20-04-2007, 05:45 PM) *

Buna frumoaselor! Am revenit si eu. A fost mega obositor, sunt cam ametita cred ca ma bag un pic in pat. Am fost la Frankfurt, la lansarea unei super limuzine de la Lexus, o masina ale carei scaune din spate fac masaj la spate, shiatsu si inca un tip, si vibreaza scaunu in timpul asta. Asa ca azi dimineata stateam ca purcica pe scaunul ala si eram masata la spate admirind Frankfurtul din masina (asa cum vad eu toate orasele cand plec, ca nu pot spune ca am pus piciorul in Frankfurt decat in aeroport)
Cu mancatul am stat relativ rezonabil, ieri cred ca am festelir-o ca am mancat f tarziu si ne-au dat aia numai fitosenii, pline de sosuri zaharoase si alte prostii, noroc ca nu a fost f mult. Oricum, de dulciuri nu m-am atins, am pacatuit insa cu ceva alune de pamant si castane prajite (delicioase, nu mancasem)
O sa incerc sa recompun meniul cat de cat la mine in jurnal

Pupici pupic.gif
Week-end placut!

Bine ai revenit Pisiceala...e...asa e unii..se plimba chiar si cu masina..ca e sub 50...prin Frankfurt si sunt masati la spate....hai ca ma duc sa vad ce ai scris la catastiful tau....

We placut fetili....ca eu lucrez....
May
Super himere cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pisik lasa mai ca si eu am tinut cura aia idioata cu orez si il mancam cu bulion si una imi zicea ca degeaba mai tin cura daca nu sunt in stare sa nu trisez doh.gif Bine ca m-am trezit grin.gif
Pisik
CITAT(Maybeline @ 20-04-2007, 09:59 PM) *

Super himere cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pisik lasa mai ca si eu am tinut cura aia idioata cu orez si il mancam cu bulion si una imi zicea ca degeaba mai tin cura daca nu sunt in stare sa nu trisez doh.gif Bine ca m-am trezit grin.gif

Chiar ca bine! Cum sa mananci numai orez, pai una ca te constipi ca naiba si a doua ca mie, in ciuda faptului ca e fainoasa, nu mi se pare ca orezu tine de foame

Axe, spor la treaba!
Pisik
N, May, ca m-ai instigat si acuma parca gasesc numai aberatiile pe site-ul ala
Ia auziti aici - "mie nu-mi plac merele,de fiekre data knd mananc unul simt k mi se intoarce stomacul pe dos si de fiekre data knd mi-e foame,mananc unul k stiu k mi se face rau dupa si nu-mi mai tb nimik"

"buna ziua
eu am slabit 7 kg in 14 zile
dar mi-am dereglat tot organismul
si m-am ingrasat din nou
nu stiu de ce ma ingras asa de repede si slabesc foarte greu.poate stiti voi o cura de schimbare a metabolismului" si raspunsul

"Oh Doamne,eu kre credeam k dak slabesti repede nu patesti nimik... cauta vreun nutritionist sau incearca sa mananci sanatos de fiekre data knd ti-e foame:("

blink.gif
Sexymom
Himere nu iti rupi nasul cu tocurile astea? eu daca sunt mai inalta cu 2 cm de pamant ametzesc, dau cu stangul in dreptul si ma impiedic, numai la nuna mea am fost pe tocuri, asta ca nu am gasit adidasi albi lol.gif
Sunt super frumosi pantofii, sa ii porti sanatoasa.
bubbles
Neata yahoo.gif .F misto pantofi Himere.
Un week frumos sa aveti
otilici
Buna dimineata! floare.gif
Himere,sunt tare frumosi pantofiorii,cred ca-s si comozi.Sa-i porti sanatoasa pupic.gif
Mi-am luat si eu anul trecut o pereche de pantofiori in genul asta si inca nu imi incape piciorul in ei sad.gif
axe10
Buna dimineata doamnelor neuronate!
Am intrat pe aici sa va citesc si pentru ca nu ma pot abtine sa va zic....
a scazut sub 79kg din nou....yuppy....ca de cand astept...de vreo 3 saptamani ma chinui...
.....
nu ca ar fi o mare realizare...dar e a mea...78.7 arata din nou cantarul...si de data asta nu-l mai las sa urce cum am facut pana acum!

Am inteles ca daca VREI INTRADEVAR se poate...nu era pe deplin convinsa....puf...ce face o pereche de pantaloni.!!!!!...ce m-am enervat ca nu mi-au mai venit.....

Pai ce ne fac kg pe noi sau noi pe ele....sa se duca in masa....ca nu le mai vreau....
daconst
Felicitari,Axe!!! cheer.gif
Stiu cum e sa astepti multa vreme o schimbare,care poate nu prea mare,dar iti da siguranta ca se poate.

Himere,sa porti sanatoasa pantofiorii si sa-i tocesti pe la nunti! blum.gif

Anca
,multumim! pupic.gif

Doamne ca eu am si uitat de idieta de cind n-am mai intrat.Dar la ce citesc la voi,nici nu-mi pare rau. grin.gif
dany
Buna dimineata !!

Super frumosi pantofii , Himere ! Sa-i porti cu placere .

Felicitari , axe !!!

Noi am primit ieri cheile de la casa si am fost la restaurant cu toata gasca ( am sarbatorit si aniversarea a 6 ani de casnicie ) si am ajuns acasa la ora 1 azi-noapte )).gif .

De azi smotru si munca scrie pe noi . Mi-am pus si ticker si sper ca munca multa ( de pe 2 mai incep si job-ul ) + mancare sanatoasa sa ma ajute sa ajung acolo unde am fost anul trecut .

Sa aveti un WE placut !!
himere2005
multumesc mult de aprecieri, nu stiu daca mai stiu sa merg pe tocuri ca mai mult in ghete fara toc si adidasi am mers de cand s-a nascut bia iar evenimente am avut cand si cand grin.gif de abia reusesc sa disting ce scrieti ca iar face figuri placa video, ma bucur totusi ca am reusit macar sa intru pe net biggrin.gif
la munca cu tine dany de acum blum.gif si eu as vrea in toamna sa dau cu un var in camera la bia sa-i fac camera portocalie, insa as vrea sa izolez mai intai peretii exteriori si nu stiu daca o sa am finante. a aparut mucegaiul intr-un colt sad.gif
pisik, mama a zis ca ne da ea bani numai sa mergem s-o reprezentam ca i se pare obositor sa stea toata noaptea iar de dansat ea nu danseaza decat daca o invita cineva la blues, asa ca m-am scos )).gif fratele meu e cavaler de onoare cica blum.gif ....am mare nevoie de petrecerea asta sa mai ies din rutina...
ce faceti de 1 mai? eu as vrea la un gratar...tare bine ma simt in natura
May
Neatzaaaaa a venit si ratza )).gif

M-am facut si eu frumoasa, adica din Cruela m-am transformat in mama vitrega a lui Alba-ca-Zapada wacko.gif dar macar e un pas inainte. Azi am o zi cu enspe lucrui de facut. Imediat ce iese Remy de la dus merge sa ne tragem in blitz ca ne trebuie poze pt cardurile de identitate si domnu` vrea sa se imbrace in maiou domne` ca e cald afara doh.gif dar fara camasa nu merge cu mine la pozat! devil.gif . Apoi mergem sa facem cumparaturile, trebuie sa imi pictez unghiile, sa mi-o trag la xerox cu pasaportul si apoi, pe seara, mergem la o onomastica rolleyes.gif

dany super .. nu-i asa ca ale tale chei zangane cel mai frumos? cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daca mai ziceam o data ``mergem`` bateam recordul la repetari doh.gif
himere2005
distractie placuta may! sa ne spui ce reactie are la primirea curelei sarbatoritul wink1.gif
himere2005
am gasit pe net

cica la Iantu s-a intamplat asta:

Un baietel pe scaunul de "tortura" :

Iantu intreaba : Cu cine dormi tu ?
Copilul : Cu tata .
Iantu : De ce ?
Copilul: Pentru ca cu mama mi-e frica .
Camerele de luat vederi se mutau cand pe copil cand pe parinti .
Iantu : Dar de ce ti-e frica ?
Copilul : Sa nu-mi manince cucul , pentru ca am vazut-o eu intr-o seara cum i-a mancat cucul lui tata .
axe10
CITAT(himere2005 @ 21-04-2007, 11:49 AM) *

multumesc mult de aprecieri, nu stiu daca mai stiu sa merg pe tocuri ca mai mult in ghete fara toc si adidasi am mers de cand s-a nascut bia iar evenimente am avut cand si cand grin.gif de abia reusesc sa disting ce scrieti ca iar face figuri placa video, ma bucur totusi ca am reusit macar sa intru pe net biggrin.gif
la munca cu tine dany de acum blum.gif si eu as vrea in toamna sa dau cu un var in camera la bia sa-i fac camera portocalie, insa as vrea sa izolez mai intai peretii exteriori si nu stiu daca o sa am finante. a aparut mucegaiul intr-un colt sad.gif
pisik, mama a zis ca ne da ea bani numai sa mergem s-o reprezentam ca i se pare obositor sa stea toata noaptea iar de dansat ea nu danseaza decat daca o invita cineva la blues, asa ca m-am scos )).gif fratele meu e cavaler de onoare cica blum.gif ....am mare nevoie de petrecerea asta sa mai ies din rutina...
ce faceti de 1 mai? eu as vrea la un gratar...tare bine ma simt in natura

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif naughty.gif naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif

ce repede a reactionat copilul...haha...nu cred ca e adevarat....
antonia05
CITAT(himere2005 @ 21-04-2007, 03:48 PM) *

am gasit pe net

Copilul : Sa nu-mi manince cucul , pentru ca am vazut-o eu intr-o seara cum i-a mancat cucul lui tata .

Aoleu!!!!!!!!!! blink.gif baby.gif ohmy.gif wacko.gif lol.gif
crissy
CITAT(otilici @ 21-04-2007, 10:16 AM) *

Buna dimineata! floare.gif
Himere,sunt tare frumosi pantofiorii,cred ca-s si comozi.Sa-i porti sanatoasa pupic.gif
Mi-am luat si eu anul trecut o pereche de pantofiori in genul asta si inca nu imi incape piciorul in ei sad.gif

Imi cer scuze ca te abodez asa... fara sa ne cunoastem prea bine. Daca inca mai ai picioarele umflate dupa nastere, nu ar fi rau sa-ti faci niste dozari hormonale. Eu am patit-o ca la 9 luni dupa nastere eram ca un butoi plic cu apa. floare.gif

CITAT(axe10 @ 21-04-2007, 10:18 AM) *

Am inteles ca daca VREI INTRADEVAR se poate...nu era pe deplin convinsa....puf...ce face o pereche de pantaloni.!!!!!...ce m-am enervat ca nu mi-au mai venit.....
Pai ce ne fac kg pe noi sau noi pe ele....sa se duca in masa....ca nu le mai vreau....

Eu sapt viitoare merg la o nunta si nu ma mai incape rochia pe care mi-am cumparat-o acum o luna caramida.gif

CITAT(himere2005 @ 21-04-2007, 02:48 PM) *

am gasit pe net

blink.gif Moama, si astia nu au taiat la montaj?
ramonavlas
Remember me???? )).gif
Am avut o saptamana plina, dar in care m-am mai si relaxat. Ieri am fost pe o terasa cu niste prieteni. Uneia dintre fete i s-a facut foame. Unde sa mergem sa mancam. La Brasov, zice ea. Eu: chiar pana la Brasov??? (sunt 180 de km). Am pornit inspre Brasov, nu a trebuit sa zica de 2 ori. Pe drum ne-am razgandit. Am ajuns la Danes. Un loc SUPERB!!!! Am mancat, ne-am plimbat, am calarit )).gif si seara ne-am intors in oras. Am hotarat ca de 1 Mai acolo sa mergem.
Saptamana viitoare pe vremea asta voi avea niste emotii.......vine babuinul acasa....da sa vina odata ca nu mai rezistam asa departe unul de celalalt.
In rest sunt bine, munca si acasa....noroc cu iesirile astea spontane.
Ella[b], sper ca esti mai bine, te asteptam cu noutati. Ai PM.
WE placut tuturor.
May
Cine e Ramona? blink.gif Imi amintesc de o fata ramona care isi astepta iubitul dar nu am mai auzit de mult timp de ea... sa fie chiar ea? blink.gif )).gif pupic.gif

himere tare curioasa sunt si eu hug.gif

ramonavlas
CITAT(Maybeline @ 21-04-2007, 05:24 PM) *

Cine e Ramona? blink.gif Imi amintesc de o fata ramona care isi astepta iubitul dar nu am mai auzit de mult timp de ea... sa fie chiar ea? blink.gif )).gif pupic.gif

himere tare curioasa sunt si eu hug.gif

hug.gif Da, eu sunt...inca in asteptare...dar saptamana viitoare pe vremea asta, el e in drum spre mine si ma pregatesc si eu sa fiu in drum spre FERICIRE.
axe10
Votati si voi pe Alexandru...va dau eu linkul daca nu-l aveti....hai ca nu mai sunt multe zile....
Ba, eu chiar asi fi buna de PR...

Votati bb pt Lacry....
anaoi
aaaaaaaaaaaaa huh.gif

pai neuroni de neuroni sunteti voi???? unsure.gif daca nu e dylly aici nu il vvoteaza nimeni pe alexandru. mad.gif ..ia hai, puneti mana pe tatstaura si mouse si dati-i drumul. ne mai trebuie 30 de voturi sa ail ajungem pe cel de pe primul loc.... cheer.gif
dati-i bataie...se poate sa dezamagim noi baiatul? give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.