Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
lilianab
Buna seara fetili pupic.gif !

Mamaruta inca bazaie pe cerul patriei ca o cometa a carei coada e constituita din frunzele in crestere,ale morcovului din fund!...Mai am inca trei examene din care primul,sambata,la contabilitate.Va mai amintiti voi de contabilitate?Examenul pe care l-am picat in prima sesiune!!! doh.gif .Acum as vrea musai sa il iau din prima,prin urmare,am facut cooperativa agricola cu inca 3 colege si invatam impreuna.Ma mir ca nu si-au scos ochii.Era una care se lansa in niste explicatii departe de obiectul discutiei si foarte stufoase,iar alta care isi propusese sa ajunga vedeta la Stirile ProTv de la ora 5(omorand-o pe prima!:)))
In cele din urma am plecat pe la 21.30 fiind cam departe si tarziu,avand in vedere ca maine sunt iar de dimineata.Dar am de gand sa fac o baie,sa pap ceva si sa imi aterizez un ness cu cola si sa stau sa invat,cat mai rezist,cat de tarziu pot.As vrea tare mult sa iau examenul asta din prima.Urmatoarele doua le am saptamana viitoare si gata!!!dar "bazele contabilitatii" sunt cosmarul vietii mele.Si de fapt nu ele,numai profa! sorry.gif ...Hai va pup si ma arunc in baie sa ma deztranspirez naughty.gif si apoi "la munca tovarasi!!!" tease.gif
Anna
pupic.gif Mamarutza, si spor la invatat! Si pt ca ea e rosie i-am adus ceva verde blum.gif blum.gif

Imagine
amalia0701
BAFTA
ina_ceva
Spor la invatat si bafta! Trebuie sa "treci" de profa aia nesuferita grin.gif
lilianab
Buna fetili! pupic.gif
Sar-na de urari,sa dea DD sa fie cu bafta!
Annais nu stiu ce era acolo,dar era dulce si asta a fost de ajuns ca sa te hug.gif si sa te pupic.gif de mulioane de ori,ca tare buna si racoritor a fost(fiindca nu stiu daca era un el-suc,capuccino- sau o ea-inghetata...apropo:ce era?! sorry.gif )
anca veselie
mamarutzoooooo m-am pipilit si eu de ras cand am citit patania lui Vi lol.gif lol.gif dar in acelasi timp o inteleg blink.gif naspa senzatie, am trait-o si eu anul trecut....
in alta ordine de idei: baftaaaaaaaaaaa! tre sa iei contaaaaa! cheer.gif cheer.gif pupic.gif cheer.gif
ce-ti mai face mamarutzul?
lilianab
Axe ce sa spun:Vi a aflat si a acceptat sa fie eroina de jurnal,da nici in ruptul capului sa vada lumea cine e pacostea,ce chip are.Ce pot sa spun e ca semanam bine la trasaturile fetei,doar ca ea cu par mai lung si slaba.
Anca sper din suflet sa o trec pe conta.mamarutul e mai bine...de fapt el spune azi:

xx (13.06.2007 04:55:36): Mamarutei mele! 1. Te iubesc. Din suflet. Din inima. Imi lipsesti enorm de mult. 2. Sunt bine, trag tare, trebuie sa dau banii inapoi. E greu, asa de greu. Sunt singur.
xx (13.06.2007 04:56:24): In seara asta aflu ce program am zilele ce vin si iti spun cand vin la net.
xx(13.06.2007 04:56:37): te iubesc kitz mic, te iubesc.
xx (13.06.2007 04:57:08): Si nu vreau, nu pot sa nu te iubesc la fel de mult cum te-am iubit si pana acum
.
Anna
CITAT(lilianab @ 13-06-2007, 02:20 PM) *

Buna fetili! pupic.gif
Sar-na de urari,sa dea DD sa fie cu bafta!
Annais nu stiu ce era acolo,dar era dulce si asta a fost de ajuns ca sa te hug.gif si sa te pupic.gif de mulioane de ori,ca tare buna si racoritor a fost(fiindca nu stiu daca era un el-suc,capuccino- sau o ea-inghetata...apropo:ce era?! sorry.gif )

era ceva verde si cu frisca pe deasupra biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Si ziceam ca avea si niste lecitina in el, ca sa tii minte tot tot, si sa iei 10 la examen!! pupic.gif
anca veselie
pupic.gif e bine mamarutzul cheer.gif tin pumnii sa vina repede! pupic.gif
si asta pt ex de conta cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilianab
jurnal de mamaruta singura-ziua a sasezecisinoua

Mama meu drag,
Daca ai sti ce bucuroasa am fost cand am gasit vorbele tale si olecutza trista cand am vazut ca am dat cu cateva minute in urma ta.
Azi a fost o zi in care am fost mai mult pe fuga:am ushchit-o de la munca dimineata ca sa ajung la Universitate(e oarecum aproape de mine) sa iau un curs care a aparut acum in ultimele clipe,o completare la contabilitate.Asta a luat cam 30 min.Dupa ce mi-am facut treaba la munca,iar am ushchit-o la facultate ca sa vad un rezultat la un examen de care sunt sigura ca il pic.Ti-am mai vorbit de el(ala de vineri).Asa ca daca tinem cont ca si mai tarziu am mers la masaj si reflexoloaga era plecata de acasa si pana a venit eu am cautat un cabinet medical prin zona si am facut o plimbare de 30 min in soare,in acest scop,m-am scos cu educatia fizica pe ziua de azi!!
Alta nouatate e ca pe la pranz cand am venit acasa,am vorbit cu sora-mea din Spania pe net,de la ea de acasa,acum...Si am auzit-o si pe "pitzi"(Roxy-"pupuletz",nepoata mea) care mi-a spus "gorda"(grasuta...dar asa a invatat-o maica-sa!pentru ca stiu sigur ca fetita a vrut sa spuna de fapt "guapa"=frumoasa naughty.gif ).Asa de mult m-am bucurat sa o aud vorbind.
Dupa ce am venit de la masaj aproape ca m-a luat somnul...Si nu cred ca ma insel:am atipit putin,apoi am deschis netul si am vazut ca sora-mea era iar online,dar de data asta,surpriza!!!Isi cumparasera si casti,ca alea de aseara scartaiau de parca erau rotile infranate ale unui tren.Si si-au luat si webcam.Asa ca le-am acordat consiliere pana au instalat tot.dar cel mai mare haz era ca nepotul era la casti,la ascultat indicatiile,iar cumnatul meu era un fel de "costica-chinuitul",tavalit pe jos,mutand mufele.Iar eu muream de ras cand il auzeam cum se lamenta cand nu mergea si tipa pe acolo "toca le butone!!"=apasa pe butoane(poate merge lol.gif ).In cele din urma am reusit si am vazut toata familia.Cumnatul si-a adus un fotoliu s-a asezat in fata camerei si imi spunea in casti:"tu lo se con quen habla?Con el hefe de esta tonta familia(Stii cu cine vorbesti?cu seful acestei familii...prostute lol.gif lol.gif lol.gif ).
Vai ce mare si frumoasa e "pitzy".Si ea se simte atrasa de tot ce e telefon sau casti si camera si imi dadea de-a pupici,de ma inebunea,si isi punea castile(cele vechi) si vorbea intruna prin casa,dar o auzeam.Iar nepotul meu a fost cel mai dulce.In timp ce vorbeam in casti cu totii,el mi-a tastat:alexandru grosu (13.06.2007 01:38:27): de bia astept sa vii mie dor de tine si astept acea zii cand ne vom vedea si ma rog sa vina acea zi si ma uit mereu in calendar te iubesc. Cu drag Alex grin.gif hug.gif .Asa cam-am dat cu ei la barfa si deabia acum am vazut cat e ora si ti-am scris ca sa simti ca si tu esti parte din sufletul meu si nu te uit in nici o zi.Pentru ca esti tzantzaro-mamarutul meu iubit(apropo:ai inceput sa te mai obezezi,ca sa nu te ia vantul in zbor?! naughty.gif )
Iar acum "mister Bean"-ul din mine si-a pregatit cartile,foile,ness-ul,energizantul,culegerea,cursurile.Mai am nevoie doar de un transplant de vointa sau de neuroni!...sau vorba cumnatului( referitor la o cafea):totul e la mare fix,foarte bine...mai trebuie doar un f.r.a.i.e.r sa o bea.Prin urmare mie imi mai trebuie unul care sa invete in locul meu sorry.gif .

PS:pentru neuroancele spaniole care vor trece pe aici:am scris cum am auzit,habar nu am cum ar fi trebuit scris. tease.gif
May
CITAT(lilianab @ 14-06-2007, 11:23 AM) *

PS:pentru neuroancele spaniole care vor trece pe aici:am scris cum am auzit,habar nu am cum ar fi trebuit scris. tease.gif

M-am simtit vizata lol.gif stai mai calma ca nu esti departe de formularea corecta, asa ca bravo cheer.gif. Ma bucur mult sa vad ca ai o familie care te iubeste si un novio atat de grijuliu hug.gif

Sorela e casatorita cu un spaniol? tease.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 11:30 AM) *

CITAT(lilianab @ 14-06-2007, 11:23 AM) *

M-am simtit vizata lol.gif stai mai calma ca nu esti departe de formularea corecta, asa ca bravo cheer.gif. Ma bucur mult sa vad ca ai o familie care te iubeste si un novio atat de grijuliu hug.gif

Sorela e casatorita cu un spaniol? tease.gif

Nu May,nu te simti vizata,ca nu te vedeam ca pe cenzura comunista hug.gif ...dar stiam eu ca ai sa treci si pe la mine,pe aici,ca nu te lasa inima sa ma abandonezi hug.gif grin.gif
Cumnatul e roman,vecin de scara cu noi,in adolescentele noastre,insa el a plecat inainte acolo.de vreo 5 ani...Si lucrand si vorbind in spaniola si afara,dar si in casa,pentru a ajuta copilul si sotia sa se integreze mai usor,dar si ca o provocare pentru cumnata fosta-telenovelista,imi vorbeste in spaniola naughty.gif
May
In general, in familiile cu copii se ajunge sa se vorbeasca spaniola si in casa ca sa ajute copilul smile.gif

Sa stii ca eu mereu te citesc, chiar daca nu intervin floare.gif
ina_ceva
CITAT(Maybeline @ 14-06-2007, 12:45 PM) *

Sa stii ca eu mereu te citesc, chiar daca nu intervin floare.gif

...si eu... give_rose.gif
lilianab
Fetili tare ma bucur sa aflu ca mai treceti pe la mine,chiar si cand nu sunt "acasa".Dar las usa deschisa,cafele pe masa,,apa plata cu lamaie,la rece,ca pentru niste manechine(in devenire,eu) ce ne aflam naughty.gif blum.gif .Serviti-va! pupic.gif give_rose.gif

jurnal de mamaruta singura-ziua a saptezecea

Dragul meu mama,

Azi a fost o zi in care iar m-am sculat devreme si mai ales odihnita!!Bineanteles,datorita faptului ca am adormit in secunda 30 aseara,dupa ce m-am inconjurat ca Mister Bean de toata dotarea contabila.Azi o colega se plangea ca nu se poate odihni,e cald, si nu poate dormi.I-am spus ca ii imprumut cursurile mele,fiindca pe mine,uimitor cat de super-instantaneu ma ia somnul.Nici mama cafelelor nu are ce-mi face..As putea chiar adormi cu ness-ul in mana sau cu cafeaua,daca nu mi-ar fi teama ca dau din maini in somn si torn pe mine.Nu stiu,dar ori m-a piscat musca tzetze,ori e ceva de ma apuca asa cu somn intr-una.
Am fost la reflexoloaga apoi.De cand cu reflexoterapia s-a mai reglat si pofta de mancare si arderile ,cred ,dar cel mai important:nu am eu kile,cate vanatai am...dar in compensatie,creaza atmosfera.Iau eu bataie dar macar o iau in miros de eucalipt si in armonii peruane.Imi e frica sa ma gandesc daca m-ar fi altoit in ritmuri de "Hara feat Tamango-Muro Shavo" doh.gif
Apoi am plecat la munca,luandu-mi cursurile la mine.bineanteles ca am inceput o problema si ghici:a venit somnul calare pe mine,in draci.Mi-am luat o cafea de la automat,covrig,apa...pana la urma m-am invoit si am plecat sa ma intalnesc iar cu colegele ,ca sa lucram impreuna.Am stat pana la 22.am ajuns acasa si m-am uitat pe net sa vad:se aude vreun bazait stins de mamarut?sau macar o urma de la zborul lui turbo...Nik!...asa ca ma duc acum,ma spal,ma decolorez pe figura si ma pun la invatat...ca in caz de ma "prinde" tare si repede "invatatul"...sa nu adorm nedemachiata sau ne-deztranspirata.
In rest mama meu,te iubesc mult,fetele mele de la dieta iti ureaza de bine si sa vii cu bine si sanatos acasa,iar mamaruta ta are asa un bazait melancolic prin iarba...nici nu zboara,ca nu are chef...si mai ales,in ultima vreme,cand zboara,parca e comeata:are asa o coada lunga...de frunze verzi...de la morcovul crescut in fundic datorita sesiunii...si mamaruta nu vrea sa se deplaseze CNN-ul aiurea,ca asta nu e stire de senzatie...stire de senzatie va fi cand vor zbura mamarutii turbo si vor da cashchet-in-cashchet de nerabdare,graba si dor...O sa vedem noi stele verzi o vreme,de la lovitura,dar fiindca ne vom tine de mana,vom gandi ca asa e cu iubirea acum:ies scantei verzi din ea cand se intalnesc mamarutzii-pereche.

Hara feat Tamango-Muro Shavo
lilianab
Buna fetili!pup gasca de fete care a supravietuit acestui we calduros. pupic.gif
Eu am mai dat un examen,rezultatele nu le am si nici nu ma hazardez in aproximari pe care sa mi le rastoarne rationamentul profei de conta.
Ieri a fost prima zi dupa mai mult de o luna in care am fost libera,si mai mult decat atat,a fost prima zi dupa lung timp cand am iesit la "aer".A fost superb,plin de peripetii si haios.
jurnal de mamaruta singura-ziua a saptezecisitreia

Mama meu iubit,
In primul rand:sunt un soldat cazut pe campul de lupta.Obosita rupta-n-gura!
Azi noaptea am facut frigarui pana la 2.15...am atipit putin si la 3.15 m-am trezit si am facut cafeaua.La 4 punct plecam de acasa,la 5 eram pe balta.Ziua a fost superba!.Ne-am simtit extraordinar de bine:foarte prietenos s-a dovedit a fi fiecare dintre noi.Noi niste gaite desavarsite care cicaleam oamenii si dadea sfaturi de pescuit si obosit pestele.Imi este extrem de somn si ca atare nu promit ca nu voi atipi si nu voi scrie conform cu ceea ce visez.Am prins multi pesti(impropriu spus,ca i-au prins sotii colegelor noastre)
Distractia si odihna au fost maxime.Una din colege nu isi scotea sotul din "curcubeul vietii mele"...imi suna si acum in minte:))) si ma distram cumplit!!!...sau l-a luat la interpelari:"Ce stai ca un felinar,de nu te dezbraci si tu!!:)))(avea o palariuta pe cap,de aici porecla "felinar")
...mama meu mic,iti continuu maine de scris,dimineata,ca acum efectiv nu vad tastele si nu stiu ce scriu.Te iubesc mult si mi-am dorit toata ziua sa fi fost si tu.Asa glumet cum esti si tu si cum sunt si ei,sigur v-ati fi inteles " cum sa o stergeti de la ora ei
daca e dimineata si se scapa pe ea,atunci
.... (IATA DOVADA CA S-A RUPT FILMUL!!!! NICI EU NU STIU CE AM VRUT SA SCRIU AICI UNDE E INGROSAT,DAR STIU CA AM ATIPIT!) lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
ITI SCRIU MAINE IUBIREA MEA SI PUI MIC.tE IUBESC ENORM DIN SUFLET SI TE DORESC LANGA MINE

jurnal de mamaruta singura ziua saptezeci si patru

Mamarutul meu iubit,
Aseara am cazut ca un erou de la Termopile.La un moment dat scriam si am atipit scriind,dar continuam.Probabil visand, scriam visul.Mi-am revenit o clipa si am recitit ce am scris(ce ti-am subliniat) si mi-am dat seama ca o luasem urat pe campii si ma chinuiam sa scriu ceva ,neinteligibil,in cele din urma.Asa ca m-am oprit....Acum am recitit ce am scris si efectiv era sa vars cafeaua pe mine,asa m-a pufnit rasul:))))
Azi dimineata am fost la reflexoloaga si chiar i-am spus ca ma ingrijoreaza starea asta de oboseala permanenta.Realizez ca fiecare mesaj catre tine contine invariabil si cuvintele "sunt obosita".Cred ca e caldura ingrozitoare,efortul de a invata si apatia ca timpul trece si iti simt lipsa enorm.Imi e dor de tine cumplit!
Abia astept sa treaca si saptamana asta cu ultimele doua examene,sa nu mai am grija si sa dorm pana ma satur!Sa ma odihnesc intr-una.
Ieri a fost minunat la pescuit.Barbatii si-au vazut de undite ,dar s-au si distrat pe seama noastra ."Curcubeul vietii mele" cred ca special si-a pus unditele mai departe de gura noastra si acolo a si stat.Cred ca i-a promis o savarina sau 2-3 lui Viorel,sotul celeilalte colege,care ne-a suportat si toata saptamana acasa la ei si pe lac,langa unditele lui.Am jucat scrabble.Logic ca tot ieri au aparut si noi cuvinte in DEX.Viorel era chemat permanent ca arbitru.Ca un om intelept se abtinea ca stia ca nu scapa necocosat,indiferent din ce directie vine pacostea..Apoi misca o chestie la undite.Petrica,sotie de "curcubeul vietii mele" si pescar inrai stia ce inseamna."Atras!!!Viorel!!!"...Eram calare pe problema cu sfaturi care mai de care mai de specialitate:"Hai mai repede!!!Sa nu-l scapi!!!Il scaaaaapiii!adu minciocul!!!!"...apoi incepeau racnetele ."Diiiinuuuu!adu minciocul!!hai repedeeee!!!"..."curcubeul" plin de seriozitate,numai girofar si sirena ii lipseau,asa viteza avea ca sa dea primul ajutor.In cele din urma ovatii,aplauze,fotografii pentru un peste de 0,600-1kg..Alteori racnetele veneau din stufaris,de la Dinu.Atunci ca un roi de albine o luam la goana ca sa asista,sa incurajam,sa aplaudam,sa ne laudam,ca fara noi nimic nu ar fi fost in regula si nici pestele nu ar fi tras.Ne-au luat apoi mai mult de 2 ore sa tot frigem cele gratare de toate neamurile:pasare,frigarui,porc,sunca,mici,peste.A ramas mancare la greu, pe care a trebuit sa o caram si sa o impartim.Viorel ne-a amenintat ca la urmatoarele iesiri ia problema in mana si se ocupa el de aprovizionare ca sa nu mai cheltuim aiurea si sa risipim mancarea!
Una peste alta a fost minunat mama si ar fi fost superb daca ai fi fost si tu cu noi.Doar sper din inima ca undeva ,dincolo de luna august,sa se intample asa cum ne-am planificat,sa aterizezi cu bagaje,surle si trambite aici si sa fim impreuna.Sa marim gasca cu unca un martir(barbat),dar mama meu,crede-ma ca sunt niste oameni foarte veseli si de treaba si tu esti asemanator asa ca te-ai integra perfect.Te iubesc asa mult pui mic!!!I
Andreea-Rodica
Galateanca mea, unde umbli? Oare ai plecat deja in concediu, asa fara sa ne spui la revedere?!
hug.gif
anca veselie
mamarutzooooo pe unde zbori? pupic.gif
May
Bazzzz bazzzzzz unsure.gif
lilianab
Buna dimineata la fete!!
Nu am plecat in concediu,dar am fost prinsa cu invatatul si cu masajul,care ma scotea din casa.Mai am doua examene,azi si maine.cu dieta sunt varza,dar macar am niste sunci ferme de la cata bataie profesionista mi se aplica doh.gif doh.gif .Dupa examene am sa incep sa fiu atenta cu dieta ,miscarea,ca nu mai tine,nu mai am nici o scuza.

Bazait de mamarute

mamarutul (20.06.2007 22:37:02): nu bea ness!!!
mamarutul (20.06.2007 22:37:05): te roggggggggggggggggggggg
mamarutul (20.06.2007 22:37:35): vin eu si-ti fac cate cafele vrei intr-o zi numai nu bea ness ca te omoara la stomacel!!!
mamarutul (20.06.2007 23:02:14): te iubesc si eu, si eu vorbesc cu inimioara, ii spun tot ce am pe suflet, o intreb ce sa fac sa-mi treaca dorul
mamarutul (20.06.2007 23:02:32): si stii ce am mai facut?
pik pok (20.06.2007 23:02:35): si ea nu iti spune sa o strangi in brate,ca eu simt? grin.gif
pik pok (20.06.2007 23:02:42): ce ai mai facut iubirea mea?
mamarutul (20.06.2007 23:02:54): am facut...............o boacana mica.
pik pok (20.06.2007 23:03:01): ce boacana?
mamarutul (20.06.2007 23:03:40): am spus inimioarei ca te iubesc. MULT. Si cum imi parea ca nu ma crede m-am suparat si vreo 3 ore nu am mai vb cu ea. nana.gif
pik pok (20.06.2007 23:03:49): w00t.gif
mamarutul(20.06.2007 23:03:59): da' mi-a zis ca ma crede asa ca, de atunci, vorbim. wink1.gif
pik pok (20.06.2007 23:04:10): sa stii ca mi-a spus...dar zicea ca a vrut numai sa te necajeasca putin,cand s-a facut ca nu te crede
mamarutul (20.06.2007 23:04:35): sa ma creada ca-s mamarut turbat si ar fi bine sa nu se joace cu asta!!!!!
pik pok (20.06.2007 23:04:42):
mamarutul (20.06.2007 23:04:47): poate sa-mi ascunda bricheta da sa nu ma creada???. shock.gif ......................
mamarutul(20.06.2007 23:04:57): o incaseaza rau!!!
pik pok (20.06.2007 23:05:13): acuma stie.cica "Fata,asta nu stie de gluma!mamarutoiul asta al tau!!lasa ca nici nu mai glumesc cu el de acum!" tease.gif
mamarutul(20.06.2007 23:05:34): mama meu?Te iubesc mama meu,din adancul inimii te iubesc!

si fiindca sunt in dispozitie nitzel romantica,pentru mamarutul meu doua dedicatii,melodiile noastre grin.gif

cantecul de suflet si melodia noastra
lilianab
jurnal de mamaruta singura-ziua a saptezecisiopta

Mama meu iubit,
A trecut si ziua de azi si penultimul examen.Mai am putin si vine ziua de maine cu un examen greu,dar fie ce o fi,important e sa treaca.Am rezultatul de la examenul de "finante" dar asta o stii deja,cred.L-am luat.
Am una din nebunele de colege cu care am ras in seara asta putin pe mess,(aia cu "curcubeul vietii mele")care propunea sa ne intalnim si sa facem banchet!"Hop nebunico!asta se face la sfarsitul scolii,nu din an in an"...ia sa vezi ce nebunii am pus la cale:)))

pet (22.06.2007 09:52:07): Acum ai chef de glume/
pet (22.06.2007 09:52:09): ?
pet (22.06.2007 09:52:26): Te vad eu maine,cocoana!
liliana (22.06.2007 20:24:22): da' de unde sa ma vezi cocoana?ca atunci cand ajung eu,tu esti cu pletele falfaind in vant pe drum,fara grija!
liliana (22.06.2007 20:24:39): si cine va pronunta cuvantul "macroeconomie" sa iti dea o pizza!
pet (22.06.2007 20:24:40): CE SPUI MAICA?!
liliana (22.06.2007 20:24:46): sa le spui ca asa am spus eu
pet (22.06.2007 20:24:54): AAAAAAA
liliana (22.06.2007 20:24:56): pai tu te duci de la 8
pet (22.06.2007 20:25:25): da,mi-a picat fisa...................da greu
pet (22.06.2007 20:25:43): dupa atata efort la engleza....!
liliana (22.06.2007 20:25:52): auzi?dar apropo:tu ce (ca-)catzi pe net?de ce nu inveti?!
pet (22.06.2007 20:25:57): dar tu de ce nu inveti,mai?!
liliana (22.06.2007 20:25:57): grin.gif
liliana (22.06.2007 20:26:16): eu iau masa,ca sa imi iau de o grija...sa nu ma mai intrerup pentru mancare
pet (22.06.2007 20:26:29): eu am mancat,am baut un pahar de bere.si gata
pet (22.06.2007 20:26:40): acu mi-e somn
liliana (22.06.2007 20:26:44): si gata,ce?te-a palit somnul?
liliana (22.06.2007 20:26:47): naughty.gif
liliana (22.06.2007 20:26:50): am banuit!!!
liliana (22.06.2007 20:26:58): deci mai am ceva neuron,nu s-a scurs tot
pet_and70 pet (22.06.2007 20:27:04): si apoi o sa vreau pipi sa fac.....si tot asa pana ma culc
liliana (22.06.2007 20:27:37): pai crezi ca eu ce fac?mananc acum si iau sucul cu mine si ma duc sa invat cu fundul pe wc...sa vad atunci ce imi va mai fi?!
pet (22.06.2007 20:27:38): numai pot FATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liliana (22.06.2007 20:27:51): ca am acoperit toata gama
pet (22.06.2007 20:27:55): sunt o mare varza!
liliana (22.06.2007 20:28:21): nu mai mare ca mine!ai vazut ca m-am si pieptanat azi sugestiv
pet (22.06.2007 20:28:27): m-a enervat si boul ala de sef si chiar nu mai pot sa ma concentrez pe nimic
pet (22.06.2007 20:28:46): sugestiv,dar roz?!
liliana (22.06.2007 20:29:01): pai mai exista si varza rosie maica
pet (22.06.2007 20:29:05): adica macar de te faceai verde
liliana (22.06.2007 20:29:20): sau ai uitat de ea?
pet (22.06.2007 20:29:26): aia totusi mi se pare mai cu vana decat tine
pet (22.06.2007 20:29:40): w00t.gif
liliana (22.06.2007 20:29:44): eu zic ca sunt mai ..dezvoltata decat ea
pet (22.06.2007 20:30:07): ei,putin !L-a tine a plouat mai bine!
liliana (22.06.2007 20:30:15): tease.gif
pet (22.06.2007 20:30:18): L-A????????!!!!!!!!!!
pet (22.06.2007 20:30:28): chiar m-am tampit!!!!!!!
liliana (22.06.2007 20:30:31): da,in engleza asa se scrie,nu iti face griji
pet (22.06.2007 20:30:54): bai dar ma trezesc vbind nuami ca boii!
pet (22.06.2007 20:31:16): numai
pet (22.06.2007 20:31:37): fac niste dezacorduri.....................
liliana (22.06.2007 20:31:47): lasa fata,ca la faze din astea,baietul meu spune ca sunt unguroaica
pet (22.06.2007 20:31:48): Doamne ce-am ajuns
liliana (22.06.2007 20:32:06): lasa nu iti face griji,ca in ritmul asta,capeti ...diploma
pet (22.06.2007 20:32:11): merg la fac. sa ma destept si uite ce ajung!
pet_and70 pet (22.06.2007 20:32:45): bai dar bine ca invat statistica,ca uit sa vbsc romaneste
liliana (22.06.2007 20:33:02):
pet (22.06.2007 20:33:09): cocoana de ce stai in chiloti?!
liliana (22.06.2007 20:33:13): statistic vorbind,esti pe calea cea buna
pet (22.06.2007 20:33:20): ihi!
liliana (22.06.2007 20:33:24): cucoana,te inseli amarnic
liliana (22.06.2007 20:33:32): nu am chiloti!!!ala e sutienul
pet (22.06.2007 20:33:39): cocoana iti vad sutenul
pet (22.06.2007 20:34:02): aa!am crezut ca ti-ai luat chiloti cu pashchetzi!
liliana (22.06.2007 20:34:17): pai daca mi-e cald:am pus ventilatorul,am dat jos chilotii,ca sa fac tiraj,sa scoata curentul toata invatatura din mine,ca sa incapa macroeconomie lol.gif
pet (22.06.2007 20:34:41): ai s-ajungi goala,goala,golasa maine
pet (22.06.2007 20:35:01): ca la asa tiraj nici macro nu rezista
liliana (22.06.2007 20:35:28): nuuu,ca pun chilotii pe mine cand ma apuc de invatat,ca sa aiba dop,in ce sa se opreasca si sa nu iasa
pet (22.06.2007 20:35:51): ai incurcat socotelile ,ala e o.b.
liliana (22.06.2007 20:36:26): lasa ma doamna,ca nu de el vorbeam acum...pun chilotii...ca sa nu aiba pe unde iesi stiinta...nici pentru pipi nu ii dau jos
liliana (22.06.2007 20:36:30): fac prin ei blum.gif
pet (22.06.2007 20:36:51): sa vezi ce culoare va avea stiinta cand se scurge!
pet (22.06.2007 20:37:08): bai!
liliana (22.06.2007 20:37:13): numai sa aiba ce se scurge!!!
liliana (22.06.2007 20:37:17): da bai?
liliana (22.06.2007 20:37:21): hai la invatat@
liliana (22.06.2007 20:37:22): !
pet (22.06.2007 20:37:29): maine trebuia sa avem banchetul
pet (22.06.2007 20:37:36): !
liliana (22.06.2007 20:37:44): de ce?
pet (22.06.2007 20:37:47): wink1.gif
liliana (22.06.2007 20:37:56): mama si ce film mistoc a inceput pe protv
pet (22.06.2007 20:38:04): pai dupa un an scolar,nu asa se face?
liliana (22.06.2007 20:38:10): ca terminam anul I?
liliana (22.06.2007 20:38:15): eee,nu bai
pet (22.06.2007 20:38:17): impresii,amintiri,sictiriri.
liliana (22.06.2007 20:38:24): se face serbare cu premii,daca te tenteaza
liliana (22.06.2007 20:38:28): banchetul la urma
liliana (22.06.2007 20:38:47): la sfarsitul scolii cu oracole,caiete de amintiri si sictiriri
pet (22.06.2007 20:39:03): bai,serios trebuia sa ne adunam sa mancam niste oua prasite!
liliana (22.06.2007 20:39:20): pai bai,ne adunam duminica seara sau luni
liliana (22.06.2007 20:39:27): ca maine sunteti cu coada muiata in mare
pet (22.06.2007 20:39:43): si sa derulam amintiri.cine pe cine nu putea suferi.
pet (22.06.2007 20:39:55): si nu i-a trecut nici in ziua de azi.
liliana (22.06.2007 20:40:01): da da da...ouale le aduc eu,ca sunt mai proaspete decat puii din congelator(sub 6 luni w00t.gif )
pet (22.06.2007 20:40:12): ai oua de [*****]?
liliana (22.06.2007 20:40:18): da mai,sa ne intalnim,macar la un pepsi si sa depanam amintiri
liliana (22.06.2007 20:40:24): nu numai pentru invatat si racnete
pet (22.06.2007 20:40:25): ca Ana numai de alea manaca
pet (22.06.2007 20:40:31): manaca?
pet (22.06.2007 20:40:35): mananca
liliana (22.06.2007 20:40:42): aaa,nu...am oua de gaina si in caz de forta majora,oua de baiet,da pe alea nu le pun la bataie naughty.gif
liliana (22.06.2007 20:40:53): naughty.gif
pet (22.06.2007 20:41:01): manca-le tu cu muma-ta!
pet (22.06.2007 20:41:23): hai ca poate ne adunam peste doua saptamani
liliana (22.06.2007 20:41:24): putemn sa scriem pe blogg-ul lui Nastase,poate ne da el ouale lui
liliana (22.06.2007 20:41:28): doua?!
pet (22.06.2007 20:41:32): da
liliana (22.06.2007 20:41:37): a da,ca atunci poate avem toate rezultatele
liliana (22.06.2007 20:41:45): hai in week end-ul viitor
liliana (22.06.2007 20:41:49): ca sunt libera de drept
pet_and70 pet (22.06.2007 20:41:51): saptamana viitoare fac pomenire de 7 ani pentru Florin
liliana (22.06.2007 20:41:54): aaa
liliana (22.06.2007 20:42:01): tot week end-ul?!
pet (22.06.2007 20:42:07): sau poate ne intalnim duminica
liliana (22.06.2007 20:42:12): da da!!asa!
liliana (22.06.2007 20:42:15): duminica
pet (22.06.2007 20:42:20): ca nu fac trei zile si trei nopti
pet (22.06.2007 20:42:30): pomenire
liliana (22.06.2007 20:42:36): asa ma gandeam si eu
liliana (22.06.2007 20:42:50): ca daca faceai,veneam la pomana si ieseai cu 2 in 1
pet (22.06.2007 20:42:51): deci in principiu ramane pentru 31 iunie
liliana (22.06.2007 20:43:02): da da,numai ca ramane pentru 1 iulie
pet (22.06.2007 20:43:11): da,sigur ca da si marmota ce facea?
liliana (22.06.2007 20:43:23): asta daca nu cumva am sa astept 100 de ani sa se infiinteze "31 iunie"
pet (22.06.2007 20:43:33): whai?
pet (22.06.2007 20:43:43): mama..........
liliana (22.06.2007 20:43:44): pai n-are cocoana iunie decat 30 de zile
pet (22.06.2007 20:43:54): bine ca invat statistica!!! doh.gif
liliana (22.06.2007 20:44:04): o luam de la un 1 iulie ca sa stim ca o tinem lata
pet (22.06.2007 20:44:08): sa-mi firg una
liliana (22.06.2007 20:44:27): si eu am picat la statistica,ai?!
pet (22.06.2007 20:44:29): am venit la fac. cam proasta si plec ca mama prostilor
liliana (22.06.2007 20:44:45): lasa,stai linistita...diplome sa ne dea lol.gif
pet (22.06.2007 20:44:51): deci nu stiu daca mai am vreo sansa
pet (22.06.2007 20:45:18): sau ,abia acum inteleg de ce unii cu fac. terminata sunt idioti de-a dreptul!
pet (22.06.2007 20:45:38): Vai,vai,vai!
liliana (22.06.2007 20:45:46): ihii!!!noi o sa le ingrosam randurile...acum sa fii mai intelegatoare cu ei,ca de la carte li se trage
pet (22.06.2007 20:45:55): Ma duc sa ma culc,ca poate imi mai revin!
pet (22.06.2007 20:46:18): Bai dar in halulu asta s-ajung?!
liliana (22.06.2007 20:46:23): da da,si marmota,stii tu...asa ma culc si eu de obicei,numai o ora,ca sa invat apoi si ma trezesc la ziua
pet (22.06.2007 20:46:25): Doamne fereste!
pet (22.06.2007 20:46:52): Stai fata ca nu ma culc ca apoi sa ma apuc de invatat!
liliana (22.06.2007 20:46:59): hai ca merg si eu sa incerc sa mai invat ceva
pet (22.06.2007 20:47:03): Ma culc ca sa revin la forma initiala
liliana (22.06.2007 20:47:09): aaa,scuze!
pet (22.06.2007 20:47:21): cand eram eu desteapta!
pet (22.06.2007 20:47:34): tu vbsti cu cineva?
pet (22.06.2007 20:47:38): prin geam?
liliana (22.06.2007 20:47:41): nu,ma uit si la tv
pet (22.06.2007 20:47:51): sau privesti la T.V.?
liliana (22.06.2007 20:47:51): ca a inceput un film siropos ,asa pe gustul meu
liliana (22.06.2007 20:48:08): cu imbarligaceli
pet (22.06.2007 20:48:15): ei scuze ca te retin!vezi sa nu te zaharisesti!
liliana (22.06.2007 20:48:21): grin.gif
liliana (22.06.2007 20:48:35): hai cocoana unii la somn altii la film si apoi la invatat
pet (22.06.2007 20:48:37): hai ca te las!pune si invata mama sa speli rusinea!
liliana (22.06.2007 20:48:46): vezi sa nu uiti maine sa dai beep ca te sun eu
liliana (22.06.2007 20:48:52): ca sa ne spui si noua despre subiect
pet (22.06.2007 20:49:05): da
liliana (22.06.2007 20:49:12): spui la prof ca lasi lucrarea pe banca sa o continui eu
pet (22.06.2007 20:49:17): daca nu uit de ce iti dau bip!
pet (22.06.2007 20:49:38): hai ca te-ai miscat si nu te mai vad pe tine
liliana (22.06.2007 20:49:39): bai!!!
pet (22.06.2007 20:49:51): doar pectoralii si cu ei nu vbsc!
liliana (22.06.2007 20:49:59): iti dau beep-uri din sfert in sfert de ora ,incepand cu 8.15,ca sa iti amintesc?!
liliana (22.06.2007 20:50:08): naughty.gif
pet (22.06.2007 20:50:20): vrei sa te vada mama ta la stirile de la ora 5?
pet (22.06.2007 20:50:35): turtita pe asfalt?
liliana (22.06.2007 20:50:37): moarta?sau ranita?
liliana (22.06.2007 20:50:44): asa ma gandeam si eu
liliana (22.06.2007 20:50:47): tease.gif
pet (22.06.2007 20:51:04): sau ma mai gandesc ca-i cam greu sa te turtesc avand in vedere ca stai la parter
liliana (22.06.2007 20:51:30): si oricum nu stiu daca intru sub masina,ca sa incerci sa ma calci cu ea...mi-e teama sa nu se rastoarne
pet (22.06.2007 20:51:33): blink.gif
pet (22.06.2007 20:52:03): ai si tu dreptate!am sa-ti tai venele pe lung ca sa fiu mai sigura!
liliana (22.06.2007 20:52:10): lol.gif
liliana (22.06.2007 20:52:15): hai gata,sa o tulim
pet (22.06.2007 20:52:18): GATA!
pet (22.06.2007 20:52:28): la zahariseli cu tine!
liliana (22.06.2007 20:52:33): paaa!
pet (22.06.2007 20:52:41): pupic.gif
liliana (22.06.2007 20:52:41): am sa fiu ca o gogosica zaharisita
liliana (22.06.2007 20:52:47): pupic.gif
pet (22.06.2007 20:53:08): pa!noapte buna si spor la invatat!acum ca-i ultimul!
liliana (22.06.2007 20:53:15): da,merci si tie la fel
liliana (22.06.2007 20:53:22): si nu uitati sa dati beep
pet (22.06.2007 20:53:32): VALEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
liliana (22.06.2007 20:53:42): AI SI UITAT DEJA???
pet (22.06.2007 20:54:24): swoon.gif
liliana (22.06.2007 20:54:15): aha,vad ca ai priceput
liliana (22.06.2007 20:54:20): lol.gif
pet (22.06.2007 20:54:24): bang.gif
liliana (22.06.2007 20:54:24): tease.gif

Deci uite mama meu cu ce nebune imi mananc eu zilele,la scoala,dar ne intelegem bine.O sefa de-a mea spunea sa ma bucur ca sunt cei mai frumosi ani anii de studentie si se leaga cele mai frumoase prietenii.Sper si se pare ca asa e!.Mama meu,scriu maine mai mult ca deja voi fi in vacanta seara
anca veselie
mamarutzo de cand esti in vacanta nu mai dai pe la tine pe acasa?
Andreea-Rodica
Sper ca esti in concediu si ti-e bine!
Odihneste-te linistita ca am venit eu sa aerisesc un pic pe aici. Concediu placut! hug.gif
lilianab
Buna fetili! pupic.gif

Am evitat o vreme sa intru pe aici fiindca nu stiam ce sa spun...simt ca am intrat intr-o nebuloasa.Ultima veste a mamarutului e de la sfarsitul lui iunie...eu nu i-am dat ultimatum,dar i-am spus ca as vrea de la el ceva date ,planuri concrete,nu numai vorbe frumoase si vise care fac bine la corazon dar nu au un termen de indeplinire.
A plecat pe doua luni,s-a prelungit,nu stiu cat si pana cand...mergem in concediu,...nu mai vine acasa,vine acolo,...nu mai vine acolo,vine acasa,dar nu cred ca merge cu mine in concediu....pana la urma mai am 4 zile si plec si mamarutul....
Pe de alta parte si langa mine a aparut altcineva,care e drept ca interesat,dar imi pune sub ochi defectele acestei relatii....A naibii telenovela,se intampla ca din toti barbatii lumii,tocmai el e cel de care s-a indragostit o amica de-a mea fara speranta...el nu o iubeste,ea a inceput sa ma porcaie cand a aflat....vai mama mea!!! ma sustine faptul ca el e tot alaturi de mine si...Dumnezeu stie ce va fi...Se pare ca pe aici(am observat si la Tzutzi) bantuie wind of change.... doh.gif
Andreea-Rodica
Schimbarile fac bine cateodata, doar sa fie schimbari in bine. Nici nu stiu ce sa-ti urez... ba da, stiu: SA FII FERICITA!
Sper ca toate problemele tale sa se rezolve asa cum e mai bine, chiar daca tu nu stii deocamdata cum e mai bine.
Daca nu ne mai auzim, iti doresc concediu placut! Cat vei fi plecata? Ca eu ajung la Galati la sfarsitul lui august (am niste examene la Galati) si poate ne vedem la un suc. Te imbratisez cu drag, galateanca mea draga! hug.gif pupic.gif hug.gif
lilianab
Multumesc mult Andreea!Mi-ai inteles framantarile cum nu se poate mai bine:nici eu nu stiu cum e mai bine ....Sper ca totul sa se termine cu cat mai putina suferinta si victime colaterale.Eu plec miercuri noapte ca sa fiu joi dimineata la 4 in Bucuresti,la aeroport si revin acasa pe 15 august.Sper sa ne vedem,sa bem sucul si sper ca apele sa se linisteasca si sa se limpezeasca pana atunci.Am sa intru si de acolo si am sa imi schimb moaca asta derutata si oleaca-oleaca deprimata.Mi-o iau pe aia de concediu si am sa fac poze si am sa va fac capul damburi cu impresiile de concediu.Va pup fetili.Sper sa mai intru pana plec,dar daca prin absurd nu reusesc aveti de la mine multi pupici(besos) si multe imbratisari(abrazo)...Moama!!!hai zice-ti drept:nu ca v-am dat pe spate?! grin.gif
danyhoney
Mamarutza draga .....eu nu m-am mai bagat pe aici sa intreb ce si cum pentru ca ma gandeam ca vei da un semn de viata candva si ne vei spune ce e nou pe la tine . Dar asta nu inseamna ca te-am uitat !

Si eu iti doresc doar SA FII FERICITA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Si sa fii sanatoasa !!! Restul se rezolva cumva !!! SI se rezolva in favoarea ta !!!!! Ai grija de tine , in primul rand !!! In ce priveste problemele de corazon ....va trebui sa le rezolvi singurica . Tu stii ce vrei !!

Astept impresii si poze din concediu !!!!!!!! Iti doresc sa te simti super-mega-excelent si sa revii cu aceea buna-dispozitie cu ( virgula ) care ne-ai obisnuit !!!! hug.gif
ina_ceva
Concediu placut! Sper ca alegerea pe care o vei face sa fie cea buna wink1.gif pupic.gif
bubbles
Ziua hug.gif .Concediu placut !!!! Si sa iti regasesti pacea si linistea interioara si sa fii fericita alaturi de cel pe care il vei alege!!! pupic.gif
lilianab
Multumesc fetili pupic.gif pentru urari si pentru ca ma sustineti cand sunt in bataia vantului.
Deseara plec in concediu.sper ca totul sa fie asa cum imi doresc,cum visez...Va fi bine oricum fiindca voi fi alaturi de o parte din familia mea de care imi era asa dor si imi lipsea de numa-numa!
sper ca acest concediu sa imi aduca si limpezirea situatiei.Oricum ,la prima noutate dau fuga aici sa ma laud sau bocesc,dupa caz.Va pup fetelor pe toate ,sa treceti mai usor peste canicula .
Daca nu scriu curand,priviti la stirile internationale,deveti daca nu se vorbeste de vreun tsunami pe coasta estica a Mediteranei datorat unei romance rotunjoare ce a facut valuri pe coasta vestica lol.gif lol.gif...Apropo,Axe vorbea odata cum a renuntat ea la masajul anticelulitic....si eu!!!Singurul castig a fost sa aflu ca am inclinatii masochiste daca am indurat atata stolaneala fara efecte vizibile(in afara vanatailor!) doh.gif grin.gif
julyalina
lmamarutzuleee, ai aparut idin nou la orizont hug.gif

conced placut si cat mai multe poze pupic.gif
si poate gasesti pe mcine trebuie pe acolo wink1.gif
lilianab
CITAT(julyalina @ 18-07-2007, 10:55 AM) *

lmamarutzuleee, ai aparut idin nou la orizont hug.gif

conced placut si cat mai multe poze pupic.gif
si poate gasesti pe mcine trebuie pe acolo wink1.gif

pupic.gif multumesc!primul lucru la bagaje a fost aparatul foto.tin sa va anunt ca stau cu toate aruncate claie peste gramada si mi-e cam lene sa fac bagajul...mi-e groasa,iar 25 kg bagaj de cala mi se pare ceva de domeniul fantasticului.Parca vad ca voi avea un geamantan supraponderal ca si mine.Mai am varianta de rezerva .adica i-au cu mine si un copil(nepoata cumetrei)iar fetita nu cred ca a reusit sa injghebe 25 de kg,asa ca voi compensa grin.gif
De gasit pe cine trebuie acolo,nu cred ca e cazul...e vorba ca noul "baiet" sa vina dupa mine,peste o saptamana.daca va fi sau nu asa,vom vedea.Va fi si proba seriozitatii sentimentelor lui.Las ca va povestesc eu mai pe larg dar nu acum ca bagajul meu e tot vraiste si nici de-al naibii nu vrea sa se faca singur...

Si iat-o si pe Roxy,nepotica dupa care mor de dor si care e dodoloatza ca matusica,dar sportiva nevoie mare.face abdomene(daca o ridica cineva) si numai din sapte in sapte numara :" siete...siete...siete":lol: lol.gif
Imagine
ina_ceva
Ce frumusica e...si blondutza...

Concediu placut, sa vii cu poze. give_rose.gif pupic.gif

Mi-au placut tare mult pozele care deja le-ai pus din concediile tale.
lilianab
Hola guapas!!

Como estas?!yo estoy muy bien aqui contenta e feliz con my familia!!!!
Hai ziceti drept!!!V-am inebunit ,asa-i?!
Aici e super!!Galusca de nepoata e o dulce.Nepotul meu a implinit azi 13 ani,deci am nimerit in pline pregatiri de sarbatorire.am fost la plaja,am papat chestii pescaresti pe sistemul :"de aiai ai mancat?"..."nu!"..."gusta sa vezi!!"...gustat pana m-am facut cat Casa Poporului vazuta din fata....Hai bine,recunosc ca am inceput de acasa procesul,dar asta e.Trebuie sa ma simt pregatita sa o iau din nou de la capat cu dieta.Deocamdata,la cate tabardoase sunt pe aici pe plaja,nu ma simt iesita din comun si nici complexata....Insa mi-am pierdut din aplomb cand m-am vazut filmata pe caseta...Am si aici probleme cu tensiunea,dar am medicatie cu mine...si-apoi cine a vazut dracusor mort.

O avanpremiera la pozele ce vor urma:

Roxy mananca bors precum chinezii

Imagine
Pe cuvant ca nu e nimic indecent aici!!! grin.gif ...dar nenea asta era murdar in zona aia naughty.gif
Imagine

Am primit o floricica din asta:cam paioasa,dar mirosea de te inebunea...ca si pretul de altfel(nu mirosea!!!doar te inebunea!!! doh.gif )
Imagine

cu toata familia:sora si familia ei,nanuta lui Roxy cu familia si cumnata surorii mele cu familia ei.
Imagine

Hasta luego fetili,va pup si nos vemos! tease.gif
axe10
Da vad ca sunteti multi nu gluma.....
Vacanta placuta!
Andreea-Rodica
Vacanta placuta! hug.gif
bubbles
Concediu placut !!! Si te asteptam cu simai multe poze hug.gif
May
Mananca de toate ca pe urma te intorci la Romanica si slabesti, bucura-te de concediu si nu iti mai face griji. Arati super si imi place mult bluza ta.... sa nu dea naiba sa vii in Madrid si sa nu te vaz la ochi ca iti iau bazaitul pupic.gif hug.gif
Sexymom
unde esti fetita draga? nu ma suni? ca tin regim sa ma vezi slaba si frumoasa )).gif
anca veselie
pupic.gif concediu placut! pupic.gif si bafta cu barbatii
ina_ceva
Anca, nu ai vazut in poze ca deja pusese mana pe unu? Poate il ia acasa tease.gif
axe10
Luuuuuuuuuummmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeee, unde umbla mamarutza?...nik, nici o veste, poveste! S-o fi combinat cu vreun spanioloi bogat si a dus-o pe plaja lui privata s-o "umple"....
Mamarutza...te asteptam cu flori acasaaaaaaaaaaaaaaa!
Andreea-Rodica
Am trecut pe aici sa aerisesc poate totusi mai dai si tu un semn! hug.gif
Hai ca acus aterizez in Galati, poate bem un suc ceva. Parca ziceai ca vii pe 15, nu?
lliliana
Mamarutza vin sa pup shi sa imbratzisez. Treci la sfat.... pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Am fost la Galati si din pacate nu ne-am vazut.
Cred ca ai revenit din Spania, poze, ceva povesti hazlii. Poate nu ai dispozitia necesara, dar totusi mai da un semn sa stim ca esti bine. :hug
May
Chiar te rog sa apari si sa treci la vorbitor! mad.gif
lilianab
Buna fetili! blushing.gif

Am aparut si eu fiindca aseara m-a sunat Iulia(Himere) si mi-am dat seama ca pentru mine timpul a trecut pe nesimtite si am uitat sa mai vin la casuta mea,sa sterg praful,sa va servesc cu o apa rece,cafea,si ce va mai doreste sufletul.
Andreea imi pare asa rau ca mi-a iesit din cap jurnalul si astfel am ratat venirea ta la Galati
Am avut(si nu mi-a trecut chiar de tot) o perioada de un fel de apatie.Nu m-am ingrasat cat am fost,dar am mai pus ceva pe mine.Mi-am dorit mult sa o intalnesc pe Dorina si pe May in concediu,dar realitatea pe teren a fost alta.Erau sute de km intre noi,nu ma simteam in stare sa ma descurc,ca sa plec de nebuna la drum.Si mi-a fost ciudutza ca am ratat sansa.
Am venit acasa,nu ma pot obisnui cu ideea ca gata,a fost concediu si s-a dus.MAI VREEEEAAAAAUUUU!!!!
Dar pe cuvant ca daca ma apuca anul viitor si plec iar,nu ma mai intorc,sa fie clar si sa nu avem vorbe la proces!!!
Sa nu credeti ca sunt disperata,ca am vazut si eu o alta tara.Stiti ca am mai fost in concediu afara,dar acum a fost altfel.Eram multi,era sora si familia si mai ales cei mici de care ma simt lipita ca marca de scrisoare.Probabil si sora mea se simte putin instrainata de noi acolo si ca urmare a inceput sa imi infiltreze in cap ideea de a veni acolo. hug.gif
Daca nu am mai intrat a fost fiindca simteam bulversarea asta...vreau ceva si nu stiu ce....se apropie examenele de restanta.... simteam ca nu sunt in stare sa comunic nimic,nu eram cum ma stiti....Acum sunt ceva ceva mai bine,dar nu mult.Un fel de convalescenta sufleteasca.Dar primul pas l-am facut si sper sa reintru in normal ,pe aici.Va pup pe toate fetili mele dragi si onedeniste,pe cele care au sters praful pe aici,ca au avut olecutza de treaba si pe toate care si-au facut griji.
Si May nu te mai uita urat la mine,ca nu mai fac!!! blushing.gif give_rose.gif
Andreea-Rodica
Te pupam si noi pe tine! Lasa ca mai vin eu la Galati si ne vedem cu drag. Important e sa fii tu bine, sa fii sanatoasa si asteptam poze din concediu.
Eu nici nu prea am avut concediu (adica am fost in concediu dar abia am scapat de examene, si inafara de drumul la Galati n-am plecat nicaieri). Dar lasa ca rasare el soarele si pe strada mea.
hug.gif si nu ne mai lasa atat sa te asteptam pana ne scrii data viitoare!
P.S. Cand eram adolescenta descriam ce spui tu mai sus ca o cadere in butoiul cu melancolie.
ina_ceva
Bine ai revenit pupic.gif hug.gif !

Cu mamarutzul cum a ramas? Ati fost in concediu impreuna?
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 29-08-2007, 09:07 PM) *

Bine ai revenit pupic.gif hug.gif !

Cu mamarutzul cum a ramas? Ati fost in concediu impreuna?

Nu.Cu mamarutul ...END OF STORY.
E drept ca inainte de asta ii tot lansam semnale ca ma simt trista,deprimata,ca tot ce am planuit se duce de rapa si nu mai stiam ce mai e valabil si ce nu .Am fost insistenta si cred ca si destul de transanta,cerandu-i sa imi spuna clar ce are de gand.Intre timp cineva se tot insinua putin cate putin in mintea si in sufletul meu...Se spune ca o femeie nu se desprinde de un barbat pana cand nu simte ca se poate baza,ca e sustinuta de altul.Si nu ma refer numai la partea sexoasa a lucrurilor.Nici unei femei nu ii place ca dupa o relatie sa ramana singura in bataia vantului.Unele cunosc sentimentul: furie,frustrare,apoi melancolie,amintirile placute,lacrimi si tot tacamul...Mamarutul o fi simtit ca nu imi poate da raspunsuri clare...poate din mesajele mele razbatea un aer de raceala ,de instrainare...nu stiu,dar cert e ca a tacut.Pur si simplu a tacut pana in zilele noastre.Am depasit usor fiindca a aparut EL care ma sustinea moral,fiindca venea concediu si aveam preocupari si griji noi....cam asta e blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.