Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
ramonavlas
Salutare! Nu am f mult timp liber, am intrat doar ca sa va spun ca intalnirea a fost SUPER placuta, ne-am placut, am stat la povesti vreo 4 ore, de dimineata au plecat la Cluj, analizele i-au iesit bine, acum ei sunt inca la Cluj la Gradina botanica, dupa care vin inapoi in Mures sa ne vedem ca cica....le e dor de mine.
Sunt f incantata de ei.......aseara am vb si cu Juliann cand eram toti 3....saracutul de el era f trist ca el nu e cu noi.....

V-am pupat si va doresc o zi frumoasa in continuare....eu muncesc azi toata ziua...ultima zi, dupa care ma duc in concediu!!!!!!!

May....cat e AMR??????????????? 3????

cheer.gif cheer.gif
anaoi
2 zile?
lilianab
CITAT(Deea @ 25-04-2007, 07:37 AM) *

Buna dimineata!

Axe ce program ai avut ieri....cred si eu ca ai picat lata. Alexia nu doarme singura?
Dany iti faci prea multe probleme, la "episodul" cu Himere nu ai fost nmai tu, multe dintre noi, inclusiv eu am fost de aceeasi parere cu tine....imi pare rau daca ea a ales sa nu mai scrie pe forum, nu asta era intentia noastra.
Dilly bine ai revenit, asteptam pozeeeeee.

Fetele am intrat si eu sa citesc neuronii...ca parca tare bine e in fata monitorului,decat sechestrata in bucatarie naughty.gif ...Pe masura ce simt ca ma mananca...degetele,ca sa raspund,scriu ce am de zis.Apoi merg cu cititul mai departe.De aceea poate am sa nimeresc ca musca la arat cu ceea ce postez acum...Dar profit de imunitatea diplomatica a celei inca noua pe aici si stiu ca nu va va lasa inima sa dati cu rosii-capsuni-ketchup-chorizo-Dirk in mine lol.gif lol.gif lol.gif
Referitor la Himere:are probleme cu calculatorul,a "lasat-o" nu stiu care din placi,asa ca nu poate intra deocamdata.Deci nu cred ca e asa de suparata.Poate putin-putin e,dar ea pune suflet in orice si a pus si aici in site,deci nu abandoneaza ea gasca de neuroni incarligati tease.gif tease.gif

CITAT(michelle @ 25-04-2007, 08:41 AM) *

Neata neuroni!
Dany, eu cred ca fiecare a fost mai ocupat ca de obicei.. Intr-adevar cam putin 2-3 pagini/zi.
Mie un aimi pare rau ca si-au facut fetele jurnal, ca nu mai reusesc sa le urmaresc pe toate, abia reusesc sa tin pasul cu Neuronii.

Nu mai stiu cine intreba de bomboanele solano la un meniu, dar parca stiu de la Pisik ca au putin.. Poti puncta cu 0.5p toata cantitatea.

Ieri dupa ce am iesit de la serviciu am cutreierat magazinele la probat de rochii de mireasa. Am probat doua de la Donna Alba, care mi s-au parut dragute, mai mult de gura sora-mii. La Donna Alba au rochii din 2 iese, corset si eu as fi vrut dintr-o piesa.
Din experienta voastra care se asaza mai bine? Cea dintr-o piesa scoate burta? grin.gif

Ha!!!Stai ca aici stiu eu lectia!!!Stiu stiu!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bomboane Solano 3buc=0,5p naughty.gif
himere2005
s-au rezolvat problemele mamaruto cheer.gif, cel putin pentru o perioada, oricum dan a zis ca o sa-mi ia calculatorul in service dupa ce termin bilantul, asta ca sa repare ce e de reparat cat sunt componentele in garantie
anaoi
dylly are o problema....mai stie cineva acel film cu kevin bacon ...omul invizibil? cum naiba faceau aia sa devina invizibili, ca nu mai tin minte...
lilianab
CITAT(himere2005 @ 25-04-2007, 09:53 AM) *

hello
eu am avut calculatorul defect cateva zile dar acum s-a rezolvat. azi am de lucrat la un bilant si de maine-poimaine voi fi un pic mai activa. chiar nu are rost sa va bateti capul pentru conversatia de atunci, ce dumnezeu? nu va mai faceti atatea probleme. eu nu am nimic cu nimeni. am fost mai tacuta pentru ca a fost o perioada un pic mai grea pentru mine, dar lucrurile incep sa se rezolve biggrin.gif
dany, lasa bucuria sa-ti invadeze sufletul, ca ai avut 2 realizari mari anul asta, nu te mai gandi aiurea, am vazut ca esti fericita si privelistea din afara casei mi-a amintit de dallas grin.gif iti tinem pumnii la concurs cheer.gif
dana, deea, mai....eu greseam ca scriam atat pe forum, in loc sa ies afara sa ma bucur de soare. atunci cand ai un copil trebuie sa scrii cu moderatie smile.gif
eu nu am mai scris pe alt forum dar am citit mult legat de copilasi ca asta ma pasioneaza
noi nu avem cablu si de aceea o mai las pe bia la desene la calc iar cand se culca ea ma culc si eu ca ma omoara dusul asta in brate pe zi aproximativ 2km
va citesc oricum. pup toate fetele
ella, felicitari pentru noul look

Eeeee?!ce v-am zis eu ca o dau ca Vlad cu oistea-n gard...Dar asta e:eu scriu pe masura ce recuperez de unde nu am citit...nu imi ridicati imunitatea va rog...nu ma suspendati...ca fac referendum blum.gif

CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 03:56 PM) *

dylly are o problema....mai stie cineva acel film cu kevin bacon ...omul invizibil? cum naiba faceau aia sa devina invizibili, ca nu mai tin minte...

se dadeau cu praf de ushcheala lol.gif lol.gif tease.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 04:56 PM) *

Parca beau o substanta. Nu?
lilianab
CITAT(Maybeline @ 25-04-2007, 11:54 AM) *

Am scris ca au 9 puncte in loc de 0 doh.gif scuze floare.gif

Bueeey!!!tu te joci cu psihicul mamaruteui?!ca era sa imi fac clisma cu melcul de la scaunul rotativ!!!ca tocmai ce am imburgitat juma de kg de capsuni!! blink.gif
himere2005
oti, bia e o scumpa, danseaza cand ii pun muzica ,a inceput sa mai stalceasca cuvintele, insa nu stiu cum s-o fac sa se joace cu ceilalti copilasi, mi se pare cam retrasa, o duc in parc, insa prefera sa se uite. in carut nu mai vrea, iar pe jos merge un pic si vrea in brate...cu asta m-am obisnuit, imi pare rau totusi ca nu-mi scade f...dupa atata efort )).gif ....ii place sa se uite cum sar copiii pe saltele, cum se dau in leagan si toate cele, insa ea nu vrea doh.gif ...vrea doar la topogan, dar acolo e cam greu ca nu stie sa se dea si cam incurcam lumea )).gif
Pisik
Buna fetelor,

Bine v-am regasit!
Am citit in diagonala ce ati scirs, nu pot spune decat ca ma bucur ca va reveniti, eu una am scris in continuare pe forum ca si pana acum, chiar daca la momentul respectiv nu am fost de acord cu Dany si sper sa nu se supere pe mine ca ii spun asta, dar a trecut si gata, bine ca va reveniti!
Dany, felicitari pt slabit, e bine si atat!
Himere, bine ai revenit pupic.gif
Tulip esti superba!!!!
Dylly, astept pozele!

La ale Ukai si Nanei nu am apucat sa ma uit dar fug acum

Eu ce sa va spun? A fost prima datra cand am plecat in interes de serviciu si m-am simtit bine, chiar daca chiar am fost la munca. Pt ca nu am fost cu ziaristi dupa mine si am fost mai relaxata chiar daca am fost la training doua zile in sir la ceva care nu imi place sa fac. Am stat intr-un orasel din Belgia (la 25 de km de Bruxelles) universitar, micut si f cochet, iar luni seara ne-au facut un mic tur, inainte de masa, am vazut universitatea veche si noua, primaria care e o opera de arta, etc. Luni seara ne-au dus la un restaurant la care toate preparatele, inclusiv inghetata de la final erau cu bere doh.gif Nu pot sa spun ca m-am omorat dar am mancat de foame.
Am cam dat-o in bara cu dieta, am mancat multe fainoase si grasimi fortata de imprejurari, dar dulciuri nu, am reusit cheer.gif desi am fost tentata de multe ori sa gust macar dulciuri belgiene, dar stiam ca daca gust aia sunt, nu ma mai opresc.

Marti am avut toata ziua curs si seara am ramas singura (eu cu un ucrainean), pt ca eu nu aveam zbor decat azi, toti au plecat de ieri. Asa ca ieri am avut parte de CEA MAI FRUMOASA INTALNIRE DIN ULTIMA VREME. Ghiceste cineva? Ei bine da, M-AM INTALNIT CU SORANA cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cu Soranutza noastra si cu prietenul ei. Ce sa va spun? Ea este o frumoasa, are niste ochi dementiali, amandoi sunt niste draguti, mi-au facut turul orasului cu masina. mi-au arata numai lucruri frumoase, am vorbit vrute si nevrute, am papat la un restaurant cu o priveliste f frumoasa, ce mai, a fost SUUUPER si ii multumesc mult de tot.
Acum ca a terminat cu bine cu examenele sper sa intre si ea mai des
Din pacate nu am poze pt ca nu am avut aparatul la mine doh.gif si chiar ar fi meritat de data asta
himere2005
pisik, da chiar ma gandeam zilele astea si la sorana, spune-i sa mai intre sa ne povesteasca ce-a mai facut cu apartamentul, parca trebuia mobilat. ma bucur ca te-ai distrat cheer.gif

nana, tulip, frumoase poze...comentez pe larg zilele viitoare ca vad ca numai de treaba nu-mi arde doh.gif )).gif

uka, imi place cum iti vine cu noua culoare, mi se pare ca te prinde. daca mai tragi si o tura de solar esti super
anaoi
dylly se cara. pa
uka
CITAT(himere2005 @ 25-04-2007, 05:22 PM) *

[
uka, imi place cum iti vine cu noua culoare, mi se pare ca te prinde. daca mai tragi si o tura de solar esti super

nu mi-ar prinde rau ca sunt alba de zici k fac baie cu lapte zilnic...
Amazoana
CITAT(anaoi @ 25-04-2007, 05:25 PM) *

dylly se cara. pa

Mie Dylly imi pare cam suparata.....gresesc?
alandana
CITAT(uka @ 25-04-2007, 05:28 PM) *

[

Am inteles ca asa e la moda , nu se mai poarta bronzul.
uka
CITAT(alandana @ 25-04-2007, 05:44 PM) *

[

asta nu stiu....si sincer nu prea ma intereseaza, atata timp cat ma simt eu bine in pielea mea.. se poate purta si mov ca degeaba.... salut.gif
lyra
CITAT(alandana @ 25-04-2007, 05:44 PM) *

[

ce noroc pe mine. ca eu sunt atat de alba si nu prea pot sta la soare ca ma ard foarte repede.

meniul de azi.

MD
paine-70 gr 3
pastrama pui 0,5
rosie 0

Pranz
salata verde 0
cartof fiert 1
piept curcan la gratar -150gr 3,3
feta-15 gr 1
castraveti murati 0
ulei 1
fasole verde 1
capsuni 0

Cina
lapte-250-1,5 2
cereale-50 gr 3,3

ina_ceva
Q: De ce femeile se imbraca in alb la nunta?
A: in general, albul este culoarea standard la electrocasnice!
peach
Un ardelean vine la bar:

- Doua sute de votca, in doua pahare.

Barmanul intreaba:
- De ce in doua pahare, ca esti singur?

- Am un prieten plecat in Irak si mi-a spus sa beau si pentru el.

A doua zi la fel, a treia zi la fel si tot asa pana intro- zi cand vine si cere o suta de votca intr-un pahar.

- Da ce, Doamne fereste ti-a murit prietenul?

- Nu, m-am lasat eu de baut.
alandana
Off topic. O parere.

Azi am vorbit cu cineva - care nu ma cunoaste personal. Si printre altele ma intreaba - ce faci tu in timpul liber?
Ii spun ca eu muncesc 8-10 ore /zi la servici si in plus am acasa doi copii care imi ocupa restul de timp. Ce-mi ramane dupa treburi casnice, scolare si servici - nu e prea mult ca sa am prea multe preocupari.
Citesc, ma mai uit la televizor, visez cu ochii deschisi. In week end ma intalnesc cu prietenii, mai sadesc o floare, mai smulg o buruiana. Mai un shopping.

A fost foarte dezamagit.

Voi ce faceti in timpul liber?

Si mi-a zis: pai asa nici nu stii cand iti trece viata. Azi e Craciunul, maine Pastele, vacanta si iar Craciunul.
N-am reusit sa inteleg cum face el diferenta.

"Padurea reprezinta sufletul tau, lumea interioara. Nu prea esti multumita de tine. Ai multe intrebari si putine raspunsuri. Nu te mai recunosti...ceeea ce ti se intampla iti este complet strain. Multa suferinta, multe aspecte si trasaturi intime pe care le doresti uitate. Totusi nu ti-ai pierdut speranta. Ceva sau cineva iti strapunge dezamagirile si iti aduce linistea sufleteasca de care ai nevoie. Speri ca sufletul tau sa se descatuseze de anumite constrangeri.

Vasul reprezinta viziunea asupra prieteniei. Preferi prietenii adevarati. Nu faci compromisuri. Acestia trebuie sa fie perfecti, corecti, sinceri, drepti. Alaturi de prieteni simti ca traiesti cu adevarat.

Cheia reprezinta viziunea asupra iubirii. Iti doresti iubire vesnica. Cea pe care o traiesti acum nu te mai atrage...totul este distrus. Iti doresti sa scapi de ea. A devenit nefolositoare.

Apa reprezinta viziunea asupra societatii, grupului in care te afli. Societatea este cea care ti-a rupt sufletul in doua. Probabil ca traiesti o drama legata de acest grup si nu stii ce sa alegi. Esti nehotarata. Mergi de-a lungul faliei dintre cele doua stari sufletesti si astepti sa gasesti o solutie....ori, ori.

Zidul reprezinta profesia. Meserie veche, demodata, care se pierde pe zi ce trece. Folositi profesia ca un punct de sprijin in starea proasta pe care o traversati. La munca va odihniti si va reincarcati bateriile pentru atunci cand va trebui sa dati iar piept cu dezamagirile sufletesti. Munca este un refugiu mental si spiritual.

Cafeaua reprezinta viata sexuala. Nu aveti fantezii sexuale si nu iesiti cu nimic din normalitate. Viata sexuala pe care o preferati este cea clasica, traditionalista. Probabil ca nu mai aveti o viata sexuala si regretati."

Mi-a facut cineva acest test yogin. M-a pus sa-i trimit niste raspunsuri la o poveste interactiva si asta e ce mi-a iesit. Destul de exact. dry.gif
crissy
Meniul de astazi
Mere 150 g 0p
Lapte 0.1% 250 ml 1,5p
Cafea cu fructoza (2 lingurite) 200 ml 1p
Pere 150 g 0p
Bors o portie 2p
Ardei iute 1 buc 0p
Piept de pui afumat 50 g 1p
Gratar din pulpa de pui 50 g 1,5p
rosii 250 g 0p
ridichi 100 g 0p
castraveti 150 g 1p
Ceapa verde 50 g 0p
Iaurt 0.1 % grasime 100 g 0,6p
Piept de pui afumat 50 g 1p
Feta 50 g 3p
Cartofi prajiti o lingura 1,9p
Masline 50 g (3 buc) 3p
Cioco 75% un patratel jumatate 1,9p
Total: 19.4 p din 21. Dar parca nu-s satula si pana ma culc mai este. Mai bag probabil un iaurt degresat.
alandana
CITAT(crissy @ 25-04-2007, 06:46 PM) *

Meniul de astazi

Feta 50 g 3p
Dar parca nu-s satula si pana ma culc mai este. Mai bag probabil un iaurt degresat.

Crissy - incearca sa inlocuiesti cu branza de vaci - e satioasa si are puncte mai putine. Mai ales daca iei degresata.
axe10
Buna seara fetele!

Sunt in studii intense de banci, imprumuturi, comisioane...pt masinutza si concediu...nu ne-am hotarat de nici unele.
In legatura cu premergatoarele, pt fetele interesate...eu am pus-o pe la 5 luni...nu a stat niciodata mai mult de citeva minute...sunt alti copii care stau cu orele si tot au invatat sa mearga devreme....important e sa nu fie prea devreme pt coloana...Alexiei nu ia placut. Recomand sa imprumutati daca aveti de unde sa vedeti daca ii place si pe urma achizitionati.

Dany, bravo mama pt jumatatea de kil....sa vezi ce scoate smotru asta la casa untul din tine...si grasimea...ai grija sa nu stai in curent ca eu am patit-o rau de tot(pneumonie) cand m-am mutat la casa noua...

Si la final...meniul de azi...puncte mai am dar nu prea mai imi e foame...vad eu...:
cafea-0p
coffetta-0.5p
miere-0p
iaurt 0.1%-3p
wasa-1p
br H fitness-2p
para-0p
ciorba salata-1p
papricas pui-5p
stevie inabusita-1.5p
ciocolata milka aerata-0.9p (7g)....!!!!!
rafaello-1.5p
covrig uscat-0.5p
capsuni-1p pt depasire...

Total 17.9p din 20 zilnice

crissy
CITAT(alandana @ 25-04-2007, 07:38 PM) *

Crissy - incearca sa inlocuiesti cu branza de vaci - e satioasa si are puncte mai putine. Mai ales daca iei degresata.

pupic.gif
Nu ma omor dupa branza de vaci grasa, dar dupa aia degresata bad.gif . Mi-am cumparat Exquisa light (cu ierburi blink.gif cu vreo 12% grasimi) si varianta 0.2% grasimi (branza cu iaurt).
Pana la urma am mancat altceva blushing.gif . Nici nu ma ma stradui sa numar punctele ca sigur au fost multe caramida.gif
Va pup, noapte buna.
May
Eu acum m-am intors de la comisarie unde mi-am depus actele pt rezidenta. Cred ca am imbatranit 5 ani in 20 de min dupa ce mi s-a intamplat. Programul comisariei este de la 9 dimineatza pana la 7 seara iar noi am apelat la o avocata ca sa ne ajute cu toate caci nu vreau sa risc absolut nimic ducandu-ma pe cont propriu, fiind in joc viitorul nostru. Avocata a spus sa ne intalnim la 5 dupa masa cand va fi mai putina lume si ne-am intalnit decat ca era ditamai coada si ploua torential. Tipa a venit la 5 si cand a vazut ce e acolo a zis sa mergem sa bem o cafea si sa ne reintalnim la 6 jumate cand nu va mai fi nimeni la coada. Noi am mers peste drum si am baut o cafea, o cola, am mancat un sandwich super bun ( paine prajita in ceva dulceag cu jambon afumat, cascaval si ou prajit ). Nici nu va imaginati ce era acolo, cata lume debusolata si fara ajutor, cata lume disperata ca nu stiau ca le mai trebuie nu stiu ce act si nu puteau sa faca rost de el si astfel au pierdut sansa de a-si baga actele azi, o noua sansa avand-o peste alte 3-4 luni si tot asa. Un avocat merita toti banii ca sa nu ajungi ca acesti oameni, saracii.

In fine, la 6 jumate noi eram la locul stabil dar avocata nu. Se face 7 fara 20, fara un sfert, fara 10 si ea nu mai apare, in conditiile in care la 7 nu se mai primeste nici un act. Am tot sunat-o si imi spunea sa stau calma ca e blocata in trafic dar o sa ajunga la timp. Am intrat in panica, imi venea sa plang, ma durea capul de nervi... eram pe punctul de a pierde tot. Pe la fara 5 apare tipa si toate au iesit bine, dar cum spuneam: am imbatranit 5 ani in 20 min.

ramona AMR 2 zile yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Tulip
May,bine ca s-a terminat cu bine! smile.gif Acum ce urmeaza?un raspuns cand o sa primiti sau care-s procedurile?
May
Pai in 4-5 luni trebuie sa primim o scrisoare in care e raspunsul: primim sau nu cardul de identitate spaniol. Rezidenta o primim sigur caci este obligatoriu pt ca suntem in U.E. dar Remy o sa depuna si actele pt dreptul de munca si acolo sunt emotii. Am mai primit o veste buna de la avocatas care sper sa nu se mai schimbe ( ca aici se schimba legile ca sosetele ): din 1 ianuarie 2008, cine a rezidenta pana la aceasta data va primi automat si drept de munca yahoo.gif
Tulip
muuuult,muuult succes! floare.gif
May
inca nu mi-am revenit de la emotii ca nici nu mai stiu sa scriu, imi tremura mainile

Mersi mult frumusetea pamantului. Sa stii ca te bat daca nu inveti sa primesti un compliment. Cand iti spune cineva ca esti frumoasa, mai ales cand iti spune tot forumul, trebuie sa zici multumesc, nu sa te scuzi ca de fapt esti nu stiu cum dar esti machiata. E important ca stii sa te pui in valoare pupic.gif
Tulip
CITAT(Maybeline @ 25-04-2007, 11:12 PM) *

inca nu mi-am revenit de la emotii ca nici nu mai stiu sa scriu, imi tremura mainile

Mersi mult frumusetea pamantului. Sa stii ca te bat daca nu inveti sa primesti un compliment. Cand iti spune cineva ca esti frumoasa, mai ales cand iti spune tot forumul, trebuie sa zici multumesc, nu sa te scuzi ca de fapt esti nu stiu cum dar esti machiata. E important ca stii sa te pui in valoare pupic.gif

blushing.gif salut.gif salut.gif am inteles!

multumesc! pupic.gif
daconst
Nici nu stiti ce ma bucur ca scrieti mult din nou! pupic.gif cheer.gif

Tulip,daca toata lumea-ti spune ca esti frumoasa,pai ar fi bine s-o crezi.Ca asa esti!

Himere,nu te-ai gindit ca poate Bia seamana cu tine,asa timida si retrasa? grin.gif

Deea,interesant articolul cu margarina,dar eu tot o mananc zilnic. blum.gif
Aici nu am citit nimic de genul asta si inca am indoielile mele.
Bine ca mai scrii de Alexia,ca tare mai trece timpul asta.Auzi ca merge si vorbeste deja?Bravo voua,eu ma minunez de fiecare pas nou care il face Lucas in dezvoltarea lui si mi se pare ca va dura o vesnicie pina va merge.

Otilici,ai inceput diversificarea?Cu ce?
Premergatorul,am auzit si eu ca n-ar fi bun,dar inca nu stiu ce-o sa fac.Mai am pina atunci. grin.gif

May,bine ca s-a terminat cu bine.Asta e important! pupic.gif

Pisik,ma bucur ac te-ai intalnit cu Sorana,poate asa i-ai facut pofta si ei de forum sa mai intre sa ne spuna cum e la casa noua.Cum a iesit casa pina la urma,e gata mobilata?Ca eu mor de curioasa. naughty.gif

May
Dc nu e bun premergatorul? Ca si eu tare mult l-am calarit pe al meu si vad ca nu am nimic rau... sau poate de asta sunt nebuna? tease.gif

Mie imi place f mult si citesc pe nerasuflete cand scrieti de copiii vostrii si cred ca nu sunt singura. De ce tot spuneti voi, mamicilor, ca nu vreti sa ne plictisiti cu povesti? rolleyes.gif
Tulip
Neata!!!!

Vad ca e randul meu sa va fac cafeaua/ceaiul! blum.gif blum.gif blum.gif
Pisik
Neatza frumoaselor!

Dana, si eu am rugat-o pe Sorana sa mai intre, pana acum insa a fost f ocupata cu examenele si acum cu casuta. Casuta este gata, s-au mutat, dar inca nu au inceput despachetatul/mobilatul si se grabeste sa aranjeze.

Aseara raportez prima abatere serioasa, perfect constienta si chiar dorita blushing.gif blum.gif Inainte de film am mers la Starbucks coffee si i-am luat lui Pisi o bauturica rece cu caramel, multa frisca, gheata si ce minuni o mai fi avut. Cine a baut mai mult de jumate? doh.gif Si am luat si o felie de tort de morcovi, ca muream de curiozitate si evident ca am papat cateva lingurite bune. Si pe urma mi-am baut si ce imi luasem mie: ceai verde blum.gif vedeti ce cuminte am fost? )).gif tease.gif

Dar nu-i nimic, ca acum o iau de la cap. Oricum ieri raportez si peste 5 km mersi pe jos, de la Antena 1 la Arcul de Triumf pt cine stie.

Azi dimineata m-am suit intr-o doara pe cantar, desi sunt constipata, am rusii de ieri si cantarul meu a cam luat-o razna si...surpriza: 72,5 yahoo.gif
Nici nu stiu daca sa modific tickerul, parca mi-e frica, ca eu zic ca greul de aici incepe
anaoi
dylly te iarta pisik, pt ca el a facut acelasi lucru in berlin. de 2 ori chiar. si baut complet. tot amestecl acela bestial.
si tot asa a mers pe jos de a murit de picioare.
Pisik
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 08:43 AM) *

dylly te iarta pisik, pt ca el a facut acelasi lucru in berlin. de 2 ori chiar. si baut complet. tot amestecl acela bestial.
si tot asa a mers pe jos de a murit de picioare.

Da, dar Dylly era in vacanta, a avut o scuza tease.gif
anaoi
si pt ce va face in we crezi ca mai are vreuna?
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Iertata esti, pisikule, dar te pui pe dieta din nou!
Dar ce ai in WE, dylly?
uka
atri vazut astea? noile genti louis vuitton http://www.style.com/fashionshows/collecti.../thumb/LVUITTON

neatza si de la mine.. fug la nani vreo 2 ore, ptr ca apoi ma duc la testarea psiho ptr scoala d soferi.. pupici, o zi buna, e aproape weekend... blink.gif naughty.gif
Amazoana
CITAT(Maybeline @ 25-04-2007, 10:36 PM) *

Eu acum m-am intors de la comisarie unde mi-am depus actele pt rezidenta. Cred ca am imbatranit 5 ani in 20 de min dupa ce mi s-a intamplat. Programul comisariei este de la 9 dimineatza pana la 7 seara iar noi am apelat la o avocata ca sa ne ajute cu toate caci nu vreau sa risc absolut nimic ducandu-ma pe cont propriu, fiind in joc viitorul nostru. Avocata a spus sa ne intalnim la 5 dupa masa cand va fi mai putina lume si ne-am intalnit decat ca era ditamai coada si ploua torential. Tipa a venit la 5 si cand a vazut ce e acolo a zis sa mergem sa bem o cafea si sa ne reintalnim la 6 jumate cand nu va mai fi nimeni la coada. Noi am mers peste drum si am baut o cafea, o cola, am mancat un sandwich super bun ( paine prajita in ceva dulceag cu jambon afumat, cascaval si ou prajit ). Nici nu va imaginati ce era acolo, cata lume debusolata si fara ajutor, cata lume disperata ca nu stiau ca le mai trebuie nu stiu ce act si nu puteau sa faca rost de el si astfel au pierdut sansa de a-si baga actele azi, o noua sansa avand-o peste alte 3-4 luni si tot asa. Un avocat merita toti banii ca sa nu ajungi ca acesti oameni, saracii.

In fine, la 6 jumate noi eram la locul stabil dar avocata nu. Se face 7 fara 20, fara un sfert, fara 10 si ea nu mai apare, in conditiile in care la 7 nu se mai primeste nici un act. Am tot sunat-o si imi spunea sa stau calma ca e blocata in trafic dar o sa ajunga la timp. Am intrat in panica, imi venea sa plang, ma durea capul de nervi... eram pe punctul de a pierde tot. Pe la fara 5 apare tipa si toate au iesit bine, dar cum spuneam: am imbatranit 5 ani in 20 min.

ramona AMR 2 zile yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

May, am stat cu sufletul la gura pana am ajuns la sf povestirii tale.....imi inchipui prin ce ati trecut voi..... hug.gif
Neata dragelor, ce faceti? cafea?
anaoi
ai pm dulcikatty
ramonavlas
Neatza...
Azi sper sa apuc sa fiu mai activa pe forum, caci de maine, pana pe 8 mai nu cred ca mai apuc sa intru pe la voi sad.gif
Cu emotiile stau bine, cum se apropie marea zi, parca nu mai am asa emotii.... Bine, sambata cred ca voi fi terminata....
La 11 merg la epilat, apoi putin la munca si dup-aia vin acasa. trebuie sa imi fac si bagajul azi si sa mai strang de prin casa.
Maine la 11 am pornit spre Bucuresti.
Va doresc o zifrumoasa si plina de evenimente PLACUTE.

May, doar de azi e AMR2.....hm...ai uitat.... floare.gif
Nana
Buna dimineatza
yawn.gif yawn.gif yawn.gif yawn.gif yawn.gif
Sunt la serviciu dar mai tre' sa mai am putintica rabdare pana ma trezesc... daca m-oi mai trezi azi! O sa mai beau o tona jumate de cafelutza ceva mai tarziu si poate reusesc sa-mi intru in ritm. Mey fetelor? Voua va este frig sau doar eu sunt defecta? Eu sunt congelata zi lumina? Mi-o mai curge sange prin vene? lazy.gif lazy.gif lazy.gif lazy.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 09:21 AM) *

ai pm dulcikatty

Ti-am si raspuns! pupic.gif

CITAT(Nana @ 26-04-2007, 09:34 AM) *

Buna dimineatza
yawn.gif yawn.gif yawn.gif yawn.gif yawn.gif
Sunt la serviciu dar mai tre' sa mai am putintica rabdare pana ma trezesc... daca m-oi mai trezi azi! O sa mai beau o tona jumate de cafelutza ceva mai tarziu si poate reusesc sa-mi intru in ritm. Mey fetelor? Voua va este frig sau doar eu sunt defecta? Eu sunt congelata zi lumina? Mi-o mai curge sange prin vene? lazy.gif lazy.gif lazy.gif lazy.gif

Eu sunt cu maneca scurta de 2 zile....chiar nu mi se pare frig...
Nana
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 09:40 AM) *

Oalioooooooooo si eu sunt cu doua pulovere de lana si unul de PNA pe mine acum, iar noaptea dorm cu bluza groasa, pulover de lana, patura de lana si in pantaloni de trening. BRRRRRRRRRRR... sa ma prezint: GERILAAAAAAA si sunt obez
ramonavlas
Apropo de frig...
Eu nu suport prea bine caldura....vara asta, care am auzit ca va fi caniculara...nu stiu ce ma voi face...
Zilele astea pt mine a fost bine cu vremea. Nici caldura mare dar nici frig...tot in maneca scurta am umblat si eu....
Amazoana
CITAT(Nana @ 26-04-2007, 09:44 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 09:40 AM) *

Oalioooooooooo si eu sunt cu doua pulovere de lana si unul de PNA pe mine acum, iar noaptea dorm cu bluza groasa, pulover de lana, patura de lana si in pantaloni de trening. BRRRRRRRRRRR... sa ma prezint: GERILAAAAAAA si sunt obez

Dar unde locuiesti de e asa frig?
anaoi
nuuuuuuuuuuuuuuuu. nu ne gandim la tone de transpiratie, si oameni care nu se spala (cine umbla cu ratb-ul in bucuresti, stie ca am dreptate) si autobuzuri si metrouri supragalomerate. brrrr.
Nana
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 09:54 AM) *

Dar unde locuiesti de e asa frig?

La Craiova. De aia intrebam... ca sunt in desertul Romaniei iar eu tremur de zici numa'!. Sa admitem ca e frig la mine la serviciu dar cand ajung acasa...? Si noaptea...? Temperaturile sunt acum cred ca de vreo 10-11 grade pe la noi... (nu stiu exact ca lucrez intr-un demisol si aici e mult mai frig).

CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 09:56 AM) *

nuuuuuuuuuuuuuuuu. nu ne gandim la tone de transpiratie, si oameni care nu se spala (cine umbla cu ratb-ul in bucuresti, stie ca am dreptate) si autobuzuri si metrouri supragalomerate. brrrr.

Dyllyshor si cu alte RAT-uri daca umbli situatie este identica. Asta este motivul pentru care subsemnata prefera 40 de minute in ritm sustinut de mers pe jos zilnic mai ales la intoarcere.
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 09:56 AM) *

swoon.gif swoon.gif swoon.gif swoon.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.