CITAT(Adrushka @ 01-10-2008, 06:14 PM)

Merci pentru primire, Lili, da` sa stii ca-s tipa, nu barbatel

; dezamagita?
).gif)

Deeeeci,fii atenta:eu am raspuns aseara fain-frumos ca unei colege de suferinta,si am incheiat cu "Esti binevenit
A oricand."
Am mai umblat eu harhageaua prin net si revin la jurnal,razand chiar eu de traznaile mele,cand deodata,recitind,sub profilul tau vad "masculin"...HAIT!!!

...Imediat am procedat la corectura,ca sa nu fiu banuita ca am si inceput "tratametul pentru par"

...Poooii acuma cum ramane:eram beuta?ori nu eram beuta?Cat despre mine,poti fi orice:om,oama,bi...numai suflet bun sa fii!

.Si tot binevenita esti oricand!
CITAT(bubbles @ 01-10-2008, 06:55 PM)

Seara buna lilic frumos

Seara buna Bubble ratcitor!Pup fata frumoasa si raportez cui vrea sa ma asculte,ca:
1.Afland ca alcoolul dauneaza grav sanatatii,tineretii,frumusetii si potentei...mi-am luat kitul "Revalid" contra caderii parului...Ca sa stiu una si buna!Ca doar nu m-oi apuca de galgait sampon cu balsam ca sa sughit cu bulbuci.
2.Mai bine mi-am luat aspirin si tot nu m-am lasat de gimnasticuta,desi ma doare pe la costite,pe la bucute,de nu ma vad.M-a laudat si la Teo mititica.Care uimita m-a intrebat ce m-a determinat sa ma reapuc:ambitzul sa ma fac "Miss...dilia Onedenului" si sa dau bine pe sticla!
Dar ea mititica se simte rau!

.A cazut pe scari si s-a lovit la spate.Asa ca acum ,deocamdata nici nu poate merge.O stiu ca avea probleme de sanatate,in urma gimnasticii de performanta pe care a facut-o...Teo daca citesti,sa stii ca te pup si iti doresc 2000000000000000000 de tone de sanatate numai pentru tine,ca esti si buna si desteapta si frumoasa...si nu putem desperechea pachetul:musai trebuie si sanatate la toate astea,ca e mai buna decat toate!