Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
anaoi
adik? ce, nu e asa?

Nana
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 10:28 AM) *

adik? ce, nu e asa?

Ai fost o doamna delicata si diplomata cand ai descris situatia atat de tandru. Este chiar mai rau!!!!!!!
ina_ceva
La metrou e mai bine, dar pe ratb, cum sunt si mai mica de inaltime, ma sufoc (si vb f serios)
antonia05
CITAT(daconst @ 26-04-2007, 12:55 AM) *

Nici nu stiti ce ma bucur ca scrieti mult din nou! pupic.gif cheer.gif

Tulip,daca toata lumea-ti spune ca esti frumoasa,pai ar fi bine s-o crezi.Ca asa esti!

Himere,nu te-ai gindit ca poate Bia seamana cu tine,asa timida si retrasa? grin.gif

Deea,interesant articolul cu margarina,dar eu tot o mananc zilnic. blum.gif
Aici nu am citit nimic de genul asta si inca am indoielile mele.
Bine ca mai scrii de Alexia,ca tare mai trece timpul asta.Auzi ca merge si vorbeste deja?Bravo voua,eu ma minunez de fiecare pas nou care il face Lucas in dezvoltarea lui si mi se pare ca va dura o vesnicie pina va merge.

Otilici,ai inceput diversificarea?Cu ce?
Premergatorul,am auzit si eu ca n-ar fi bun,dar inca nu stiu ce-o sa fac.Mai am pina atunci. grin.gif

May,bine ca s-a terminat cu bine.Asta e important! pupic.gif

Pisik,ma bucur ac te-ai intalnit cu Sorana,poate asa i-ai facut pofta si ei de forum sa mai intre sa ne spuna cum e la casa noua.Cum a iesit casa pina la urma,e gata mobilata?Ca eu mor de curioasa. naughty.gif

Salutare fetele!!!

DANA, eu am inceput diversificare cum scria la carte la 4 luni, dar nu i dadeam mereu ca nu era obisnuit.Pe la 5 luni,am inceput sa i dau borcanul(HIPP,BABIVITA,ALETTE).Am inceput cu fructe si legume.Pe borcane scrie varsta la care sa i dai borcanul respectiv.Mi se pare ca de la 4 luni scrie si pe borcane.Apoi incepusem sa i pun de la 6 luni BREI(BEBIVITA, HIPP,NESTLE, ALETE,MILUPA).Ii puneam direct in biberon si era mai lichid si il bea asa, sau ii puneam cu lapte in castronel si il manca.Asta ii dadeam dimineatza sau borcan cu fructe sau biscuiti si nelipsitul lapte, la pranz legume, dupa amiaza iaurt cu biscuite ras, sau mere cu biscuite, sau mere cu banane, si seara brei, iaurt,lapte.Si usor usor luam borcane in functie de varsta.El a crescut cu lapte(BEBIVITA), borcanele si brei.San i am dat pana la 5 luni, bineinteles cu completare.M am ghidat intotdeauna dupa carte in toate(mancare, ingrijire, doctor, tot).E totul ok! Referitor la premergator , Dominik a calarit premergatorul ala mult timp.Nu vad nimic rau in faptul sa mearga in premergator.Are si el libertate mai multa de miscare.Sunt facute special pt a nu face nimic rau copilului. Eu una, te sfatuiesc sa i iei la momentul respectiv..Pupici!!! hug.gif floare.gif
Singura faza care nu am stiut o si nici hebama nu mi a aratat ca trebuie la fiecare baitza s ai decalotezi organul genital( sa vorbim in termeni mai finutzi) .Din aceasta cauza pt ca Dominik are o usoara fimoza a facut infectie(urina ramanand putin in jurul organului) si l am internat in spital nestiind doctorii ce sa i faca(nu stiau cauza).Si pt ca pielea sa se desfaca , trebuie decalotat mai des ca altfel se lipeste la loc.Am aflat ulterior cand am fost la un urolog.Sper ca nu te am plictisit.Pupici!!! floare.gif
anaoi
CITAT(Nana @ 26-04-2007, 10:30 AM) *

CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 10:28 AM) *

adik? ce, nu e asa?

Ai fost o doamna delicata si diplomata cand ai descris situatia atat de tandru. Este chiar mai rau!!!!!!!

lol.gif tre s ama vezi cand comentez d euna singura cu voce tare in autobuz....si nu se simte nimeni, dar nimeni.
Nana
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 10:32 AM) *

lol.gif tre s ama vezi cand comentez d euna singura cu voce tare in autobuz....si nu se simte nimeni, dar nimeni.

Ma chere .... la platosha de mizerie si ingalare care se depune pe organismul majoritatii romanilor (se excepteaza de la comentarii bolnavii de inima si cei de rinichi)... cum ai vrea tu sa-i atinga comentariile? cred ca se opresc cuvintele inaintea dopurilor din urechi si... ma opresc aici ca risc sa devin scarboasa
Amazoana
Dylly cand este nascut?
anaoi
6 noiembrie...scorpion.... se vede, nu?
Amazoana
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 10:38 AM) *

Babuinul meu si mama lui sunt nascuti pe 14.10 . Sunteti niste oamneni deosebiti, voi scorpionii, aveti o inima de aur!
Nu-mi place la iubi ca mai...."omite" sa-mi spuna cate ceva. Apoi daca aflu, imi raspunde "daca nu ai intrebat".....
daconst
Antonia,mersi de sfaturi! pupic.gif
Cu decalotarea nu stiam nici eu,mai ales ca am tot citit despre subiect,dar nu mi s-a parut ca trebuie neaparat sa-i fac ceva.Am mers pe principiul ca sa-l "aranjeze" fetele,nu ma-sa. grin.gif
Dar daca spui ca e asa grav,o sa iau si eu masuri sa nu avem probleme mai tarziu.Desi mi-e mila sa trag de pielicica.Oare nu-l doare?
Diversificarea incep la 5 luni cu legume.Asa mi s-a pus mie pata,ca la cite metode am auzit,deja nu mai stiu cum e bine si cum nu.
Premergatorul e interzis in multe tari,ca cica i-ar afecta coloana la bb.Apoi cica se leneveste si nu va merge repede daca stie ca are sustinere in el.Parerile sunt iar impartite,iar eu inca nu m-am decis.Sa vedem cum evolueaza,dar in principiu nu l-as folosi.
ina_ceva
Meniu ieri:

MD
-cartofi (2bc) 2
-sos de rosii 1
-paine prajita(1f) 2

D
-cartofi (2bc) 2
-salata 0
-ulei 1

-mere, capsuni 1
-exquisa 0.5

C
-porumb 0.5
-varza 0
-cioco(2bc) 1

Film
-floricele (20gr) 1
-salata spring 4
Amazoana
Ce-i aia "exquisa"?
Deea
Pup fetele!

Dana, aseara am intrebat doctorita daca e de acord sau nu cu premergatorul; mi-a spus sa nu o las mult timp pe zi in el, aproximativ 1 -1:30 ore, explicatia ar fi ca in premergator au tendinta sa mearga pe varfuri. Alexia de ex calca pe toata talpa, nu s-a obisnuit sa mearga ca o balerina smile.gif. Eu o tin cat de mult pot fara premergator, o tin de manute si oricum ii place mai mult asa.
antonia05
CITAT(daconst @ 26-04-2007, 11:43 AM) *

Antonia,mersi de sfaturi! pupic.gif
Cu decalotarea nu stiam nici eu,mai ales ca am tot citit despre subiect,dar nu mi s-a parut ca trebuie neaparat sa-i fac ceva.Am mers pe principiul ca sa-l "aranjeze" fetele,nu ma-sa. grin.gif
Dar daca spui ca e asa grav,o sa iau si eu masuri sa nu avem probleme mai tarziu.Desi mi-e mila sa trag de pielicica.Oare nu-l doare?
Diversificarea incep la 5 luni cu legume.Asa mi s-a pus mie pata,ca la cite metode am auzit,deja nu mai stiu cum e bine si cum nu.
Premergatorul e interzis in multe tari,ca cica i-ar afecta coloana la bb.Apoi cica se leneveste si nu va merge repede daca stie ca are sustinere in el.Parerile sunt iar impartite,iar eu inca nu m-am decis.Sa vedem cum evolueaza,dar in principiu nu l-as folosi.

Pai nu l doare.Nici eu nu am stiut dar cand l am vzut pe urorlog ca i a impims pielicica nu mi venea sa cred ca se poate asa ceva.Eu eram tampita rau, habar nu aveam si daca hebama nu a facut asta credeam ca nu se poate.Bineinteles ca doctorul i a dat repede pielea aia la o parte si avand fimoza si pielea aceea e mai stransa n jurul glandului, sa inrosit si a crapat putin. ma sfatuise sa i faca operatie sa numai aiba probleme dar nu am acceptat.Doctorul lui, mi a zis ca nu e cazul sa l operez dar trebuie sa i trag mai des pielea aceea sa se desfaca si a inceput intr o parte sa se desfaca.Cel mai bine e sa se faca la baie asta si mi a dat sa i dau cu o crema( nu mai stiu cum se numeste exact.NISTATIN salbe ceva de gen.Era ceva antibiotic crema.Trebuie sa vezi daca are fimoza.Sau daca ti e frica sa vada doctorul lui.Sa nu faca cine stie ce infectie acolo si sa te trezesti cu febra si nu stii de ce.Eu mereu il decalotez si la baie si cand il schimb de pampers.
Pisik
Mi-am schimbat si eu tickerul, macar pt incurajare blushing.gif
Nana
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 10:49 AM) *

Ce-i aia "exquisa"?

Crema slaba de branza, simpla sau cu diverse arome: fructe de padure, capsuni, straciatela, vanilie, ciocolata. Papy buuuuuuuuunnnnnnnn, dulcic, pe post de desert.
anaoi
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 10:43 AM) *

CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 10:38 AM) *

Babuinul meu si mama lui sunt nascuti pe 14.10 . Sunteti niste oamneni deosebiti, voi scorpionii, aveti o inima de aur!
Nu-mi place la iubi ca mai...."omite" sa-mi spuna cate ceva. Apoi daca aflu, imi raspunde "daca nu ai intrebat".....

tipic pt noi...dylly roseste tot la complimentele pe care le-a primit

exquisa este o crema de branza. se gaseste si in varianta light
Amazoana
CITAT(Nana @ 26-04-2007, 11:18 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 10:49 AM) *

Ce-i aia "exquisa"?

Crema slaba de branza, simpla sau cu diverse arome: fructe de padure, capsuni, straciatela, vanilie, ciocolata. Papy buuuuuuuuunnnnnnnn, dulcic, pe post de desert.

Multumesc frumos pt explicatie. Mie nu-mi place combinatia branza+dulce....
anca veselie
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 11:20 AM) *

si eu rosesc toata, si-s fecioara blum.gif
exquisa light, mai precis fruit amore este preferata mea!

fetelor, am o mare foame sad.gif astept rusii de 4 zile si nu vor deloc sa vina, in schimb ma chinuie simptomele premenstruale. sunt frustrata din cauza asta si astept din moment in moment sa vina. si nu e cazul sa fie bebe.
in afara de asta m-am saturat pana-n gat de dieta yin yang, vreau sa pap un gratar de pui cu o salata si un iaurt cu fructe sad.gif
gata, m-am plans destul.
va puuup pe toate si va urez o zi minunata give_rose.gif
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 11:28 AM) *

si eu rosesc toata, si-s fecioara blum.gif
exquisa light, mai precis fruit amore este preferata mea!

fetelor, am o mare foame sad.gif astept rusii de 4 zile si nu vor deloc sa vina, in schimb ma chinuie simptomele premenstruale. sunt frustrata din cauza asta si astept din moment in moment sa vina. si nu e cazul sa fie bebe.
in afara de asta m-am saturat pana-n gat de dieta yin yang, vreau sa pap un gratar de pui cu o salata si un iaurt cu fructe sad.gif
gata, m-am plans destul.
va puuup pe toate si va urez o zi minunata give_rose.gif

Si eu o foame disperata, sunt in a doua zi de rusi si numa pofte si ganduri necurate am sorry.gif
Cat despr edieta, daca nu mai simti sa tii YY, nu mai tine, de ce nu papi tu ca mine, adica echilibrat. adica la pranz exact salata cu pui si painica si iaurt sau fructe la desert?
eu zic ca te chiuni aiurea
anca veselie
pisikule, asta intentionez, dar am zis sa termin ciclul de trei zile de yang. am observat ca am avut cele mai bune rezultate cu yy si de asta m-am tot chinuit...
axe10
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 08:52 AM) *

si pt ce va face in we crezi ca mai are vreuna?

Poate ne vedem in we la o cafea...Starbucks!...ce ziceti?

CITAT(Pisik @ 26-04-2007, 11:08 AM) *

Mi-am schimbat si eu tickerul, macar pt incurajare blushing.gif

Bravo pisicutza...ma bucur ca esti pe drumul cel bun....

Azi mi-am inceput ziua cu o masa compusa din:
-iaurt..ce a mai ramas in sticla-0.5p
-1 felie branza fitness-1p
-2,5 buc wasa-1.25p
-1 lingurita miere-0p
-cafea-0p
-ceai verde-0p
-lapte cafea-0.25p
-37 g pastrama afumata porc-1.2p

Amazoana

Nu mai rosii atat, ca am dreptate. pupic.gif
daconst
Antonia,care dr i-a facut asta la Dominik?Din De sau Ro?Pediatrul sau Urologul?Si cum s-a manifestat fimoza?Scuze ca te intreb atat,dar esti singura cu baietel pe aici. )).gif

[b]Deea,
mersi. pupic.gif
O sa ma documentez si eu mai mult cind se apropie momentul,dar o parere in plus nu-mi strica.

Pisik[/b],felicitari pentru ticker...asa te mai recunosc si eu. naughty.gif
Daca ai inceput asa bine,e pacat sa nu continui. grin.gif

Anca,cum e dieta YY,in mare daca poti sa-mi scrii ca nu am timp sa citesc prea mult.Adica vreau sa stiu doar daca se mananca bine ca la WW? grin.gif

Despre CM,as vrea sa mai stiu si eu cum e,ca de un an de zile nu mi-a mai venit.Fetele care ati nascut,cind v-au venit din nou rusii?
Pisik
CITAT(daconst @ 26-04-2007, 11:55 AM) *

Antonia,care dr i-a facut asta la Dominik?Din De sau Ro?Pediatrul sau Urologul?Si cum s-a manifestat fimoza?Scuze ca te intreb atat,dar esti singura cu baietel pe aici. )).gif

[b]Deea,
mersi. pupic.gif
O sa ma documentez si eu mai mult cind se apropie momentul,dar o parere in plus nu-mi strica.

Anca,cum e dieta YY,in mare daca poti sa-mi scrii ca nu am timp sa citesc prea mult.Adica vreau sa stiu doar daca se mananca bine ca la WW? grin.gif

Despre CM,as vrea sa mai stiu si eu cum e,ca de un an de zile nu mi-a mai venit.Fetele care ati nascut,cind v-au venit din nou rusii?

Danutza, si eu sper sa ma tina, ca la 71-72 am mai ajuns eu, chiar si la 70, dar pe urma am urcat vertiginos inapoi.
Provocarea mare pt mine acum e sa vad prefixul cu 6, cred ca dau bairam unsure.gif
axe10
CITAT(daconst @ 26-04-2007, 11:55 AM) *

[b]Deea,
mersi. pupic.gif

AHHHHHHHHHHH, am scris o gramada si din greseala am apasat esc....fira-r sa fie....
Revin...ma bag sa raspund si eu....

Dana...fimoza o cunosti pt ca la putzulica nu prea se vede capul...pe partea de dedesupt are o pielicica...Se rezolva seara la vreo 2-3 baite...incet, incet incepi sa tragi din ce in ce mai mult de preputz...pana la urma cedeaza...bb o sa maraie nitel...sau il duci la doctor, el va fi mai rapid..ca doar nu e copilul lui sa se opreasca daca plange. Apoi sa ai grija sa intretii o curatenie buna la locul cu pricina...si cand mai creste sa-l inveti cand se spala sa decaloteze si sa dea cu sapun si sa clateasca bine...

YY este 3 zile numai cu legume si 3 zile numai produse animale...e dificil dar se pare ca eficient...

Dupa ce am nascut am asteptat vreo 6 saptamani sau 8 pana s-a intamplat CM dar eu am nascut prin cezariana...poate e diferit la cele care au nascut normal. Poate sa lipseasca si un an...stai linistita...nu e mai bine asa? Protejeaza-te cu preze si ai rezolvat problema...

CITAT(Pisik @ 26-04-2007, 12:02 PM) *

Danutza, si eu sper sa ma tina, ca la 71-72 am mai ajuns eu, chiar si la 70, dar pe urma am urcat vertiginos inapoi.
Provocarea mare pt mine acum e sa vad prefixul cu 6, cred ca dau bairam unsure.gif

Sunt invitata...? Ca sunt buna de dans si intretinerea atmosferei...chiar daca nu am alura de hostess deocamdata...si o aduc si pe Dilly...sa avem cu cine rade.
anca veselie
dana, dieta exacta YY este urmatoarea:
3 zile yang, adica produse animale:
-300-400 g. Carne de pui, vita sau peste, fiarta, gratar sau la cuptor
-300 g. Iaurt, 300 g branza de vaci, 2 litri lichid (apa sau ceai de plante), un ou fiert.
Dupa fiecare masa se bea o cana de ceai fierbinte.

3 zile yin:
-600 g legume sub forma de salate, ciorbe, supe (cu putin ulei de masline, lamaie, bors sau otet pentru gust acrisor) sau sub forma de mancare, la cuptor ghiveci (se pot folosi toate soiurile de legume).
-200-300 g. Fructe (mai putin struguri, pere, fructe uscate)
-500 ml. Suc de rosii sau suc de fructe.
-100 g. Paine graham sau 200 g fulgi de porumb.
-2 litri apa minerala plata sau ceai de plante.
Dupa fiecare masa se bea o cana de ceai fierbinte.

Este bine sa se manance cea mai mare cantitate de alimente in prima parte a zilei.
Dupa ora 20 nu se mai mananca nimic, se pot bea lichide.

este tot un regim disociat
nu pot spune ca se mananca bine ca la ww atata timp cat nu poti manca toate alimentele dorite si esti restrictionat la un anumit tip.
ce parere ai?
daconst
Axe,mersi de raspuns. pupic.gif
Mai,dar fimoza doare?Adica poate sa o aibe deja si eu sa nu stiu? doh.gif
Ca asa e cum spui,capul nu se vede la putulica,iar pielicica e inchisa la cap,ca sa ma exprim asa. huh.gif

Of,Anca,mi se mare cam grea de respectat.Adica e greu dupa WW sa te mai abtii de la mancare.
Mersi pentru informatii,o pastrez la ultimele kg,daca mi-o fi mai greu.ca pina acum a mers WW,dar ma astept si eu sa stagnez,mai spre final. pupic.gif
Pisik
CITAT(axe10 @ 26-04-2007, 12:10 PM) *

CITAT(Pisik @ 26-04-2007, 12:02 PM) *

Sunt invitata...? Ca sunt buna de dans si intretinerea atmosferei...chiar daca nu am alura de hostess deocamdata...si o aduc si pe Dilly...sa avem cu cine rade.

Daaaaa, daaaaa, toata lumea e invitata!!!!! Macar sa vad eu minunea, zic eu, pana pe vreun 15 iunie asa....ca pana pe 15 iulie cand sunt nasica vreau sa am kg de la nunta
anca veselie
CITAT(daconst @ 26-04-2007, 12:19 PM) *

Of,Anca,mi se mare cam grea de respectat.Adica e greu dupa WW sa te mai abtii de la mancare.
Mersi pentru informatii,o pastrez la ultimele kg,daca mi-o fi mai greu.ca pina acum a mers WW,dar ma astept si eu sa stagnez,mai spre final. pupic.gif

banuiam. tu cum alaptezi si esti cu bebe mic e si mai greu si daca-ti merge bine ww poti s-o pastrezi in caz de forta majora pupic.gif '

pisikule, tin pumnii cheer.gif si eu vreau la bairam grin.gif
michelle
Sal fetelor!
Pisik, bravo pt ticker! cheer.gif Ptiu sa nu te deochi, sa o tii tot asa!
Vezi ca in curand vin iar in inspectie )).gif

Azi am 6 luni de la operatie wink1.gif
Pisik
CITAT(michelle @ 26-04-2007, 12:33 PM) *

Sal fetelor!

Te asept si sper sa fiu la fel de cuminte (bine, nu ca aseara dar ma rog blushing.gif )
otilici
Salutare!
Dana,sa stii ca si eu ii trag pielicica aceea puiului la fiecare baita si sa stii ca nu-l doare,cel putin nu baga de seama,se joaca in continuare.Bine,nici nu fortez ff tare,nici prea brusc.Chiar am gasit pe un site fotografii unde arata diferenta dintre o putulica cu fimoza si una fara blum.gif .Am sa caut si daca gasesc iti trimit si tie linkul.
De diversificat,ne diversificam de la 4 luni.Am inceput cu suculete de portocala si morcov,apoi incet piureuri moi,aproape lichide.Acum mancam cereale Humana in combinatie cu suc/pulpa de fructe,facute in casa.De asemenea supica de legume. Si cu diversificarea parerile sunt impartite,fiecare iti va spune altceva cu ce sa incepi blum.gif Asa ca fiecare mamica face cum crede ca e mai bine pt.puiul ei.
Amazoana

Sal fetelor!

Ce operatie????????
ina_ceva
Operatie la ochi, dulci wink1.gif pentru a nu mai purta ochelari
May
Neatza fetelor biggrin.gif

ramona pai eu nu am mai pus si ziua de ieri ca era deja dupa 21.30 ora in tzara cand am postat eu AMR 2 zile yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif

pisicutza pis pis pis kilele in plus sa se destrame ca un vis lol.gif bravo! floare.gif

Stateam eu aseara atat de linistita ca mai am o saptamana intreaga sa ii cumpar cadoul lui Remy si azi dimineatza, nu glumesc, dormeam si m-am trezit la un moment dat exact ca cum se trezeste dracula din cosciug in filme w00t.gif . De ce? Pt ca nu stiu cum naiba, in subconstientul meu, mi-am amintit ca saptamana viitoare e sarbatoare si nu gasesc deschis pe nicaieri... asa ca azi plec la vanatoare de ceasuri. I s-a mai intamplat cuiva chestia asta? Adica v-ati trezit vreodata cu o idee la care nu v-ati gandit pana sa va culcati? Ca mie mi se cam intampla... blink.gif

otilici
Dana ai PM wink1.gif
michelle
CITAT(dulcikatty @ 26-04-2007, 01:07 PM) *

Sal fetelor!

Ce operatie????????

CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 01:12 PM) *

Operatie la ochi, dulci wink1.gif pentru a nu mai purta ochelari

Dap, m-am operat sa scap de dioptrii. Pentru cei interesati, am scris aici despre asta.
otilici
May,ce cadou vrei sa-i cumperi lui Remy?
antonia05
CITAT(daconst @ 26-04-2007, 12:55 PM) *

[b]

Decalotarea aceea i a facut o un doctor urolog din Germania.El este roman de origine si e foarte bun doctorul.Imi propusese a l opereze de fimoza dar nu am acceptat ca doctorul pediatru mi zis ca pot sa fac asta daca vreau dar nu e cazul ca pana la 7 ani se desface singura pielea aceea lipita de jur imprejurul glandului si mai ales daca faci exercitii cu el.Fimoza e pielea aceea lipita in jurul organului, la unii e pana la orificiul unde urineaza si nu pot urina ca lumea iar la altii este lipita n jurul organului dar pe marginea ciupercutei acelea( nu stiu sa ti explic clar).Nu se da pielea pana la capat sa se descopere tot capul.Si cand decalotezi, pielea aceea din jur se pliaza si se inroseste zona pielii stranse, probabil ca pielea ce inconjoara glandul; e mai stransa la capat si se forteaza la decalotare.Nu e obligatoriu sa fie si la tine asa.Uneori ung pielea aceea cand e decalotata si cu ulei sa capete ceva elasticitate, dupa ce i am curatat-o.Sper ca te am lamurit cumva.Poti sa i spui si tu doctorei daca are probleme cu pielea, daca e prea stransa, daca are ceva fimoza si iti arata.Dar de obicei e bine sa l cureti si acolo cu apa caldutza, fiarta.Eu il mai curat si cu servetelele umede.Iar la baie frecvent.Sub pielea aceea lipita se strange si ceva mizerie si e bine de curatat cat poti.Si eu trebuie acum sa ma duc la Urolog cu el ca sub pielicica aceea are un punct alb, ca o bobitza mica si sa vad ce este.Era mai mica dar a mai crescut si sa nu se colecteze acolo ceva.Poop si sper ca nu te am bulversat.

Doctorul acela i a dat doar pielea in jos sa vada cat e fimoza.Nu era nimic grav.Nu doare.Si tu poti face asta acasa. floare.gif
May
Otilici un ceas vreau sa ii iau, acum fug la bijuterie sa vad daca gasesc modelul care ii place lui cheer.gif . Revin in maxim o ora cu sau fara, sper sa revin cu cheer.gif
otilici
Bafta multa May,sa gasesti ceea ce-i place smile.gif .Asteptam si poza grin.gif
May
Am cumparat... o sa stau pe ghimpi pana saptamana viitoare cand o sa ii dau cadoul caci nu stiu daca o sa ii placa.... doamneee ca m-am uitat cred ca la 50 de ceasuri de m-am ametit de tot... cand am cumparat in sfarsit unul, pana si bijutierul radea si zicea: pt tine special, ii lipesc pe cadou ``Sper sa iti placa`` in loc de ``Felicitari``. Am crezut ca glumeste dar chiar avea si etichete dintr-astea si mi-a lipit una pe cadou lol.gif

Uitati ceasul care mi-a golit buzunarul : Ceasul !!!!!
anca veselie
fetelor, intrebare off topic: am o prietena care se marita si azi mergem la ultima proba a rochitei si tre sa luam voalul; rochita este crem. cum trebuie sa fie voalul, ce culoare?

may, fain ceasul, sigur o sa-i placa pupic.gif
michelle
Anca, de aceeasi culoare cu rochia.. sau macar o parte a ei, a broderiei etc
Pisik
CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 02:07 PM) *

fetelor, intrebare off topic: am o prietena care se marita si azi mergem la ultima proba a rochitei si tre sa luam voalul; rochita este crem. cum trebuie sa fie voalul, ce culoare?

may, fain ceasul, sigur o sa-i placa pupic.gif

pai tot crem. au la Agnes Toma 2 nuante de voal: unul alb si unul crem, identice ca si model, f simple. Nasa mea si-a luiat crem si eu alb. si anul trecut am dat 500 de mii pe el wink1.gif
michelle
May, sa il poarte cu placere!! Sa ne spui daca i-a placut. Banuieste ce ii faci cadou?
otilici
May frumos ceasul smile.gif . 200euro a costat? w00t.gif
anca veselie
miha, pisik, merci, sper sa gasim voal la aceeasi culoare!
Tulip
CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 02:04 PM) *

Am cumparat... o sa stau pe ghimpi pana saptamana viitoare cand o sa ii dau cadoul caci nu stiu daca o sa ii placa.... doamneee ca m-am uitat cred ca la 50 de ceasuri de m-am ametit de tot... cand am cumparat in sfarsit unul, pana si bijutierul radea si zicea: pt tine special, ii lipesc pe cadou ``Sper sa iti placa`` in loc de ``Felicitari``. Am crezut ca glumeste dar chiar avea si etichete dintr-astea si mi-a lipit una pe cadou lol.gif

Uitati ceasul care mi-a golit buzunarul : Ceasul !!!!!

w00t.gif w00t.gif w00t.gif superb ceas!

Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.