CITAT(daconst @ 26-04-2007, 12:55 AM)

Nici nu stiti ce ma bucur ca scrieti mult din nou!
Tulip,daca toata lumea-ti spune ca esti frumoasa,pai ar fi bine s-o crezi.Ca asa esti!
Himere,nu te-ai gindit ca poate Bia seamana cu tine,asa timida si retrasa?
Deea,interesant articolul cu margarina,dar eu tot o mananc zilnic.
Aici nu am citit nimic de genul asta si inca am indoielile mele.
Bine ca mai scrii de Alexia,ca tare mai trece timpul asta.Auzi ca merge si vorbeste deja?Bravo voua,eu ma minunez de fiecare pas nou care il face Lucas in dezvoltarea lui si mi se pare ca va dura o vesnicie pina va merge.
Otilici,ai inceput diversificarea?Cu ce?
Premergatorul,am auzit si eu ca n-ar fi bun,dar inca nu stiu ce-o sa fac.Mai am pina atunci.
May,bine ca s-a terminat cu bine.Asta e important!
Pisik,ma bucur ac te-ai intalnit cu
Sorana,poate asa i-ai facut pofta si ei de forum sa mai intre sa ne spuna cum e la casa noua.Cum a iesit casa pina la urma,e gata mobilata?Ca eu mor de curioasa.

Salutare fetele!!!
DANA, eu am inceput diversificare cum scria la carte la 4 luni, dar nu i dadeam mereu ca nu era obisnuit.Pe la 5 luni,am inceput sa i dau borcanul(HIPP,BABIVITA,ALETTE).Am inceput cu fructe si legume.Pe borcane scrie varsta la care sa i dai borcanul respectiv.Mi se pare ca de la 4 luni scrie si pe borcane.Apoi incepusem sa i pun de la 6 luni BREI(BEBIVITA, HIPP,NESTLE, ALETE,MILUPA).Ii puneam direct in biberon si era mai lichid si il bea asa, sau ii puneam cu lapte in castronel si il manca.Asta ii dadeam dimineatza sau borcan cu fructe sau biscuiti si nelipsitul lapte, la pranz legume, dupa amiaza iaurt cu biscuite ras, sau mere cu biscuite, sau mere cu banane, si seara brei, iaurt,lapte.Si usor usor luam borcane in functie de varsta.El a crescut cu lapte(BEBIVITA), borcanele si brei.San i am dat pana la 5 luni, bineinteles cu completare.M am ghidat intotdeauna dupa carte in toate(mancare, ingrijire, doctor, tot).E totul ok! Referitor la premergator , Dominik a calarit premergatorul ala mult timp.Nu vad nimic rau in faptul sa mearga in premergator.Are si el libertate mai multa de miscare.Sunt facute special pt a nu face nimic rau copilului. Eu una, te sfatuiesc sa i iei la momentul respectiv..Pupici!!!
Singura faza care nu am stiut o si nici hebama nu mi a aratat ca trebuie la fiecare baitza s ai decalotezi organul genital( sa vorbim in termeni mai finutzi) .Din aceasta cauza pt ca Dominik are o usoara fimoza a facut infectie(urina ramanand putin in jurul organului) si l am internat in spital nestiind doctorii ce sa i faca(nu stiau cauza).Si pt ca pielea sa se desfaca , trebuie decalotat mai des ca altfel se lipeste la loc.Am aflat ulterior cand am fost la un urolog.Sper ca nu te am plictisit.Pupici!!!