CITAT(axe10 @ 01-05-2007, 08:30 AM)

CITAT(lilianab @ 30-04-2007, 10:43 PM)

Buey, astia schilozii au atractie la astea cu carne frate...am avut si eu cativa schilozi pe langa mine in trecutul meu tumultos...mi se pareau asa cand ieseam pe strada...ca in pat nu se pune

...si ziceam eu...Doamne da' mare sunt...
Lilicule, cand ai de gand sa pleci la strainatatzuri?
Da mai,ai dreptate.Unde mai pui ca le placem asa cum suntem.mamarutul ma lasa cum vreau eu,numai sa imi fie bine.Deci eu cand vreau sa slabesc nu o fac musai de frumusete,dar sa nu imi mearga rau cu piciorul.
Si eu spun (pe afara) "Doamne da' mare mai sunt!" dar ma mai linistesc fiindca ma uit pe strada si cand mai vad perechi asemanatoare, rasare soarele pe fata mea.buey! cand ne uitam unul la altul,cand ne trec toate prostiile din lume prin minte,cand ne completam unul pe altul in tot ce facem,sa mor daca imi pasa de diferenta de aspect...Ii multumesc numai lui Dumnezeu ca suntem sanatosi,ca ne intelegem,ca pana la urma astea sunt singurele lucruri importante.In mod cert la batranete sanii imi vor face bataturi in genunchi,nu vor mai fi asa fermi.,in mod sigur nu voi avea o fata asa placuta,ma vor durea shalele...dar ramane sufletul la fel de tanar,intelegerea dintre cei doi parteneri...hai ca am dat-o in filozofii...Altadata nu mai pun doua doze de laptic in cafea ca vad ca devin Patapievici
Sper,cu ajutorul lui Dumnezeu sa plec in concediu in iulie,dupa sesiune.

(unde sper sa nu mai am "bucurii"!!!)
CITAT(ina_ceva @ 01-05-2007, 09:02 AM)

cafelutza
De ce cutzitar ai si tu parte
Care e programul de astazi? Gratarel acasa, plimbare virtuala cu mamarutzul?
O zi placuta

!
Cafelutza!!!inca una pentru mine si una pentru Ina chelner!!!(am spus ca eu ordon,eu execut aici.deci ma duc sa aduc ibricul!

)
Da buey!!ei spune si tu!!!Nu puteam sa il visez pe ala de la trapez,sau pe ala de jongleaza cu mingile(nu cu farfuriile,ca tot periculos era

) daca tot era sa ma apuce visuri cu tematica de circ!!
Azi incerc sa imi pun gleznele in functiune si o iau eu in vreo directie...ca nici in casa nu raman.Sa termin cafeaua si vad eu ce convoc!..
Oricum:de dieta inca nu m-am apucat,dar nici nu m-am aruncat ca surda-in-toba,in mancare.In schimb am prestat la activitate fizica de mi s-au desurubat picoarele din shale

...sper sa conteze macar pentru mentinere...si trebuie sa reancep fiindca ieri m-am intalnit cu o cunostinta cu care nu ma vazusem din iarna si a remarcat ca am slabit...Asta m-a mai infoiat putin in pene si e un motiv destul de bun sa incep sa vreau mai mult!

O zi super si pentru tine si pentru toate fetele neuroance sau ne-neuroance!