Tzutzi !!
Mai , neuroni , as avea si eu o intrebare : de ce naiba se scrie atat de putin pe aici in ultimul timp ????????????
Inainte se scriau cam 15 - 20 pagini / zi si acum ... de abia se umplu 2 - 3 !!! Nu e normal , nu ? Fetele care nu au scris de muuuuuult timp ( dar ne citesc in fiecare zi )... spuneti ce va deranjeaza si se poate rezolva !! Nu ramaneti in tacere ! Spuneti ce va doare ..... Doar suntem ca o familie , nu ?
Ma gandesc ca s-au micsorat postarile din cauza la ce i-am spus eu Himerei . Imi pare rau daca e asa dar .... am spus ce am simtit , nimic altceva . Prea o luase pe aratura cu postarile ei . Se pare ca acum a picat in cealalta extrema si nu mai scrie deloc ..... sau cand o face , scrie cam acid . Problema ei , zic eu .
Dar... chiar trebuie sa se duca naibii forumul nostru din cauza unor neintelegeri ????? Si eu am postat MULT prea mult in legatura cu casa dar ..... m-am hotarat sa ma abtin . Si chiar ca nu e greu .
Hai sa incercam sa ne revenim si sa fim fetele vesele de inainte !!!! Punem meniuri ... vorbim de WW ( atentie la fetele noi care au venit aici pentru a invata cum se tine WW ) , dar vorbim si de despre ce ne doare sau despre ce ne bucura .
Hai , neuroni , DESTEPTAREAAAAAAAAA !!!!!!!!!
Eu am facut primul pas . Cine face urmatorul pas ??