Buna fetelor,
Bine v-am regasit!
Am citit in diagonala ce ati scirs, nu pot spune decat ca ma bucur ca va reveniti, eu una am scris in continuare pe forum ca si pana acum, chiar daca la momentul respectiv nu am fost de acord cu Dany si sper sa nu se supere pe mine ca ii spun asta, dar a trecut si gata, bine ca va reveniti!
Dany, felicitari pt slabit, e bine si atat!
Himere, bine ai revenit
Tulip esti superba!!!!
Dylly, astept pozele!
La ale Ukai si Nanei nu am apucat sa ma uit dar fug acum
Eu ce sa va spun? A fost prima datra cand am plecat in interes de serviciu si m-am simtit bine, chiar daca chiar am fost la munca. Pt ca nu am fost cu ziaristi dupa mine si am fost mai relaxata chiar daca am fost la training doua zile in sir la ceva care nu imi place sa fac. Am stat intr-un orasel din Belgia (la 25 de km de Bruxelles) universitar, micut si f cochet, iar luni seara ne-au facut un mic tur, inainte de masa, am vazut universitatea veche si noua, primaria care e o opera de arta, etc. Luni seara ne-au dus la un restaurant la care toate preparatele, inclusiv inghetata de la final erau cu bere

Nu pot sa spun ca m-am omorat dar am mancat de foame.
Am cam dat-o in bara cu dieta, am mancat multe fainoase si grasimi fortata de imprejurari, dar dulciuri nu, am reusit

desi am fost tentata de multe ori sa gust macar dulciuri belgiene, dar stiam ca daca gust aia sunt, nu ma mai opresc.
Marti am avut toata ziua curs si seara am ramas singura (eu cu un ucrainean), pt ca eu nu aveam zbor decat azi, toti au plecat de ieri. Asa ca ieri am avut parte de CEA MAI FRUMOASA INTALNIRE DIN ULTIMA VREME. Ghiceste cineva? Ei bine da, M-AM INTALNIT CU
SORANA

Cu Soranutza noastra si cu prietenul ei. Ce sa va spun? Ea este o frumoasa, are niste ochi dementiali, amandoi sunt niste draguti, mi-au facut turul orasului cu masina. mi-au arata numai lucruri frumoase, am vorbit vrute si nevrute, am papat la un restaurant cu o priveliste f frumoasa, ce mai, a fost SUUUPER si ii multumesc mult de tot.
Acum ca a terminat cu bine cu examenele sper sa intre si ea mai des
Din pacate nu am poze pt ca nu am avut aparatul la mine

si chiar ar fi meritat de data asta