Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
bibi
CITAT(tigereyes @ 30-09-2008, 12:39 PM) *

CITAT(butterfly @ 30-09-2008, 11:15 AM) *

mii de felicitaaaaaaaaaaaaaaari!

multumesc de primire.mama!!!!!!!!ce melodie!eu ma uit mereu pe pozele lu' lili si imi trece fomaceala ce o am.pot si eu(asa incerc sa ma ambitionez) cheer.gif

Deci, asa cum e frumos TREBUIE sa incerci.Aici nu stam la discutii. Daca Lilica noastra a putut poate oricine.
lilianab
CITAT(bibi @ 30-09-2008, 12:10 PM) *

Auzi, am uitat sa-ti zic: imi placea mai mult cum erai cu parut ATUNCI...adica cu suvitele alea roscatzele pe blond..erai mai shik!

Si mie imi placea,dar aveam si ceva mai mult par atunci.Acum a venit toamna(dar a inceput din primavara) si pica ..frunza(respectiv parul).Dar imi tot cade si tot cade,de ma ia frica...Asa ca mi-e teama sa il mai agresez mai mult decat cu o "vopseala".Am sa incerc ceva remedii naturiste...vad eu:mamaliga,marmelada,bors cu rame,ce o fi!Ca la cat de anormala la cap sunt(si la propriu si la figurat) nici leacurile nu ar putea fi normale! blink.gif
Adrushka
Buna, Lili floare.gif !
Am citit prima parte din jurnalul tau si m-am oprit in momentul in care martsipanul ala a disparut. Mishelul! Daca ai nevoie de criminal platit, anunta-ma.
Galateanca zici? Si io blum.gif ! Da` la kilograme te iau subsuoara si aleg cu tine sorry.gif .
nusarich
Mamaruto, ia ghici tu ce am eu acum la cuptor? Budinca de conopida!!!!

O sa-ti povestesc maine de gust, abia astept sa se coaca...
bibi
CITAT(lilianab @ 30-09-2008, 04:58 PM) *

Auzi, am uitat sa-ti zic: imi placea mai mult cum erai cu parut ATUNCI...adica cu suvitele alea roscatzele pe blond..erai mai shik!

Si mie imi placea,dar aveam si ceva mai mult par atunci.Acum a venit toamna(dar a inceput din primavara) si pica ..frunza(respectiv parul).Dar imi tot cade si tot cade,de ma ia frica...Asa ca mi-e teama sa il mai agresez mai mult decat cu o "vopseala".Am sa incerc ceva remedii naturiste...vad eu:mamaliga,marmelada,bors cu rame,ce o fi!Ca la cat de anormala la cap sunt(si la propriu si la figurat) nici leacurile nu ar putea fi normale! blink.gif

Bai si mie imi cade, da'vad ca creste la loc..ti-as recomanda ceva dar nici eu nu stiu ce!!

Pup you .
tigereyes
CITAT(bibi @ 30-09-2008, 09:48 PM) *

CITAT(lilianab @ 30-09-2008, 04:58 PM) *

Bai si mie imi cade, da'vad ca creste la loc..ti-as recomanda ceva dar nici eu nu stiu ce!!

Pup you .

ce dulci sunteti toate!multumesc tare mult ca m-ati primit in preajma voastra,acum sa va imprtasesc o reteta minune pt caderea parului testata chiar de mine.a dat rezltate.eu cred ca numai in cazul unuor tulburari endocrinolgice sau a unor afectiuni nestiute poate sa nu fie cu rezultat bun.in cazul meu a mers...ufff ce ma lungesc cu vorbarie ,da io cred ca trebuia precizat.asa ....ingrediente:50 gr-100gr coniac(depinde si de desimea si lungimea parului)de cea mai buna calitate(metaxa..hihihi..lili stie de ce iubesc io metaxa)+vreo 10 picaturi ulei de ricin ,poate sa fie si 20 nu strica+un galbenus de ou(crud..hihihi).se amesteca toate ingredientele si se aplica pe radacina parului,apoi puteti masa usor pt a se impregna bine,acoperiti parul cu un prosop si stati jumatate de ora.apoi spalati,clatiti si ...rezultate apar dupa prima cura dar e bine sa faceti asa o masca macar o data pe luna.
lilianab
CITAT(Adrushka @ 30-09-2008, 05:31 PM) *

Buna, Lili floare.gif !
Am citit prima parte din jurnalul tau si m-am oprit in momentul in care martsipanul ala a disparut. Mishelul! Daca ai nevoie de criminal platit, anunta-ma.
Galateanca zici? Si io blum.gif ! Da` la kilograme te iau subsuoara si aleg cu tine sorry.gif .

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif De mamarut zici?!Buey ci ma chioram sa vad care martipan si cand a disparut!!!credeam ca florile de pe tortul de ziua mea lol.gif ....Lasa-l maica si pe el sa traiasca ,sa se poata zgaia pe ochi de prostiile lui,de nenorocirea de a fi pierdut asa frumuseata de fata ca mine,ca sa nu mai spun de inteligenta,sarmanta,superba si in curs de reconstructie....nu mai zic de modesta,ca se subintelege din text doh.gif naughty.gif lol.gif
Galateanca maica,galateanca get-beget,azvarlita de barza din cioc,fix pe hornul maternitatii de pe Chicos.
Daca vrei tu sa ma iei la subrat si goneata...faci cum crezi,dar te avertizez ca sufar de vertij!Sa nu bagi viteza mare! )).gif )).gif .Te pup si ma bucur ca ai trecut pe la mine prin jurnal.Esti binevenit oricand!
lilianab
CITAT(tigereyes @ 30-09-2008, 11:05 PM) *

....ingrediente:50 gr-100gr coniac(depinde si de desimea si lungimea parului)de cea mai buna calitate(metaxa..hihihi..lili stie de ce iubesc io metaxa)+vreo 10 picaturi ulei de ricin ,poate sa fie si 20 nu strica+un galbenus de ou(crud..hihihi).se amesteca toate ingredientele si se aplica pe radacina parului,apoi puteti masa usor pt a se impregna bine,acoperiti parul cu un prosop si stati jumatate de ora.apoi spalati,clatiti si ...rezultate apar dupa prima cura dar e bine sa faceti asa o masca macar o data pe luna.

Deeeeci!!!Eu am inteles ashea:la fiecare masca 50ml se pun in par,restul pana la 100ml aplicam tratament intern,actionam si dinspre afara spre radacina,dar si dinspre radacina spre afara ca se ridica la cap.Cu uleiul de ricin il "cinstesc" pe el,pe par,ca nu bea fata asa ceva...ca are puncte! naughty.gif ...Cat despre masaj:numai pe cap sau peste tot?! grin.gif ...pot sa cer ajutor de la "veveritoi" lol.gif ...Buey poate mi se face parul elice,cum preconiza May!!(pana la urmasi,ma fac eu veverita cu elice!)...Moama,pai daca se poate adapta tratamentul cum doresc eu,intr-o luna o sa-mi curga parul valuri-valuri pe spate...Ca deh:ce nu fac eu pentru sanatate?!Daca sanatatea o cere,stau calare pe veveritoi pana imi creste parul...Luam si concediu pt asta! lol.gif lol.gif
bibi
CITAT(tigereyes @ 30-09-2008, 11:05 PM) *

ce dulci sunteti toate!multumesc tare mult ca m-ati primit in preajma voastra,acum sa va imprtasesc o reteta minune pt caderea parului testata chiar de mine.a dat rezltate.eu cred ca numai in cazul unuor tulburari endocrinolgice sau a unor afectiuni nestiute poate sa nu fie cu rezultat bun.in cazul meu a mers...ufff ce ma lungesc cu vorbarie ,da io cred ca trebuia precizat.asa ....ingrediente:50 gr-100gr coniac(depinde si de desimea si lungimea parului)de cea mai buna calitate(metaxa..hihihi..lili stie de ce iubesc io metaxa)+vreo 10 picaturi ulei de ricin ,poate sa fie si 20 nu strica+un galbenus de ou(crud..hihihi).se amesteca toate ingredientele si se aplica pe radacina parului,apoi puteti masa usor pt a se impregna bine,acoperiti parul cu un prosop si stati jumatate de ora.apoi spalati,clatiti si ...rezultate apar dupa prima cura dar e bine sa faceti asa o masca macar o data pe luna.

Hac, nu mai bine il beau, vorba lu' Lilica?
Ca tare buna e Metaxa..
Cine binevoieste sa ma ajute cu tratamentul...hac!! lol.gif lol.gif ?

CITAT(lilianab @ 30-09-2008, 11:30 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif De mamarut zici?!Buey ci ma chioram sa vad care martipan si cand a disparut!!!credeam ca florile de pe tortul de ziua mea lol.gif ....Lasa-l maica si pe el sa traiasca ,sa se poata zgaia pe ochi de prostiile lui,de nenorocirea de a fi pierdut asa frumuseata de fata ca mine,ca sa nu mai spun de inteligenta,sarmanta,superba si in curs de reconstructie....nu mai zic de modesta,ca se subintelege din text doh.gif naughty.gif lol.gif
Galateanca maica,galateanca get-beget,azvarlita de barza din cioc,fix pe hornul maternitatii de pe Chicos.
Daca vrei tu sa ma iei la subrat si goneata...faci cum crezi,dar te avertizez ca sufar de vertij!Sa nu bagi viteza mare! )).gif )).gif .Te pup si ma bucur ca ai trecut pe la mine prin jurnal.Esti binevenit oricand!

Modesta, mai ales modesta. Dar esti modesta noastra. Mie imi placi si asa modesta. [*****], ce sa zic, nu stie ce e bun!!

pupic.gif
lilianab
Buna ziua la fete! hug.gif
Abia azi am facut febra aia musculara.Aia periculoasa!Dar important ca nu m-am lasat;ca aseara am stat ca o blonda veritabila in "Real" asteptand 40 de min un pui sa se perpeleasca la rotisor,cand in acelasi timp puteam achizitiona cate unul de la fiecare rotiserie din Galati...dar deh:neuronul solicitat...eu blonda,deeaaa blink.gif !Ajunsa acasa,pe la 21.30 ca o fata in care urla constiinta si dorinta(buey!voi stiti ce de gaz pe foc mi-au bagat laudele voastre?!acum vreau si mai multe rezultate,dar tot fara graba,cu tact,cu calm,dupa program! blum.gif ) oscilam:daca mananc intai,sigur ma lenevesc si acea zi "de maine" va ramane unica(adica abandon miscare).daca fac sportul,va trebui si baie si manac tarziu,si....Dar am ales sportul.Baia s-a transformat intr-o spalatura "ca balena la ligheanul cu apa" fiindca apa calda isi cam luase talpasita,ramanand ceva "de vara".Iar mancatul tarziu s-a rezumat la aripile blestematiei de pui dar cu o salata de varza superbuna(sau asa mi s-a parut mie,ca era gata facuta,din "Real")....apoi ca un erou al marii revolutii,am cazut la datorie,dar multumita,ca nu am abandonat ce am inceput. give_rose.gif
Ramo
F bine, bravo pt ambitie...asta chiar asa se numeste.
Spor pe mai departe la sport cheer.gif
amalia0701
pupic.gif
Io era sa ramanc cheala la un moment dat, pe vremea cand alaptam.
Si acum am o rariste in varful capului.
Am incetat vopsitul lunar, lasat parul sa creasca, tuns chimicalele.
De arunci de 2-3 ori pe an ma vopesesc cu henna.
Adica amestec henna cu un galbenus de ou, ulei de masline si apa calda pana devine un noroi usor de aplicat.
Stau 3 ore cu noroiul in cap, clatesc doar cu apa.
Acu imi curge parul loacane, locane )).gif pe umeri lol.gif lol.gif
Iar henna se gaseste in vreo 4 variante: negru, rosu, saten si castaniu.
Io pentru ca mi-s bruneta si am doar vreo 6-7 fire albe ma dau cu rosu, parul prinde doar reflexe, arata foarte natural iar ghioceii devin maci.
De cand am vizitat Elada, mi-am adus sapun din ulei de masline, arata ca cel de casa de care facea buni si am renuntzat la sampon.
Din cauza de par ondulat mai folosesc balsamul, altfel nu ma pot pieptana.
tigereyes
CITAT(amalia0701 @ 01-10-2008, 10:43 AM) *

pupic.gif
Io era sa ramanc cheala la un moment dat, pe vremea cand alaptam.
Si acum am o rariste in varful capului.
Am incetat vopsitul lunar, lasat parul sa creasca, tuns chimicalele.
De arunci de 2-3 ori pe an ma vopesesc cu henna.
Adica amestec henna cu un galbenus de ou, ulei de masline si apa calda pana devine un noroi usor de aplicat.
Stau 3 ore cu noroiul in cap, clatesc doar cu apa.
Acu imi curge parul loacane, locane )).gif pe umeri lol.gif lol.gif
Io pentru ca mi-s bruneta si am doar vreo 6-7 fire albe ma dau cu rosu, parul prinde doar reflexe, arata foarte natural iar ghioceii devin maci.
De cand am vizitat Elada, mi-am adus sapun din ulei de masline, arata ca cel de casa de care facea buni si am renuntzat la sampon.
Din cauza de par ondulat mai folosesc balsamul, altfel nu ma pot pieptana.

ufff...iar am papat ghinisor acu de pranz ,nu era inca ora 1 da nu mancasem mic dejun asa cam facut o papica bunaaaaaaaaa!!!!!!!!(intentia a fost sa gatesc dopar pt sot si copil)a iesit bunnnnn de mi-am bagat si io boticu si cum am botioc mare ...am apat pana m-AM saturat sorry.gif blushing.gif da io spun ca diseara ...gata,,,,nu mai pap dar nu promit.
Adrushka
CITAT(lilianab @ 30-09-2008, 11:30 PM) *

CITAT(Adrushka @ 30-09-2008, 05:31 PM) *

Buna, Lili floare.gif !

Merci pentru primire, Lili, da` sa stii ca-s tipa, nu barbatel blum.gif ; dezamagita? )).gif
bubbles
Seara buna lilic frumos pupic.gif
lilianab
CITAT(Adrushka @ 01-10-2008, 06:14 PM) *

Merci pentru primire, Lili, da` sa stii ca-s tipa, nu barbatel blum.gif ; dezamagita? )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif Deeeeci,fii atenta:eu am raspuns aseara fain-frumos ca unei colege de suferinta,si am incheiat cu "Esti binevenitA oricand."
Am mai umblat eu harhageaua prin net si revin la jurnal,razand chiar eu de traznaile mele,cand deodata,recitind,sub profilul tau vad "masculin"...HAIT!!! w00t.gif ...Imediat am procedat la corectura,ca sa nu fiu banuita ca am si inceput "tratametul pentru par" naughty.gif ...Poooii acuma cum ramane:eram beuta?ori nu eram beuta?Cat despre mine,poti fi orice:om,oama,bi...numai suflet bun sa fii! floare.gif cheer.gif .Si tot binevenita esti oricand! grin.gif

CITAT(bubbles @ 01-10-2008, 06:55 PM) *

Seara buna lilic frumos pupic.gif

Seara buna Bubble ratcitor!Pup fata frumoasa si raportez cui vrea sa ma asculte,ca:
1.Afland ca alcoolul dauneaza grav sanatatii,tineretii,frumusetii si potentei...mi-am luat kitul "Revalid" contra caderii parului...Ca sa stiu una si buna!Ca doar nu m-oi apuca de galgait sampon cu balsam ca sa sughit cu bulbuci.
2.Mai bine mi-am luat aspirin si tot nu m-am lasat de gimnasticuta,desi ma doare pe la costite,pe la bucute,de nu ma vad.M-a laudat si la Teo mititica.Care uimita m-a intrebat ce m-a determinat sa ma reapuc:ambitzul sa ma fac "Miss...dilia Onedenului" si sa dau bine pe sticla! grin.gif
Dar ea mititica se simte rau! sorry.gif .A cazut pe scari si s-a lovit la spate.Asa ca acum ,deocamdata nici nu poate merge.O stiu ca avea probleme de sanatate,in urma gimnasticii de performanta pe care a facut-o...Teo daca citesti,sa stii ca te pup si iti doresc 2000000000000000000 de tone de sanatate numai pentru tine,ca esti si buna si desteapta si frumoasa...si nu putem desperechea pachetul:musai trebuie si sanatate la toate astea,ca e mai buna decat toate! give_rose.gif
bibi
CITAT(amalia0701 @ 01-10-2008, 11:43 AM) *

Poi ai noroc.Eu daca nu ma vopsesc arat ca tanti Aglaia, jumate alba...deh...stresul!! blum.gif
Adrushka
Buna dimineata si o zi buna, Lili smile.gif !
Nessie
Lilica, faza cu masculin e vina mea. blushing.gif Mai modific semanturile membrilor cand vad ca nu au nimerit tickerul si cand intru in profil se salveaza automat sexul masculin. blushing.gif
bubbles
Neata buna lilic pupic.gif .Care Teo? )).gif Sa nu spui ca .. cea de la Prima grin.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 02-10-2008, 10:40 AM) *

Neata buna lilic pupic.gif .Care Teo? )).gif Sa nu spui ca .. cea de la Prima grin.gif

Neatza buna fetitele!!!Pup pe toata lumea si totul e bine cand se termina cu bine Nessie! floare.gif
Bubule nu acea Teo! w00t.gif ...Teo este fata care imi facea recuperarea;kinetoterapeuta.Am vorbit de ea la vremea respectiva,cand am aflat ca 5 serii X 20 abdomene =100 buc si a devenit mult-mult mai greu decat cand faceam pur si simplu 20 x 5 lol.gif
bubbles
CITAT(lilianab @ 02-10-2008, 11:00 AM) *

Neatza buna fetitele!!!Pup pe toata lumea si totul e bine cand se termina cu bine Nessie! floare.gif
Bubule nu acea Teo! w00t.gif ...Teo este fata care imi facea recuperarea;kinetoterapeuta.Am vorbit de ea la vremea respectiva,cand am aflat ca 5 serii X 20 abdomene =100 buc si a devenit mult-mult mai greu decat cand faceam pur si simplu 20 x 5 lol.gif

Am crezut ca e Teo Rose )).gif vezi ca am sa iti fur si eu meniuri si retete ca ma reapuc de numar puncte dry.gif .Sa inteleg ca tu faceai la inceput 5 abd X20 de serii? wacko.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 02-10-2008, 11:01 AM) *

Am crezut ca e Teo Rose )).gif vezi ca am sa iti fur si eu meniuri si retete ca ma reapuc de numar puncte dry.gif .Sa inteleg ca tu faceai la inceput 5 abd X20 de serii? wacko.gif

Invers:5 serii de 20 de abdomene.Dar diverse:20 normale(cu mainile la ceafa),20 de ridicari spre lateral(cu genunchii indoiti ,directia mainilor spre glezne),20 buc cu genunchii indoiti si mainile spre genunchi,20 buc cu mainile sub fese si aduci genunchii la piept(fara ridicarea umerilor de pe podea),20 buc(cele mai afurisite:ridicarea simultana a trunchiului si a picioarelor)...cand ma (voi) simt(i) in stare,crestem numarul seriilor. salut.gif
tigereyes
CITAT(lilianab @ 02-10-2008, 11:25 AM) *

CITAT(bubbles @ 02-10-2008, 11:01 AM) *

Invers:5 serii de 20 de abdomene.Dar diverse:20 normale(cu mainile la ceafa),20 de ridicari spre lateral(cu genunchii indoiti ,directia mainilor spre glezne),20 buc cu genunchii indoiti si mainile spre genunchi,20 buc cu mainile sub fese si aduci genunchii la piept(fara ridicarea umerilor de pe podea),20 buc(cele mai afurisite:ridicarea simultana a trunchiului si a picioarelor)...cand ma (voi) simt(i) in stare,crestem numarul seriilor. salut.gif

bunaaaaaaaaaaa!!!!!gata...dieta ...cum am mai spus.a\zi am mancat ghini pt vreun an (mai aveam o pofta pi cari azi mi-am indeplinit-o)mai privesc o data ghini poza de pe desck(lili inainte ,lili dupa)si imi suflec manicile.start dieta hipocalorica azi de ziua unui pretin(agapi,lili stiee hihihi).
Adrushka
Buna seara in casuta ta pupic.gif !

Martsipanul no. 2 este cuminte sau tre tras de urechiuse? )).gif
Mariana
pupic.gif hug.gif give_rose.gif hug.gif pupic.gif
lilianab
CITAT(Adrushka @ 02-10-2008, 09:59 PM) *

Buna seara in casuta ta pupic.gif !

Martsipanul no. 2 este cuminte sau tre tras de urechiuse? )).gif

Buna seara si o imbratisare! hug.gif
Azi a fost o zi ashea mai incarcata,de nu prea am avut timp de calculator...M-am vopsit singura pt prima data(pentru prima data cand imi si reuseste naughty.gif ,ca am mai avut o "prima data" de pomina,cand am iesit alba=balana).Deci vopsit si de restul calcat rufe cu care ma tot amenintam de demult dar cum maine e zi festiva in firma noastra,si noi trebuie sa fim mai festive,asa ca am calcat pe langa costum si celelalte.Maine la noi incepe "Targul de toamna"(Piata Centrala) tine 3 zile si e patronat de societatea noastra.
Adrushka "martsipanul no2" este de fapt ..."veveritoi" lol.gif .Iar despre cumintenie:deocamdata sa zicem ca e.Adica se face ca e si eu ma fac ca il cred grin.gif ...Atat i-ar trebui,sa nu fie....Stiu pe mana cui sa-l dau w00t.gif Dar pentru orice eventualitate,m-am invatat minte si mai am macar unul in stand-by,de rezerva!;).Oricum cand femeia lor mai e dorita si de altii,devin asa de grijulii si atenti de zici ca nu e adevarat...Eu mamaruta(=proasta) nu mai am de gand sa fiu ,ca mi-a ajuns odata..Acum sunt veverita motorizata!(=smechera) naughty.gif
A transmiz de la fata locului(casa personala) mamaruto-veverita,impuscata in aripa de oboseala.Dau legatura cu studioul,ca altfel nu mai ajung in pat inca treaza,adorm de pe drum.
dany
Salutam veveritza-motorizata !!!!! Si uram veveritoiului sa nu faca pe nebunu` ca nu tzine .....

hug.gif
May
Zi-i ca daca face vreo schema, ii rup elicea! lol.gif
Adrushka
lol.gif lol.gif Dupa cum vezi, veveritsoiu` nu mai are nici o sansa, doar daca se prefera mort, ceea ce nu cred hug.gif
bubbles
pupic.gif Liclicul .E week-end acusica pupic.gif
lilianab
pupic.gif Buna fetili !!!
A venit week end-ul,maaamaaa ce somn imi e!!!
Am fost invitati la restaurant impreuna cu o parte din staful societatii noastre si a orasului.Cumiiinte fetita!!!Am dresat si colegii de birou:"asta cate puncte are?"Am papat la ordef o crema de branza,rosia,castravete si un ficatel de pasare rulat in bacon,cca 100g peste in saramura si cca 100g pastrama resatul salata de varza,castraveti murati .Fara mamaligi,fara dulciuri,fara nic...Si apica....Si 3 dansuri:2 blues-uri cu colegul de birou si o hora usurica...ca atata am putut.M-am simtit excelent,am plecat neghiftuita,dar multumita de mine...pana de maine nu imi mai trebuie mancare,doar vreun iaurt mai incolo.Am facut economie si azi ,inainte de restaurant am mancat doar un strugure si dimineata un iaurt gol...Zic eu ca am fost aproximativ cumintica....Hmmm sa trec pe langa toate standurile organizate,de dulciuri si sa nu fiu tentata naughty.gif asta da realizare!!...Sa stea platoul de prajituri de-a dreapta si de-a stanga si eu sa nu ma uit la el? w00t.gif ...Doamne ajuta-ma sa ma tina cumintenia!!! yahoo.gif yahoo.gif
Veveritoiul ar fi bine sa se gandeasca de 2 ori inainte de a calca stramb!!! naughty.gif
bubbles
Liliiiiiiiiiiiiiiiiiiii ce de cumintenie pe aici .. Am venit sa dau cu agheasma sa nu te dioache careva pope.gif
lilianab
PeSei: stiu ca ordef se scrie hordeuvre dar sunt prea rupta in gura de oboseala...merg sa ma culc ca mor.Am avut activitate nu gluma:3 dansuri dupa aproape un an de tzapanosheala..... e munca nenica,nu gluma!! blum.gif
Adrushka
Ma bucur pentru tine, galateanco floare.gif !
Mariana
pupic.gif hug.gif
bibi
Si eu am tras un pui de somn azi..

Bravo de abtineri, e greu rau cu ele..
Adrushka
Galateanca noastra nu e? pupic.gif
bibi
Nu e...nu shtiu unde umbla!!
lilianab
Buna noaptea fetili...sau buna dimineata?! blink.gif ...Iaca acum nu am somn,na beleaua.Nu va mai spun de veveritoi !Cred ca a simtit ca il paste primejdia ca a inceput sa ma mai surprinda cu cate un mesaj de genul "ti-am spus azi cat te iubesc?!" naughty.gif ...Asta clar nu vrea sa ramana fara elice! lol.gif
Ia sa va delectez cu vreo 2 poze de la evenientul de ieri(partea u restaurantul) partea cu deschiderea targului am sa incerc sa fac rost luni la munca.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Adrushka
O bila alba pentru veveritsoi hug.gif
bibi
Veveritzoiu e ala de langa tine?

Oricum esti cea mai "bine"de acolo!!!

Doamna ce mai tura-vura... pupic.gif

PS. Sa nu uit, imi place cum iti sta cu paru dat pe spate..
May
Sa stii ca tu ai aratat mai bine decat doamnele ce apar in poza naughty.gif
Panda
pupic.gif mamaruta mea
Adrushka
Pup veveritsoaia slabitoare pupic.gif
dany
Fara cuvinte ............ give_rose.gif
Mariana
pupic.gif hug.gif give_rose.gif hug.gif pupic.gif
Adrushka
'Ello! floare.gif Nu-i acas' stapana?
lilianab
Acasa,acasa e stapana,decat ca nu am noutati.E drept ca duminica am avut si eu cheat day,ca doar nimeni nu e sfant!Dar gata,mi-am revenit.De cand cu frigul ma trage mai curand patul decat miscarea blushing.gif

Fetilii!!!am uitat sa va pup pi toatilea,dar va pup acusic! pupic.gif si o intrebare,dac va pricepeti.Mi-a poftit...ochiul (curiozitatea deh!) la "nuggets din clesti de crab"...cine poate sa imi traduca si lui je pe romaneste ce am de gand sa bag in trompeta si cum se traduce si in puncte ww?ca de cumparat le-am cumparat,dar daca sunt "de lux" la puncte,le donez maica-mii cat ai zice ...peste! tease.gif

CITAT(bibi @ 05-10-2008, 08:42 PM) *

Veveritzoiu e ala de langa tine?

Oricum esti cea mai "bine"de acolo!!!

Doamna ce mai tura-vura... pupic.gif

PS. Sa nu uit, imi place cum iti sta cu paru dat pe spate..

Bibi neah!!!Nu e veveritoiul!E doar colegul meu de birou si ne intelegem foarte bine.Saracul e ca un paratraznet:pe el descarc toate replicile mele de duh....A ajuns la concluzia ca :"never!!!jamais!!!hamas!!! in vecii vecilor eu sanatoasa la nervii mintilor capului nu ma mai fac!Dar e baiat de CAP!(adica de nota 10)
Veveritoiul a prins de frica voastra:zilnic se poarta exemplar:vorbe frumoase si alte "alea-alea"( ca sa nu mai zic fursecuri si sa va ploua in gura din orice punct de vedere ati privi"dulce sau "de dulce" naughty.gif ).
Si sar'na daca zici tu ca sunt cea mai "bine" si ,si mie imi place cu parul pe spate,dar sincer,mai mult de nevoie,ca nu prea il pot aseza.
Mi-am luat(am mai zis?nu-i nimic,am voie sa ma sclerozez!) Revalidul sampon+ balsam.Cineva spunea ca totusi pastilutele te-ar cam incita la bagat in trompeta...Dar eu pastile datatoare de foame nu bag in trompeta mea!!! w00t.gif
Hai ca v-am facut capul mare si azi si am revenit in topul listei(pt scurt timp) ca sa nu ma mai acuze Bibi ca retrogradez in divizia a2-a fiindca fac blaturi! tease.gif
dany
CITAT(lilianab @ 07-10-2008, 09:55 PM) *

"nuggets din clesti de crab"...

fato , cam neclara explicatiunea ta ....De unde i-ai luat ? gata congelati ? de la ce firma ? Vroiam sa ma uit in cartea mea de WW si pentru restaurante dar nu cred ca MC are asa ceva ......Adica eu nu am auzit ....
da mai multe detalii....

Salutam salut.gif revenirea ta ! hug.gif

Mda , nu am in carte asa ceva ...... doh.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.