buey fetili seara buna si pup!!!
Azi a fost o zi tare,tare...buclucasa.Va explic eu imediu ce tampenii am mai prestat,dar:
1.Maine vin
maichi-mea si matusa-mea la cafea,ca le-am invitat ca sa ma laud cu achizitiile,asa ca se rezolva si cu pozele.
2.Veveritoiul nu avea nevoie de sfatul vostru,ca la cat de diliu e,a prestat dinainte poze:si cu si fara si amandoi,dar alea "fara" le-am sters din aparat,ca eu mi-s fata precauta,iar in ziua de azi nici in sot nu poti avea baza intotdeauna,daramite intr-un prieten-amant.Maine-poimaine candidez la presedentie si ma santajeaza cu ele si trebuie sa ma retrag din cursa electorala!
3.Cu colegul si ceilalti colegi,ne bem zilnic cafeaua,nu numai azi,dar azi a venit cam sucit,nush ce avea.Chiar i-am spus :"Fa!!!pari cam ciufut!Ce ai?"(cand suntem doar intre noi i birou ne tratam cu "Fai fata" amandoi)...Sper ca nu stai asa toata ziua ,ca mai bine du-te la inventare,decat sa imi strici karma!!"...Ehhh!!!Cred ca nu am fost destul de rapida,ca a apucat sa mi-o strice...si pe a lui in acelasi timp!!!

Mai tineti minte sacoul care si l-a luat ieri?Azi a venit imbracat cu el...nush ce ii vine si imi zice sa ii tai ata aia cu care erau cusute buzunarele.Bun:el tinea eu taiam...o cusatura clar era de la clapeta buzunarului,prin urmare urmatoarea era saila...am taiat...cam bine cusuta si rezistenta pt o simpla saia,dar eu fata perseverenta ,am descusut cu migala tot....incepeam sa am niste bufeuri...nu semana cu ce ar fi trebuit sa fie....se vedeau niste resturi de captuseala....."sa fie doar marcat buzunarul?imposibil la un sacou de toamna-iarna.Ma uit la el...bag mana in buzunar...cam adanc...imi crestea temperatura...ma uit la el,el se uita la mine...baga si el mana...o scoate cu dosul buzunarului...se uita la mine...Stiu ca nu am cum sa fug,ca nu ma tin zgaibaracele,asa ca politica de aparare:cea mai buna aparare e atacul."Fa numai din cauza ta!!!Ca tu ai tinut cu mainile si nu mi-ai dat posibilitatea sa vad bine ce tai..dar tu,daca e sacoul tau nu ai vazut ca acolo unde e buzunarul,nu era cusut pana in capat?am muncit si atata sa descos!!!Si nu te mai uita la mine...da ca ti-l cos,nu e cazul sa ma masezi cu pneurile!!!!"

...Mutise...nu isi revenea....a scos sacoul,am cerut ata la Buni.Buni era sub birou de ras.L-am luat la cusut bombanind..."Sa nu stie dom'le care e buzunar si care e cusatura !!"..."Hai fata e gata,ca mi-e frig!!".."Hai cum sa nu!!!Acum ma mai si grabesti ,ca sa ti-l cos ca pe un sac!!Lasa sa cos cum trebuie ,ca sa nu se cunoasca!"..."Acum am sa am amprenta ta pe sacoul meu,marca ta!"..."Da ,da,vezi poate iti place si ai sa vrei sa ma iei si acasa sa iti cos!"..."Las' ca si asa a inceput lumea sa mai sosoteasca!"..."ei da?!Adica mi-ai stricat reputatia?Aleleu,ce ma fac eu cu reputatia patata!!!Cred ca nu ai incotro si va trebui sa mi-o repari!!"

..La tot dialogul asta Buni dadea in apoplexie de ras.In fine l-am cusut,l-am facut ca nou...Mai trece ce trece:"Fata imi descosi si buzunarul de sus?" ..."Faaa!!!

,ma crezi nebuna?!La ce iti trebuie buzunarul de sus?Lasa-l asa!!!"..."Sa pun pixul.."..."Las ca pentru pix iti ajunge gaurica pe care ti-au lasat-o aia din fabrica...la ce sa o largesti.Lasa-l asa,ca eu nu mai am chef de cusut!!"...In fine!A plecat la inventar...mai bine...ca apoi cine stie ce mai faceam.Oricum,mi-am schimbat pozitia biroului.Luni mare surpriza o sa aiba ...cand o vedea ca i-am lasat amintire firul de la imprimanta si nu are cum printa,ca nu mai ajunge firul la unitate...Ne-am mai facut rost de o discutie distractiva de luni dimineata!