Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
dany
Neatzaaaaaa !

Va pupic.gif si va multumesc , fete dragi !!!!!!!!! Sambata se va trage la sorti castigatorul ( la emisiunea " de suflet" ) . Sunt o gramada de finalisti asa ca sansele sunt mici dar nu conteaza . Ma bucur ca am mai mult de 7 prietene ( vorba Danei ) si asta e cel mai important . pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif

Tzutzu , tinem pumnii , cum sa nu ? Sa vii cat mai repede cu vestea cea buna .

Dyllyyyyy , bine ai revenit !!!! give_rose.gif pupic.gif

Eu imi beau cafeaua si plec iar la casa . M-am trezit cu durere in gat si am programare doar pentru joi la ORL doh.gif

Sa aveti o zi superba ! pupic.gif
Amazoana
CITAT(axe10 @ 24-04-2007, 07:06 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 23-04-2007, 09:13 PM) *

Am incercat sa votez, dar mi-a zis ca dany-dulce e deja finalista cheer.gif cheer.gif ; sper sa fie pe bune.

Buf...si eu care ma bagasem la vot...Dany esti prea "prietenoasa"...in finala deja...etapa a doua ceva?

Buna dimineata! Ma duc la cafea...merge cineva?... e aburinda!

Io vrea cafea tease.gif

CITAT(danyhoney @ 24-04-2007, 09:34 AM) *

Neatzaaaaaa !

Va pupic.gif si va multumesc , fete dragi !!!!!!!!! Sambata se va trage la sorti castigatorul ( la emisiunea " de suflet" ) . Sunt o gramada de finalisti asa ca sansele sunt mici dar nu conteaza . Ma bucur ca am mai mult de 7 prietene ( vorba Danei ) si asta e cel mai important . pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif pupic.gif hug.gif

Vrei sa spui ca toanta de je n-a votat? wacko.gif sad.gif
dany
Ramo , Dulci pupic.gif pupic.gif si pentru voi !

Dulci , cum au spus si fetele , erau deja 7 voturi . Oricum , intentia conteaza ! hug.gif
Amazoana
give_rose.gif hug.gif
CITAT(danyhoney @ 24-04-2007, 09:37 AM) *

Ramo , Dulci pupic.gif pupic.gif si pentru voi !

Dulci , cum au spus si fetele , erau deja 7 voturi . Oricum , intentia conteaza ! hug.gif

axe10
Cam slaba miscarea pana acum pe aici...sunteti cu toatele ocupate...recuperari, case...copii...eu de azi dimineata vorbesc cu barbatul sa mergem cu copilul in Grecia si sa lasam Tenerife pe toamna...doar noi 2... naughty.gif naughty.gif naughty.gif ...studiez ofertele...eu m-am cam hotarat...acu' trebuie sa se hotarasca si el...apoi vorbim si cu prietena mea detinatoare de flacau de 4 ani(care de altfel mi-a dat mana libera in alegerea facuta)...si daca o sa fim cu totii de acord o sa rezervam biletele...pe a doua jumatate a lui iunie...
In fata mea sta un platou de prajituri...nu m-am atins...e ziua unei colege...asa ca am baut un paharutz de pepsi cu lamaie si am mancat 3 covrigei mici cu ceva cascaval ras pe deasupra...punctez 1p per bucata...sunt mici mici...si o bomboana de cioco Milka...1p..ce ziceti?

Am luat md format din iaurt zuzu degresat=1.5p si 2,5 wasa=1.25p

michelle
Stiai ca vei avea tentatii la serviciu, de asta ai papat putin de dimi? grin.gif

Dyllysor, bine ai revenit! Fara babuin sau cu babuin? naughty.gif
Ella79
Neata si de la mine. Sunt la a treia cafea si abia acum incep sa ma simt si eu bine. Sunt fericita ca imi cad pantalonii de pe mine. blum.gif
Altfel... nu fac nimic, sunt in acelasi stadiu... Vorbim, ne vedem, ne planificam zilele urmatoare impreuna, ziua mamei mele, 1 mai, ziua lui... ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Colegii lui m-au intrebat pe mine ce are, ca cica la birou e mereu suparat, nu vorbeste, nu zice nimic, e inchis in el. Nu stiu nici eu ce sa zic, sa cred sau sa fac.
Paradoxul e ca, nu stiu cum se face, dar parca acum arat mai bine ca oricand. M-am super-bronzat la solar, m-am coafat, am o gramada de haine noi cumparate care chiar se aseaza mai bine pe mine de cand am -4kg. Azi dupa serviciu merg cu fetele la o terasa, ceva, ca parca prea e frumos afara. Dupa aia mai vad eu.... poate mergem cu rolele daca o vrea si el.

BLUELIFE
Intru sa va salut ,sa iau o gura de cafa cu voi si am zburat ca am ffffff mult de lucru;ieri sedinta la Inspectorat ,azi situatii,faxuri ,vineri Padurea Neagra,gratare,mici,viol de silueta lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif doh.gif doh.gif
ina_ceva
Dyllysor, spor la treaba! Dar sa nu uiti de poze , ca le asteptam cu sufletul la gura, mai ales alea cu babuini pupic.gif
Dany-dulce, bafta sambata!

Ella, pare ca se anunta vremuri mai bune pt tine wink1.gif .Sper ca plecarea ta din tara sa-l aduca cu picioarele pe pamant.
anaoi
Dialog in pat:

* Dragul meu, tu ma iubesti?

* Da' tu ce crezi ca fac aici? Flotari?

* Doamna, stiti ca sotul dvs. va inseala?

* Bineinteles, stiu cu cine, stiu unde si cand, dar nu mi-am dat seama cu ce...

El si Ea, pe canapea:

Ea: Ce faci ?

El: Ma gandeam ! Tu ?

Ea: Si eu ma gandesc !... Tu la ce te gandesti ?

El: La ce te gandesti si tu !

Ea: Porcule !

O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic.

Farmacistul intreaba: * Doamna, dar la ce va trebuie arsenicul?

* Ca sa-l omor pe sotul meu !

* Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul.

Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei, care facea dragoste cu sotia farmacistului.

Acesta se uita la fotografie si spune: * Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta !

Sotul se intoarce tarziu acasa si incearca sa se bage in pat fara sa-si trezeasca nevasta. Sotia il intreaba: * Ai venit, hai? Cat e ora? * 10. * Cum "zece", daca eu am auzit pendula batand unu? * Pai si, ce? Vrei sa bata si zero ?!

Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta: * Unde ai fost toata noaptea? * Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. * Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows pe calculator !

Iubitule, spune o blonda sotului ei, astazi un coleg mi-a spus la birou un banc cu blonde de m-am prapadit de ris. Era cit pe-aci sa cad din pat...!!!

Sotul: Nu mai fi suparata! Īti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume. Sotia: Cīnd pleci?

Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume!

Se spune ca cea mai mare [*****] de pe Pamant ar fi SPERANTA. Toata lumea traieste cu ea...."

"Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Sa-mi scape berea din mana, nu alta!"

scuze daca stiati glumele.
dylly s-a intors fara babuin. sorry. dar a trimis unii la pachet pt voi.
axe10
CITAT(michelle @ 24-04-2007, 11:17 AM) *

Stiai ca vei avea tentatii la serviciu, de asta ai papat putin de dimi? grin.gif

Habar nu am avut...dar de obicei mananc asa si pe la 11.30 ma duc la masa la cantina...

Dar poate imi zici daca am apreciat bine ce am mancat din fata mea...covrigei...bomboana...nu am lista..parca erau bomboanele pe acolo..
Amazoana
CITAT(anaoi @ 24-04-2007, 12:09 PM) *

Dialog in pat:

* Dragul meu, tu ma iubesti?

* Da' tu ce crezi ca fac aici? Flotari?

* Doamna, stiti ca sotul dvs. va inseala?

* Bineinteles, stiu cu cine, stiu unde si cand, dar nu mi-am dat seama cu ce...

El si Ea, pe canapea:

Ea: Ce faci ?

El: Ma gandeam ! Tu ?

Ea: Si eu ma gandesc !... Tu la ce te gandesti ?

El: La ce te gandesti si tu !

Ea: Porcule !

O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic.

Farmacistul intreaba: * Doamna, dar la ce va trebuie arsenicul?

* Ca sa-l omor pe sotul meu !

* Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul.

Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei, care facea dragoste cu sotia farmacistului.

Acesta se uita la fotografie si spune: * Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta !

Sotul se intoarce tarziu acasa si incearca sa se bage in pat fara sa-si trezeasca nevasta. Sotia il intreaba: * Ai venit, hai? Cat e ora? * 10. * Cum "zece", daca eu am auzit pendula batand unu? * Pai si, ce? Vrei sa bata si zero ?!

Sotul ajunge in zori acasa. Nevasta il intreaba, cu ton de cearta: * Unde ai fost toata noaptea? * Inchipuie-ti draga, chiar cand sa plec acasa, secretara cea noua mi-a adus o cafea si mi-a zambit provocator. Cand a pus cafeaua pe masa, i s-a deschis bluza si nu m-am putut abtine sa o sarut pe gat, la care ea a devenit salbatica si ne-am pierdut amandoi capul. In final, am ajuns la ea acasa si am facut dragoste nebuna toata noaptea. * Minti! Pun pariu ca iar ai incercat sa-ti instalezi rahatul ala de Windows pe calculator !

Iubitule, spune o blonda sotului ei, astazi un coleg mi-a spus la birou un banc cu blonde de m-am prapadit de ris. Era cit pe-aci sa cad din pat...!!!

Sotul: Nu mai fi suparata! Īti promit ca te fac cea mai fericita femeie din lume. Sotia: Cīnd pleci?

Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume!

Se spune ca cea mai mare [*****] de pe Pamant ar fi SPERANTA. Toata lumea traieste cu ea...."

"Ce s-a ales de lumea asta, domnule! Stateam duminica in biserica la slujba si o doamna de langa mine scoate o tigara, o aprinde si incepe sa fumeze... Sa-mi scape berea din mana, nu alta!"

scuze daca stiati glumele.
dylly s-a intors fara babuin. sorry. dar a trimis unii la pachet pt voi.

super tari, eu nu le stiam. Te pup dulceeeeeeeeeeeeeee
michelle
CITAT(axe10 @ 24-04-2007, 12:15 PM) *

Habar nu am avut...dar de obicei mananc asa si pe la 11.30 ma duc la masa la cantina...

Dar poate imi zici daca am apreciat bine ce am mancat din fata mea...covrigei...bomboana...nu am lista..parca erau bomboanele pe acolo..

Cred ca e prea mult 1p/bucata, ca doar nu ai mancat o felie de paine.
Poti pune maxim 2p pe cei 3 covrigei si 1p/bomboana.
axe10
CITAT(michelle @ 24-04-2007, 12:34 PM) *

CITAT(axe10 @ 24-04-2007, 12:15 PM) *

Cred ca e prea mult 1p/bucata, ca doar nu ai mancat o felie de paine.
Poti pune maxim 2p pe cei 3 covrigei si 1p/bomboana.

Merci Miha...!!
May
Neatza cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Azi dimineatza m-am trezit cu 2 barbati in camera care au inceput sa faca streaptease in fata mea si sa danseze lasciv... la inceput m-am speriat dar apoi mi-am dat seama ca sunt babuinii pe care i-a trimis dylly la pachet. Bine ai revenit! )).gif

ella e bine macar ca la suprafata esti ok, mai ramane sa potoleste incertitudinea din interior hug.gif

ramona AMR 4 zile yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

Luni 23 aprilie 2007

- 2 sandwichuri din 2 felii de paine intergrala- 2pct si 2 felii de mortadela afumata- 2 pct
- mancarica de mazare- 2pct cu 100 gr piept de pui- 2pct
- salata asortata- 3pct
- capsuni cu zahar- 3pct
- 1 peste dar nu stiu ce neam e in romana- 3pct
- mujdei- 3pct
- paine- 2 pct

Total: 22 puncte din 22 permise grin.gif
michelle
Ce contine salata asortata?

Buretel, felicitari pt kilele pierdute cheer.gif Tot inainte (cu tupeu) naughty.gif
Ramo
Salutare!
Gata cosmetica, gata manichiura, gata pedichiura. Am venit putin la munca, la 3.30 merg pe o terasa si apoi acasa sa ma pregatesc de intalnirea cu cumnata mea si sotul ei. Sper sa imi treaca emotiile pana atunci.
Ella, ma bucur mult, sincer, pt tine.....pt noua silueta si "infatisare". Cu babuinuil, eu zic ca totul o sa fie bine....ai incredere in mine....presimt eu ceva...... Te-am pupat....
May
miha te miri de ce are 3 puncte? )).gif pt ca am pus 3 linguritze de ulei ca in rest erau doar rosii, castravezi, ridichi si ceapa blum.gif
alandana
Salutare!!!
Am citit toate mesajele din urma si acum ma retrag inapoi in deprimarea mea. Sunteti prea vesele si bine dispuse pentru mine. sorry.gif

Nu m-am ingrasat, nici n-am slabit dar nici dieta n-am tinut. Am mancat putin si fara chef dar cu exces de ciocolata

Ella - bravo tie ca arati bine, inseamna ca te simti bine. Esti hotarata cred sa-l recuceresti. Dar el ce are de e deprimat? N-are nici un prieten cu care vorbeste?

Dany - tin pumnii - poate castigi tu.

Ramona - ma inebunesti de cate ori mergi la cosmetica si pedichiura si manichiura. Bravo tie. Imi place ca te respecti .

May - cred ca abia astepti sa vii acasa.

Anaoi - bine ai revenit acasa. Bancurile tale mi-au smuls primul zambet pe ziua de azi.

Am deschis procesul de divort.
nusarich
CITAT(alandana @ 24-04-2007, 02:25 PM) *

Salutare!!!
Am citit toate mesajele din urma si acum ma retrag inapoi in deprimarea mea. Sunteti prea vesele si bine dispuse pentru mine. sorry.gif

Nu m-am ingrasat, nici n-am slabit dar nici dieta n-am tinut. Am mancat putin si fara chef dar cu exces de ciocolata

Ella - bravo tie ca arati bine, inseamna ca te simti bine. Esti hotarata cred sa-l recuceresti. Dar el ce are de e deprimat? N-are nici un prieten cu care vorbeste?

Dany - tin pumnii - poate castigi tu.

Ramona - ma inebunesti de cate ori mergi la cosmetica si pedichiura si manichiura. Bravo tie. Imi place ca te respecti .

May - cred ca abia astepti sa vii acasa.

Anaoi - bine ai revenit acasa. Bancurile tale mi-au smuls primul zambet pe ziua de azi.

Am deschis procesul de divort.

dana, noi suntem aici. veselie e cand si cand. nu le-ai prins pe fete suparate niciodata? eu zic ca nu-i bine sa fii deprimata. hotararea referitoare la divort ai luat-o cu capul pe umeri si constienta ca asta e drumul de urmat. bafta sa se termine repede, frumos n-are cum sa fie, dar macar mergi inainte.
lyra
salutare neuroni

pun si eu meniul de azi. ieri am depasit cu 3 puncte dar am zis sa nu fiu drastica din prima zi. rolleyes.gif

MD.
paine-35gr 1
sos rosii 1
pui-pulpa-50 gr 1,25
paste-140 2,33

Pranz
supa pui 3
cartof fiert 1
ou 2
salata 0
castraveti murati 0
feta-15 gr 1
ulei 1

Cina
gratar curcan-150 gr 3,3
salata verde cu otet 0

Total: 17 din 17 permise

vad ca lumea se tine de treaba aici. toata lumea slabeste. numai eu m-am ingrasat tot ce m-am chinuit sa slabesc. sunt o diforma. totul s-a depus pe burta, fund si coapse. mad.gif
May
dana suntem alaturi de tine hug.gif

lyra perseverenta si constanta sunt mamicile slabitului pupic.gif
dany
Mi-am terminat norma pe ziua de azi - am si depasit-o - asa ca seful ( Dirk ) a decis sa-mi dea liber pentru restul zilei cheer.gif cheer.gif . Vorba vine liber ca acum o iau aici de la capat doh.gif

Ella , ma bucur ca esti - cat de cat - mai linistita ( macar exterior ) si ma bucur ca-ti pierzi pantalonii )).gif

Dylly , faine bancurile lol.gif . Ia zi-mi tu mie : ai trimis si la mine babuini ?? N-a aparut niciunul sad.gif

Alandana
, te hug.gif si suntem alaturi de tine !!!!! Se va termina si asta , chiar daca va fii greu . Tu crezi ca daca te retragi in deprimarea ta , iti va fii mai bine ?? Mai bine stai aici , cu noi , si spune-ne tot ce te doare . Avem umeri destui de oferit . Si ... poate cineva va reusi sa-ti mai aduca un zambet pe buze . hug.gif

Ramo , ce te invidiez pentru prgramul tau regulat de cosmetica & co !! smile.gif
anaoi
alandana, ai pm

dany deschide bine ochii ca ei sunt acolo....
Ella79
CITAT(alandana @ 24-04-2007, 02:25 PM) *

Are o gramada de prieteni dar se pare ca, de data asta, nu mai vorbeste. E deprimat, cred, pentru ca are dileme. Nu stiu daca el s-a hotarat si probabil din cauza asta e asa.
dany
CITAT(anaoi @ 24-04-2007, 01:54 PM) *

dany deschide bine ochii ca ei sunt acolo....

I-am deschis , Dylly , mi-am pus si ochelari si tot degeaba . S-or fii incurcat in adrese , saracii )).gif
lyra
CITAT(Maybeline @ 24-04-2007, 01:34 PM) *

dana suntem alaturi de tine hug.gif

lyra perseverenta si constanta sunt mamicile slabitului pupic.gif

asa-i may. ai spus un adevar mare. hug.gif

ella felicitari pentru kg in minus. am citit si eu cate ceva in urma si am vazut prin ce treci. curaj si priveste inainte. esti o femeie puternica si o sa treci peste asta. intodeauna ti-am admirat independenta. o sa fie bine. pupic.gif

dany ce mult mi-ar placea sa am si eu o casuta a mea. asta e visul meu cel mare.

mama lui de net. cred ca upc-ul vrea sa incheiem colaborarea.
May
Am facut spuma de capsuni la 2 puncte portia grin.gif

Imagine

Acum vad ca eram murdara pe maini cand am pus mana pe pahar doh.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 24-04-2007, 05:38 PM) *

Am facut spuma de capsuni la 2 puncte portia grin.gif

Imagine

Acum vad ca eram murdara pe maini cand am pus mana pe pahar doh.gif

Doamne ce pofta mi-ai facut!!!! Si hanar n-am cum se face! Te strang de gaaaaaaaaaaat

Am uitat! Sa ai pofta si gandeste-te si la mine, ca nu mai pot........
May
Cantitati pt 4 portii:

- 500 gr capsuni
- 4 albusuri
- zahar dupa gust

Am bagat la blender capsunile pana le-am facut terci si le-am amestecat cu albusurile batute spuma, apoi am pus 3 linguri de zahar si gata smecheria. Optional ii tragi un fasssss de frisca. Oricum ies portii mari, eu nu am putut manca decat jumatate blum.gif
lyra
CITAT(Maybeline @ 24-04-2007, 05:51 PM) *

Cantitati pt 4 portii:

- 500 gr capsuni
- 4 albusuri
- zahar dupa gust

Am bagat la blender capsunile pana le-am facut terci si le-am amestecat cu albusurile batute spuma, apoi am pus 3 linguri de zahar si gata smecheria. Optional ii tragi un fasssss de frisca. Oricum ies portii mari, eu nu am putut manca decat jumatate blum.gif

arata f bine. meriti o bataita buna. deschid si eu site-ul cu farfuria cu salata si gratar in fata si ce vad eu w00t.gif w00t.gif w00t.gif . asa ca acum rumeg salata verde si imi inchipui ca e spuma. laugh.gif da fac si eu. blum.gif joi. ca atunci vine babuinul din germania.
Ramo
Alandana, Danyhoney, merg la cosmetica, epilat o data pe luna, iar la manichiura si pedichiura, o data la 2 saptamani.....
May, noroc ca nu imi plac capsunele, ca altfel......
Am ajuns si eu mai repede acasa, mi-am facut [*****] de pui la gratar....nu am mai gatit de.....cateva luni....am strans hainele de pe balcon, acum fumez op tigara si ma apuc de machiat, par. ma imbrac si ma duc la hotel.
Pe la 20.30 sa imi tineti pumnii. Pe atunci vor ajunge "musafirii" si am niste emotii....bine, nu mai mari decat o sa am sambata pe vremea asta.... )).gif
Nu stiu daca mai apuc sa intru azi pe net sa va povestesc cum a fost intalnirea, dar maine sigur.....
V-am pupat si va urez o seara placuta..... hug.gif
May
Tinem pumnii wink1.gif

Mai eu v-am pus reteta ca e cu putine puncte, buna si racoritoare, nu aruncati cu rosii )).gif
crissy
Meniul de astazi:
Lapte 0.1% 250 ml 1,5p
Paine 37 g 1,5p
Gem de visine o lingurita 0p
Cafea cu fructoza (2 lingurite) 100 ml 0p
fructe 0p
Pulpa de pui la gratar 200 g 5,5p
Salata de legume inacrita cu iaurt Iaurt 0.1 % grasime 50 g 1,3p
Bors o portie 2p
Ardei iute 1 buc 0,4p
Ou 1 buc 2p
Albus de ou 1 buc 0,5p
Masline 5 buc 1,5p
Feta 2 felii subtiri 2p
Bomboane Solano 2 buc ?p
Total: 18.2 p. Mai pun un punct pt bomboane si fac 19.2p. Economisesc 1.8 p.
Bicicleta 15 minute -1p
Aerobic 10 minute -1p
2.5 l apa (inca neterminata, dar ma stradui)
lilianab
Fetiliii...Sar-na!Stiu ca s-a mai scris,dar pe cuvant ca nu gasesc unde:cum se puncteaza fasolea verde din conserva?! blush.gif ...nu dati!!! tomato.gif valea.gif
axe10
Meniu final azi:

cafea-0p
lapte 0.1% la cafea-0.25p
wasa-2 buc si 1/2-1.25p
iaurt 0.1%-250ml-1.5p
covrig uscat-2buc-1p
bomboana ciocolata milka-1buc-1p
covrigei uscati cu cascaval-3buc-2p
pepsi-200-2p
snitel pui-45g-1.5p
ficatei pui-100g-2.5p
rosii+castravete-0p
paine neagra-20g-1.5p
saleuri fornetti-2buc-2p
capsuni-0p
extrafructe-1p

Liliana...eu am gasit numai fasole uscata...cred ca la aia verde nu se socoteste..dar sa-si dea cu parerea cele mai vechi in meserie....

CITAT(crissy @ 24-04-2007, 07:27 PM) *

Meniul de astazi:
Lapte 0.1% 250 ml 1,5p
Paine 37 g 1,5p
Gem de visine o lingurita 0p
Cafea cu fructoza (2 lingurite) 100 ml 0p
fructe 0p
Pulpa de pui la gratar 200 g 5,5p
Salata de legume inacrita cu iaurt Iaurt 0.1 % grasime 50 g 1,3p
Bors o portie 2p
Ardei iute 1 buc 0,4p
Ou 1 buc 2p
Albus de ou 1 buc 0,5p
Masline 5 buc 1,5p
Feta 2 felii subtiri 2p
Bomboane Solano 2 buc ?p
Total: 18.2 p. Mai pun un punct pt bomboane si fac 19.2p. Economisesc 1.8 p.
Bicicleta 15 minute -1p
Aerobic 10 minute -1p
2.5 l apa (inca neterminata, dar ma stradui)

Draguta...stiu ca fructoza se puncteaza ca si zaharul...si maslinele sper ca au fost verzi...vezi ca feta e grea chiar daca feliile sunt subtiri....dar bravo ca ai facut sport....
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 24-04-2007, 05:51 PM) *

Cantitati pt 4 portii:

- 500 gr capsuni
- 4 albusuri
- zahar dupa gust

Multumesc frumos pupic.gif . Nu am nici capsuni, nici blender, asa ca sufar in tacere blum.gif
lyra
CITAT(lilianab @ 24-04-2007, 08:11 PM) *

Fetiliii...Sar-na!Stiu ca s-a mai scris,dar pe cuvant ca nu gasesc unde:cum se puncteaza fasolea verde din conserva?! blush.gif ...nu dati!!! tomato.gif valea.gif

eu parca tin minte ca fasolea verde la conserva avea 1 pct. da nu sunt 100% sigura. pai de ce sa dam cu rosii? ca de-aia suntem aici. sa ne ajutam. )).gif
dany
Ramo , tinem pumnii stransi - stransi !!

Ziceam ca am liber azi ? De unde ? Dirk a primit liber de la job si la ora 15 era acasa si .... fuga la casa . Am muncit pana la ora 18 , am fost sa papam ceva ( mananc numai aiurea doh.gif doh.gif doh.gif ) , acum la Tv putin si la nani ( ca babele )).gif ) .

CITAT(lilianab @ 24-04-2007, 07:11 PM) *

Dupa ultimele reguli : 100 gr fasole verde = 1 p
lilianab
CITAT(danyhoney @ 24-04-2007, 08:13 PM) *

Ramo , tinem pumnii stransi - stransi !!

Ziceam ca am liber azi ? De unde ? Dirk a primit liber de la job si la ora 15 era acasa si .... fuga la casa . Am muncit pana la ora 18 , am fost sa papam ceva ( mananc numai aiurea doh.gif doh.gif doh.gif ) , acum la Tv putin si la nani ( ca babele )).gif ) .

CITAT(lilianab @ 24-04-2007, 07:11 PM) *

Dupa ultimele reguli : 100 gr fasole verde = 1 p

Multumesc!Dati-ar Dumnezeu un pestisor de aur cu toate cele trei dorinte la purtator pupic.gif
Lyra stiu ca toate fetele sunt dragute si ajuta...dar si daca uit de la mana pana la gura si nu notez undeva,nu cred ca scap mult timp ne-palita cu rosii tease.gif
dany
Sa vina pestisorul ala , Liliana !!! Mai am cateva dorinte.... cred ca ma pot opri la 3 )).gif

In legatura cu rosiile.... ai noroc ca esti mai noua pe aici asa ca .... un timp mai scapi nepalita blum.gif )).gif . Ai observat ca , atunci cand ne apuca pe noi de dat rosii & co , pai ne apuca , nene ! lol.gif

Eu as da cu rosia de la ticker-ul meu ... cat mai departe .... dar fara sa ranesc pe cineva . Ce bine ar fii !
ina_ceva
Sa ne spui cum a decurs intalnirea cu viitoarele rude, ramona wink1.gif Tinem pumnii!
dany
Ina , tare mail-ul de la tine lol.gif lol.gif .Mersi !

CITAT(Maybeline @ 24-04-2007, 05:45 PM) *

Mai eu v-am pus reteta ca e cu putine puncte, buna si racoritoare, nu aruncati cu rosii )).gif

Ok , in tine aruncam cu .... capsuni )).gif
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 24-04-2007, 10:11 PM) *

Ina , tare mail-ul de la tine lol.gif lol.gif .Mersi !

CITAT(Maybeline @ 24-04-2007, 05:45 PM) *

Ok , in tine aruncam cu .... capsuni )).gif

Si in mine te rog )).gif
May
dany numai sa arunci incet cate una sa am timp sa si mestec )).gif
dany
Nope , May .... eu arunc 500 grame de capsuni ( pui tu albusurile si zaharul de la tine ) si tu imi arunci produsul finit blum.gif lol.gif
May
Pai nu mai bine ne asezam ca oamenii la masa? )).gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 24-04-2007, 11:32 PM) *

Pai nu mai bine ne asezam ca oamenii la masa? )).gif

Pai pt voi ar fi mai simplu sa va asezati la masa, dar pentru noi e mai amuzant sa vedem "schimbul" aerian )).gif
May
Tzutzi poate imi fac scut din tine )).gif pupic.gif
dany
lol.gif Tzutzi !!

Mai , neuroni , as avea si eu o intrebare : de ce naiba se scrie atat de putin pe aici in ultimul timp ????????????

Inainte se scriau cam 15 - 20 pagini / zi si acum ... de abia se umplu 2 - 3 !!! Nu e normal , nu ? Fetele care nu au scris de muuuuuult timp ( dar ne citesc in fiecare zi )... spuneti ce va deranjeaza si se poate rezolva !! Nu ramaneti in tacere ! Spuneti ce va doare ..... Doar suntem ca o familie , nu ?

Ma gandesc ca s-au micsorat postarile din cauza la ce i-am spus eu Himerei . Imi pare rau daca e asa dar .... am spus ce am simtit , nimic altceva . Prea o luase pe aratura cu postarile ei . Se pare ca acum a picat in cealalta extrema si nu mai scrie deloc ..... sau cand o face , scrie cam acid . Problema ei , zic eu .

Dar... chiar trebuie sa se duca naibii forumul nostru din cauza unor neintelegeri ????? Si eu am postat MULT prea mult in legatura cu casa dar ..... m-am hotarat sa ma abtin . Si chiar ca nu e greu .

Hai sa incercam sa ne revenim si sa fim fetele vesele de inainte !!!! Punem meniuri ... vorbim de WW ( atentie la fetele noi care au venit aici pentru a invata cum se tine WW ) , dar vorbim si de despre ce ne doare sau despre ce ne bucura .

Hai , neuroni , DESTEPTAREAAAAAAAAA !!!!!!!!!

Eu am facut primul pas . Cine face urmatorul pas ??
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.