Va pup fetele
Eu sunt intr-o stare mega rpoasta cauzata de job. Nu prea am chef sa povestesc, dar o sa incerc sa fac un rezumat. Ideea e ca seful meu initial mi-a zis sa incercam sa mergem in paralel pe 2 chestii: pr si brand management sa vedem care mi se potriveste mai mult, sa invat si brand management si pe urma vedem cu ce raman. Eu de BM nu am fost f incantata pt ca sunt unele chestii pe care nu le stiu dar am fost dispusa sa invat. Numa ca nu m-a invatat nimeni, m-am ocupat tot numai de partea de publicitate a produsului ceea ce stiam, nu tu preturi, pozitionare, etc.
Initial la noi in dep urmau sa angajeze un junior brand manager (adica ce sunt si eu), ca sa aflu ieri ca de fapt anhajeaza doua tipe brand manager, adica cu masina si tot tacamul. Si eu care sunt cea mai veche in dep am ramas cea mai de caruta. Daca mie mi se pare asta va dati seama cum se vede din afara. Si am vb cu seful meu si i-am zis ca ma simt frustrata si data la o parte si mi-a zis sa nu gandesc asa ca el ma apreciaza si ca doreste sa merg pe linia de PR (de unde la inceput zicea ca invat si BM si hotaram impreuna) dar ca momentan au dezvoltat mai mult partea de produs, planning, pricing pe produs si ca probabil pozitia de PR manager se va deschide la inceput de 2008 si ca pana atunci nu poate face compromisuri sa imi dea masina sau alte chestii. Si ca probabil imi va lua si prosusul ala de care ma ocup, acum ca vin celel doua smechere (care by the way, sunt pilele colegului "simpatic"). Nu mi-a venit aseara sa ii zic ca nu m-a invatat nimeni brand management, ca putea inainte sa angajeze doua sa ma intrebe pe mine daca nu mi s-a schimbat parerea si nu vreau sa lucrez pe o parte din branduri, dar de ieri ma tot framant. Ma simt foarte demotivata si neajutorata, imi zboara ganduri prin cap, ma gandesc ca poate sunt eu incapabila, ma gandesc ca am pierdut trenul ca am insistat prea mult pe PR si astia momentan nu au interes sa dezvolte partea asta, ma gandesc la o mie de chestii, la cum vor percepe toti aceste chestii, ma vor compatimi, vor zice "uite saraca, ea nu e in stare sa avanseze, trebuie sa aduca de afara", nu stiu, simt ca ceva nu e ok, dar inca nu pot defini exact ce. Decat ca eu ma simt groznic si ca, pt prima data dupa 2 ani, ma duc fara placere la serviciu, pt ca ma simt tradata si lasata de o parte.....noroc ca luni voi fi singura in departament, ceilalti si-au luat liber....
In alta ordine de idei am fost la nutritioniost. I-am arata ultimele analize, mi-a zis ca sunt anemica (anemie latenta parca), i-am zis povestea mea cu fluctuatii si nebunii, i-am zis ce pap de 2 sapt si mi-a zis: nu lapte cu cereale decat la mentimnere, nu iaurt cu fructe (nici macar cel facut de mine, adica nu iaurt sau branza de vaci in combinatie cu fructele, zice ca e echivalentul fripturii cu cartofi prajiti

)
Si mi-a dat trei sapt asa:
-dim: 1 felie paine integrala+50 gr mezel slab (sunca)+50 gr branza de vaci sau cas
-g1: 250 gr fructe - un singur tip de fruct
-pranz: ton in apa cu salata cu ulei de masline si o felie de paine integrala
-g2: la fel ca g1
-C: 150 gr pui cu salata si un iaurt
Sper sa reusesc sa tin 3 sapt
Lui iubi i-a dat ceva hipoglucidic si hiper proteic ca sa dea burta jos rapid, dar la el a zis ca chioar mai mult de 3 sapt nu poate tine. Dimineata are voie 100 gr branza fermentata (telemea, cascaval), la pranz carne de roice fel cu salata, ca gustare mezel cu rosie, casytravete si seara tot carne de orice fel cu salata. Nu are deloc voie fructe, paine, sucuri, etc. Si nici ceapa, usturoi, ulei
Ea a zis sa incepem de pe 2, sa treaca 1 mai dar o sa incepem de luni. asa ca azi am savurat o cana mare de lapte cu musli, ca imi vor lipsi tare. Astazi am pofta de dulicuri, cred ca de la starea pe care o am....