CITAT(daconst @ 26-04-2007, 12:19 PM)

Axe,mersi de raspuns.
Mai,dar fimoza doare?Adica poate sa o aibe deja si eu sa nu stiu?
Ca asa e cum spui,capul nu se vede la putulica,iar pielicica e inchisa la cap,ca sa ma exprim asa.

Nu doare...mai tarziu e mai nasol...asa ca rezolv-o acum. Vorba Antoniei...poti sa rezolvi si acasa. Apoi daca te duci pe la doctor poti sa-l intrebi.Stii cati doctori nu stiu de chestia asa...
CITAT(Pisik @ 26-04-2007, 12:19 PM)

CITAT(axe10 @ 26-04-2007, 12:10 PM)

CITAT(Pisik @ 26-04-2007, 12:02 PM)

Danutza, si eu sper sa ma tina, ca la 71-72 am mai ajuns eu, chiar si la 70, dar pe urma am urcat vertiginos inapoi.
Provocarea mare pt mine acum e sa vad prefixul cu 6, cred ca dau bairam

Sunt invitata...? Ca sunt buna de dans si intretinerea atmosferei...chiar daca nu am alura de hostess deocamdata...si o aduc si pe Dilly...sa avem cu cine rade.
Daaaaa, daaaaa, toata lumea e invitata!!!!! Macar sa vad eu minunea, zic eu, pana pe vreun 15 iunie asa....ca pana pe 15 iulie cand sunt nasica vreau sa am kg de la nunta
Tanananana..tananananana,,,,asteptam invitatiile...sigur se rezolva.
CITAT(michelle @ 26-04-2007, 12:33 PM)

Sal fetelor!
Pisik, bravo pt ticker!

Ptiu sa nu te deochi, sa o tii tot asa!
Vezi ca in curand vin iar in inspectie
Azi am 6 luni de la operatie

Miha te asteptam cu drag...
Anca, si eu zic ca tot in ton cu culoarea rochiei...si in cap?...coronitza ceva...sa nu fie prea alba...
Adaug la meniu...salata spring time - de data asta am pus in casoleta numai orez...calculez acasa ,cu vreo 10 alune, legume, sfecla si varza doar cu otet, sare, ulei...
CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 02:27 PM)

Am noroc caci el nu este o persoana care sa cotrobaie peste tot asa ca nu o sa am probleme. Banii de care el nu stia i-am tinut in portofel

Foarte dragutz ceasul...si usor de asortat..speram sa-i placa!