CITAT(Dumbo @ 27-09-2008, 11:57 AM)

Aoleu
Lilicule intru aici sa vad retete sanatoase, ca deh, acuma cica trebuie sa pap si eu si sunt acasa deci trebuie sa imi fac singura de papa si ce vad??? Fursecuri? Pai eu nu am voie fursecuri, alte retete de slabit nu sunt?
Ma duc sa vad poate gasesc vre-un jurnal mai pudic. Daca nu ma duc la mine acasa, nah, ca acolo nu se vorbeste despre fursecuri.
Oricum felicitari pentru prefix si mai ales pentru carja.

Totusi acum nu exagera, si mai ales ai grija sa nu iti deformezi mersul.
Pup mamica nou-nouta si bebelina scumpa rau!!!Sa ii dai pup si sa ii spui ca e de la matusa-mamaruta!

unul tie si

unul ei!
Asaaaa!Apoi:sa stii ca din solidaritate cu tine si alte "
dietoase intru ale
fursecilor" nu am mai prestat nici eu(ei,la
[*****]!!!,mint de ingheata apele!

(adica nu cu fursecaitul,ci cu solidaritatea.nu-i asta motivul)
Ashea!!Si sa va spun o poveste:A dost odata o...conopida,pe care o avea maichi-mea in casa si mi-a pus-o plocon,intrucat nu avea nici un plan exact cu ea si a gasit imediat explicatia ca eu tin dieta si imi e mai folositoare.Si cum m-am trezit eu cu ea pe cap,care nici eu nu am gatit conopida in viaa vietilor mele si am mancat-o numai murata in gogosari,am inceput sa tricotez o reteta.M-am gandit cu ce ar merge si cum.Am zis ca data intr-o fiertura de apa cu sare,apoi azvarlita prin cuptor cu ceva cascaval,oua,smantana,n-ar fi rau...dar nici destul,asa ca am mai adaugat si niste verdeata...si niste castraveti murati ,sa nu ma dea in greata...Dar parca imi trebuia diversitate de culori,ca sa placa si ochiului meu,asa ca am mai adaugat si 2 pulpe superioare,adica 150g carne,fara pielita.Toate astea planuri se teseau in minte.Zis si facut.
Am fiert conopi(.)da

buchetele-buchetele in apa cu sare.Cat s-a scurs apoi in sita,am ras cascavalul(120g),am taiat cuburi carnita(150g),am taiat castravetii(dupa gust)..Am amestecat conopida cu castravetii.Separat am batut 3 oua(conopida a fost mare si trebuia sa fie cuprinsa toata),adaugat smantana 12% grasime(120g).Nu mi s-a parut
zeama destula,asa ca am mai adaugat(150ml) lapte degresat 0,1%.Am pus 4 linguri gris si un praf de copt.Am adaugat verdeata,carnita si cascavalul.A iesit un terci.M-am intors la conopida cu castraveti si singurul modus operandi era sa imi suflec maneca,sa ma spal pe labuta si sa o iau la mestecalit .Am adaugat terciul apoi si am continuat amestecatul cu mana(abia s-a mai marunti conopida).Am pus ceva condimente(sare,piper).Am pus in tava ,pe hartie si am aruncat in cuptor.A iesit ceva de nebunia lumiii!!!...Adica eu nu stiu,ca nu am mai mancat,dar il am pe nepotul-termita in custodie in seara asta.L-am alimentat curespunzator,i-am dat si desert,dar a mai gasit spatiu in matz ca sa mai bage doua portii destul de zdravenele,nemaiincetand:"Mama dar ce buna e!!!"...Acum e pe tron...sper sa nu explodeze in noaptea asta!...bine bine,ma duc cu reteta si poze la bucatarie!!!
A fost povestea de seara!"Noapte buna copii!!!"