Buna seara la fetili!!
Sper ca nu v-ati panicat crezand ca stau si imi plang de mila ,sugand laba ca ursul!

.Nici gand!
Am facut ceva mult mai util:m-am respectat asa mult ca am tras un pui de somn ca sa imi marga bine de lunea.
Azi a fost asa:Colegul meu a venit zambaret la munca de ziceai ca a castigat la loto.S-a socat olecutica vazand mutarea birourilor,dar nu l-a panicat imprimanta fara fir.Am crezut ca nu a observat si l-am intrebat mieros daca are ceva de scos la imprimanta...NU!

...Ghinion!!!S-au apucat si ei de hei-rup cu birourile lor.Vine o colega de la casierie la noi si lanseaza bomba:"Nu v-ati asezat bine!!Trebuia C...intre Buni si d-na A si Lili langa V... Ca ei se inteleg bine..

.Ca in Bridget Joes clipoceste mess-ul:"De ce ai plecat fata de langa mine de aici?"..."ca sa facem loc...si sa te domin cu privirea...Mai schimbam si noi "poziti" ca sa alungam monotonia!

.De ce?Imi imti lipsa,nebunaticule?!

"...
Mai tarziu a venit o doamna care a salutat si s-a dus tinta la biroul lui .Au stat de vorba.Am privit-o printre gene:cam semanau...Am intrat in panica:

MAICA-SA!!!!daca a venit sa vada cine e aia de i-a taiat sacoul!Liliiiii fata,na c-ai pus-o!!!"...Dar nu!!!Femeia a plecat linistita,fara sa puna artileria grea pe mine.
I-am spus colegului:"Stii fata ca voiam sa iti spun:am si eu 2 perechi de buzunare...la oferta...dar intai arata ca stiisa cosi!!!"

....Lasa fata,ca tu cosi mai bine!"..."adica o spui fiindca ai verificat calitatea lucarii?Sau ca sa le cos singura?"...
In fine,am mai cautat eu sa provoc situatii hilare,dar dreptu-i ca nu prea am avut vreme,ca unul venea,altul pleca.Am vrut sa fac ceva deosebit...asa ca m-a binecuvantat cu o tigara...ca asa,voiam eu sa ma prostesc:"Da ce fata te-ai apucat de fumat?"..."Nu ,doar iti fac paguba!"

...I-am spus ca l-am facut vedeta pe net,il cunoaste mapamondul...Nu a parut nici mirat ,nici revoltat...nicicum...oare nu cumva ne citeste?!

.Ca i-am dat odata link-ul...dar nu stiu ce am vrut sa ii arat."
Apoi a remarcat ca nu sunt chiar in apee mele si din una in alta i-am spus ca am dat papuciiveveritoiului."Dar aveai veveritoi?Adica ce inseamna?"..."inseamna ca tocmai am reglt conturile...Si cine era?De pe net?Ala la costum care vorbeai tu?!"

..."Care?"..."Era odata un webcam pe monitorul tau!!!"(deci asaaa!!trage cu bunghiul in monitorul meu!!!)"..."Aaaa!nuuu!!!Ala era un ...papagal!

"...Asa ca l-am bagat in sperieti cu atitudinea mea(daca i-o fi trecut vreun gand duios,ceva,prin cap!)
Faza dura a mai fost la pauza de masa cand a spus:"Nu mai pot!!!Daca incerc sa manac si bucatica aia simt ca voi pocni!!"...La care celalat coleg:"Vai de mine!!Promiti?!Haide ca ti-o tai eu bucatele mici si ti-o fac avioane,iti dau eu sa papi!

"
Hai ca va las...Daca mai apare ceva important,va tin la curent fetili.Dar nu intrati in panica!!!
Alelei Getuto ma bagasei la friguri cu declaratia de dragoste!!!Daca vede lumea ca ma iubeste femeile...imi pierd clientela!!!

...si daca vrei sa te faci Lili cand vei fi mare,eu ce ma fac?
Jo cui raman?!