Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
May
Deci sa se noteze in catalog cu nota 10 eleva de mine care posteaza meniurile la cererea spectatorilor )).gif

Marti 24 aprilie 2007
- 2 sanwich-uri cu paine integrala si mortadella- 4pct
- mancarica de ciuperci cu piept de pui- 5 pct
- 1,5 felii de paine mancate cu randul de mai sus- 1,5 pct
- spuma de capsuni ( sau capsune??? blink.gif )- 1,5 pct
- o felie de paine unsa cu salata de dovlecel- 2
- 2 sandwich-uri cu paine integrala, crema chedar si mortadela- 6 pct

Total 20 puncte

Nu ma omorati, stiu ca am mancat prea multa paine azi, dar a fost ziua sandwich-urilor pt ca am parlamentat mult cu o prietena la pc si, evident, am mancat in fatza dansului ( a pc-ului) grin.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 25-04-2007, 12:09 AM) *

Tzutzi poate imi fac scut din tine )).gif pupic.gif

De abia astept!!! Doar am zis mai sus ca vreau sa se arunce cu capsuni si in mine cheer.gif

Dany-dulce.... s-a scris putin pt ca Eu, Anca si Pisik au jurnale proprii, Dylly a fost plecata, tu esti ocupata cu casa, eu sunt in depresie ca mi-e cioco-babuinul departe, Ramona e cu AMR <5, Ella si ea bolnavioara si apoi povestea cu babu....si uite asa. Iar fetele cu copii....e clar! A venit primavara si prefera cred sa mearga in parc cu piticii decat sa vina pe forum
May
ramona e cu AMR 3 zile luand in seama ora Romaniei. De abia astept sa ne povesteasca cum i-a mers cu musafirii cheer.gif
dany
CITAT(Tzutzi80 @ 24-04-2007, 11:21 PM) *

Dany-dulce.... s-a scris putin pt ca Eu, Anca si Pisik au jurnale proprii ( oare de ce si-au facut jurnale ???? sa fie si asta un semnal de alarma )))) nu stiu ) , Dylly a fost plecata, tu esti ocupata cu casa, eu sunt in depresie ca mi-e cioco-babuinul departe, Ramona e cu AMR <5, Ella si ea bolnavioara si apoi povestea cu babu....si uite asa. Iar fetele cu copii....e clar! A venit primavara si prefera cred sa mearga in parc cu piticii decat sa vina pe forum

De acord cu ce spui tu , Tzutzi , dar.....chestia cu jurnalele e doar de cateva zile , casa mea la fel , Dylly a fost doar saptamana trecuta plecata ,la tine si la Ella e problema mai recenta , fetele cu bb-i au scris mai mult inainte ( nu ma refer la Dana care a nascut acum 3 luni ) ...... Ceva e putred !!!!!! Azi m-am plimbat prin casutele WW si am vazut EXACT unde s-a produs ruptura : de la discutia cu Himere !!!! Fetelor , daca v-a afectat atat de mult ce am spus Himerei .... spuneti ( chiar daca unele dintre voi au fost de acord la vremea respectiva ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu va ascundeti , nu are rost !!! Asa nu ajungem la nici un rezultat . Si ..... ca sa fiu bine inteleasa : CE I-AM SCRIS EU HIMEREI a fost ce am simtit ( ca si alte fete care nu au avut curajul sa recunoasca ) .....NIMIC ALTCEVA !!!! Treaba ei cum interpreteaza totul . Eu zic ca intre ... prietene trebuie acceptate si criticile si laudele .

Am scris toate astea cu riscul de a deveni " oaia neagra " a neuronilor . Voi ... cititi si ganditi : in ritmul asta se va duce naibii forumul nostru !!!!!!
May
dany dupa cate rosii o sa aruncam in tine o sa devii oaia rosie )).gif
dany
Atata timp cat nu rosiile nu sunt stricate ... e ok !! )).gif
May
Doar nu crezi ca ma pun sa arunc rosiile alea bune de salata ca sa te pictez pe tine )).gif Mai bine te impusc cu bidonul de ketckup lol.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif Nici nu ma asteptam de la altceva de la tine , May !! lol.gif lol.gif
May
De care vrei: picant sau dulce? lol.gif
dany
Dulceeeee, ca am CHORIZO si e destul de picant blum.gif blum.gif
May
Fata puneti 2 felii de chorizo pe sani ca iti desenez eu sfarcurile cu ketckup si du-te la Dirk asa si spune-i ca azi se serveste micul dejun mai devreme )).gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Crezi ca va mai avea chef de munca dupa asa un mic-dejun ???? Dar.... n-ar fii rau : as avea si eu o zi libera )).gif . Hai , in cat timp ajungi aici ca sa ma desenezi ???
May
Vai, ma jignesti,..... bidonul meu are jetul puternic si te nimeresc de aici lol.gif lol.gif lol.gif

Ia declra matalutza aici public ca nu ma injuri cand te-oi trezi sa mergi la casutza )).gif pupic.gif
dany
Ok , ok .... declar .....atata timp cat nu e desteptarea la ora 6 )).gif )).gif

Fug la nani !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi-am facut destul de cap azi lol.gif
May
Cica se duce la nani si deja cred ca Dirk mananca chorizo, daca stiti ce vreau sa spun naughty.gif lol.gif . Hai noapte buna ca mor de ras lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
Mai...voi doua sunteti clar cu capul! Tare imi sunteti dragi pupic.gif Si daca tot ati stat asa devreme....poftiti si cate un CAFELOI cafea.gif

Si pentru restul pofticioaselor.....am facut mai multa, asa ca serviti-va si voi yahoo.gif hug.gif
axe10
Sunt si eu cu nasul in cana de cafea.
Buna dimineata...discutia s-a prelungit pe aici pana tarziu dar vad ca altii preiau stafeta dis de dimineata!

Dany iti faci probleme...eu m-am mirat ca intru si lumea e absenta...tu te simti prost ca ai jignit?...eu am dat cu "toporul"...cred ca si saptamana ce a trecut am atentionat lumea...asa ca astept o baie de rosii...poate eu sunt de vina , dar stii ceva?...eu am spus ce am avut in gusa...nu ma pot abtine (chiar saptamana asta mi s-a atras atentia ca nu sunt "diplomata") ....

Azi a fost zi de cantar-am schimbat-o de luni-numai 200g saptamana asta...si stiu si de ce...am descoperit America dupa cum se spune...nu am baut destula apa...

Ieri am alergat de nebuna...de la servici m-am dus acasa, am mancat, am plecat sa iau copilul de la gradinita sa merg la medic, acolo am aflat ca e sedinta cu parintii in urmatoarea jumatate de ora...fugi cu copilul la spital-acolo..nu era o analiza gata, asteapta sa iasa analiza- cu toate hartiile am intrat la doctorita in cabinet- copilul e ok cu sangele...acum are ceva la ochi ( atras-o curentul) si mi-a dat picaturi. M-am intors cu ea cu tot la gradinita la sedinta pt ca nu stiam si nu am avut cu cine s-o las...stai acolo...lupta-te cu morile de vant si cu niste mame care dau mult din gura dar nu fac mai nimic...Am plecat de la gradinita pe la 18.30 si m-am dus la piata sa cumpar capsuni, paine...m-am dus la soacra sa iau actele de la o rabla de masina...cu ocazia asta va anunt ca s-ar putea sa mai imi cumpar o masinutza mica...am stat sa rasuflu cat sa fumez o tigara...apoi la farmacie sa iau medicamentele, iar cand am ajuns in fata blocului Alexia vroia sa deseneze cu creta pe asfalt. Ce era sa fac...am stat cu ea pe acolo...si la ora 20.15 am ajuns si eu acasa. UFFF...bine ca mancasem cand am venit acasa ca nu mai aveam nici o vlaga...am stat cu copilul...am spalat-o si cand am bagat-o in pat m-am spalat si eu si m-am bagat langa ea...si noapte buna...cu barbatul nici nu am apucat sa vorbesc prea mult ca el a venit din tura de dupa masa pe la 21.45 cand eram aproape adormita...

O zi buna tuturor!
anaoi
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ce bine ca gasesc cafeaua....

dany...a ajuns cu bine ketchup-ul???

may, stii ca esti omorata deja cu ce vrei tu...capsuni, rosii stricate...hm..sau oua sa faci o omleta buna d etot.
produsele finite se vor trimite la dylly ca sa nu se suie pe pereti de pofta.

ref la scris mai putin...pai dylly e si asa dus cu pluta, dar de cand cu berlinul parca si mai si, plus acum are un neamt ratacit pe aici. promit ca maine dupa-amiaza scriu mai mult.
dar numai si numai si nuami daca primesc spuma de capsuni....cu inghetata light.
Deea
Buna dimineata!

Axe ce program ai avut ieri....cred si eu ca ai picat lata. Alexia nu doarme singura?
Dany iti faci prea multe probleme, la "episodul" cu Himere nu ai fost nmai tu, multe dintre noi, inclusiv eu am fost de aceeasi parere cu tine....imi pare rau daca ea a ales sa nu mai scrie pe forum, nu asta era intentia noastra.
Dilly bine ai revenit, asteptam pozeeeeee.
axe10
CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 08:33 AM) *

may, stii ca esti omorata deja cu ce vrei tu...capsuni, rosii stricate...hm..sau oua sa faci o omleta buna d etot.

ref la scris mai putin...pai dylly e si asa dus cu pluta, dar de cand cu berlinul parca si mai si, plus acum are un neamt ratacit pe aici. promit ca maine dupa-amiaza scriu mai mult.
dar numai si numai si nuami daca primesc spuma de capsuni....cu inghetata light.

Ia zii...ce ai bagat in gura pe acolo...nu cred ca ai fost cuminte.... naughty.gif naughty.gif
BLUELIFE
Buna dimineata!Ma inscriu la cafea huh.gif Cam asa arat dupa zilele trecute,sper ca acum sa-mi revin.ma duc sa va citesc din urma si revin daca nu intervine nimic,ca mai nou nu e nimic sigur sad.gif
anaoi
CITAT(axe10 @ 25-04-2007, 08:37 AM) *

CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 08:33 AM) *

Ia zii...ce ai bagat in gura pe acolo...nu cred ca ai fost cuminte.... naughty.gif naughty.gif

deci eu aseara abia am avut apa calda sa ma spal....nu am d egand sa primesc nada in cap sa ma murdaresc
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Tzutzi, ce matinala cu cafelutza aia pupic.gif ; gandul la cioco nu te lasa sa dormi?
Stai linistita axe, cu sotzul recuperezi astazi tease.gif
CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 08:47 AM) *

deci eu aseara abia am avut apa calda sa ma spal....nu am d egand sa primesc nada in cap sa ma murdaresc

...nici macar cafea?
anaoi
hm...cafea in mine, cafea pe mine.....corect. ajung sandwich de cafea.... blum.gif
Tulip
vad ca multa lume e fericita ca exista cafea pe lumea asta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

si eu ma bucur! wink1.gif
michelle
Neata neuroni!
Dany, eu cred ca fiecare a fost mai ocupat ca de obicei.. Intr-adevar cam putin 2-3 pagini/zi.
Mie un aimi pare rau ca si-au facut fetele jurnal, ca nu mai reusesc sa le urmaresc pe toate, abia reusesc sa tin pasul cu Neuronii.

Nu mai stiu cine intreba de bomboanele solano la un meniu, dar parca stiu de la Pisik ca au putin.. Poti puncta cu 0.5p toata cantitatea.

Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa.
Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? grin.gif
ALICE
CITAT(michelle @ 25-04-2007, 09:41 AM) *

Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? grin.gif

Yep it does blum.gif

Dar ce burta?Ca te iau de mot
Nana
Neata neuronashi!

Io am fost zilele astea cu dieta varza! Nu m-am putut tine de numarata dar ii multumesc lui dumnezeu ca, desi am prestat o nunta in w.e., ieri cand m-am urcat pe cantar aveam 79.7. Greu a fost insa dupa amiaza cand dupa inmormantarea directorului nostru, stoarsa de puteri si epuizata nervos nu am visat decat shaorma pe care am asezonat-o cu pepsi max. Dupa asta m-am dus in vizita la nasi, in ideea ca trebuie sa ies din starea de tristete iremediabila in care eram. Zis si facut... pacat insa ca s-a lasa cu vreo trei bomboane si doua cafele (cu zaharina) si o portie de mamaliguta cu toate ingrashacioasele aferente. Acu sper sa nu se simta prea mult la cantar.

Parerea mea este ca depinde de modelul pe care ti-l alegi. Cred insa ca o face mai putin decat modelele cu corset care iti strang bine partea de sus a burtii dar ce te faci cu cea de jos? In fine... pana la urma cu siguranta ai sa gasesti rochia care ti se va potrivi cel mai bine si te va avantaja la maxim.
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
daconst
Neatza si de la mine!

In loc de cafa m-am cinstit cu un ceai,ca in vremurile bune.Bb deja a invatat parca ca mami are nevoie de timp pentru ea sa savureze ceaiul si baga somn. )).gif

Dany,vad ca ai pus degetul pe rana. naughty.gif
Eu tot intru si citesc,dar nu prea am ce sa scriu la cite de putine mesaje sunt.Si decit sa va zapacesc iar cu bb-le meu,mai bine ma abtin.Am noroc cu forumul DC ca acolo sunt mai activa si imi fac norma de mesaje zilnic. blum.gif

Pe Himere,se pare ca a afectat-o parerea noastra,desi eu speram sa nu se intample asa.Eu i-am scris parerea mea ca unei prietene si speram sa ma inteleaga.Cred ca n-a fost asa cum mi-am inchipuit.Imi pare rau,sincer.

Tulip,si tu scrii tare putin fata de altadata.Ma tot intrebam daca ai inceput serviciul?

Uka,vad ca nu mai intra la noi.Oare ce-o fi avand?

Miha,tu de care burta iti faci probleme,ca n-am inteles? grin.gif
Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci probleme,daca-ti place modelul.Pe tine te avantajeaza ambele.
BLUELIFE
Am observat ca atunci cand stagnez ,tin cateva zile de supa de varza si fructe si uite asa s duc 1-2 kg ,dupa care o sapt pauza si o iau de la inceput.Apropo ,ce faceti de 1 Mai?eu nu mai gasesc camere libere sorry.gif
anaoi

Neata neuroni!
Dany, eu cred ca fiecare a fost mai ocupat ca de obicei.. Intr-adevar cam putin 2-3 pagini/zi.
Mie un aimi pare rau ca si-au facut fetele jurnal, ca nu mai reusesc sa le urmaresc pe toate, abia reusesc sa tin pasul cu Neuronii.

Nu mai stiu cine intreba de bomboanele solano la un meniu, dar parca stiu de la Pisik ca au putin.. Poti puncta cu 0.5p toata cantitatea.

Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa.

ok e adevarat ca dylly e berlinat si zapacit si stresat la servici...dar tu chiar ai scris ca iti faci probleme din cauza burtii ???????? blink.gif blink.gif blink.gif
daca e asa...pazea ca dylly da cu oua stricate

CITAT(BLUELIFE @ 25-04-2007, 10:06 AM) *

Am observat ca atunci cand stagnez ,tin cateva zile de supa de varza si fructe si uite asa s duc 1-2 kg ,dupa care o sapt pauza si o iau de la inceput.Apropo ,ce faceti de 1 Mai?eu nu mai gasesc camere libere sorry.gif

probabil bucuresti....
daconst
Dylly,da poze cind ne pui? naughty.gif

Stii ca eu astept sa vad babuinii. lol.gif
ina_ceva
De 1Mai am auzit ca ar mai fi zapada la munte. Daca e, ma duc sa ma dau cu placa, daca nu, ma asteapta un gratar pe undeva sau un picnic.
michelle
Multumesc pt pareri pupic.gif Era vorba de burta pe care o fac dupa ce pap mult, nu de cea cu care ma trezesc dimineata grin.gif
Vai, si cum ati suportat corsetul, fetelor? Ca io abia respiram in cele 5 minute cat am avut-o pe mine..

Eu we viitor merg la Putna, iar we celalalt e posibil sa ajung in Brasov cheer.gif
Amazoana
Neata
Sunt la serviciu mad.gif prima zi dupa concediu

Gata, reincep WW.
Pana acu' am mancat o nuga mica, crapam de pofta, dar ma cumintesc eu.....mi-am cumparat iaurt si fulgi, alceva nu mai bag, oare se compenseaza?????
daconst
Miha,si a mea a avut corset,dar era cusut de fusta. grin.gif
De suportat n-a fost greu ca de mancat,am mancat doar supa la nunta.Ca restul nu mi-a trebuit nimic.

Cind va aud ce planuri aveti de 1 Mai...eu n-am nicio idee.Anul trecut eram la Londra de 1 Mai si nu stiam ca sunt insarcinata.Anul asta nu am cum sa ma fac ca nu stiu ca am copil. lol.gif
anaoi
CITAT(daconst @ 25-04-2007, 10:36 AM) *

Miha,si a mea a avut corset,dar era cusut de fusta. grin.gif
De suportat n-a fost greu ca de mancat,am mancat doar supa la nunta.Ca restul nu mi-a trebuit nimic.

Cind va aud ce planuri aveti de 1 Mai...eu n-am nicio idee.Anul trecut eram la Londra de 1 Mai si nu stiam ca sunt insarcinata.Anul asta nu am cum sa ma fac ca nu stiu ca am copil. lol.gif

era sa uit... apropo poze...pls...dylly are o rugaminte...cand iesi prima oara la plimbare cu adorarea vietii lui dylly in cosul de la bicicleta sa faci poza...sau s-a intamplat asta deja??? unsure.gif
himere2005
hello
eu am avut calculatorul defect cateva zile dar acum s-a rezolvat. azi am de lucrat la un bilant si de maine-poimaine voi fi un pic mai activa. chiar nu are rost sa va bateti capul pentru conversatia de atunci, ce dumnezeu? nu va mai faceti atatea probleme. eu nu am nimic cu nimeni. am fost mai tacuta pentru ca a fost o perioada un pic mai grea pentru mine, dar lucrurile incep sa se rezolve biggrin.gif
dany, lasa bucuria sa-ti invadeze sufletul, ca ai avut 2 realizari mari anul asta, nu te mai gandi aiurea, am vazut ca esti fericita si privelistea din afara casei mi-a amintit de dallas grin.gif iti tinem pumnii la concurs cheer.gif
dana, deea, mai....eu greseam ca scriam atat pe forum, in loc sa ies afara sa ma bucur de soare. atunci cand ai un copil trebuie sa scrii cu moderatie smile.gif
eu nu am mai scris pe alt forum dar am citit mult legat de copilasi ca asta ma pasioneaza
noi nu avem cablu si de aceea o mai las pe bia la desene la calc iar cand se culca ea ma culc si eu ca ma omoara dusul asta in brate pe zi aproximativ 2km
va citesc oricum. pup toate fetele
ella, felicitari pentru noul look
daconst
Dylly,inca nu pot sa-l pun pe bicicleta pina nu sta in fundulet.Apoi este scaun special de bb care se ataseaza.Deocamdata ne multumim cu rolele. grin.gif

Himere,cum a fost la nunta?Poze ceva?
michelle
Pe 19 mai am si eu o nunta, la viitorii nostri nasi. Macar nasi avem si noi. Si vinul il avem. Atat.
crissy
CITAT(axe10 @ 24-04-2007, 08:57 PM) *

Draguta...stiu ca fructoza se puncteaza ca si zaharul...si maslinele sper ca au fost verzi...vezi ca feta e grea chiar daca feliile sunt subtiri....dar bravo ca ai facut sport....

pupic.gif pentru ca-mi verifici meniul.
Cafeaua o beau cu fructoza pentru ca incerc sa impac WW cu Monti (pe care l-am tinut cu oarecare abateri pana sa ma apuc de ww).
Maslinele au fost... negre, dar le-am punctat ca in tabel: 0.5p 2 buc. Iar feta am cantarit astazi o bucata mai mare decat cea pe care am mancat-o eu ieri si avea aproape 50 g.
Deea
Probabil ca multe dintrte voi ati mai citit acest articol....dar m-am gandit ca nu strica sa va improspatez memoria.

MARGARINA, UN ALIMENT CARE RASTOARNA ORICE REGULA A NUTRITIEI

Margarina a aparut īn timpul celui de-al doilea razboi mondial, cānd untul se gasea tot mai greu. O echipa de cercetatori americani a avut atunci ideea sa ia diverse uleiuri vegetale, sa le īncalzeasca la 150° C, si sa le adauge hidrogen īn prezenta unor catalizatori de nichel, ca sa se īntareasca. A fost obtinut un produs alb, asemanator cu untul ca si consistenta si cu plasticul ca structura moleculara, adica margarina.
De atunci - timp de 50 de ani - , margarina s-a "īmbogatit" cu coloranti, cu vitamine sintetice, mai nou cu aromatizanti artificiali, care o fac sa miroasa a lapte mai tare decāt laptele. Aceasta este mica poveste a margarinei - un amestec de grasimi asemanatoare cu cele din alimentele prajite mult timp, greu de transformat de catre organism īn energie.
Atunci cānd aceste grasimi sunt metabolizate de catre organism, au "darul" sa īncurce o multime de procese naturale. Sunt īncorporate īn membrana celulelor sistemului imunitar, īmpiedicānd activitatea acestora. Aceasta īnseamna sensibilitate mai mare la infectii, la intoxicatii, la CANCER.
Cercetari clinice - care s-au īntins multi ani la rānd, subiectii consumatori de margarina fiind observati cu atentie - arata ca nu exista mijloc mai eficient de paralizare a sistemului imunitar decāt consumul de margarina sau de alimente PRAJITE. Patrunse īn organism, pe lānga faptul ca solicita excesiv ficatul pentru a fi metabolizate, grasimile din margarina iau locul anumitor substante naturale care au rolul de a curata peretii vaselor de sānge, ceea ce īnseamna sclerozarea acestora, cu rezultate nefaste pentru inima, creier, sistemul circulator per ansamblu.
De asemeni, consumul frecvent si constant de margarina favorizeaza formarea de depozite de grasime pe talie si pe fese, precum si aparitia celulitei.
Nutritionistii spun ca margarina rastoarna orice regula a nutritiei. Structura naturala a uleiurilor este o "cis", iar īn cazul margarinei - prin hidrogenare - se transforma īn structura "trans", care este una sclerozanta.
Aceste grasimi sunt foarte daunatoare, deoarece nu pot fi "arse" de catre organism. Ele se depoziteaza īn tesuturi si acopera membrana celulelor sistemului imunitar, paralizāndu-l. Daca lipseste structura naturala "cis", membranele noastre celulare capteaza aceste uleiuri cu structura "trans" si degenereaza. Astfel, nu se mai fac schimburile ionice la nivel celular, iar celula, īn final, MOARE.
Prin urmare, nu este bine sa consumam margarina, aspect de luat īn calcul īn special la copii, pentru ca acest aliment - de orice firma ar fi preparat -degenereaza si sclerozeaza toate tesuturile. Din fericire, margarina are destui substituienti naturali, care nu numai ca o īnlocuiesc cu succes, ci si ajuta la eliminarea efectelor sale nefaste. Untul romānesc este mai bun decāt cel din import, deoarece este mult mai putin procesat si denaturat.
Uleiurile obtinute prin procesare la rece (de floarea-soarelui, masline, arahide, susan etc.) duc la scaderea colesterolului si curata vasele de sānge.
crissy
CITAT(michelle @ 25-04-2007, 11:09 AM) *

Pe 19 mai am si eu o nunta, la viitorii nostri nasi. Macar nasi avem si noi. Si vinul il avem. Atat.

Eu in seara nuntii nu am avut timp nici sa gust mancarea, dar sa mai fac si burta de la ea...
ALICE
CITAT(michelle @ 25-04-2007, 10:25 AM) *

Vai, si cum ati suportat corsetul, fetelor? Ca io abia respiram in cele 5 minute cat am avut-o pe mine..

Eu am facut niste vanatai de la el de numa numa.Dar din cauza sanilor ca au apasat pe el.Si mi-au intrat in carne belenele alea.Eram numai zgarieturi dimineata si vanatai.
Nana
Eu mi-am facut la croitoreasa o rochie in 6 clini, exact asa cum ma avantaja pe mine, din voal alb simplu si m-am simtit extraordinar de bine. Si nici eu nu am avut timp sa mananc nici macar aperitivul. Deci nu-ti face probleme de burta pe care ai putea-o avea dupa ce mananci pentru ca nu vei avea timp sa mananci biggrin.gif .
uka
CITAT(daconst @ 25-04-2007, 10:05 AM) *

Uka,vad ca nu mai intra la noi.Oare ce-o fi avand?

pupic.gif eu am fost in concediu la munte 2 saptamani si de aceea nu am mai intrat....acum am revenit, dar nu am ce sa scriu... a fost bine, concediul asta chiar l-am simtit, mi se facuse un pic dor de casa, dar nu f mult iar in momentul in care am ajuns in Bucuresti am zis k vreau inapoi...

pupici pentru voi give_rose.gif

si cateva poze aici http://new.photos.yahoo.com/irinuka_2002/a...460762399298166
Nana
CITAT(uka @ 25-04-2007, 11:39 AM) *

pupic.gif eu am fost in concediu la munte 2 saptamani

Buna Uka si bine ai revenit din concediu!
Ce frumos !!!!!!!! la munte 2 saptamani!!!!!! Vreau si eu!!!!!!! Unde ai fost? Cum ati stat? Cat mai este cazarea?
Tulip
Fetelor,Dana,eu sunt ok,nu sunt suparata,nu am nimic.....doar ca sunt ffff. ocupata.Dimineata deschid calculatorul si stau logata aproape toata ziua,dar nu prea am timp sa va citesc si sa scriu.Timea imi solicita aproape tot timpul meu liber,trebuie sa ma joc cu ea,sa ma ocup de ea,si vreau sa fiu cat mai mult timp posibil cu fata caci peste nici 2 luni incep serviciul sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Acum am culcat-o si pot sa stau si eu mai linistita blum.gif

Sa nu va povestesc ca in iulie am licenta,inca nu m-am apucat de invatat,proiectul de diploma e in aer,nu stiu cand si cum reusesc sa-l termin crying.gif crying.gif
himere2005
dana, inca nu am ajuns la nunta, acum, sambata 28 aprilie are loc, eu de abia astept.singura mea temere este sa nu fie lumea prea elegant imbracata ca e un loc mai in centrul orasului...in rest, buna dispozitie sa fie. si sper sa sa aduc multe poze

tulip, eu nu intelegeam inainte cum de iti solicita timpul copilul, dar acum inteleg smile.gif . tot timpul vrea dupa coada mea, dar parca si eu ma atasez mai mult si nu mai stiu ce sa fac ca s-o incant. am trecut de starea in care aveam impresia ca nu mai pot sa am si eu spatiul meu si acum parca m-am invatat cu rolul de mama, sunt mai rabdatoare. sa vad cum revin la loc cand o sa incep serviciul, ca acolo cred ca trebuie sa fiu spirt )).gif
michelle
Deea, interesant articolul, multumim pupic.gif
Nana, poze de la nunta, ceva? biggrin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.