Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
Amazoana
CITAT(ALICE @ 27-04-2007, 04:11 PM) *

CITAT(Pisik @ 27-04-2007, 03:21 PM) *

Am revenit si eu cu multa treaba si putin chef
la mine e mai ca naiba, ca luni vin la servici si marti stau acasa doh.gif

Si eu mad.gif

Si eu sorry.gif
uka
doh.gif cat de urat...
pe 30 oricum nu lucram ca e ziua mea si acum s-a nimerit sa ies de la serv pe 30 dim si sa mai intru abia pe 2 la 20.00, motiv ptr care voi pleca pe 30 dim la azuga si ma intorc pe 1 seara...
wink1.gif
ina_ceva
Distractie placuta la munte, uka!
michelle
CITAT(dulcikatty @ 27-04-2007, 04:40 PM) *

Si eu mad.gif

Si eu sorry.gif

Si eu wacko.gif

CITAT(uka @ 27-04-2007, 04:43 PM) *

doh.gif cat de urat...
pe 30 oricum nu lucram ca e ziua mea si acum s-a nimerit sa ies de la serv pe 30 dim si sa mai intru abia pe 2 la 20.00, motiv ptr care voi pleca pe 30 dim la azuga si ma intorc pe 1 seara...
wink1.gif

Ce frumos.. LA MULTI ANI! si distractie maxima pupic.gif
uka
give_rose.gif Multzam fain
axe10
CITAT(crissy @ 27-04-2007, 03:01 PM) *

Cu cat punctez snitelul de vita? E facut pane (trecut prin ou si faina si prajit in ulei). Eu am in tabel snitel din cotlet de porc, 150g, negatit 7.5 p.

Cred ca trebuie sa calculezi cate carne de vita ti-a intrat la unul (aproximativ) ca nu sunt toate egale, apoi mai adaugi si tu un pct pt faina si ou si un punc pt ulei....asa as face eu cel putin....alte pareri?

Uka , la multi ani iti urez in avans daca nu mai apari sa fii fericita si bucuroasa....se rezolva si cu baietii, May baga niste furazolidon, imodium...ceva...nu te baza ca doar slabesti...te si deshidratezi...ai grija.

Dylly a plecat asa ca Ina ramane asa...daca e ceva anunta-ma si pe mine sa nu ma duc de nebuna pana acolo...

mirela62
CITAT(michelle @ 27-04-2007, 05:01 PM) *

Si eu mad.gif

Si eu sorry.gif

Si eu wacko.gif

CITAT(uka @ 27-04-2007, 04:43 PM) *

doh.gif cat de urat...
wink1.gif

Ce frumos.. LA MULTI ANI! si distractie maxima pupic.gif

Si eu.
LA MULTI ANI! pentru Uka, sanatate si tot ce-ti doresti sa se implineasca!
danyhoney
Seara buna !!!!

A cam disparut lumea de pe aici .... doar e WE !! )).gif

Petrecere super frumoasa celor care plecati pe undeva si va asteptam cu povesti si poze .

Ramo - de abia astept sa ai timp sa intri macar sa ne povestesti cum a decurs revederea cu iubi tau !

May - sper ca esti mai bine acum hug.gif

Eu ziceam ca maine am o zi mai linistita ( adica ma gandeam la ceva de genul " 1 zi doar pentru mine " ) .... de unde ...maine dimineata vine electricianul si va trebui sa fiu si eu acolo doh.gif . Sper doar sa nu dureze prea mult )).gif . Dirk a plecat in München , se intoarce duminica .

Ia uitati-va cum arata sufrageria noastra acum doh.gif doh.gif

Si din cealalta jumatate

Am mai pus cateva poze aici

CITAT(crissy @ 27-04-2007, 02:01 PM) *

Cu cat punctez snitelul de vita? E facut pane (trecut prin ou si faina si prajit in ulei). Eu am in tabel snitel din cotlet de porc, 150g, negatit 7.5 p.

Crissy , data viitoare cantaresti carnea , faina si uleiul inainte de a face snitzelul . Cand e gata , vezi cata faina si ulei ti-a mai ramas si calculezi . Cam complicat dar asa nu dai gres .

CITAT(daconst @ 27-04-2007, 11:31 AM) *

Thyroxin de 25.Nu le-am dat importanta si credeam ca doar in perioada sarcinii trebuie sa le iau,dar se pare ca nu e chiar asa. sad.gif

Sper ca ti-ai luat pastilutzele , Dana , si sa ne spui ce va spune cantarul hug.gif

CITAT(uka @ 27-04-2007, 03:43 PM) *

doh.gif cat de urat...
wink1.gif

Distractie placuta , Uka !! Nu te felicit de pe acum pentru ziua ta pentru ca nemtii spun ca aduce ghinion daca feliciti inainte . Dar tin minte : 30 aprilie .
lilianab
Buna seara fetili!!! am ajuns cam tarziu si e cam liniste pupic.gif
Ma ajuta si pe mine cineva?Folositi "bors magic cu smantana"?cam cum sa punctez?!
cred ca tot ce conteaza,ar fi asa zisa smantana..pot puncta cu 0,5p lingurita?(nu are valorile inscrise pe plic! si spuner"grasime vegetala,bla bla bla,smantana pudra 5%)
danyhoney
Fetele , am nevoie de ajutorul si ideile voastre legate de design !!!!!

CITAT(lilianab @ 27-04-2007, 08:28 PM) *

Buna seara fetili!!! am ajuns cam tarziu si e cam liniste pupic.gif
Ma ajuta si pe mine cineva?Folositi "bors magic cu smantana"?cam cum sa punctez?!
cred ca tot ce conteaza,ar fi asa zisa smantana..pot puncta cu 0,5p lingurita?(nu are valorile inscrise pe plic! si spuner"grasime vegetala,bla bla bla,smantana pudra 5%)

Nu stiu ce sa zic ...... suna bine 0,5 p ...... Poate mai vin fetele cu alta idee. Nu poti intra pe site-ul firmei care a facut acel bors ? Poate au acolo ceva valori ...Zic si eu .
May
axe crede-ma ca ultimul gand care mi-a trecut prin neuronul meu singuratic ar fi ca slabesc, de fapt nici nu am avut acest gand. Nu sunt genul care se bucura ca a stat toata noaptea pe WC cu dureri ingrozitoare pt 500 de gr in minus, preferam sa fiu in pat si sa dorm cu toate kilele mele. Mersi pt sfatul cu furazolidonul floare.gif

dany intrii in gradina magica? grin.gif

danyhoney
Intru , cum sa nu hug.gif

Dar peste cateva minute .... ma mai agit putin pe net in legatura cu idei pentru ASTA
Ella79
Am aterizat si eu dupa o zi naucitoare la munca si dupa o seara obositoare dar frumoasa in parc. Bineinteles, am fost in parc cu rolele pentru ca nimic nu imi face mai mare placere in serile de primavara. Avem un loc al nostru in Herastrau, undeva mai retras, unde sunt si terenurile de tenis. Am facut "liniute" cu babuinul, adica intrecere pe role pe distante scurte. Am castigat cu 4 la 3, la fel ca si alaltaseara. yeeeeee cheer.gif
Maine da mama petrecere ca duminica e ziua ei. O sa fie o petrecere in gradina, iar eu o sa ma bag doar la niste legume la gratar. Am slabit mult in ultimele 2 saptamani si nu vreau sa dau acum inapoi. E atat de placut cand vezu ca iti cad hainele de pe tine.... biggrin.gif
Se pare ca duminica seara sau luni dimineata plecam la mare, pana marti.
Azi toata ziua si mai ales in seara asta babuinul meu a avut o atitudine super. Sunt 2 variante: ori i-a venit mintea la cap, ori se poarta frumos ca sa nu sufar. Desi daca vroia sa ne despartim... nu-i mai pasa lui ca sufar, ca e inevitabil. Alte pareri momentan n-am. Dar sunt taaare curioasa ce e de fapt.
Oricum ar fi, nu ma intereseaza. Eu imi vad de viata mea, ma comport ca si cum as fi singura si daca se nimereste sa mai petrecem timp si impreuna, foarte bine. Daca nu... sa fie sanatos. Nu renunt la iesirile cu fetele, la cafenele, baruri, cluburi.
Cel mai mult dintre toate ma bucura plecarea la Roma. Nu stiu de ce, acum ma bucura mai mult ca oricand, zici ca plec in cine stie ce vacanta. O sa ma ajute mult sa imi asez gandurile, sa ma linistesc si sa ma odihnesc pentru ca psihic ma simt epuizata.
Ce ma distreaza e ca de ieri am inceput sa ii raspund la telefon unui tip care insista. Doar am vorbit cu el, atat, ca ma dau indisponibila, desi ne stim de mult. Cica vrea sa ne casatorim, acum, urgent, fara alte comentarii lol.gif lol.gif lol.gif Baiatul e cu 8 ani mai mare, detine cateva hoteluri si o partie privata de sky.
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 27-04-2007, 11:37 PM) *

Cica vrea sa ne casatorim, acum, urgent, fara alte comentarii lol.gif lol.gif lol.gif Baiatul e cu 8 ani mai mare, detine cateva hoteluri si o partie privata de sky.

Daca nu il vrei tu sunt eu disponibila lol.gif
Imi place atitudinea ta, te simt mult mai vesela, ma bucur mult, sper sa iasa totul asa cum iti doresti.Ca meriti din plin.
May
Sexy stai la coada ca si eu il vreau pe ``domnul`` naughty.gif

Ella esti super! cheer.gif hug.gif
Sexymom
Ella eu zic sa te gandesti bine, uite deja a inceput sa creasca coada dupa posibilul partener )).gif )).gif
anca veselie
CITAT(Ella79 @ 27-04-2007, 10:37 PM) *

Baiatul e cu 8 ani mai mare, detine cateva hoteluri si o partie privata de sky.

ella, ma bag si eu la coada! daca te impaci cu babuinul nu mi-l dai mie? pleaaseeeee pleaseeeee )).gif
in alta ordine de idei eu mi-am facut bagajul, am facut baitza, m-am epilat si acum ma bag la somn pt ca plec maine la 6 dimineatza yahoo.gif
va urez la toate un wee minunat si un 1 mai minunat si intalnire placuta celor care se intalnesc si asa mai departe!
va super pup pupic.gif yahoo.gif
Ella79
Ma scuzati, am zacut in cada citind CSID si nu v-am raspuns.
Vai fetelor, ma faceti sa rad. lol.gif lol.gif Pai bine Sexy, tu femeie maritata, la casa ta, si te bagi la babuini din astia cu hoteluri? )).gif )).gif
Nu vi-l dau niciuneia momentan, nici daca ma impac cu babuinul, ca pe asta il tin "de vreme rea". Culmea e ca baiatul e chiar dragut, blond cu ochi albastrii. O prietena de-a mea care il stie l-a catalogat drept "apetisant" lol.gif lol.gif Doritoarele pot primi poza prin e-mail grin.gif
Mi-a venit o alta idee, uite cum facem: mai stau o luna sa vad ce pica si la sfarsitul acestei perioade va constituiti in comitet de evaluare. Eu va prezint candidatii si voi alegeti, ce zicei? Haideti, cine e sefa comisiei? cine numara voturile?
May
eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu
eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu eu

lol.gif
Ella79
asaaaaaaa, deci avem seful comisiei. Cine se mai inscrie membru?
ina_ceva
Si eu si eu si eu....... cheer.gif cheer.gif
emu
CITAT(mirela62 @ 27-04-2007, 02:01 PM) *
CITAT(michelle @ 27-04-2007, 05:01 PM) *
Si eu mad.gif
Si eu sorry.gif
Si eu wacko.gif
Si eu.

si eu blum.gif si pe 1 Mai ca si-n restul zilelor )).gif
Pisik
Va pup fetele

Eu sunt intr-o stare mega rpoasta cauzata de job. Nu prea am chef sa povestesc, dar o sa incerc sa fac un rezumat. Ideea e ca seful meu initial mi-a zis sa incercam sa mergem in paralel pe 2 chestii: pr si brand management sa vedem care mi se potriveste mai mult, sa invat si brand management si pe urma vedem cu ce raman. Eu de BM nu am fost f incantata pt ca sunt unele chestii pe care nu le stiu dar am fost dispusa sa invat. Numa ca nu m-a invatat nimeni, m-am ocupat tot numai de partea de publicitate a produsului ceea ce stiam, nu tu preturi, pozitionare, etc.
Initial la noi in dep urmau sa angajeze un junior brand manager (adica ce sunt si eu), ca sa aflu ieri ca de fapt anhajeaza doua tipe brand manager, adica cu masina si tot tacamul. Si eu care sunt cea mai veche in dep am ramas cea mai de caruta. Daca mie mi se pare asta va dati seama cum se vede din afara. Si am vb cu seful meu si i-am zis ca ma simt frustrata si data la o parte si mi-a zis sa nu gandesc asa ca el ma apreciaza si ca doreste sa merg pe linia de PR (de unde la inceput zicea ca invat si BM si hotaram impreuna) dar ca momentan au dezvoltat mai mult partea de produs, planning, pricing pe produs si ca probabil pozitia de PR manager se va deschide la inceput de 2008 si ca pana atunci nu poate face compromisuri sa imi dea masina sau alte chestii. Si ca probabil imi va lua si prosusul ala de care ma ocup, acum ca vin celel doua smechere (care by the way, sunt pilele colegului "simpatic"). Nu mi-a venit aseara sa ii zic ca nu m-a invatat nimeni brand management, ca putea inainte sa angajeze doua sa ma intrebe pe mine daca nu mi s-a schimbat parerea si nu vreau sa lucrez pe o parte din branduri, dar de ieri ma tot framant. Ma simt foarte demotivata si neajutorata, imi zboara ganduri prin cap, ma gandesc ca poate sunt eu incapabila, ma gandesc ca am pierdut trenul ca am insistat prea mult pe PR si astia momentan nu au interes sa dezvolte partea asta, ma gandesc la o mie de chestii, la cum vor percepe toti aceste chestii, ma vor compatimi, vor zice "uite saraca, ea nu e in stare sa avanseze, trebuie sa aduca de afara", nu stiu, simt ca ceva nu e ok, dar inca nu pot defini exact ce. Decat ca eu ma simt groznic si ca, pt prima data dupa 2 ani, ma duc fara placere la serviciu, pt ca ma simt tradata si lasata de o parte.....noroc ca luni voi fi singura in departament, ceilalti si-au luat liber....

In alta ordine de idei am fost la nutritioniost. I-am arata ultimele analize, mi-a zis ca sunt anemica (anemie latenta parca), i-am zis povestea mea cu fluctuatii si nebunii, i-am zis ce pap de 2 sapt si mi-a zis: nu lapte cu cereale decat la mentimnere, nu iaurt cu fructe (nici macar cel facut de mine, adica nu iaurt sau branza de vaci in combinatie cu fructele, zice ca e echivalentul fripturii cu cartofi prajiti blink.gif )
Si mi-a dat trei sapt asa:
-dim: 1 felie paine integrala+50 gr mezel slab (sunca)+50 gr branza de vaci sau cas
-g1: 250 gr fructe - un singur tip de fruct
-pranz: ton in apa cu salata cu ulei de masline si o felie de paine integrala
-g2: la fel ca g1
-C: 150 gr pui cu salata si un iaurt

Sper sa reusesc sa tin 3 sapt

Lui iubi i-a dat ceva hipoglucidic si hiper proteic ca sa dea burta jos rapid, dar la el a zis ca chioar mai mult de 3 sapt nu poate tine. Dimineata are voie 100 gr branza fermentata (telemea, cascaval), la pranz carne de roice fel cu salata, ca gustare mezel cu rosie, casytravete si seara tot carne de orice fel cu salata. Nu are deloc voie fructe, paine, sucuri, etc. Si nici ceapa, usturoi, ulei

Ea a zis sa incepem de pe 2, sa treaca 1 mai dar o sa incepem de luni. asa ca azi am savurat o cana mare de lapte cu musli, ca imi vor lipsi tare. Astazi am pofta de dulicuri, cred ca de la starea pe care o am.... sorry.gif
ina_ceva
Neatza! cheer.gif

Liliana, 5% smantana din 100gr pudra bors magic inseamna 5gr smantana; ma indoiesc ca tu ai pus tot pliculetzul de bors in mancare. wink1.gif
Bravo, ella! Imi place noua ta atitudine cheer.gif

Pisikule, nu o da pe dulciuri, fii tare! Noi suntem aici, alaturi de tine pupic.gif hug.gif
In legatura cu serviciul, eu zic sa te linistesti give_rose.gif
Ella79
Neata!
Pisik, eu nu stiu exact exact care e situatia la voi in departament, dar eu iti zic ca toata situatia se poate intoarce fix in favoarea ta.
Din cate inteleg, tu esti singura din departament care face PR. Restul fac brand management, corect? Ei bine, sa stii ca intotdeauna e mai bine sa fi TU singura care stie sa faca ceva. E bine sa fii indispensabila pentru ca, in cazul in care pleci, ceilalti nu stiu sa faca ce faci tu. Asa ca vor ramane descoperiti.
Prin urmare, tu fa-i sa inteleaga ca esti cea mai buna pe PR (ca esti!!). E mai bine, dupa parerea mea, sa fii cea mai buna care face PR decat sa fii una dintre cei multi care fac BM.
Apoi mai lasa sa treaca vreo luna 2 si apuca-te sa faci pe banii tai un curs de brand management sau sa inveti, cumva, chestii legate de BM. Apoi lanseaza prin firma barfa ca pentru tine PR-ul nu mai are taine si prin urmare te apuci de BM. Fii tare, trebuie sa lansezi informatia sub forma de "pazea, ca vin si va fac praf!". Apoi ai o discutie cu seful si spune-i ca tu ai deja o groaza de realizari pe PR si vrei mai mult, vrei BM.
Indiferent de ce te ocupi in firma aia trebuie sa stai cu fruntea sus si sa ai o atitudine de invingatoare. Trebuie sa ii umilesti prin cunostintele tale. Trebuie sa le fii superioara si sa te porti ca atare.
Eu am impresia ca tu esti sensibila si timpitul ala de coleg al tau profita de asta. In sensul ca te face pe tine sa te simti inferioara. Si nu e deloc asa. Schimba-ti atitudinea pentru ca asta conteaza cel ami mult. Cand mai ai o realizare (o aparitie TV, o aparitie in revista), lipeste imaginile respective cu tine, revistele, la gazeta departamentului, pune-le pe desktop, vorbeste mult despre reusita respectiva si in discutii arunca subtil chestii de genul "ei, cand o sa ajungi si tu sa mergi intr-o emisiune in direct o sa vezi ce emotii sunt" sau "satisfactia pe care o simti cand apari in revista e foarte mare. Si sunt mandra ca am facut ceva pentru imaginea firmei / a produsului" sau "pentru mine a ajuns deja rutina sa apar pe sticla, nu mai e nimic greu".

Despre dulciuri nici nu e cazul sa iti zic ca e o prostie sa te arunci in ele, pentru ca esti fata desteapta si stii si tu asta. Hai Pisik, capul sus ce naiba!!

Pisik
CITAT(Ella79 @ 28-04-2007, 10:15 AM) *

Neata!
Pisik, eu nu stiu exact exact care e situatia la voi in departament, dar eu iti zic ca toata situatia se poate intoarce fix in favoarea ta.
Din cate inteleg, tu esti singura din departament care face PR. Restul fac brand management, corect? Ei bine, sa stii ca intotdeauna e mai bine sa fi TU singura care stie sa faca ceva. E bine sa fii indispensabila pentru ca, in cazul in care pleci, ceilalti nu stiu sa faca ce faci tu. Asa ca vor ramane descoperiti.
Prin urmare, tu fa-i sa inteleaga ca esti cea mai buna pe PR (ca esti!!). E mai bine, dupa parerea mea, sa fii cea mai buna care face PR decat sa fii una dintre cei multi care fac BM.
Apoi mai lasa sa treaca vreo luna 2 si apuca-te sa faci pe banii tai un curs de brand management sau sa inveti, cumva, chestii legate de BM. Apoi lanseaza prin firma barfa ca pentru tine PR-ul nu mai are taine si prin urmare te apuci de BM. Fii tare, trebuie sa lansezi informatia sub forma de "pazea, ca vin si va fac praf!". Apoi ai o discutie cu seful si spune-i ca tu ai deja o groaza de realizari pe PR si vrei mai mult, vrei BM.
Indiferent de ce te ocupi in firma aia trebuie sa stai cu fruntea sus si sa ai o atitudine de invingatoare. Trebuie sa ii umilesti prin cunostintele tale. Trebuie sa le fii superioara si sa te porti ca atare.
Eu am impresia ca tu esti sensibila si timpitul ala de coleg al tau profita de asta. In sensul ca te face pe tine sa te simti inferioara. Si nu e deloc asa. Schimba-ti atitudinea pentru ca asta conteaza cel ami mult. Cand mai ai o realizare (o aparitie TV, o aparitie in revista), lipeste imaginile respective cu tine, revistele, la gazeta departamentului, pune-le pe desktop, vorbeste mult despre reusita respectiva si in discutii arunca subtil chestii de genul "ei, cand o sa ajungi si tu sa mergi intr-o emisiune in direct o sa vezi ce emotii sunt" sau "satisfactia pe care o simti cand apari in revista e foarte mare. Si sunt mandra ca am facut ceva pentru imaginea firmei / a produsului" sau "pentru mine a ajuns deja rutina sa apar pe sticla, nu mai e nimic greu".

Despre dulciuri nici nu e cazul sa iti zic ca e o prostie sa te arunci in ele, pentru ca esti fata desteapta si stii si tu asta. Hai Pisik, capul sus ce naiba!!

O sa reflectez la sfaturile tale. Iti multumesc mult pupic.gif
lyra
neata fetele.

pisik e tare interesant ce zici tu acolo. da de ce nu e voie lapte cu cereale? ca eu de obicei le bag seara. blushing.gif de ce nu e voie? sad.gif

eu am mancat ieri tare tare putin. am avut atat de mult de lucru incat m-am trezit la ora 7 seara ca n-am baut deloc apa.nu e bine deloc. va zic meniul de ieri.

md-ora 7
lasagna 2
jeleuri 1

pranz-ora 15 wacko.gif
ficat 2,5
paste 2

cina. ora 10.30 doh.gif
pastrama pui 1
omleta 5
porumb 1
salata verde
rosie

total 14.5 din 17

in alta ordine de idei mi-am cumparat ieri o vaza f draguta din cora, albastra, ca nu aveam nici una. vesnic imi tin florile prin borcane si sticle de plastic.

dar bucuria cea mai mare e ca mi-am cumparat o tigaie tefal. e atat de frumoasa si draguta. asa ca nu ma certati pentru ouale alea de aseara. dar trebuia sa incerc tigaia. rolleyes.gif

vad ca subiectul e babuini. vine primavara, zburda hormonii pe partii de schi. lol.gif ma alatur si eu voua. probabil ca in curand imi voi cauta si eu unul deoarece mi-am amenintat babuinul ca-l parasesc daca mai munceste atat de mult. laugh.gif la care el a zis ca sunt pisicuta lui galagioasa si ca trebuie sa mearga azi la munca. doh.gif

ella imi place atitudinea ta. tine-o tot asa.
Pisik e foarte naspa ce ti se intampla la servici. mai asteapta o vreme sa vezi cum merg lucrurile.
himere2005
salutare neuroni salut.gif
eu azi o sa am musafiri, diseara la nunta, asa ca scriu fuguta cate ceva
ella, esti EXTRAORDINARA ....tare mult mi-as dori sa vad o poza cu tine
may...super ceasul, te gandesti la antonio banderas cand il vezi grin.gif multa sanatate si pupici lui sexy diseara
pisik, eu cred ca daca nu te simti apreciata si simti ca cei de la firma nu te trateaza cu respect sa te gandesti la o alternativa. felicitari pentru cantar
lyra, foloseste un somnifer pentru babuinul tau )).gif
dany, o sa vin cu cateva idei zilele astea la subiectul design
noni, felicitari ca te intorci in tara. sa o convingi si pe monic blum.gif
miha, dylly si toata gasca care munceste-poate pe 30 o sa fie mai putin de lucru blum.gif
anca, distractie placuta la mare
uka, daca nu mai intri iti urez la multi ani si sa-ti gasesti fericirea alaturi de cineva
alandana, sunt alaturi de tine sufleteste
ina, axe, dylly, distractie placuta cheer.gif ...ina, bine iti sadea la chip in brate )).gif
emu, daca mai ai poze sa mai dai link. am sa deschid un subiect inspirat de pe culinar zilele viitoare si cred ca o sa-ti placa
lacry. merci de sfaturi
Ella79
Bueyy, o sa imi mai si poze, ca acum arat si eu mai bine. Poate imi fac in week-end-ul asta la mare, daca nu sigur sigur imi fac la Roma. Si promit sa vi le arat. Cu dedicatie speciala pt Himere.. pupic.gif
crissy
Buna dimineata!
Astazi Andreea-Rodica (Cartea zilelor mele (alaturi de Montignac)) face marele pas alaturi de Bogdan. Daca vreti sa ii felicitati, am creeat subiect la adresa: http://forum.oneden.com/index.php?act=ST&a...t=1132&st=0
Toate cele bune, un week-end cu mult soare, plimbari multe si fara abateri!
ina_ceva
CITAT(himere2005 @ 28-04-2007, 10:46 AM) *

...ina, bine iti sadea la chip in brate )).gif

grin.gif blushing.gif

Merci
himere2005
deea, otti, sa va bucurati de bbei. mai ales tu, deea, sa profiti la maxim de ziua libera. i-am luat acum 2 zile biancai un fluturas cu roti de impins si era asa de fericita....toata lumea se uita la noi...si eu ce mai, eram in al 9-lea cer grin.gif
scuze ca am ramas atat inclinata )).gif
Sexymom
CITAT(Ella79 @ 28-04-2007, 12:50 AM) *

Pai bine Sexy, tu femeie maritata, la casa ta, si te bagi la babuini din astia cu hoteluri? )).gif )).gif

Pai eu ce am fata lol.gif ca sunt inca tanara, frumoasa si desteapta de deasupra lol.gif .Nu ai auzit ca , gaina batrana face ciorba buna? lol.gif
himere2005
ramo, de abia astept sa ne spui povesti despre babuinul tau "englez". si de la tine tzutzi pupic.gif
tulip, tu esti grozava in poze, o sa pun fotografii de la nunta si eu zilele viitoare, insa eu ma infrumusezez acasa, nu cred ca o sa arat cine stie ce
sa-mi tineti pumnii sa ma simt bine, ca restul e mai putin important
sexy tu dai petrecere zilele astea ca-ti pleaca socrul si mama si mi-a spus o pasarica ca esti bronzata rau. cum se numesc servetelele?
un we placut fetelor, mai scriu cand pot ca au venit musafirii
otilici
Distractie placuta la nunta himere dance2.gif .Abia astept sa vii cu pozele smile.gif
Pe Bia cu cine o lasi? baby.gif Sau o duci si pe ea?
danyhoney
CITAT(Ella79 @ 27-04-2007, 10:50 PM) *

Ma scuzati, am zacut in cada citind CSID si nu v-am raspuns.
Vai fetelor, ma faceti sa rad. lol.gif lol.gif Pai bine Sexy, tu femeie maritata, la casa ta, si te bagi la babuini din astia cu hoteluri? )).gif )).gif
Nu vi-l dau niciuneia momentan, nici daca ma impac cu babuinul, ca pe asta il tin "de vreme rea". Culmea e ca baiatul e chiar dragut, blond cu ochi albastrii. O prietena de-a mea care il stie l-a catalogat drept "apetisant" lol.gif lol.gif Doritoarele pot primi poza prin e-mail grin.gif
Mi-a venit o alta idee, uite cum facem: mai stau o luna sa vad ce pica si la sfarsitul acestei perioade va constituiti in comitet de evaluare. Eu va prezint candidatii si voi alegeti, ce zicei? Haideti, cine e sefa comisiei? cine numara voturile?

Si eu , si eu stau la coada !! lol.gif

CITAT(Ella79 @ 27-04-2007, 11:00 PM) *

asaaaaaaa, deci avem seful comisiei. Cine se mai inscrie membru?

EUUUUUUUUUUUUUUUU )).gif

Pisik - hug.gif hug.gif si asculta sfaturile Ellei !!!!! Bafta cu dieta data de nutritionist .

Himere - distractie placuta la nunta .

Tuturor un WE superb cu vreme buna ( la noi au fost azi 31°C la umbra doh.gif ) .
axe10
CITAT(danyhoney @ 28-04-2007, 07:38 PM) *

Tuturor un WE superb cu vreme buna ( la noi au fost azi 31°C la umbra doh.gif ) .

UAU...ce caldura...si aici a fost f cald dar nici asa.
Eu am stat toata dimineata in bucatarie si apoi m-am dus sa ma "odihnesc" la servici.
M-am si rasfatat azi cu toate ca saptamana asta nu prea s-a miscat cantarul....dar macar sa stiu de ce...asa ca am mancat:

salam Sibiu(13g)-1.9p
br. Hohland-2p
paine-1.5p
wasa-0.5p
cafea-0p
miere-0p
lapte 0.1%-0.25p
ficat vita cu ciuperci-5p
cartofi prajiti-6p
rosii+ardei-0p
para-0p
exquisa fructe padure-1.7p
pateu fornetti branza-2p

Total 20.85...depasit 20p dar mai am economisite....si mi-au ramas vreo 3p pt cafeaua de maine cu fetele...

Fetele va urez o seara placuta alaturi de cei dragi si distractie placuta celor care ...se distreaza!

danyhoney
N-am castigat concursul acela , tocmai s-a facut tragerea la sorti. Nu conteaza ..... am castigat cateva prietene !! pupic.gif
danyhoney
Axe , ai facut tu acei cartofi prajiti ????? Cam mult 6 p ...... data viitoare fa-i la cuptor si te alegi cu doar 3 p !!!!!!!

Aici gasesti o reteta pentru cartofii prajiti WW !!!!!!
uka
Dany, spor incontinuare la treaba cu casutza.....sigur o sa iasa fumos....abia astept sa facem party de casa noua naughty.gif tease.gif
danyhoney
CITAT(uka @ 28-04-2007, 10:55 PM) *

Dany, spor incontinuare la treaba cu casutza.....sigur o sa iasa fumos....abia astept sa facem party de casa noua naughty.gif tease.gif

Saru-mana !!!!!! Si eu de abia astept party-ul de inaugurare ( cred ca e singurul motiv care ma face sa muncesc atat de mult la renovare wink1.gif ) . Va invit pe toate la party !!!!!!!! Din pacate , vom face party doar virtual ...... Asta e , voi fii multumita si asa .... atata timp cat am prietene ( oaspeti ) sincere alaturi de mine !!!!! Restul nu va mai conta . Chestia cu distanta dintre noi .... o vom rezolva candva , cumva .

Uka , nu ti-am spus pana acum dar ... ma bucur enorm ca esti bine si ca iti traiesti viata in continuare !!!!! Stiu ca , in adancul sufletutlui tau , mai suferi dar ..... va trece !!! GREU TARE dar va trece !! hug.gif
daconst
Am intrat sa mai scriu un mesaj dupa ce am citit ca maine sigur uit tot ce aveam de spus. doh.gif

Uka,La multi ani si sa iti gasesti fericirea cit mai repede,pentru ca o meriti! pupic.gif give_rose.gif

Pisik,imi pare rau de situatia creata,dar eu nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau.Cred ca sfaturile Ellei sunt cele mai bune,care te pot ajuta intr-adevar.Bafta cu dieta! pupic.gif

Ella,distractie faina la mare!

Azi dimineata mi-a zambit cintarul cu jumate de kg mai putin.Dar ziua de cintar e marti,asa ca mai am rabdare.N-am mai facut nici kilo kick ieri,doar mi-am luat pastiluta. grin.gif
Nu stiu ce-a functionat,dar a fost bine.

Gata,fug la somn ca barbatii mei dorm deja.Distractie faina la toata lumea,indiferet de ce planuri aveti!
danyhoney
CITAT(daconst @ 28-04-2007, 11:36 PM) *

Azi dimineata mi-a zambit cintarul cu jumate de kg mai putin.Dar ziua de cintar e marti,asa ca mai am rabdare.N-am mai facut nici kilo kick ieri,doar mi-am luat pastiluta. grin.gif
Nu stiu ce-a functionat,dar a fost bine.

Asteptam rezultatele marti , Dana , si sunt convinsa ca vor fii in favoarea ta !!!! Te admir cum te tii de WW !!!!!! Eu nu mai reusesc deloc ...... am dat 500 gr jos dar nu a avut nimic de a face cu WW doh.gif doh.gif

Somn usor tie si barbatilor tai !!!! hug.gif
May
Buna feteleeeeeee, noi de abia acum ne-am intors de la sexy cheer.gif cheer.gif cheer.gif . A trebuit saraca sa vina cu masina dupa noi la metrou ca ploua torential si cu bucatele de gheatza dar a iesit bine pana la urma. Ne-am simtit super, cel putin noi grin.gif , si ne-au mers gurile incontinuu, mai ales babuinilor care s-au apucat sa vb despre subiectul lor preferat: calculatorul doh.gif )).gif . Ne-am antrenat atat in discutii ca eram gata gata sa uitam de poze, asa ca ne-am tras repede 3-4 pozitii ca sa avem dovezi ale intalnirii si apoi iar ne-am pus pe vorbit. Bineinteles ca la ce ne-a pus sexy pe masa am mancat ca o cow.gif si am baut la cola de am facut broaste in stomac . Au dovedit inca odata ca sunt o familie minunata si unita, niste gazde excelente, iar sexy este o bronzata de iti fura ochii si mi-a dat si mie servetelele ei magice naughty.gif

pisik probabil ca ar trebui sa asculti sfaturile ellei caci ea se pricepe mai bine decat mine pupic.gif

dany imi pare rau pt aseara, dar asta e, o lasam pe alta data. Am asteptat aseara vreo 2-3 ore in speranta ca se rezolva sorry.gif , sa ii zici providerului tau ca il impusc cu bidonul de ketchup daca se mai intampla hug.gif give_rose.gif
ina_ceva
Neatza! yahoo.gif

Dany-dulce, imi pare rau ca nu ai castigat; asa poate ajungeai mai devreme pe la noi pupic.gif hug.gif
May, unde sunt pozele? cheer.gif
uka
CITAT(daconst @ 29-04-2007, 12:36 AM) *

Uka,La multi ani si sa iti gasesti fericirea cit mai repede,pentru ca o meriti! pupic.gif give_rose.gif

give_rose.gif

CITAT(danyhoney @ 29-04-2007, 12:11 AM) *

CITAT(uka @ 28-04-2007, 10:55 PM) *

Saru-mana !!!!!! Si eu de abia astept party-ul de inaugurare ( cred ca e singurul motiv care ma face sa muncesc atat de mult la renovare wink1.gif ) . Va invit pe toate la party !!!!!!!! Din pacate , vom face party doar virtual ...... Asta e , voi fii multumita si asa .... atata timp cat am prietene ( oaspeti ) sincere alaturi de mine !!!!! Restul nu va mai conta . Chestia cu distanta dintre noi .... o vom rezolva candva , cumva .

Uka , nu ti-am spus pana acum dar ... ma bucur enorm ca esti bine si ca iti traiesti viata in continuare !!!!! Stiu ca , in adancul sufletutlui tau , mai suferi dar ..... va trece !!! GREU TARE dar va trece !! hug.gif

hug.gif give_rose.gif

Abia acum am citit ce i se intampla lui PISIK, as vrea sa ii pot da un sfat, sa zic ceva, dar nu imi trece nimic prin cap, insa, pot spune ca sfaturile ellei mi se par fff bune si chiar ar trebui luate in considerare, si cred k ar fi bine nu doar PISIK sa le ia in considerare ci noi toate...
PISIk: capul sus...o sa fie bine
Sexymom
Buna dimineata, va pun pozele inainte sa plec la mormantul lui Franco (inca odata dar cu vizitatori difertiti )).gif ).
Si noi ne-am distrat minunat, Maybeline e o frumoasa , o delicata, iar Remus e un baiat tare bun, mi-a placut mult de el, si ii plac copii, am si dovezi )).gif .
Le multumesc ca au trecut pe la noi si ii astept data viitoare cu acelasi drag. pupic.gif
Si acum pozele:
Imagine

Maybeline cu Remus
Imagine

Tzop si eu intre ei )).gif
Imagine

Remus si Miruna (v-am spus eu ca ii plac copii )).gif )
Imagine

Bineinteles ca nu au scapat de jucat remmy, am luat insa bataie de la Remus care spunea ca nu are nici o piatra buna pe tabla mad.gif
Imagine

Inca una de grup, sotul meu lipseste din poze deoarece a alergat la autogara sa il duca pe socrul meu ( asta inseamna ca suntem iar singuri noi 4, fara musafiri cheer.gif )
Imagine
Ella79
Neata!
Uka, la multi ani, iti doresc sa fii iubita pentru ca stiu ca asta iti doresti in primul rau, sa fii sanatoasa si, mai presus decat orice, sa inveti sa te pui pe tine pe primul plan. LA MULTI ANI!!!

Sexy, eu stiu ca "gaina batrana face ciorba buna", dar cand vad ce familie minunata ai sunt convinsa ca tu n-ai nevoie de nimic altceva, cu atat mai putin de partii, holeturi sau bani.

May & Sexy, sunteti niste frumoase amandoua!!!

Himere, ai mail.
Sexymom
Ella multumesc, si tu o sa fii la fel de fericita, poate chiar mai mult, ca meriti si esti o frumoasa.
Uka LA MULTI ANI, SA FII FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI. pupic.gif
ina_ceva
Sexy, May, aratati bine amandoua si suntetzi frumusele naughty.gif give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.