Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
May
Lasa... eu chiar am fost surpinsa cand mi-a spus sexy ca esti dispusa sa vii pana in Madrid stiind ca e vorba de 400 km de aceea am tot insistat caci credeam ca e ceva planuit dar acum imi dau seama ca era doar o speranta si cand ai vazut ca totusi e dificil... te inteleg pupic.gif. De asemenea te inteleg cum e sa te intorci de aici in tara si sa simti ca nu iti mai gasesti locul... nu neaprat ca aici e raiul pe pamant dar si pt faptul ca ai oameni dragi si o lume mai altfel decat in tara... asa m-am simtit si eu cand m-am intors in tara si am hotarat sa revin in Spania definitiv. floare.gif
dany
Buzzzz-buzzzzz !!!! A revenit mamarutza !!!!! cheer.gif Sper ca ai avut un concediu super-fain si ...asteptam poze !!!!!!
lilianab
Neatza fetili! pupic.gif

Imagine

A venit mamaruta sa aeriseasca ... pe aci,casuta.
Dany concediul a fost superfain,cu cei dragi,cu soare,mare,caldura suportabila datorita marii.Shoping la greu,din pacate m-am ocupat mai mult de "regalo"-uri decat de mine si am strans la suveniruri prin genti si sacose sub pat,incat cand mi-am facut bagajul am fost socata:Pai Becky Bloomwood a S.Kinsella e o mica minciuna pe langa ce fusesem eu in stare.Din cele 25kg de bagaje de cala +(max)10kg bagaj de mana,eu aveam 52kg+(aprox)17kg....M-am urcat cu fundul pe valiza,de parca asta ar fi ajutat-o sa devina mai usoara...no way...pana la urma sora-mea ma tot boscorodea:"Tu esti si sarita de pe fix !!platesti odata cumparaturile si apoi mai platesti si 10euro/kg la transport?????"...In cele din urma am gasit calea de compromis:am facut un colet de 25 kg din cele max 20 admise si l-am trimis cu Atlassib-ul.Bineanteles ca acolo ,la intrebarea:"nu are mai mult de 20kg,nu?!" ,am raspuns nonsalanta:"nuuu!are 20!dar acum mai depinde si de cantare,ca nu prea se potrivesc!!! blushing.gif "
Aventura nu s-a terminat aici:cum bagajul de mana nu se cantareste si mai aveam si o fetita cu mine,in custodie,am luat bagaj cat pt amandoua,adica,asa cum spuneam,mai mult de 15 kg.Si aia a fost si ziua cand din toate incaltarile mi-am ales papuci cu toc!!!! doh.gif
Cand am facut check-in m-am trezit ca ma fluiera aparatele si pe mine si bagajul,din toti rarunchii..La mine era(credeam eu) telefonul uitat in buzunar.Am dat in marsarier si l-am pus pe banda,solo,fara bagaj(care trecuse deja).Am trecut din nou.Fluieraturi ca la galeria Stelei.S-a ridicat o gardiana.De pe un culoar mai indepartat,un alt gardian ii transmite acesteia:"Toca la bien!Ella tiene un buen culo e grande pecho!UUUii!Tocala a toda para mi!!!!"...Ce zici May?! grin.gif .au mers pe ideea ca sunt turista si slaba nadejde ca sa inteleg.Numai ca nu au luat in calcul trecutul meu de telenovelista inraita lol.gif lol.gif
In traducere aproximativa:"bajbai-o bine!Are un c... bun si un piept mare!bajbai-o pentru mine!".Asta m-a facut sa mustacesc in sinea mea

"Fluieraturile" erau de la cercei,sarma sutienului,capsele blugilor si cine mai stie de la ce naiba.Am trecut la etapa a doua:bagajul care era plin de ciocolatarii si alte minunatii care nu le-am lasat la valiza stiind cum sunt aruncate acestea din si in avion.Am scapat ieftin fiindca deasupra imi pusese sora-mea un "bocadilio"(sandwich) si o cutie de suc ,pe care o cerusem eu,ca sa nu imi fie sete in aeroport inainte de check in,dar uitasem de ea.Daca au gasit asta,nu au mai controlat si am plecat..Inainte de a face controlul la pasaport ,zambeam in sinea mea de gardianul pofticios si m-am gandit sa o sun pe sora-mea ca apoi nu se mai putea.Constat ca telefonul...nu-i!Ini amintesc ca l-am uitat pe banda.Am lasat copila cu bagajul si am rupt-o la fuga inapoi (ma rog,cu viteza pe care mi-o permitea mi grand pecho).Am ajuns exact la primul gardian,adica gardianul pofticios,si incep sa turui in spaniola."scuzati,mi-am uitat telefonul pe banda cand amfacut controlul!"...S-a facut alb-galbui la fata si a intrebat daca am facut controlul pe culoarul lui."Nu!Acolo,la doamna care m-a bajbait bine mai devreme lol.gif lol.gif .Aceea m-a vazut si s-a ridicat,s-a apropiat zambind si impreuna cu ea si un om de la paza si ordine,cred.M-au intrebat ce culoare,ce marca era si mi-am dat seama ca l-au gasit daca intreaba detaliile astea.Mi l-au inapoiat si tiva ca mai erau 10 min pana la decolare.
La unguri,in tranzit ,se repeta istoria:fluier si eu si bagajul.Astia au unguroaicele lor,probabil dotate si ele,asa ca nu au fost impresionati de mi buen culo,dar m-au pus sa ma descalt,sa pun papucii pe banda si sa trec iar
in fine,fiecare cu damblaua si fetisul lui.Am executat ca eram multumita ca nu m-au pus sa pun sutienul pe banda! tease.gif lol.gif
Iar control,iar bagaje rasturnate.Au vazut o cutie de biscuiti,metalica si m-au lasat cu Domnul ,sa trec odata.
Am stat la rand la o terasa pt un suc.Coana mare de acolo se misca precum ochii mortului.In final,ajung,platesc si imi iau sucul.La masa constat ca am un buzunar de maruntis si realizez ca nici papa Pius nu mi-i va schimba in Romania.Ii numar,aveam 6,40 euro din care:1 moneda de 2 euro,3 monede de 0,5 euro si restul,un pumn de monede de 0,10..0,05...0,02...0,01 doh.gif doh.gif .Incepusem sa stiu paritatea euro/forinti,fiindca oricum preturile nu erau afisate si in euro.M-am simtit datoare sa scap de maruntis si sa ma razbun pe toti ungurii care mi-au adus afront,trecandu-ma in picioarele goale prin vama,facandu-ma sa astept 20 de min pt un suc.Asa ca,dovedind un mare stoicism,iau coada de la capat si iau un ceai si o inghetata,fix de toti maruntii care ii aveam devil.gif .Lumea se agita,vanzatoarea impasibila,se misca cu viteza luminii stinse.Ajung in final la rand,imi spune cat face,eu anticipasem si cu un zambet angelic ii trantesc 2 pumni de maruntis pe masa.Ea a inlemnit...la coada s-a facut instantaneu liniste deplina urmata de un "oooo!!!".O doaman din spatele meu a exclamat:"Vai de mine!pierd avionul"...Vanzatoarea a incercat sa spuna ca nu primeste asa.Eu i-am spus ca mai devreme eu nu am facut nazuri si i-am primit de la ea. tease.gif ...Pana la urma si-a mai chemat ajutoare,a inceput sa ii numere in stilul caracteristic...a incercat sa ma intrebe daca nu am altii.Eu,candida am spus ca nu...Si cred ca am ajuns pe Otopeni si ea inca mai numara naughty.gif .Altadata sa stie sa nu se puna cu o blonda,ca razbunarea ei e bomba cu ceas:nu se stie cand si cum explodeaza!!! naughty.gif
anca veselie
neatzaaaaaa!
peripetiile tale sunt savuroase ca de obicei! pupic.gif
imi pare rau de mamarutz, dar... ma bucur ca a aparut un EL!
sa fii iubita!
May
lol.gif lol.gif lol.gif Oh tia, has tenido suerte con tu culo y tu pecho que si no.... lol.gif lol.gif lol.gif hablas bastante bien espanol naughty.gif. Pero no nos dices nada de tu novio? naughty.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 30-08-2007, 10:53 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Oh tia, has tenido suerte con tu culo y tu pecho que si no.... lol.gif lol.gif lol.gif hablas bastante bien espanol naughty.gif. Pero no nos dices nada de tu novio? naughty.gif

Es todavia temprano para esso blushing.gif tease.gif
ina_ceva
Cum sa fie prea devreme, macar spune-ne daca e inalt, brunet, blond, are posterior bombat wink1.gif ....
bubbles
Hey mamrutza frumoasa.Frumos concediu si amuzanta poza... dar daca se enervau ca tot bazaie aparatul si te luau in particular intr`o camera si pateai si tu ca alti straini care pleaca barbati si se intorc femei naughty.gif naughty.gif (glumesc sper ca nu te superi blush.gif )
lilianab
Nu ma supar fetili,cum sa ma supar?! pupic.gif

Ina y a el tambien tiene un buen culo,i le gusta mi grande pecho w00t.gif .Es alto,morenito y carinoso,si me entiendes que boia decir naughty.gif .

Fetili!!!Mai tineti voi mine pe "aia mica,neagra si urata"?!...a crescut in 2 luni ca Fat-Frumos:
Imagine
honey79
Ce frumusica e, Lilic..... iar tu ce bronzata esti. Te invidiez tare,sa stii.

Te pupic si-ti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos.
ina_ceva
lol.gif mama, dar tipul asta pare sa fie numai bun, din toate pctele de vedere. Felicitari wink1.gif E bine ca il vezi mai des decat pe mamarutz si altfel e cand e langa tine si ai pe ce pune mana blum.gif
lilianab
CITAT(honey79 @ 30-08-2007, 08:52 PM) *

Ce frumusica e, Lilic..... iar tu ce bronzata esti. Te invidiez tare,sa stii.

Te pupic si-ti doresc tot ce-i mai bun si mai frumos.

Iar tu o dulcicutza ca de obicei Honey....nu mai sunt la curent si sper sa nu fac vreo gafa:ce face burtica ta?!da din picioruse?! blushing.gif
axe10
Liliana, bine ai venit!
Pupici si bineinteles ca m-am distrat copios cu povestirile.
Relatiile la distanta sunt frumoase, dar prea...platonice....I've been there .... pupic.gif pupic.gif
honey79
Bebe inca nu se face simtit.Sau e mamica lui mai...intr-o doaga si nu recunoaste daca e bebe sau balonare.
De vioi, e vioi.... ultima data cand l-am vazut la ecograf, dadea si din manute si din picioruse..era ca o broscuta testoasa, cu sus-n jos.
Marti avem programare iar la ecograf, si-atunci poate ne va dezvalui si ce are intre picioruse.

Pupicei si weekend minunat iti doresc.
nusarich
Liliana, esti absolut fantastica! M-am amuzat copios de aventurile tale. Numai ieri ce mi-am asteptat mamarutzul la aeroport ca venea de la Madrid...
lilianab
CITAT(nusarich @ 31-08-2007, 07:17 AM) *

Liliana, esti absolut fantastica! M-am amuzat copios de aventurile tale. Numai ieri ce mi-am asteptat mamarutzul la aeroport ca venea de la Madrid...

Si a scapat nedescaltat si ne-tocallat?! naughty.gif

Ce nu v-am povestit e cum am invatat sa fac pluta pe apa...Nu dati! tomato.gif Ce daca imi intra,practic,Dunarea in fund!Singurul stil de inot pe care il cunosc este toporeasca,adica dusul la fund precum toporul.In ultimele doua zile am descoperit ca mi pecho are multiple functiuni,iar una din ele era de geamandura,airbaguri,cert e ca se ridicau la suprafata...Asa ca ajutata de ele si un colacel,am facut pluta si imi placea asa mult,ca m-as fi culcat pe apa si noaptea.Dar faceam pluta numai pe burta!!!Am incercat si pe spate dar ma incolaceam precum o rama pe colac si tipam din toti rarunchii sa vina famelia sa ma traga de craci pana ating pamantul ca altfel ma duc cu capul la fund...Nuruc ca spaniolii nu intelegeau ce racneam eu,presarat cu vorbe de duh,din comoara folclorului nostru lol.gif lol.gif
Andreea-Rodica
lol.gif Ce mult mi-au lipsit povestile tale!
Si eu am crescut cu Dunarea in fund, dar inafara de pluta pe spate si balaceala la apa mica nu merge nimic. Asa ca nu esti singura. Pup. hug.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 31-08-2007, 02:20 PM) *

Am incercat si pe spate dar ma incolaceam precum o rama pe colac si tipam din toti rarunchii sa vina famelia sa ma traga de craci pana ating pamantul ca altfel ma duc cu capul la fund...Nuruc ca spaniolii nu intelegeau ce racneam eu,presarat cu vorbe de duh,din comoara folclorului nostru lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Sexymom
LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI pupic.gif
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti. pupic.gif
lilianab
CITAT(Sexymom @ 02-09-2007, 10:09 AM) *

LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, LA MULTI ANI pupic.gif
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti. pupic.gif

Multumesc mult Dorina!multa sanatate si tie si tuturor alor tai! give_rose.gif
julyalina
La multi ani mamarutzo ! pupic.gif
honey79
LA MULTI ANI FERICITI!!!!! Lilishor
Sa fii iubita, fericita ,sanatoasa si sa ai parte de multe impliniri in viata.
Pupicei si imbratoseli cu drag.
Sexymom
CITAT(lilianab @ 02-09-2007, 10:29 PM) *

Multumesc mult Dorina!multa sanatate si tie si tuturor alor tai! give_rose.gif

Imi esti datoare cu un miel lol.gif
michelle
La multi ani, Lili! pupic.gif give_rose.gif
Sa ai parte de tot ce e mai frumos si bun pe lumea asta.. si sper cat de curand sa iti citesc cartile pe care le vei publica naughty.gif grin.gif
anca veselie
LA MULTI ANI!!!!!!!!
Iti doresc multa multa sanatate, sa fii iubita si fericita dupa cum meriti pupic.gif hug.gif give_rose.gif give_rose.gif
axe10
si de la altii....
lilianab
va multumesc la toate dragutele mele si va pupic.gif X1000 de ori si va hug.gif X1000000 de ori pe toate.Si Doina(tura asta am zis bine?!ca deja nu mai sunt sigura pe mine!)dau si mielul(nu pe al meu lol.gif ) dar parca mi se parea mie la ora aia ca suna mai exotic "Dorina"....Dar ia zi drept:de ce ti-a fost teama?ca devine Gabi(am zis bine?!) bigam?adica si cu Doina si cu Dorina?! naughty.gif
crissy
CITAT(honey79 @ 31-08-2007, 02:31 AM) *

Bebe inca nu se face simtit.Sau e mamica lui mai...intr-o doaga si nu recunoaste daca e bebe sau balonare.
De vioi, e vioi.... ultima data cand l-am vazut la ecograf, dadea si din manute si din picioruse..era ca o broscuta testoasa, cu sus-n jos.
Marti avem programare iar la ecograf, si-atunci poate ne va dezvalui si ce are intre picioruse.

Pupicei si weekend minunat iti doresc.

Ma bag si eu ca musca...
Honey, stiu cat de mult iti doresti sa simti pe bb inotand prin burtica dar trebuie sa mai astepti un pic. La prima sarcina simti un pic mai tarziu, dupa saptamana 18 (am vazut la tick-er ca esti in 16 sapt). Cu siguranta ai sa stii ca e bb pt ca difera de ceea ce simti cand esti balonata. Iar cu ce se alfa intre picioruse... mie mi-a spus abia in sapt. 24 (la 19 sapt mi-a zis ca e prea mic si statea si cu spatele).

Buburuzo, La multi ani fericiti alaturi de cine doresti tu. floare.gif
Andreea-Rodica
Neata! Si o zi buna, buna, buna! hug.gif
honey79
Mersi pentru sfat, Crissy.
Stiu ca mamicile de primi-bebei ii simt ceva mai tarziu. Urmaresc totusi fiecare semn, fiecare chestie...ca sa-mi pot da seama daca e doar stomacelul meu, sau e bebe.
De vazut, speram sa-l vedem ceva mai devreme de 24sapt. ....ca sa stim cum vorbim cu el/ea.
Pupicei.
lilianab
Pentru toate fatucile un pupic.gif ,o hug.gif si tort cat puteti duce!...adica...stiu ca a trecut de mult ziua mea,dar un tort virtual rezista ,fara sa se altereze si mai ales,nu ingrasa! naughty.gif
Imagine

si ca sa fiu sigara ca apuca toata lumea,cheptoasa va serveste:

Imagine
ina_ceva
La multi ani!!!! Stiu ca e tarziu pupic.gif hug.gif
Andreea-Rodica
Mama mia, ce tort fain! Ma servesc si eu ca si asa Monti al meu e in vacanta! Oare cand o veni din concediu, sa ma cumintesc si eu ? blush.gif
honey79
Eu nu vreau tort, Mamarut dragut. Eu am ramas cu ochii la poza urmatoare tortului. Asa mamarutza sexoasa, mai da.
Pup Lilishorul si-i doresc o zi frumoasa.
anca veselie
oooaaaaaaaaaaaauuu ce torrrrt!
si ce duamna pupic.gif
himere2005
zi repede
1. cine a facut tortul ala bestial
2. cand ne vedem? naughty.gif astept sa termini si tu examenele sa te mai linistesti si dupa poate ne mai vedem
nusarich
Draga mamii, si eu tot cu intarziere iti urez La multi ani!, sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa! pupic.gif Tortul m-a dat pe spate, iar poza cu peptoasa shout.gif ... mai da, frate, si la altii, n-am vazut, dom'le cata zgarcenie...
lilianab
Buna seara fetili!!! pupic.gif
Gata cu examenele de restanta.am avut doar doua...si la unul nu m-am prezentat in sesiune.deci trei.Buuun!Spre (un picutz,nu prea mult!) rusinea mea,bilantul e urmator:
La Statistica: era exact de ziua mea si profesoara atat ce ne-a asezat si para-asezat,incat am inceput examenul cu o ora intarziere.La teorie am picat pe subiect la ambele puncte,dar la problema am dat-o in bara...dar nu eram eu proasta sa recunosc,asa ca,stiind ca nici profa nu e tocmai bine cu capul, i-am scris pe lucrare "problema o stiu dar nu mai am timp sa o fac fiindca e ziua mea si ma asteapta musafirii acasa!"....Mi-a cam tremurat inima in mine ca poate i-a trecut simtul umorului in vacanta asta,dar se pare ca nu.Asa ca am luat!!! naughty.gif
LA Management am invatat dar profesoara este cu traditie in facultate:a avut 500 de restantieri la restanta asta,daca ma intelegeti ce vreau sa spun doh.gif .Cand am plecat la esamen am lasat scris la status ,pe mess:"Examen de restanta!...Sunt varza!...Daca are cineva pile la Sf.Duh,sa il roage sa vina in goana mare la ASE"...Subiectul a fost mortal:nu stiam nimic.Dar m-am gandit sa nu disper.Sa il astept pe Sf.Duh...Poate planeaza ,mai ales ca eram la ultimul etaj.Una din prietenele si colegele mele era in fata mea.Ne asezasem strategic.Eu sa astup spatele pentru ca ea sa poata umbla la fituici si sa ne inspire pe restul gastii.E mignona,dar niciodata nu mi s-a parut ca are spatele mai lat lol.gif .O tot shushuiam sa de-a foaia lateral.Nu se vedea decat numele."fata nu se vede decat B...B...M,ceea ce stiam si fara sa imi dai scris,adica numele tau.".Pana la urma in situatii de forta majora mi-a livrat fituica pentru un subiect.Mai tarziu am facut schimb:eu am dat-o pe cea de la mine,gata uda leoarca de la emotii.Mi-au sarit ochii cat cepele.In viata vietilor mele nu am vazut un scris mai marunt si o fituica mai mica...Dar cand patria o cere,in situatii de criza,se ascute si vederea.Asa ca am copiat ca la vadul lat.Una langa mine vorbea din cand in cand singura.Ma uitam chioras cu coada ochiului la ea.Am ajuns la concluzia ca are personalitate multipla,daca isi spune subiectele in san.Ori dereglari de comportament...Dar nu sunt bun psiholog:avea doar un banal handsfree,machiat cu fond de ten langa ureche tease.gif .Concluzia:cineva in sala aia(sau mai multi cineva) trebuiau lasati sa copie,daca pana si chioara de mine a reusit.L-am luat si pe asta,dar nu cu nota mare.Alta prietena a mea s-a suparat:"am copiat de cel putin 7-8".Eu fata cu bun simt:"Bai dar ce voiai?Femeia a apreciat doar munca de copiere la noi.Iar Magdei i-a dat un punct in plus pentru munca suplimentara de a face fituicile!".Deci luat si asta.
Mai ramanea al treilea,contabilitatea.Primul semestru am picat ,nu stiu de ce,dar in al doilea stiu:de cascata,de neatenta,de zapacita.Ca am stiut problema,dar am zis ca n-ar fi rau sa revolutionez bazele contabilitatii cu o metoda proprie.examenul era programat la 17,sambata.La ora 11 ma suna un coleg ca a aflat ca s-ar da dimineata pe la 8.30 si 11.Va dati seama ca am facut ca toate animalele salbatice,am intrat in panica.In cele din urma am luat legatura cu profa si a spus ca se va tine si de la 17.Insa am aflat ca schimbase kalimera:a dat teorie,sinteza si nu aplicatii.Bilomag sa traiasca,fiindca in 2 ore am invatat "balanta de verificare" ca la carte.Aflasem ca asta a dat si nici la noi nu s-a razgandit:a dat-o.Asa ca asta e ultimul la care inca astept rezultatul.Nu pot spune ca nu am emotii,fiindca ne-a strans planul de conturi de pe banci si ne-a dat cateva conturi carora sa le spunem regula de functionare.Eeeeiii,pai mai stiti cand vorbea Florin Piersic despre "crastavete,care stim cu totii ca e un fruct dicotiledonat....si comeata e lunga,ca o comeata,ca doar nu o sa fie ca un crastavete de care stim cu totii ca e un fruct alungit,de culoare verde,din familia dicotiledonatelor...".Asa eu cu conturile. tease.gif .I le-am impartit identificat pe cele active,cele pasive si cele bifunctionale si apoi i-am bagat generalitatile: "care stim cu totii ca e un fruct.....".Oricum:eu daca as fi in locul ei m-as trece!...si oricum,intentionez ca daca voi mai avea vreodata restanta la contabilitate,sa fac cerere sa mi se dea diploma de "dublu-contabil" sau "dublu-economist" ,ca majoritatea examenelor de conta le-am dublat.

CITAT(ina_ceva @ 06-09-2007, 10:47 PM) *

La multi ani!!!! Stiu ca e tarziu pupic.gif hug.gif

Las ca prinde bine si mai tarziu! pupic.gif .cu urari in rate simt ca e ziua mea tot timpul anului! grin.gif

CITAT(honey79 @ 07-09-2007, 11:47 AM) *

Eu nu vreau tort, Mamarut dragut. Eu am ramas cu ochii la poza urmatoare tortului. Asa mamarutza sexoasa, mai da.
Pup Lilishorul si-i doresc o zi frumoasa.

Valeleeeuu! blushing.gif .Pup si eu dulcica cu bebica la purtator. pupic.gif

CITAT(anca veselie @ 10-09-2007, 11:32 AM) *

oooaaaaaaaaaaaauuu ce torrrrt!
si ce duamna pupic.gif

Bueeey!tortul a fost tot insuficient.In situatie de criza am luat pozitia aia sexoasa,doar doar le-or cadea ochii in decolteu si or uita de tort....dar neeeaaah!astia erau dintre cei care si cu ochii in decolteu si cu gura plina...Termite nene,ce mai! lol.gif .Daca nu le era frica sa nu li se aplece de la grasime,m-ar fi mancat si pe mine! lol.gif lol.gif

CITAT(himere2005 @ 10-09-2007, 04:07 PM) *

zi repede
1. cine a facut tortul ala bestial
2. cand ne vedem? naughty.gif astept sa termini si tu examenele sa te mai linistesti si dupa poate ne mai vedem

w00t.gif Nu trage dom Semaca!!!Sunt eu ....mamaruta:
1.Eu am facut tortul,cu blatul copt in tava de friptura,ca sa satur toate hoardele neamului meu.
2.Gataaa cu restanteleee,sunt iar in vacanta.Ne vedem cand poti tu! give_rose.gif pupic.gif

CITAT(nusarich @ 10-09-2007, 07:26 PM) *

Draga mamii, si eu tot cu intarziere iti urez La multi ani!, sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa! pupic.gif Tortul m-a dat pe spate, iar poza cu peptoasa shout.gif ... mai da, frate, si la altii, n-am vazut, dom'le cata zgarcenie...

Cum spuneam:in orice moment sunt binevenite urarile de bine!A fost bunut rau tortul!...Dar am mai avut doua mai mici pentru la serviciu si la intalnirea cu colegele de facultate,asa ca gustand din toate,nu l-am mai apreciat la justa valoare.Era mai mare,dar au mai venit niste musafiri neprevazuti si fiindca nu aveam inceput si fiindca asta era cel festiv,cu lumanarile,l-am mai "ajustat" pe margini si norocul meu ca imi ramasese un castronel de frisca si l-am restaurat! grin.gif
Cat despre "datul si la altii":si as da,ca mi-au rupt spatele,dar parca totusi n-as da cand vad cum se bulbuca ochii la masculi,ca la broaste si se lipesc precum melcii de pieptul meu.Sau cand traversez strada si iese cate un sofer pana la brau pe fereastra.Ma simt rasplatita pentru tot efortul naughty.gif
Nessie
lol.gif Esti de coma cu examenul la statistica!! E clar ca nu ai avut-o pe nebuna mea, ca aia cred ca nici nu stia sa zambeasca! wacko.gif Ne zicea foarte calma si pasiva la primul examen "sa nu va asteptati sa luati, pentru ca numai olimpicii iau examenul asta dupa doar un semestru de invatat" huh.gif Evident, avea dreptate. laugh.gif

Pupici! pupic.gif
bubbles
Neata yahoo.gif .Ai fost mortala la faza cu ziua ta la statistica lol.gif lol.gif lol.gif .Felicitari ca ai trecut pupic.gif
lilianab
Buna fetili!!!
sunt sigura ca zurlia de profa a verificat la catalog daca e asa,dar nici nu ma indoiesc ca va intreba la inceputul anului "cine e aia care a dat examen de ziua ei!" lol.gif lol.gif .
Si oricum e zbanghie rau,asa ca daca nu era asta cu ziua mea,mai aveam "arsenal" ca sa o impresionez.Ea e foarte microbista,mai ales stelista.Asa ca ii scriam :"Domnisoara va rog sa ma treceti daca nu pe ce stiu,macar pe considerentul ca nu m-am uitat la meciul retur Steaua-Bate Borisov.Si acest lucru a fost de bun augur pentru ca eu la oricare meci ma uit,il pierdem.Daca nu credeti intrebati-mi prietenii.Deci am ajutat la calificarea Stelei!" tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif
amalia0701
CITAT(lilianab @ 12-09-2007, 04:01 PM) *

Buna fetili!!!
sunt sigura ca zurlia de profa a verificat la catalog daca e asa,dar nici nu ma indoiesc ca va intreba la inceputul anului "cine e aia care a dat examen de ziua ei!" lol.gif lol.gif .
Si oricum e zbanghie rau,asa ca daca nu era asta cu ziua mea,mai aveam "arsenal" ca sa o impresionez.Ea e foarte microbista,mai ales stelista.Asa ca ii scriam :"Domnisoara va rog sa ma treceti daca nu pe ce stiu,macar pe considerentul ca nu m-am uitat la meciul retur Steaua-Bate Borisov.Si acest lucru a fost de bun augur pentru ca eu la oricare meci ma uit,il pierdem.Daca nu credeti intrebati-mi prietenii.Deci am ajutat la calificarea Stelei!" tease.gif tease.gif lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif pupic.gif
axe10
Mai frate da' mishtoaca esti cu decolteul ala....unde mama masii e Galatiul ala sa te vaz si eu o data....ca tareeeee imi placi!

E departe...stiu....am consultat harta.....uffff....nu treci si tu pe aici?....sa te prinz ca nu ma anunti sa vezi ce ti-o trag.......metaforic vorbind!

Deci ai trecut mai departe....
lilianab
CITAT(axe10 @ 15-09-2007, 05:24 PM) *

Mai frate da' mishtoaca esti cu decolteul ala....unde mama masii e Galatiul ala sa te vaz si eu o data....ca tareeeee imi placi!

E departe...stiu....am consultat harta.....uffff....nu treci si tu pe aici?....sa te prinz ca nu ma anunti sa vezi ce ti-o trag.......metaforic vorbind!

Deci ai trecut mai departe....

Mama draga Galatiul e tot la SE of Rumania si n-are de gand sa plece la plimbare....sau stii tu ceva ce nu stiu eu?! w00t.gif w00t.gif ...si aleleleu:munte cu munte se intalneste,dar om cu om.Ne-om gasi noi odata si odata naughty.gif

Fetili deci:asa cum stiti a fost ziua mea.Asa cum stiti,dom' ministru Nicolaescu ne face la toti cate o invitatie de ziua lui(la medic lol.gif )
Azi am ajuns si eu.Doctora mea s-a mirat:daca esti vesela inseamna ca a fost ziua ta,ca altfel nu vii la mine ne-bolnava.
.Nu stiu daca am spus ,dar s-a intamplat ca doctora mea e sotia directorului meu.Dar sa stiti ca imi e medic de dinainte ca el sa imi fie director. give_rose.gif
Asa:la asa chestie interesanta i-am spus femeii ca am primit o invitatie de la dom' ministru si mi-a fost jena sa il refuz,ca sa nu se demoralizeze naughty.gif lol.gif ...sau mai rau:sa se deprime!
Bineanteles ca a bufnit-o rasul.
La toata matzocaria asta se completeaza o fisa tip.
Ma intreaba doctora de unele,de altele:salariata?...da...mai ai inca postul...DAAA.....Doamna doctor,stiti cumva ceva ce eu nu stiu,dar ar trebui,in legatura cu asta?! tease.gif ...Nu draga,Doamne fereste!Asa e chestionarul!...
In fine,ma mai tot intreaba si ajunge:ce inaltime ai?...1,69.Asta pot sa va spun ,fara jena ca as minti,dar nu ma intrebati de greutate si nici nu indrazniti sa pomeniti de cantar ca stricam prietenia lol.gif lol.gif ...Nu?Atunci ii las placerea asta doamnei Ionica,dupa ce va reveni din concediu si vii cu rezultatele la analize zice ea razand.....Apoi vin intrebarile de baraj:te-ai simtit in ultima vreme putin mai trista,mai abatuta,...deprimata?!...Acum ca ma intrebati,sincera sa fiu DA!De ieri ,de cand sotul dumneavoastra m-a mutat in alta piata!Sunt foarte trista si dezorientata...Nu cred ca e depresie,dar sa nu se mai repete!....La asta nu s-a asteptat si a picat pe spatar de ras! lol.gif lol.gif
Tirul intrebarilor a continuat:Ai avut relatiii sexuale cu mai mult de 6 parteneri?...Ei drajele mosului ,cu asta m-a incuiat rau de tot,ca doar nu credea ca vorbeste cu Maica Tereza,asa ca o intreb:pe ce perioada de timp?in ultima vreme?!..A holbat ochii razand:pai doar nu credeai ca e vorba de toti odata?!...Nuuuu ,nu cred ca e Nicolaescu asa pervers,ca sa ma intrebe asta,dar ma gandeam ca a dat o perioada de timp,ca sa sune mai decent naughty.gif naughty.gif !!...Draga mea, esti din cale afara!Hai ca m-ai binedispus.Da sa iti iau o tensiune....din cate se vede nu esti in pericol de depresie,ti-a trecut repede tristetea fiindca tensiunea e buna...Asa ca fetele mamii,v-am suflat intrebarile de la "testul grila al Nicolaescu-lui",ca sa stiti sa va pregatiti raspunsurile din timp...sa nu picati testul! tease.gif tease.gif tease.gif
axe10
lol.gif lol.gif lol.gif ....am auzit eu de intrebarile astea....barbatul a fost invitat in luna iulie, dar nu s-a dus....ca ii e frica de ace!...si cum lesina la fiecare recoltare nu l-am mai batut la cap ca are timp.
Andreea-Rodica
Fusei si eu la medic pentru analizele alea. Am scapat un pic mai ieftin la capitolul intrebari, dar m-am procopsit cu analize pentru neurologie si un ecograf la tiroida. De acum, saptamana viitoare, dar sper sa iasa bine. wink1.gif
Cand a scos lista de intrebari asteptam si eu intrebarea cu nr de parteneri, dar m-a intrebat daca am depresii ohmy.gif o-i fi aratand eu a depresiva?!
Te pup, mai treci pe aici ca-ti ducem dorul! hug.gif
amalia0701
CITAT(Andreea-Rodica @ 20-09-2007, 07:02 PM) *

Fusei si eu la medic pentru analizele alea. Am scapat un pic mai ieftin la capitolul intrebari, dar m-am procopsit cu analize pentru neurologie si un ecograf la tiroida. De acum, saptamana viitoare, dar sper sa iasa bine. wink1.gif
Cand a scos lista de intrebari asteptam si eu intrebarea cu nr de parteneri, dar m-a intrebat daca am depresii ohmy.gif o-i fi aratand eu a depresiva?!
Te pup, mai treci pe aici ca-ti ducem dorul! hug.gif

Deci intrebarea cu partenerii e numai pentru subalternele sotzului lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
lilianab
Neatza la Fetili!!! pupic.gif pupic.gif cafeluta ceva? apa plata light?(adica fara lamaie ca am terminat-o lol.gif )
Fetili mele deja am picat pe ganduri.Inca o colega de a mea a fost cu sotul la doctor si stiind testul grila,a avut grija sa intre si ea...dar a fost foarte dezamagita sa vada ca pe el nu il intreaba de partenere "multiple" naughty.gif ....Am consolat-o si eu spunandu-i ca a considerat medicul ca nu are rost,cand a vazut ca e om serios grin.gif ...pai si atunci inseamna ca pe mine nu a putut pune baza,la categoria "oameni seriosi"? grin.gif ...NU AM FOST NOMINALIZATA LA ACEASTA CATEGORIE????? blink.gif ....Atunci chiar ma bucur:ca nu sunt!nu e stilul meu! tease.gif

Mai fetili,eu ori am probleme de personalitate,adica ceva cu dubla personalitate...ori ceva nu e bine!PAi eu am fost ferm convinsa ca am scris alaltaseara si ieri cand m-am uitat nu era postul....Stie cineva unde am scris?ca am vrut sa scriu in casuta mea...si sunt convinsa ca am scris.Despre Vi care vrea sa dea in judecata o firma producatoare de tigari.Fiindca umbla intai la santaj strong si fiindca daca tot o fac,nu poti pune baza pe ceea ce spun...cica "TUTUNUL AFECTEAZA CALITATEA SPERMEI SI PRODUCE STERILITATE"...Pai pe asta a mizat si ea cand si-a dat seama ca si-a tras-o fara protectie.Odata a contat si ea pe cuvantul lor si atunci au dezamagit-o profund lol.gif lol.gif .Cica sa ii plateasca daune fizice,morale,intelectuale,psihice...si mai cauta ea ,sa vada daca mai sunt si alte categorii lol.gif lol.gif lol.gif
axe10

blink.gif Liliana, mai scrie si ca face rau fatului....ia vezi ce se intampla?

lol.gif lol.gif lol.gif
lilianab
CITAT(axe10 @ 21-09-2007, 11:39 AM) *

blink.gif Liliana, mai scrie si ca face rau fatului....ia vezi ce se intampla?

lol.gif lol.gif lol.gif

PAi asta nu a mai avut curaj sa verifice,ca destul a fost deceptionata de partea cu "afecteaza calitatea...si produce sterilitate" fiindca a cam ramas "putin" bortzoasa....Asa ca inainte sa afle daca mai dauneaza si fatului a facut intrerupere,desi cred ca ...nu stiu....eu zic ca l-as fi pastrat.Ar fi fost ultima sansa...dar fiecare judeca usor din afara problemei. blushing.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.