Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: Neuronii WW part 11
OneDen.com > Administratie > Arhiva
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61
daconst
Sexy,May,ce va invidiez!
Bravo voua ca va puteti intalni.Dar spuneti-mi si mie secretul servetelelor...ca mor de curioasa aici. sad.gif
Tzutzi80
Mai fetelor! CUm plec un pic, cum umpleti 25-30 de pagini! De 2 ore tot citesc si nu va mai termin )).gif
Dar ma declar in sfarsit a fi la zi.

Si sa va zic si eu motivul lipsei de pe aici. Nuuuuu....mai....nu am stat in frigider sa mananc continuu. lol.gif

Miercuri dupa masa, in urma unui vis, am sunat la agentul meu. Si am zis ca as vrea din nou sa plec pe nava, dar de data asta pentru Royal Caribean (pentru necunoscatori, e una din cele mai mari si bune companii de cruise). Si imi zice tipa...bineinteles. Vino maine la 1 la Brasov (adica joi) ca vineri sa dai interviu telefonic cu reprezentantul firmei. blink.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif Si uite asa.....miercuri noapte nici nu am apucat sa mai dorm, ca am avut tren la 4 dimineata si la 2.30 trebuia sa ma trezesc sa plec. Asa ca am sarit peste somn. Joi am fost la interviu, mai mult adormita, si surpriza....a trebuit sa raman in Brasov peste noapte. Noroc ca am apucat sa ma odihnesc si am fost fresh la interviul cu reprezentantul de la Miami, ca, cu cel roman, nu imi aminteam nimic. Ma intreba tipul de feluri de mancare, si eu nici nu imi aminteam cum arata, dar sa imi amintesc si cand si cum se servesc w00t.gif
Si miercuri-joi, astept confirmarea daca si cand plec. Dar am eu un filling....ca iar va citesc din caraibe curand pupic.gif
danyhoney
Neata !

Ce poza ti-ai tras la avatar , Dana . Frumusel frumusel babuinul-junior la bustul gol lol.gif hug.gif

May , sexy - buey ce frumoase sunteti !!! Recunosc ca mie mi-e dor de carliontii lui May blum.gif

Tzutzule - bafta multa !!!!!
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 29-04-2007, 11:59 AM) *

Neata !

Ce poza ti-ai tras la avatar , Dana . Frumusel frumusel babuinul-junior la bustul gol lol.gif hug.gif

May , sexy - buey ce frumoase sunteti !!! Recunosc ca mie mi-e dor de carliontii lui May blum.gif

Tzutzule - bafta multa !!!!!

Sa fie!
May
Mama ce moaca am lol.gif lol.gif lol.gif vaiii sexy trebuia sa faci uitate pozele lol.gif .

Dany sa stii ca nu o sa imi mai indrept parul prea curand pt ca nu imi mai place. Ieri il aveam perfect drept dar m-a plouat putin si incepuse sa se infoaie, a trebuit chiar sa mi-l prind cumva asa improvizat ca sa nu imi cada in farfurie. Vazand acum pozele, nu mai imi place nici culoarea lui, parca sunt o tiganca decolorata si daca ma mai si bronzez o sa arat ca prajita la cuptor doh.gif. Cat de curand o sa revin la ciocolatiul meu de toate zilele si cretzaraia mea )).gif

Multumim fetelor pt toate complimentele, sunteti niste dragutze ca nu va spargeti de ras de fetzele noastre lol.gif , data viitoare o sa tin minte sa facem poze la inceputul serii cand machiajul e fresh naughty.gif )).gif

Apropo, sexy, ia intreab-o pe Bianca, ca ea a tinut scorul, cine a castigat de cele mai multe ori la remmy naughty.gif grin.gif

daconst sunt niste servetele imbibate cu ceva natural, arata ca niste servetele parfumate cu care iti dai pe tot corpul, iar dupa 3 ore arati ca sexy. Ea e facuta de 3 zile, azi a 4-a zi si uite cum arata dupa o singura utilizare si facand dus si demachiat zilnic. O sa ma fac si eu saptamana viitoare ca sa fiu bronzata la ziua lui Remy blushing.gif biggrin.gif

Uka LA MULTI ANI SI MULTA FERICIRE

tzutzi mult succes floare.gif
Tzutzi80
Multumesc May! Vreau si eu sa vad poze cu tine ciocolatie la par si cretulina )).gif
May
uite tzutzi pe May creatza hug.gif
Tzutzi80
CITAT(Maybeline @ 29-04-2007, 02:02 PM) *

uite tzutzi pe May creatza hug.gif

Iti sta mai bine (parerea mea) creata pupic.gif
May
Asa e dar cand esti o viata creatza, asa iti vine o dorintza de a avea parul ca lins de vaca lol.gif
uka
give_rose.gif give_rose.gif
Multumesc f mult........... floare.gif asemenea va doresc si voua...
O duminica frumoasa
crys
Buna fetelor,
m-am intors in sfarsit acasa. Au fost 7 luni lungi ,dar pline de aventuri ,de impliniri profesionale.
Parca mi-s-au deschis ochii ,am vazut ca noi romanii suntem niste adevaratii profesionisti ,si ne adaptam repede,dar gata..am intors hug.gif pagina .Incepe un nou capitol... cheer.gif
Despre greutatea mea nu vorbesc ...pray.gif
De acum sunt sus pe baricade.Bine v-am regasit!:hug:
May
Bine ai revenit... dar unde ai fost? blink.gif
crys
Polonia in cea mai mare parte si Germania.
May
Mistho, atunci pune-te tare pe dieta si bafta! floare.gif
Ella79
Sexy, ce marca sunt servetelele alea? Ca as cauta si eu sa-mi cumpar. Daca poti cumva sa le faci o poza... iti raman vesnic indatorata.

Eu am fost cu o prietena la o cafea, am spalat masina, acum o sa ma spal pe cap si sa calc camasile pentru saptamana viitoare la birou. Bine ca sunt doar 3 zile. Pe la 6 plecam si noi catre mare si abia astept maine sa ma lafai toata ziua pe plaja.
Sunt plina de nervi ca nu gasesc un pareo rosu. De cand am renovat casa in decembrie nu mai gasesc nimic, parca au disparut toate..
axe10
CITAT(danyhoney @ 28-04-2007, 10:09 PM) *

N-am castigat concursul acela , tocmai s-a facut tragerea la sorti. Nu conteaza ..... am castigat cateva prietene !! pupic.gif

Nu-i nimic, mai incercam si data viitoare....hai ca facem cheta daca e...fiecare 10 euro ca sa te taram acasa...eu propun...

CITAT(danyhoney @ 28-04-2007, 11:45 PM) *

Axe , ai facut tu acei cartofi prajiti ????? Cam mult 6 p ...... data viitoare fa-i la cuptor si te alegi cu doar 3 p !!!!!!!

Aici gasesti o reteta pentru cartofii prajiti WW !!!!!!

Misto cartofii aia...da eu i-am facut.La mine in lista asa erau 100g 6,5p dar pt ca am mancat vreo 90g am pus 6p. De obicei nu ma rasfat ci ingrasacioase ca pe urma chitai de foame...ieri insa mi-a fost bine (cu o mini depasire) pt ca am baut vreo 3 litri de apa toata ziua...aseara era burta plina de apa, ma simteam plina dar parca asi fi mancat eu ceva...

CITAT(Maybeline @ 29-04-2007, 02:02 PM) *

May creatza[/url] hug.gif

Si mie imi place creata mai mult...sunt convinsa ca esti satula de parul tau dar si sa stai cate o ora sa-l intinzi cu placa ...deh...daca ai timp sa te bibilesti e ok...ai incercat sa il faci un pic mai scurt...adica pana la umeri? Nu se aseaza mai bine?...zic si eu ca sunt bata la coafat!....si May...mai slabeste mami(fara suparare ca sunt sincera)...si sa te iei de mana cu mine , Liliana, Dylly la cautat sutiene pe masura.
Te pupicesc...sunteti frumusele foc....
Si zici ca doar se da cu servetele si gata arata asa misto?...

CITAT(crys @ 29-04-2007, 03:02 PM) *

Buna fetelor,
m-am intors in sfarsit acasa. Au fost 7 luni lungi ,dar pline de aventuri ,de impliniri profesionale.
Parca mi-s-au deschis ochii ,am vazut ca noi romanii suntem niste adevaratii profesionisti ,si ne adaptam repede,dar gata..am intors hug.gif pagina .Incepe un nou capitol... cheer.gif
Despre greutatea mea nu vorbesc ...pray.gif
De acum sunt sus pe baricade.Bine v-am regasit!:hug:

Bine ai revenit din calatorii si te asteptam cu drag in mijlocul nostru....si am eu o vorba....mai bine nu veneai (adica nu aveai probleme cu greutatea....) asta ca sa stiii...

Eu tocmai m-am intors de la intalnirea cu fetele- adica Ina, Dylly si Noni...eu am baut nu una ci 2 cafele la Starbucks....nu stiu de cate puncte. Acum sunt la servici si mi-e un somn de numai vad ce tastez....m-as culca imediat.
De fete stiti ca nu am ce sa va zic...sunt super dragutze si cu ochii dupa babuini...chiar si cei care vand la cafenea, am vazut pozele Ioanei de la Berlin...mie nu mi s-a parut "grasa" nici una...nici macar eu lol.gif lol.gif
asa ca primavara a venit si noi suntem vesele.
Am intrat si prin cateva magazine...cu marimi pt Ina....Dylly rade ca de obicei...Noni bucuroasa cred ca a revenit acasa. A venit si babuinul Inei...ca ii era si lui foame si i-am lasat acolo...

Azi am mancat asa...si crec ca asta e cam tot pt ca am consumat o gramada de pcte la cafele...

MD
-cafea cu lapte si indulcitor-0.25p
-35 g paine-1.7p
-o lingurita miere-0p
-14 g salam Sibiu-1.3p
-o felie branza H fitness-1p

Apoi am fost 2 ore cu copilul in parc dupa care am plecat la intalnire....

Pranz
-o cafea frapuccino caramel light...nu am aflat de unde light..-cred ca vreo 5 p sunt de ajuns(nu avea inghetata ci gheata si frisca si sirop caramel)
-o cafea frapuccino mocha...asta vreo 3p de la lapte si zahar..sau 4p?
-o shaorma sandwich..in care am rugat sa puna doar cativa cartofi prajiti...deci:lipie(2p)+cartofi(1.5p)+castraveti acri(0p)+carne pui(1.5p)+maioneza(1p)...total=6.5p...uf...mi-e rau...

Total:18.75p din 20

Aveam binenteles pachet de acasa...dar mai bun e cu fetele...
May
axe nu ma supar ca imi zici sa mai slabesc, doar de aceea ma aflu aici nu? Ma straduiesc si eu cum pot mai bine, restul tine de organismul asta tampit. Parul meu e tuns in scari dar nu se observa pt ca il aveam prins si ce imi cadea pe spate era ultima ``scara``. Altfel nu il pot tunde pt ca e f des si sta umflat si intotdeauna mi-am dorit parul lung. Sanii sunt mosteniti din generatie in generatie doh.gif
axe10
CITAT(Maybeline @ 29-04-2007, 04:59 PM) *

[Sanii sunt mosteniti din generatie in generatie doh.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif vin' la mama sa te pupic.gif ....si la mine la fel...

Bai mie mi s-a facut iar foame...daca am baut cafele in loc de pranz...ma duc sa mananc..friptura de vita cu rosii si ardei...si am bagat si 200g capsuni mai devreme...
Tulip
Uka,La multi ani!

Sexy,May
, w00t.gif ce bine aratati!May,mie imi place cum iti sta cu parul intins.......si te inteleg perfect ca te saturi sa ai o viata intreaga par cret wink1.gif Si e super senzatia sa te poti pieptana fara sa urlii de durere grin.gif grin.gif Atentie la ploaie si umezeala!!!!Eu cand am parul intins si ma bag sub dus,2 pungi mari(pt. gunoi) imi trag pe cap,nu cumva sa ajunga umezeala acolo lol.gif lol.gif lol.gif

Dana,imi place avatarul tau! give_rose.gif
uka
give_rose.gif merisc

maine fac si eu 22 anisori biggrin.gif... blushing.gif blink.gif i'm so young and stupid...

deci...vreau si eu macar pe jumatate din sanii lui May eu inca nu stiu ce cupa am la sutien...stiu marimea dar cupa...nu stiu de ce aveam impresia ca am B dar mi-am luat ieri unsutien B si nu mi se potriveste... blink.gif unsure.gif
ina_ceva
Bine ai revenit, crys!

Acum o ora am ajuns si eu acasa; am prins liber la Carul cu bere, noroc ca e 1 mai si a plecat lumea de prin Bucuresti wink1.gif . Am papat ciuperci sote, care mi-au placuta la nebunie , o bucatica carnacior injectat cu branza si cartofi prj (2, 3 fire grin.gif )

Intalnirea cu fetele sper sa se repete cat de curand; mi-au inveselit ziua naughty.gif
lilianab
CITAT(uka @ 29-04-2007, 08:58 PM) *

give_rose.gif merisc

maine fac si eu 22 anisori biggrin.gif... blushing.gif blink.gif i'm so young and stupid...

deci...vreau si eu macar pe jumatate din sanii lui May eu inca nu stiu ce cupa am la sutien...stiu marimea dar cupa...nu stiu de ce aveam impresia ca am B dar mi-am luat ieri unsutien B si nu mi se potriveste... blink.gif unsure.gif

Uka mai intai LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE MAXIMA!
apoi:daca vrei sa afli cum stai cu marimea la sutien,intra pe http://www.triumph.com/ro/ la sectiunea "consilier lenjerie"...
uka
CITAT(lilianab @ 29-04-2007, 10:50 PM) *

CITAT(uka @ 29-04-2007, 08:58 PM) *

give_rose.gif merisc

Uka mai intai LA MULTI ANI CU SANATATE SI FERICIRE MAXIMA!
apoi:daca vrei sa afli cum stai cu marimea la sutien,intra pe http://www.triumph.com/ro/ la sectiunea "consilier lenjerie"...

merisc, dar mi-a iesit ca am masura 85AA, mi-am luat mai demult un sutien marimea 85 dar cupa B si mi-era mare, nu f mult dar oricum... sa fie din cauza cupei gresite impresia?? eu stiam ca am marimea 80 dar cupa nu o stiu sad.gif
o sa rog pe cineva sa ma masoare ca singura e cam greu
antonia05
LA MULTI ANI UKA!!MULTA SANATATE SI FERICIRE!! floare.gif

MAY SI SEXI, frumoase foto .May, semeni cu o actrita de telenovele.Daca gasesc o foto o atasez aici.PUPICI!!!Numai bine!!!
antonia05
CITAT(antonia05 @ 30-04-2007, 12:06 AM) *

LA MULTI ANI UKA!!MULTA SANATATE SI FERICIRE!! floare.gif

MAY SI SEXI, frumoase foto .May, semeni cu o actrita de telenovele.Daca gasesc o foto o atasez aici.PUPICI!!!Numai bine!!!

Am gasit foto cu actritza.Se numeste SARA MALDONADO.

Stai ca nu merge linkul.
May
antonia nu ma da de gol!!!!! sunt chiar eu, actritza, dar sunt undercover lol.gif hug.gif

tulip probabil ca tu ma intelegi cel mai bine, colega de suferintza floare.gif

uka nu ti-as dori nici macar jumatate din sanii mei, poate doar un sfert naughty.gif

Mi-am luat azi o paine integrala de 600 grame gata feliata si cu un gust super si felia de 27 de grame are 0,4 puncte w00t.gif

Zilele astea am fost un pic trista deoarece vineri, parca, eram in oras cu Remy si ne uitam in vitrina unei bijuterii si m-a mancat limba sa ii arat un ceas asemanator cu ce i-am luat eu si a zis ca nu ii place pt ca are cadranul dreptunghiular... acum asta e, sper sa ii placa ce i-am luat cand il va avea pe mana. rolleyes.gif
antonia05
MAY < iata foto cu actritza: http://new.photos.yahoo.com/galabri76/albu...460762399854361 floare.gif hug.gif )).gif .Parerea mea e ca semeni. cheer.gif floare.gif w00t.gif
May
As vrea eu sa fiu atat de frumoasa w00t.gif give_rose.gif
antonia05
ImagineImagineImagine
CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 01:36 AM) *

Pai esti frumoasa.Semeni cu ea, dar mai tine si de machiaj aici.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagine
uka
CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 12:36 AM) *

in poza a 3a chiar mi se pare ca semanati fff bine ( poza 3 din albumul de p eyahoo)
antonia05
Ma duc sa ma culc fetele mele!PUPICI SI NOAPTE BUNA, SOMN USOR, VISE PLACUTE!!!PA!! floare.gif hug.gif
May
Deci trebuie sa imi dau aere de vedeta nu? )).gif floare.gif
uka
CITAT(Maybeline @ 30-04-2007, 12:54 AM) *

Deci trebuie sa imi dau aere de vedeta nu? )).gif floare.gif

naughty.gif ai putea...
May
Tocmai am vazut The Secret.... tot ce se spune acolo am facut acum 4 ani fara sa imi fi spus cineva despre asta, pur si simplu asa am simtit ca trebuie sa actionez si a fost extraodinar, pacat ca nu a durat decat 3 saptamani, dar au fost cele mai pline de liniste interioara zile din viata mea.... de atunci nu am mai regasit acel sentiment nici cand m-am indragostit... nu se compara cu nimic.... ajunsesem la un stadiu de multumire de sine si imi mergeau toate ca pe roate... nu stiu ce m-a indepartat e starea aia... sper sa o redobandesc si sa nu o mai pierd. rolleyes.gif
ina_ceva
La multi ani, Uka!
uka
CITAT(ina_ceva @ 30-04-2007, 05:57 AM) *

La multi ani, Uka!

waw, ce matinala... blushing.gif floare.gif
bubbles
La Multi Ani Uka !!!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif Sa fi fericita si sa ai tot ce iti doresti hug.gif

Neata!!! Ma primiti si pe mine inapoi la numarat ? sorry.gif Imagine
axe10
CITAT(uka @ 29-04-2007, 09:58 PM) *

give_rose.gif merisc

La multi ani Uka!...sa fii fericita si frumoasa.

Uka 85 reprezinta circumferinta taliei...deci se poate..dar mai bine mai masoara odata ca atat am eu si ce am vazut in poze la tine...esti mai slaba decat mine. Cupa o determini facand diferenta intre circumferinta peste sana si sub sani...dar mai bine te masoara cineva...
Oricum stai linistita ca sutienele de ex de la Jolidon nu prea se potrivesc acestei reguli...

Mi-am adus aminte...e si ziua fratelui meu...si tot 22 a facut...haha...ce misto!

Va raportez de asemenea ca aceasta saptamana, cu excesele de ieri, an depasit punctajul doar cu vreo 2 puncte saptamanal. O sa vad miercuri ce efect au avut acestea asupra greutatii...mi-am mutat ziua de cantar.
ina_ceva
Bine ai revenit la numarat, andreea! pupic.gif
La multi ani fratelui tau, axe! Miercuri mi se pare cea mai potrivita zi de cantarit wink1.gif
axe10
CITAT(ina_ceva @ 30-04-2007, 08:01 AM) *

Bine ai revenit la numarat, andreea! pupic.gif
La multi ani fratelui tau, axe! Miercuri mi se pare cea mai potrivita zi de cantarit wink1.gif

Merci..dar sa nu stirbim ziua fetei...
Am schimbat-o nu pt ca in we fac de obicei prostioare..dar dupa Pasti m-am gandit ca ar fi mai bine sa fie la mijlocul saptamanii. Dar punctele le numar tot de luni pana duminica pt ca mi-e mai usor.

Andreea nu mai ai mult pana la nunta...deci bine ai revenit...
Pisik
Neatza!

Uka, La MUlti Ani, sa fii fericita si implinita!

Eu am fost de dimineata sa imi fac analizele alea hormonale si acum la serviciu.
In week-end am trecut printr-o criza de bulimie care m-a speriat. Efectiv am mancat tot ce mi-a picat in mana, dulciuri dar si snacks-uri, cartofi prajiti, bake rolls si cate si mai cate pana simteam ca nu mai pot dar nu ma putem opri. Binenteles ca nu am mers mai departe, nu va ganditi la prostii, dar a fost suficient sa ma sperii putin. Cred ca a fost psihologica, gandindu-ma ca de astazi incep regimul dat de nutritionista...Desigur ca azi aveam 73,8 doh.gif dar sper sa se regleze in cateva zile si sa revina la greutatea de pe ticker

Cu psihicul tot varza sunt, nu m-am hotarat inca pe ce drum sa apuc, ma gandesc numai cum ma voi simti cand vor veni cele doua si vor fi anuntate. Nici nu vreau sa stiu cum va gandi toata lumea la adresa mea....
Eu stiu ca sunt singura care face PR, aporpo ce zicea Ella, dar momentan pt ei se pare ca PR-ul nu e important....nu ii asigura aceasi dezvoltare ca celorlalte laturi...
Nu exclud posibilitatea de a imi gasi in alta parte dar nici nu ma agit, nu stiu efectiv, cred ca voi lasa lucrurile sa curga de la sine....

Eu astazi am de gand sa plec la ora 16.00, sper sa si reusesc.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!
axe10
CITAT(Pisik @ 30-04-2007, 08:32 AM) *

Neatza!

Uka, La MUlti Ani, sa fii fericita si implinita!

Eu am fost de dimineata sa imi fac analizele alea hormonale si acum la serviciu.
In week-end am trecut printr-o criza de bulimie care m-a speriat. Efectiv am mancat tot ce mi-a picat in mana, dulciuri dar si snacks-uri, cartofi prajiti, bake rolls si cate si mai cate pana simteam ca nu mai pot dar nu ma putem opri. Binenteles ca nu am mers mai departe, nu va ganditi la prostii, dar a fost suficient sa ma sperii putin. Cred ca a fost psihologica, gandindu-ma ca de astazi incep regimul dat de nutritionista...Desigur ca azi aveam 73,8 doh.gif dar sper sa se regleze in cateva zile si sa revina la greutatea de pe ticker

Cu psihicul tot varza sunt, nu m-am hotarat inca pe ce drum sa apuc, ma gandesc numai cum ma voi simti cand vor veni cele doua si vor fi anuntate. Nici nu vreau sa stiu cum va gandi toata lumea la adresa mea....
Eu stiu ca sunt singura care face PR, aporpo ce zicea Ella, dar momentan pt ei se pare ca PR-ul nu e important....nu ii asigura aceasi dezvoltare ca celorlalte laturi...
Nu exclud posibilitatea de a imi gasi in alta parte dar nici nu ma agit, nu stiu efectiv, cred ca voi lasa lucrurile sa curga de la sine....

Eu astazi am de gand sa plec la ora 16.00, sper sa si reusesc.

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Hai nu fi suparici de luni dimineata. Chiar daca nu e o zi superba ca ieri trebuie sa te gandesti ca maine va fi mai bine.
pupic.gif
Pisik
Am uitat sa va spun ca ieri am soft la Muntele Rosu, am urcat un pic pe munte, am stat in aer liber, ne-am enervat cu aia la cabana ca aveau o servire mega comunista si am stat vreo 3 ore pana am mancat si pe urma cand vroiam sa ne asezam pe iarba la un remmy a inceput sa ploua doh.gif
Dar a fost placut
ALICE
La multi ani! Multa sanatate si impliniri pe toate planurile,Uka.

Eu sunt foarte deprimata.Parca ma ingras pe zi ce trece.Si sport si dieta si tot ma intorc de unde am plecat.E nasol sa vad ca trag de mine in halul asta si n-am rezultate.
Pisik
CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 09:13 AM) *

La multi ani! Multa sanatate si impliniri pe toate planurile,Uka.

Eu sunt foarte deprimata.Parca ma ingras pe zi ce trece.Si sport si dieta si tot ma intorc de unde am plecat.E nasol sa vad ca trag de mine in halul asta si n-am rezultate.

Poate ar fi bine sa vizitezi un nutritionist. Ii spui tot istoricul, iti faci in prelabil analizele si pe baza unei discutii in care ii spui ce iti place, ce nu, etc. el iti da regimul
Mie mi-a zis ca am anemie, i-am zis ca am glicemia mica, ca nu pot fara fructe, ca am mereu pofta de dulciuri, ca pot sta fara carne dar nu ma satur fara ea, etc. Si mi-a dat paine la MD si pranz, mese dese cu gustari de fructe (500 gr/zi), carne putina si aia pui si peste

Sotul i-a zis ca poate sta fara fructe, dar sa nu ii ia carnea si branza. Si i-a dat un tregim soc hiperproteic, bazat pe carne si legume, cu branza sau cascaval dimineata.

Chiar sunt curioasa daca vom avea rezultate

A, ma intreba Lyra de ce mi-a zis ca nu e bine sa pap lapte cu fulgi. Mie mi-a zis ca lapte cu fulgi merge doar la mentinere si ca fructe cu iaurt si/sau branza de vaci, adica cina mea favorita este echivalentul unei fripturi cu cartofi prajiti blink.gif
Probabil e ceva cu amestecul glucide cu lipide pe care se bazeaza si Monti
ALICE
Aoleu,adica iaurt cu fructe nu e bun?Ca eu simplu nu mananc.Si te-a pus sa-ti faci analizele?Nu stiu daca gasesc nutritionist aici.Sa incerc sa caut.Sau sa vad daca da rezultate la tine.Si dupa aia sa incerc.Cert e ca am lasat-o balta.Ca vad ca nu merge.Slabesc 2 kg, dupa care daca o saptamana daca nu mai mananc asa, e gata.
Amazoana
La multi ani UKA!!!!! party.gif Multa multa sanatate! pupic.gif give_rose.gif give_rose.gif

Dani dulce, imi place fffff mult casuta ta. Asa balamuc este si la mine, Doamneeeeeeeeee Sper sa termin saptamana asta cu varuitul si smotruitul, cu santierul gata de sambata! cheer.gif
Pisik
CITAT(ALICE @ 30-04-2007, 09:31 AM) *

Aoleu,adica iaurt cu fructe nu e bun?Ca eu simplu nu mananc.Si te-a pus sa-ti faci analizele?Nu stiu daca gasesc nutritionist aici.Sa incerc sa caut.Sau sa vad daca da rezultate la tine.Si dupa aia sa incerc.Cert e ca am lasat-o balta.Ca vad ca nu merge.Slabesc 2 kg, dupa care daca o saptamana daca nu mai mananc asa, e gata.

Da, fara iaurt cu fructe. Am incercat eu sa ma tocmesc cu ea, sa ii spun ca e fara zahar, cu indulcitori, dar se pare ca nu zaharul, ci combinatia iaurt-fructa (care are zahar, ca fructele au zahar oricum) face rau
Am intrebat-o daca in iaurtul de seara pot pune indulcitor si mi-a zis ca da, asa ca il voi papa cu indulcitor si scortisoara
Tzutzi80
La multi ani UKA! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se implineasca toate dorintele! cheer.gif

Eu de azi o iau de la capat cu Scarsdale, ca saptamana trecuta, cu plecarea la brasov de abia de am mancat odata pe zi. Si atunci....mai nimic. Asa ca de azi, din nou pe baricade. Sper sa nu ma trezesc maine cu vreo tentatie doh.gif
Amazoana
CITAT(Tzutzi80 @ 30-04-2007, 10:03 AM) *

La multi ani UKA! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ti se implineasca toate dorintele! cheer.gif

Eu de azi o iau de la capat cu Scarsdale, ca saptamana trecuta, cu plecarea la brasov de abia de am mancat odata pe zi. Si atunci....mai nimic. Asa ca de azi, din nou pe baricade. Sper sa nu ma trezesc maine cu vreo tentatie doh.gif

Multa bafta! pupic.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.