Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Pisik
Pup fetele, am venit si eu sa dau cu mustatile pe aici inainte sa plec la intalnire.
Am intrat pe site la Medsana si m-a luat ameteala, analizele pe care trebuie sa le facem ne duc peste 3 mil blink.gif
Ufff, s-a dus si salariul asta dar...asta este, trebuie sa stim unde stam nu?

A, si diseara la 8,30 mergem la nutritionist tare mi-e teama ca dau banii degeaba, pt eu deja mi-am creat regimul cu care ma simt bine si nu vreau ceva drastic, iar pe iubi al meu nu il vad urmand un regim cu branza de vaci si carne de vita fiarta lol.gif Zicea ca mai degraba ar mai baga o tura de WW ca anu trecut a slabit f frumos si "puteam sa mananc mult" lol.gif - avea 33 pcte blink.gif

Hai va pup si sa aveti o zi frumu de tot pupic.gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 27-04-2007, 08:45 AM) *

A, si diseara la 8,30 mergem la nutritionist tare mi-e teama ca dau banii degeaba, pt eu deja mi-am creat regimul cu care ma simt bine si nu vreau ceva drastic

Sunt curioasa ce-ti zice.
Pisik
CITAT(ALICE @ 27-04-2007, 08:56 AM) *

CITAT(Pisik @ 27-04-2007, 08:45 AM) *

A, si diseara la 8,30 mergem la nutritionist tare mi-e teama ca dau banii degeaba, pt eu deja mi-am creat regimul cu care ma simt bine si nu vreau ceva drastic

Sunt curioasa ce-ti zice.

si eu sunt, dar daca mi se pare prea drastic zic pas si raman la regimul meu wink1.gif
ALICE
Asta e prima saptamana cu WW dupa Paste.Greu,greu.Abia m-am incadrat in puncte.Dar o iau ca pe saptamana de acomodare.
anaoi
deci eeeeeeeeeeeeeeeeee vineeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiii.
mda...ma rog e numai dimineata si mai e o zi intreaga d emunca, dar e VINEEEEEERRRRIIIIII!!!!!!!!!!!!!

CITAT(ALICE @ 27-04-2007, 09:04 AM) *

Asta e prima saptamana cu WW dupa Paste.Greu,greu.Abia m-am incadrat in puncte.Dar o iau ca pe saptamana de acomodare.

bravo pt vointa !!!!, dylly o doreste la pahar cu gheata si frisca light, te rog.
BLUELIFE
Buna dimineata fetelor!Am reusit sa apar si eu si vin cu mii de cafele pentru toata lumea
ALICE
Da,dar tot din acomodare in acomodare tot atatea kg am.Si nu stiu ce sa mai fac.
ina_ceva
CITAT(Ella79 @ 26-04-2007, 11:32 PM) *

Eu m-am intors acum de la crasma grin.gif (bine, era de fapt un bar chiar cochet din centru), m-am spalat pe cap si ma duc imediat sa il usuc si sa il coafez. E chiar cool sa iesi cu fetele prin baruri seara in timpul saptamanii. Pe bune! Eu nu faceam astfel de experiente pana acum ca, deh, eram fata de casa. Dar sa vezi acum ce iesiri bag eu... s-a terminat cu sclavia!! )).gif

Ella, serile de genul asta iti incarca bateriile pentru o noua zi de munca wink1.gif

Ramona, tinem pumnii! cheer.gif

Neatza! yahoo.gif yahoo.gif
BLUELIFE
CITAT(danyhoney @ 27-04-2007, 12:28 AM) *

Asa e , Pisik ! Nu ar trebui sa ma necajesc dar..... stii si tu cum sunt femeile : cand li s-a pus pata , trebuie sa se realizeze !!
Cu vana ...... m-am impacat cu gandul , sa zic asa ( am visat probabil prea mult la o vana pe colt si decizia a venit tare brusc ) .Nu am ce face .... totul e in functie de cum e construita casa . Am fii avut loc si pentru vana DAR am fii pierdut cam 1,5 mp din camera de dressing .... si nu imi convine .
In legatura cu balansoarul : azi am vrut sa-l cumparam dar aveau doar pe bej ( se umple repede de mizerie , nu e culoare placuta ) asa ca am luat totul pentru dus - o chestie faina dar imi trebuie ceva timp sa va explic pe romaneste doh.gif doh.gif doh.gif - ceva de genul dus rabatabil ( adica acolo pe unde curge apa la dus ) : il poti avea doar pentru spate sau il poti avea deasupra capului .

Ma bucur ca ai fost cumintica azi !!!!!!!! Cu sportul / miscarea recuperezi tu !!

Sa inteleg ca ai vrut vana pe colt si ti-ai cumparat de cealalta?pentru ca eu sincer nu sunt deloc incantata de vana pe colt decat ca aspect .nu e deloc la fel ca cea clasica decat daca e lunga si asta pentru ca niciodata nu-mi acopera apa intregul corp (care nu e mic recunosc doh.gif )totusi in vana clasica nu aveam aceste probleme.Ma intindeam si eram acoperita de apa calda pana in gat.Acum nu mai pot face baie asa cum imi place dar,ce mai ,am vana pe colt doh.gif
michelle
Pisik, si chiar manca sotulica de 33p? Cata cand numara, nu trecea de 20p si era satul, adica daca manca in plus era arhiplin..
Nu stiu cum de nu slabeste, desi mananca uneori mai putin decat mine.
Bafta la nutritionist.

Ella, asa te vreau pupic.gif

Ramo, distractie maxima!
lyra
Buna dimineata cheer.gif

e vineeerrrrrrrrrrrriiiiiiiii cheer.gif . fericire maxima. yahoo.gif

sa aveti o zi super.
Nana
Buna dimineataaaaaaaa!!!!!!!!

Mult mi-e bine azi si mi se trage de la apropierea acestui miniconcediu. Ieri am facut un nectar de mere cu portocale si cu kiwi la blender si m-am delectat cu el pe post de ceva dulce (i-am pus si putina lamaie si o urma de indulcitor). A fost super. De mancat am mancat zic eu in puncte dar de vreo 2 saptamani nu am mai stat sa le numar. Cert este ca ieri cantarul arata 78.8... sper sa nu mai creasca.
Ma bag la cafeaua lu' Bluelife saru'mana!
anaoi
eu am vesti "extraordinare"...s-au incurcat treburile la servici si se pare ca va trebui sa vin toata saptamana. misto, nu?
ina_ceva
adica si duminica lucrezi?
anaoi
nu. luni si marti cand toata lume are liber....la naiba, de ce nu se pot trage injuraturi sanatoase aici?
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 27-04-2007, 10:07 AM) *

eu am vesti "extraordinare"...s-au incurcat treburile la servici si se pare ca va trebui sa vin toata saptamana. misto, nu?

Naspa!noi ,bugetarii s-ar zice ca suntem liberi pana miercuri dar n-am primit nimic in scris de la inspectorate decat ceea ce am auzit la tv sau am citit in presa. baby.gif
Nana
CITAT(anaoi @ 27-04-2007, 10:07 AM) *

Deci sunt niste nesimtiti!!!!!!
ina_ceva
...poti sa injuri in voie, oricum te vor cenzura, dar macar te descarci
BLUELIFE
CITAT(anaoi @ 27-04-2007, 10:12 AM) *

nu. luni si marti cand toata lume are liber....la naiba, de ce nu se pot trage injuraturi sanatoase aici?

Pricepem prin telepatie lol.gif lol.gif lol.gif
danyhoney
Neata !

Hop si eu la cafea .... yammyyy .

Bluelife - vom avea doar dus , fara vana ! Din cauza de spatiu . E, nu e chiar asa de grav .

Dyllyyyyyy - uite un pupic.gif ca sa nu mai fii trista . Chiar ca sunt niste nesimtiti sefii aia sad.gif sad.gif Da-i drumu , injura , descarca-te hug.gif
daconst
Dany,nu e faza ca nu sta tati cu el.Chiar a stat in fiecare seara,si in we sta,dar na,are si copilu preferinte,cred. grin.gif
Iti dai seama ca i-a ranit mandria lui barbatu-meu si nu se lasa el asa usor. doh.gif
Cred ca a protestat si gupilu in felul lui ca ma-sa umbla lelea in fiecare seara. lol.gif

Alta problema acum.Cred ca am intrat intr-un soi de platou ca nu vrea cintarul sa se miste de citeva zile.Adevarul e ca m-am oprit la greutatea care o am acum si am tot crsacut,scazut de citeva ori si am ramas tot pe loc.Acum organismul parca nu vrea sa reactioneze sa scada sub pragul asta desi bag sport la greu si de mers pe jos nu va mai spun citi km am la bord. sad.gif
Nu prea am idee cum sa ies din faza asta.O sa fac diseara kilo kick,ca nu l-am mai facut de vreo 2 ani,cred.

Vad ca miroase a we pe la voi...bravo voua,mai ales ca aveti liber si pe 30.Aici nici macar de 1 nu e.
anca veselie
neatza, vreau si eu o cafelutza va rog!
dylly, daca tot veniti pot sa va dea liber alta data. pupic.gif
va urez o zi minunata give_rose.gif
danyhoney
E gupil cu personalitate )).gif si te trage de maneca sa mai stai pe acasa , Dana lol.gif
De ce nu faci Wendy ? La tine a mers intotdeauna .

Cum nu e liber de 1 mai la voi ??? La noi e . tease.gif
Deea
Neata fetelor!

mama ce vant de we bate pe aici, eu lucrez si luni si marti sad.gif
danyhoney
Sa aveti un WE super placut si linistit !!! La noi va fii caldura mare doh.gif Ma apuca deja sa merg la mare sa ma balacesc Imagine

Pa , pa !!! Pe mai pe seara , sper .
peach
Cum verifici ce-ti spune iubita inainte de nunta

Un barbat intra intr-un magazin:
- Nu va suparati, as vrea o cutie de vopsea verde, cea mai buna pe care o aveti.
- Cum sa ma supar? Platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, apoi spune:
- Nu va suparati, as vrea si pensula pentru vopsit, cea mai fina pe care o aveti.
- Cum sa ma supar? Platiti si va dau, nici o problema.
Plateste omul, isi primeste pensula, apoi:
- Nu va suparati, as vrea sa-mi vopsiti penisul in verde.
- Cum sa ma supar? Platiti si va vopsesc, nici o problema.
Plateste omul, vanzatoarea vopseste, apoi el da sa plece. Vanzatoarea striga dupa el:
- Nu va suparati, de ce ati vrut sa va vopsesc penisul in verde?
- Pai... diseara am nunta si viitoarea mea sotie spune ca n-a vazut in viata ei un penis. Sa vedeti ce-i fac daca intreaba de ce-i verde!?
anaoi
la noi e chiar si 30.04 liber....dar la noi in firma sunt in derulare proiecte programate de anul trecut cand nu s-a gandit nimeni la asta...si sunt pe final proiectele....

CITAT(Deea @ 27-04-2007, 10:30 AM) *

Neata fetelor!

mama ce vant de we bate pe aici, eu lucrez si luni si marti sad.gif

se pare ca nu vei fi singura...mama ei de viata
anca veselie
acum am vazut si eu ca mai sunt o gradmada de pagini in urma, ca ma si miram ca citeam de niste chestii si nu intelegeam. cred ca romul inca isi face efectul )).gif
ella, ce rasturnare de situatie cu babu! ce ai decis?
ramona, sa te bucuri de revedere la maxim cheer.gif
dany, spor la treburi si poate ajungi si la mare floare.gif
dana, foarte tare gupilu tau )).gif
daconst
Tare,Sorina! lol.gif

Dany,pentru Wendy imi trebuie o saptamana, de aia. )).gif
Parca nu imi vine sa las sa treaca o saptamana fara modificari la cintar. grin.gif
Oricum,eu nu am numarat cu scris pe foaie,ci asa orientativ si se poate sa fi gresit desi nu prea cred ca tot asa am facut in ultima vreme.Ar mai fi faptul ca nu prea diversific si mananc cam acelasi lucru.
Si ultima chestie care-mi sta pe creier e ca luna creste si atunci nu prea slabesc.Na cite explicatii mi-am gasit. doh.gif
anca veselie
dana, fa kilo kickul atunci cheer.gif
anaoi
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 10:45 AM) *

acum am vazut si eu ca mai sunt o gradmada de pagini in urma, ca ma si miram ca citeam de niste chestii si nu intelegeam. cred ca romul inca isi face efectul )).gif
[

vreau si eu rom din acela...dar sa isi faca efectul pt vreo 4 zile
Sexymom
Week-end placut fetelor, sa va distrati si sa va eliberati de toate energiile negative. pupic.gif

Daconst vezi ca sunt smecheri bebelusii, e important sa se obisnuiasca sa manance si sa il culce si tati, sau bunica, bunicul, nu numai tu, altfel o sa devina dependent cu adevarat.Chiar daca se miorlaie un pic nu trebuie sa iti schimbi tu programul, trebuie sa se adapteze el la schimbare.(ce mama rea sunt si eu sad.gif ).
Sti..sotul meu abia astepta sa dispar din peisaj sa ramana singur cu copii. )).gif
ina_ceva
Politistul care cerceta un caz de sinucidere, o intreaba pe secretara:
- Dragutzo, nu stii de ce s-a aruncat seful tau pe fereastra?
- N-am idee, dar era asa un om dragut si atent. Luna trecuta mi-a
cumparat o blana, saptamana trecuta mi-a cumparat o masina sport, iar azi dimineata un inel cu diamant!
Dupa aceea mi-a spus ca ar vrea sa se culce cu mine si m-a intrebat ce ii cer in schimb.
- Si ce i-ai raspuns?
- Ca aici in birou, lumea imi da de obicei 50 de dolari...
daconst
Bey,acum am aflat si eu ca e liber si aici de 1mai si cred ca sotul are si luni liber,dar el cum e aiurit trebuie sa-l sun sa-l anunt eu. doh.gif

Sexy,te-ai prins ca de acum nu-l mai scapa cu nicio masa cind e acasa.Mai ales ca e we prelungit,are timp sa exerseze. grin.gif

Vroiam sa va spun ca se pare ca stiu de ce n-am mai slabit de 2 saptamani,adica am dat jos dupa botez,dar raman la aceleasi kg.
Eu am avut in sarcina,ceva dereglare de tiroida.Si trebuia sa iau o pastiluta zilnic.Ei de o saptamana-doua,mi s-au terminat si nu am mai luat altele.
Azi vorbeam cu o prietena la telefon si-mi spune acelasi lucru,ca nu slabea de la tiroida si de cind cu pastiluta,s-a reglat super. doh.gif
V-ati prins ca astept sa se scoale Biluta si sa merg la dr dupa reteta si la farmacie.Doamne da sa ma reglez iar ca prea slabisem bine. sad.gif
anca veselie
dana, ce pastilutza iei?
daconst
CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 01:22 PM) *

dana, ce pastilutza iei?

Thyroxin de 25.Nu le-am dat importanta si credeam ca doar in perioada sarcinii trebuie sa le iau,dar se pare ca nu e chiar asa. sad.gif
anca veselie
pai mai du-te la un control
crissy
CITAT(daconst @ 27-04-2007, 12:31 PM) *

CITAT(anca veselie @ 27-04-2007, 01:22 PM) *

dana, ce pastilutza iei?

Thyroxin de 25.Nu le-am dat importanta si credeam ca doar in perioada sarcinii trebuie sa le iau,dar se pare ca nu e chiar asa. sad.gif

daconst, eu imi verific la fiecare 3 luni TSH-ul. Si in functie de asta schimb doza. Eu iau Euthyrox 100, din pacate pentru tot restul vietii. Nu e de glumit cu tiroida sad.gif .
Legat de intrebarea ta despre CM: eu stiu ca atata timp cat alaptezi nu vine. Eu am alaptat doar 2 luni dupa ce am nascut. A treia luna mi-a venit doh.gif . Si apoi pauza ca aveam pb cu tiroida si eu habar nu aveam.
Tulip
apropos de CM:mie mi-a venit dupa 6-7 saptamani wink1.gif Mentionez ca am nascut normal si am alaptat 7luni smile.gif
anaoi
deci dylly se pare ca se cara in juma de ora....iar luni si marti nu vine. mersi pt pumnii tinuti...
oricum isi ia de lucru acasa. buf.

ne vedem duminik la ora 12.00 la starbucks in plaza...daca intervine ceva astept sms. bye
May
Neatza, eu de abia m-am trezit si sunt varza dry.gif. Dupa ce ca m-am bagat in pat la 2.30 dimineatza, la cateva minute a inceput sa imi vajaie stomacul asa ca mi-am petrecut restul noptii pe WC bag.gif am crezut ca o sa ma deshidratez naiba doh.gif. Apoi am dormit un pic si pe la 7 cand s-a trezit Remy, am mai tras o tura. Acum vad ca sunt ok sorry.gif dar mi-e somn sleep.gif
anaoi
hug.gif give_rose.gif sa te faci bine
ina_ceva
Te anuntam daca se schimba ceva, dylly!
May, ia baga un pui de somn si vei fi fresh pupic.gif
May
Multumesc fetele dar in jumatate de ora trebuie sa fac ceva repede de mancare, sa ma schimb si sa fug dupa Remy ca ploua rau afara si el nu are umbrela. Acum astept sa se descongeleze carnea dry.gif . Am fugit, vb later hug.gif
Sexymom
May fata, sa te faci bine pana maine cand vi la mine ca eu nu vreau sa iti dau Smecta si ceai de menta. lol.gif

Daconst si mie mi-a venit ciclul la 5 , 6 sapt.dupa ambele nasteri si le-am alaptat pe amandoua luni de zile.Cred ca depinde de la organism la organism.
May
sexy lol.gif ma fac, ma fac lol.gif

M-am imbracat, am luat umbrela si cand m-am uitat pe geam nu mai ploua, mama ei de vreme! dry.gif
Amazoana
CITAT(anaoi @ 26-04-2007, 05:31 PM) *

dulci.....dylly iti mai da un pahar....ca el tine cu tine

Buna.. Azi sunt cuminte! wink1.gif

pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
CITAT(anaoi @ 27-04-2007, 02:07 PM) *

deci dylly se pare ca se cara in juma de ora....iar luni si marti nu vine. mersi pt pumnii tinuti...
oricum isi ia de lucru acasa. buf.

ne vedem duminik la ora 12.00 la starbucks in plaza...daca intervine ceva astept sms. bye

crissy
Cu cat punctez snitelul de vita? E facut pane (trecut prin ou si faina si prajit in ulei). Eu am in tabel snitel din cotlet de porc, 150g, negatit 7.5 p.
Pisik
Am revenit si eu cu multa treaba si putin chef
la mine e mai ca naiba, ca luni vin la servici si marti stau acasa doh.gif
ALICE
CITAT(Pisik @ 27-04-2007, 03:21 PM) *

Am revenit si eu cu multa treaba si putin chef
la mine e mai ca naiba, ca luni vin la servici si marti stau acasa doh.gif

Si eu mad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.