Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
anaoi
hai pa....du-te

dylly va vede maine....si duminik la 12.00 la starbucks
ina_ceva
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 05:39 PM) *

...si duminik la 12.00 la starbucks

cheer.gif cheer.gif
anca veselie
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 05:36 PM) *

Apropo, peste doua ore ma duc cu babuinul la Eros Show. tease.gif

ce e asta?
ina_ceva
Dylly, daca vrei, te agat si pe tine diseara; anul trecut au fost si babuini pe acolo, bine dotati naughty.gif
ina_ceva
Am vb cu o prietena si diseara ies cu ea si-i las pe baieti sa se duca, sa-si clateasca privirile. Baietii trebuie sa se uite la "jucarele", la tipele care sunt pe acolo, sa le faca poze in diferite pozitii devil.gif

Anca, e o expozitie de jucarii sexuale, tablouri si diverse bibelouri cu aceeasi tenta. Acum doi ani era o scena pe care evoluau mai mult fetitze, faceau streaptease, legau barbati din public de scaune sau ii dezbracau.
Ghinionul meu a fost ca m-am dus cu patru prieteni si a trebuit sa stau dupa ei sa-i astept pana ce si-au "satisfacut" privirile doh.gif swoon.gif
axe10

CITAT(anca veselie @ 26-04-2007, 04:56 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 04:24 PM) *

Duminica pe la 12 ar fi k daca ne-am vedea in Plaza?

In acest moment savurez un Cocktail Cuba Libre, de ieri ma gandeal la el blum.gif

vb serios ina??? e preferatul meu!
si daca va spun ca am renuntat la dieta si mananc niste cioco cu rom?? tease.gif

Cum e ala Ina?...rom si mai ce?...uite Anca ce face.., mananca cioco de dor de rom...Mi-o place si mie?Ia da-mi si mie sa gust...ca pe urma mai cer.

CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 05:36 PM) *

Apropo, peste doua ore ma duc cu babuinul la Eros Show. tease.gif

Am vazut si eu la tv...m-as duce cu barbatul ca noi nu suntem rusinosi dar ce fac cu copilul?..

Sa studiez piata.... rolleyes.gif grin.gif blushing.gif
ina_ceva
Cocktail Cuba Libre

Ingrediente
50 ml rom alb
1 lamaie
Cola

Mod de preparare
Turnati romul intr-un pahar inalt cu gheata;
Taiati apoi lamaia in bucati, stoarceti sucul si puneti bucatile in pahar;
Completati cu Cola si ornati cu o bucata de lamaie pe marginea paharului.

Copilu' poti sa-l lasi cu fratele tau; mai sta la tine?
axe10
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 06:25 PM) *

Cocktail Cuba Libre

Ingrediente
50 ml rom alb
1 lamaie
Cola

Mod de preparare
Turnati romul intr-un pahar inalt cu gheata;
Taiati apoi lamaia in bucati, stoarceti sucul si puneti bucatile in pahar;
Completati cu Cola si ornati cu o bucata de lamaie pe marginea paharului.

YAM-yam...ti-am zis eu ca-mi suna tentant....
ina_ceva
Eu l-am facut cu pepsi light si am pus mai putin rom, dupa gust wink1.gif
ramonavlas
Iar e chef pe aici??? Fara mine?????????????Acum cand sunt intr-o dispozitie de zile mari???????Eeeeeeeeeei, sa nu se mai intample....

Am ajuns acasa, ma apuc de facut bagajul si de strans de prin casa....
Sunt cu ochii pe voi asa ca..... pupic.gif
ina_ceva
Si noi suntem cu ochii pe tine pupic.gif ; abia astept sa vina babuinul sa ne spui ce planuri de viitor stabiliti naughty.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 06:27 PM) *

Eu l-am facut cu pepsi light si am pus mai putin rom, dupa gust wink1.gif

Asa ca doar 2 p per pahar...bun...sa-ti faci curaj...cand vine babuinul...sa sari la atac...niste fursecuri dupa atata bautura...merge!

Hai sa va zic ce am facut. Dupa ce acum ceva timp am tot intrebat cum e treaba cu mamaliga azi am facut calcule si mi-a iesit ...sa stie toata lumea

100g mamaliga=1.3p

Adaug si meniul pe ziua de azi (complet):

cafea-0p
lapte 0.1%-0.25p
wasa-1.25p
br H fitness-1p
iaurt 0.1%-0.5p
miere-0p
pastrama afumata porc (37g)-1.2p
ceai verde-0p
salata combinata Springtime-6p(100g orez fiert, alune prajite de 2p, ulei, varza proaspata, otet,sfecla,rosie,verdeata...si am dat toate bucatile de masline verzi la o parte)
mamaliguta-3.3p
branza slaba vaca-1.5p(30g branza de vaca slaba...poate e mult punctat...imi ziceti, da?)
smantana 15%-2.5p(50g)
mandarina-0p
para-0p
stevie inabusita-1.5p
extralegume-1p

Si sunt 20p din 20...gata pe ziua de azi...pana la culcare bag apa la greu.

Cred ca o sa iasa scantei la Ramona...cum ne-a parasit Tzutzi de nu am stiut de ea, asa o sa faca si Ramo...dar sa vezi istorii cu picanterii...le asteptam cu limba scoasa... naughty.gif naughty.gif rolleyes.gif rolleyes.gif huh.gif huh.gif
daconst
Antonia,Otilici,multumesc de explicatii! pupic.gif

Axe,cum ai calculat mamaliga,dupa care reteta?Cea de la micro?

May,frumos cadou,dar era sa-mi pice laptopul din mana cind am vazut pretul.Nu ca nu ar merita babuinul,dar avand in vedere ca nu lucrezi...Deci va aprecia si efortul pe care l-ai facut sa strangi banutii si cadoul.

ramonavlas
Axe...scantei putin spus.......abia astept si eu sa ajunga. Sper doar sa ajungem pana la apartament pt fursecuri....desi, la cum il cunosc eu....sunt curioasa cum ajungem din aeroport la masina yahoo.gif

May, superb ceasul...maine si eu voi colinda magazinele pt cadou. M-am gandit si eu tot la ceas sau set curea-portmoneu....acum sa vad.... Sunt 2 evenimente atunci....ziua lui si 3 luni de cand...ne-am "cunoscut" live, suntem impreuna, am facut fursecuri pt prima data....
lyra
salutare

Pisik intai de toate felicitari pentru cantar. ma bucur pentru tine. stiu cat iti doreai. cheer.gif cheer.gif cheer.gif

May ceasul ala e absolut superb. ziua babuinului meu e pe 22 mai. inca nu m-am hotarat ce sa-i iau, dar un ceas e o idee stralucita. da tot nu inteleg cum ai adunat banii de cadou in portmoneu si nu ai cheltuit euroii aia pe hainute si cosmetice. ai toata admiratia mea. esti tare. laugh.gif

vine si meniul meu de azi.

lapte-250-1,5 2
cereale-32 gr 2
rosie 0
pui 0,5
paine 1,5
ficatei pui-100 gr 2,5
salata 0
paste-120 gr 2

spuma capsuni 2

lasagna 2
mozzarella 2
piept pui 1

observati va rog spuma de capsuni. yahoo.gif tease.gif

sunt destul de suparata. azi s-a intors babuinul meu din germania. sapt trecuta a fost in olanda. a venit sambata, l-am luat de la aeroport , a mancat acasa si s-a dus la birou. ohmy.gif a venit tarziu.

azi de la aeroport a venit acasa si l-au trimis la un client care se afla la 3 ore de condus. blink.gif o sa ajunga candva la noapte acasa.

era atat de obosit. s-a dus. nush ce sa mai cred. in ultima vreme munceste tot timpul, inclusiv sambata si duminica. e mereu obosit si cu probleme de servici in cap. m-am cam saturat.
nu stiu ce sa fac. si eu muncesc, dar el exagereaza. sad.gif

Ella79
Eu abia am ajuns acasa... ma dor picioarel de mor, ca m-au ros pantofii. Azi am fost invitata la inchiderea unui proiect Phare pe care l-am avut in management la fostul job. Mi-au multumit aia, m-au aplaudat si toata lumea ma complimenta ca arat bine. Eu, care sunt vraiste rau de tot?!?!? Cica arat bine. Bine, sigur, sunt coafata, bronzata si imbracata foarte colorat, dar in rest...
Am fost si am baut i o cafea cu tata si m-am bucurat sa vad ca e bine. Tata ma energizeaza intordeauna.
Dupa aia am fost cu fetele sa ne cumparam niste haine. Bineinteles ca mi-am cumparat mai multe decat aveam nevoie, dar am sperat ca asa ies din depresie. Se pare insa ca nici asta nu mai functioneaza... Mi-am luat cu nesimtire 3 perechi de balerini (unii aurii, unii negrii de piele intoarsa si unii sport, de blugi, alb cu albastru), o camasa turcuoaz, 4 maieuri colorate (galben, verde, mov, auriu), o bratara aurie, clame de par, cordelute.
Acum am pus masina sa spele o tura sa ajung si eu la zi cu rufele si pe la 9 ies cu fetele la un bar la un frappe. Noroc cu ele ca ma tin ocupata si nu ma mai gandesc atata...

Altfel... el m-a sunat azi pe la 2 nervos nevoie mare ca ma mai cautase de vreo 3 ori si pe fix la birou si pe mobil si nu i-am raspuns. Tot el face scandal, de parca nimic nu s-a intamplat. Sigur, vad ca nu-i convine sa nu ma gaseasca, dar oare el nu se gandeste ca el a decis sa ne despartim, motiv pt care nu ma va mai gasi deloc?? Sunt siderata, simt ca imi crapa capul... Sambata mergem impreuna la ziua mamei mele. Luni as vrea sa merg la Eforie cu o prietena.... el nu a aflat inca.

Monic, tu ce mai zici? pupic.gif De mult nu ti-am ma "auzit" glasciorul... Mi-e atat de dor de Budapesta...
May
Multumesc fetelor floare.gif

lyra sunt in stare sa ma lipsesc de toate numai sa ii vad zambetul pe fata hug.gif

Am observat spuma de capsuni, a fost buna? )).gif
Monic
Ella, eu va citesc din umbra in fiecare zi. Comentarii nu prea am, dar sunt alaturi de voi, plang cu voi si rad cu voi...
Am o viata destul de incarcata, am fost in tara de Pasti, apoi am revenit, a venit in vizita fratele meu cu familia(sotia si cele doua fetite). Asa ca momentan am musafiri cheer.gif Am facut niste cursuri in primavara, iar sambata asta incep o noua tura de cursuri (project management). Intre timp umblu ca sa imi adun toate cele necesare pentru cererea de viza in USA, pt ca la inceputul lui Iunie ma trimite firma pt trei saptamani in California la training.
In rest... am vazut filmul The secret si sunt intr-o dispozitie de zile mari. Ma bucur de viata, de ziua de azi, de primavara, de pasarile de pe cer, de sentimentul de bucurie pe care-l am in suflet, ma bucur ca traiesc...
Nu va mai iau la rand pe fiecare pentru ca nu am scris de saptamani intregi, dar va rog sa considerati ca am fost alaturi de voi la toate realizarile/bucuriile/necazurile voastre, si am ramas w00t.gif swoon.gif cand am vazut ce ceas i-a tras May lui Remy grin.gif
nusarich
ella, poate asta trebuia sa-i spui si lui "n-ai zis tu ca vrei sa ne despartim? obisnuieste-te sa nu-ti mai raspund la telefon cand doresti, ca am si eu obligatiile mele..." poate-i convenea, sau il convingea cumva ca trebuie sa se hotarasca ce anume vrea de la viata lui si mai ales cat de mult te vrea in viata lui. dupa cate se pare, ii cam lipsesti, dar oare el realizeaza asta?
lilianab
Ella desi pareai refractara la sfaturile noastre la inceput,constat ,dupa felul in care gandesti si actionezi,ca esti pe calea cea buna pupic.gif pupic.gif ...Fiind mereu la dispozitia lui nu ar sesiza diferenta intre "a fi cu tine(in relatie)" si "a nu fi cu tine( a te pierde)".....Nervozitatea lui e un semn ca incaseaza dusul rece si poate il ia si grija ca viata ta s-ar putea sa continue si dupa el...
lyra
CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 08:43 PM) *

Multumesc fetelor floare.gif

lyra sunt in stare sa ma lipsesc de toate numai sa ii vad zambetul pe fata hug.gif

Am observat spuma de capsuni, a fost buna? )).gif

spuma de capsuni a fost divina. cheer.gif hug.gif

eu am spalat 2 masini cu haine am facut curat prin casa si sper sa vina babuinul mai repede. am o durere de cap urata. aici a plouat toata ziua si presiunea atmosferica e groaznica. mereu am dureri de cap cand e asa vremea.
_noni_
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 05:39 PM) *

dylly va vede maine....si duminik la 12.00 la starbucks

vin si eu! cheer.gif

maine venim din nou in tara si in principiu pot veni si eu duminica la intalnire.

eu am fost 5 zile la viena la o prietena. a fost super si imi place foarte mult orasul, de fiecare data cand ajung acolo nu-mi vine sa mai plec.

in tara cred ca de data asta chiar raman de tot, oricum nici bobi nu mai sta in budapesta mai tarziu de 30 iunie.

Monic ma bucur ca esti bine si ca o sa mergi in state. distractie placuta si multa putere de munca! pupic.gif se pare ca nu o sa ne mai vedem curand! unsure.gif

apropos de filmul "the secret", il recomand, chiar ajuta! smile.gif

May, foarte frumos cadoul ales de tine. cu siguranta lui remy o sa-i placa. daca nu, cred ca exista posibilitatea sa-l schimbe, dar nu cred ca va fi cazul.

eu trebuie sa ma apuc acum de facut bagajul, de data asta iau tot de-aici. si-mi pare tare bine! in sfarsit scap! cheer.gif a fost o experienta, dar ajunge!!!!

va pup!

}{

Ella79
telenovela continua: dupa cum va spuneam, azi nu l-am sunat deloc. Si de la discutia aia de la ora 2, nu am mai vorbit. Pana acum 5 minute cand m-a sunat pe fix, spasit, sa-mi raporteze tot ce a facut el azi si unde se duce el in seara asta (cu treaba, cu serviciul, ii cunosc meseria). Mi-a raportat chiar si in ce zona va fi, asta in caz ca i-am implantat vreun GPS in dinti in astia 10 ani... lol.gif Si, surpriza!! Dupa ce aseara era rece si distant, mi-a spus ca de zilele astea libere vrea sa doarma (4 zile!!!!), acum m-a invitat la mare!
Mi-am adunat toate puterile si i-am zis ca vreau sa ma mai gandesc pana maine.
Acum plec cu feele la bar ca simt nevoia sa implementez un cocktail. URGENT!

Monic, ce curs de project managemenet faci? Poate ne facem colege de domeniu... pupic.gif
Sexymom
Ella, ma bucur din suflet ca te vad prinzand viata, sa ramai asa, sa il fierbi pana da pe rascoale, ar fii minunat sa mergi la mare,o schimbare te ajuta sa vezi altfel lucrurile.Te imbratisez si te pup pupic.gif

Maybeline ce ceas superb,o sa se bucure cand o sa-l vada.
May
ella bravo pt ca ai avut atata putere in tine incat sa nu ii raspunzi pe loc floare.gif

monic ai grija de tine si bravo pt realizari.. si eu am the secret pe pc si caut o zi buna ca sa il vad cu inima si mintea deschisa hug.gif

sexy vezi sa nu ma dai sambata de gol ca remy nu stie de ceas, o sa i-l dau fix de ziua lui give_rose.gif
Monic
Ella, detaliile le aflu sambata hug.gif
Noni, imi pare rau ca nu ne-am putut intalni saptamana trecuta, si ma rusinez ca nu am apucat sa iti scriu sau sa te sun; familia fratelui e super ne simtim extraordinar, dar sincer, imi iau toata energia si tot timpul sad.gif Sper sa nu te superi pe mine si sa tinem legatura pupic.gif hug.gif (stii tu ca imi esti foarte draga si ca mi-a placut sa petrecem timpul impreuna)
dany
Seara buna !!

Moamaaaaaa , ce de ati scris !!! Ce ma bucur !!! M-am apucat de citit si dupa vreo 10 minute a venit Dirk sa ma intrebe daca am adormit .... nemaifiind obisnuit ca eu sa am atata de citit aici lol.gif

Deci..... va iau pe rand .... recunosc ca am scris pe o foaie ca sa nu uit ceva important tease.gif

Himere
- sper sa se rezolve cu PC -ul si sa intri mai des .

Uka - bine ai revenit !! Tare faine pozele !!

Miha
- cum spuneau si fetele : nu iti fa griji pentru burta la nunta . parca vad ca vei manca doar aperitivul si ... atat )).gif

Deea
- fain articolul cu margarina ! Noroc ca eu mananc margarina de 2 ori pe an ( mai nou ) smile.gif

Tulip - frumoasaaaaaaaa foc esti !!!!!!

Dana - ma bag si eu la chestia cu premergatorul : cumnata mea nu a avut asa ceva la nici una dintre fete si a fost tare multumita . Cand au inceput fetele sa stea cat de cat pe picioruse , le-a cumparat un fel de ham ... Pun o poza cand gasesc .

May - multaaaaaaaaa bafta cu cardul !!!!! Ce ceas i-ai tras lui Remy w00t.gif w00t.gif !!! Si ce economista esti .... respect !!! Aaaaa, vezi ca e imediat fix pupic.gif

Pisik - bravo pentru ticker !!! Ma inscriu si eu la bairam ! Pacat ca nu ai ceva poze cu tine si cu Sorana ... dar asteptam sa revina ea .

Dulci
- 14.10 e si babuinul meu nascut cheer.gif

Dyly - pozeeeeeeee ca te mananc !!!!! Bueyyyy , iar o puneti de intalnire sad.gif sad.gif M-ati innebunit !!! Distractie faina !!

Aloooooooo , Ina , Anca , Dulci !!!!!!!! Ati facut chef azi ??????????? Whisky + cola e preferata mea ( pe langa tequila , normal blum.gif ) ....ouzo e super bun ... cocktail-uri ....imi ploua in gura sad.gif . bine ca v-a dat Dylly cateva dupa ceafa ... de la mine ati fii luat mai multe - daca nu ma lasati sa beau cu voi lol.gif

Lyra - sotul tau are nevoie de liber , se pare ! Cand are concediu ?

Ella
- 1- poze cu achizitiile !!! 2 - ma bucur ca fostii tai colegii te apreciaza in continuare ... 3 - ma bucur ca iesi din casa !! 4 -mi-a placut faptul ca nu ai sarit imediat la oferta babuinului de a merge la mare si ma bucur ca nu te-a gasit la telefon naughty.gif . Nu esti papusa lui : unde te pune , acolo sa stai !!!!!!! El a vrut asa ... sa suporte consecintele !! In locul tau ... as merge la Eforie cu prietena . bafta multa in continuare !!

Monic - pupic.gif pupic.gif si ma bucur ca ai mai scris pe aici . california ???? Mai ai loc in bagaj si pentru o grasa ca mine ??? Iti trimit ce m-ai rugat , cum sa nu ?

Noni
- supeeeeeeeeerrrr !!! ramai acasa . exact ce ti-ai dorit !!

Sper ca nu am sarit peste ceva important ..... daca da : imi cer scuze

May
Dany daca vrei sa auzi declaratia de la fix, trebuie sa intrii in gradina magica naughty.gif
dany
lol.gif lol.gif lol.gif ma gandeam eu ca asta imi spui , May - nebuno !

Sa va spun ca ne-am depasit norma la casa cu 1 saptamana ????? Ce am facut pana azi ... ar fii trebuit sa fie gata vinerea viitoare !!! Nu-i rau , nu ?

Azi am fost si la cumparaturi putin si .......pe langa ca a trebuit sa renunt la vana , azi am renuntat si la balansoarul pentru gradina doh.gif ...DAR ... am dat avansul pentru canapelele din sufragerie cheer.gif cheer.gif . Sunt mai importante decat balansoarul . Asta e : cumparam una , renuntam la alta .

Sunt multumita de noi dar ... sunt rupta !!!
Va promisesem cateva poze noi .... scuze dar nu am avut timp sa le pun . Sper ca , cel tarziu , sambata sa le pun . Daca nu .... voi pune doar cu finalul - final )).gif
ina_ceva
Dany-dulce pupic.gif hug.gif
Ne vom gandi la tine duminica grin.gif
dany
CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 10:12 PM) *

blum.gif blum.gif , Ina ! Crezi ca ma incalzeste cu ceva ??? Voi acolo ... cocktail-uri , chestii , trestii ... si eu , aici , singurica sad.gif
De fapt .... de incalzit ma voi incalzi dar doar cu gandul si cu gradele de afara ( azi am avut 29 ° C w00t.gif ).
Sa va distrati !!!!! Si ..... daca intra .... un cocktail si pentru mine )).gif

Am o idee mai buna : ia economisiti voi banii pe care ii dati pe cocktail-uri & stuff .... puneti bani la ciorap ( sosete , strampi ) si .... veniti la cheful de inaugurare al casutei !!!!! Cazare , papa si beutura e pe gratis .....Eeeeeee, ce ziceti ??
May
dany vezi poate iti invadam casutza naughty.gif . Apropo, ia spune-mi si mie in ce aeroport trebuie sa aterizez ca sa ajung la tine, ca la noapte imi iau zborul lol.gif
Ella79
Eu m-am intors acum de la crasma grin.gif (bine, era de fapt un bar chiar cochet din centru), m-am spalat pe cap si ma duc imediat sa il usuc si sa il coafez. E chiar cool sa iesi cu fetele prin baruri seara in timpul saptamanii. Pe bune! Eu nu faceam astfel de experiente pana acum ca, deh, eram fata de casa. Dar sa vezi acum ce iesiri bag eu... s-a terminat cu sclavia!! )).gif

Dany, eu as veni si maine, asa dor de duca am.
May, Sexy, si tuturor, de fapt, va multumesc dca sunteti langa mine. E foarte important acum sa am prieteni, sa ma ajute sa depasesc momentul, indiferent care va fi deznodamantul.
dany
CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 10:27 PM) *

dany vezi poate iti invadam casutza naughty.gif . Apropo, ia spune-mi si mie in ce aeroport trebuie sa aterizez ca sa ajung la tine, ca la noapte imi iau zborul lol.gif

Deci..... aterizezi la Hmburg si de acolo te luam noi . Ai pricipit ?? pupic.gif Sau ..... de la Hamburg vii mataluta cu trenul si te astept la gara blum.gif
May
ella da militaria jos din pod! hug.gif

dany m-am dat de ceasul mortii sa scriu in casutza de la agentie unde vreau sa merg caci astia nu accepta hamburg ma, ca se zice hamburgo doh.gif
dany
CITAT(Ella79 @ 26-04-2007, 10:32 PM) *

Eu m-am intors acum de la crasma grin.gif (bine, era de fapt un bar chiar cochet din centru), m-am spalat pe cap si ma duc imediat sa il usuc si sa il coafez. E chiar cool sa iesi cu fetele prin baruri seara in timpul saptamanii. Pe bune! Eu nu faceam astfel de experiente pana acum ca, deh, eram fata de casa. Dar sa vezi acum ce iesiri bag eu... s-a terminat cu sclavia!! )).gif

Dany, eu as veni si maine, asa dor de duca am.

Te astept , Ella !!!!!! Daca ai stii cat ma bucur pentru tine ca ai iesit si ai simtit ca se poate trai si altfel decat viata de sclava !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo tie !!!!!!!!!! hug.gif

Plec la nani !!!!!!

Daca nu ne mai vedem maine ... sa aveti un WE super placut !!!

CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 10:42 PM) *

dany m-am dat de ceasul mortii sa scriu in casutza de la agentie unde vreau sa merg caci astia nu accepta hamburg ma, ca se zice hamburgo doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif Buey , tu esti spanioloaica ... decis scrii in limba ta ... nu in a mea blum.gif
May
fata vezi ca iti dau un pm acum sa imi raspunzi pana sa te culci
cheer.gif
dany
Oricum nu cred ca ajungi pana aici pentru doar 19 € ... sau cat spuneai tu ....Sunt curioasa cat ar costa avionul !!

Gataaaaaaa, plec !!!! Paaaaaa!!!

CITAT(Maybeline @ 26-04-2007, 10:45 PM) *

fata vezi ca iti dau un pm acum sa imi raspunzi pana sa te culci
cheer.gif

lol.gif OK , astept ! Ma duc pana la toaleta pana atunci , se poate ? lol.gif
May
Nu se poate ca ti-am scris asa ca tine-te!!! )).gif Nu e fata 19 euro, nu stiu de ce am crezut iar gura lumii... tot ce am gasit eu e in jur de 100 de bastani pt perioada decembrie... ia baga raspuns la pm floare.gif
dany
Am bagat !!!! Baga si tu !!! Asa nu mai plec eu la nani )).gif )).gif Dar.....ce conteaza cateva minute ???

A aparut si Pisik . Poate zice si ea ceva !!! apropo , Pisik : nu sunt suparata pe tine ( apropo la ce ai scris ) pupic.gif

)).gif )).gif Dirk a adormit in sufragerie )).gif )).gif . E rupt si el , saracul !!
Pisik
CITAT(danyhoney @ 26-04-2007, 11:55 PM) *

Am bagat !!!! Baga si tu !!! Asa nu mai plec eu la nani )).gif )).gif Dar.....ce conteaza cateva minute ???

A aparut si Pisik . Poate zice si ea ceva !!! apropo , Pisik : nu sunt suparata pe tine ( apropo la ce ai scris ) pupic.gif

)).gif )).gif Dirk a adormit in sufragerie )).gif )).gif . E rupt si el , saracul !!

Ma gandeam eu ca nu esti pupic.gif Ma bucur ca ai facut progrese cu casuta, nu te necaji ca unele chestii nu se leaga, sunt compensate de alte lucrusoare frumoase pe care le iei

Va multumesc tuturor pt felicitari, sper sa nu ma deochiati

Azi am fost cuminte, am mai papat la 16 un iaurt 0%, inainte de dentist un mar si niste capsuni si seara (la 11, nu e bine dar mi-a fost pofta) alte capsuni, cateva.
Sport nu am facut nici macar mers dar...am si rusii si nici timp nu am avut

Maine ne citim tarziu ca ma duc direct la o intalnire, ajung dupa pranz la birou

Pupici pupic.gif
dany
Asa e , Pisik ! Nu ar trebui sa ma necajesc dar..... stii si tu cum sunt femeile : cand li s-a pus pata , trebuie sa se realizeze !!
Cu vana ...... m-am impacat cu gandul , sa zic asa ( am visat probabil prea mult la o vana pe colt si decizia a venit tare brusc ) .Nu am ce face .... totul e in functie de cum e construita casa . Am fii avut loc si pentru vana DAR am fii pierdut cam 1,5 mp din camera de dressing .... si nu imi convine .
In legatura cu balansoarul : azi am vrut sa-l cumparam dar aveau doar pe bej ( se umple repede de mizerie , nu e culoare placuta ) asa ca am luat totul pentru dus - o chestie faina dar imi trebuie ceva timp sa va explic pe romaneste doh.gif doh.gif doh.gif - ceva de genul dus rabatabil ( adica acolo pe unde curge apa la dus ) : il poti avea doar pentru spate sau il poti avea deasupra capului .

Ma bucur ca ai fost cumintica azi !!!!!!!! Cu sportul / miscarea recuperezi tu !!
May
dany pm sorry.gif

pisik fereste-te ca te scuip ca sa nu te deochi hhhhppppp piuuuu lol.gif floare.gif
daconst
Lume noua pe la noi... naughty.gif

Monic,bine ai revenit.Ma batea gindul sa-ti trag un PM ca prea te-ai dat la fund. lol.gif

Ella,imi place starea ta de acum.Sa ramai asa,ca se intoarce roata.Ia sa vezi daca-l tii putin in sah pe babuin,cum se va destepta brusc si va aprecia ce are. pupic.gif

Dany,bravo voua,oameni harnici...acum imi venea in minte reclama de la romani cu vopsesti nemteste... lol.gif
La voi se simte ca sunteti nemti amandoi! wink1.gif

Bey,am venit de la sala in seara asta si sa vedeti ce mi s-a intamplat.Bb a ramas ca de obicei cu tati care trebuia sa-i dea sticla si sa-l puna la somn.
Ei,copchilul meu n-a vrut sa manance.A tras o tura de plins si a adormit,dar de mancat nik.
M-am speriat de numa ca ce-o fi avand si l-am trezit pe jumatate cit sa haleasca sticla.A ras-o urgent si s-a culcat linistit.
Oare sa fie din cauza ca am plecat eu de acasa?Cam da semne cind plec,adica cam plinge el dupa mine,dar n-am dat importanta.
Pai daca face asa,ce ma fac fetelor?Adio sala?Sau imi fac alt program sa fiu acasa cind il pun la somn. doh.gif
Of,sper sa fie doar intmplarea,dar v-ati prins ca de maine il bag in teste. grin.gif
May
Au inceput sa-mi cante canarii la ora asta doh.gif

daconst era prima data cand il culca tati?
dany
May - mai bine intramm in gradina magica in seara asta lol.gif lol.gif Nu e de rau ! pupic.gif PM !!

Danutza - nu stiu ce sa zic despre reactia lui bb dar ... parerea mea ar fii sa il lasi si cu tati cat mai mult posibil . De ce spun asta ? Nu neaparat pentru sala ......dar ...poate va trebui sa mergi undeva sa rezolvi ceva urgent si nu il poti lua cu tine - ramane cu tati . In al 2-lea rand - tu esti cu el pana vine tati acasa ...... cand tati e acasa , trebuie sa-si faca bb program pentru tati .... Adica , vreau sa spun : bb are mami si tati !! Nu doar mami !!! E doar parerea mea .Si......inca ceva : invatati-l cu muzica tare !!!!!! asa nu veti avea problöeme cand aveti musafiri !!!!! fata cea mica a cumnatei mele nu a avut niciodata probleme de zgomot pentru ca a avut , aproape , tot timpul muzica tare !!!!!! Nu incerca sa ai liniste deplina in casa cand doarme bb - voi veti avea de suferit cand aveti musafiri !! Din cate am auzit eu ... asta are efect pentru cativa ani buni ( 5-6 ) .... Ce faceti cand vreti sa faceti chef , cand aveti musafirii ?E doar ce am auzit si vazut !!!!!!!! Cum il invatati , asa il aveti ! E regula .
In alta ordine de idei : nu am gasit nici o poza cu acel ham de care ziceam ...... Dar mai caut si iti spun .... mai e ceva timp pana incepe Lucas-babuinul -junior sa stea pem picioruse . 2 pupic.gif : pt tine si pt babuinul nostru junior !
May
dany nu nu, tu ai PM

Chiar ca mai bine intram in gradina magica )).gif
dany
CITAT(daconst @ 26-04-2007, 11:31 PM) *

Dany,bravo voua,oameni harnici...acum imi venea in minte reclama de la romani cu vopsesti nemteste... lol.gif
La voi se simte ca sunteti nemti amandoi! wink1.gif

Nu stiu reclama doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif . Bueyyyyy , eu sunt romanca .... doar pe acte nemtoaica blum.gif Oricum , multumim pentru aprecieri !!!!!! Se pare ca nimeni n-a mai observat blum.gif . GLUMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!! lol.gif
ramonavlas
Neatza cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am intrat doar ca sa va spun ca nu am putut dormi azi noapte. La 5 dimineata eram in picioare. Nu mai pot de emotii. Imediat pornesc la drum.
Sa aveti grija de voi, sa fiti cuminti si sa va gasesc pe toate aici.
Mie sa imi tineti pumnii maine dupa-masa la ora 18.30.
Pupici si un WE superb.........
axe10
Buna dimineata fetele!
Cafea ceva?...eu am facut-o sa stiti!

CITAT(daconst @ 26-04-2007, 07:03 PM) *

Axe,cum ai calculat mamaliga,dupa care reteta?Cea de la micro?

Am pus apa intr-o oala, am cantarit inainte cat malai am in punga, am facut mamaliga, am cantarit punga de malai dupa si am facut diferenta si la sfarsit am cantarit mamaliga. Dupa cateva calcule matematice mi-am calculat cate puncte ies....nu am facut la micro ca am facut mai multa si pt sot si copil ...malaiul se transforma in mamaliga cu cresterea volumului cam de 3 ori.

CITAT(danyhoney @ 26-04-2007, 10:58 PM) *

Sa va spun ca ne-am depasit norma la casa cu 1 saptamana ????? Ce am facut pana azi ... ar fii trebuit sa fie gata vinerea viitoare !!! Nu-i rau , nu ?

Azi am fost si la cumparaturi putin si .......pe langa ca a trebuit sa renunt la vana , azi am renuntat si la balansoarul pentru gradina doh.gif ...DAR ... am dat avansul pentru canapelele din sufragerie cheer.gif cheer.gif . Sunt mai importante decat balansoarul . Asta e : cumparam una , renuntam la alta .

Sunt multumita de noi dar ... sunt rupta !!!
Va promisesem cateva poze noi .... scuze dar nu am avut timp sa le pun . Sper ca , cel tarziu , sambata sa le pun . Daca nu .... voi pune doar cu finalul - final )).gif

Bravo Dany, inseamna ca inauguram casa mai devreme?...azi am de studiat piata low cost de avioane spre Hamburg...ca asa am inteles ca ajung la tine...cam cand e preconizata treaba cu bairamul...sa-mi trec in agenda draga...ca sunt f ocupata. lol.gif lol.gif

CITAT(danyhoney @ 26-04-2007, 11:19 PM) *

CITAT(ina_ceva @ 26-04-2007, 10:12 PM) *

blum.gif blum.gif , Ina ! Crezi ca ma incalzeste cu ceva ??? Voi acolo ... cocktail-uri , chestii , trestii ... si eu , aici , singurica sad.gif
De fapt .... de incalzit ma voi incalzi dar doar cu gandul si cu gradele de afara ( azi am avut 29 ° C w00t.gif ).
Sa va distrati !!!!! Si ..... daca intra .... un cocktail si pentru mine )).gif

Am o idee mai buna : ia economisiti voi banii pe care ii dati pe cocktail-uri & stuff .... puneti bani la ciorap ( sosete , strampi ) si .... veniti la cheful de inaugurare al casutei !!!!! Cazare , papa si beutura e pe gratis .....Eeeeeee, ce ziceti ??

Cum ziceam mai devreme....ma pregatesc...

CITAT(daconst @ 27-04-2007, 12:31 AM) *

Bey,am venit de la sala in seara asta si sa vedeti ce mi s-a intamplat.Bb a ramas ca de obicei cu tati care trebuia sa-i dea sticla si sa-l puna la somn.
Ei,copchilul meu n-a vrut sa manance.A tras o tura de plins si a adormit,dar de mancat nik.
M-am speriat de numa ca ce-o fi avand si l-am trezit pe jumatate cit sa haleasca sticla.A ras-o urgent si s-a culcat linistit.
Oare sa fie din cauza ca am plecat eu de acasa?Cam da semne cind plec,adica cam plinge el dupa mine,dar n-am dat importanta.
Pai daca face asa,ce ma fac fetelor?Adio sala?Sau imi fac alt program sa fiu acasa cind il pun la somn. doh.gif
Of,sper sa fie doar intmplarea,dar v-ati prins ca de maine il bag in teste. grin.gif

Trebuie invatat si cu altcineva in afara ta...asa cum a zis si Dany...nu il tine numai tu "de vorba"...sa se ocupe si sotul, cat de putin poate ca o sa ai probleme daca pleci de acasa mai mult timp. Psihic sa stii ca nu il afecteaza, daca asta e problema ta...uita repede...atunci pe moment e suparici dar oboseste si adoarme...stai linistita. Oricum incearca sa nu stai tot timpul prin preajma lui.

Ella, ii demonstrezi faptul ca exista viata si dupa...el. Stii vorba aia, pana nu pierzi pe cineva nu stii cat conteaza...asa e el acum. Ii scapi printre degete, nu mai esti on line la apelurile lui si la programul pe care il are el in capushorul ala zapacit de ganduri. Bravo tie.

Noni
, cand vii contacteaza-ne si ne vedem cu toatele...sper sa ne vedem.

CITAT(ramonavlas @ 27-04-2007, 07:58 AM) *

Neatza cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Am intrat doar ca sa va spun ca nu am putut dormi azi noapte. La 5 dimineata eram in picioare. Nu mai pot de emotii. Imediat pornesc la drum.
Sa aveti grija de voi, sa fiti cuminti si sa va gasesc pe toate aici.
Mie sa imi tineti pumnii maine dupa-masa la ora 18.30.
Pupici si un WE superb.........

Si tie un we foarte placut! naughty.gif naughty.gif
Sa va distrati impreuna de minune. Si sa nu te lasi doborata de oboseala...dormi tu pe urma.
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.