Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
anca veselie
bun, atunci dai maine raportul la ce o sa zica grin.gif
eram sigura ca au avut un succes rasunator! floare.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 09-05-2007, 09:56 PM) *

Pup si eu fetele toate si....Axe de unde ti-ai facut rost de detectorul de "fundisti"(cei ce se dau la fund) tease.gif

Haha...am mirosul fin ca sunt gaina batrana...asa ca nu poti sa te ascunzi...chiar si in spatele frizurii care de altfel iti shade f bine....pai, cum vorbiram?...ca ne tinem de dieta, ca facem ca dregem....si ne opriram in baghete...le stiu si eu...f bune dar punctoase...

Asa ca fa bine matalutza si baga apa cand ti-e foame...si daca te duci de 10 ori la wc ca mine in 5 ore..faci si miscare si nu mai ai timp sa-ti fie foame...
lilianab
CITAT(axe10 @ 10-05-2007, 08:44 PM) *

CITAT(lilianab @ 09-05-2007, 09:56 PM) *

Pup si eu fetele toate si....Axe de unde ti-ai facut rost de detectorul de "fundisti"(cei ce se dau la fund) tease.gif

Haha...am mirosul fin ca sunt gaina batrana...asa ca nu poti sa te ascunzi...chiar si in spatele frizurii care de altfel iti shade f bine....pai, cum vorbiram?...ca ne tinem de dieta, ca facem ca dregem....si ne opriram in baghete...le stiu si eu...f bune dar punctoase...

Asa ca fa bine matalutza si baga apa cand ti-e foame...si daca te duci de 10 ori la wc ca mine in 5 ore..faci si miscare si nu mai ai timp sa-ti fie foame...

Am inteles sa traiti si am si aplicat salut.gif ..Ia numai de te uita:
MD:(3,9p)
-paine=1,4p
-sunca=2,5p
-cafea=0p
-rosii,castravete=0p
Gustare:(0p)
-mar=0p
Pranz:(5,2p)
-varza=3,2p
-paine=2p
Gustare:(6,6p)
-lapte 1,8%=1,6p
-cereale=5
Cina:(5p)
-iaurt zuzu=1p
-cereale=2p
-strugure=2p

Total=20,7p din 24 cheer.gif cheer.gif cheer.gif

PS: mamarutzu placut mamaruta lui si a spus ca e cea mai frumoasa!!! blushing.gif give_heart.gif
axe10
Mamarutzu asta cand se intoarce?...sa stim si noi....
amalia0701
Servus mamarutza!
Fain te-ai aranjat la par.
Asta imi aduce aminte si mie ca de vreo luna tot imi promit sa ma fac bella. pupic.gif
lilianab
Neatza la fete...Am facut cafeaua si va astept pe aici.
Axe mamarutul teoretic se intoarce in jur de 15 iunie,practic inca nu se stie,deoarece spune ca acolo castiga de 3 ori mai mult decat aici pentru aceeasi munca.Il inteleg iar el mi-a promis ca in maxim 3 saptamani vine acasa cateva zile ca si el bazaiei de dor de numa-numa.Tare mi-e dor de el,dar si lui de mine.(nu mai gaseam cuvinte cum sa ne spunem aseara) blush.gif

Amalia go for it!!!Acum mai programez si o manichiura/pedichiura ca sa pot scoate degetelele la vedere naughty.gif ca anunta astia canicula
Iar in alta ordine de idei:din obisnuinta de a ma cantari vinerea,nu am mai avut rabdare pana luni,cand era saptamana siiii....declar pierdut 1 kg!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif ..La mai multe!!! tease.gif
axe10
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
lilianab
CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 07:32 AM) *

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Saru' mana si multam fain!PE bune ca l-am dat:am stat cu pielea goala si am urcat si coborat de pe cantar de vreo 3 ori,ca sa fiu sigura! dance3.gif
amalia0701
cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Pisik
Bravo de kilul pierdut Mamarutzo rutzo pupic.gif
lilianab
CITAT(Pisik @ 11-05-2007, 08:10 AM) *

Bravo de kilul pierdut Mamarutzo rutzo pupic.gif

Multumesc frumos si as vrea ca toate sa zburdati de fericire prin site din acelasi motiv:pierderi de kg.Singura mare pierdere pe care o putem suporta cu zambetul pe buze naughty.gif
lilianab
"bazait de mamarutzi":
unde pik-pok=mamaruta si xx=mamarutul

pik pok (10.05.2007 20:47:47): mama meu sunt la bucatarie,dar din cand in cand mai trag un raid de control pe aici
pik pok (10.05.2007 20:48:14): te iubesc si eu mult mult mult...adica,mai pe intelesul nostru:BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
xx (10.05.2007 21:11:59): vin prin spate, usor, sa nu ma simti, te cuprind in brate, te intorc si-ti spun te iubesc
xx (10.05.2007 21:12:41): nu sunt nici caractere atat de mari sa pot scrie asta si nici cuvinte care sa arate asta
xx (10.05.2007 21:14:00): Citesc jurnalele mamarutei mele iubite si ma intristez atat de tare. As vrea sa fiu acolo, langa ea, sa-i pot arata dragostea mea.
pik pok (10.05.2007 21:14:48): aaaa
xx(10.05.2007 21:14:51): Ma bucur pentru tine, ma intristez pentru tine. Le recitesc, pe rand, pe fiecare, iti simt cuvintele, iti simt bucuria, tristetea, dorinta, dorul
xx (10.05.2007 21:25:18): mama, hai sa o luam pe rand ca altfel sarim de la una la alta
pik pok (10.05.2007 21:25:22): hai
xx (10.05.2007 21:25:23): 1.
xx(10.05.2007 21:25:40): sa-ti fie mila de mine. Da?
pik pok (10.05.2007 21:25:43): da
xx (10.05.2007 21:25:43): adica............
pik pok (10.05.2007 21:25:46): ce ai facut?!
xx (10.05.2007 21:25:52): adica............
pik pok (10.05.2007 21:25:56): ziii!!!
xx (10.05.2007 21:26:08): nu te ridica, stai NUMAI pe scaun.
pik pok (10.05.2007 21:26:11): ai intalnit o french girl?!
xx(10.05.2007 21:26:11): Bunnnnnnnnnnnnn
pik pok (10.05.2007 21:26:15): aaaa
xx(10.05.2007 21:26:29): nu mama meu dar daca te vad mai mult decat trebuie.................
xx (10.05.2007 21:26:37): stii tu, lesinul
pik pok (10.05.2007 21:26:40): adica asa?!
xx (10.05.2007 21:26:47):
xx (10.05.2007 21:26:56): bunnnnnnnnnnnnn
xx (10.05.2007 21:26:59): revenim.
xx (10.05.2007 21:29:22): mama!!!!!!!!!!!!!!!!
xx (10.05.2007 21:29:32): pe scaun, cu spatele lipit
xx (10.05.2007 21:29:39): asa
xx (10.05.2007 21:29:44): ca lesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
xx (10.05.2007 21:32:43): 2
xx (10.05.2007 21:33:09): examenul. Dar de asta nu mai vb ca e ok si asa, l-ai luat si gata, nu conteaza cu cat. da?
pik pok (10.05.2007 21:33:25): da...naiba sa o ia de pacatoasa,dar bine ca l-am luat
pik pok (10.05.2007 21:33:33): ca a picat o caruta iar
xx (10.05.2007 21:33:48): da, stiu era bine mai mult. e ok si asa, ai scapat de el si asta conteaza
pik pok (10.05.2007 21:33:54): daca ma pica,ma faceam kamicadze si ma detonam langa ea
xx (10.05.2007 21:34:03): vezi? de asta ziceam, altii l-au picat iarasi.
xx (10.05.2007 21:34:15): 3
pik pok (10.05.2007 21:34:15): buuun
xx (10.05.2007 21:34:33): 3 este ca te iubesc.
pik pok (10.05.2007 21:34:35): eu am socotit punctajul ei si nu am vrut sa ma laud,dar am facut de 8
pik pok (10.05.2007 21:34:45): 3 este ca te iubesc si eu mult de tot
xx (10.05.2007 21:34:53): stiu iubirea mea, stiu ca ai invatat mult la el.
pik pok (10.05.2007 21:34:54): 4:cand vii acasaaaaaa!!???
xx(10.05.2007 21:35:58): Mi-a tras teapa asta cu drumul asa ca am ramas aici innebunit, psihic mi-am zis ca plec si cand mi-a zis asta de aici ca nu mai vine am avut niste draci vreo 3 zile de nu s-a putut sta langa mine
xx (10.05.2007 21:38:06): mai stau inca max 3 sapt sa vad ce si cum cu asta si daca nu vine sa fac drumul asta gratis o iau cumva si ajung acasa ca nu mai pot aici
xx (10.05.2007 21:38:13): max 3 sapt
pik pok (10.05.2007 21:38:26): aha...si dupa max 3 saptamani vii de tot,nu?
xx (10.05.2007 21:38:48): nu, nu pot veni de tot inca mama meu drag si iubit
xx (10.05.2007 21:39:03): dar vin acasa sa te vad ca nu mai pot, crede-ma

Deeeci!vedeti ca ma iubeste mamarutul?!si eu pe el de mor! give_heart.gif

xx (10.05.2007 22:01:07): mama meu?
pik pok (10.05.2007 22:01:15): da iubire
xx (10.05.2007 22:01:31): esti asa de frumoasa!!!!!!
pik pok (10.05.2007 22:01:43): eeee...ma pacalesti!
xx(10.05.2007 22:01:50): nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
xx (10.05.2007 22:01:58): esti frumoasa si mamaruta
pik pok (10.05.2007 22:02:01): daaa
xx (10.05.2007 22:02:04): si te iubesc mult
xx (10.05.2007 22:02:22): de dorit, etc, etc, etc nu zic nimic
pik pok (10.05.2007 22:02:27): daca zice mama meu,inseamna ca asa e...ca el nu spune ceva care nu e cum a zis naughty.gif
axe10
Romance nene...romance
lilianab
CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 09:01 AM) *

Romance nene...romance

Romance de-ti pica plomba,nu alta grin.gif .... si daca nu ar fi fost vorba de mine ci de alta,poate as fi ras pe burta,ca eu nu prea mai credeam in asa ceva...dar pur si simplu se intampla si nu incetez sa ma mir de mine,cine eram si cine am ajuns:Barbara Cartland,nu alta lol.gif
amalia0701
CITAT(lilianab @ 11-05-2007, 10:05 AM) *

CITAT(axe10 @ 11-05-2007, 09:01 AM) *

Romance nene...romance

Romance de-ti pica plomba,nu alta grin.gif .... si daca nu ar fi fost vorba de mine ci de alta,poate as fi ras pe burta,ca eu nu prea mai credeam in asa ceva...dar pur si simplu se intampla si nu incetez sa ma mir de mine,cine eram si cine am ajuns:Barbara Cartland,nu alta lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
mamarutzo , ce dragoste frumoasa traiti voi 2 pupic.gif
si bravo pt kg cheer.gif la mai multe pierdute cheer.gif
ina_ceva
Telenovela, nu alta pupic.gif
Bravo pt kg pierdut naughty.gif
lilianab
jurnal de mamaruta singura -ziua a patruzecisiuna

Dragul meu mama drag,

Azi am avut o zi de toata ...cacaua.A fost foarte cald,eram usor ametita.Apoi cate ceva ma scotea din ale mele.Cred ca eram iritata.De fapt colega si prietena mea mi-a spus ,confidential,ca se va face acea mutare in piata in care doream si eu fiindca imi convenea programul si fiindca voiam sa sa lucram tot impreuna.Asa ca ea m-a sfatuit sa merg sa intru in audienta la director,daca vreau sa prind acum trenul.A coincis si cu faptul ca incepe sesiunea si nu am cum sa merg la toate examenele fiindca nu am colega de inteles..A inceput sa ma tot pistoneze:"Du-te fata la sefu si vorbeste cu el,nu fi proasta!!".Am mers pana la urma.Am facut anticamera de mi-a venit rau.Era foarte ocupat,asa ca am plecat,am revenit,am plecat iar am revenit.Pana la urma am reusit sa intru la dumnealui,i-am spus clar ce problema am si in fine a chemat-o pe inspectoarea de personal sa vada ce se poate face...deja se stabilise "staff" ul care pleca...si pana la urma,nici mai mult nici mai putin,a scos-o pe colega mea si m-a pus in locul ei.Am simtit ca imi cade cerul in cap.Ma gandeam ca ,era si normal,se va supara si ma mai gandeam ca plec singura acolo,celelalte fiindu-mi necunoscute.Directorul mi-a subliniat ca are nevoie de om serios si de baza acolo...Oricum ma simteam tare prost,m-a luat o durere de cap si parca eram o tradatoare,nu stiu cum.nu stiam cum sa vorbesc cu fata asta.I-am spus in fata, pana la urma ,cerandu-i scuze,dar chiar nu eram vinovata.Acum apele inca sunt tulburi.Ea are si ea sustinerea ei din partea celor care ne controleaza si a unui administrator de acolo care este fostul sot a lui Vi.asa ca sunt intr-o situatie tare delicata.Am vorbit si cu Liviu(administratorul...fostul) si mi-a spus sa astept pana maine ca intra si el la director sa vorbeasca,spunand ca nu ne vor iesi orele,parandu-se ca acum suntem prea multe.In fine,las in voia Domnului sa le aseze pe toate dupa cum o crede de cuviinta.Ma doare capul si sunt foarte puscata.Pun in balanta avantaje si dezavantaje si nu stiu ce sa vreau,ce sa fac,ce sa aleg.
Avantaje:-spor la salariu si prima ceva mai bunicica
-mai mult timp liber,fiind program de 12/24 sau 12/36(nu stiu exact)
-pot merge la scoala la cursuri si la examene

Dezavantaje:-voi fi 12 ore in picioare(sau "pe fund",cum s-a exprimat directorul)
-se pare ca multora li s-a facut rau acolo(din diverse motive)
-e posibil ca prietenia cu colega sa aibe de suferit in urma acestei
intorsaturi de situatie.
-ca sa poti merge pana si la toaleta chemi administratorul sa te
inlocuiasca
-NU IMI MAI POT LUA CONCEDIU SAU LIBERE(decat la mica
intelegere cu vreo colega,pt o tura+zilele libere dintre ture)
-concediul se da numai iarna(ianuarie) cand scade afluenta,acolo
fiind o piata pentru moldovenii de peste Prut(o piata de gross)

Mama meu nu stiu daca nu am intrat intr-un mare rahat...sunt terminata de framantari.Imi vine sa las totul naibii.Imi programasem psihicul ca merg la sora-mea si mi se face un nod in gat de ciuda...imi vine sa mor...pe cuvand ca am intrat in deprimare azi...Asa de mult as vrea sa pot sa ma ghemuiesc in bratele tale,sa ma sfatuiesc cu tine,sa alegem solutia cea mai buna.Asa de mult imi doresc concediul cu tine...imi doresc sa imi vad sor...simt ca ma sufoc de dorul lor si asta ma deprima si mai mult.
Sper ca maine sa apara o solutie salvatoare cumva...nu stiu nici eu in ce sper...Dar ce e gresit ca imi doresc totul?sa pot naibii sa dau examenele toate,sa pot sa imi iau concediu,sa petrecem niste zile impreuna,sa mergem (daca ai sa poti si tu) la sora mea...Nu mai stiu ce sa zic ca sunt puscata-puscata-puscata rau!sper ca ziua de maine sa fie mai buna,desi daca a inceput de lunea,martea de ce nu ar fi si mai rea?!
Tu cum esti iubirea mea?Ce faci ,cum e cu manuta?Te doresc asa mult mama meu,langa mine...Si te iubesc enorm de mult,si nu vreau sa mai fim asa departe unul de altul...te iubesc mult kitzul meu mic si drag!
lilianab
MD:(3,3p)
-sunca pasare=2,5p
-toast=0,8p
-salata(rosii,castraveti,ardei)=0p
-cafea=0p
Gustare:(1p)
-zuzu=1p
-mar=0p
Pranz:(5,6p)
-varza gatita cu carne de pasare1 portie=4p
-toast=1,6p
Gustare:(5p)
-inghetata=5p
Cina:(6,8p)
-mancarica de stevie=4,2p
-toast=1,6p
mar,portocala=1p(extrafruct)

Total=21,7p din 24
Tzutzi80
pupic.gif Mamaruta color!!! Iti sta super pupic.gif
anca veselie
mamarutzoooo hug.gif pupic.gif hug.gif asa poate te simti mai bine. pupic.gif sper sa se fi rezolvat dilema ta. floare.gif
lilianab
jurnal de mamaruta singura-ziua a patruzecisidoua

Mama meu drag,
Sunt asa de multumita si fericita!!!!Doamne cum se aseaza toate!!!Aseara eram asa de deprimata ca imi venea sa plang intr-una....Eu cand sunt intr-un impas,intro mare nevoie ...ma rog.Ma rog la Doamne Doamne sa faca el cum stie ca e mai bine pentru mine,pentru ca el stie si ce va urma si in ce fel va influenta acea dilema mersul lucrurilor.Apoi,nu stiu,parca ti-am povestit visul meu "hotarator" din urma cu cativa ani,cand dupa moartea bunicii la jumatate de an am visat-o si mi-a spus ea multe,multe din viitor,si mi-a repetat clar,de trei ori:"Niciodata sa nu iti fie teama,ca nimic rau nu ti se va intampla.Niciodata sa nu te temi ,ca vei fi aparata de orice rau"...si atunci m-am rugat si sufletului ei sa ma ajute....Azi dimineata m-am foit ca pe ace.nu primeam nici un semn de la serviciu,asa ca m-am dus firesc,la ora schimbului de tura,ca sa vad ce am de facut.Cand am ajuns,am mers sa semnez condica si inspectoarea de la personal mi-a spus:S-a facut "la loc comanda" fiindca ducandu-va acolo nu v-ar fi iesit numarul de ore.Asa ca imi pare rau dar ramai pe loc!...
Habar nu avea ea ce veste buna imi daduse:vacanta!!!concediu...Spania!!!!yaaahoooo!!!...Nu ma puteam arata vesela in fata ei si cred ca nici nu ar fi crezut ca e reala bucuria,asa ca linistita am plecat de acolo.Cred ca se asteapta sa nu ramana lucrurile asa,dar eu mi-am invatat lectia.S-au adeverit prin experienta asta doua teorii importante:
1.Ai grija ce iti doresti ,ca s-ar putea indeplini.
2.Dumnezeu stie mai bine ca tine de ce ai nevoieNu cere,fiindca nu stii ce ceri.Lasa-l pe El sa hotarasca.
Prin urmare zburam ca o albinuta prin birou,parca nu aveam stare...Am curatat masa...Am sters dulapul de praf,am spalat chiuveta,polita...canile murdare,lasate pe aiurea....eram recunoscatoare ca ramasesem pe loc si fiind singura dupa-amiaza,nu aveam cum sa ma exteriorizez decat asa.
Deeeeciii sunt tare tare incantata.Am ajuns la concluzia,judecand la rece,ca doar 2 saptamani din sesiune prind week end-ul de serviciu.Apoi,e posibil ca examenul sa fie de la 8 si m-as putea invoi 2 ore,la mica intelegere cu colegele de tura.Ar putea fi de la 14,ceea ce ar fi dupa program.Ar putea fi vineri de la 18 ceea ce ar fi iarasi spre sfarsitul programului si deci,cred ca as gasi intelegere la colegele de tura si la Sefa mea.Este o femeie cu studii de asemenea si ii apreciaza si ajuta cat poate pe cei care invata.Mi-am dat seama ca de fapt nu aveam de ce ma plange,chiar asa,dar ...asa e omul:mereu nemultumit.
Acum pe seara am sunat-o si pe prietena mea,ca nu ne intalniseram azi la munca....si ea a fost la fel de bucuroasa ca indiferent cum,bine ca nu ne-au despartit.Ne intelegem foarte bine si la lucru si la prostii si la colindat magazinele.Sunt asa de rari in ziua de azi prietenii adevarati incat e mare pacat sa ii pierzi cand i-ai gasit.
Tu mama meu,iubirea mea esti bine?!A trecut aproape o saptamana din cele maxim trei saptamani cate erau pana vii...Si deja incep sa improspatez amintirile sarutarilor tale...Ma uit pe poze si iti desenez conturul gurii,al ochilor.Visez sa iti simt iar sarutarile pe pleoape...Si pentru ca am fost asa mult timp despartiti,si fiindca ai fost departe,sa stii ca am ceva foarte important sa iti spun...la modul cel mai serios....

TU FACI CAFEAUA CAND VII ACASA!!!!!!!SA FIE CLAR!!!!!

Meniu 15.05:

MD:(6,1p)
-ton =2,5p
-maioneza=2p
-toast=1,6p
-salata rosii,castraveti,ardei=0p
-cafea=0p
Pranz:(2,8p)
-toast=0,8p
-sunca=2p
-salata rosii,castraveti=0p
Gustare:(7p)
-mar,para=0p
-paste cu branza=7p(aim sorei dar a facut maica-mea budinca iar eu am trecut pe la ea...intamplator!!! wacko.gif )
Cina:(5p)
-iaurt fructe 0,1%=5p

Total=21p(20,9 de fapt tease.gif ) din 24p
danyhoney
Mamarutza -rutza , ma bucur tare mult ca lucrurile s-au rezolvat asa cum iti e TIE bine !!!!!!!!!!! Ai dreptate :
1 -Doamne-Doamne le aranjeaza pe toate

2 - cand ai gasit prieteni adevarati , nu are rost sa-i pierzi pentru nimic in lume !

hug.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 15-05-2007, 09:12 PM) *

Mamarutza -rutza , ma bucur tare mult ca lucrurile s-au rezolvat asa cum iti e TIE bine !!!!!!!!!!! Ai dreptate :
1 -Doamne-Doamne le aranjeaza pe toate

2 - cand ai gasit prieteni adevarati , nu are rost sa-i pierzi pentru nimic in lume !

hug.gif

Sar'na! give_rose.gif ...Iti dai seama cat ma bucur eu?!
danyhoney
Daaaaaa , imi dau seama !!!!!! Am fost si eu intr-o situatie aproximativ asemanatoare asa ca imi pot inchipui cum te simti . Din pacate , la mine ...."prietena " mea nu a tinut cont de nimic si dupa aproximativ 3 luni m-a sapat . Asta e ! Se mai intampla !
ina_ceva
mamarutza pupic.gif hug.gif Ma bucur ca s-a rezolvat situatia wink1.gif

Dany-dulce, cu atat mai bine, inseamna ca nu era prietena adevarata; mai bine ca ai aflat atunci decat intr-un moment mult mai dificil, cand ai fi avut nevoie mai mare de ea.
anca veselie
cheer.gif bravoooo!
asta cred si eu, ca lucrurile intra pe fagasul bun si ca ar trebui sa fim mai relaxati. mie faza cu relaxarea imi iese mai greu, dar sper ca in timp sa reusesc!
lilianab
Buna fetili!Multumim de incurajari...Azi a fost o zi buna...pana in momentul cand m-am dus la dentist.De atunci s-a schimbat calimera.Nu stiu de ce,eu intotdeauna am crezut ca detartrajul e o operatie simpla,fina,delicata...Multumescu-ti tie Doamne ca in trusa de scule a unui stomatolog nu a fost prevazut si ciocanul cu dalta,ca sigur cu alea ar fi actionat!Deci pur si simplu m-a lucrat in gura ca moldovenii pe turci la Podu Inalt doh.gif
Faza I: mi-a pus neshte acid in gura si instantaneu am simtit ca mi s-a topit varful limbii,ca s-a scurtat...
Faza aIIa: numai capul nu si l-a bagat in gura mea,in rest m-a scociorat la dintii de jos de n-am avut aer.Daca e ceva ce nu suport,e sa imi scartaie dintii.E aceeasi senzatie cu scartaitul unghiei pe tabla,la scoala brrrr!!! orc.gif
Faza a IIIa: am trecut la clatit cu apa oxigenata.Credeti-ma:Nici Whirpool cu bule nu scoate atatia clabuci cati am scos eu....In fine:asta a fost ultima vizita pentru mult timp de acum incolo,ca mi-am reparat dantura.El ma poftea sa imi mai faca si vreo lucrare ceva...dar prostoaca tre' sa fiu ca sa ma scarpin fara sa ma manance.
Las ca il dau eu pe mana mamarutului,ce de mult i-a promis-o el.E adevarat ca mama meu e mai mic decat el si pe inalt si pe lat,dar a spus ca una ii trage la fluierul piciorului,strategic,ca sa il doboare si apoi il ia la poceala pe la dinti ,pe la masele, daca imi face ceva care ma doare...Moama ce aprig e mama meu iubit!Numai cocs si vitamine naughty.gif lol.gif
ina_ceva
Eu am fost doar la detartraj cu ultrasunete, ca la asta "normal" mi-a fost frica grin.gif .Eu zic ca se merita primul, incearca si tu data viitore.
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 16-05-2007, 06:58 PM) *

Eu am fost doar la detartraj cu ultrasunete, ca la asta "normal" mi-a fost frica grin.gif .Eu zic ca se merita primul, incearca si tu data viitore.

Pai stai asa oleaca...asta era prima data!Tu crezi ca daca stiam ce ma asteapta ma duceam "na lup tigan de-a gata"(adica in gura lupului?!).eu credeam,parerea mea,ca detartrajul e ca un fel de epilat...Adica te da cu ceva sau iti lipeste o banda adeziva si face odata jmac!!! si gata iti ia tartrul ca prin minune.si de unde era sa stiu eu ce fortareata am construit in spatele dintilor de jos?!Acum cand beau ma incec,ca vine apa puhoi printre ei,ca Dunarea cand se deschide ecluza lol.gif lol.gif lol.gif
danyhoney
Esti de coma cu stilul tau de a povesti !!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

Ar trebui sa vii in fiecare dimineata cu o povestioara de a ta .... ne-ai insenina fiecare zi )).gif hug.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 08:36 PM) *

Esti de coma cu stilul tau de a povesti !!!!! lol.gif lol.gif lol.gif

Ar trebui sa vii in fiecare dimineata cu o povestioara de a ta .... ne-ai insenina fiecare zi )).gif hug.gif

Eu sunt de acord...Mai ramane sa il convingem si pe Il Directore ca sunt indispensabila aici dimineata...Pentru mine ar fi super,ca nu as mai umbla ca zombi prin casa pe la 5 dimineata...apropo:in semn de protest fata de acest lucru mi-am cumparat azi doua tricouri pe care scrie cu litere de foc(langa un o aratanie ciufulita ,in pijama):I'D LIKE MORNINGS BETTER IF THEY STARTED LATER!....si :BE TIRED IT'S GREAT TO NOTHING AND REST AFTERWARDS!
Am sa le port la tura de dimineata,cu schimbul pana va pricepe cineva din conducere mesajul naughty.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Vreau si eu 1 tricou cu prima inscriptie !!!!!! Sa il port macar pana terminam casa si sa il vada Dirk lol.gif lol.gif

Acel Il Directore ....pune-l sa citeasca pe aici si poate se indragosteste de noi si iti da liber dimineata sa ne scrii lol.gif
lilianab
Uite Dany,ti-am trimis si tie cate un tricou grin.gif !

Imagine

Imagine

Asaaa!Maine e Inaltarea! deci daca e Inaltarea e cozonac!!! naughty.gif ...azi langa noi,la serviciu a adus niste cozonaci la vanzare,o nebunie!!!lungi de peste juma de metru,inalti de 15-20 cm...Imediat am inceput o discutie tete-a-tete cu DD:Doamne,te rog eu!stiu ca am promis ca nu ma mai bag in treburile tale,dar nu as putea si eu sa iau unul?!nici daca promit ca fac de doua ori pe zi bicicleta de acuma?!...Nu prea mi-a raspuns iar eu,inocenta de mine am considerat ca poate DD vrea sa spuna "Da" dar este prea ocupat si nu poate raspunde....Am dat comanda de(doar!) unul,urmand sa ii primeasca mai tarziu:"Dar vin pana in ora 2?!" "Da,sigur!"...apoi amintindu-mi ca scopul reancarnarii mele e altruismul,imediat am zis ca ii dau si sora-mii jumate!....
Colega mea(schimbul meu) are grave probleme comportamentale:nu ajunge la program.Eu am grija sa ii raspund cu aceeasi moneda.Dar azi era sa fac puseu de tensiune:A venit la program!!!!...Da,dar nu venisera cozonacii doh.gif !!...am asteptat ,am asteptat...inca o ora pe putin peste program.Pana la urma am molfait in barba:Bine Doamne!!Am priceput mesajul....Daca zici tu ca asa e mai bineee...asta e!Sincera sa fiu,nu stiu daca chiar m-as fi putut tine de promisiunea cu bicicleta...ma dadeam si eu mare...Dar se pare ca te-ai prins blushing.gif
Prin urmare,asa deci(era vorba despre greci! lol.gif )...am plecat acasa balind,fara cozonac si fara intentia de a mai cumpara...las ca imi da maica-mea de pomana vreo doua trei felii si m-am scos tease.gif
danyhoney
Deeeeciiii , eu vreau tricoul aici , sa il pot imbraca !!!!!!!!!!!!!! )).gif

Ooops , maine e Inaltarea ?????? Offfff, iar pacatuiesc prin munca sad.gif . Ce zici tu acolo ? Cozonaci ????? cu ce se mananca ?? )).gif Lasa-i deoparte ca nu sunt buni , sant cah
lilianab
CITAT(danyhoney @ 16-05-2007, 10:06 PM) *

Deeeeciiii , eu vreau tricoul aici , sa il pot imbraca !!!!!!!!!!!!!! )).gif

Ooops , maine e Inaltarea ?????? Offfff, iar pacatuiesc prin munca sad.gif . Ce zici tu acolo ? Cozonaci ????? cu ce se mananca ?? )).gif Lasa-i deoparte ca nu sunt buni , sant cah

Cah-cah...dar uneori zau ca as manca si ...cah! lol.gif lol.gif lol.gif
Taica-meu cand era mic si bunica-mea se pregatea de o pomana,inainte sa vina popa incepuse sa schiaune ca vrea bomboane de pe coliva...bunica-mea:"Nu mama!!!Lasa ca sunt cah!"..."Vreeeaaaahhaaahhaauuu!!"..."Cah mama,lasa sa manance mos popa!" lol.gif lol.gif ...Acum ma feresc sa mai povestesc chestia asta pe la munca fiindca pe Il Directore in chama ...Popa! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif
Tzutzi80
Mai femeie! Esti de coma! Rad si rad si rad....si nu ma pot opri pupic.gif

SI imi vine sa ma urc in masina sa vin la Galati sa te tzuc pupic.gif
lilianab
Natza la fetili!!s-a trezit mamaruta si bazaie prin casa.Nuuuu,nu va faceti grija ca nu am aprobare de la Il Directore sa nu ma mai trezesc dimineata nono.gif no way!...Azi sunt de dupa-amiaza la munca.Asa ca am facut cafeaua si dau din aripioare pe aici. naughty.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 17-05-2007, 05:40 AM) *

Pai...ai timp!Vezi ca sunt in week end-ul liber grin.gif ...(ca la yahoo):Come here baby...closer...closer... kisses.gif (muuuaaahh!!...vezi ca am luat-o in calcul si pe Iulia,de aceea e cu pupaciuni-sandwich)
anca veselie
neatzaaaaaa!
lasa cozonacii aia ca nu sunt buni blum.gif
lilianab
CITAT(anca veselie @ 17-05-2007, 09:21 AM) *

neatzaaaaaa!
lasa cozonacii aia ca nu sunt buni blum.gif

Stiu,mi-a spus si Dany...sunt cah! doh.gif
anca veselie
asa, f bine, fii cumintica pupic.gif
Tzutzi80
CITAT(lilianab @ 17-05-2007, 09:31 AM) *

Natza la fetili!!s-a trezit mamaruta si bazaie prin casa.Nuuuu,nu va faceti grija ca nu am aprobare de la Il Directore sa nu ma mai trezesc dimineata nono.gif no way!...Azi sunt de dupa-amiaza la munca.Asa ca am facut cafeaua si dau din aripioare pe aici. naughty.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 17-05-2007, 05:40 AM) *

Pai...ai timp!Vezi ca sunt in week end-ul liber grin.gif ...(ca la yahoo):Come here baby...closer...closer... kisses.gif (muuuaaahh!!...vezi ca am luat-o in calcul si pe Iulia,de aceea e cu pupaciuni-sandwich)

pupic.gif hug.gif si pupic.gif hug.gif ca sa o iau in calcul si pe Iulia yahoo.gif
lilianab
Buna seara la fetili! pupic.gif
Azi la munca ne-am adunat o gasca la un moment dat si povesteam aventura mea de ieri cu dentistologul.
Si vine si o alta colega cu o intamplare:
era la dentist si a intrat o cucoana inaintea ei...care a stat...si a stat!!!Iese madama si intra colega...Doctorul intra in vorba:
-Ai vazut-o pe doamna care a iesit?
-Da.
-M-am uitat la maseaua cu pricina si i-am spus:"Doamna,nu avem alta cale.Trebuie scoasa".La care ea raspunde "Vai domnu' doctor!!Cum asa?!Vai de mine!Dar decat sa scot o masea,mai bine mai fac un copil!!!
"Prea bine doamna!Va rog sa va hotarati ce facem(scoatem maseaua sau facem copilul) ca sa stiu cum reglez scaunul!"

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 17-05-2007, 10:13 PM) *

Azi la munca ne-am adunat o gasca la un moment dat si povesteam aventura mea de ieri cu dentistologul.
era la dentist si a intrat o cucoana inaintea ei...care a stat...si a stat!!!Iese madama si intra colega...Doctorul intra in vorba:
-Da.
-M-am uitat la maseaua cu pricina si i-am spus:"Doamna,nu avem alta cale.Trebuie scoasa".La care ea raspunde "Vai domnu' doctor!!Cum asa?!Vai de mine!Dar decat sa scot o masea,mai bine mai fac un copil!!!
"Prea bine doamna!Va rog sa va hotarati ce facem(scoatem maseaua sau facem copilul) ca sa stiu cum reglez scaunul!"

Buuuuun doctorul asta multilateral pregatit.Vine femeia cu durere de masea si mancarimi....le rezolva pe rand cu calm, nu se impacienteaza ca altii ca sunt pusi la "munca"!

julyalina
CITAT(lilianab @ 17-05-2007, 10:13 PM) *

-Da.

lol.gif lol.gif lol.gif super tare faza !

'neatza mamarutzo! pupic.gif

ieri, am mancat o felie de cah biggrin.gif naughty.gif
lilianab
CITAT(julyalina @ 18-05-2007, 07:34 AM) *

'neatza mamarutzo! pupic.gif

ieri, am mancat o felie de cah biggrin.gif naughty.gif

Buna fetiliiii!A sosit vichendul!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Nu stiu de ce ma bucur ca am avut impresia ca nu am cursuri,dar am la greu.Duminica e ziua tatalui meu si fac si bunatati ingrasacioase.....si si si...am sa am de-a treabaaa! doh.gif
julyalina deh ce sa faci...daca nu te poti abtine sorry.gif .....SI EEEUUU! valea.gif
ina_ceva
La multi ani tatalui tau! Ce-i cumperi cadou? Nu-i faci un tort, mai ales ca te-a ajutat sa iesi din bucatarie?
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 18-05-2007, 03:38 PM) *

La multi ani tatalui tau! Ce-i cumperi cadou? Nu-i faci un tort, mai ales ca te-a ajutat sa iesi din bucatarie?

Saru'mana!Multumesc frumos!Pai punem banutii si(nu-i frumos) ii dam sa isi ia el ceva ce stie ca isi doreste sau ii trebuie.El e cu tot felul de suruburi surubele si brizbriz-uri la masina...asa ca greu de ghicit.Iar tort:ii fac prajitura de la May si ii mai fac si un tort urias,ingrasacios si mishtoc(sper!!)...Am sa pun poze
Buey fetili,am bagat-o pe maica-mea in sperieti.Am ajuns la concluzia ca sunt dusa cu capul(hmm!cam tarziu) si ca sunt un harcios si ca mi-e frica de saracie.A venit maica-mea la mine sa ducem tv-ul la doctor ca facuse laringita cred,ca nu mai avea sonor de ieri dimineata.Pana sa vina ea eu am pus sa dezghet frigiderul.Masa de bucatarie e plina cu pachete,pachetele .Chiuveta ashishderea cu pachete de piepti de pui,pulpite,combinatii pt ciorba(spetele si aripile puiului).Eu actionez ca un harciog:cel mai des merg pe principiul"las' sa fie acolo ,ca daca vreodata raman in pana.Sa am de ce ma agata" sau de multe ori vreau sa fac repede mancare si sunt congelate si nu am rabdare,asa ca ma apuc sa cumpar ceva refrigerat.Intr-un final,cand si-a revenit oleaca maica-mea din soc:"Pai ce e la tine in frigider,in cat timp mananci?Pe toata durata secetei?!"...i-am livrat 2 piepti...apoi am intrebat de care suc ia pt ziua tatalui..."de ce?"..."Iti dau tot eu ca am in balcon de la Paste".Maica-mea mai-mai ca nu a swoon.gif ...si i-am mai livrat si cateva plicuri de cioco calda,de pe vremea cand aveam tensiune si credeam ca nu am sa mai beu cafea....Daca nu o fi ajuns acasa sa se ia cu treaba si sa ma critice fata de pisica,sigur bombaneste inca singura in masina! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ina_ceva
lol.gif lol.gif TARE
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.