Buna seara fetili!!!
Gata cu examenele de restanta.am avut doar doua...si la unul nu m-am prezentat in sesiune.deci trei.Buuun!Spre (un picutz,nu prea mult!) rusinea mea,bilantul e urmator:
La
Statistica: era exact de ziua mea si profesoara atat ce ne-a asezat si para-asezat,incat am inceput examenul cu o ora intarziere.La teorie am picat pe subiect la ambele puncte,dar la problema am dat-o in bara...dar nu eram eu proasta sa recunosc,asa ca,stiind ca nici profa nu e tocmai bine cu capul, i-am scris pe lucrare
"problema o stiu dar nu mai am timp sa o fac fiindca e ziua mea si ma asteapta musafirii acasa!"....Mi-a cam tremurat inima in mine ca poate i-a trecut simtul umorului in vacanta asta,dar se pare ca nu.Asa ca am luat!!!
LA
Management am invatat dar profesoara este cu traditie in facultate:a avut 500 de restantieri la restanta asta,daca ma intelegeti ce vreau sa spun

.Cand am plecat la esamen am lasat scris la status ,pe mess:
"Examen de restanta!...Sunt varza!...Daca are cineva pile la Sf.Duh,sa il roage sa vina in goana mare la ASE"...Subiectul a fost mortal:nu stiam nimic.Dar m-am gandit sa nu disper.Sa il astept pe Sf.Duh...Poate planeaza ,mai ales ca eram la ultimul etaj.Una din prietenele si colegele mele era in fata mea.Ne asezasem strategic.Eu sa astup spatele pentru ca ea sa poata umbla la fituici si sa ne inspire pe restul gastii.E mignona,dar niciodata nu mi s-a parut ca are spatele mai lat

.O tot shushuiam sa de-a foaia lateral.Nu se vedea decat numele."fata nu se vede decat B...B...M,ceea ce stiam si fara sa imi dai scris,adica numele tau.".Pana la urma in situatii de forta majora mi-a livrat fituica pentru un subiect.Mai tarziu am facut schimb:eu am dat-o pe cea de la mine,gata uda leoarca de la emotii.Mi-au sarit ochii cat cepele.In viata vietilor mele nu am vazut un scris mai marunt si o fituica mai mica...Dar cand patria o cere,in situatii de criza,se ascute si vederea.Asa ca am copiat ca la vadul lat.Una langa mine vorbea din cand in cand singura.Ma uitam chioras cu coada ochiului la ea.Am ajuns la concluzia ca are personalitate multipla,daca isi spune subiectele in san.Ori dereglari de comportament...Dar nu sunt bun psiholog:avea doar un banal handsfree,machiat cu fond de ten langa ureche

.Concluzia:cineva in sala aia(sau mai multi cineva) trebuiau lasati sa copie,daca pana si chioara de mine a reusit.L-am luat si pe asta,dar nu cu nota mare.Alta prietena a mea s-a suparat:"am copiat de cel putin 7-8".Eu fata cu bun simt:"Bai dar ce voiai?Femeia a apreciat doar munca de copiere la noi.Iar Magdei i-a dat un punct in plus pentru munca suplimentara de a face fituicile!".Deci luat si asta.
Mai ramanea al treilea,
contabilitatea.Primul semestru am picat ,nu stiu de ce,dar in al doilea stiu:de cascata,de neatenta,de zapacita.Ca am stiut problema,dar am zis ca n-ar fi rau sa revolutionez bazele contabilitatii cu o metoda proprie.examenul era programat la 17,sambata.La ora 11 ma suna un coleg ca a aflat ca s-ar da dimineata pe la 8.30 si 11.Va dati seama ca am facut ca toate animalele salbatice,am intrat in panica.In cele din urma am luat legatura cu profa si a spus ca se va tine si de la 17.Insa am aflat ca schimbase kalimera:a dat teorie,sinteza si nu aplicatii.
Bilomag sa traiasca,fiindca in 2 ore am invatat "balanta de verificare" ca la carte.Aflasem ca asta a dat si nici la noi nu s-a razgandit:a dat-o.Asa ca asta e ultimul la care inca astept rezultatul.Nu pot spune ca nu am emotii,fiindca ne-a strans planul de conturi de pe banci si ne-a dat cateva conturi carora sa le spunem regula de functionare.Eeeeiii,pai mai stiti cand vorbea Florin Piersic despre "crastavete,care stim cu totii ca e un fruct dicotiledonat....si comeata e lunga,ca o comeata,ca doar nu o sa fie ca un crastavete de care stim cu totii ca e un fruct alungit,de culoare verde,din familia dicotiledonatelor...".Asa eu cu conturile.

.I le-am impartit identificat pe cele active,cele pasive si cele bifunctionale si apoi i-am bagat generalitatile: "care stim cu totii ca e un fruct.....".Oricum:eu daca as fi in locul ei m-as trece!...si oricum,intentionez ca daca voi mai avea vreodata restanta la contabilitate,sa fac cerere sa mi se dea diploma de "dublu-contabil" sau "dublu-economist" ,ca majoritatea examenelor de conta le-am dublat.
CITAT(ina_ceva @ 06-09-2007, 10:47 PM)

La multi ani!!!! Stiu ca e tarziu

Las ca prinde bine si mai tarziu!

.cu urari in rate simt ca e ziua mea tot timpul anului!

CITAT(honey79 @ 07-09-2007, 11:47 AM)

Eu nu vreau tort, Mamarut dragut. Eu am ramas cu ochii la poza urmatoare tortului. Asa mamarutza sexoasa, mai da.
Pup Lilishorul si-i doresc o zi frumoasa.
Valeleeeuu!

.Pup si eu dulcica cu bebica la purtator.

CITAT(anca veselie @ 10-09-2007, 11:32 AM)

oooaaaaaaaaaaaauuu ce torrrrt!
si ce
duamna 
Bueeey!tortul a fost tot insuficient.In situatie de criza am luat pozitia aia sexoasa,doar doar le-or cadea ochii in decolteu si or uita de tort....dar neeeaaah!astia erau dintre cei care si cu ochii in decolteu si cu gura plina...Termite nene,ce mai!

.Daca nu le era frica sa nu li se aplece de la grasime,m-ar fi mancat si pe mine!

CITAT(himere2005 @ 10-09-2007, 04:07 PM)

zi repede
1. cine a facut tortul ala bestial
2. cand ne vedem?

astept sa termini si tu examenele sa te mai linistesti si dupa poate ne mai vedem

Nu trage dom Semaca!!!Sunt eu ....mamaruta:
1.Eu am facut tortul,cu blatul copt in tava de friptura,ca sa satur toate hoardele neamului meu.
2.Gataaa cu restanteleee,sunt iar in vacanta.Ne vedem cand poti tu!
CITAT(nusarich @ 10-09-2007, 07:26 PM)

Draga mamii, si eu tot cu intarziere iti urez La multi ani!, sa fii fericita, sanatoasa si norocoasa!

Tortul m-a dat pe spate, iar poza cu
peptoasa 
... mai da, frate, si la altii, n-am vazut, dom'le cata zgarcenie...
Cum spuneam:in orice moment sunt binevenite urarile de bine!A fost bunut rau tortul!...Dar am mai avut doua mai mici pentru la serviciu si la intalnirea cu colegele de facultate,asa ca gustand din toate,nu l-am mai apreciat la justa valoare.Era mai mare,dar au mai venit niste musafiri neprevazuti si fiindca nu aveam inceput si fiindca asta era cel festiv,cu lumanarile,l-am mai "ajustat" pe margini si norocul meu ca imi ramasese un castronel de frisca si l-am restaurat!
Cat despre "datul si la altii":si as da,ca mi-au rupt spatele,dar parca totusi n-as da cand vad cum se bulbuca ochii la masculi,ca la broaste si se lipesc precum melcii de pieptul meu.Sau cand traversez strada si iese cate un sofer pana la brau pe fereastra.Ma simt rasplatita pentru tot efortul