CITAT(Deea @ 25-04-2007, 08:37 AM)

Buna dimineata!
Axe ce program ai avut ieri....cred si eu ca ai picat lata. Alexia nu doarme singura?
Ba se culca ba nu...aseara nu....si eram si eu super obosita!
CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 08:47 AM)

deci eu aseara abia am avut apa calda sa ma spal....nu am d egand sa primesc nada in cap sa ma murdaresc
Deci ai fost nespalata cand ne-ai salutat?...sa-ti fie rusine...
CITAT(ina_ceva @ 25-04-2007, 09:05 AM)

Neatza!
Stai linistita
axe, cu sotzul recuperezi astazi
Recuperez...cred ca ma duc sa vorbesc cu shefu ca mi-am cam terminat treaba sa ma duc sa ma urc in masinutza aia sa vad cum imi sta..poate demaram achizitia...si la banca trebuie sa ma duc!
CITAT(michelle @ 25-04-2007, 09:41 AM)

Neata neuroni!
Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa.
Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta?

Miha, te bat...ce burta ai tu?...si de altfel, vorba fetelor...tu crezi ca ai timp sau chef sa-ti umpli burta?
Mie cel putin mi se pare incomod...si eu asi fi vrut dar nu am facut-o asa...am facut ceva comod in care am dansat toata noaptea si a doua zi, in afara de picioare eram intreaga...
CITAT(crissy @ 25-04-2007, 11:15 AM)

CITAT(axe10 @ 24-04-2007, 08:57 PM)

Draguta...stiu ca fructoza se puncteaza ca si zaharul...si maslinele sper ca au fost verzi...vezi ca feta e grea chiar daca feliile sunt subtiri....dar bravo ca ai facut sport....

pentru ca-mi verifici meniul.
Cafeaua o beau cu fructoza pentru ca incerc sa impac WW cu Monti (pe care l-am tinut cu oarecare abateri pana sa ma apuc de ww).
Maslinele au fost... negre, dar le-am punctat ca in tabel: 0.5p 2 buc. Iar feta am cantarit astazi o bucata mai mare decat cea pe care am mancat-o eu ieri si avea aproape 50 g.
Si eu beam cafeaua cu fructoza tot de la Monti dar cand am vazut ca e o lingurita 0.5p...una gratis...am trecut pe indulcitor Huxol...ca e gratis. Maslinele la mine in lista, cele negre sunt 1 buc=0.5p. Da, feta 15g=1p..cred ca e cat intinzi pe o felie de paine.
Mic dejun azi:
-300g iaurt-3p
-2 wasa-1p
-branza Hohland firness-2buc-2p
-cafea-0p
-ceai verde cu menta-0p
-miere-o lingurita-0p
-cofetta-1 lingurita mica-0.5p
CITAT(Tulip @ 25-04-2007, 12:29 PM)

am fost si eu la sf. de saptamana la o nunta....caut si pun 2 poze cu freza mea......pt. prima oara in viata mea mi-a facut coafeza un fel de coc....sau ma rog,mi-a prins cumva parul in spate.....pana acum intotdeauna aveam parul desfacut,ba intins,ba natural,aranjat cumva.....

Frumusica foc!