Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
axe10
Nasol momentul....credeam ca s-a hotarat sa-l pastreze....imi pare rau.
Pup-o din partea mea!
pupic.gif pupic.gif
buretel
Alooo, Galatiul? blum.gif Pe unde mai zbori tu, Mamaruta draga? pupic.gif

PS: Dar Himere? Mi-e dor de ea pupic.gif Stiu ca incepuse serviciul.

Va tzuc galatencelor hug.gif
lilianab
Hola guapelor!!

Fetili,scuzati Galatiul ca s-a cam lenesit in ultima vreme.E o stare de oboseala si apatie putin.Dar de maine gata!!!Nu mai spun vorbe mari,nu mai latru in gura mare,dar eu de maine incep dieta din nou.Voi incerca sa tin WW din nou.Am lichidat toate rezervele de prin casa ,de ingrasacioase.M-am blindat cu apa plata si lamaie(ca doar ma pregatesc sa intru in clubul manechinelor care beau apa plata cu lamaie grin.gif ),peste alb,branzica topita fitness,asta asa,ca sa am cu ce lua startul maine.Ma hotarasem de saptamana asta,dar de ieri ma cam supara piciorul operat,poate am si exagerat la serviciu cu drumurile.Asa ca asta mi-a cimentat hotararea de a incepe urgent dieta.Am anuntat toata gasca de prieteni ,ca sa nu se mai dea la mine cu clatite sau creme de zahar ars...ca le musc de nas!I-am spus si lui Vi ,ca am sa ma cantaresc maine,la start si fac poze azi:fata si profil,pentru faza "before-after"...Iar ea alarmata :Goalaaaa?! grin.gif ...Nu nebuno,ca se vede si cu Google Earth si din satelit ,cu ochiul liber ca sunt cat o vaca,nu am nevoie sa fiu naked doh.gif !
Asa ca de maine fiti cu ochii pe mine si box.gif !Va pup si o duminica placuta la toate fetili meli! give_rose.gif

Buretel shame on me:habar nu am ce mai e cu Himere,dar promit ca o caut!

Si apropo: pe sistemul "bai ce preturi mici si-au tras astia ...baaaai"(adica stilul asta de racnet):BEEEEEY!!!SUNT INTEGRALISTA!BAAAAI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
ina_ceva
Felicitari integralisto ! pupic.gif yahoo.gif
anca veselie
felicitari mamarutzo!
imi place ca nu te plictisesti!
imi pare rau de Vi....
Andreea-Rodica
Felicitari pentru examene! floare.gif
De azi am luat si eu fraiele in maini ca nu se mai poate. cred ca ne-a mobilizat tare ca e luni si intai ale lunii lui brumarel. Spor, sa auzim numai de bine! hug.gif
lilianab
CITAT(Andreea-Rodica @ 01-10-2007, 02:58 PM) *

Felicitari pentru examene! floare.gif
De azi am luat si eu fraiele in maini ca nu se mai poate. cred ca ne-a mobilizat tare ca e luni si intai ale lunii lui brumarel. Spor, sa auzim numai de bine! hug.gif

Gracias mi amiga!
Asa cum am scris si la "diete" azi am inceput...calculez si punctele ww la meniul meu,in cazul in care ma abandoneaza Sexy,sa continui pe baza lor.si alelei ce viteza poate avea un om cand racneste foamea in el....Si niciodata nu mi s-a parut un mar mai delicios....de foame lol.gif lol.gif lol.gif
julyalina
pupic.gif hai mai lilicule, ca daca te lasa sexy te asteptam noi la cotitura bataita.gif
axe10
Acu' asa se numesc alea de mananc paine integrala?....integraliste....? lol.gif lol.gif lol.gif

Ce amintiri imi rascolesti cu expresia asta.... blink.gif blink.gif
wink1.gif
lilianab
CITAT(axe10 @ 02-10-2007, 09:27 AM) *

Acu' asa se numesc alea de mananc paine integrala?....integraliste....? lol.gif lol.gif lol.gif

Ce amintiri imi rascolesti cu expresia asta.... blink.gif blink.gif
wink1.gif

Maiculita!!!...pardon:Pup fetili!!! pupic.gif (ca doar nu se da buzna asa in casa ...decat daca te scapi pe tine...iar la faza asta,am cam inceput sa imi caut pilotzei grin.gif ,ca de cand cu sus-jos cu ei,se uzeaza vazand cu ochii lol.gif ...deh,ceaiurile maica!)....Si cum spuneam:daca e pe asa,apoi eu sunt grahamista maica,termen ce nu se ezixta in literatura studenteasca... grin.gif
Deci fetili....eu cu simt de raspundere(ca doar de doua zile nici nu am de ce ma plange!!!inca mai traiesc precum camila din cocoasa...adica din rezervele interne naughty.gif ) imi vad de treaba mea:ceishoare de slabeala combinate cu cele antiadipoase,cana de om sanatos,de 350ml,dimineata si seara.Apa,masurata cu paharul de 500ml(mi-am luat special!!) macar 2 l...Inconvenientul:mi-am rupt unghiile mal maini din viteza cu care tre' sa ma dezbrac....s-au uzat underwear-urile de atat sus-jos,am facut febra musculara la vezica...a crescut consumul de h.igienica la munca...a ! si uitasem:s-a creat o "banda de urgenta" prin piata,pentru mine special.Eu si Salvarea ce mai avem libera trecere. naughty.gif lol.gif
Deci:

LUNI:

MD:3,5p
-1ou fiert=2p
-1cub br.topita fitness=1p
-1 felie paine graham=0,5p
-cana ceai (de slabit+antiadipos)=0p
Gustare:1,8
-iaurt fructe0,1%=1,8p
Pranz:6,7p
-peste 200g=2,7p
-cartof fiert=2p
-salata verde+rosie+castra+z.lamaie=2p
-1 mar=0p
Gustare:1p
-1 mar(extrafruct)
Cina :9,5p
-graham 50g=2p
-conserva de ton=2,5p
-maioneza=4p
-porumb=1p
--cana ceai (de slabit+antiadipos)=0p
Gustare:1p
-strugure 100g=1p(ca ma prinsese miezul noptii si ma rodea)
Total=23,5p din 24p............Economie=0,5p

MARTI(pana acum)

Mic dejun:5,5p
-macrou afumat75g=3,5p
-graham 50g=2p
-rosie=0p
-ceai (slabit+antiadipos)=0
-cafea cu lapte condensat=0p
Gustare:2,8p
-iaurt cu fructe0,1%=1,8
-strugure 100g=1p
Pranz:8,8p
-pulpa pui 300g=7,5p
-salata rosie,ardei,castra,lamaie=0p
-graham 30g=1,3p
Gustare:0p
-grapefruit=0p
May
Mamarutooooo mancati-as aripioarele... nu mai cantarii si oasele la pulpa aia de pui... doar daca nu le mananci )).gif hug.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 02-10-2007, 04:13 PM) *

Mamarutooooo mancati-as aripioarele... nu mai cantarii si oasele la pulpa aia de pui... doar daca nu le mananci )).gif hug.gif

Da' tu chiar ma crezi venita cu pluta?pai prima grija a fost sa le belesc de pe os lol.gif tease.gif
Dar am incadrat si eu asa,ca erau 2 copanele uscate in tava,fata ulei si nu stiam unde se incadreaza si tot au avut cam 300g blushing.gif ...DAR ERAU SI ZGARCIUri LA CARE NU POT RENUNTA,DE LA CAPETELE OSULUI!!!
Ashe ca degeaba mi-ai rontait aripioarele!!!ba mai e posibil sa te si ingrasi de la ele,ca sunt de mamaruta-obezuta! doh.gif w00t.gif
lilianab
Cina:4p
-graham=2p
-br.topita fitness=2p
-salata verde,ardei gras=0p
Gustare:3p
-stafide 85g=3p

Total 24,1p din 24....depasire =0,1p

Sa zicem ca am incheiat ziua de azi cu succes....Astept cu nerabdare sa treaca saptamana sa vad ce se va cunoaste la cantar give_rose.gif blushing.gif
May
Am crezut ca un biet picior de pui golas avea 300 de gr blushing.gif iertare give_rose.gif. Mult succes hug.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 02-10-2007, 08:00 PM) *

Am crezut ca un biet picior de pui golas avea 300 de gr blushing.gif iertare give_rose.gif. Mult succes hug.gif

lol.gif lol.gif lol.gif dar ce credeai?ca e picior de pui...de curcan...sau strut?! grin.gif ....Eu nu minciunesc,spun tot,ca sa aveti pentru ce sa ma caftiti la o adica.Desi sper sa nu fie cazul!Te pupic.gif si hug.gif cheptoasa mea! give_rose.gif
May
Pup u back pupic.gif )).gif

Nu imi imaginam ce pulpa de pui ai tu asa de mare incat sa cantareasca 300 de g... de aceea credeam ca poate ai cantarit-o cu tot cu os si nu vroiam sa punctezi extra pt ceva ce de fapt nici nu ai mancat )).gif
axe10
CITAT(lilianab @ 02-10-2007, 06:50 PM) *

Da' tu chiar ma crezi venita cu pluta?pai prima grija a fost sa le belesc de pe os lol.gif tease.gif
Dar am incadrat si eu asa,ca erau 2 copanele uscate in tava,fata ulei si nu stiam unde se incadreaza si tot au avut cam 300g blushing.gif ...DAR ERAU SI ZGARCIUri LA CARE NU POT RENUNTA,DE LA CAPETELE OSULUI!!!
Ashe ca degeaba mi-ai rontait aripioarele!!!ba mai e posibil sa te si ingrasi de la ele,ca sunt de mamaruta-obezuta! doh.gif w00t.gif

Lasa, dreaqu zgarciurile ca iti creste colesterolu'!

Si mie imi plac de mor!!!!
lilianab
CITAT(axe10 @ 03-10-2007, 09:29 AM) *

CITAT(lilianab @ 02-10-2007, 06:50 PM) *

Lasa, dreaqu zgarciurile ca iti creste colesterolu'!

Si mie imi plac de mor!!!!

Neatza si va invit la un ceai de slabit! naughty.gif ...sau nu!ca nu am decat o baie in casuta si aia e A MEA tease.gif !!!Nici nu m-am gandit ca ceaiul asta produce si ...sport....Ca bag la fuga maiculiiitaaa!!!ca astia de la reclamele cu furazalidon! lol.gif lol.gif
Da Axe?! naughty.gif ...si sa te las sa suferi numai tu de colesterol? tease.gif ...Pai eu sunt nepoata bunica-mii,Dumnezeu sa o ierte,care si cu dintii pusi si tot nu lasa vreun caine sa mai traiasca de pe urma ei,asa ce le rodea zgarciurile.Ca sa nu mai spun ca vine odata la mine si mi s-a parut ca are o lipsa la dinti...dar de unde sa imi amintesc ca sunt lucrare.Si o intreb intr-o doarabiggrin.gifa'ti-a cazut dintele?!Las ca ai timp sa iti mai creasca unul!....Cum sa imi cada dintele?! w00t.gif ...Eu am lucrare!!!...A dat fuga la oglinda si a ramas ...gura cascata....S-a spovedit ca a mancat niste carne de pasare si nu a rezistat tentatiei de a roade fiecare oscior....Ahaaaa!Si la mine te dai sfioasa!Cureti si tai marul cubulete!Si cand te scapi acasa dai moartea in pasari! blum.gif ....Mai haios ca am intrebat-o unde sunt resturile de oase,ca poate dam de dinte...."Le-am dat lui Flocea,intr-o hartie!" lol.gif ..."Eh,daca ai noroc sa nu se fi asezat la masa....!"

Fetiliiii! Ca veni vorba de masa:m-am dat in barfa aici si am salivat mai in jos,la Sexoasa in topic,de la shaorma ei dietetica,in vreme ce muschiuletul meu de vitel a dat usor in ars in cuptor...Acum il reciclez cu putin apa...poate se mai imbiba si el la loc,ca un buretel,ca prea era uscatel...Ah Doamne!!! doh.gif
axe10
Norocul meu e ca nu fac pui cu oase de obicei...mai mult piept de pui, belit de piele....
Dificil vitelul asta de inmuiat....trebuia sa pui si tu un vinishor ceva nu sa-l bei pe tot.... lol.gif lol.gif blum.gif blum.gif blum.gif
buretel
CITAT(lilianab @ 30-09-2007, 02:43 PM) *
Si apropo: pe sistemul "bai ce preturi mici si-au tras astia ...baaaai"(adica stilul asta de racnet):BEEEEEY!!!SUNT INTEGRALISTA!BAAAAI!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif Felicitari!!! Ce an esti? Esti chiar la Conta? Poate ai mai scris, dar baba de mine a uitat sorry.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 03-10-2007, 02:02 PM) *

CITAT(lilianab @ 30-09-2007, 02:43 PM) *

cheer.gif cheer.gif Felicitari!!! Ce an esti? Esti chiar la Conta? Poate ai mai scris, dar baba de mine a uitat sorry.gif

Chiar la Conta si atata jena ce am mai strans anul asta cand ma intreba gasca ce an sunt si trebuia sa spun "anul I",ditamai malul de muiere...incat acum ca mi-a ajutat Dumnezeu, spun "anul II"...Deja suna mai bine....Si daca vreau sa capete greutate,gravitate,spun "Penultimul an"...Moooaaaam!!!ti se umfla gusa cand spui "penuuuultimul!"...si pari interesant tare,ce mai:om cu greutate! lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif tease.gif
buretel
CITAT(lilianab @ 03-10-2007, 10:59 PM) *
Chiar la conta si atat jena ca am mai strans anul asta cand ma intreba gasca ce an sunt si trebuia sa spun "anul I"...incat acum ca am trecut spun "anul II"...Deja suna mai bine....si daca vreau sa capete greutate,gravitate,spun "Penultimul an"...Moooaaaam!!!ti se umfla gusa cand spui "penultimuuul!"...si pari interesant tare,ce mai:om cu greutate! lol.gif lol.gif lol.gif tease.gif tease.gif

pupic.gif Bafta multa! Hai ca nu mai ai mult blum.gif Daca ai scapat de Bazele Contabilitatii, restul e floare la ureche wink1.gif
lilianab
Iar acum,ce a tocat melita mea de-a lungul zilei:

Mic dejun:4,7p
-br. topita fitness 2 cuburi=2p
-1 ou=2p
-salata verde=0p
-1 felie graham=0,7p
-ceai bomba(de slabit)350ml=0p
-cafea cu lapte condensat=0p
Gustare:2,3p
-Activia cu fructe 125g=2,3p
Pranz:(5p)
-friptura de vita 150g=3p
-cartofi fierti 2=2p
-castraveti murati=0p
-mere 2 buc=0p
Cina:9p
-ciorba pasare=6p(cu aprox pt o aripa+40g paste fierte+3lgt ulei)
-graham 1 felie=0,7p
-Activia cu fructe=2,3p

Total=21p din 24.....economie=3p

Si sper ca s-a observat ca am redus din paine!!!
axe10
Buna dimineata....fata, 40g paste ai pus prea mult....dar e bine ca ai economisit....te tzuc si te sustin!
Hai ca nu e greu daca te pui pe treaba...
lilianab
CITAT(axe10 @ 04-10-2007, 08:43 AM) *

Buna dimineata....fata, 40g paste ai pus prea mult....dar e bine ca ai economisit....te tzuc si te sustin!

Fata eu ....te tzuc bineainteles si eu intai si intai pupic.gif pupic.gif .voiam sa spun ca eu am pus multe paste in castron,ca sa tie sat.dar zic si eu ca tine:mai bine supraevaluare decat sa ma culc pe ureche.
lilianab
Buey fetili!N-am gasit buey nici in Billa ,nici in Kamufflad lipii pentru shaworma...asa ca am adaptat dupa cum urmeaza:(la cina)

Mic dejun:6p
-cereale 5lg=2,5
-iaurt 0,1%...150g=0,75p
-stafide 3 lgt=1p
-br topita 1 cub=1p
-felie de paine 1=0,7p
-ceai "terminator"(de slabeala)350ml=0p
Gustare:7,25
-br.de vaci 100g=5p
-cioco amaruie 20g=2,25p
Pranz:5,7p
-ciorba pasare=5p
-felie paine=0,7p
-mar=0p
Cina :3,35p
-salata 1 portie=2,35p
-graham 2 felii=1p
-ceai terminator 350ml=0p
-grepfruit=0p

-Salata:7p/3portii ==>1 portie=2,35p
-------------------------------------

-varza1/4buc,rosii2,castraveti2,ardei1,castra murat4 =1p
-piept de pui 200g=4p
-ketchup 1 lg=0,5p
-sos de usturoi 3 lg=1,5p

Total=23,3p din 24.............economie=0,7p

Azi ,dupa cum se vede,am cam luat-o in barba cu MD si gustarea de dimineata,ca intai am mancat si abia apoi,acasa,am socotat,de a trebuit sa "strang din coate" la cina ca sa ma incadrez.
axe10
Neata,

CITAT(lilianab @ 04-10-2007, 06:52 PM) *

CITAT(axe10 @ 04-10-2007, 08:43 AM) *

Fata eu ....te tzuc bineainteles si eu intai si intai pupic.gif pupic.gif .voiam sa spun ca eu am pus multe paste in castron,ca sa tie sat.dar zic si eu ca tine:mai bine supraevaluare decat sa ma culc pe ureche.

da' sa nu supraevaluezi mereu, da?

Moamaaaa, ce meniu....
Eu azi declar ca dau chix cu MD, mi s-a facut pofta de un strudel cu mere...asa ca l-am cumparat si am adaugat unul cu br. dulce....
lilianab
Mic dejun:6,15p
-salata 1 portie=2,35
-graham 2 felii=1,5p
-activia cu piersici=2,3p
Gustare:3,3p
-activia natur 15og=3,3p
Pranz:5,45
-salata 1 portie=2,35p
-piept de pui 120g=2,4p
-graham 1 felie=0,7
-mar=0p
Gustare:4,3p
-activia cu piersici=2,3p
-stafide 60g=2p
Cina:4,25
-salata ton 1 portie=2,5p
-graham 20g=0,75
-strugure 100g=1p
Total=23,45 din 24............economie=0,55p
--------------

Salata ton:5p/2 portii==>1 portie=2,5p
-----------------------------------------
-conserva ton in s.propriu=2,5p
-castraveti murati=0p
-porumb 4 linguri=1p
-sos usturoi 3 lg=1,5p
-sare,piper,z.lamaie=0p
May
Mama ce vanzare le faci la astia de la Danone )).gif pupic.gif
buretel
CITAT(Maybeline @ 06-10-2007, 01:41 AM) *

Eu mananc si 4 cutii mari pe zi lol.gif lol.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 06-10-2007, 12:41 AM) *

Buna fetili si pup you all pupic.gif grin.gif !!!
Da May dar cu specificatia ca "de nevoie"...adica luasem un desert cu fructe cu 0,1% "Ballerina",dar ala nu il gasesc decat la Billa si nu am mai avut drum acolo...acasa ca la nevoie am dat-o pe activia...stai sa ma vezi azi,cand mi-am adaptat regimul ca sa pot manca struguri! grin.gif
lilianab
Neatza buey fetili!...Iaca m-a prins vremea,dar nu m-a prins somnul,asa ca am intrat aici,mai ales ca mi-am amintit ca nu am pus meniul "zilei" de struguri...asa ca :
Mic dejun:5,2p
-salata ton 1portie=2,5p
-graham 20g=0,7p
-struguri 200g=2p

Gustare:3p
-struguri 200g=2p

Pranz:4p
-ciorba 1portie =4p
-suc natural din mere=0p

-activia 125g=2,3p

Cina:3,75p
- oua coapte 2=2p
-porumb 1 lg=0,25p
-graham 20g=1,50p
-castraveti murati=0p

Gustare:5p
-covrigei sarati 60g=3p
-struguri 200g=2p

Total =23,25p din 24p.........economie=0,75p ----------------
May
CITAT(lilianab @ 07-10-2007, 01:29 AM) *

-suc natural din mere=0p
- oua coapte 2=2p

Sucul de fructe se puncteaza, chiar daca e facut de tine si 2 oua coapte = 4 puncte grin.gif
lilianab
CITAT(Maybeline @ 07-10-2007, 11:48 AM) *

CITAT(lilianab @ 07-10-2007, 01:29 AM) *

-suc natural din mere=0p
- oua coapte 2=2p

Sucul de fructe se puncteaza, chiar daca e facut de tine si 2 oua coapte = 4 puncte grin.gif

doh.gif doh.gif doh.gif Buey si ce balena la ligheanul de apa ma dadeam cu economia!!!asta ma refer la oua,ca am gresit din viteza...Dar sucul,daca era din 2 mere??cat ii pun?!ca eu l-am facut. sorry.gif
ina_ceva
Din cate stiu, 200ml de suc de mere au 1p wink1.gif
axe10
Hai ma ca are economii....te pup si o saptamana buna pt slabit iti urez!!
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 08-10-2007, 07:18 AM) *

Din cate stiu, 200ml de suc de mere au 1p wink1.gif

Apoi lasati atunci ca mananc merele cu totul ,ca macar borhotul ala mai tine si de foame la matze!! sorry.gif

In alta ordine de idei :FETILIIIIIII!!!!!PUP YOU ALL SI MA DAU MAREEEEE!!!AM IESIT IN PAGUBA 2 KILE SAPTAMANA ASTAAA!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Buey dar sincera sa fiu,nu cred ca le-am slabit pe amandoua ci au fost si "rusii" la mijloc....ca luni cand am inceput,au venit si rusii... give_rose.gif
May
Felicitari !!!!!!!!!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
axe10
Bravo fata...imi plashe de tini....!
lilianab
buey fetili,de ce ma pacaliti mai?!...iotete ce am gasit eu:
Suc de mere amestecat cu apa minerala 200ml 0,5....pooooi!!!! grin.gif
axe10
Pai il amestecasi cu apa minerala?
sunt 200 ml amestecati nu 200 suc + apa inca 50 de ex....
lilianab
CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 04:52 PM) *

Da' matali ma rog frumos nu te uiti la poza mea?ce culoare de par se vede din ea?si daca vrei sa stii acum e mai decolorat! tease.gif doh.gif
bubbles
Felicitari cheer.gif cheer.gif .Si eu de azi WW si astept si rusii sa vina in vizita ca m-am umflat si ma simt rau dry.gif .Am mai patit eu asa iar dupa ce m-au lovit la o ora s-a vazut diferenta la cantar blink.gif .Adicatelea la 9 dimineata aveam 63 kg .. la 10 si ceva m-au lovit din plin iar pe la 11 cand m-am suit pe cantar curioasa sa vad daca ceva ceva .. aveam 62 blink.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 08-10-2007, 06:46 PM) *

CITAT(axe10 @ 08-10-2007, 04:52 PM) *

Da' matali ma rog frumos nu te uiti la poza mea?ce culoare de par se vede din ea?si daca vrei sa stii acum e mai decolorat! tease.gif doh.gif

Deci te gandeai ca daca mai pui apa peste aia 200 ml de suc scapi cu punctaj scazut.... nono.gif ....
ina_ceva
Felicitari pe alea 2 kilo. Spor in continuare, sa nu se mai intoarca wink1.gif !!
lilianab
Buey fetili buey!E pe bune asta:Scoici 500g 5p,Calamar 125g proaspat 0,5p???ca am gasit in lista.eu am papat cam 50g scoici dintr-o conserva,dar stoarse si 50g calamar,de asemenea...oare cum sa punctez?!e bine daca am pus cate 0,5p la fiecare?! blushing.gif ...Sar'na cui ma baga in seama si raspunde!!! give_rose.gif
May
Asa am si eu in lista, deci teoretic e bine dar ar fi si mai bine daca le-ai socotii cu valorile conservei floare.gif
lilianab
Pai May,le-as socoti,dar nu au valorile pe ele.Scoicile ,cutia e dintr-o tripleta si nu mai am cartonul(mejliones) si calamarul nu are valorile pe borcan:(

Meniul de azi:

Mic dejun:5,7p
-graham 20g=0.7p
-br.topita 2 cuburi=2p
-grau fiert 150g=3p
-activia cu capsuni 115g=2,3p
Pranz:4,7p
-ciorba de legume=4p
-graham 20g=0,7p
-grepfruit=0p
Cina:4,3p
-orez cu legume 1 portie=3,3p
-scoici 50g=0,5p
-calamar 50g=0,5p
Gustare:1,5p
-struguri 150g=1,5p

Total=19,5p din 24p......economie=4,5p
axe10
La scoici chiar daca le-ai scurs tot trebuie sa adaugi ceva pt ulei. Cat are neto la scoici (adica numai carnitza)...faci regula de 3 simpla si apoi adaugi si uleiul....
Calamarii tot in ulei erau?

Pup you si o zi teribil de buna chiar daca e marti!!!
pupic.gif
bubbles
Ziua buna salut.gif .Cum merge numaratul?De azi m-am intors si eu la numarat.Sper sa ma mobilizez cum trebuie wink1.gif si sa nu calc stramb wink1.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.