Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Tulip
Neata,fetelor!!!!

Dany,nici eu nu te vad in lista....poate totusi ca dureaza 1-2 zi de la inregistrare si pana sa apari acolo!!
nusarich
buna dimineata neuroni!

La Multi Ani! pentru toate si topti cei care poarat nume derivate de la Sf. Gheorghe, sa aveti parte de tot ce va doriti!

dany, La Multi Ani! pentru aniversare si felicitari (again) pentru casuta. arata super, chiar si "inainte". si felicitari si pentru job! astept si eu sa vad unde te pot vota, chiar sunt curioasa ce s-a intamplat...
lliliana
Salut fetele. Zile senine urez pupic.gif hug.gif
otilici
Buna dimineata! cheer.gif
Dany, eu cred ca dureaza pana te inregistreaza ei,asa cum spunea si Tulip.Abia astept sa te votez si eu pupic.gif
Tulip,ce mai face Timea?
Daconst - da,eu inca alaptez si am sa alaptez mult si bine,caci mi-e mila de el ce dependent de mine e.Sincer mi-e si tare drag cand pot sa-l pun la san,mai ales noaptea cand se trezeste si plange din cauza dintisorului.E o legatura super intre noi baby.gif .Dar de acum papam de 2ori pe zi mancare si nu suntem asa dependenti de tzitzi wink1.gif
anca veselie
neatzaaa!
dany cheer.gif cheer.gif , felicitari de 3 ori cheer.gif : pt aniversarea casatoriei, pt casutza si pt job! aveti de munca, dar cred ca veti face cu spor si drag pupic.gif te-am cautat si eu prin liste, da de veste cand apari! detalii despre job?
dana, foarte tare cu rolele si carutzul! esti tare inventiva pupic.gif
axe, da-i inainte cu slabitul, imi place ca esti consecventa pupic.gif
eu sunt cam adormita azi, si ma tot uit pe site-urile cu vreme sa vad cum o sa fie la mare yahoo.gif

aveti idee cat costa microbuzul bucuresti - constanta si cat timp dureaza drumul?
fetelor de pe la mare, punem de-o intalnire?
nusarich
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 11:34 AM) *

neatzaaa!
dany cheer.gif cheer.gif , felicitari de 3 ori cheer.gif : pt aniversarea casatoriei, pt casutza si pt job! aveti de munca, dar cred ca veti face cu spor si drag pupic.gif te-am cautat si eu prin liste, da de veste cand apari! detalii despre job?
dana, foarte tare cu rolele si carutzul! esti tare inventiva pupic.gif
axe, da-i inainte cu slabitul, imi place ca esti consecventa pupic.gif
eu sunt cam adormita azi, si ma tot uit pe site-urile cu vreme sa vad cum o sa fie la mare yahoo.gif

aveti idee cat costa microbuzul bucuresti - constanta si cat timp dureaza drumul?
fetelor de pe la mare, punem de-o intalnire?

anca, de bucuresti-constanta nu-ti pot spune, dar pot sa-ti spun ca bucuresti-calarasi (e cam la jumatatea drumului) e 18 lei un dus. si drumul dureaza cam 2 ore. acum, eu stiu ca pana la constanta faceam intr-un timp 3.5 ore. de pret, s-ar putea sa fie in jur de 35 lei (poate mai putin), ma gandesc eu...
Amazoana
Neata fetelor, ce faceti?
Anca, te astept si abia astept sa ne vedem. Stai sa se trezeasca si Tzutzi, s-o vezi si pe ea ce sare
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif yahoo.gif

Himere, sa porti cu placere pantofiorii wink1.gif
Dany-dulce, despre ce job este vorba? Felicitari pentru aniversarea casatoriei pupic.gif ! Casa a venit la fix grin.gif

May, cand vor apare pepenii, voi da si eu iama in ei; sunt in stare sa mananc toata ziua numai pepene
anca veselie
merci nusa. ar trebui sa fac o plimbare pana la autogara, dar mi-e leneeee. blum.gif
dulci, trebuie sa facem cumva sa ne intalnim.
Pisik
Va pup pe fuga ca intalnirea incepe la unu si mi-au gasit astia calc aici
Dany,felicitari pt aniversare
eu ma chinui sa imi schimb zboru,sa vin maine seara oricat de tarziu acasa pt ca ar trebui sa stau in alt oras la hotel;m-ar costa f mult, va povestesc eu cand vin ca acu ma enerveaza tastatura asta

va pup dulce
Tzutzi80
Asa e Ancule, cum zicea si Mada! Sa ma trezesc si sar si eu )).gif Microbuzul este 35 RON si te aduce pana in gara in Cta iar drumul dureaza 3.5h cu pauza de 15 min. Acum depinde si cat de aglomerate vor fin strazile cand vii tu. Dar vezi ca sunt cateva, care te duc chiar pana in Mangalia. Si de abia astept sa ne vedem cand vii pupic.gif hug.gif

Dany-dulce felicitari pentru aniversare!!! cheer.gif La mai multi impreuna! Iar la casa, e superba, mama .... dar multe tevi aveti de acoperit pe acolo )).gif

Dany....nu te-am gasit nici eu pe lista. Sper sa apari curand.

Si .... oficial...sunt din nou la regim. 2 saptamani Scarsdale
May
Neatza give_rose.gif

tzutzi multa vointa give_rose.gif

ina pai eu nu ca as fi in stare, dar chiar cred ca o sa am zile cand o sa ma hranesc numai cu pepene blum.gif

Era sa fac infart azi dimineatza cand am scos rufele din masina w00t.gif . Aseara am bagat rufele la spalat sortate cu mare grija caci ii spalam pt prima data lui Remy un tricou pe care il primise cadou de la parintii mei si care, pe langa faptul ca era super scump, mai era si preferatul lui. Fiind in 2 culori ( alb cu albastru inchis) nu am putut sa il bag cu rufele albe asa ca l-am bagat cu cele colorate care eram sigura ca nu se curata culoarea de pe ele la spalare. Toate bune si frumoase pana cand fac dus, imi arunc chiloteii rosii in masina peste hainele amintite mai sus, dau drumul la masina si ma culc linistita. Bineinteles ca nenorocitii aia de chiloti s-au curatzat fix pe tricoul lui Remy dar, spre norocul meu, se vede f putin si e pe spate printr-un colt unde de abia se zaraste. Sper ca la urmatoarea spalare sa se curate de tot sorry.gif. Chilotii aia nu i-am purtat decat o data de Revelion ca asa e traditia si normal ca nu i-am cumparat de mare calitate ca i-am gasit atunci in oferta cu fulgi de nea desenati pe ei si mi-au luat ochii. Dar azi au zburat direct la gunoi! dry.gif

La noi vine caldura mare frate!! doh.gif Dupa ce saptamana trecuta tremuram ca in iarna, saptamana asta sunt peste 25 de grade de dimineatza pana seara w00t.gif . Cred ca trebuie sa scot lenjeria de pat pt vara ca aseara am transpirat cu patura pe mine dry.gif
ina_ceva
Un cavaler, inainte de a pleca in cruciada il cheama
pe lacatusul castelului sa ii monteze sotiei sale
centura de castitate. Dupa ce o monteaza, lacatusul
intreaba : Punem si botnitza ?
lyra
buna fetele
m-am reintors. blushing.gif
am lipsit cam mult, nici nu m-am tinut de dieta si m-am ingrasat un pic. viata mea a fost atat de haotica incat n-am mai avut timp si chef de nimic. asa ca am stricat tot ce-am slabit in cateva luni. doh.gif
de azi o iau de la capat. n-am reusit sa va citesc in urma decat f putin. sper sa recuperez.

scriu si eu meniul de azi.

paine 60 gr 3
pastrama pui 1
rosie 0
supa 3
paste fierte 2
sos 1
mozzarela-25 gr 1,5
paine 35 gr 1
cioco 1,9
pulpa pui-100 gr 2,5
salata 0

total 17p din 17 permise. vreau si sa ma apuc de bicicleta. o sa modific si tickerul sa fie de actualitate.
anca veselie
may, esti incredibila )).gif )).gif vreau si eu 25 de grade sad.gif
antonia05
CITAT(danyhoney @ 22-04-2007, 11:34 PM) *

Mai , fetelor , am vrut sa ma bag la concursul de aici dar ..... parca sunt prea multi care au deja cei 7 prieteni..... Ma gandeam ca , poate , pot ajunge acasa moca lol.gif lol.gif . Voi ce ziceti ? Sa incerc totusi ? Se vor gasi 7 prieteni ( cel putin ) care sa ma sustina ? Ar fii o idee..... wink1.gif

Salutare fetele!Zi DANY, ce trebuie sa fac?Te votez.Unde ma uit si ce trebuie facut??Pupici!
Si...chiar nu am stiut ca e si aniversarea casatoriei tale.Multi ani frumosi si fericiti!!!PUPIC!!! floare.gif
axe10
Buna fetelor, m-am intors de prin peregrinari...
Am dus-o pe Alexia la analize...am primit si rezultatele:fier tot putin, calciu si magneziu nu mai sunt sub limita dar sunt pe linia de plutire....asa ca o sa mai consult medicul sa vedem ce facem cu anemia asta...si eu sunt tot cu probleme cu sangele pe care le-am cercetat...fara rezultat. Nu stiu exact unde sa gasesc un hematolog de copii dar o sa cercetez....
Am fost si cu mama la Optinova sa-i faca ochelari....mi-a cazut fata....cu totul ma costa 450ron...i-am promis ca-i fac asa ca ma tin de cuvant. In plus am facut o pereche nu 2 ca sa nu si-i mai caute pierduti...ca erau separati...acum cu lentile bipolare.

Sa nu va mai plictisesc...azi am mancat pana acum...:
cafea-0p
lapte 0.1%-0.5p
wasa-1.5p
lapte batut-3.7p
cascaval-2p
covrig uscat-1p
ciorbita salata-1p
extra-legume-1p
stevie inabusita-1.5p
snitel pui-3.3p
icre-1p

O sa revin cu restul mai pe seara....

Dany...si eu te-am cautat dar nu te-am gasit...o sa mai revin.

Tzutzi bine ca ai revenit...

Anca, te pregatesti de mare de 1 mai vad!

Pisik unde mai esti?

Ina tu nu pleci la mare cu Anca...la distractie frumushelelor...
anca veselie
)).gif dadaa, axe, numai la asta ma gandesc. n-am nici un chef de munca )).gif
o caruta de bani costa tot doh.gif
macar Alexia si-a mai revenit, presupun ca esti mai linistita pupic.gif
ina_ceva
Un barbat si o femeie care nu se cunosteau imparteau acelasi compartiment

intr-un vagon de dormit.

Dupa ce au trecut peste momentul initial de stânjeneala, s-au intins sa

doarma, el pe patul de deasupra, ea pe cel inferior.

In mijlocul noptii, barbatul se inclina in lateralul patului, o trezeste pe

femeie si-i spune:

- Imi cer scuze ca va deranjez, insa imi e foarte frig. Ati putea sa-mi dati

va rog inca o patura?

Femeie se inclina si ea in lateralul patului si, uitându-se in sus spre el,

ii face cu ochiul si ii spune:

- Am o idee mai buna, ce-ati zice daca numai pentru noaptea asta ne-am

considera casatoriti?

Barbatul, incântat, e de acord, dupa care femeia ii spune:

- Ia-ti singur o patura, trântor imputit ce esti!
May
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
lol.gif Super bancul Ina
buretel
sara buna! pupic.gif

dany-dulce, La Multi Ani pt aniversarea casatoriei give_rose.gif am vazut si pozele cu casuta, inainte si dupa )).gif pentru mine casuta ta e casuta din povesti rolleyes.gif
am intrat sa te votez acolo, dar nu te-am gasit. am cautat dupa 'daniela', si nu am gasit pe nimeni din germania inscris cu numele asta sad.gif

pupic.gif si pt maybeline, stie ea de ce wink1.gif

si inca un rand pentru voi toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif

chiar daca nu tin ww, am venit sa ma laud si eu aici grin.gif am slabit ~ 2 kg, incepand de sapt trecuta, de cand sunt in zona cuminteniei laugh.gif

o zi buna tuturor! floare.gif
May
Buretel give_rose.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 23-04-2007, 03:53 PM) *

Buretel give_rose.gif

pupic.gif pupic.gif

doh.gif ce mi-ai facut cu tickerul ala? ai pus 2 dintre fructele mele preferate crazy.gif no, amu ma duc sa trag un fum, sa-mi revin din pofte drag.gif grin.gif
axe10
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 04:05 PM) *

)).gif dadaa, axe, numai la asta ma gandesc. n-am nici un chef de munca )).gif
o caruta de bani costa tot doh.gif
macar Alexia si-a mai revenit, presupun ca esti mai linistita pupic.gif

Asteptam sa-i vada pe lama ce se intampla...nu e bine pana cand nu vad toate analizele ok...atunci o sa fiu linistita....

Te costa, dar distractia conteaza...banii trebuie cheltuiti...important e sa-i cheltuiesti pe ce iti place!

Bravo, buretel...daca mananci inteligent nu-ti trebuie neaparat dieta...la mine mai greu...sa vad ce surprize am saptamana asta!...
May
Vai fetiliiiiiiii ce happy mi-ssssssssssss valeauuuuu lumeeeeeeee yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

1. e ziua lui mamica mea draga si scumpa azi ca o cheama Georgeta si i-am scris: La multi ani Getutzoooo!!! Sa cresti in lungime si sa scazi in latime. Te iubesc mult si o mie de pupici de la noi. In acelasi timp vorbeam cu frate-meu pe mess si cica a venit repede maica-mea la el sa se laude cu mesajul lol.gif

2. am primit in mail rezervarea pt biletele de avion yahoo.gif asa ca, cu voia Lui Dumnezeu, pe 1 septembrie suntem acasa cheer.gif . O sa vb frate-meu cu taica-meu sa punem la cale o surpriza pt maica-mea care o sa stie ca venim pe 2 acasa nu pe 1... sper doar sa nu lesine cand ne vede, ca o cred in stare )).gif

II multumesc din totul sufletul lui Sexy ca m-a ajutat cu treaba asta pupic.gif give_rose.gif

3. am reluat o relatie de prietenie cu o fata care mi-a fost alaturi 4 ani de zile, si la bine si la greu, dar ne indepartasem din cauza mea doh.gif . Astazi mi-a scris un mail si mi-a dat de inteles ca a uitat prostiile pe care le-am facut si ca ii e tare dor de mine w00t.gif

4. frate-meu a facut azi primii pasi pt a primi cadoul de ziua lui de la parinti: o Dacia Logan pe care a comandat-o azi si sunt atat de fericita pt el caci o merita. A trecut intr-un mod nu prea placut de perioada adolescentei si ne-a speriat f tare drumul pe care o apucase ( petreceri, bautura, a ramas repetent ). Acum e ok cu scoala, nu se mai intoarce beat de la petreceri, are o prietena stabila de un an jumate care este o finutza si are o firma de web design care merge destul de bine si castiga bani frumosi la cei 19 ani pe care ii poseda. Fratiorul meu dulce hug.gif

buretel mai bine mananca un fruct decat sa bati cuie la stii tu ce grin.gif

Am uitat ce era mai important doh.gif La sfarsitul biletelor de avion scrie :

EMITERE PANA IN 18JUL07
BILETELE NU SE POT STORNA DUPA EMITERE

Ce inseamna ca nu se pot storna? Adica nu se pot anula? wacko.gif
Sexymom
May iti scrisesem si pe messenger.
Daca se emit biletele nu mai pot si anulate, adica stornate, asa ca ai face bine sa nu te razgandesti. )).gif
Iar biletele de avion electronice sunt exact asa cum ai primit tu pe meil.
O simpla foaie cu numele vostru , ora zborului si destinatiile.Foaia e suficienta sa faci checking-ul pe aeroport.
Ma bucur ca ai biletele.
Pupici

LA MULTI ANI MAMICII TALE, si multa minte fratelui tau, sa fie asa cum este acum. pupic.gif
May
Multumescccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
dany
Buna seara , neuroni .

Multumesc pentru urari pupic.gif

Gata .... ma puteti vota aici sunt prima pe lista aceea wink1.gif

Sunt ruuuuuuuuuupta !!!! Ma dor maini , brate , picioare , talpi )).gif . Azi mi-am facut o mica gradina si mi-am pus patrunjel , leustean , ridichii , marar , usturoi verde cheer.gif . Cred ca talpile ma dor de la sapat )).gif

Ma bucur din suflet pentru zine , May !!!! Sa-ti traiasca mama !

Buretel
, felicitari pentru slabeala floare.gif

Axe , multa bafta cu analizele fetitei tale hug.gif

Sigur am uitat pe cineva ..... iertare !! sorry.gif
May
VOTAT! hug.gif
dany
Moamaaa , ce rapida esti , May pupic.gif

Va pup , neuroni pupic.gif . Ma duc un pic la TV si apoi la nani .

Mai intru cand mai pot .
nusarich
si eu am votat, dany. care este conditia, poti vota de oricate ori vrei (ca sa stiu sa te votez mai des, daca pot)?
scuze dar eram asa de ocupata sa votez ca nici n-am citit conditiile... wacko.gif
antonia05
CITAT(danyhoney @ 23-04-2007, 08:50 PM) *

Buna seara , neuroni .

Sunt ruuuuuuuuuupta !!!! Ma dor maini , brate , picioare , talpi )).gif . Azi mi-am facut o mica gradina si mi-am pus patrunjel , leustean , ridichii , marar , usturoi verde cheer.gif . Cred ca talpile ma dor de la sapat )).gif

Ma bucur din suflet pentru zine , May !!!! Sa-ti traiasca mama !

Buretel
, felicitari pentru slabeala floare.gif

Axe , multa bafta cu analizele fetitei tale hug.gif

Sigur am uitat pe cineva ..... iertare !! sorry.gif

DANY?IN CASUTZELE ACELEA TREBUIE SA SCRIU CE? NUMELE MEU, PRENUMELE, ADRESA SI ADRESA DE EMAIL ALE MELE?

Am votat si eu, DANY

FETELE , VOTATI SI VOI PT.DANY !!!! hug.gif floare.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 23-04-2007, 06:50 PM) *

Buna seara , neuroni .

buuueeeyyy!!!Voteaza si turbo-mamaruta,dar sunt cam blonda:la email,trebe adresa mea sau a ta?! blink.gif

PS:bueeeyy!!si la nume,prenume,adresa,trebuiau ale mele????ca eu le-am trecut pe-ale tale!!!Daca iti spun ca sunt dusa cu capul si nu ma crezi!!!
Tzutzi80
Votat si eu! Ii mai trebuie un vot
fr3ya_23
acum sunt 7! parca atatea trebuie, nu?
bebeingeras
buna fetelor, ce mai faceti, ca eu iar v-am cam abandonat,
sunt un car de nervi pentru ca am nevoie sa-mi scot, mentionez pentru ca asa vreau eu, in vederea plecarii in franta cardul de sanatate
ma duc la casa de asigurari cu adeverinta de la noul loc de munca, doamna de acolo: "Nu existati in baza noastra de date", eu raman perplexa si intreb de ce, iar ea imi raspunde ca nu au fost duse listele cu salariati nici de la fosta scoala nici de la actuala mad.gif mad.gif mad.gif sa mor de nervi nu alta angry2.gif angry2.gif angry2.gif imi venea sa-i strang de gat pe contabili nu alta
uffffffffffff, ce ghinion, merita sa-i pun sa-mi plateasca asigurarea

fetelor dany e petersen daniela din germania, ca o votez si eu blushing.gif ???????????
Tzutzi80
Da....ea e
ina_ceva
Am incercat sa votez, dar mi-a zis ca dany-dulce e deja finalista cheer.gif cheer.gif ; sper sa fie pe bune.
Tzutzi80
Am trecut regulamentar de prima zi de dieta. Sper sa trec si de urmatoarele 13.

Pe aici pare sa bata un vanticel aducator de case noi. Crenguta si Dany deja au una, acum mai stiu eu pe cineva in tratative si ii tin pumnii. Si mai sunt EUUUUUU!!!! Tineti pumnii stransi )).gif pupic.gif
bebeingeras
mersi tzutzi dar am incercat sa o mai votez si nu mi-a mai permis ca cica e deja finalist cu 7 voturi sad.gif pupic.gif pupic.gif sad.gif sad.gif sad.gif
antonia05
floare.gif
CITAT(bebeingeras @ 23-04-2007, 10:19 PM) *

mersi tzutzi dar am incercat sa o mai votez si nu mi-a mai permis ca cica e deja finalist cu 7 voturi sad.gif pupic.gif pupic.gif sad.gif sad.gif sad.gif

BUEEEY, DAR ALTII AU MAI MULTE VOTURI DECAT 7.TREBUIE SA MAI VOTAM. floare.gif

AIII!Cred ca am vazut eu dublu.Nu mai e nimeni cu mai multe voturi.Acum BAFTA!!! give_rose.gif
crissy
Dupa cum am promis,
Meniul de astazi:
Lapte 0.1% 250 ml 1,5p
Paine 37 g 1,5p
Gem de visine o lingurita 0p
mere 350 g 1p
Pulpa de pui la gratar 200 g 8,3p
Carnacior de vita 50 g 4,2p
Mujdei de usturoi (fara ulei) 50 g 0p
Salata din extralegume si Iaurt 0.1 % grasime 30 g 1+0,4=1.4p
Iaurt 0.1 % grasime 300 ml 2,4p
Total 20.3 p din 21.
Bicicleta 30 min
Apa 2.5 l.
Tulip
Concurentul a acumulat 7 voturi
si este deja finalist
.

asta scrie la mine....deci nu te mai putem vota,Dany cool.gif
daconst
CITAT(Tulip @ 23-04-2007, 10:50 PM) *

Concurentul a acumulat 7 voturi
si este deja finalist
.

asta scrie la mine....deci nu te mai putem vota,Dany cool.gif

Si la mine scrie la fel. sad.gif
Deci Dany,ai mai mult de 7 prieteni. lol.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 23-04-2007, 09:13 PM) *

Am incercat sa votez, dar mi-a zis ca dany-dulce e deja finalista cheer.gif cheer.gif ; sper sa fie pe bune.

Buf...si eu care ma bagasem la vot...Dany esti prea "prietenoasa"...in finala deja...etapa a doua ceva?

Buna dimineata! Ma duc la cafea...merge cineva?... e aburinda!

sibel
chiar e buna o cafea ca sunt asa de ametita...si cu putin lapte...
neatza.
anaoi
neata...
am ajuns in romania, la birou, fir-ar sa fie...nu dati cu parul, pozele vor veni saptamana aceasta.
stiu am promis azi, dar nu se poate la cat de mult am de lucru.

va mai citesc din urma cand mai am putin timp.
o sapt extraordinara in continuare...ca deh, daca a venit dylly...
ramonavlas
Neatza!!!
Dany, imi pare rau ca nu am "apucat" sa te votez si eu.....sa ne anunti ce mai trebuie sa facem sa fim sugure ca vii ACASA!!!!
Dilly, bine ai revenit!
Despre mine, nimik nou.....
Azi merg la cosmetica, manichiura, pedichiura si diseara ma intalnesc pt prima data cu sora lui Juliann si sotul ei. Merg la Cluj pt niste analize si la noapte raman la mine....am niste emotii......
Ella....te mai asteptam cu noutati.....nu neaparat cu noutati dar sa stim ca esti mai bine hug.gif

A, am uitat ceva AMR4

Pisik, tu pe unde mai umbli? Cum stai cu dieta?
Amazoana
CITAT(danyhoney @ 23-04-2007, 07:50 PM) *

Buna seara , neuroni .

Petersen Dasniela, ti-am dat votul 7, sa te vedem acasa! cheer.gif pupic.gif pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.