Vai fetiliiiiiiii ce happy mi-ssssssssssss valeauuuuu lumeeeeeeee
1. e ziua lui mamica mea draga si scumpa azi ca o cheama Georgeta si i-am scris: La multi ani Getutzoooo!!! Sa cresti in lungime si sa scazi in latime. Te iubesc mult si o mie de pupici de la noi. In acelasi timp vorbeam cu frate-meu pe mess si cica a venit repede maica-mea la el sa se laude cu mesajul
2. am primit in mail rezervarea pt biletele de avion

asa ca, cu voia Lui Dumnezeu, pe 1 septembrie suntem acasa

. O sa vb frate-meu cu taica-meu sa punem la cale o surpriza pt maica-mea care o sa stie ca venim pe 2 acasa nu pe 1... sper doar sa nu lesine cand ne vede, ca o cred in stare
II multumesc din totul sufletul lui
Sexy ca m-a ajutat cu treaba asta
3. am reluat o relatie de prietenie cu o fata care mi-a fost alaturi 4 ani de zile, si la bine si la greu, dar ne indepartasem din cauza mea

. Astazi mi-a scris un mail si mi-a dat de inteles ca a uitat prostiile pe care le-am facut si ca ii e tare dor de mine
4. frate-meu a facut azi primii pasi pt a primi cadoul de ziua lui de la parinti: o Dacia Logan pe care a comandat-o azi si sunt atat de fericita pt el caci o merita. A trecut intr-un mod nu prea placut de perioada adolescentei si ne-a speriat f tare drumul pe care o apucase ( petreceri, bautura, a ramas repetent ). Acum e ok cu scoala, nu se mai intoarce beat de la petreceri, are o prietena stabila de un an jumate care este o finutza si are o firma de web design care merge destul de bine si castiga bani frumosi la cei 19 ani pe care ii poseda. Fratiorul meu dulce
buretel mai bine mananca un fruct decat sa bati cuie la stii tu ce
Am uitat ce era mai important

La sfarsitul biletelor de avion scrie :
EMITERE PANA IN 18JUL07
BILETELE NU SE POT STORNA DUPA EMITERE
Ce inseamna ca nu se pot storna? Adica nu se pot anula?