Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26
May
Loool lol.gif

Fosta prietena a lui Remy isi comanda de la un magazin din Complexul Unirea si, zice Remy, erau frumoase si toate din dantela ( cam 30 € unul ). Si ea are sani super mari, isi comanda marime 44DDD care este o marime americana asa ca nu stiu cat inseamna. Oricum avea sanii cam ca tine floare.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 01-05-2007, 04:07 PM) *

Loool lol.gif

Fosta prietena a lui Remy isi comanda de la un magazin din Complexul Unirea si, zice Remy, erau frumoase si toate din dantela ( cam 30 € unul ). Si ea are sani super mari, isi comanda marime 44DDD care este o marime americana asa ca nu stiu cat inseamna. Oricum avea sanii cam ca tine floare.gif

Deci ori ajung la Bucuresti sa caut,ori toata nadejdea imi e la Spanica,in concediu naughty.gif
Tzutzi80
CITAT(lilianab @ 01-05-2007, 01:24 PM) *

CITAT(Tzutzi80 @ 01-05-2007, 10:41 AM) *

Voi doua sunteti cu capul! Pupe mama pe ele de scumpe pupic.gif pupic.gif

Eu chiar credeam ca ai tai sunt reali, nu o cutie de sosete la sutien lol.gif

Bueeeyy Tzutzulina poi eu ca sa "ma fac" ca ii am la dimensiunea pe care o afisez,ar trebui sa imi bag si masina care transporta marfa(sosete) ,in sutien!!! naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif Iti dai seama ca eu i-am vazut cat de cat (prin haine, dar te-am vazut personal.

De la Jolidon, nu mai imi iau in viata mea nimic. Nu sunt calitative deloc. Eu m-am pacalit anul trecut cu 2 perechi de chiloti si doua sutiene.....dar nu mai repet greseala.

CITAT(Maybeline @ 01-05-2007, 05:07 PM) *

Loool lol.gif

Pai e foarte mare. Eu imi luam 34 sau 36 C (insemnand 75 C la noi). Asa ca ea trebuie sa fie super dotata
May
Mie imi place Jolidonul, niciodata nu am avut probleme si mi se par de calitate.... tocmai am primit de Paste de la mama un set de 7 perechi de chiloti Jolidon si sunt in extaz naughty.gif
lilianab
Buna fetili!!!! pupic.gif

Fiindca m-a apucat febra concediului inca de pe acum,pana la nostalgia concediului trecut,nu a fost decat un pas.Si de la nostalgie pana la a depana amintiri inca un pas si mai mic.Asa ca aseara am inceput la sectiunea "Hobby", "calatorii" sa povestesc amintiri,ilustrate cu poze,din concediul.Enjoy!!! Aveti topicul "despre concediu,cu amintiri,intamplari hazlii si imagini"...pup fetele !!! hug.gif
ina_ceva
Sunt superbe imaginile; mi-ai facut pofta de plecat pe alte meleaguri blum.gif blum.gif !
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 02-05-2007, 06:34 PM) *

Sunt superbe imaginile; mi-ai facut pofta de plecat pe alte meleaguri blum.gif blum.gif !

Multumesc frumos.Azi am revenit cu altele noi .Sa inteleg ca pofta va fi in crestere?! naughty.gif
Pup fetele si o zi buna tuturor,eu fug la munca! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ina_ceva
Normal ca va fi in crestere wink1.gif
anca veselie
pup mamarutza zapacita hug.gif
lilianab
Pup si eu fetele care,cred ca dorm la ora asta.Eu am mai "dat o fuga" pana in spania,la "calatorii" si apoi am revenit cu picioarele pe pamant,cand mi-am amintit ca nu mi-am facut temele la engleza pentru maine! doh.gif

jurnal de mamaruta singura-ziua a treizecisiuna

Mama meu iubit,m-a prins miezul noptii si mai mult, fiindca am venit tarziu de la munca,pana am mai citit,pana m-am mai uitat pe net.Te-am asteptat...Deodata,ca in copilarie,tarziu mi-am dat seama ca nu mi-am facut temele pentru maine la engleza nervous.gif doh.gif .Pai ma pot face eu de ras in fata lui Kitz-cel-mai-mare-economist,care in plus mai e si poliglot? nono.gif nuuu!!!asa ca uite acum,la ora asta imi fac temele.Si mi-au inghetat picioarele,si au ramas si cateva vase nespalate si trebuie sa ma si demachez scare.gif ...ooofff:cu tine aici nu ar fi scapat lucrurile de sub control.In primul rand ai fi fost langa mine,nu te-as mai fi asteptat pe net.Am fi mancat impreuna.Poate tu spalai vasele(stiu ca iti place!!! naughty.gif ) si eu iti scuturam tigara,te mangaiam, stergeam vasele si le puneam la loc.Poate ma mai ajutai si la teme,ca tu esti mama meu cel priceput si desteptutz...iar eu o mamaruta prostoaca si uituca uneori,care se misca mai greu la teme.Si mai ales mi-ai fi "semnat pe coltul foilor cu "te iubesc!!!"semnat:Kitz...."mult,mult,mult" si ai fi semnat iar...ca altadata...Apoi sigur nu ar fi durat asa mult sa ma schimb si sa ma demachez,fiindca stiam ca ma astepti in pat....oooofff mama meu!!!abia astept sa fii aici si ce am scris eu sa fie inca o zi din viata noastra.Te iubesc asa de mult,incat imi lipseste fiecare fapt marunt in aparenta,fiecare gest micutz facut sa ne apropie unul de celalalt.Tare imi e dor de tine ,iubirea mea!Fug la lectii si apoi la nani,daca o mai fi timp,ca maine sunt de dimineata(deci ce rost are sa ma mai culc? nana.gif )
anca veselie
weekend placut pupic.gif
lilianab
CITAT(anca veselie @ 04-05-2007, 03:55 PM) *

weekend placut pupic.gif

Pup si eu fata si WE placut!!! pupic.gif pupic.gif

jurnal de mamaruta singura-ziua a treizecisidoua
(una din acele zile!! sorry.gif sorry.gif )

Mama-micu' meu!

Gata,s-a rupt filmul!!Sa-ti explic:
De dimineata alergatura la munca.La sfarsitul programului am fugit un pic sa platesc taxa la scoala.Am ajuns la 13.05 si oopppss:s-a inchis casieria,sa vin maine.Nu am vrut sa le stric inima,dar eu nu pot sa mai vin pana...marti,ca luni nu pot fiindca nu ma lasa religia si nici nu imi pot incalca principiile lol.gif lol.gif Fuga-fuguta inapoi la munca.Apoi fuga-fuguta acasa,papa ceva repede, schimba-te din voleu,printeaza tema,pe care abia azi am terminat-o...fuga-fuguta la scoala.Apoi acasa,dar de data asta ma dor oasele toate de oboseala si poate si de vremea ce se schimba.Am facut o baitza,asezam hainele la loc...mi se inchideau ochii de somn.In timp ce eram aplecata la dulapul meu cu haine(in partea aceea unde stateai tu la masa)nu stiu cum Dumnezeu s-a facut(cred ca de oboseala nu am inchis bine usa la bar) fiindca aplecata fiind,am auzit ceva vajaind...Nu ma asteptam la nimic bun,dar parca nici chiar ca imi cada usa in gheaba si in cap(mai mult in spate)...Asa ca acum ma doare spatele,plamanul cere resuscitare si mi-a venit somnul instantaneu si definitiv...Ma duc in pat,ca totusi acolo parca simt ca sunt in afara oricarui pericol de accident casnic:)))).(cu unica exceptie: p.i.p.i,dar si pe ala,din precautie mai bine sa il fac in pat!!)
Si in rest:simti oare cat de dor imi e de tine?simti cum te aduc in visul meu in fiecare noapte ,de dor?Visez ca vii acasa,visez ca esti aici,visez ca ...da' lasa ca nu iti mai fac pofta iar!....De aceea ma trage mereu patul:fiindca acolo visez si cand visez,visez ca suntem impreuna.TE VREAU ACASA pui mic!!!....Tu esti talismanul meu norocos.Singura ma descurc sa prestez la cele mai nebanuite prostii doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
dany
Placut pozele din concediu !!!!!!! faine tare !!

Cand se intoarce mamarutzul tau acasa ????? Mamaaaaa, ce de fursexuri il asteapta )).gif

We placut !
lliliana
Salut tiza cu mici modificari...place la mine de optimismul tau. Ma readuce la starea mea obishnuita...de zapacito-nebunika. Tnx. wink1.gif

In alta ordine de idei iti doresc o zi faina. Avand in vedere ca sunt sambata la serviciu mad.gif nu e inca o zi perfecta...da' am eu grija s-o transform din kk-n bici. w00t.gif pupic.gif hug.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 04-05-2007, 11:06 PM) *

Placut pozele din concediu !!!!!!! faine tare !!

Cand se intoarce mamarutzul tau acasa ????? Mamaaaaa, ce de fursexuri il asteapta )).gif

We placut !

Sar'na!Daca mi-ajuta Dumnezeu in vara asta innoiesc colectia naughty.gif
Poi(despre mamarutul) am recitit ultima discutie si spune "undeva pe la mijlocul lunii" asteia vine o fugutza ca il topeste dorul si grija de mamaruta lui,iar pe la 15 iunie termina contractul asta...Fursexuri?!Pai mama draga "fur" ingrasa al naibii si pe mine m-a palit constiinta in al 24-lea ceas...asa ca "ma sacrific" si aplic numai la "sexuri" (cu recuperari cu tot,si pentru "fur")lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif
Fetiliiiii!!!AM LUAT RESTANTA!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...dar iar m-a aterizat asta la nota in numele Tatalui...Naiba sa o ia!macar e pe cunostintele mele,nu pe spaga.Nu am de gand sa imi aduc "aportul la capital" pentru constructia vilei ei naughty.gif
Si inca ceva:am fost la hair-stylist si i-am spus"vreau sa ma tunzi!Nu stiu cum,nu ma intereseaza,dar vreau sa fiu o cucoana chic,trendy!!!" naughty.gif ...si m-a tuns....a ramas sa merg vineri sa imi si colorez "penajul" naughty.gif ...Ma bate gandul sa aplic la suvite multicolore,asa ma asortez cu orice hainita si cu rama la ochelari grin.gif

CITAT(lliliana @ 05-05-2007, 06:09 AM) *

Salut tiza cu mici modificari...place la mine de optimismul tau. Ma readuce la starea mea obishnuita...de zapacito-nebunika. Tnx. wink1.gif

In alta ordine de idei iti doresc o zi faina. Avand in vedere ca sunt sambata la serviciu mad.gif nu e inca o zi perfecta...da' am eu grija s-o transform din kk-n bici. w00t.gif pupic.gif hug.gif

Ha!!cu mici modificari?!Pai daca tineam capul o tzara mai sus aseara cand mi-o picat usa de la bar,ma ateriza mai zdravan la mir si poate ca imi si modela putin tzeasta. doh.gif )).gif )).gif ....si daca mai intarziai o zi,ma gaseai si cu "marea modificare" de la freza...si daca mai astepti pana miercuri seara,ai sa ma vezi si ca pe un papagal cu penaj multicolor lol.gif lol.gif lol.gif
Si daca patria o cere,luptam cu arma in mana ca sa pastram starea de normalitate:zapacito-nebunika! tease.gif tease.gif
Tzutzi80
Buna dimineata mamaruta minunata pupic.gif
lilianab
Neatza la feteeeee!!!Un cafelutz,o scrumiera pentru fumatoare?!ca eu nu fac nazuri,ma puteti afuma! pupic.gif
AZI ESTE ZIUA DE ASTERE A LUI VI!!!(Bridget Jones de Galati grin.gif )....MULTI ANI TRAIAAASCAAA! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Intotdeauana am fost bucuroasa de ziua ei,din mii de motive+1.ala "1" este faptul ca e mai "veche" ca mine cu jumate de an.Pana ajung eu la varsta ei,are timp sa imi impartaseasca din neajunsurile noii varste iar eu am timp sa o tachinez si sa ma "lipesc" de niste injuraturi de "sagrada familia" lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Ma gandesc daca are rost sa ii mai iau cadou,daca aseara i-am "facut cadou" niste rugaciuni si ...matanii ar fi trebuit sa fie,dar mie mi-au iesit cam tumbe! wacko.gif Dar le-am facut cu simt de raspundere si traire,pana cand m-am oprit din motive tehnice:imi chioraiau matele de foame.
De fapt au fost la cerere ei expresa;"Fa madam,fii atenta!Maine e ziua mea si sub acest pretext mi-am facut un ditamai tortul,gretos de incarcat cu de toate fructele.Stii ca nu ma zgarcesc.Taca-ti fleanca,am sa iti dau si tie o felie,chiar daca esti la dieta.DAR!!!Fa tu stii cate flotari am bagat eu si pentru mine si pentru tine!Esti tu prietena mea cea mai buna?!Zi!" "Da!!!"..."Eh ,atunci e randul tau sa faci rostogoliri si zi merci ca nu te trimit la "Tonica" la sediu.Le poti face acasa!!!Fata vreau sa il sun pe "Bergenbeer" sa il invit pana la mine... dar crap de teama ca o sa imi zica ca e plecat taman pe la naiba si nu poate"..." Nu se ezicsta!!!Hai ca ma apuc de genuflexiuni si iti zic eu ca vine!Numai asteapta sa ajung acasa,ca vin de la coafor si nu cred ca e de bine sa ma pun sa bat matanii in centru.e drept ca as ajunge vedeta,pe la ziare si stirile POTV,dar nu asta e interesul"...."Deci fii atenta:daca asta nu vine inseamna ca nu te-ai rugat indeajuns,cu patos,asa ca la miezul noptii imi iau tortul si vin sa ti-l tuflesc in cap,in noua ta freza a la Meg Ryan....Asa ca baga rugaciunile,auzi!!!???"
Pe la 23 m-a sunat!!!Mi-a fost teama sa raspund,ca nu cumva sa fi gasit varianta de a-mi tufli tortul in fata prin telefon.Dar era zglobie...am indraznit sa marturisesc ca am suspendat rugaciunile,de foame"..."Lasa madam,ce ,tu crezi ca rad dintr-un puseu de isterie?!Noooo! Am pus laba pe el,vine incoace" cheer.gif
Deci fetelor,daca am rugaciuni asa eficiente,nu pot fi considerate cadou?(a naibii scotianca ce sunt doh.gif )....Biiine-biine!!!ma duc sa ii iau o cutie de bomboane cele mai de firma,ca ea e un "pisu fin"...si lasa sa se aseze si pe ae caloriile ca are unde!!! yeah.gif bday.gif
Pisik
Mamaruto, eu sunt mai blonda de felul meu si am perdut firul conversatiei, cine estie VI? oricum am inteles ca e cineva f drag tie, asa ca La Multi Ani! pupic.gif
lilianab
CITAT(Pisik @ 06-05-2007, 10:32 AM) *

Mamaruto, eu sunt mai blonda de felul meu si am perdut firul conversatiei, cine estie VI? oricum am inteles ca e cineva f drag tie, asa ca La Multi Ani! pupic.gif

Vi este prietena mea cea mai buna.Am scris de ea prin jurnal,pe la "jurnal de mamaruta singura"....e responsabila cu rugaciunile pentru soarta si noroc,la Biserica "Sf.Anton" si e o nebuna irecuperabila...de aia mi-e draga pupic.gif
lilianab
jurnal de mamaruta singura-ziua a treizecisipatra

Mama meu azi a fost ziua nebunei de Vi..M-am fasuit toata dimineata gandindu-me ce ar impresiona-o ,ce cadou s-ar potrivi.Cu ea nu o nimeresc cu toale sau cosmeticale,ca ea e "pisu fin" si nu vreau sa arunc aiurea banii pe ceva ce nu ii va place.Asa ca am plecat in Kauffland cu gandul ori la o sampanie buna si neaparat de "pesca",ori la o cutie de bomboane fine mai deosebite.Ca nu pot sa uit cand am primit o cutie de bomboane elvetiene ,cum a incuiat usa,ochii i-au capatat luciri stranii si a spus"Tu chiar ai de gand sa pleci cu bomboanele acasa?!...De fapt,da-mi voie sa reformulez:TU CHIAR CREZI CA PLECI CU BOMBOANELE ACASA?!Mai fetito,afla ca nu am retineri sa te ucid,daca asa pot sa capat ACELE bomboane!Deci gandeste-te bine ce ai de facut! naughty.gif lol.gif lol.gif lol.gif ...asa ca mamarutul meu am ajuns in Kauffland.M-am gandit ca odata si odata tot trebuie sa se trezeasca,atunci de ce nu as face-o eu,cea mai buna prietena a ei grin.gif .I-am spus ca sunt in magazin si ca sa nu avem vorbe la proces,sa imi spuna daca are ceva impotriva sampaniei cu aroma de coacaze,kir royal,de la Angelli....Bineanteles ca a zis ca ea vrea de piersica.Poate fi si cel mai ieftin recipient,dar sa aiba o fructa pe eticheta si sa se numeasca "Pesca".I-am luat nebunei.Si daca tot eram acolo,nu au aia de la Kauffland si electrice?Si daca tot au,nu au si prelungitoare performante,ca tocmai a topit o..."multripla"in care avea toate acareturile calculatorului.I-ai tripla-multipla.Suna maica-mea:daca tot sunt,nu ii iau si ei niste nectar..Si covrigei vanilati?...suna iar Vi:"dar cate gauri are "multripla"?si cati metri?hai vin acum imediat la ea?!"...ajung acasa,las bagajul.I-am luat pana la urma o "pesca" si o cutie de bomboane belgiene.Astea+ tripla+ inca un gest de care am sa-ti spun =m-au ridicat la gradul de inger...arhanghel.
Cand sa ies pe usa,sa merg spre ea,suna iar:"vii acum?""trec si pe la maica-mea sa ii livrez cumparaturile...ce sa fac,daca m-a rugat si ea sa ii cumpar ceva!"..."aoleu stai asa,ca nici nu stii ce bine imi para!Da tu coltul spre piata,de la maica-ta si vezi ca la prima taraba e o tanti cu batic inflorat,care are frunza de vita.I-a si mie! "..."Fata si daca a schimbat baticul eu ce fac,cum o recunosc?!" "dupa sutienul negru cu picatele...Vezi ca are niste frunze de vita mai deschise la culoare"..."Nu ar fi mai indicat sa ma iau dupa acest ultim indiciu,in loc sa caut toate babele la sutien?!"...In fine ajung la ea...Am vorbit toate prostiile lumii,ca fetele.In final ma intreaba ce ar putea cumpara ea pt maine la serviciu(niste dulciuri),in situatia in care cu banii e cam pe butuci si ele sunt vreo 30 de persoane.Dupa calcule,socoteli si extrageri de radicali din aceasta situatie:"Fata mamii pune mana si cumpara 20 de oua,ca restul am eu prin casa si hai sa iti infiletez niste dulciuri si te dai si marea gospodina care a vrut sa pregateasca numai dulciuri de casa,sanatoase.Te scoti si gospodina,cu banii:"cand nu-ti ajung...iti mai raman(vorba maica-mii) si esti si deosebita!!".Deci asta era al treilea gest:2 pandispani;unul marmorat si unul kkoniu ,pentru o variatie de culori,o placinta pe care o facuse ea aseara ca sa il dea pe spate pe "Berganbrau" si nu a poftit el la dulce si o prajitura improvizata ad-hoc in mintea mea.Acum le-am terminat.Abia astept maine reactiile si acum,iata rezultatul brut(adica nu sunt taiate,asezate pe platou si prajitura nepudrata,calda)

Imagine

l]
Tulip
w00t.gif w00t.gif ce bine arata!!!!! naughty.gif
lilianab
CITAT(Tulip @ 06-05-2007, 08:30 PM) *

w00t.gif w00t.gif ce bine arata!!!!! naughty.gif

Sar-na! give_rose.gif ..Sper ca aceleasi reactii sa le obtina si ea maine.Sa auzim la stiri ca un sector important,al unei firme la fel de importante de mobila a fost paralizat din cauza unor prajituri blushing.gif blushing.gif

honey79
Mamarutza dulce..... asa prietena, mai DA. De-ar fi toate prietenele asa cum esti tu, ce bine-ar fi.
Prajitura - pune repede reteta. wink1.gif
lilianab
CITAT(honey79 @ 06-05-2007, 08:42 PM) *

Mamarutza dulce..... asa prietena, mai DA. De-ar fi toate prietenele asa cum esti tu, ce bine-ar fi.
Prajitura - pune repede reteta. wink1.gif

multumesc mult! blushing.gif pupic.gif

prajitura si pandispanul au acelasi aluat,numai ca pentru o varietate de gusturi,pandispanele le-am aromat cu vanilie,iar prajitura cu rom
Blat:
-8albusuri,15 linguri de zahar,7 linguri apa rece, se bat spuma(adaugandu-se treptat si alternativ,apa si zaharul),se adauga aromele.
-8 galbenusuri,7 linguri ulei,1 praf sare,1 praf copt stins cu zeama de lamaie.Se freaca galbenusurile cu uleiul ca la maioneza(cu mixerul),se adauga praful de copt stins.
Se amesteca apoi cele 2 compozitii si se incorporeaza 15 linguri de faina,treptat.
Iese foarte satios si din aceste cantitati ies 2 pandispani(sau tava de prajitura pe care o vedeti)
La prajitura:dupa ce am pus blatul in tava,am dat la cuptor circa 10-15 min ca sa prinda o pojghita,apoi am scos si am asezat fructele dupa care am dat iar la cuptor. pupic.gif
honey79
Notat reteta. Astept acum weekendul viitor ca s-o prestez. O sa fac si pozita...ca sa facem comparatie. wink1.gif

Pup dulce si o seara frumoasa iti doresc.
lilianab
CITAT(honey79 @ 06-05-2007, 09:10 PM) *

Notat reteta. Astept acum weekendul viitor ca s-o prestez. O sa fac si pozita...ca sa facem comparatie. wink1.gif

Pup dulce si o seara frumoasa iti doresc.

Sunt sigura ca a ta va fi cel putin la fel de frumoasa si buna ca asta(ca tocmai am degustat-o! tease.gif ).Poti combina oricare alte fructe.Eu pe astea le aveam disponibile.
ina_ceva
Felicitari pentru examen! cheer.gif cheer.gif
lliliana
Tiza mea...pot sa te iau acasa? biggrin.gif Pleeeeese!!! biggrin.gif

Place povestea ta...ai grija de tine... blum.gif ca vreau sa gust intr-o zi prajiturile tale. blum.gif
lilianab
Neatza la fete!!Facut cafeaua,pregatit cu grija mic dejun de 5,5p.De azi sunt calare pe situatie...daca nu,voi calare pe mine cu batzul! bataita.gif

Mic dejun:(5,5p)
-cafea fara zahar(cu un strop laptic)=0p
-rosie,ardei,castravete=0p
-sunca =3p
-paine secara=1,5p
-iaurt Zuzu0,1=1 p
Raportez ca am pus 3 kg la loc in perioada asta de inconstienta....Chiar trebuie sa modific tickerul?! blushing.gif ...cred ca trebuia.Asa cum am stiut sa bag sub rat,la fel sa stiu sa privesc la el si sa dau cu capul de perete de "fericire" bang.gif

Ina multumesc frumos! pupic.gif
lliliana stai sa vedem cum ramane cu mamarutul,ca el e prima optiune.... lol.gif lol.gif

PS:ia te uita!!!am devenit ciocanitoare!!!(sper ca nu din cauza ca am fost observata cum luam in cioc toate ingrasacioasele in ultima perioada)
lliliana
Da io te vreau acahahahasahahaaaaaaa... sad.gif cry.gif
Uite ce suparata suntImagine
Viiii? pray.gif
lilianab
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 08:25 AM) *

Da io te vreau acahahahasahahaaaaaaa... sad.gif cry.gif
Uite ce suparata suntImagine
Viiii? pray.gif

VIIIIN VIIIN!Nu plange santajista mica!Stii ca nu rezist la lacrimile copiilor.Vin,dar in drum spre mama meu(ca bag seama ca tot de prin vestul tarii esti si tu) pupic.gif
lilianab
cheer.gif cheer.gif cheer.gif ...Ca sa fie un nou inceput sincer,tocmai am terminat de presta 20 min de bicla...mai mult nu am putut ca abia mi-am extras saua dintre fese blushing.gif ...mi-a fost teama sa nu ajunga pana la amigdalite.. nana.gif
lliliana
w00t.gif w00t.gif w00t.gif yahoo.gif yahoo.gif De care praji facem? w00t.gif w00t.gif Te-ashtept cu cafeaua calda, ceai...ce vrei tu...scutur canapelele de praf special pentru tine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vine mamaaaaruuuutzaaaaa.... give_rose.gif Shi mi-am sters shi lacrimile )).gif
lilianab
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 09:42 AM) *

w00t.gif w00t.gif w00t.gif yahoo.gif yahoo.gif De care praji facem? w00t.gif w00t.gif Te-ashtept cu cafeaua calda, ceai...ce vrei tu...scutur canapelele de praf special pentru tine biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Vine mamaaaaruuuutzaaaaa.... give_rose.gif Shi mi-am sters shi lacrimile )).gif

Ssshhhhttt!!!mai incet despre prajituri!! w00t.gif w00t.gif ...vorbim de ele in privat,ca luam bataie!!!...sau nu,ca noi numai le facem ca material didactic,ca sa avem ce fotografia si arata la fete,dar nu mancam,nuuuuu!!! blush.gif blush.gif
PS: scuza-ma ca nu stiu ,dar vorbesti mereu de o fundatie....E o fundatie ,ceva legat de oameni batrani,ca parca ai spus ceva ieri in acest sens....Le dam lor prajiturile ca sa le facem viata putin mai dulce!...mie imi place sa fac,bine sa si pap uneori,dar ma simt mai satula cand sunt laudata,decat cand sunt imbuibata...blush.gif
lliliana
E o fundatzie pentru ciudatzi ca mine lol.gif Dar facem shi acte de caritate cand avem cu ce pupic.gif
lilianab
CITAT(lliliana @ 07-05-2007, 10:01 AM) *

E o fundatzie pentru ciudatzi ca mine lol.gif Dar facem shi acte de caritate cand avem cu ce pupic.gif

AAAA!!!ma primesti si pe mine?!ca ma incadrez perfect si caritata si ciudata grin.gif
ina_ceva
CITAT(lilianab @ 07-05-2007, 10:17 AM) *

...mai mult nu am putut ca abia mi-am extras saua dintre fese blushing.gif ...mi-a fost teama sa nu ajunga pana la amigdalite.. nana.gif

lol.gif lol.gif lol.gif
lilianab
MD:(5,5p)
-cafea cu lapte=0p
-sunca120g=3p
-rosie,ardei,castravete=0p
-paine secara=1,5p
-iaurt zuzu0,1%=1p
Gustare:(0p)
-para,portocala=0p
Pranz:(8p)
-ciulama=6p
-paine=2p
Gustare:(8,5p)
-grefa=1p(extrafruct)
-cereale=2,5p
-fulgi porumb=5p(cu astia m-am pacalit la munca.Imi era foame,am luat valorile nutritive si avbia acasa am socotit doh.gif doh.gif doh.gif .imi venea sa mor!!!!)
Cina:(6,5p)
-paine=2,5p
-salata humus 200g=4p
-rosie=0p

Bonus:(4p)
Mers pe jos=2p
Bicicleta=2p

Total=28,5p(din 24+4 bonus)...bine ca e abia luni.am timp sa reintru in normal sorry.gif

honey79
Pup Mamaruta draga si-i urez o zi frumoasa, plina de evenimente placute si cu multa voie-buna.
axe10
Te-ai dat la fund?...sau pe fund...sau esti cu fundu in sus?
ina_ceva
Mamarutza, pe unde te-ai instalat si ai uitat de noi?
Sper ca esti bine pupic.gif
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 09-05-2007, 01:23 PM) *

Mamarutza, pe unde te-ai instalat si ai uitat de noi?
Sper ca esti bine pupic.gif

Sar-na fetili de griji give_rose.gif ...sunt bine...Se pare ca Axe m-a ghicit.... blush.gif ieri am avut cele mai bune intentii,inceputul promitator,decat ca m-a pus naiba si am ciugulit la munca ba rosii,ba castraveti,ca doar da bine la dieta si cand s-a terminat programul s-a pus o foame de ros din mine de-mi venea sa-i ling si maxi-tacsu aluia de m-a adus acasa doh.gif .Am papat...mai bine zis am bagat in mine ca in Spitalul de Urgenta,nu mult dar toxic,de mi-a fost si teama sa numar punctele...Spun ce?! blush.gif ...am gasit in Billa niste chestii de se numesc "Baguette":sunt cate doua asa-zis sandwich-uri cu toate prostiile,dupa cum le spune si numele(tomato-cheerse,hawaii,prosciuto,etc).Ambele-amandoua aveau 250g impreuna.100g=5,6p....eh!eu in desteptaciunea si foamea mea,nu m-am oprit pana nu le-am devorat pe amandoua...de doua soiuri...deci 4 bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif bataita.gif ...Dati fiecare cat pofteste,ca poate vine mintea la cap....
Nu pot spune ca azi as fi fost cuminte,dar noroc cu programarea la coafor unde mi-am schimbat culoarea "penajului".M-au tinut alea sa ma faca bella,pana am ...belit-o,ca am intarziat la munca.Prin urmare,cu ajutorul lui DD si al alora de la coafor,azi am incheiat apoteotic si cuminte ziua si promitator.Daca o tin asa,poate recuperez "paguba" de ieri,pana duminica pray.gif
MD:(2,6p)
-paine=0.6p
-rosii,castravete=0p
-sunca=2p
-cafea=0p
Gustare:(3p)
-rosie,ridiche,castravete=0p
-covrig=2p
-banana=1p
-mar,para=0p
Cina:(11,1p)
-ciulama= 8,8p
-paine=2,3p
Gustare:(1p)
-portocala,mar=1p(extrafruct)

Total=17,7p din 24

Pup si eu fetele toate si....Axe de unde ti-ai facut rost de detectorul de "fundisti"(cei ce se dau la fund) tease.gif
lilianab
Asa cum spuneam :am colorat "penajul" si ca sa nu mai fiu tentata sa cumpar papa mult si bun si toxic,am cheltuit banisorii mei pe neshte tratamente de par de la Londa...Asa am sa fiu slaba de foame si parul imi va curge valuri-valuri pe spate(am spus curge,nu cade,ca de cazut imi cadea si fara tratamente doh.gif )
Iata rezultatele(apropo:beliturile alea de pe fata mi le-am facut cu manutele-astea doua,scotand punctele de grasime....Acum noroc cu machiajul care mai salveaza situatia.)
Imagine
dany
Bueyyyyyy , ce freza ti-ai tras !!!!!! Suuuper bine iti sta , parerea mea !!!!!! Si eu am boala la 2 culori de par dar ma opresc firele de par alb multiple doh.gif doh.gif
May
Pot ca sa te cer in casatorie? naughty.gif
ina_ceva
Arati super! Ce mamarutza frumusica si sexy naughty.gif
Pisik
ce bine iti sta cheer.gif
lilianab
Buna fetele!!! pupic.gif ...Gata munca!Mai e cineva prin zona?Mai gasesc macar o cafea din zat?! lol.gif lol.gif
Bueeeeyy!multumesc mult,tare sunteti dragute...dar si eu smechera:am bagat repede penajul la inaintare,ca sa va distrag atentia de la ce porcozaur fusesem cu o zi inainte.Da' multumesc mult give_rose.gif !!!
Dany pai baga niste 2 nuante de blond(ca parca imi amintesc ca aveau parul blond-saten-auriu-ceva de genul...daca nu oi fi fost chioara de-al binelea! blush.gif )...Nu s-ar ascunde multiplele?!

May
deseara il am pe mama la vorbitor si il intreb cand te poate primi,ca sa ma ceri oficial,nu?! lol.gif lol.gif hug.gif
Ina taica-meu are o povestioara:erau trei surori intr-un sat urate cu spume; una singura era mai rasarita.O vecina o intreaba odata pe una dintre cele doua spumoase:"pe unde mai e sora-ta aia,frumusica?!"..."Eeeee,da noi care am fost urate ,tzatza?!"...Asa si eu:cum sa nu fiu sexy si frumushatza...noi care am fost urate?! doh.gif
Pisik sar-na!! give_rose.gif Apoi trebuia sa ma bag in rand cu fetele frumoasele de pe aici,nu?!Sa raman eu mai de caruta?

Asaaaa:incepand de azi,pe langa dieta am pornit si consumul de "Bio Cla"...sa vedem ce iese,ca daca nu ma topesc ca untul la soare de la ele,macar ma topesc de ciuda si de scotianca, si tot ma topesc!! blush.gif blush.gif ...M-am masurat,si cu aceasta ocazie va anunt intr-un cadru festiv ca 3 cm am crescut in perioada de rebeliune bang.gif bang.gif bang.gif ...si cat muncisem pentru fiecare ,cand le-am dat jos...Acum, gata, militaria jos din pod!!
Pana acum meniul a sunat de genul:
MD:(3,9p)
-paine=1,4p
-sunca=2,5p
-cafea=0p
-rosii,castravete=0p
Gustare:(0p)
-mar=0p
Pranz:(5,2p)
-varza cu carne=3,2p
-paine=2p
anca veselie
mamarutzo n-am mai fost de mult pe la tine. si cand vin, in sfarsit, dau intai de praji pt vi, minunate!!! mi-au lasat gura apaaaaaa! iar apoi dau de noul tau penaj! foarte fain! pupic.gif mamarutzu ce a zis de noua coafura?
lilianab
CITAT(anca veselie @ 10-05-2007, 02:44 PM) *

mamarutzo n-am mai fost de mult pe la tine. si cand vin, in sfarsit, dau intai de praji pt vi, minunate!!! mi-au lasat gura apaaaaaa! iar apoi dau de noul tau penaj! foarte fain! pupic.gif mamarutzu ce a zis de noua coafura?

Mamarutzu abia azi il vede,ca e proaspat...dar il trec pe "cheltuieli cu recuzita",ca doar mamarutele trebe musai sa fie rosii sau macar sa aiba un pic de rosu grin.gif ...Despre praji,ce sa spun:si mie imi lasa gura apa,ca le-am facut,dar nu am mai gustat din ele
oricum succesul a fost rasunator cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.