Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
ina_ceva
Duminica placuta si tie, Tulip!
anca veselie
ina, nu e nimic grav pupic.gif
ina_ceva
Ce face un jamaican intr-un cimp de canabis?
Raspuns: Paste fericit!
axe10
Buna dimineata fetele, Tzutzi, Himere,Liliana...ati comis-o de intalnire...bravo voua...Ina, Noni, Juliana...ma bucur si pt voi...eu nu puteam sa vin oricum.
Liliana...arati super mama, eu le spun pe bune insa si te trag de urechi ca mai ai de unde da jos...asa ca pe cai...sau pe babuin mai bine naughty.gif ...Himere...nu stiu ce mai vrei sa slabesti...vrei sa fii Aushwitz(parca asa se scrie)...?..ai un copil..trebuie sa ai de unde da jos tot timpul daca se intampla nopti nedormite...Tzutzi ce sa mai zic...bravo ca ai iesit din casa, oras si te-ai deplasat la ele...am citit in jurnal treaba cu cioco...

Dany o sa recuperati voi banii cumva...chiar...ce ai vazut pe ebay...noi nu prea putem cumpara de acolo... sad.gif ...

Eu de ieri am reinceput sa numar cu nadejde dupa aproape 2 saptamani de pauza (ziua mea, Pastele, excursia la Sibiu...) asa ca nu mai tine si vreau 5 kg jos. Imi luasem la mine niste pantaloni care imi veneau perfect si cand am vrut sa ma imbrac vineri am bagat de seama ca erau "mulati" ...si nu-i purtasem de asta vara...i-am spalat eu...am zis ca poate intra la apa dar mi-am amintit ca i-am mai spalat....deci :jos cu grasimile, am timp exact pana la 1 iunie...nu se poate asa....
Fetele, in deplasare am consumat si eu ceai verde, nu ma omor cu ceaiul, mai bine apa, dar am baut ceai verde de la Lipton aromatizat cu menta...o minune mi s-a parut...mi-am cumparat o cutie si imi place tare mult...voi de care consumati?
Poze o pun cand am mai mult timp...nu va las sa asteptati prea mult..va dau linkul catre locatia unde am stat ca sa va faceti o idee...

loc de dormit excelent
antonia05
Salutare fetele mele !!!!

O zi buna va doresc chiar daca e nor si urat afara !!!!Pupici!!! floare.gif hug.gif
ramonavlas
Neatza!
Nu de mult m-am trezit si eu. Ieri a fost o zi SUPER!!! Ne-am distrat. A fost fff frumos. Mai vreau iesiri din astea. Am ajuns in Mures pe la 22 si am mers la o pensiune sa mancam. La 23.30 am ajunacasa. Eram terminata. Dar oricum mai vreau zile din astea.....dar...cu Juliann cu tot.
Va doresc o zi frumoasa si insorita............
anaoi
hallo din Berlin.... cheer.gif
va pupicesc in crestet....promit poze frumoase.
Auschwitz se scrie....

frumoase poze de la intalnire...spontaneitate nu gluma.
astept poze de la botez.... grin.gif
Tzutzi80
CITAT(lilianab @ 15-04-2007, 07:24 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 15-04-2007, 05:17 AM) *

eu doresc cafea yahoo.gif

Cand ai ajuns tu la Galati? Ati pus de-o intalnire pentru a consuma ingrasacioase blum.gif ?

Neata fetili! salut.gif blink.gif .....Pentru mine o ciocolata calda,te rog,daca tot te-ai apucat de o treaba. tease.gif
Va povesteste ea cum s-a transformat in wonder-woman si in cateva ore am planuit si apoi pus in practica intalnirea fulger...fara ingrsacioase ca oricum mai avem ramase in sange de la Pasti. tease.gif

Facut si ciocolata calda pt Liliana ( pe aia hot o pastrez pentru mine, si tare mie dor de el, noroc ca ma suna si intra si pe net mereu )).gif )!

Ina la Galati am ajuns ieri pe neasteptate. Tocmai citeam pe forum ca va intalniti voi si ma gandeam ca sunteti la intalnire deja, ca era 12.30. Si ma intreaba fratele meu pe net "mergi la Galati. A 30 min sa fii gata!"Eu care de obicei zic nu, la iesiri din casa, acum am zis Da fara sa ma gandesc de doua ori. Ii dau mesaj lui Himere ca vin si daca vrea sa ne vedem si sa o coopteze si pe Liliana. Imi raspunde ca vrea sa ne vedem. Cat ne scriam noua, imi zice fratele meu....nu mai mergem w00t.gif Ceee? Ii scriu iar lui himere sa imi cer scuze, ea ca e ok...si cand sa ii mai scriu un mesaj, iar fratemiu (asta in nici 5 min deci) ca mergem totusi, iar scriei lui himere si tot asa.
Si cand ma uit in oglinda w00t.gif 30 min???? si eu eram cu un par nespalat de o sapt, inca in pijamale, cu sprancene spalacite....zic .... maaaammmmaaaa sperii fetele lol.gif
Si Lili rade de mine, ca am facut baie, m-am spalat pe par, mi-am vopsit sprancenele, uscat parul si in nici o ora eram in masina spre galati. Pe drum, m-am machiat in masina, mi-am facut unghiile (mama se uita la mine ca la masini straine) lol.gif Si la 5 eram in Galati. Cu fetele m-am vazut la 6 si am mers la o barfa si un pahar de ceva. Sunt doua frumoase si m-am simtit foarte bine cu ele.

Poze suplimentare )).gif de la intalnirea fulger pupic.gif doua cate doua de data asta )).gif Data aviatoare facem mai multe cheer.gif

Imagine

Imagine

Imagine

CITAT(himere2005 @ 15-04-2007, 08:04 AM) *

asa deci, mi-ati luat-o inainte cu cafeaua fetelor )).gif
a fost tare placut ieri, tzutzi pur si simplu te captiveaza fetelor, e mai frumoasa decat in poze si are un har de a vorbi de te hipnotizeaza. am avut la un moment dat impresia ca ma uitam prea mult la ea fara sa vreau, parca eram in transa )).gif

hug.gif Sa nu o credeti fetelor blushing.gif E ea foarte dragutza pupic.gif Vorbesc prea mult naughty.gif

Anca pupic.gif Data viitoare te luam si pe tine. Mie in Galati imi place tare mult )).gif

Ina, asta ca eram adormita si nu m-am gandit inainte! Ca daca apucam sa compilez inainte...i-as fi zis fratelui meu ca eu nu am cum sa vin....si insiram n motive. Cred ca m-a mobilizat faptul ca erau fetele la Galati si vroiam sa le cunoasc.

Tulip pupic.gif detaliile le-am dat deja. Amanuntele picante insa.....se platesc in valuta lol.gif laugh.gif

Axe....asa e! Am comis-o. Acum sa vedem cand ne vom strange toate la Bucuresti yahoo.gif

Dylly distractie super placuta la Berlin! Lasa ca stiu eu ca veneai si tu la noi la intalnire daca nu erai in Berlin hug.gif
nusarich
Cu intarziere din cauza de lipsa de la capitala ieri, "La Multi Ani!", ella, sa ai parte de tot e-ti doresti tu, sanatate, bucurii, bani, dragoste... tot!
BLUELIFE
Buna dimineata ,fetelor!Vin incarcata cu cafele si o chestie simpatic aprimita de la o colega sa incepem saptamana zambind:Sa iei aminte!!!

> Femeile s-au opintit cīteva secole sã ajungã egale cu bãrbatii, iar
> acum nu mai stiu cum sã scape de acest groaznic privilegiu. Muncim ca
> niste tīmpite, īi multumim patronului cã ne dã sansa extraordinarã de
> a lucra si-n weekend, ca sã ne afirmãm si sã ne tinem de deadline.
> Sefii pleacã de vineri la prīnz si-i mai vezi luni dupã-masã, cīnd se
> desteaptã din mahmutreli de cinci stele.
> Timp īn care ai deosebita onoare de a le tine locul, cã de-aia ai dat
> atīt din coate si-ai fãcut ulcer de cīnd mãnīnci numai kebab īn
> chiflã, la serviciu, ca sã ajungi femeie de nãdejde. Firma te-a
> rãsplãtit cu douã dioptrii suplimentare, dar miopia asta e semnul
> triumfului tãu personal.
> Noaptea visezi color Acrobat Reader, Outlook si Power Point, cosmarul
> ti-e īmpicãtit de guguloaie de foldere galbene pe care scrie "urgent",
> "campanie", "scheme", "rapoarte". Īn somn, butonul Delete nu merge, nu
> scapi de pãtrãtici si te trezesti tipīnd. Nu pentru cã te īnnebunesc
> folderele, ci pentru cã e deja 7.30 si la 8 trebuie sã fii la firmã
> si-ai dormit strīmb si-ti stã bretonul ca o bidinea.
> Scuzã-mã, te las putin pe fir, cã mã cere unul de nevastã...
> Munca e bunã numai cīnd ti-aduce un franc cinstit īn buzunar si, mai
> ales, īti dã si rãgazul sã-l cheltuiesti. Sistemul suedez prevede cã
> trebuie sã ametesti muncind cinci zile pe sãptãmīnã si sã ametesti īn
> bar douã zile pe sãptãmīnã. Ãsta e raportul minim rezonabil.
> Carierismul e plãsmuirea bolnavã a unor filme imbecile de la
> Hollywood, care insinueazã cã o femeie poate face orice, dacã vrea ea:
> ajunge imediat director executiv, naste trei pui vii pe care īi
> hrãneste cu lapte praf, sotul o iubeste lesinant, desi o vede cam sase
> ore pe sãptãmīnã (sau poate tocmai de-aia), iar el, desi e
> neurochirurg, sef la Memorial Hospital, nu e stresat deloc, face
> mīncare la copii, spalã vase si-o asteaptã pe ea cu masina la firmã,
> seara. Pardon, noaptea. Nu se stie cīnd opereazã el pe creier si mai
> face si lectii cu aia micii, dar ea, nevasta, are de predat patru
> rapoarte zilnic, de zbierat la trei brokeri si de convins opt clienti
> sã investeascã.
>
> Am chiulit si-am sã chiulesc cu voluptate de la muncã, īntotdeauna.
> Chiuleste si tu, salveazã-ti viata, femeie! Atīt cīt se poate. Ia
> bunul simt, īn doze homeopatice. Sã stii numai tu.
>
> Cele mai frumoase petice de viatã le-am cãpãtat fugind de rãspundere.
> Cea mai bunã bere pe care am bãut-o īn viata mea n-a fost la Praga, ca
> lumea bunã, ci īn Herãstrãu, cīnd o tãiasem de la sedinta de redactie,
> lãsīnd vorbã cã mi s-a spart teava de calorifer si m-au chemat vecinii
> sã strīng apa. Mi-a rãmas īn cap (si mie, ca atītor altora) gafa de la
> TVR, de la Revolutie, cīnd habar n-aveau cã intraserã deja īn direct,
> si cineva i-a zis lui Dinescu: "Mircea, fã-te cã lucrezi!". Si Mircea
> a ascultat. Si-a ajuns departe. Pīnã cīnd vom pricepe omeneste tīlcul
> acestui īndemn vital, vom continua sã ne prefacem cã trãim.
w00t.gif

Nu stiu de ce s-a copiat asa,sper sa intelegi ,facand abstractie de toate "atildele"acelea lol.gif
Pisik
Neatza frumoaselor!

Ma bucur sa va gasesc in casa noua!
Ella, La Multi Ani cu intarziere, sa ai parte de tot ce e mai bun, sa fii sanatoasa si fericita pupic.gif
Tzutzi, jos palaria pt decizia luata pe fuga! Sunteti niste frumoase si niste vesele toate. Himere, imi place ce vad in ochisorii tai, ai mai multa lumina si se vede ca ai mai multa incredere in tine wink1.gif . Bravo!

La Sibiu a fost absolut superb, un oras care chiar merita sa fie un Europa si chiar este, spre deosebire de imputitul de Bucuresti care nu va fi nici 10 ani de acum incolo. Nu am vazut gunoaie, nu am auzit injuraturi, claxoane, oamenii sunt f civilizati, peste tot e un aer de proaspat si de curat, ce mai, m-am indragostit iremediabil de Sibiu

Va anunt oficial ca in urma unei crize de nervi si plans rezultata de esecul repetat de a incapea in orice haina 42 si in orice rochita de vara probata la Sibiu am hotarat sa spun de astazi un NU hotarat regimurilor drastice, dulciurilor si oricaror lucruri care m-au adus in starea in care sunt acum. Drept pt care sper ca si pana ajung la nutritionist si apoi si cu ajutorul lui sa reusesc sa ies din cercul asta vicios si sa imi recapat macar silueta de la nunta, daca nu pe cea de anul trecut.
Am nevoie de mult sprijin si de multa vointa, pt ca stiu ca va fi greu

Va pup si va doresc o zi frumoasa! pupic.gif
BLUELIFE
Ma poate ajuta cineva?Cum pot sa-mi reduc nr sau marimea atasamentelor ca nu ma mai lasa sa atasez practic nimic sorry.gif

Pisik,apreciez indarjirea ta,felicitari si sustinere din partea mea! cheer.gif

CITAT(Pisik @ 16-04-2007, 09:05 AM) *

Neatza frumoaselor!

Ma bucur sa va gasesc in casa noua!
Ella, La Multi Ani cu intarziere, sa ai parte de tot ce e mai bun, sa fii sanatoasa si fericita pupic.gif
Tzutzi, jos palaria pt decizia luata pe fuga! Sunteti niste frumoase si niste vesele toate. Himere, imi place ce vad in ochisorii tai, ai mai multa lumina si se vede ca ai mai multa incredere in tine wink1.gif . Bravo!

La Sibiu a fost absolut superb, un oras care chiar merita sa fie un Europa si chiar este, spre deosebire de imputitul de Bucuresti care nu va fi nici 10 ani de acum incolo. Nu am vazut gunoaie, nu am auzit injuraturi, claxoane, oamenii sunt f civilizati, peste tot e un aer de proaspat si de curat, ce mai, m-am indragostit iremediabil de Sibiu

Va anunt oficial ca in urma unei crize de nervi si plans rezultata de esecul repetat de a incapea in orice haina 42 si in orice rochita de vara probata la Sibiu am hotarat sa spun de astazi un NU hotarat regimurilor drastice, dulciurilor si oricaror lucruri care m-au adus in starea in care sunt acum. Drept pt care sper ca si pana ajung la nutritionist si apoi si cu ajutorul lui sa reusesc sa ies din cercul asta vicios si sa imi recapat macar silueta de la nunta, daca nu pe cea de anul trecut.
Am nevoie de mult sprijin si de multa vointa, pt ca stiu ca va fi greu

Va pup si va doresc o zi frumoasa! pupic.gif

Wow ,ce indarjire,motivare...felicitari si sustinere din partea mea, sunt sigura ca vei reusi cheer.gif
ALICE
Si mie mi s-a facut rau aseara.Stateam intinsa si ma uitam la un film.Parca a fost un atac de panica.Am inceput sa respir mai greu,parca ma tinea ceva in pept.Imi era frica si nu aveam de ce.F greu am adormit.
BLUELIFE
CITAT(ALICE @ 16-04-2007, 09:48 AM) *

Si mie mi s-a facut rau aseara.Stateam intinsa si ma uitam la un film.Parca a fost un atac de panica.Am inceput sa respir mai greu,parca ma tinea ceva in pept.Imi era frica si nu aveam de ce.F greu am adormit.

Sa fie oare o cadere de calciu?cel putin dupa simptome...
Pisik
Am citit in diagonala din ultima casuta si am vazut ca am afcut furori cu balerinii si fustita.
Deea, balerinii i-am luat de la un magazin de la Piata 1 Mai (una mai jos de Piata Victoriei), un magazinas mic, cu incaltaminte super, de piele cu preturi rezonabile.
Fustita am luat-o din Pavilionul H dar am vazut si in Unirea la Kara
Eu nu am vazut Automondialul, dar banuiesc ca e poza din emisiunea cu premiile, mi-au trimis-o si mie pe mail. Mai am pana la coperta, dar am potential blum.gif
Va multumesc de complimente, dar din pacate veti vedea in pozele de la Sibiu in ce hal am ajuns sa arat in blugi blushing.gif Dar nu-i nimic, ca de data asta sunt f hotarata si stiu ca voi reusi.
Ca prim pas, desi si eu renuntasem complet la paine si cereale, dar mi se facea imediat foame si seara spargeam frigiderul, am hotarat sa pap dimineata cereale integrale cu lapte si la pranz 2 felii de paine dieta. Astfel, sper ca cina sa o iau numai din fructe si branza de vaci/iaurt/salata usoara, etc.
Si ca sport o sa va spun la ce schema m-am gandit, sa vedem daca si reusesc sa ma tin de ea
anca veselie
pisikule, iti urez succes cheer.gif . suna bine regimul tau. baga si schema de sport repede!
Deea
Buna dimineata fete frumoase!

Alice si eu am stari din astea...parerea mea e ca din cauza job-urilor, eu nu prea ma mai detasez de problemele de la servici cand ajung acasa, tot timpul ma gandesc la ce se intampla la servici, stau cu telefonul de servici lipit de mana....si de aici stari gen atac de panica. Poate si tu esti stresata si te acapareaza problemele de la servici.

Pisik succes sper sa ai taria sa nu te abati de la dieta si sa nu mai scapi la ingrasacioase.
Pisik
Am uitat sa precizez ca pranzul nu va fi compus numai din paine, voi papa salata cu ceva (carne, peste, fructe de mare, etc.), cele 2 felii de paine si un iaurt de fructe ca desert, din acela fara zahar de la jogobella sau oricum unul light.
A, laptele de dimineata nu va fi obligatoriu 0,1%, va fi si 1,5%, m-am hotarat sa pap si branzeturi un pic mai grase (nu exagerat, dar nu numai 0,1%), ca sa am si sursa de energie.

Schema de sport (valabila doar partial sapt asta si cea viitoare pt ca voi fi mai mult plecata) este jumate din saptamana (probabil luni, miercuri, vineri) sport acasa - 60 min (20 min bicicleta sau exercitii de incalzire cand bicla va fi la reparat; 20 de min tae-bo; 20 de min pillates) si jumate (marti, joi si cand e posibil sambata) mers pe jos momentan pe ruta Antena1-Piata Presei si retur (probabil in primele saptamani va fi doar pana la Fantana Miorita si dupa 1 luna-doua va fi pana la Arcul de Triumf si inapoi)
anca veselie
suna bine!

fetelor, eu sunt tare incantata pt ca de 1 mai merg la mare, la vama veche yahoo.gif ne-am trezit cam tarziu si am gasit destul de greu cazare, dar am gasit si sunt f incantata! asa ca ar trebui sa nu mai am abateri, ca sa fiu frumusica si mai slabutza, poate fac si plaja. oricum, vreau sa-mi cumpar un lapte de corp bronzant, sa am ceva culoare pe mine pt ca nu-mi place sa fiu alba.
asa ca tzutzi, dulci si care mai sunt prin preajma, poate ne vedem, macar pe la mangalia, daca va puteti deplasa!
ramonavlas
Neatza. E asa o zi frumoasa la noi...soare, cald....
Anca, si eu m-am gandit sa mergem la mare de 1 mai. Dar inca nu stiu sigur. Avem cam putine zile de stat impreuna si atat de multe vrem sa facem.....
Vine pe 28 seara, pe 29 cred ca venim pana la urma la Mures, pe 30 e ziua lui, cred ca tot la Ms vom ramane, pe 1 mai sa mergem la Moldova (la el la Botosani), pe la manastiri si mai trebuie sa ajungem si inapoi la Mures si apoi iar la Bucuresti ca pleaca inapoi....si toate astea in doar 9 zile.
Inca nu avem un program fix, poate totusi ajungem si noi la mre, dar daca zici ca asa greu ati gasit cazare...desi am pe cineva care are hotel acolo, insa nu prea as vrea sa apelez...ne mai gandim. Nu conteaza unde mergem si ce facem, conteaza ca suntem impreuna.
Mai sunt 12 zile....sper sa treaca cat de repede. Cel putin eu asa program mi-am facut...sa nici nu simty cum trece timpul. Dar, seara cand ajung acasa si ma pun in pat....e dezastru.
anca veselie
ramona, o sa treaca repede repede pupic.gif suna tare bine programul vostru! poate reusim sa organizam o intalnire la bucuresti!
Tzutzi80
Anca ar fi super sa ne vedem. Parintii lui Dulci sunt din Mangalia sau pe aproape. Mie nu mi-e tocmai usor sa ajung acolo, dar nici imposibil. Asa ca....eu zic ca ne vedem cheer.gif pupic.gif
anca veselie
mai sunt 2 saptamani, mai ramane de vorbit!
ina_ceva
Se poate sa ajung si eu la mare de 1 mai, tot in vama cheer.gif
Tzutzi80
Pisik bine ai revenit. Si pune si tu tinta masura 40. Ca asa slabatura cum erai in pozele alea de la munte .... te zboara briza daca vii la mare pupic.gif

CITAT(ina_ceva @ 16-04-2007, 10:42 AM) *

Mie deja imi suna a petrecere Oneden la mare de 1 Mai in Vama lol.gif
himere2005
'neata
se pare ca vine vara de acum, ca se deschide sezonul pe 1 mai blum.gif tease.gif
tulip, cum a reactionat timea la circ, a vrut sa stea sau a trebuit sa iesiti afara cu ea? biggrin.gif
la noi s-a deschis practicker si a fost concert zdob si zdub si bineinteles ca am cascat gura si prin magazin. mi-au placut mult perdelele smile.gif
pisik, sunt mult mai increzatoare in mine datorita si situatiei din familie si faptului ca am descoperit ca daca nu incerci sa controlezi totul, ai o stare de bine interioara. daca nu intri in panica cred ca dieta va merge de la sine wink1.gif
sa adoarma bia si o sa pun pozele restante
ramona, mai ai un pic si dupa toata lumea e a voastra cheer.gif
anca, asa deci, te duci sa cuceresti babuini in vama...sa vii bronzata wink1.gif
alice, poate ai nevoie de putina relaxare, ceva care sa te faca sa te simti bine si sa uiti de griji

ia uite ca a venit si monic din tara
nusa, esti ok?
otti, ce-ti mai face flacaul?
tot asteptam pozele de la botez dana tease.gif macar aia cand il baga in apa grin.gif
ALICE
Da,stiu,dar uite ca nu vine nici concediul......... eusa_think.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 16-04-2007, 10:42 AM) *

ar fi foarte tare! cheer.gif
nusarich
sunt ok, himere, doar ca citesc si atat... nu am noutati si deci nu prea am ce povesti.
anca veselie
himere, nu tin neaparat sa cuceresc, dar daca pica tease.gif naughty.gif
ma bucur tare sa vad ca esti mai linistita si mai inteleapta pupic.gif
michelle
Salutare neuroni!
We asta m-am chefuit, am avut 2 zile de nastere sambata seara si trebuia sa fim in ambele locuri )).gif Am poze, daca vreti sa ma vedeti, le pun.
Duminica am dormitat, vazut filmul "The contract", a fost pijama day.
Miercuri am un partial si vineri de prezentat un proiect, asa ca am nevoie de pumni stransi.

O saptamana excelenta tuturor!

PS: de azi incep sa numar, nu de alta dar o sa ajung pana in noiembrie ca un hipo
ina_ceva
Miha, bafta la partial si proiect ! wink1.gif
ALICE
Eu de maine numar.Ca azi e ziua cuiva si oricum de luni nu-mi place sa ma apuc
ramonavlas
Da ce-i cu linistea asta pe aici?
Eu merg imediat la impachetari (mai am 4 sedinte), ma intorc putin la hotel dup-aia, merg cu o prietena la inghetata...... si apoi la sala. pe la 20 sper sa ajung si eu acasa....si uite asa program am toata saptamana, sa imi treaca cat de repede.
Tulip
Am ajuns si noi acasa........

Himere,Timea a fost fff. cuminte la circ,i-au placut enorm animalele,nu a vrut afara,a avut muuuulta rabdare,dansa in pauza,chiar am ramas uimita biggrin.gif Circul nu a fost cine stie ce,erau putine animale,un clovn mai nereusit,etc. Dra fata a fost incantata.

De maine ma reapuc de dieta de 90 zile cool.gif
ALICE
CITAT(ramonavlas @ 16-04-2007, 12:32 PM) *

Da ce-i cu linistea asta pe aici?
Eu merg imediat la impachetari (mai am 4 sedinte), ma intorc putin la hotel dup-aia, merg cu o prietena la inghetata...... si apoi la sala. pe la 20 sper sa ajung si eu acasa....si uite asa program am toata saptamana, sa imi treaca cat de repede.

Ramona tu te sti la astea.Vreau sa fac si eu niste sedinte de electrostimulare.Au vreun rezultat?

CITAT(Tulip @ 16-04-2007, 12:38 PM) *

Care,care? blink.gif
Tulip
CITAT(ALICE @ 16-04-2007, 12:41 PM) *

Care,care? blink.gif

dieta 90 zile
BLUELIFE
CITAT(Tulip @ 16-04-2007, 12:54 PM) *

CITAT(ALICE @ 16-04-2007, 12:41 PM) *

Care,care? blink.gif

dieta 90 zile

Si eu as vrea sa tin dieta asta dar scade tensiunea si eu si asa o am mica ,oricum astept cu curiozitate rezultatele voastre. wink1.gif
alandana
Buna dimineata , fetele. De fapt ce dimineata ca deja e pranzul. La noi nu mai vine primavara. E atat de urat afara rece si innourat. In week end nu am facut nimic - sambata am fost la o sfintire iar duminica am facut lectiile pentru vacanta cu baietii.

Si de dimineata ma lupt cu autoritatea vamala ( bineinteles fara nici un succes). Incepand de azi trebuie sa platesc TVA-ul la fiecare import ( chiar daca eu reexport marfa). Si eu le dau banii - si ii recuperez de la Finante dupa min 3 luni. M-au mai facut sa si pierd vremea incercand sa obtin amanre de la plata. Una din conditii ( isngura pe care n-o indeplinesc) era sa am importuri in anul anterior de 150 mil lei - adica aproape 43 mil Euro - in conditiile in care importurile totale in Romania au fost de 30 miliarde. Nu inteleg pentru cine au mai dat legea aia.
Si bineinteles ca nu vor scrisoare de garantare de la banca - vor banii.
Asa ca azi am scos din buzunar 15000 euro pentru u import ( doar TVA).
Cred ca au mai gasit o cale sa scoata bani de l aproducatori si sa mai inchida cativa.
Nana
Buna ziua neuronashi! Si CRISTOS A INVIAT!!!!

Am sosit si eu dupa o lipsa de 10 zile. Declar ca nu m-am ingrashat decat vreo 4-500 de grame dar cum e perioada rusilor nu stiu pe seama cui sa le pun. Inca nu am reinceput sa numar. Ma tot gandesc si eu la dieta aia de 90 de zile... hm... stiu si eu... Sunt cam nehotarata!

Ieri am prestat cardio de mare calitate in gradina la tara la socri unde am executata plantare de rasaduri de rosii, vinete, varza, boabe de fasole, seminte de dovleac cu sapatul aferent si udatul post proces. Am bagat o ora de astfel de gimnastica si oraseanca de mine are febra musculara pe toate partile. Bashca nu va pot povesti ce supersomn am avut azi noapte.
Plus un urcat de deal de vreo 10 minute... asa ca bonus la cat de cuminte am fost. Sper ca peste doua saptamanai sa repet acest cardio ca e de mare efect.
Va pup pe toate si va urez o saptamana frumoasa!
give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif
axe10
buna ziua fetele,
Vad ca o gramada sunt hotarate sa inceapa serios treaba...asa ca si mine...ne mobilizam?...mai ales acum cand Anca ne-a amintit ca se apropie vara...hai sa na tinem una pe alta pe drumul asta...si sa ne afisam ce mancam ca sa ne tragem de urechi...
Eu zilele astea am mancat numarat, nu am depasit cele 20p alocate zilnic...si an tinut seama de reguli...deci -1kg , dar ce folos...am ajuns de unde am plecat...acum 2 saptamani...uite asa fac eu +1kg...-1kg...si stau pe loc in concluzie....trebuie sa dau jos cele 5 kg obligatorii(ultimele fiind doar de fitze) ca altfel nu intru in hainele de anul trecut de pe vara.
Zilele astea am gatit mai mult la tigaia wok cu maxim 3 linguri de ulei la o mancare, cred ca va deveni principala mea "cratita"...pot sa combin foarte usor si dietetic o gramada de chestii/am combinat pui cu dovlecei, rosii, usturoi/ciuperci, pui,rosii,usturoi....si mai am idei....
Deci azi am mancat asa:
-2 albusuri de ou-1p
-iaurt zuz 0.1%grasime-1p
-3 wasa-1.5p
-1 felie br. Hohland fitness-1p
-1 covrig mic uscat...zic eu 0.5p
-lapte la cafea-0.25p
-1 melcisor cu nuca si cacao...punctez 1.5p ca sa compenseze dac am gresit la covrig
-1 mandarina
-cafea, ness-0p
Sexymom
Va pup si eu pe toate, nu am avut timp sa dau pe la voi, am fost ocupata sa pun poze deochate la mine in jurnal. )).gif
Va spun cu mana pe inima ca mi-ati lipsit toate si sper sa citesc din urma ce ati mai facut voi. pupic.gif
ina_ceva
Pisik, sper sa reusesti sa rezisti la dulciuri; stiu ca ele sunt slabiciunea ta floare.gif
ramonavlas
M-am intors de la impachetari si simt ca iau foc, mai ales cu caldura de afara. Mai stau putin la munca si apoi merg pe o terasa.
Alice, DA, sunt PENTRU electrostimulare. Am facut si eu, o sa ma reapuc dupa ce pleaca Juliann. Atunci ma apuc si de masaj anticelulitic si bineinteles continui si cu aerobicul.
Nessie
CITAT(ramonavlas @ 16-04-2007, 03:33 PM) *

M-am intors de la impachetari si simt ca iau foc, mai ales cu caldura de afara. Mai stau putin la munca si apoi merg pe o terasa.
Alice, DA, sunt PENTRU electrostimulare. Am facut si eu, o sa ma reapuc dupa ce pleaca Juliann. Atunci ma apuc si de masaj anticelulitic si bineinteles continui si cu aerobicul.

Am vazut ca te duci la impachetari si m-am gandit sa iti spun si tie ce am patit eu.

Am mers de multe ori la impachetari (vreo 4-5 abonamente) si se vede clar rezultatul, DAR...aspectul pielii nu se schimba numai in bine.
La cele cu pielea sensibila sau cu celulita mai multa (cum e cazul meu) se sparg vasele de sange superficiale si se vad ca un paienjenish pe sub piele. blink.gif Am mai vorbit cu cateva fete de la salon si mi-au spus si ele ca au observat asta, dar nu au facut legatura cu impachetarile pana nu le-am atras atentia.

Acum caut sa vad cum dispar vinisoarele alea si nu gasesc nimic. sorry.gif Au aspect foarte neplacut si sunt de la glezna pana la fund. Mare atentie!!
himere2005
vinisoarele astea am auzit (si am vazut un reportaj facut de oana cuzino) ca se duc prin tratament cu laser, la cosmetica. si eu am cateva de la bai prea fierbinti cred rolleyes.gif
ALICE
Ramona,dupa cate sedinte,minim, se vede rezultatul?Ca m-as baga parca.Ca am o piele pe picioare dezastru
buretel
Buna! Am trecut sa va las un pupic.gif de casa noua wink1.gif

daconst
Salutare fetili!

Am aparut si noi in zona,dupa un we superb in care ne-am crestinat si noi baietelul.A fost totul tare frumos desi am avut ceva peripetii ca autostrada era plina si am intarziat la biserica. doh.gif Dupa slujba am fost la un restaurant grecesc,care avea si terasa.Si asa a putut sta si Alma (catelul nasilor) cu noi la masa. grin.gif
O sa va pun pozele si revin cu povesti,ca acum nu prea pot scrie.

La multi ani Ella!
pupic.gif Scuze intarzierea.

Himere,Liliana,Tzutzi,super surpriza voastra.Ma bucur pentru voi ca v-ati putut intalni.

Pisik,si eu sunt la fel de hotarata ca si tine...dupa ce ieri am topit ultimele 2 felii de tort de la botez,ca sa nu mai am "dusmanul" in casa.Asa ca de azi pe baricade.

Dany,multumim de urari si de mesaj si scuze ca nu am mai apucat sa raspund. pupic.gif

Poze de la botez.

Ella79
Va pup fetelor. Vin si eu, dar nu cu vesti mult prea grozave...
Stiti ca sambata a fost ziua mea. Prin urmare am mers noaptea intr-un club si ieri la pranz am mers sa mancam cu toata familia. Dupa aia ne-am intors acasa, Mihai s-a culcat ca era obosit si cand s-a trezit m-a anuntat ca el crede ca nu mai suntem compatibili... blink.gif
Suntem impreuna de 10 ani.... nu s-a intamplat nimic care sa prevesteasca asta, nu mi s-a parut nimic ciudat, suspect la el in ultima vreme. Din contra, acum vreo 3 saptamani nu mai putea de nerabdare sa alegem mai repede vacanta in care mergem la vara, cat am fost bolnava pleca ziua de la birou sa vina sa ma vada, imi aducea flori "sa ma inveseleasca".
Va rog sa ma credeti ca nu-mi vine sa cred ce mi se intampla.... nu-mi revin pur si simplu. Am impresia ca visez urat si trebuie sa ma trezesc. Nu parea foarte convins de ce spune, nu era capabil sa ia o decizie clara. Imi tot zicea ca el nu vrea sa ne despartim dar ca intre noi nu mai e ce a fost.
E adevarat ca nu comunicakm tocmai perfect si ca petrecem prea putin timp impreuna, dar situatia nu este atat de grava. In plus, inca nu am facut nimic sa rezolvam aceste probleme ca sa ajungem sa zicem ca suntem incompatibili. Aseara mi-a zis ca se mai gandeste pana astazi daca relatia noastra mai are vreo sansa, daca se mai poate face ceva.
Acum e la maica-sa. Zice ca mananca, doarme, si dupa aia ne vedem.
Habar n-am ce sa fac, habar n-am ce sa cred, cum sa reactionez.... Zici ca sunt in transa.... zici ca nu mi se intampla mie.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.