Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 21-04-2007, 08:56 PM) *

aaaaaaaaaaaaa huh.gif

pai neuroni de neuroni sunteti voi???? unsure.gif daca nu e dylly aici nu il vvoteaza nimeni pe alexandru. mad.gif ..ia hai, puneti mana pe tatstaura si mouse si dati-i drumul. ne mai trebuie 30 de voturi sa ail ajungem pe cel de pe primul loc.... cheer.gif
dati-i bataie...se poate sa dezamagim noi baiatul? give_rose.gif

Helllllllooooooooooooo Dilly!Bine ai revenit!Dau o cafa ca tocmai am primit una de la sotul meu,eu fiind inca la lucru sorry.gif Si ier ,pana la 2.00 si azi de la 8.50 sorry.gif Ma duc sa va citesc din urma pana fumez o tigara dupa care am sa ies ca am mult de lucru. sorry.gif sorry.gif Va pup,sa aveti un WE supeeer floare.gif

CITAT(crissy @ 21-04-2007, 03:37 PM) *

CITAT(otilici @ 21-04-2007, 10:16 AM) *

Buna dimineata! floare.gif
Himere,sunt tare frumosi pantofiorii,cred ca-s si comozi.Sa-i porti sanatoasa pupic.gif
Mi-am luat si eu anul trecut o pereche de pantofiori in genul asta si inca nu imi incape piciorul in ei sad.gif

Imi cer scuze ca te abodez asa... fara sa ne cunoastem prea bine. Daca inca mai ai picioarele umflate dupa nastere, nu ar fi rau sa-ti faci niste dozari hormonale. Eu am patit-o ca la 9 luni dupa nastere eram ca un butoi plic cu apa. floare.gif

CITAT(axe10 @ 21-04-2007, 10:18 AM) *

Am inteles ca daca VREI INTRADEVAR se poate...nu era pe deplin convinsa....puf...ce face o pereche de pantaloni.!!!!!...ce m-am enervat ca nu mi-au mai venit.....
Pai ce ne fac kg pe noi sau noi pe ele....sa se duca in masa....ca nu le mai vreau....

Eu sapt viitoare merg la o nunta si nu ma mai incape rochia pe care mi-am cumparat-o acum o luna caramida.gif

CITAT(himere2005 @ 21-04-2007, 02:48 PM) *

am gasit pe net

cica la Iantu s-a intamplat asta:

Un baietel pe scaunul de "tortura" :

Iantu intreaba : Cu cine dormi tu ?
Copilul : Cu tata .
Iantu : De ce ?
Copilul: Pentru ca cu mama mi-e frica .
Camerele de luat vederi se mutau cand pe copil cand pe parinti .
Iantu : Dar de ce ti-e frica ?
Copilul : Sa nu-mi manince cucul , pentru ca am vazut-o eu intr-o seara cum i-a mancat cucul lui tata .

blink.gif Moama, si astia nu au taiat la montaj?

Au sistat o vreme emisiunea ,tin minte si eu lol.gif

Votat BB neuron,plecat.Pa! cheer.gif
axe10
CITAT(anaoi @ 21-04-2007, 08:56 PM) *

aaaaaaaaaaaaa huh.gif

pai neuroni de neuroni sunteti voi???? unsure.gif daca nu e dylly aici nu il vvoteaza nimeni pe alexandru. mad.gif ..ia hai, puneti mana pe tatstaura si mouse si dati-i drumul. ne mai trebuie 30 de voturi sa ail ajungem pe cel de pe primul loc.... cheer.gif
dati-i bataie...se poate sa dezamagim noi baiatul? give_rose.gif

Dylly-ca...bine ai venit mamica...mai mobilizeaza si tu lumea ca eu imi bat capul pe aici....si iar e pe doi...

Ce distractii ai la activ?

Si pt ca m-am facut fata cuminte...plasez meniul pe ziua de azi:

strudel mere-20g-1.3p
cafea-0p
lapte 0.1%-50ml-0.25p
wasa-3.5 buc-1.75p
br H fitness-o felie-1p
iaurt 0.1%-200ml-1p
salam victoria-17g-1.7p
paste de porumb-220g-3.7p
sos cu busuioc-100g-1.2p
salata verde+castraveti-1p de la ulei
para-0p
extrafructe-1p
covrig uscat-20g-1p
brifcor-200ml-1p
icre hering-20g-3p am pus eu...daca ma ajuta putin cineva...eu nu am gasit pe nicaieri info despre icre...s-a discutat acum zeci de mii de pagini...Miha ma ajuti....icrele sunt de cumparat si asta e cantitatea cantarita consumata.

Total:18.9 din 20

Am facut saptamana asta economie in total de 6.85p....o sa marasfat maine daca vine Amalia sau poate ma intalnesc cu o prietena sa beau o cafea....cine ma cunoaste stie ce fel de cafea.... naughty.gif naughty.gif

Si altceva...nu trebuie sa trec la 19p...no way...tocmai cand mai schimb prefixul odata trebuie sa scad un punct....deh...nimeni nu m-a avertizat....despre ce discutam noi acum...aici pe forum....deocamdata discut eu singura...dar in general asa...cam despre ce vorbim...?!!!!!
Ella79
CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 09:40 AM) *

salutare fetelor!
ella, te admir pt cata rabdare poti sa ai cu prietenul tau. sper sa se rezolve in bine cat mai curand!

Anca, iti multumesc, dar n-ai de ce sa ma admiri. E doar lasitate, slabiciune, lipsa de putere si de vointa. Nici eu n-am crezut ca sunt atat de slaba si de dependenta de un om. Am crezut tot timpul despre mine ca sunt puternica si pot sa iau decizii cerebrale. Dar se vede treaba ca nu pot.... E foarte greu dupa 10 ani, nici nu-ti poti imagina cat de greu.

Intre timp nu s-a mai intamplat nimic notabil. El se comporta aproape ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Iesim la cafenele, la film, la masa, cu prietenii sau fara, ne vedem, maine mergem cu rolele in parc... Nu mai zice nimic iar eu ma simt cu ghilotina deasupra capului. Cand il vad ca deschide gura... deja ma gandesc la ce ar putea urma. Va dati seama cat de patetica sunt...
O sa fiu plecata 2 saptamani din tara, 7 zile la Roma, o zi in tara si dupa aia inca 3 zile la Bruxelles. Deja ma gandesc la plecarile astea ca la gura mea de aer. Daca ne despartim pana atunci... plecarea o sa ma ajute sa nu ma mai gandesc doar la el. Daca nu ne despartim.... plecarea poate o sa ma ajute sa gandesc mai limpede.

Sunt dezorientata si dezechilibrata. Frecventez in acelasi timp biserica, psihologul si un parapsiholog. Prietenele mele sunt in linie directa cu mine, vorbim la telefon non-stop, si ziua si noaptea. Nu pot sa dorm sau sa mananc si deja sunt livida la fata si am slabit 4 kile. Imi dau seama si singura cat rau imi fac, nu trebuie sa mi-o spuna nimeni. Dar pur si simplu nu pot altfel...
anca veselie
ella, ai grija de tine... nu imi pot imagina ce simti exact, sigur ca este foarte greu, dar nimeni si nimic nu ar trebui sa aiba acest efect asupra ta. TU esti cea mai importanta, gandeste-te la chestia asta. el nu isi da seama cat suferi? mi se pare ca este extrem de egoist in aceasta situatie..
Anna
Ella..am citit ce s-a scris aici, imi pare f rau, si te inteleg in mare parte, inteleg ce simti acum si cred ca este f confuz si haotic. Si fetele au dreptate in ce spun, insa e f greu sa si pui in practica. E f greu sa iei decizi, sa fii convins de ceea ce vrei sa faci, sa stii ca ai ales si actionat cum trebuie. De aceea iti doresc sa treci peste, sa te gandesti la tine, sa fii un pic egoista, si sa fii convinsa ca esti asa cum esti azi din cauza ta, nu din cauza lui. Ca ai realizat si ai ajuns aici, datorita tie. Sper ca plecarea din tara sa iti fie de folos, si iti doresc numai bine pupic.gif hug.gif
May
Buna fetele, eu acum m-am intors de la ``petrecere``. In loc sa mergem la 6 seara am mers de abia la 10, va imaginati? doh.gif Sarbatoritul a fost retinut la munca pana la ora 7 seara dupa care a trebuit sa isi faca cumparaturile caci aici duminica nu e nimic deschis. Si-a cerut scuze si l-am inteles ca asa e cand depinzi de unul si de altul, asta e.

Astazi nu am mancat nimic din cauza ca nu am fost pe acasa si pe la 8 seara am mancat un donuts mini si un pahar de cacao si Remy la fel. Normal ca am ajuns lihniti la onomastica si am mancat linistiti ce ni s-a pus pe masa ( oricum serveam chiar daca nu ne era ingrozitor de foame caci asa mi se pare frumos ). In afara de noi nimeni nu a mai mancat... va vine sa credeti? doar cumnatii mei au luat putin cascaval fiecare si atat. Cred ca s-au simtit super prost saracele noastre gazde dar asta e... oameni fitzosi.

Pe drum spre casa am intrebat-o pe cumnata mea ce e cu ea de nu a mancat si cu ceilalti si au zis ca nimeni nu se duce la onomastice sa manance si ca ii era si ei super foame dar s-a abtinut blink.gif . Eu nu mai inteleg asta frate... adica gazda se chinuie sa iti puna tot ce are mai bun pe masa si tu nici macar de politetze nu mananci numai ca sa nu ``pari ca ai venit sa mananci`` doh.gif . Sper sa nu ma schimb niciodata caci mie mi se pare ca sunt un om f normal fata de cei pe care ii vad aici... ii schimba super mult strainatatea. Eu o sa ma straduiesc ca la ziua lui Remy sa fie tot ce am mai bun pe masa si sa dea naiba sa nu manance lumea numai din cauza figurilor ca e ultima data cand mai fac masa dry.gif
danyhoney
CITAT(axe10 @ 21-04-2007, 08:32 PM) *

Si altceva...nu trebuie sa trec la 19p...no way...tocmai cand mai schimb prefixul odata trebuie sa scad un punct....deh...nimeni nu m-a avertizat....despre ce discutam noi acum...aici pe forum....deocamdata discut eu singura...dar in general asa...cam despre ce vorbim...?!!!!!

Scuze , axe . Am intrat doar foarte scurt ieri si ... am citit cam pe diagonala . )).gif Da, se pare ca doar tu mai pui meniuri pe aici , deocamdata . Bafta multa in continuare !!

CITAT(Maybeline @ 21-04-2007, 12:33 PM) *

dany super .. nu-i asa ca ale tale chei zangane cel mai frumos? cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Daaaa, cheer.gif mai ales ca sunt noi , am schimbat ieri broastele la usi .

CITAT(ramonavlas @ 21-04-2007, 04:01 PM) *

hug.gif Da, eu sunt...inca in asteptare...dar saptamana viitoare pe vremea asta, el e in drum spre mine si ma pregatesc si eu sa fiu in drum spre FERICIRE.

Bine ai revenit , Ramo !!! hug.gif Drum bun spre fericire !!

May
, de acord cu tine : daca gazda se agita sa puna papa pe masa inseamna ca doreste sa fie consumata , nu ? Ca doar nu o pune doar de ochii vizitatorilor . Dar ... fiecare cu stolul lui/ei .
Deea
Axe mie imi iese ca 19 punte ar trebui sa mananci, cum ai calculat tu de zici ca abia la 69 incepi sa mananci 19?

Calcularea punctelor zilnice se face adunand punctele corespunzatoare datelor dvs:
1.sex:
f = 7p, b = 15p
2. varsta:
18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p
3.greutate:
100-109kg=10p/ 90-99kg=9p/ 80-89kg=8p/
70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime:
sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p

Dany feliciatri! Am inteles eu bine ca ti-ai gasit de munca??? sau ziceai ca o sa incepi sa lucrezi la amenajarea casei si inteleg eu din doi in doi?
ramonavlas
Neazta...... E asa o vreme frumoasa la noi...si eu tot singura....sad.gif(
Ei mai am si eu de asteptat 6 ZILE...si apoi sa vedeti.....

Ella, cum esti???? pupic.gif
danyhoney
CITAT(Deea @ 22-04-2007, 10:31 AM) *

Dany feliciatri! Am inteles eu bine ca ti-ai gasit de munca??? sau ziceai ca o sa incepi sa lucrezi la amenajarea casei si inteleg eu din doi in doi?

Mersi , Deea !! da , mi-am gasit job ... incep pe 2 mai cheer.gif
axe10
CITAT(Deea @ 22-04-2007, 11:31 AM) *

Axe mie imi iese ca 19 punte ar trebui sa mananci, cum ai calculat tu de zici ca abia la 69 incepi sa mananci 19?

Calcularea punctelor zilnice se face adunand punctele corespunzatoare datelor dvs:
1.sex:
f = 7p, b = 15p
2. varsta:
18-20ani=5p / 21-35=4p / 36-50=3p
3.greutate:
100-109kg=10p/ 90-99kg=9p/ 80-89kg=8p/
70-79kg=7p /60-69kg=6p /50-59kg=5p
4.inaltime:
sub 1,60=1p /peste 1,60=2p
5.activitatea zilnica:
-daca stati majoritatea timpului=0p
-majoritatea timpului stat in picioare=2p
-majoritatea timpului in miscare=4p
-munca obositoare=6p

Deci: 7+4+7+2+0=20p....de unde 19?...am 177cm, 78.7kg,35 ani, si stau dupa cum se stie...si sunt femeie mai ales....

Dany...ai observat bine...pe aici mai vine cate cineva si mai arunca cate un meniu la nu stiu cate zile...discutam discutii cum s-ar zice...nu ne corectam una pe alta, pt ca asa inteleg eu forumul asta...iar ma enervez, iar o sa mi se spuna ca aici poti discuta ce vrei...stiu asta fetele...dar daca ne plangem ca nu mai dam jos...hai sa cercetam impreuna de ce...ca asa o lalaim si nu facem nimic.

Cred ca daca ma uit in urma nu stiu daca in noul nostru viloi a pus cineva vreun meniu ww in afara mea...nu am rabdare sa ma uit dar cred ca oricum sunt prea putine...si hai acum sariti in capul meu....!!!!

Pisik
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 11:44 AM) *

Bravo Dany, felicitari cheer.gif
danyhoney
pupic.gif , Pisik !

Axe
, chestia e ca unele fete tin alte diete acum . Cele care au ramas la WW ori au alte proleme momentan , ori nu se incadreaza in meniu.... Zic si eu .
Eu , personal , nu am postat niciodata un meniu ( si nici nu o voi face ) pentru ca aici gasesc alte alimente decat in Ro si v-as da peste cap ( iaurt WW , pizza WW, salamuri cu 5 % grasime , etc .)

Gata , am lalait-o desul azi )).gif . Fug la munci .

Ieri am facut poze cu fiecare camera , camaruta si gradina ... poze inainte ... Vom face si poze din timpul lucrarii si cele de la final . Daca va intereseaza , va voi da link-ul .
May
Neatza cheer.gif

dany normal ca ne intereseaza si felicitari pt job, ieri am crezut ca incepi ``lucrul`` la casa give_rose.gif yahoo.gif yahoo.gif

ramona AMR 6 zile w00t.gif

Hai ca are dreptate si axe, nici un meniu? Uite cine vorbeste, tocmai eu doh.gif : eu m-am obisnuit sa mi le scriu in caietul meu dar o sa incerc sa le pun si pe aici, nu promit nimic grin.gif
Ella79
Dany, felicitari pentru job. Ma bucur mult pentru tine si meriti din plin sa fie soare si pe strada ta. pupic.gif
Ramona, sunt... tot asa. Doar ca m-am hotarat sa nu mai despic atata firul in 4 si las lucrurile sa mearga de la sine. O sa vedem ce o sa se aleaga... Momentan ma pregatesc sa mergem la ziua unor prieteni si diseara cu rolele in parc. O sa ma bucur de vre,mea asta frumoasa, de soare, de ceea ce e bun in viata mea.
Axe, eu am tinut intotdeauna WW dar nu am mai postat de mult meniurile pentru ca nimeni nu le mai posta. Asa ca m-am hotarat atunci ca tin WW pentru mine, nu pentru forum, indiferent daca mai tine cineva cu mine sau sunt singura. In plus, pe mine ma si influenta mult forumul. Daca eu tineam dieta dar fetele nu, ca era vreo sarbatoare sau ceva, atunci aveam tendinta sa ma las si eu ca sa ne apucam impreuna nu stiu cand. De vreo 2 saptamani nu tin nimic, asa ca n-am ce sa postez.

axe10
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 12:33 PM) *

pupic.gif , Pisik !

Axe
, chestia e ca unele fete tin alte diete acum . Cele care au ramas la WW ori au alte proleme momentan , ori nu se incadreaza in meniu.... Zic si eu .
Eu , personal , nu am postat niciodata un meniu ( si nici nu o voi face ) pentru ca aici gasesc alte alimente decat in Ro si v-as da peste cap ( iaurt WW , pizza WW, salamuri cu 5 % grasime , etc .)

Gata , am lalait-o desul azi )).gif . Fug la munci .

Ieri am facut poze cu fiecare camera , camaruta si gradina ... poze inainte ... Vom face si poze din timpul lucrarii si cele de la final . Daca va intereseaza , va voi da link-ul .

Normal ca ma intereseaza linkul...sunt tare curioasa cum o sa iasa...si cred ca nu numai eu. Cheile alea iti stau bine in buzunar, nu?...esti tare mandra.

Am observat si eu ca s-au lasat multe dar cele care au ramas totusi poate se agita si sunt mai active pe partea asta...zic si eu.
Misto ca la voi sunt rafturi in supermarket cu alimente ww....am auzit ca si in USA e tot asa...nu mai stai sa te chinuiesti cu reguli de 3 simpla....eu pana bag in gura un aliment care nu-l stiu ca punctaj imi trece si cheful....asa fac de ex cu carnurile...am facut niste chiftelutze saptamana trecuta...am calculat cata carne, oua am pus...si imi ieseau la 2.5 buc...adica de vreo 30g neprajte...cand le-am prajit erau 2 bulete sa zic...si m-am gandit ca decat sa mananc 2 buc si sa fac 5p dintr-un foc fara ca sa ma satur deloc...mai bine aleg altceva...

Ma mai apuca si pe mine nervii cateodata...ma calmez eu...imi trece....

CITAT(Ella79 @ 22-04-2007, 12:56 PM) *

Axe, eu am tinut intotdeauna WW dar nu am mai postat de mult meniurile pentru ca nimeni nu le mai posta. Asa ca m-am hotarat atunci ca tin WW pentru mine, nu pentru forum, indiferent daca mai tine cineva cu mine sau sunt singura. In plus, pe mine ma si influenta mult forumul. Daca eu tineam dieta dar fetele nu, ca era vreo sarbatoare sau ceva, atunci aveam tendinta sa ma las si eu ca sa ne apucam impreuna nu stiu cand. De vreo 2 saptamani nu tin nimic, asa ca n-am ce sa postez.

Ella trebuie sa tii pentru tine o dieta evident...acum am inteles ca nu e cazul la tine ca slabesti...din dragoste...hai ca trece si asta...

May...eu am un traker din ala in excel...copiez seara ce am mancat peste zi si-l postez....simplu!

Nu va oblig eu acum sa-mi dati raportul...dar eu zic ca daca te trage cineva de urechi ca ai sarit calul e mai constructiv.
Pisik
Uite, o sa postez si eu meniul aici, desi nu e numarat dar e un meniu sanatos. In general dimineata pap lapte 150-200 ml cu 0,1% sau 1,5% cu 50-75 gr musli integral cu fructe, iau ca gustare un mar sau capsuni, la pranz am o salata mare cu toate verdeturile de sezon in care pun ulei de masline; carne (pui, vaca), peste sau fructe de mare, branza (ocazional telemea proaspata de la [*****]), bucatele de parmezan, mozarella, etc.. Langa salata si ce mai am adaug 2 feliii paine integrala. Ca desert am un iaurt fructe light sau fructe (alternativ).
Seara incerc sa ma limitez la branza de vaci (1/2 pachet Milli bleu) sau iaurt + fructe (fie congelate, fie proaspete)
Uneori (ca aseara) mai calc si eu stramb cu cate o inghetata light sau mananc cand nu ma incotro (delegatii) dar in lini mari cam asta este meniul si zic eu, nu depaseste nici pctele

Pupici pupic.gif
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 11:44 AM) *

Yuhuuuuuuuuuuu, ce faceti? Bine v-am gasit intr-o noua casa! floare.gif floare.gif floare.gif floare.gif
Dani dulce, felicitari pt noul job! In ce domeniu urmeaza sa lucrezi? Cum e cu casa? Ce ati cumparat nou? Mi-era dor de voi! pupic.gif
May
axe eu sunt cu pixul si caietul si mai scriu si cu 4 culori diferite ca sa evidentiez anumite lucruri caci e singur moment in care mai scriu si eu cu mana sa nu uit de tot )).gif

dulci bine ai revenit cheer.gif
axe10
Eu imi fac datoria si postez in continuare meniurile mele...poate se inspira cineva si nu o da in bara cu dieta:
-cafea-0p
-lapte 0.1%-150ml-0.75p
-musli cu fructe uscate-50g-3.7p
-ciorbita de salata cu loboda-1.5p(ulei...)
-snitel pui-131g-4p
-stevie mancarica-200g-1.5p(ulei, pasta tomate)
-rosie, castravete-0p
-extra-legume-1p
-para-150g-0p
-extra-fructe-1p
-covrig mic uscat-20g-1p

Fructele si niste branzica cu piersici de la exquista voi manca diseara!

Total 14.45p din 20p

Bine, pana diseara poate sa se mai adauge ceva daca mi se face foame...nu am mancat inca nici de pranz!...sunt la servici pana diseara....
May
Mananci f frumos, felicitari! give_rose.gif

Promit sa pun si eu meniul meu, dar la sfarsitul zilei blum.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 22-04-2007, 03:00 PM) *

Mananci f frumos, felicitari! give_rose.gif

Promit sa pun si eu meniul meu, dar la sfarsitul zilei blum.gif

Hai sa te vad...

Nu fac decat sa ma tin de promisiunea facuta mie ca nu o sa ma mai ingrash pana in vara si ca o sa slabesc 5 kg...
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 22-04-2007, 02:41 PM) *

dulci bine ai revenit cheer.gif

Multumesc May, ce faci?
danyhoney
Imi place cum mananci , axe

Bine ai revenit , Dulci floare.gif .

Buey, voi m-ati felicitat pentru job ( si va multumesc ) dar.... chiar nimeni nu ma felicita pentru aniversarea casatoriei ? )).gif

Gata cu munca pe azi . Am venit acasa , m-am aruncat sub dus si apoi mi-am facut " manichiura" - adica unghiile taiate ff scurt ... ma apuca mila cand vedeam cum arata )).gif

Poze cu inainte puteti vedea aici iar poze din timpul renovarii ( ce am facut ieri - azi am uitat aparatul acasa doh.gif ) vedeti aici . Sper sa pricepeti ce si cum , nu s-au aranjat in ordinea in care vroiam eu .
axe10
Tocmai am mancat o felie de pizza vegetariana...cam 1/6 dintr-o pizza intreaga...nu stiu cate puncte sa pun...am vazut pizza cu legume in lista..180g...8.5p...nu pot pune atat....era ca o felie de paine(blatul)...mozzarela...in rest o felie rosie, vinata, ceapa, ardei...ziceti si voi ceva....

Eu zic 4 puncte max....asa ca sa nu exagerez....

Aud?

CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 07:11 PM) *

Imi place cum mananci , axe

Bine ai revenit , Dulci floare.gif .

Buey, voi m-ati felicitat pentru job ( si va multumesc ) dar.... chiar nimeni nu ma felicita pentru aniversarea casatoriei ? )).gif

Gata cu munca pe azi . Am venit acasa , m-am aruncat sub dus si apoi mi-am facut " manichiura" - adica unghiile taiate ff scurt ... ma apuca mila cand vedeam cum arata )).gif

Poze cu inainte puteti vedea aici iar poze din timpul renovarii ( ce am facut ieri - azi am uitat aparatul acasa doh.gif ) vedeti aici . Sper sa pricepeti ce si cum , nu s-au aranjat in ordinea in care vroiam eu .

Bravo Dany....bai...eu nu am habar de casatorie ma...iarta-ma....multi inainte...te pupicesc
give_rose.gif give_rose.gif floare.gif floare.gif give_rose.gif give_rose.gif floare.gif floare.gif give_rose.gif give_rose.gif
danyhoney
Axe , eu am in carte pizza vegetariana , 250 gr = 8,5 p .Sper ca te ajuta . Acum calculeaza si tu cam de cate puncte a fost acea bucata , daca stii cam cate grame a avut. pupic.gif

CITAT(axe10 @ 22-04-2007, 06:15 PM) *

Bravo Dany....bai...eu nu am habar de casatorie ma...iarta-ma....multi inainte...te pupicesc
give_rose.gif give_rose.gif floare.gif floare.gif give_rose.gif give_rose.gif floare.gif floare.gif give_rose.gif give_rose.gif

)).gif Stai linistita .... am zis si eu asa ... pupic.gif . Cauta si afla cand e aniversarea casatoriei tale si iti aduc eu aminte in fiecare an blum.gif
michelle
Dany, felicitari pentru job si pentru aniversarea a 6 ani de casnicie cheer.gif give_rose.gif Frumoasa casuta voastra.. la asa ceva visez si eu
Pisik, bravo pt consecventa!
Axe, eu iti urmaresc meniurile. Arata foarte bine, ma bucur ca te tii de treaba, asa poate ne motivezi si pe noi grin.gif Icrele din comert poti sa le pui 1-1.5p cat ungi o felie. Bravo pt tiker cheer.gif

Noi am fost ieri intr-un local la o berica, azi la un gratarel la iarba verde. Poze sper sa pun maine blum.gif
danyhoney
Miha , mersi !! Vei avea si tu o casuta !!! Continua sa visezi si vei reusi . Eu am visat timp de 7 ani )).gif . Vreau si eu gratar ... de abia astept sa facem primul party in gradina noastra proprie si personala )).gif . Astept pozele !
May
La multi ani dany cheer.gif

Si cum am promis:

Duminica 22 aprilie 2007

- sandwich: 1 felie de paine integrala- 1 pct + o felie de mortadella afumata- 1 pct
- cirbitza de miel cu 2 bucatele de carne- 2 pct
- 2 linguritze smantana- 0,5 pct
- 1 ardei iute- 0 pct
- 10 gr paine alba- 0,5 pct
- 50 gr cartofi prajiti- 3 pct
- 100 gr carne de porc prajita- 4 pct
- salata asortata- 2 pct
- mujdei- 2pct
- seminte de floarea soarelui- 0,5 pct

Total provizoriu: 16,5 din 21 permise

Mai tarziu voi manca putina salata de dovlecel cu rosii si paine integrala blum.gif
crissy
Maybeline, in mujdei ai pus si ulei?
De maine trec si aici meniurile mele.
danyhoney
Nu papi fructe , May ?

Asteptam si meniurile tale , Crissy .

Vezi , axe ? A avut rezultat ce ai spus tu azi smile.gif
May
Crissy si ulei si smantana dar am mancat f putin

dany mananc f rar fructe, nu sunt fanul lor doh.gif

Meniul de azi e total aiurea cu cartofi si carne prajita dar asta a facut soacra-mea la pranz caci ``am mancat in familie`` la cereri insistente wacko.gif
otilici
Dany,ma tot uit la pozele cu noua ta casuta si ma minunez: e super si casuta si imprejurimile ei.Imi place mult si gradina din spatele casei.Iar interiorul dupa ce-l puneti la punct va fi fain de tot.
Iar tu arati super,mai mult de 23 de ani nu-ti dau pupic.gif wink1.gif
May
Apropo, am scris gresit ca am voie 21 de puncte, am voie 22 de fapt grin.gif
danyhoney
CITAT(otilici @ 22-04-2007, 08:23 PM) *

Dany,ma tot uit la pozele cu noua ta casuta si ma minunez: e super si casuta si imprejurimile ei.Imi place mult si gradina din spatele casei.Iar interiorul dupa ce-l puneti la punct va fi fain de tot.

Multumesc , Oti . Dar ... despre fundul meu cel mare nu zice nimeni nimic ??? )).gif

Aoleuuuuuu, Oti , 23 de ani ????? Cred ca te-ai uitat la alte poze )).gif )).gif
otilici
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 09:28 PM) *

Multumesc , Oti . Dar ... despre fundul meu cel mare nu zice nimeni nimic ??? )).gif

Hai ca nu-i chiar atat de mare cum ti se pare tie,poate de asta nu zice nimeni nimic wink1.gif .daca ne bagam la un concurs de funduri mari,eu il castig,asa ca fii pe pace naughty.gif grin.gif
danyhoney
CITAT(Maybeline @ 22-04-2007, 08:25 PM) *

Apropo, am scris gresit ca am voie 21 de puncte, am voie 22 de fapt grin.gif

Ce bogata esti )).gif )).gif Eu am doar 19 sad.gif
otilici
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 09:30 PM) *

Aoleuuuuuu, Oti , 23 de ani ????? Cred ca te-ai uitat la alte poze )).gif )).gif

lol.gif lol.gif Oi fi avand eu ceva bauturi la bord,dar e decat ceai de chimen,te asigur grin.gif .Deci sigur nu am incurcat pozele.Arati super la varsta ta mey,te invidiez floare.gif
danyhoney
E clar..... de la ceaiul de chimen ti se trage Oti lol.gif lol.gif

Ukaaaa , ai revenit !! Ce faci ? Cum esti ?
axe10
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 07:32 PM) *

Axe , eu am in carte pizza vegetariana , 250 gr = 8,5 p .Sper ca te ajuta . Acum calculeaza si tu cam de cate puncte a fost acea bucata , daca stii cam cate grame a avut. pupic.gif

)).gif Stai linistita .... am zis si eu asa ... pupic.gif . Cauta si afla cand e aniversarea casatoriei tale si iti aduc eu aminte in fiecare an blum.gif

Asa vazusem si eu...nu a fost atata...250g e mult...am sa pun 5 la calcul cu toate ca mi se pare mult....ma rog...oricum am de unde ca am economisit!!!

Aniversarea mea e pe 17 august...o sa fac 5 ani ...normal ca stiu...din fericire inca stie si barbatul meu...noi ne cam sarbatorim in fiecare an...cica ne iubim inca!!!

CITAT(michelle @ 22-04-2007, 08:14 PM) *

Axe, eu iti urmaresc meniurile. Arata foarte bine, ma bucur ca te tii de treaba, asa poate ne motivezi si pe noi grin.gif Icrele din comert poti sa le pui 1-1.5p cat ungi o felie. Bravo pt tiker cheer.gif

Eu ieri am uns doua wasa cu 20g de icre...si am punctat 2p...zic ca e bine...

CITAT(Maybeline @ 22-04-2007, 08:46 PM) *

La multi ani dany cheer.gif

Si cum am promis:

Duminica 22 aprilie 2007

- sandwich: 1 felie de paine integrala- 1 pct + o felie de mortadella afumata- 1 pct
- cirbitza de miel cu 2 bucatele de carne- 2 pct
- 2 linguritze smantana- 0,5 pct
- 1 ardei iute- 0 pct
- 10 gr paine alba- 0,5 pct
- 50 gr cartofi prajiti- 3 pct
- 100 gr carne de porc prajita- 4 pct
- salata asortata- 2 pct
- mujdei- 2pct
- seminte de floarea soarelui- 0,5 pct

Total provizoriu: 16,5 din 21 permise

Mai tarziu voi manca putina salata de dovlecel cu rosii si paine integrala blum.gif

Vezi ca se poate?...carne prajita?...ce e aia...buna o fi, dar de Craciun cand se taie porcul...!!!!

CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 09:17 PM) *

Nu papi fructe , May ?

Asteptam si meniurile tale , Crissy .

Vezi , axe ? A avut rezultat ce ai spus tu azi smile.gif

Are dreptate...fructe?....
Sper sa se tina lumea...parca daca postam de adevaratelea...si nu trisam ti-e si jena sa mananci ca o purcica..si sa te plangi pe urma....

Am incheiat seara cu capsuni, de data asta nu le-a nimerit barbatul asa ca nu am mancat prea multe...le-am bagat deja la extra fructe.Nu mai mi-e foame.
Maine vine printesica mea cu mamaia de la tara, mergem sa refacem analizele care i-au iesit prost acum o luna, o duc pe mamaie la oftalmolog...s-au spart ochelarii si vorba Alexiei "nu mai vede sa scoata oasele cand imi da peste sa mananc'"...acum mi-am adus aminte ca trebuia sa sun cosmeticiana sa vina sa ma defrisheze dar am uitat (oricum nu stiam cam cand sa vina...) las pe marti...
asa ca va pupicesc, va urez o saptamana placuta si ne mai citim...

A, sa nu uit...Dany...daca ai fi aproape pe bune ca asi veni sa te ajut...eu sunt asa entuziasmata cand e o casa noua sa o curatesc si sa o aranjez....nu e mobila sa te incurce...nu am vazut toate pozele dar e frumoasa...gradina are...SI E A VOASTRA!!
Te pup si spor la treaba.
ramonavlas
CITAT(otilici @ 22-04-2007, 10:31 PM) *

CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 09:28 PM) *

Hai ca nu-i chiar atat de mare cum ti se pare tie,poate de asta nu zice nimeni nimic wink1.gif .daca ne bagam la un concurs de funduri mari,eu il castig,asa ca fii pe pace naughty.gif grin.gif

Stati voi linistite....la capitolul "fund", castig detasat....sad.gif(
Uka, bine ai revenit....nu ne spui nimik?
Azi mi-am nuantat parul....mi-a ieist un rosu TARE, pe care mi l-am tot dorit.....am inceput pregatirile pt marea intalnire........
Noapte buna neuroni si o saptamana frumoasa.....
danyhoney
CITAT(axe10 @ 22-04-2007, 08:55 PM) *

A, sa nu uit...Dany...daca ai fi aproape pe bune ca asi veni sa te ajut...eu sunt asa entuziasmata cand e o casa noua sa o curatesc si sa o aranjez....nu e mobila sa te incurce...nu am vazut toate pozele dar e frumoasa...gradina are...SI E A VOASTRA!!
Te pup si spor la treaba.

Buey.... lasa ca macar esti svirtual langa mine... tot e ceva pupic.gif

CITAT(ramonavlas @ 22-04-2007, 09:14 PM) *

Stati voi linistite....la capitolul "fund", castig detasat....sad.gif(

Azi mi-am nuantat parul....mi-a ieist un rosu TARE, pe care mi l-am tot dorit.....am inceput pregatirile pt marea intalnire........
Noapte buna neuroni si o saptamana frumoasa.....

Hai , mai , lasati-ma si pe mine printre cele cu fund mare .... nu ca mi-ar placea dar...e adevarat .

Ramo ..... ceva poze cu parul tau ??
danyhoney
Mai , fetelor , am vrut sa ma bag la concursul de aici dar ..... parca sunt prea multi care au deja cei 7 prieteni..... Ma gandeam ca , poate , pot ajunge acasa moca lol.gif lol.gif . Voi ce ziceti ? Sa incerc totusi ? Se vor gasi 7 prieteni ( cel putin ) care sa ma sustina ? Ar fii o idee..... wink1.gif
daconst
cheer.gif Seara buna!Dormiti deja?

Dany,eu te-am felicitat la telefon de aniversare. tease.gif
Felicitari pentru job acum si ma bucur tare pentru tine ca-ti ies toate planurile.Am vazut si pozele si vad ca e atat de muncaaaa...dar o sa faceti voi frumos,acum ca e casuta voastra.E tare frumoasa gradina.

May,cum fata sa mergi la niversare sa nu mananci?Auzi,cica-i rusine. doh.gif
Pai sa vedeti la nemti cind merg in vizita sau daca e ceva gratis ca ling si farfuria. )).gif

Ella,tare nu-mi place situatia in care esti.Nu stiu cum rezisti.Eu cred ca nu avea zile bune cu mine pina nu clarificam cum suntem de fapt.Ori e alba,ori e neagra.
Ai grija cu slabitul asta asa ca nu e bine pentru sanatatea ta. pupic.gif

Axe,
bravo tie ca mobilizezi fetele pe aici sa se tina de puncte.Te felicit ca ai ambitie! give_rose.gif

Otilici,mai alaptezi?La mine e cam pe duca lapticul,dar nici nu am mai insistat prea tare ca-mi vomita mereu la san din cauza pozitiei.Si tot trebuia sa ma mulg.Asa mi-a pierit cheful.Mai am doar de o masa,dimineata. sad.gif

Astazi am iesit cu rolele si caruciorul.Asa am fost de fericita,ca ne-a iesit figura.Ne-am cumparat role noi si-mi parea rau sa nu le folosesc inca.Pina creste bb sa-l pun pe bicicleta cu mine,ma multumesc sa-l iau cu rolele.Asa il scot si pe bb afara si fac si eu miscare.cheer.gif

CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 11:34 PM) *

Mai , fetelor , am vrut sa ma bag la concursul de aici dar ..... parca sunt prea multi care au deja cei 7 prieteni..... Ma gandeam ca , poate , pot ajunge acasa moca lol.gif lol.gif . Voi ce ziceti ? Sa incerc totusi ? Se vor gasi 7 prieteni ( cel putin ) care sa ma sustina ? Ar fii o idee..... wink1.gif

Hai baga-te ca abia astept sa votez! cheer.gif
danyhoney
Bueyyy , Dana , tot nebuna ai ramas !!!!! Bravo tie !!!!!! Da, mey , tu m-ai felicitat la telefon .....si inca cineva pe privat . Deci ... tot ma iubiti , mey blushing.gif
Da, e multaaaaaaa munca la casa dar si cand vom termina .... va astept pe toate la chef !!!
Hai , mey , ma bag la concurs ....Intai trebuie sa ma gandesc ce sa scriu acolo ca eu la scris ceva la nivel fff intelectual nu ma mai pricep ( strainatatea si limba asta straina , sa le ia naiba , m-au cam pus cu botul pe labe )).gif ) )).gif

Sa vedem cate prietene am wink1.gif

Daca reuassesc la concurs .... fetele din Bucuresti vor primi consumatie gratis unde vor ele.....doar daca ma vor sustine lol.gif
danyhoney
Gata...m-am bagat la concurs aici . Daca aveti chef ( nu e obligatoriu ) imi puteti da un sprijin. Pentru asta va trebuie numele meu complet : Petersen Daniela

Daca tine , tine .... daca nu , tot aia e . )).gif

Nimeni nu zice nimic despre tapetul " super -mega - extra " frumos care e peste tot in casa ? lol.gif lol.gif E de 50 de ani acolo doh.gif Cumnata-mea zicea sa nu il dau jos pentru ca in cativa ani va fii la moda lol.gif lol.gif
Ella79
Dany, felicitari pentru aniversare si sa va iubiti tot asa toata viata. Imi cer scuze ca a uitat. Stiam dar... am uitat, ma intelegi, stau prost cu memoria de cand am facut 28 de ani... )).gif
Cat despre casuta voastra... pe cuvantul meu daca nu arata ca o casuta din povesti. E atat de frumoasa si "inainte" incat abia astept sa vad cat de frumoasa va fi "dupa".

Eu abia acum m-am intors de la aniversarea unor prieteni. Trebuia sa fie o masa la pranz dar petrecere s-a prelungit pana acum de-mi amortise fundul pe scaun. Paradoxal, desi sunt vai de capul meu, toata lumea ma complimenta si imi spunea ca arat bine, ca am un aer misterios ( blink.gif ) si o mina buna ( wacko.gif wacko.gif ).
Altfel... nu s-a mai intamplat nimic, dar nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta. Am obosit foarte tare.

Daconst
, nici eu nu stiu cum de accept asa ceva. Te rog sa ma crezi ca nu ma mai recunosc, ca nu sunt eu, ca nu mai raspund pentru faptele mele.

Dany, nu te gasesc pe lista de concurenti.... sau nu caut eu unde trebuie? Pune-ti linkul la semnatura ca sa ne fie mai usor sa il gasim.
danyhoney
Ella , iti dai seama cum astept eu sa vad cum va arata la final )).gif . Sper ca , in curand , sa te " aud " mai linistita pupic.gif

Deci.... eu m-am inregistrat aici..... nu stiu cum merge mai departe . Probabil va trebui sa puneti numele acolo ... habar nu am . Cum spuneam : daca merge - merge , daca nu - nu e paguba .

Deci ... m-am inregistrat de 2 ori si ... nu apar pe lista .... )).gif Hmmm, habar nu am de ce . O sa mai cercetez maine , cand am timp.
May
dany, fata draga, am luat la rand listele alea si nu erai... de abia apoi am citit mesajul in care ai zis tu ca nu apari doh.gif Oricum de abia astept sa te votez give_rose.gif

axe, cum spuneam, meniul zilei de azi a fost o porcarie pt ca a gatit soacra-mea si si-a invitat la masa baietii si nurorile si am ales si eu ce era mai convenabil din tot. Cat despre fructe... rar o sa vedeti in meniul meu caci nu prea ma impac cu ele... inainte mai mancam mere... acum am ceva capsuni si probabil voi manca dar lovitura cea mare o dau cand apare pepenele blum.gif

daconst nu mananca mai, daca zice gazda sau vreun invitat ca sunt nemncati? In fine, fitze....
danyhoney
Nu stiu ce am facut ..... am trimis un e-mail celor de la protvintl ....eu m-am inregistrat de 3 ori si ... pauza . E, oricum nu ma omor , sunt atatia care au mai mult noroc decat mine .
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.