Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
lilianab
CITAT(bibi @ 24-09-2008, 08:39 AM) *

Ma nerevezi sa stii...iar esti pe pag 2...iar faci fursecuri?
Sesiune nu e...care e motivul?
Nu-ti mai place la noi aici?

Buey fetili,nu ma certati tare!! give_rose.gif ca dau pup! pupic.gif
Recunosc ca nu am facut fursecuri,na!Resapirati usurate.Doar ca mi-a tunat mie prin minte(ce gluma buna!De parca as avea) ca ar fi bine sa ma infig mai mult ,la munca,sa intreb,sa mai invat si din ce fac celelelalte colege,ca nu se stie niciodata."Buna ziua!" am dat,...de lucru am capatat.Asa ca nu am mai avut timp sa scriu de aici.Iar acasa,ajung asa satula de calculator,ca a dat Maiculita Domnului si nu mai am chef sa-l deschid...EU!!!EU care aveam microb incurabil in sange....
Dar Bibiiti mai dau pupe(pupici) bonus pentru salvarea de la retrogradare si cum poti sa spui ca nu imi place aici!!! w00t.gif ...Dar ce era sa spun ieri?Ca e ziua varului meu si am bagat si eu botul la o feliuta de tort??Si aia in afara punctelor?Ca deh,ratia zilnica e una iar tortul a fost ceva accidental,festiv...bonus! sorry.gif
Si am fost si sa platesc taxa la scoala...si mi s-a cam muiat aparatul locomotor ca am mers cam mult si cu o tzara de viteza sa prind deschis....Asa ca am stat pe banca in parc,cu pensionarii,ca sa imi revin.Eminescu se odihnea si el pe piedestal,in fata mea,curgea apushoara,la arteziana si eu romantica,citeam...revista "practic in bucatarie" ca sa vad ce as putea adapta de acolo! grin.gif
Apropo:am spus ca am renuntat la ultima carja de vreo 2 saptamani?!Daaaa!Acum sunt libera si independenta....si ma foiesc de pe un picior pe altul ca sa vad cu care plec si cu care ma sprijin,cand urc in microbuz lol.gif ...Dar gata!!!Sunt o cucoana pe picioarele ei!In 7 luni am ajuns de la agonie la extaz!!! give_rose.gif
bubbles
Lilic ce veste buna pupic.gif pupic.gif Sper sa fie bine si sa te foiesti cu spor de pe un picior pe altul hug.gif
May
Bravo lilisor, numai vesti bune pe la tine cheer.gif
Mariana
Felicitari si foiala placuta.
pupic.gif hug.gif
bibi
CITAT(lilianab @ 24-09-2008, 03:17 PM) *

CITAT(bibi @ 24-09-2008, 08:39 AM) *

Ma nerevezi sa stii...iar esti pe pag 2...iar faci fursecuri?
Sesiune nu e...care e motivul?
Nu-ti mai place la noi aici?

Buey fetili,nu ma certati tare!! give_rose.gif ca dau pup! pupic.gif
Recunosc ca nu am facut fursecuri,na!Resapirati usurate.Doar ca mi-a tunat mie prin minte(ce gluma buna!De parca as avea) ca ar fi bine sa ma infig mai mult ,la munca,sa intreb,sa mai invat si din ce fac celelelalte colege,ca nu se stie niciodata."Buna ziua!" am dat,...de lucru am capatat.Asa ca nu am mai avut timp sa scriu de aici.Iar acasa,ajung asa satula de calculator,ca a dat Maiculita Domnului si nu mai am chef sa-l deschid...EU!!!EU care aveam microb incurabil in sange....
Dar Bibiiti mai dau pupe(pupici) bonus pentru salvarea de la retrogradare si cum poti sa spui ca nu imi place aici!!! w00t.gif ...Dar ce era sa spun ieri?Ca e ziua varului meu si am bagat si eu botul la o feliuta de tort??Si aia in afara punctelor?Ca deh,ratia zilnica e una iar tortul a fost ceva accidental,festiv...bonus! sorry.gif
Si am fost si sa platesc taxa la scoala...si mi s-a cam muiat aparatul locomotor ca am mers cam mult si cu o tzara de viteza sa prind deschis....Asa ca am stat pe banca in parc,cu pensionarii,ca sa imi revin.Eminescu se odihnea si el pe piedestal,in fata mea,curgea apushoara,la arteziana si eu romantica,citeam...revista "practic in bucatarie" ca sa vad ce as putea adapta de acolo! grin.gif
Apropo:am spus ca am renuntat la ultima carja de vreo 2 saptamani?!Daaaa!Acum sunt libera si independenta....si ma foiesc de pe un picior pe altul ca sa vad cu care plec si cu care ma sprijin,cand urc in microbuz lol.gif ...Dar gata!!!Sunt o cucoana pe picioarele ei!In 7 luni am ajuns de la agonie la extaz!!! give_rose.gif

scare.gif ...m-am speriat ca nu apari...dar eu te aduc mereu pe prima pagina ca mi-esti draga.

Mai ai mult la scoala?

Lasa [*****] tortul ca nu ai mancat jumate..

Te pupicesc.
Panda
ma bucur ca ai asa vesti bune... si la mai multe de astea bune... cheer.gif pupic.gif
amalia0701
pupic.gif
lilianab
Neatza la fete!!! pupic.gif Pup si inceput de week end placut,ca aici ploua marunt,e rece...e vreme de stat in casa!!
Am facut mancare ca pentru popota,dar imediat m-am calmat.Am facut o tocana de vinete de 10p cratita,si e destul!Ciulama de piept de pui si ciuperci de 3,65/portia...dar de aia m-a scapat sor-mea&son,ca i-am oprit la masa.Un chec de branza dietetica cu smantana light(trebuia sa scap de branza,ca seaca asa nu prea merge,cu smantana iese prea "Scumpa" la puncte....in fine.A iesit un chec delicios.Am mancat o felie inainte de a socoti punctajul.Ulterior l-am portionat si "socotat":2,15p /felia w00t.gif w00t.gif ...Asa ca l-am matrasit de acasa,adica l-am impachetat,am mai atasat si o sticla de Nestea ramasa in casa de asta-vara,de pe vremea caldurilor si m-am dus la ai mei in vizita.Prin urmare am liberat frigiderul corespunzator si intampin week end-ul asa cum se cuvine:2 feluri decente de mancare,cateva fructe,iaurt si lapte degresat si perspectiva unei fripturici de pasare cu legume si castraveti murati....daca nu imi mai vinb si alte idei. grin.gif
Am venit inainte de retrogradare,ca altfel iar ma ia Bibi la 11 metri.Chis iu garls si uichend placut! give_rose.gif
buretel
pupic.gif Weekend placut si tie, harnicuto!

Ma bucur ca de-acum esti pe 'picioarele' tale, la propriu hug.gif

ps: treaba cu Eminescu a fost dementiala lol.gif lol.gif mi-ai trezit amintiri din liceu, cand chiuleam in Cismigiu sa stam la izvorul lui, chipurile eram romantici lol.gif lol.gif
bibi
CITAT(lilianab @ 26-09-2008, 08:45 AM) *

Neatza la fete!!! pupic.gif Pup si inceput de week end placut,ca aici ploua marunt,e rece...e vreme de stat in casa!!
Am facut mancare ca pentru popota,dar imediat m-am calmat.Am facut o tocana de vinete de 10p cratita,si e destul!Ciulama de piept de pui si ciuperci de 3,65/portia...dar de aia m-a scapat sor-mea&son,ca i-am oprit la masa.Un chec de branza dietetica cu smantana light(trebuia sa scap de branza,ca seaca asa nu prea merge,cu smantana iese prea "Scumpa" la puncte....in fine.A iesit un chec delicios.Am mancat o felie inainte de a socoti punctajul.Ulterior l-am portionat si "socotat":2,15p /felia w00t.gif w00t.gif ...Asa ca l-am matrasit de acasa,adica l-am impachetat,am mai atasat si o sticla de Nestea ramasa in casa de asta-vara,de pe vremea caldurilor si m-am dus la ai mei in vizita.Prin urmare am liberat frigiderul corespunzator si intampin week end-ul asa cum se cuvine:2 feluri decente de mancare,cateva fructe,iaurt si lapte degresat si perspectiva unei fripturici de pasare cu legume si castraveti murati....daca nu imi mai vinb si alte idei. grin.gif
Am venit inainte de retrogradare,ca altfel iar ma ia Bibi la 11 metri.Chis iu garls si uichend placut! give_rose.gif

Bine ca ai aparut...ca te asteptam la cotitura.

Ma mut la " bucatarie" sa vad daca ai pus si tu o reteta ceva de la checul ala care nu imi inchipui cum e..

Si tie wee placut.
Dumbo
Aoleu Lilicule intru aici sa vad retete sanatoase, ca deh, acuma cica trebuie sa pap si eu si sunt acasa deci trebuie sa imi fac singura de papa si ce vad??? Fursecuri? Pai eu nu am voie fursecuri, alte retete de slabit nu sunt? dry.gif

Ma duc sa vad poate gasesc vre-un jurnal mai pudic. Daca nu ma duc la mine acasa, nah, ca acolo nu se vorbeste despre fursecuri.

Oricum felicitari pentru prefix si mai ales pentru carja. pupic.gif pupic.gif pupic.gif Totusi acum nu exagera, si mai ales ai grija sa nu iti deformezi mersul.
lilianab
CITAT(Dumbo @ 27-09-2008, 11:57 AM) *

Aoleu Lilicule intru aici sa vad retete sanatoase, ca deh, acuma cica trebuie sa pap si eu si sunt acasa deci trebuie sa imi fac singura de papa si ce vad??? Fursecuri? Pai eu nu am voie fursecuri, alte retete de slabit nu sunt? dry.gif

Ma duc sa vad poate gasesc vre-un jurnal mai pudic. Daca nu ma duc la mine acasa, nah, ca acolo nu se vorbeste despre fursecuri.

Oricum felicitari pentru prefix si mai ales pentru carja. pupic.gif pupic.gif pupic.gif Totusi acum nu exagera, si mai ales ai grija sa nu iti deformezi mersul.

Pup mamica nou-nouta si bebelina scumpa rau!!!Sa ii dai pup si sa ii spui ca e de la matusa-mamaruta! pupic.gif unul tie si pupic.gif unul ei!
Asaaaa!Apoi:sa stii ca din solidaritate cu tine si alte "dietoase intru ale fursecilor" nu am mai prestat nici eu(ei,la [*****]!!!,mint de ingheata apele! blum.gif (adica nu cu fursecaitul,ci cu solidaritatea.nu-i asta motivul)
Ashea!!Si sa va spun o poveste:A dost odata o...conopida,pe care o avea maichi-mea in casa si mi-a pus-o plocon,intrucat nu avea nici un plan exact cu ea si a gasit imediat explicatia ca eu tin dieta si imi e mai folositoare.Si cum m-am trezit eu cu ea pe cap,care nici eu nu am gatit conopida in viaa vietilor mele si am mancat-o numai murata in gogosari,am inceput sa tricotez o reteta.M-am gandit cu ce ar merge si cum.Am zis ca data intr-o fiertura de apa cu sare,apoi azvarlita prin cuptor cu ceva cascaval,oua,smantana,n-ar fi rau...dar nici destul,asa ca am mai adaugat si niste verdeata...si niste castraveti murati ,sa nu ma dea in greata...Dar parca imi trebuia diversitate de culori,ca sa placa si ochiului meu,asa ca am mai adaugat si 2 pulpe superioare,adica 150g carne,fara pielita.Toate astea planuri se teseau in minte.Zis si facut.
Am fiert conopi(.)da naughty.gif buchetele-buchetele in apa cu sare.Cat s-a scurs apoi in sita,am ras cascavalul(120g),am taiat cuburi carnita(150g),am taiat castravetii(dupa gust)..Am amestecat conopida cu castravetii.Separat am batut 3 oua(conopida a fost mare si trebuia sa fie cuprinsa toata),adaugat smantana 12% grasime(120g).Nu mi s-a parut zeama destula,asa ca am mai adaugat(150ml) lapte degresat 0,1%.Am pus 4 linguri gris si un praf de copt.Am adaugat verdeata,carnita si cascavalul.A iesit un terci.M-am intors la conopida cu castraveti si singurul modus operandi era sa imi suflec maneca,sa ma spal pe labuta si sa o iau la mestecalit .Am adaugat terciul apoi si am continuat amestecatul cu mana(abia s-a mai marunti conopida).Am pus ceva condimente(sare,piper).Am pus in tava ,pe hartie si am aruncat in cuptor.A iesit ceva de nebunia lumiii!!!...Adica eu nu stiu,ca nu am mai mancat,dar il am pe nepotul-termita in custodie in seara asta.L-am alimentat curespunzator,i-am dat si desert,dar a mai gasit spatiu in matz ca sa mai bage doua portii destul de zdravenele,nemaiincetand:"Mama dar ce buna e!!!"...Acum e pe tron...sper sa nu explodeze in noaptea asta!...bine bine,ma duc cu reteta si poze la bucatarie!!!

A fost povestea de seara!"Noapte buna copii!!!" grin.gif tease.gif
dany
hai repede cu reteta ca am si eu o conopi(.)da in dotare )).gif
lilianab
Fetili,in nopticica asta plec la culcare cam socata.Daaaa!Adica dupa ce am prestat la bucatarie,m-am dus ca omul,am facut ds...apoi la dus venit si ideea:daca nepotul termita,tot e la mine,ia sa il pun la munca sa imi faca niste poze...dar ce poze,cu pantalonii mei de "Hapciu".Adica aia de mi-au ramas mari anul trecut...Uitandu-ma apoi pe pozele de la Spanioara,pe care nu prea le-am dat publicitatii,sau nu in intregime,decat portiuni care sa nu arate dezastrul,in totalitate,m-am socat cum va spusei.Prin urmare,na-poftim de va minunati.
Imagine

Ce fel sunt acum si ce fel "tipau" pe mine inainte"
Imagine

iar aici va avertizez ca imaginea nu e chiar de vis!
Imagine
May
Vaaaaiiii lilicule!!!! swoon.gifswoon.gifswoon.gif

M-ai lasat fara cuvinte, nust ce sa iti mai zic, fenomenal domne`!!! w00t.gif
amalia0701
Jos palaria DOAMNA!
Stii ce mi se pare mie fascinat, cat de bine arata pielea ta acum.
Felicitari draga mea.
Esti un exemplu.
Io din pacate pot sa fac poze doar cu haienle mele de la 93 de kg de primavara trecutas, care nu imi incap nici macar pana la genunchi blushing.gif , fug sa ma ascund undeva.
Te felicit, esti minunata!
give_rose.gif
ella_mina
felicitari liliana!!! esti un adevarat exemplu pupic.gif hug.gif give_rose.gif
bafta in continuare!!
Sexymom
Asta da vointa Lilicule.Nici nu stiu cum sa te felicit, am ramas fara cuvinte.Bravo de 100 , 1000 de ori. floare.gif
Pari mult mai tanara si mai frumoasa asa, si cum spune Amalia tare frumos ai slabit. hug.gif
Deea
cheer.gif yahoo.gif
Moammaaa...ce te invidiez (in sensul bun)...ai slabit asa frumos, faci mancare delicioasa si dietetica, mai si mananci din ea... eu si de la apa ma ingras

Sa-ti fie de bine...ca sa zic asa! Sa nu se mai intoarca kg. astea si sa le mai traga dupa ele si pe celelalte! pupic.gif
Ramo
Un f bun exemplu de "asa da"! Bravo, bravo, bravo!!! Cunosc si eu senzatia asta de a ma uita la mine (in poze) "inainte" si "dupa".
lilianab
Va multumesc tuturor fetelor,din plin si va pup de nu va vedeti! pupic.gif
Fiecare dintre voi stie ca exista si momente cand nu mai dai jos sau parca ti-e foame mai mult decat de obicei...atunci ai nevoie de ceva sa iti mai dea un imbold,un "avans"...Asta e moentul cand ma asez la poze,la comparat,ca sa vad rezultatul muncii mele si ca nimic nu e in zadar.Nu am tendinta de a abandona,fereasca Sfantul!Dar am nevoie de "guri de aer proaspat"! Si tare-tare va mai multumesc,ca aici vin ca la grupul de sustinere(v-am mai spus eu:cum am vazut prin filme ca au "alcolicii anonimi") give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif ....adica pentru fiecare in parte!
Andreea-Rodica
Am mutit! clap.gif Si nu mi se intampla prea des. wink1.gif
Dumbo
Lilicule, pantalonii ca pantaloni da eu ma uit ce frumos s-au dus sunculitele alea de pe spate.
Da de pieptoasa. tot pieptoasa... ti-am mai zis ca ma eclipsezi, nu?

bibi
swoon.gif .. flowers1.gif photo.gif swoon.gif photo.gif photo.gif photo.gif...cam asta e starea mea in fata pozelor tale.
Bravo Lilishoara!!!!

BRAVOOOO!!!

Nu pot sa zic nimic altceva.
Si vorba lui Dumbo, misto ca au disparut suncile de pe spate...si eu am "durerea"asta.
Stai ca mai imi vine odata.
swoon.gif

floare.gif floare.gif floare.gif
Ella79
Liliana, ai slabit extraordinar de frumos. Respectele mele! clap.gif clap.gif clap.gif
Panda
w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
off Lilimaruta ce te iubesc eu pe tine... si nici nu te cunosc tease.gif
ce ma bucur ca slabesti asa frumos si se vede progresul asa de bine.
tin pumnii in continuare.. esti un exemplu de vointa pupic.gif
Cherie
Mamaruto, si la mine efectul initial a fost: w00t.gif swoon.gif si apoi blushing.gif (gandindu-ma la "progresele" mele). Promit ca o sa ma uit la pozele tale oricand simt ca o iau pe aratura.

Felicitari si la mai cat mai multe kg duse! pupic.gif
buretel
w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif
FELICITARI LILICULE!!! Esti de admirat, parol! Cred ca ai insuflat vointa tuturor pe forum pupic.gif
give_rose.gif
lilianab
Multumesc fetili!Mutumesc de mii de ori si sper sa nu mi se urce la cap...Inca ma uit la poza cu suncile si imi repet:"Doamne,nu stiu cum am putut sa ajung asa,dar nu mai vreau in veci,IN VECI! HAMAS!!! sa mai ajung in halul ala.Cand am pus pozele ,le-am pus fericita ca se cunoaste ceva din toata munca,tot efortul meu.( O mai tineti minte pe Teo-fizioterapeuta?Cum am spus ca ma descurc singura de acum si nu a mai venit fata,cum m-am lasat pe tanjala cu miscarea.De aceea sunt mai inversunata la mancare...si imi promit ca "de maine" ma reapuc de sport.)
Deci pozele le-am pus cu mandrie,dar acum mi se umple inima de bucurie cand vad vorbele voastre,iar unele dintre voi sunteti dintre "veteranele" ,"guru" acestui site si bucuria mea e cu atat mai mare.Ca atunci cand inveti ca sa iei o corigenta si de frica ajungi premiant.Se compara ziua de azi cu ziua cand am pus piciorul in pamant,cu ziua cand am mers din nou la munca,cu ziua cand am lasat carjele de tot.Pentru fiecare din zilele astea am luptat...si nu ma las! tease.gif
Iar cele care sunt mai noi imi sunt la fel de aproape sufletului,fiindca noi luptam acum,ne strofocam impreuna pt rezultate,nu pentru mentinere si atunci ne intelegem una pe cealalta cu ce demoni avem de luptat si ca nu e usor.
Mama-Dumbo poi eu tzi spusei ca sunt cu dotarea la superlativ!!!Te-am intrecut?!Olelei si tu le ai si cu "incarcatura"!!! w00t.gif
Va pup pi tati si sa avem pardon ca ne-am prezentat cu dotarea la inaintare,dar nu aveam destule maini ca sa tin si bluza sus ,si pantalonii si sa las si fostele sunci sa se expuna...Las ca vor fi destui care subit se vor interesa de diete,de jurnale... de "inainte-dupa"...Am eu cativa amici in vedere care spuneau sa ma las de dieta ca ajunge...pana cand le-am explicat ca "dotarea=sanatatea curata" nu scade,eventual atarna,dar ramane cam la fel de mare...si atunci au respirat usurati si au spus ca pot continua atunci! lol.gif lol.gif
A transmis in direct mamarutza,din barlogul personal.Dau legatura cu studioul central,nu inainte de a va ura o saptamana minunata sa inceapa de maine pentru fiecare din voi.Ai pup iu garls!!!

PeSei:am o amica cu probleme de greutate,dar care nu prea ii iese figura cu abtinutul...Cand spune ca intra la dieta ,atunci o ia foamea mai tare.Si asa micuta s-a solidarizat cu mine.Adica daca ea nu poate,ma mai monitorizeaza pe mine :"Mai tii dieta?Si merge?Ai mai dat jos?Si cat ai acum?Ceva poze?"...si daca am poze dupa ce le vede dispare subit...Uneori ma intreaba cum reusesc...Zilele astea din nou a intrat si iar interogatoriul...La final ma intreaba:"Cat ai acum?Ai 80?"...La care eu am sarit arsa:"Da' ce crezi fata ca am pus fundul pe aragaz si ma topesc la foc iute,cat ai clipi din ochi,de pe o zi pe alta?!" w00t.gif ...Pai doar nu m-am ingrasat de la o zi la alta,nici nu voi da jos asa cum se dezumfla balonul tensiometrului!!!Important ca eu am rabdare si astept!Motto-ul meu:"Nu mai scad?Nu-i nimic!Bine ca nu mai urc!Am timp sa astept!"
nusarich
Bravo si felicitari mamaruto draga pupic.gif ! Cred ca ar trebui sa-mi printez pozele tale (si mai sunt cateva fete pe-aici tot cu poze graitoare), ca eu sunt de-aia de nu ma pot tine de dieta nicicum. Si cand am asa mare hotarare, vine El si zice: nu-mi faci si mie o prajitura? Si eu cum sa nu-i fac? Si cum sa nu gust, ca doar om sunt si eu si poftele vin vazand cu ochii... Da ma fac eu mare si sa vezi ca o sa am si eu pantaloni de-astia de sa stea numa' cu mana...
buretel
Mamarutule, iti doresc o saptamana mi-nu-na-ta!!!
hug.gif
Ella79
Bravo Liliana, ai un moral super! clap.gif clap.gif O sa mai trec si eu pe la tine sa ma motivezi cand ma apuca depresiile si desnadejdea.
Esti o luptatoare si asta e absolut admirabil. Eu cred ca asta e, de fapt, cheia succesului inei diete: auto-motivarea si perseverenta.
amalia0701
CITAT(lilianab @ 29-09-2008, 12:06 AM) *

Inca ma uit la poza cu suncile si imi repet:"Doamne,nu stiu cum am putut sa ajung asa,dar nu mai vreau in veci,IN VECI! HAMAS!!! sa mai ajung in halul ala.
Important ca eu am rabdare si astept!Motto-ul meu:"Nu mai scad?Nu-i nimic!Bine ca nu mai urc!Am timp sa astept!"

Io am poze de la 120, apoi la 93 si apoi iar la 120 blushing.gif blushing.gif blushing.gif
Partea buna e macar nu ami fumez biggrin.gif
Ieri ma gandeam sa dau te pomana toate hainele de "slaba" ca prea ma deprima, dar mai astept un sezon.
Ma gandesc ca daca le tzin acolo ma motivez sa tzin regim.
Am salbit de la 120 la 93 in 3 ani si am pus la loc in unul sad.gif sad.gif sad.gif
Si nici macar vreo boala ca sa ma scuz nu mi-au gasit endocrinologii biggrin.gif
Tare bine imi face optimsmul tau.
Sa ai grija sa nu mai ajungi niciodata asa, promiti?
Io acu astept sa imi vina mintea la cap sa ma apuc de sport.
lilianab
CITAT(amalia0701 @ 29-09-2008, 10:06 AM) *

[Tare bine imi face optimsmul tau.
Sa ai grija sa nu mai ajungi niciodata asa, promiti?
Io acu astept sa imi vina mintea la cap sa ma apuc de sport.

Daca stiu ca ajuta si altora,va dau optimism cu caruta,ca din asta am din greu.Am sa incerc sa am grija si stiu ca asa e cel mai bine:cu pasi marunti si cu teama de a nu ma intoarce de unde am plecat.Nu promit,fiindca promisiunile sunt facute sa fie incalcate.Si cand promit ceva,parca isi baga devil.gif coada...

CITAT(buretel @ 29-09-2008, 09:17 AM) *

Mamarutule, iti doresc o saptamana mi-nu-na-ta!!!
hug.gif

Multumesc la fel si tie si tuturor fetelor! give_rose.gif

CITAT(Ella79 @ 29-09-2008, 09:18 AM) *

Bravo Liliana, ai un moral super! clap.gif clap.gif O sa mai trec si eu pe la tine sa ma motivezi cand ma apuca depresiile si desnadejdea.
Esti o luptatoare si asta e absolut admirabil. Eu cred ca asta e, de fapt, cheia succesului inei diete: auto-motivarea si perseverenta.

Usa mea e deschisa mereu,te astept !Si daca iti sunt si de ajutor, placerea e in primul rand de partea mea! give_rose.gif
bubbles
CITAT(lilianab @ 28-09-2008, 12:32 AM) *

Fetili,in nopticica asta plec la culcare cam socata.Daaaa!Adica dupa ce am prestat la bucatarie,m-am dus ca omul,am facut ds...apoi la dus venit si ideea:daca nepotul termita,tot e la mine,ia sa il pun la munca sa imi faca niste poze...dar ce poze,cu pantalonii mei de "Hapciu".Adica aia de mi-au ramas mari anul trecut...Uitandu-ma apoi pe pozele de la Spanioara,pe care nu prea le-am dat publicitatii,sau nu in intregime,decat portiuni care sa nu arate dezastrul,in totalitate,m-am socat cum va spusei.Prin urmare,na-poftim de va minunati.

Deci .. I`m speechless swoon.gif shock.gif pupic.gif .Bravo lilic frumos pupic.gif (vorba mea ... meriti o banana naughty.gif ) si la cat mai multe kg alungate hug.gif .
lilianab
CITAT(nusarich @ 29-09-2008, 09:15 AM) *

Bravo si felicitari mamaruto draga pupic.gif ! Cred ca ar trebui sa-mi printez pozele tale (si mai sunt cateva fete pe-aici tot cu poze graitoare), ca eu sunt de-aia de nu ma pot tine de dieta nicicum. Si cand am asa mare hotarare, vine El si zice: nu-mi faci si mie o prajitura? Si eu cum sa nu-i fac? Si cum sa nu gust, ca doar om sunt si eu si poftele vin vazand cu ochii... Da ma fac eu mare si sa vezi ca o sa am si eu pantaloni de-astia de sa stea numa' cu mana...

Multumesc Nusa!Eu sunt constienta ca am un avantaj fata de voi cele cu soti/babuini conlocuitori si/sau copii.Stiu cum e,de cand stateam cu nepotul meu...Aici nu pot sa va spun ca eu as fi altfel in situatia voastra! blushing.gif
michelle
w00t.gif Jos palaria, Lili! pupic.gif Esti un exemplu de vointa si rabdare.
Te admir sincer! give_rose.gif
May
De cand ai pus pozele, ma uit la ele zilnic w00t.gif
bubbles
CITAT(May @ 29-09-2008, 02:37 PM) *

De cand ai pus pozele, ma uit la ele zilnic w00t.gif

Si tu blum.gif Pe mine ma bate gandul sa mi le pun pe desktop grin.gif ca sa imi revina vointa de fiecare data cand e nevoie smile.gif
tigereyes
CITAT(Ella79 @ 28-09-2008, 06:53 PM) *

Liliana, ai slabit extraordinar de frumos. Respectele mele! clap.gif clap.gif clap.gif

vreau sa scriu ...si nu am cuvinte,liliiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! ma uit la poze si ma abitionez.la atac!!!!!!!
lilianab
Buna seara fetili!! give_rose.gif si pupic.gif
Cemai...nu ma mai pun pe multumit,a sa nu ma incant si eu de mine si sa pic in extaz in fata mea...la n--ba!(vorba Solcanului) poate ma indragostesc de mine! lol.gif lol.gif ...Ca sa nu pic in pacatul luatului-nasului-la purtare si al automultumirii,al suficientei,in seara asta am mai facut un pas important!In seara asta a fost "de maine" ala cand trebuia sa ma reapuc de sport...Doamne si Maiculita Domnului ce intepenita eram si ce imi dadeam duhul pe la abdomenul 50!!!Dar nu m-am lasat!Insa fie-va mila: maine daca nu scriu nimic,inseamna ca trebuie sa trimiteti pompierimea sa ma ridice din pat...macar sa ma dea de-a rostogolul la baie,ca sa nu fac in pat,daca la munca nu vor vrea sa ma duca! naughty.gif ...Gata...am zis ,am zis!Trebuia sa mai vin cu ceva nou ca sa imi sochez organismul .Astept rezultatele.
Apropo: Tigereyes este prietena mea de care va vorbeam.Si ea are nevoie de sfaturile voastre,de incurajarile si sustinerea voastra...Haideti fetili!Stiu ca putem sa o ajutam/motivam si pe ea! give_rose.gif
Acush ma mut la "retetele mamarutei" ca mai am o traznaie pe tragaci.ai pup iu garls end slip uel ol ov iu blum.gif grin.gif
dany
Lilicule .....m-ai amutit si pe mine !!! Iti dai seama ??? Pe mine ....aia cu gura mare mereu .... Deci , no comment , fato ca n-am cuvinte ! hug.gif

CITAT(tigereyes @ 29-09-2008, 07:48 PM) *

vreau sa scriu ...si nu am cuvinte,liliiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!! ma uit la poze si ma abitionez.la atac!!!!!!!

Bine ai venit , tiger , si multa bafta ! give_rose.gif
Aici vei primi ajutorul si sustinearea necesara , parol !

Nu stiu daca Lili ti-a spus dar aici e nevoie de botez .....Deci , la raport cu tine : varsta , inaltime , greutate , stare civila , copil , catel , purcel ????? Siiii , de ce " tigereyes " ? Ai privirea atat de periculoasa sau atat de hipnotizanta ca a tigrilor ?? naughty.gif
tigereyes
CITAT(dany @ 29-09-2008, 10:18 PM) *

Lilicule .....m-ai amutit si pe mine !!! Iti dai seama ??? Pe mine ....aia cu gura mare mereu .... Deci , no comment , fato ca n-am cuvinte ! hug.gif

Nu stiu daca Lili ti-a spus dar aici e nevoie de botez .....Deci , la raport cu tine : varsta , inaltime , greutate , stare civila , copil , catel , purcel ????? Siiii , de ce " tigereyes " ? Ai privirea atat de periculoasa sau atat de hipnotizanta ca a tigrilor ?? naughty.gif

sa traiti bine,adik slabe si frumoase.
permiteti sa relatez:35de anisori,165 inaltime,103 greutate blushing.gif blushing.gif ,maritata cu baiat, fara catel ,fara purcel.ce mai era?a ...da...ochii mei de tigru,da asa se spune ca as avea niste oki speciali si nickul mi se trage de la un indragostit ,muzician.a compus o melodie si a pus titlul tiger eyes.fiul meu a vazut numele melodiei si a ascultat ...a spus...iti fac adresa de mess cu acest nick,se potriveste manusa

CITAT(tigereyes @ 29-09-2008, 10:46 PM) *

CITAT(dany @ 29-09-2008, 10:18 PM) *

permiteti sa relatez:35de anisori,165 inaltime,103 greutate blushing.gif blushing.gif ,maritata cu baiat, fara catel ,fara purcel.ce mai era?a ...da...ochii mei de tigru,da asa se spune ca as avea niste oki speciali si nickul mi se trage de la un indragostit ,muzician.a compus o melodie si a pus titlul tiger eyes.fiul meu a vazut numele melodiei si a ascultat ...a spus...iti fac adresa de mess cu acest nick,se potriveste manusa

am uitat...m-am luat cu vorba...gataaaaaaaaaaaaaaaa!!! sunt la dieta.pozele de la lili m-au mobilizat,am pus pe descktop...deci ...se poate ,da?avem dovada vie ...
dany
CITAT(tigereyes @ 29-09-2008, 10:46 PM) *

Nici nu ma gandeam ca esti maritata cu o fata tease.gif . Cu toate caaaa , daca stau bine si ma gandesc ....e bine ca ai precizat )).gif
Ahaaa, ai un fiu ! Sa-ti traiasca ! Cam cati anishori are ca s-a bagat sa-ti faca nick-ul ? naughty.gif

Cum te-ai gandit sa slabesti ? Tot cu WW ca si Lili ? Vei scrie si meniuri ? Le scrii aici sau iti vei face jurnal propriu si personal ?

hai ca te-am innebunit cu intrebarile ......Da` sper ca te-a avertizat Lili in ce gasca te bagi aici , nu ? )).gif

Cand ti-am citit nick-name-ul m-am gandit la melodia ASTA ...
ganesha
CITAT(dany @ 29-09-2008, 10:53 PM) *

Si eu lol.gif

Plecaciuni adinci pentru stapina jurnalului, bun-venit pentru ochi-de-tigru! give_rose.gif
lilianab
CITAT(ganesha @ 30-09-2008, 02:57 AM) *

CITAT(dany @ 29-09-2008, 10:53 PM) *

Si eu lol.gif

Plecaciuni adinci pentru stapina jurnalului, bun-venit pentru ochi-de-tigru! give_rose.gif

Neatza la feti! cheer.gif cheer.gif .Nu trimiteti pompierimea ca m-am dat jos si singura...Si am observat ca miscarea taie gandul la mancare.Te linisteste imediat,cand vezi cat de greu ies caloriile prin pori si ce usor se indeasa pe gura. sorry.gif .Scartai pe ici pe colo,dar sunt ok,mergem inainte!

Ganesha si fetelor carora nu le-am multumit:mai am oleaca si ma transform in Cuba Gooding jr cand a castigat premiul Oscar!Da' va pup fetili mele! give_rose.gif
Mariana
hug.gif Felicitari Lilicule , contrastul dintre imagini este orbitor, felicitari pt ambitie si la mai multe kg jos.
pupic.gif
bibi
CITAT(lilianab @ 29-09-2008, 10:58 PM) *

Buna seara fetili!! give_rose.gif si pupic.gif
Cemai...nu ma mai pun pe multumit,a sa nu ma incant si eu de mine si sa pic in extaz in fata mea...la n--ba!(vorba Solcanului) poate ma indragostesc de mine! lol.gif lol.gif ...Ca sa nu pic in pacatul luatului-nasului-la purtare si al automultumirii,al suficientei,in seara asta am mai facut un pas important!In seara asta a fost "de maine" ala cand trebuia sa ma reapuc de sport...Doamne si Maiculita Domnului ce intepenita eram si ce imi dadeam duhul pe la abdomenul 50!!!Dar nu m-am lasat!Insa fie-va mila: maine daca nu scriu nimic,inseamna ca trebuie sa trimiteti pompierimea sa ma ridice din pat...macar sa ma dea de-a rostogolul la baie,ca sa nu fac in pat,daca la munca nu vor vrea sa ma duca! naughty.gif ...Gata...am zis ,am zis!Trebuia sa mai vin cu ceva nou ca sa imi sochez organismul .Astept rezultatele.
Apropo: Tigereyes este prietena mea de care va vorbeam.Si ea are nevoie de sfaturile voastre,de incurajarile si sustinerea voastra...Haideti fetili!Stiu ca putem sa o ajutam/motivam si pe ea! give_rose.gif
Acush ma mut la "retetele mamarutei" ca mai am o traznaie pe tragaci.ai pup iu garls end slip uel ol ov iu blum.gif grin.gif

Fata, asa am anuntat si eu acu 2 zile cand am avut incercare de tae-bo.Am trecut rapid la bicicleta ca nu am putut sa ma tin (deocamdata) pe picioare..mai astept nitel.
Te felicit pt abdomene.

Bine ai venit "ochishori".

Ma duc sa ma uit in "bucatarie" sa vad ce ti-a mai trecut prin cap.

Auzi, am uitat sa-ti zic: imi placea mai mult cum erai cu parut ATUNCI...adica cu suvitele alea roscatzele pe blond..erai mai shik!

butterfly
mii de felicitaaaaaaaaaaaaaaari!

tigereyes
CITAT(butterfly @ 30-09-2008, 11:15 AM) *

mii de felicitaaaaaaaaaaaaaaari!

multumesc de primire.mama!!!!!!!!ce melodie!eu ma uit mereu pe pozele lu' lili si imi trece fomaceala ce o am.pot si eu(asa incerc sa ma ambitionez) cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.