Neatza la feteeeee!!!Un cafelutz,o scrumiera pentru fumatoare?!ca eu nu fac nazuri,ma puteti afuma!
AZI ESTE ZIUA DE ASTERE A LUI VI!!!(Bridget Jones de Galati

)....
MULTI ANI TRAIAAASCAAA!

Intotdeauana am fost bucuroasa de ziua ei,din mii de motive+1.ala "1" este faptul ca e mai "veche" ca mine cu jumate de an.Pana ajung eu la varsta ei,are timp sa imi impartaseasca din neajunsurile noii varste iar eu am timp sa o tachinez si sa ma "lipesc" de niste injuraturi de "sagrada familia"
Ma gandesc daca are rost sa ii mai iau cadou,daca aseara i-am "facut cadou" niste rugaciuni si ...matanii ar fi trebuit sa fie,dar mie mi-au iesit cam tumbe!

Dar le-am facut cu simt de raspundere si traire,pana cand m-am oprit din motive tehnice:imi chioraiau matele de foame.
De fapt au fost la cerere ei expresa;"Fa madam,fii atenta!Maine e ziua mea si sub acest pretext mi-am facut un ditamai tortul,gretos de incarcat cu de toate fructele.Stii ca nu ma zgarcesc.Taca-ti fleanca,am sa iti dau si tie o felie,chiar daca esti la dieta.DAR!!!Fa tu stii cate flotari am bagat eu si pentru mine si pentru tine!Esti tu prietena mea cea mai buna?!Zi!" "Da!!!"..."Eh ,atunci e randul tau sa faci rostogoliri si zi merci ca nu te trimit la "Tonica" la sediu.Le poti face acasa!!!Fata vreau sa il sun pe "Bergenbeer" sa il invit pana la mine... dar crap de teama ca o sa imi zica ca e plecat taman pe la naiba si nu poate"..." Nu se
ezicsta!!!Hai ca ma apuc de genuflexiuni si iti zic eu ca vine!Numai asteapta sa ajung acasa,ca vin de la coafor si nu cred ca e de bine sa ma pun sa bat matanii in centru.e drept ca as ajunge vedeta,pe la ziare si stirile POTV,dar nu asta e interesul"...."Deci fii atenta:daca asta nu vine inseamna ca nu te-ai rugat indeajuns,cu patos,asa ca la miezul noptii imi iau tortul si vin sa ti-l tuflesc in cap,in noua ta freza a la Meg Ryan....Asa ca baga rugaciunile,auzi!!!???"
Pe la 23 m-a sunat!!!Mi-a fost teama sa raspund,ca nu cumva sa fi gasit varianta de a-mi tufli tortul in fata prin telefon.Dar era zglobie...am indraznit sa marturisesc ca am suspendat rugaciunile,de foame"..."Lasa madam,ce ,tu crezi ca rad dintr-un puseu de isterie?!Noooo! Am pus laba pe el,vine incoace"
Deci fetelor,daca am rugaciuni asa eficiente,nu pot fi considerate cadou?(a naibii scotianca ce sunt

)....Biiine-biine!!!ma duc sa ii iau o cutie de bomboane cele mai de firma,ca ea e un "pisu fin"...si lasa sa se aseze si pe ae caloriile ca are unde!!!