Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34
Deea
Acum am vazut pozele cu ultimele achizitii... ce talie frumoasa se contureaza naughty.gif ! sa le porti sanatoasa!
bubbles
S-a etrminat lilic cu 2-2 dry.gif
buretel
w00t.gif Superbe costumele, iti vin ca turnate give_rose.gif
Sa stii ca si eu mai rasfoiesc pe aici si ma mai uit in urma la poze pt comparatie, si te admir nespus mamarutzo, parca mereu stau cu sufletul la gura sa vad cum iti merge dieta, ca te vaz ambitioasa si vreau sa-ti indeplinesti scopul hug.gif
Of course, mereu astept si ora de hlizeala, cu povesti, coleg, sacou, alea alea lol.gif lol.gif

Asa ca draga mea, keep going!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Deea
Buna dimineata!

aseara am scris in acelasi timp...acum am vazut.
Mai vin mai vin sa vad ce mai faci, pe unde iti zboara kg etc... si sa ma parapadesc de ras blum.gif

Revin dupa pranz...plec sa zburd pe aleile parcului si prin nisip vreo 2 ore cu Alexia

hug.gif
Mariana
Tigle, chiar ca nu mai are tigle. Iubesc persoanele cu simtul umorului dezvoltat.
Esti o dulce si arati sooper in costumele alea.
pupic.gif hug.gif
Adrushka
Si ce a raspuns colegu` la sms? naughty.gif
lilianab
CITAT(Adrushka @ 12-10-2008, 04:10 PM) *

Nu i-am scris!Doar era o idee!Dar m-am abtinut pana maine...prefer sa ii vad si fata cand ii spun! lol.gif .aia ma inspira si la alte tampenii in continuare! blum.gif naughty.gif
Adrushka
CITAT(lilianab @ 12-10-2008, 06:50 PM) *

Nu i-am scris!Doar era o idee!Dar m-am abtinut pana maine...prefer sa ii vad si fata cand ii spun! lol.gif .aia ma inspira si la alte tampenii in continuare! blum.gif naughty.gif

Astept vesti blum.gif
Taman ce am vazut si eu Lolita dupa vreo 11 ani de la lansare si mi-a lasat un gust amar sad.gif ; mi-a stricat seara, sunt indispusa, trista, pesimista, obeza secolului... ce mai, cu toti dracii la usa mea sad.gif .
lilianab
CITAT(Mariana @ 12-10-2008, 11:06 AM) *

Tigle, chiar ca nu mai are tigle. Iubesc persoanele cu simtul umorului dezvoltat.
pupic.gif hug.gif

Mariana multumesc tare tare mult!Esti tare draguta!Pup si eu fata frumoasa si te mai astept la mine! hug.gif pupic.gif

CITAT(Adrushka @ 12-10-2008, 08:23 PM) *

Astept vesti blum.gif
Taman ce am vazut si eu Lolita dupa vreo 11 ani de la lansare si mi-a lasat un gust amar sad.gif ; mi-a stricat seara, sunt indispusa, trista, pesimista, obeza secolului... ce mai, cu toti dracii la usa mea sad.gif .

Nush care e shpilul cu Lolita...adicatelea eu nu l-am vaut deloc(cred!).Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!!
Deci dintre mine si-ntre tine cine-a mancat putza finei...aaaau pardon:cine e cea mai castigatoare la categoria "seara de rahat"?...in rest:are balta peste!!!..."arde satul?plec in altul?!": nu va grabiti cu lamentarile si consolarile ca nu e cazul.Ma doare fix la basca!De cand m-am facut mai siluetoasa mi se intampla precum in taberele de copii:evacuez o serie(de admiratori),vine alta!Nu sunt in gol de productie!,nu raman necomplimentata! blum.gif (cel putin!!! naughty.gif tease.gif )
May
Bine ca nu i-ai pus poza pe aici ca il cautam si ii rupeam elicea! nana.gif
lilianab
CITAT(May @ 13-10-2008, 12:10 AM) *

Bine ca nu i-ai pus poza pe aici ca il cautam si ii rupeam elicea! nana.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Instinctul meu de ..."fata mare" lol.gif lol.gif imi tot racnea in ureche sa bag de seama ca nu e de drum lung!Asa ca de asta nu m-am ambalat inca de la inceput.Am luat totul asa cum a venit...daca ma intelegi ce vreau sa spun(si daca nu: "m-am urcat de joi..." iti spune ceva?!! naughty.gif .
Sunt genul de om care prefera sa regrete lucrurile facute decat cele nefacute.Asa ca :vazut,placut,....(mai e ceva cu .."ut " in coada naughty.gif ),dar ghinion:nepotrivire la caracter! sorry.gif
May lasa-l integral,nu il articula la elice!Si stii de ce?Mie imi place sa fie in deplinatatea facultatilor mintale si fizice cand isi rod unghiile de ciuda ca nu am dat doi bani,ca trecerea lor prin viata mea a lasat urme la fel de adanci ca ...trecerea gastii prin apa. tease.gif ....Dupa ce termina cu unghiile,trec la zgariatul pe ochi si turnatul cenusii in cap,doar ca nu mai conteaza atunci.
Esecul cu mamarutul a desavarsit transformarea mea in rau:am devenit atat de rece,de calculata,ca ma sperii si eu de mine uneori...Daca mai simt ceva,e doar o usoara furie la inceputul rupturii si gata.Dar nu mai simt regret ,durere,tristete,aduceri aminte.Parca mi s-a extirpat glanda simtirii.
Am citit undeva,de curand ca "Iubirea e o simpla decizie.Ca si fericirea.Poti decide sa iubesti pe cineva sau nu,sa fii fericit sau nu.Restul e doar atasamentul fata de aceasta idee." give_rose.gif .Asa ca eu am decis sa fiu fericita si acum sunt in plin proces de atasament de aceasta idee! blum.gif
May
Bravo fata, ti-ai luat ce ti-a trebuit de la el, dar daca el nu tine pasul si nu se ridica la nivelul asteptarilor, next! clap.gif
Adrushka
CITAT(lilianab @ 13-10-2008, 12:06 AM) *

CITAT(Mariana @ 12-10-2008, 11:06 AM) *

pupic.gif hug.gif

Mariana multumesc tare tare mult!Esti tare draguta!Pup si eu fata frumoasa si te mai astept la mine! hug.gif pupic.gif

CITAT(Adrushka @ 12-10-2008, 08:23 PM) *

Astept vesti blum.gif

Nush care e shpilul cu Lolita...adicatelea eu nu l-am vaut deloc(cred!).Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!!
Deci dintre mine si-ntre tine cine-a mancat putza finei...aaaau pardon:cine e cea mai castigatoare la categoria "seara de rahat"?...in rest:are balta peste!!!..."arde satul?plec in altul?!": nu va grabiti cu lamentarile si consolarile ca nu e cazul.Ma doare fix la basca!De cand m-am facut mai siluetoasa mi se intampla precum in taberele de copii:evacuez o serie(de admiratori),vine alta!Nu sunt in gol de productie!,nu raman necomplimentata! blum.gif (cel putin!!! naughty.gif tease.gif )

Total de acord, "iubirea este o decizie"...
hug.gif hug.gif hug.gif Sa ai zi si o saptamana de pomina, scumpa!
Vezi ce-i mai faci azi colegului, nu-l chinui prea tare )).gif pupic.gif
dany
CITAT(lilianab @ 12-10-2008, 11:06 PM) *

Cat priveste "seara stricata si indispozitie" te rog frumos sa ma nominalizezi si pe mine...dar la mine nu e tristete,neaaahhh!e un fel de zambet in coltul gurii combinat cu un h.a.i s. i.c.t.i.r profund!Pe motiv ca din punctul meu de vedere tocmai i-am dat papucii veveritoiului!!!Am zis!!!

lol.gif hi.gif

O saptamana minunata ! give_rose.gif
Deea
Buna dimineata!

pupic.gif Tu sa fii sanatoasa ca restul vine de la sine!

Astept sa povestesti ce-a zis colegul cand a vazut ce-ai facut in birou blum.gif
bibi
CITAT(lilianab @ 13-10-2008, 12:06 AM) *

Atitudinea ta este dasteapta si miroase a fumeie care stie ce vrea.Atata iti spun.

salut.gif
tigereyes
CITAT(Deea @ 13-10-2008, 08:49 AM) *

Buna dimineata!

pupic.gif Tu sa fii sanatoasa ca restul vine de la sine!

Astept sa povestesti ce-a zis colegul cand a vazut ce-ai facut in birou blum.gif

LILI...TE IUBESC.MI-AI PLACUT DINTODEAUNA DA ACU ...PT FELUL CUM TE IUBESTI ...TE IUBESC SI EU SI CAND CRESC MARE VREAU SA FIU...LILI
amalia0701
give_rose.gif
buretel
Ma bucur ca ai o atitudine pozitiva hug.gif
Da-l incolo de veveritzoi cu elicea lui second hand devil.gif devil.gif

ps: nu ai povestit ce s-a intamplat cu firul imprimantei naughty.gif
Katia
Esti o femeie puternica si asta e cel mai important.. Cunosc fete care stau cu barbati cu care nu se simt bine..de frica sa nu ramana singure.. Imi pare bine sa cunosc si femei care stiu ce vor de la viata. Felicitari Lili...galateanca de-a mea pupic.gif pupic.gif
Adrushka
Mno, de acum tre sa ne gandim la nume de alint pentru coleg, ca am impresia ca el va fi next prins in mrejele Lilisorului )).gif . Asadar, una bucata veveritsoi a fost, una bucata matsipan a fost... ce sa fie oare colegu`? rolleyes.gif

Ma duc sa trebaluiesc ce mai am si revin pentru povestea de seara a Lilisorului cheer.gif
Adrushka
Nu avem poveste in seara asta? sad.gif
lilianab
Buna seara la fetili!! pupic.gif
Sper ca nu v-ati panicat crezand ca stau si imi plang de mila ,sugand laba ca ursul! w00t.gif .Nici gand!
Am facut ceva mult mai util:m-am respectat asa mult ca am tras un pui de somn ca sa imi marga bine de lunea.
Azi a fost asa:Colegul meu a venit zambaret la munca de ziceai ca a castigat la loto.S-a socat olecutica vazand mutarea birourilor,dar nu l-a panicat imprimanta fara fir.Am crezut ca nu a observat si l-am intrebat mieros daca are ceva de scos la imprimanta...NU! doh.gif ...Ghinion!!!S-au apucat si ei de hei-rup cu birourile lor.Vine o colega de la casierie la noi si lanseaza bomba:"Nu v-ati asezat bine!!Trebuia C...intre Buni si d-na A si Lili langa V... Ca ei se inteleg bine.. w00t.gif .Ca in Bridget Joes clipoceste mess-ul:"De ce ai plecat fata de langa mine de aici?"..."ca sa facem loc...si sa te domin cu privirea...Mai schimbam si noi "poziti" ca sa alungam monotonia! naughty.gif .De ce?Imi imti lipsa,nebunaticule?! naughty.gif "...
Mai tarziu a venit o doamna care a salutat si s-a dus tinta la biroul lui .Au stat de vorba.Am privit-o printre gene:cam semanau...Am intrat in panica: w00t.gif MAICA-SA!!!!daca a venit sa vada cine e aia de i-a taiat sacoul!Liliiiii fata,na c-ai pus-o!!!"...Dar nu!!!Femeia a plecat linistita,fara sa puna artileria grea pe mine.
I-am spus colegului:"Stii fata ca voiam sa iti spun:am si eu 2 perechi de buzunare...la oferta...dar intai arata ca stiisa cosi!!!" tease.gif ....Lasa fata,ca tu cosi mai bine!"..."adica o spui fiindca ai verificat calitatea lucarii?Sau ca sa le cos singura?"...
In fine,am mai cautat eu sa provoc situatii hilare,dar dreptu-i ca nu prea am avut vreme,ca unul venea,altul pleca.Am vrut sa fac ceva deosebit...asa ca m-a binecuvantat cu o tigara...ca asa,voiam eu sa ma prostesc:"Da ce fata te-ai apucat de fumat?"..."Nu ,doar iti fac paguba!" tease.gif ...I-am spus ca l-am facut vedeta pe net,il cunoaste mapamondul...Nu a parut nici mirat ,nici revoltat...nicicum...oare nu cumva ne citeste?! blink.gif .Ca i-am dat odata link-ul...dar nu stiu ce am vrut sa ii arat."
Apoi a remarcat ca nu sunt chiar in apee mele si din una in alta i-am spus ca am dat papuciiveveritoiului."Dar aveai veveritoi?Adica ce inseamna?"..."inseamna ca tocmai am reglt conturile...Si cine era?De pe net?Ala la costum care vorbeai tu?!" w00t.gif ..."Care?"..."Era odata un webcam pe monitorul tau!!!"(deci asaaa!!trage cu bunghiul in monitorul meu!!!)"..."Aaaa!nuuu!!!Ala era un ...papagal! lol.gif "...Asa ca l-am bagat in sperieti cu atitudinea mea(daca i-o fi trecut vreun gand duios,ceva,prin cap!)
Faza dura a mai fost la pauza de masa cand a spus:"Nu mai pot!!!Daca incerc sa manac si bucatica aia simt ca voi pocni!!"...La care celalat coleg:"Vai de mine!!Promiti?!Haide ca ti-o tai eu bucatele mici si ti-o fac avioane,iti dau eu sa papi! lol.gif"
Hai ca va las...Daca mai apare ceva important,va tin la curent fetili.Dar nu intrati in panica!!!
Alelei Getuto ma bagasei la friguri cu declaratia de dragoste!!!Daca vede lumea ca ma iubeste femeile...imi pierd clientela!!! lol.gif ...si daca vrei sa te faci Lili cand vei fi mare,eu ce ma fac?Jo cui raman?!
buretel
Deci am citit, ma reculeg de sub masa, si poate reusesc sa revin mai incolo la scris lol.gif lol.gif
Nu esti normalaaaa w00t.gif

Hai te pupic.gif si ma bucur tare ca l-ai dat pe veveritoi pe apa sambetei. Sau cum am vazut io undeva, intr-o romgleza de balta: Let him go on the Saturday's water laugh.gif No comment. Eu am crapat la faza asta lol.gif lol.gif

ps: dupe pilotul de zilele trecute, imi place cum decurge episodul 2 din briget jions de Galatzi naughty.gif naughty.gif )).gif
dany
lol.gif lol.gif ca de obicei , eu nu am cuvinte lol.gif
Noroc ca a plecat al meu la somn ca iar ma intreba de ce rad de una singura pe aici ...

Deciiii...rezumat la ce ai avut in dotare pana acum : mamarutz , veveritzoi ...papagal ....Mi-o fii scapat ceva ?? unknw.gif Ce urmeaza ? lol.gif
lilianab
CITAT(Katia @ 13-10-2008, 06:02 PM) *

Esti o femeie puternica si asta e cel mai important.. Cunosc fete care stau cu barbati cu care nu se simt bine..de frica sa nu ramana singure.. Imi pare bine sa cunosc si femei care stiu ce vor de la viata. Felicitari Lili...galateanca de-a mea pupic.gif pupic.gif

Multumesc Katia give_rose.gif ...Eu am un principiu:de ce sa suport pe cineva daca nu ne potrivim?Doar ca sa fiu in trend?sa nu fiu singura?...Hai ma lesi?!Adica sa nu ma tavalesc eu ca pocusorul de guineeea in casa mea,sa nu ma rasfat,sa nu am grija de sufletelul meu,fiindca tocmai ce m-am pricopsit cu un mascul de care mai mult ma impiedic??Nu merci!Prefer friptura la 100g decat boul intreg,in cazul asta! dry.gif
buretel
CITAT(dany @ 13-10-2008, 11:48 PM) *

lol.gif lol.gif ca de obicei , eu nu am cuvinte lol.gif
Noroc ca a plecat al meu la somn ca iar ma intreba de ce rad de una singura pe aici ...

Deciiii...rezumat la ce ai avut in dotare pana acum : mamarutz , veveritzoi ...papagal ....Mi-o fii scapat ceva ?? unknw.gif Ce urmeaza ? lol.gif

Cred ca o felina rasa pura naughty.gif
Katia
CITAT(lilianab @ 13-10-2008, 11:49 PM) *

Multumesc Katia give_rose.gif ...Eu am un principiu:de ce sa suport pe cineva daca nu ne potrivim?Doar ca sa fiu in trend?sa nu fiu singura?...Hai ma lesi?!Adica sa nu ma tavalesc eu ca pocusorul de guineeea in casa mea,sa nu ma rasfat,sa nu am grija de sufletelul meu,fiindca tocmai ce m-am pricopsit cu un mascul de care mai mult ma impiedic??Nu merci!Prefer friptura la 100g decat boul intreg,in cazul asta! dry.gif

Bravo...sunt perfect de acord cu tine hug.gif Neeeeeeeexxxxt
Panda
mamarutzo esti de aur. cheer.gif
costumele stau bine rau pe siluieta ta si eu iarasi iti marturisesc iubirea ce ti-o port... esti imposibil de neiubit
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lilianab
CITAT(Panda @ 14-10-2008, 10:30 AM) *

mamarutzo esti de aur. cheer.gif
costumele stau bine rau pe siluieta ta si eu iarasi iti marturisesc iubirea ce ti-o port... esti imposibil de neiubit
pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Maaaa iubeeeste feemeeeeeiiileeeee!!!!Si e moaaaarteee dupeee mineee!!! lol.gif lol.gif lol.gif
Buey fetili va pup pe toate!Uite,ceva cam in genul asta: pupic.gif pupic.gif pupic.gif si pupic.gif .Sunt la munca si fiti atente ca "eu aici muncesc,nu o ferc/la vreun AGROMEC!" grin.gif
Deea
Pe unde umbli doamna? hug.gif Ai plecat dupa lighioane...ceva lei, tigri?! naughty.gif

Sa ne spui daca, colegul citeste cumva forumul ca sa stim ce prostii debitam pe aici...sa nu speriem bietul om.

Te pup, noapte buna!
bibi
Buna dimineata doamna serioasa.. lol.gif lol.gif

Am ajuns la , deja pot spune blogul tau, ca povestesti de numa numa si-mi aparu zambetul in coltul gurii.

Te pupez da' nu pe cioco ca io sunt cu barbatii.. naughty.gif
lilianab
Buna fetili!!!
Aseara no news ca asa de ocupati ce am fost ieri ca nici 2 vorbe nu am schimbat cu colegul.Asa ocupati ce am fost ca,va dati seama:am venit cu costumul ce nou si gri si am plecat acasa cu buzunarele tot cusute.Apoi acasa m-au apucat vertijele.Cred ca e legat de anotimp:toamna si primavara.
Asa ca nik nou.
Azi ziua a fost naspa-naspa-naspa deoarece nu am avut net pana acum..Eram toti tristi si gri....Cand colegul isi aminteste ca are modem wireless la el...Celalat coleg l-a atentionat:"pune-l ca ii trag o falanga la pupila(sut in figura)!!Adica unde ai mai auzit tu ca unul sa aiba net si restul sa le curga balele?!"...bineanteles ca l-a pus si mai facea si misto:"ia te uita!NIMENI DIN SEDIU NU E ONLINE!OARE TOTI STAU PE INVIZIBIL?! naughty.gif "...Macar ne-a pus ceva muzica....Ne gandeam:directorul are un buton de unde poate restarta netul in unitate...Nu cumva ne-a facut bucata,ca sa mai si muncim oleaca?JOB-ul merge si fara net! blum.gif ...Dar slava cerului,a venit netul acum la urma!
Asa putem comunica mai usor naughty.gif .Si dupa ce nu aveam net mai devreme,ne-au mai oprit si curentul pentru o reparatie...asa ca am mers in grup organizat in excursie...la cabinetul medical si am facut vaccinul antigripal.Pe drum la intoarcere tot in grup organizat am intrat la un "38" sa ne mai distram.Printre altele ochisem un binoclu.Buni si-a manifestat dorinta de a avea unul,ca sa se uite peste strada la vecini in casa.Eu mai modesta:doar in monitorul colegului.(pe vremea cand stateam in coasta lui).La care el :"Da!Parca fara el nu te-ai uitat!!"..."Nu!!!Ce treaba aveam eu sa ma bag in intimitatea ta! tease.gif "..."Sa mori tu?!"..."Da!"...Apoi:"..Da poate merlesc de la vaccinul antigripal maine si tu tragi pe turta ta!!!"
Acum ca a venit netul,avem mici jonglerii de replici:
eu: nimic!doar contemplam ce mai muncesti
eu: curg apele pe fruntea ta!
eu: hai nu te mai gudura,ca te-am pacalit! lol.gif
el: vino sa le stergi...
eu: sa iti stric reputaTIA?!!! w00t.gif
el: si eu credeam ca nu vrei ca-ti strici TU reputatia...
eu: vaaaiiii...dar reputatia mea oricum e mototolita blum.gif
el: hahahahaha
el: de ce?
el: who did it?
eu: ziceam si eu asa...ca sa ma alint grin.gif
el: aaaaaaaaaa
el: blum.gif
eu: vad ca te-ai sters singur pana la urma
eu: wink1.gif
el: da
el: peste tot... lol.gif
eu: si fii atent!!!daca te mai ratoiesti la mine(stiu ca ti-ai cerut scuze,dar preventiv!!! nana.gif )...nu mai platesc CAR-ul!!!...iti amintesti ca tu m-ai girat?! yes.gif
el: hahahahaahha
el: vezi batalie pe capul tau...
el: te stie tot orasul
eu: ce mai conteaza...remember?oricum reputatia mea era zdrente de mai devreme
el: a da???
el: nu stiam asta
el: blink.gif
eu: minti!!!ti-am spus cateva randuri mai sus...cand ma alintam blum.gif
el: w00t.gif ! lasa-ma ca-mi este somn......
eu: in loc sa-mi multumesti ca te intretin(la discutii) si nu te las sa motzai!!!sa te stie lumea!
el: grin.gif
Adrushka
popcorm.gif
May
Exact!!!! lol.gif
Deea
Buna seara duamna, mie imi cam miroase a flirt ce faci tu colegul naughty.gif

iau si eu niste popcorn si ma asez linistita sa vaz cum evolueaza lucruile hug.gif
Mariana
popcorm.gif
Pe cand urmatorul episod (banuiesc ca este serial, nu?).

lol.gif lol.gif lol.gif
lilianab
Bueeeyy fetili!!!Floricelele ingrasuneaza!!!Sau alea virtuale nu?!Ok!!!
Mai duamna ne jucam si noi asa de-a flirtul,ca sa ne facem vremea placuta la munca...Nu m-as gandi la mai mult,ca stiti si voi:nu sunt indicate relatiile intre colegi de serviciu.Apoi daca ceva nu ar merge,nu am mai fi prieteni,nu am mai avea momentele astea placute in care ne distram si o distrm si pe Buni&Co
Bai ma doare mana pana la falange...I-am scris colegului pe mess:"Mai doare pe cineva mana sau doar pe mine?! w00t.gif" ...
Am revenit apoi cu :"fai fata!ma doare rau mana si imi ard si ochii in cap...eu zic sa te rogi pentru sanatatea mea(nu aia mintala ca doar stii ca e compromisa!;) ) ca daca merlesc imi platesti CAR-ul,remember?! lol.gif
bibi
CITAT(Adrushka @ 15-10-2008, 07:28 PM) *

popcorm.gif

Aha...

CITAT(lilianab @ 15-10-2008, 09:58 PM) *

Mai duamna ne jucam si noi asa de-a flirtul,ca sa ne facem vremea placuta la munca...Nu m-as gandi la mai mult,ca stiti si voi:nu sunt indicate relatiile intre colegi de serviciu.Apoi daca ceva nu ar merge,nu am mai fi prieteni,nu am mai avea momentele astea placute in care ne distram si o distrm si pe Buni&Co
Bai ma doare mana pana la falange...I-am scris colegului pe mess:"Mai doare pe cineva mana sau doar pe mine?! w00t.gif" ...
Am revenit apoi cu :"fai fata!ma doare rau mana si imi ard si ochii in cap...eu zic sa te rogi pentru sanatatea mea(nu aia mintala ca doar stii ca e compromisa!;) ) ca daca merlesc imi platesti CAR-ul,remember?! lol.gif

E normal, pe ai mei i-a durut umarul (de fapt mai mult pe barbat decat pe copil) dupa vaccin.Eu m-am fofilat si nu am facut vaccin nici anul trecut nici acum doi ani.Dar ii trimit pe ei.. lol.gif

EU mananc FRUCTE , ei nu...asa ca sa se intepe.
lilianab
CITAT(bibi @ 15-10-2008, 10:03 PM) *

EU mananc FRUCTE , ei nu...asa ca sa se intepe.

Si mie de ce nu mi-ai spus?! sorry.gif .Puteam si eu sa driblez,ca manac si eu fructe!!!

Din serialul "Bridget Jones de Galati" un nou mini-episod:a raspuns colegul pe mess:

eu (10/15/2008 10:00:21 PM): fai fata!ma doare rau mana si imi ard si ochii in cap...eu zic sa te rogi pentru sanatatea mea(nu aia mintala ca doar stii ca e compromisa! ) ca daca merlesc imi platesti CAR-ul,remember?!
el(10/15/2008 10:11:44 PM): fai nu stiu ce sa-ti spun
el(10/15/2008 10:11:53 PM): poate asa simti tu efectul vaccinului
eu (10/15/2008 10:12:12 PM): tu nu?
el (10/15/2008 10:12:20 PM): nu
eu(10/15/2008 10:12:21 PM): ma doare umarul rau
el(10/15/2008 10:12:23 PM): nu am nici pe [*****]
eu (10/15/2008 10:12:33 PM): fir-ai tu sa tii de Sarsaila!!!
el(10/15/2008 10:12:35 PM): ma doare un pic dar doar cand misc mana brusc
eu(10/15/2008 10:13:03 PM): Soiul rau nu piere...numai o mandrete de fata ,delicata si sensibiloasa asa ca mine sorry.gif
el(10/15/2008 10:13:10 PM): hahaahah
eu (10/15/2008 10:13:12 PM): naughty.gif
el(10/15/2008 10:13:17 PM): vii maine la munca?
eu (10/15/2008 10:13:35 PM): eu zic ca da...de ce?stii tu ceva ce nu stiu eu? w00t.gif
el (10/15/2008 10:13:44 PM): nu
eu (10/15/2008 10:13:45 PM): ti-ai facut rost de bani de CAR?
el (10/15/2008 10:13:50 PM): ai spus ca nu te simti bibne
eu (10/15/2008 10:13:57 PM): de car?
el (10/15/2008 10:13:59 PM): hahaah
eu (10/15/2008 10:14:05 PM): da,dar ce sunt doar niste biete simptome
eu(10/15/2008 10:14:15 PM): trebuie ceva mai mult ca sa ma doboare pe mine
el(10/15/2008 10:14:22 PM): aha
el (10/15/2008 10:14:27 PM): daca spui tu
el (10/15/2008 10:14:30 PM): tre sa te cred
eu (10/15/2008 10:14:33 PM): da,da
eu(10/15/2008 10:14:56 PM): bine fata...ma duc sa fac baie ,macar sa fiu gata imbaiata
eu (10/15/2008 10:16:21 PM): aaa,stai asa ca nu puteam sa ma spal,ma framanta o intrebare: da' daca nu vin,ai sa-mi simti lipsa? naughty.gif
el(10/15/2008 10:16:32 PM): sa sda
el (10/15/2008 10:16:34 PM): da
el (10/15/2008 10:16:37 PM): evident
eu (10/15/2008 10:17:01 PM): pai da!!!cine te mai terorizeaza sistematic?si apoi te tine treaz intre 2-3.30 PM?
el(10/15/2008 10:17:24 PM): hahaha
e (10/15/2008 10:17:29 PM): wink1.gif
eu (10/15/2008 10:17:35 PM): bine.
el (10/15/2008 10:17:39 PM): hai ca am duc sa pun ceva la spalat
el(10/15/2008 10:17:41 PM): ok?
eu (10/15/2008 10:17:52 PM): ok si eu la fel: pe mine,la spalat
eu (10/15/2008 10:18:03 PM): noapte buna!

Nuapte buna copii!!!A fost povestea de seara!
Bibi back in top!Dau legatura cu studioul central! blum.gif
Adrushka
Mai vreau... girl_cray.gif
tigereyes
CITAT(Adrushka @ 15-10-2008, 10:54 PM) *

Mai vreau... girl_cray.gif

saluty...
ma cucasem si deodatas mi-am dat seama ca nu te-am citit ,,,,si ...iata_ma:))
bibi
Buna dimineata nebunooooooooooo...

Scoala cand incepe? Asta asa ca sa te trezesc brusc!! tease.gif blum.gif
Katia
CITAT(lilianab @ 15-10-2008, 09:58 PM) *

Eu am colegi de munca care s-au si casatorit....deci o relatie cu un coleg nu e intotdeaua sortita esecului )).gif
buretel
CITAT(Katia @ 16-10-2008, 10:43 AM) *

Eu am colegi de munca care s-au si casatorit....deci o relatie cu un coleg nu e intotdeaua sortita esecului )).gif

Si eu. Eu insami grin.gif

Beeey Lilico, ce-mi place telenovela asta duamna. Sa mai pui acilea conversatiile, si da mai multe amanunte despre colegu'.
Imi iau si io popcornu', chit ca nu e de regim laugh.gif , si ma asez cuminte in scaun biggrin.gif

Te pupic.gif nebunico!
lilianab
CITAT(bibi @ 16-10-2008, 08:30 AM) *

Neatzaaa!!!(mai pe la amiaza!) pupic.gif
Buey da' stiu ca te pricepi sa faci stanga-drapta cu cutitul in rana omului! w00t.gif...incep de sambata dimineata...Partea buna a acestei chestii e ca fiind la scoala ,nu mai lenevesc acasa.Leneveala atragea chestia aia cu "as manca ceva".Asa ca vreo cateva ore voi manca doar cursuri (fara paine!) naughty.gif

CITAT(buretel @ 16-10-2008, 11:17 AM) *

CITAT(Katia @ 16-10-2008, 10:43 AM) *

Si eu. Eu insami grin.gif

Beeey Lilico, ce-mi place telenovela asta duamna. Sa mai pui acilea conversatiile, si da mai multe amanunte despre colegu'.
Imi iau si io popcornu', chit ca nu e de regim laugh.gif , si ma asez cuminte in scaun biggrin.gif

Te pupic.gif nebunico!

Buey fetili daca ar sti el saracul ce pasiuni a starnit aici intre madame,i-ar creste inima cat cozonacul! naughty.gif lol.gif
Deea
CITAT(lilianab @ 16-10-2008, 10:09 AM) *

Buey fetili daca ar sti el saracul ce pasiuni a starnit aici intre madame,i-ar creste inima cat cozonacul! naughty.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif Ca in reclama aia la faina... cu tanti Florica de la 2 care prajitureste de nu se mai opreste!
bibi
CITAT(lilianab @ 16-10-2008, 12:09 PM) *

CITAT(bibi @ 16-10-2008, 08:30 AM) *

Neatzaaa!!!(mai pe la amiaza!) pupic.gif
Buey da' stiu ca te pricepi sa faci stanga-drapta cu cutitul in rana omului! w00t.gif...incep de sambata dimineata...Partea buna a acestei chestii e ca fiind la scoala ,nu mai lenevesc acasa.Leneveala atragea chestia aia cu "as manca ceva".Asa ca vreo cateva ore voi manca doar cursuri (fara paine!) naughty.gif

Sunt instructor de harakiri.. lol.gif lol.gif blum.gif tease.gif
bubbles
pupic.gif pupic.gif pupic.gif lilicul
Adrushka
Nimeni aici? Cand e omul trist si are nevoie de sfaturile Lilisorului, dansa umbla-n sat sad.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.