Buna fetili!pup gasca de fete care a supravietuit acestui we calduros.
Eu am mai dat un examen,rezultatele nu le am si nici nu ma hazardez in aproximari pe care sa mi le rastoarne rationamentul profei de conta.
Ieri a fost prima zi dupa mai mult de o luna in care am fost libera,si mai mult decat atat,a fost prima zi dupa lung timp cand am iesit la "aer".A fost superb,plin de peripetii si haios.
jurnal de mamaruta singura-ziua a saptezecisitreiaMama meu iubit,
In primul rand:sunt un soldat cazut pe campul de lupta.Obosita rupta-n-gura!
Azi noaptea am facut frigarui pana la 2.15...am atipit putin si la 3.15 m-am trezit si am facut cafeaua.La 4 punct plecam de acasa,la 5 eram pe balta.Ziua a fost superba!.Ne-am simtit extraordinar de bine:foarte prietenos s-a dovedit a fi fiecare dintre noi.Noi niste gaite desavarsite care cicaleam oamenii si dadea sfaturi de pescuit si obosit pestele.Imi este extrem de somn si ca atare nu promit ca nu voi atipi si nu voi scrie conform cu ceea ce visez.Am prins multi pesti(impropriu spus,ca i-au prins sotii colegelor noastre)
Distractia si odihna au fost maxime.Una din colege nu isi scotea sotul din "curcubeul vietii mele"...imi suna si acum in minte:))) si ma distram cumplit!!!...sau l-a luat la interpelari:"Ce stai ca un felinar,de nu te dezbraci si tu!!:)))(avea o palariuta pe cap,de aici porecla "felinar")
...mama meu mic,iti continuu maine de scris,dimineata,ca acum efectiv nu vad tastele si nu stiu ce scriu.Te iubesc mult si mi-am dorit toata ziua sa fi fost si tu.Asa glumet cum esti si tu si cum sunt si ei,sigur v-ati fi inteles
" cum sa o stergeti de la ora ei
daca e dimineata si se scapa pe ea,atunci.... (IATA DOVADA CA S-A RUPT FILMUL!!!! NICI EU NU STIU CE AM VRUT SA SCRIU AICI UNDE E INGROSAT,DAR STIU CA AM ATIPIT!)
ITI SCRIU MAINE IUBIREA MEA SI PUI MIC.tE IUBESC ENORM DIN SUFLET SI TE DORESC LANGA MINE
jurnal de mamaruta singura ziua saptezeci si patruMamarutul meu iubit,
Aseara am cazut ca un erou de la Termopile.La un moment dat scriam si am atipit scriind,dar continuam.Probabil visand, scriam visul.Mi-am revenit o clipa si am recitit ce am scris(ce ti-am subliniat) si mi-am dat seama ca o luasem urat pe campii si ma chinuiam sa scriu ceva ,neinteligibil,in cele din urma.Asa ca m-am oprit....Acum am recitit ce am scris si efectiv era sa vars cafeaua pe mine,asa m-a pufnit rasul:))))
Azi dimineata am fost la reflexoloaga si chiar i-am spus ca ma ingrijoreaza starea asta de oboseala permanenta.Realizez ca fiecare mesaj catre tine contine invariabil si cuvintele "sunt obosita".Cred ca e caldura ingrozitoare,efortul de a invata si apatia ca timpul trece si iti simt lipsa enorm.Imi e dor de tine cumplit!
Abia astept sa treaca si saptamana asta cu ultimele doua examene,sa nu mai am grija si sa dorm pana ma satur!Sa ma odihnesc intr-una.
Ieri a fost minunat la pescuit.Barbatii si-au vazut de undite ,dar s-au si distrat pe seama noastra ."Curcubeul vietii mele" cred ca special si-a pus unditele mai departe de gura noastra si acolo a si stat.Cred ca i-a promis o savarina sau 2-3 lui Viorel,sotul celeilalte colege,care ne-a suportat si toata saptamana acasa la ei si pe lac,langa unditele lui.Am jucat scrabble.Logic ca tot ieri au aparut si noi cuvinte in DEX.Viorel era chemat permanent ca arbitru.Ca un om intelept se abtinea ca stia ca nu scapa necocosat,indiferent din ce directie vine pacostea..Apoi misca o chestie la undite.Petrica,sotie de "curcubeul vietii mele" si pescar inrai stia ce inseamna."Atras!!!Viorel!!!"...Eram calare pe problema cu sfaturi care mai de care mai de specialitate:"Hai mai repede!!!Sa nu-l scapi!!!Il scaaaaapiii!adu minciocul!!!!"...apoi incepeau racnetele ."Diiiinuuuu!adu minciocul!!hai repedeeee!!!"..."curcubeul" plin de seriozitate,numai girofar si sirena ii lipseau,asa viteza avea ca sa dea primul ajutor.In cele din urma ovatii,aplauze,fotografii pentru un peste de 0,600-1kg..Alteori racnetele veneau din stufaris,de la Dinu.Atunci ca un roi de albine o luam la goana ca sa asista,sa incurajam,sa aplaudam,sa ne laudam,ca fara noi nimic nu ar fi fost in regula si nici pestele nu ar fi tras.Ne-au luat apoi mai mult de 2 ore sa tot frigem cele gratare de toate neamurile:pasare,frigarui,porc,sunca,mici,peste.A ramas mancare la greu, pe care a trebuit sa o caram si sa o impartim.Viorel ne-a amenintat ca la urmatoarele iesiri ia problema in mana si se ocupa el de aprovizionare ca sa nu mai cheltuim aiurea si sa risipim mancarea!
Una peste alta a fost minunat mama si ar fi fost superb daca ai fi fost si tu cu noi.Doar sper din inima ca undeva ,dincolo de luna august,sa se intample asa cum ne-am planificat,sa aterizezi cu bagaje,surle si trambite aici si sa fim impreuna.Sa marim gasca cu unca un martir(barbat),dar mama meu,crede-ma ca sunt niste oameni foarte veseli si de treaba si tu esti asemanator asa ca te-ai integra perfect.Te iubesc asa mult pui mic!!!I