Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25
lilianab
jurnal de mamaruta singura-ziua a saisprezecea

ora 19.32:

Mamarutul meu iubit Bzzzzzzzzzzzzzzz...poc!(au ce a durut!!!inca nu am invatat cum se franeaza si aterizeaza si dau cu burta de pamant...Vezi ca nu numai mamarutii sunt prostoci?!mai au si mamarutele "talentele" lor:))) ).Ce face iubirea mea?...Stai asa sa imi ridic cashchetul ,ca mi-a venit pe ochi si mi-a daramat si ochelarii mei de zbor cei trendy...A?!E bine puiul meu?...Si mamaruta...cam imponderabila,dar nu iti face griji.MAma,tu ce zici,sa imi trimit CV-ul la NASA?Ma gandeam ca beneficiind de imponderabilitate personala,poate e un atu si ma selecteaza in vreun program spatial...Ziceam si eu...!
Azi am fost cea mai apoasa mamaruta.Am fost la munca si nu m-am simtit bine absolut deloc.La toate colturile de piata,cand mi se facea rau,ma imbia lumea cu un scaun si apoi un pahar cu apa....Asa ca m-am scos la consumul de lichide pe zi...Auzi,de ce crezi tu ca imi dadeau scaunul?!Oare chiar ii impresionam,sau le era frica sa nu cumva sa dau cu fesa de pamant,ca imdeiat se inregistreaza la "Institutul de fizica a pamantului",la statia Vrancioaia,seism de gradul 7?!...EEE froshc!nu cred ca erau ei cu mintea asa departe;mai curand le-a fost frica sa nu le daram hala si sa ramana fara loc de munca...Ca de mama meu:unii se chinuie sa darame cladiri prin implozie si nu reusesc;la mine ,firma serioasa:un genunchi daca am pus la pamant si avem seismul.am dat cu buca?!Apoi statul v-a avertizat sa faceti asigurari pe locuinte si cladiri!!!
Mama meu,azi a fost negocierea salariilor.Am fost eu la Biroul directorului si a trecut un adjunct si a aruncat-o in gluma:"Bai aveti grija ca la prima ii da mai mult!Vedeti care intra prima"...Mama meu,pe bune ca nu am pus ...antena,dar mi s-a facut asa de rau ca m-a invitat la secretariat...si,bineanteles the big pahar cu apa!Mai mama meu,acum am patruns eu filozofia moldovenilor de la "Planeta Moldova" in piesa "cana cu apa".Mama meu...sunt fericita ca in cele din urma am ajuns acasa,ca un pahar de apa daca mai beam,cred ca ma faceam Fantana Trevi:dadea lumea cu bani in mine,nu stiu ce dorinte isi punea(lumea...sau puneau?!oamenii?!nu stiu ca mi-e creierul inundat!)dar sigur de banii astia puteau sa vada pestisori de acvariu plotindu-mi prin dreptul ochilor,sau salutand din codita,din urechile mele.
ina_ceva
Lili, esi super, pe bune! give_rose.gif Nu ma pot abtine sa nu trec pe la tine sa vad ce intamplari din ziua ce tocmai trecu le-ai tras in condei.
axe10
CITAT(lilianab @ 18-04-2007, 10:31 PM) *

jurnal de mamaruta singura-ziua a saisprezecea

ora 19.32:

Mamarutul meu iubit Bzzzzzzzzzzzzzzz...poc!(au ce a durut!!!inca nu am invatat cum se franeaza si aterizeaza si dau cu burta de pamant...Vezi ca nu numai mamarutii sunt prostoci?!mai au si mamarutele "talentele" lor:))) ).Ce face iubirea mea?...Stai asa sa imi ridic cashchetul ,ca mi-a venit pe ochi si mi-a daramat si ochelarii mei de zbor cei trendy...A?!E bine puiul meu?...Si mamaruta...cam imponderabila,dar nu iti face griji.MAma,tu ce zici,sa imi trimit CV-ul la NASA?Ma gandeam ca beneficiind de imponderabilitate personala,poate e un atu si ma selecteaza in vreun program spatial...Ziceam si eu...!
Azi am fost cea mai apoasa mamaruta.Am fost la munca si nu m-am simtit bine absolut deloc.La toate colturile de piata,cand mi se facea rau,ma imbia lumea cu un scaun si apoi un pahar cu apa....Asa ca m-am scos la consumul de lichide pe zi...Auzi,de ce crezi tu ca imi dadeau scaunul?!Oare chiar ii impresionam,sau le era frica sa nu cumva sa dau cu fesa de pamant,ca imdeiat se inregistreaza la "Institutul de fizica a pamantului",la statia Vrancioaia,seism de gradul 7?!...EEE froshc!nu cred ca erau ei cu mintea asa departe;mai curand le-a fost frica sa nu le daram hala si sa ramana fara loc de munca...Ca de mama meu:unii se chinuie sa darame cladiri prin implozie si nu reusesc;la mine ,firma serioasa:un genunchi daca am pus la pamant si avem seismul.am dat cu buca?!Apoi statul v-a avertizat sa faceti asigurari pe locuinte si cladiri!!!
Mama meu,azi a fost negocierea salariilor.Am fost eu la Biroul directorului si a trecut un adjunct si a aruncat-o in gluma:"Bai aveti grija ca la prima ii da mai mult!Vedeti care intra prima"...Mama meu,pe bune ca nu am pus ...antena,dar mi s-a facut asa de rau ca m-a invitat la secretariat...si,bineanteles the big pahar cu apa!Mai mama meu,acum am patruns eu filozofia moldovenilor de la "Planeta Moldova" in piesa "cana cu apa".Mama meu...sunt fericita ca in cele din urma am ajuns acasa,ca un pahar de apa daca mai beam,cred ca ma faceam Fantana Trevi:dadea lumea cu bani in mine,nu stiu ce dorinte isi punea(lumea...sau puneau?!oamenii?!nu stiu ca mi-e creierul inundat!)dar sigur de banii astia puteau sa vada pestisori de acvariu plotindu-mi prin dreptul ochilor,sau salutand din codita,din urechile mele.

Nu te-ai gandit sa scrii la vreo publicatie umoristica...zau ai talentul de a aduce zambetul pe buzele tuturor.

Buna dimineata!
honey79
Esti un izvor de pozitivitate si de optimism.
Crede-ma atunci cand iti spun ca, citind randurile asternute de tine aici.... imi incarc bateriile si raman cu-n zambet smecheresc pe fata, de se-nhtreaba lumea "what's wrong with her". blum.gif biggrin.gif

Te pup dulce, mamaruta scumpa. Sa nu-ncetezii vreodata a mai practica sportul asta, ca tare bun e. Vorba lui Axe..... e ca si cand ai cumpara o revista, pentru a te destinde... partea buna fiind insa, ca.. nu trebuie sa platesti. wink1.gif

Te pupic si te-mbratisez cu drag.
Karin
Buna dimineata! pupic.gif
laugh.gif Am ras de-am pocnit, vorba unei prietene de-a mea! )).gif
Imi place jurnalul tau si ma binedispun aici dimineata de dimineata! wink1.gif
Si daca tot m-ai intrebat cu ce sa ma servesti, ete nu vreau apa! laugh.gif Vreau un espresso! Cu ssssspume multe! blum.gif
hug.gif O zi faina!
Tzutzi80
Imagine

Eu una, de cate ori te citesc...imi vine a te intreba .... in dulcile grai moldovenesc (pe care nu il mai stapanesc prea bine de fapt), de esti ruda de aproape cu musiu Ion Creanga! Ca eu tot astept sa vad iesind de sub tiparnita JURNAL DE MAMARUTA pupic.gif
lilianab
yahoo.gif yahoo.gif .Neatza la feteeee!!!...Am aterizat si eu!(Tura asta pe elitre. doh.gif Fleoshc cu piciorutele in sus,dar macar alea sunt tari si nu m-a durut prea rau.Dati-mi o branca ,sa pot reveni la pozitia normala tease.gif )

Ma bucur fetelor ca va place pupic.gif .....Ina,saru-mana.Dau un ceai verde cu fructe si miere,te bagi?!
Axe..m-am gandit si nu prea.Mie imi place sa transpun in scris modul meu de a gandi.Deci cam ce e scris cam asa se petrece si in mintea mea,cuvant cu cuvant(acum ma crezi ca e trafic greu prin mintea mea?! lol.gif lol.gif )...dar vrei sa fii impresarul meu?! wink1.gif ...platesc bine,te bagi?! naughty.gif
Honey...am mai citit pe unde ai postat si in mintea mea esti o dulcica si imi inspiri calm si prietenie .Parca numele tau spune cum esti si tare ma bucur ca pot sa iti ofer ceva la schimb,un zambet macar pupic.gif
Apropo,daca ma fac scriitoare cand am sa fiu mica(mare sunt acum) promit ca tot scriu si aici ,spre critica ,in avanpremiera si freeee grin.gif
Karin espresso sa fie...apa o pastrez eu,ca asa ce mult imi placeeee doh.gif ....Am ajuns asa "curata" ca acum o beau,acum o ...plimb.Cred ca ori ma obisnuiesc sa beau apa in baie,ori feriti-va din calea mea,ca am mai lovit un intercity dimineata,cand fugeam la baie tease.gif
Tzutzulina aveam un amic neamt,plecat demult din Romania,cu care corespondam si care le la o vreme imi spunea "Crengutza" din acelasi motiv )).gif ...Daca se baga Axe la afacerea cu "hai sa lansam o mamaruta",ai un volum cu dedicatie tease.gif ....Bueeeeyyy!!!ia stati asa!!!Sper ca vorbim de un "jurnal de mamaruta" si atat,nu mamaruta singura...Adica sa nu fie mamarutul departe pentru mult timp,ca mi se usuca alitrele de dor blum.gif
anca veselie
neatza mamarutzo pupic.gif
lilianab
CITAT(anca veselie @ 19-04-2007, 09:48 AM) *

neatza mamarutzo pupic.gif

Neatza la Fata!!!pupaaa! pupic.gif biggrin.gif

Apropo fetili:bueeey,asa ce aere am inceput sa imi dau,eu cu mine prin casa,incat n-avea cine dintre noi sa dea cu aspiratorul...Am impresia ca pe langa simptoame de "Hopa-Mitica" le mai dezvolt si pe alea de vedetarism blink.gif ...Pai daca ma apuca bola asta din urma cine mai face scheme de scrima cu mopul prin casa?! sorry.gif
ina_ceva
lol.gif il pui pe mamarutzu cand vine in vizita sa dea cu mopul laugh.gif
Nana
Mey fiinta dumnezeiasca... esti incredibila!!!!!!!!!!!!!... am ras cu lacrimi.... de unde doamne iarta-ma le tot scoti? Fetitaaaaaaaa... pune mana pe condei... baga manuscrisul... ca jur ca ma dau peste cap si ti-l public... Esti magistrala!
Mi-ai facut ziua super, super, super faina!
Te pup si mai raman pe aici! Ma mai tii? Sunt in lacrimi si se uita studentii la mine cu niste ochi cat cepele!

BAFTA LA EXAMEN si spor la invatat!
Tzutzi80
Mai...eu m-am exprimat cum trebuie! Adica...Jurnal de mamaruta, nicidecum Jurnal da mamaruta singura! Eu una de abia astept capitolul cu maritisul si cel cu copiii cheer.gif yahoo.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 19-04-2007, 10:38 AM) *

yahoo.gif yahoo.gif .Neatza la feteeee!!!...Am aterizat si eu!(Tura asta pe elitre. doh.gif Fleoshc cu piciorutele in sus,dar macar alea sunt tari si nu m-a durut prea rau.Dati-mi o branca ,sa pot reveni la pozitia normala tease.gif )

Ma bucur fetelor ca va place pupic.gif .....Ina,saru-mana.Dau un ceai verde cu fructe si miere,te bagi?!
Axe..m-am gandit si nu prea.Mie imi place sa transpun in scris modul meu de a gandi.Deci cam ce e scris cam asa se petrece si in mintea mea,cuvant cu cuvant(acum ma crezi ca e trafic greu prin mintea mea?! lol.gif lol.gif )...dar vrei sa fii impresarul meu?! wink1.gif ...platesc bine,te bagi?! naughty.gif
Honey...am mai citit pe unde ai postat si in mintea mea esti o dulcica si imi inspiri calm si prietenie .Parca numele tau spune cum esti si tare ma bucur ca pot sa iti ofer ceva la schimb,un zambet macar pupic.gif
Apropo,daca ma fac scriitoare cand am sa fiu mica(mare sunt acum) promit ca tot scriu si aici ,spre critica ,in avanpremiera si freeee grin.gif
Karin espresso sa fie...apa o pastrez eu,ca asa ce mult imi placeeee doh.gif ....Am ajuns asa "curata" ca acum o beau,acum o ...plimb.Cred ca ori ma obisnuiesc sa beau apa in baie,ori feriti-va din calea mea,ca am mai lovit un intercity dimineata,cand fugeam la baie tease.gif
Tzutzulina aveam un amic neamt,plecat demult din Romania,cu care corespondam si care le la o vreme imi spunea "Crengutza" din acelasi motiv )).gif ...Daca se baga Axe la afacerea cu "hai sa lansam o mamaruta",ai un volum cu dedicatie tease.gif ....Bueeeeyyy!!!ia stati asa!!!Sper ca vorbim de un "jurnal de mamaruta" si atat,nu mamaruta singura...Adica sa nu fie mamarutul departe pentru mult timp,ca mi se usuca alitrele de dor blum.gif

Eu ma bag si ma duc din usa in usa la edituri daca e nevoie....
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 11:22 AM) *

lol.gif il pui pe mamarutzu cand vine in vizita sa dea cu mopul laugh.gif

Poi mamarutu-rutu-dragutu' se baga de buna voie si nesilit de nimeni la vase...placerea lui!!! smile.gif Daca vrea si cu mopul(ca e tot pe baza de apa si mama-i varsator,atunci nu il incurc!!! )).gif

CITAT(Nana @ 19-04-2007, 11:44 AM) *

Mey fiinta dumnezeiasca... esti incredibila!!!!!!!!!!!!!... am ras cu lacrimi.... de unde doamne iarta-ma le tot scoti? Fetitaaaaaaaa... pune mana pe condei... baga manuscrisul... ca jur ca ma dau peste cap si ti-l public... Esti magistrala!
Mi-ai facut ziua super, super, super faina!
Te pup si mai raman pe aici! Ma mai tii? Sunt in lacrimi si se uita studentii la mine cu niste ochi cat cepele!

BAFTA LA EXAMEN si spor la invatat!

Sarut-mana!(ai vazut ca am scris literar,ca sa fac impresie naughty.gif )...De unde le scot?Din cap de blonda cu neuronul subnutrit...este de-a loc acolo pentru toate prostiileeee,mamaica-mama!!! doh.gif
Stai pe aici cat doresti...Avem si servire inclusa:ceaiuri,cafele,pupe pupic.gif ...Studentii?! shock.gif Esti doamna profesoara sau domnisoara asistenta....Aleleu...sper numai sa nu fii doamna mea profesoara,care vede cu ce ma ocup in loc sa invat...ca ne mai intalnim si la toamna in acest caz grin.gif blink.gif

CITAT(axe10 @ 19-04-2007, 01:15 PM) *

CITAT(lilianab @ 19-04-2007, 10:38 AM) *

Eu ma bag si ma duc din usa in usa la edituri daca e nevoie....

Eeee si uite asa avem aici prima asociere give_rose.gif ...Asistati la nasterea unui scriitor cheer.gif cheer.gif tease.gif ...Te pup Axe dulce....Stai nu te speria ca e bonus,nu iti scad din procentajul de participare la profit biggrin.gif
dany
Deeeeeeeci , pocnesc de ras !!!! Nu mai pot !!!!!

Fata zabauga , cand te apuci de scris carti ... vezi sa trimiti cateva si in strainezia , da ?? Ai auzit , da ??
Tzutzi80
CITAT(danyhoney @ 19-04-2007, 07:37 PM) *

Fata zabauga , cand te apuci de scris carti ... vezi sa trimiti cateva si in strainezia , da ?? Ai auzit , da ??

Uite ca te facusi si cu translator in germaneza . Cat despre procent....mie cat imi dai....ca doar eu venii cu ideea si titlul cartii lol.gif naughty.gif
Andreea-Rodica
Bine ai venit printre jurnaliste, galateanca draga! Si eu fusei galateanca, pana ma pacali Iubi meu (si eu pe el) si am urcat pe Siret pana la Suceava.
Si ca sa avem si mai multe in comun, tot in septembrie is nascuta si mi se potrivesc piticii pe creier caracteristici zodiei Fecioara.
Sa ne auzim cu bine (is cam ocupata in ultimul timp, dar revin). hug.gif
Bafta la examen!
ina_ceva
Iubesc fecioarele la nebunie, desi am intalnit numai babuini din aceasta specie wink1.gif .
lilianab
CITAT(danyhoney @ 19-04-2007, 06:37 PM) *

Trimite artista poporului,cum sa uite unde i-au fost inceputurile literare?! pupic.gif ..pe cine a terorizat in primele clipe scriitoreasa-sefa tease.gif

CITAT(Tzutzi80 @ 19-04-2007, 06:43 PM) *

CITAT(danyhoney @ 19-04-2007, 07:37 PM) *

Uite ca te facusi si cu translator in germaneza . Cat despre procent....mie cat imi dai....ca doar eu venii cu ideea si titlul cartii lol.gif naughty.gif

Dau,cum sa nu..cum platesc procentele:in pupe?!in puncte(WW)...daca zici in bani,eee,deja aici te faci autorul moral al primei cresteri de tensiune! lol.gif

CITAT(Andreea-Rodica @ 19-04-2007, 08:48 PM) *

Bine ai venit printre jurnaliste, galateanca draga! Si eu fusei galateanca, pana ma pacali Iubi meu (si eu pe el) si am urcat pe Siret pana la Suceava.
Si ca sa avem si mai multe in comun, tot in septembrie is nascuta si mi se potrivesc piticii pe creier caracteristici zodiei Fecioara.
Sa ne auzim cu bine (is cam ocupata in ultimul timp, dar revin). hug.gif
Bafta la examen!

Aaaa!unde esti Iulia?!Uite ca ne-am mai intregit randurile,noi galatencele cheer.gif cheer.gif
Sar'na pentru bafta,si sper sa fie,ca daca nu ,aplic cu voi toata vara principiul contabilitatii de angajamente.Deja Vara-mea care a venit aici sa na "verifice" a plecat cu capul calendar.Desi studenta tot la ASE,ce baiguiam eu nu avea legatura cu ce stia ea...In cele din urma am facut-o sa recunoasca ca probabil asta ar fi cauza pentru care peste tot pe unde a lucrat,au falimentat lol.gif lol.gif

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 10:34 PM) *

Iubesc fecioarele la nebunie, desi am intalnit numai babuini din aceasta specie wink1.gif .

Daaaaa?!Si noi ce suntem ma rog frumos?!Ne ai pe Noni,.pe Andreea si in cele din urma(dar nu ultima naughty.gif) :MOI!ARTISTA POPORULUI

********************************************************************************

jurnal de mamaruta singura-ziua a saptesprezecea

Mamarut iubit,azi am intarziat cu mesajul fiindca chiar am pus burta pe carte si nu m-am mai dat jos de pe ea...incerc sa brevetez o noua metoda:daca te dai huta cu burta pe carte ,mai ales daca burta e putin bombata,de 10 ori in fata,de 10 ori pe spate si dupa acest set dai si cu cashchetul de carte sau materialul didactic,este succesul garantat.La mine cu burta nu e problema,ca mai am un mic bombeu in caz de forta majora,dar cu caschetul era mai greu sa ajung,ca ma impiedicau sanii:mai curand ajungeam cu nasul intre ei,asa ca am chemat-o pe vara-mea sa ma mai consilieze si cand ajungeam la faza"poc cu capul de material" cu un avant voinicesc si cu o daruire demna doar de neamuri,m-a luat delicat de ceafa si ma trosnea cu sfantul mir de sfanta litera a "Bazelor contabilitatii".Oricum nu ii pot imputa ei ametelile,ca le aveam dinainte iar in principiile contabilitatii exista unul de-i zice "Prudenta"(adica aprecierea rezonabila a faptelor)
In rest mama meu...in seara asta am intrat(dupa ce am scapat de var-mea) pe un alt forum putin,intr-o discutie cu o amica...Si ajunsesem la clatitele cu dulceata de visine.De fapt nu stiu daca ti-am povestit de un evreu extraordinar de simpatic care intampina pe noii veniti cu "bine ai venit!..da' coltunasi stii sa faci?!"...Atata ce ne-a inebunit ca intr-o zi am facut si i-am fotografiat fiecare etapa ,ca sa nu mai planga de dorul lor...A ramas siderat,dar...nu mult timp ca a cotit-o:"Scuzati, cineva stie sa faca clatite cu dulceata de visine?"...Am murit!!Imi este tare frica sa nu cumva sa faca o idee fixa din clatitele cu dulceata de visine,fiindca nici eu si nici visinul nu avem o relatie cordiala.Ultima data cand am fost intr-n visin nu am plecat "cu mana goala"...am plecat cu jumatate de copac dupa mine si aterizarea a fost cam fortata...putin in cap.... oare asta sa fi avut repercursiuni pana in zilele noastre,mai ales ca pe atunci nu imi crescusera elitre?!?!...De asemenea sper ca daca isi schimba optiunea ,sa nu fie pentru dulceata de piersica...Nici cu el nu ma inteleg prea bine...Dupa ultima vizita in piersic am facut cateva sedinte de fizioterapie la genunchi.
Insa tot amica spunea cum se retrage ea in livada,in copaci si se pierde printre frunze,de nu o mai gaseste nimeni...Cred si eu!!!!La mine nu ar fi cazul!Eu as avea o alta mare problema,sa fiu in locul ei:m-ar depista pe mine dar s-ar mira unde a disparut copacul(s-ar intreba daca levitez sau daca nu,atunci in ce sunt catzarata)...si in caz de "accidente" ca acelea din copilarie:nici nu as atinge bine solul ca Institutul de Fizica a Pamantului iar ar intra in mare panica pe motiv de seism ,intr-o zona in care nu exista vreo imbinare de placi tectonice sau vulcani reactivati .Asa ca,mai mama am evitat sa ma mai catzar in copaci din clasa a 9-a....din simt civic si spirit umanitar.daca ar sti Galatiul pe langa ce pericol de scufundare a trecut,mi-ar saruta mana si s-ar inchina la mine ca la Sfintele Moaste ...
axe10
CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 11:34 PM) *

Nebunatico.....

Buna dimineata Lilic....stau linista ca nu ma sari la profit!
Nana
salut.gif salut.gif salut.gif BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!! salut.gif salut.gif salut.gif
Trecui sa-ti bazzzzzzzzzai un mare BAFTAAAAAAAAAAAAAAAA la igzamin! si sa pupic.gif blonda cu capul plin de kestii frumoase care are si talentul de a le iecsprima
anca veselie
CITAT(lilianab @ 20-04-2007, 12:09 AM) *

CITAT(ina_ceva @ 19-04-2007, 10:34 PM) *

Daaaaa?!Si noi ce suntem ma rog frumos?!Ne ai pe Noni,.pe Andreea si in cele din urma(dar nu ultima naughty.gif) :MOI!ARTISTA POPORULUI

si eu tot fecioara-s blum.gif

doamna, dar cu dieta cum mai stati?

bafta la examen! il dovedesti tu!
himere2005
ce-ai facut liliana draga la examen? i-ai dat pe spate ? blum.gif te-ai prins ce ma invidiaza fetele ca eu obtin prima autograf, stand la 2 pasi de tine naughty.gif grin.gif ....te sun in we hug.gif
honey79
N-am putut sta departe de Jurnalul plin de nazbatii si buna dispozitie.A trebuit sa-mi dau sotul la o parte de la calculator, doar pentru a intra si a citi continuarea Jurnalului. wink1.gif

Te pupic dulce dulce si-ti doresc o seara linistita si relaxanta.
buretel
CITAT(lilianab @ 19-04-2007, 11:09 PM) *

Mamarut iubit,azi am intarziat cu mesajul fiindca chiar am pus burta pe carte si nu m-am mai dat jos de pe ea...incerc sa brevetez o noua metoda:daca te dai huta cu burta pe carte ,mai ales daca burta e putin bombata,de 10 ori in fata,de 10 ori pe spate si dupa acest set dai si cu cashchetul de carte sau materialul didactic,este succesul garantat.La mine cu burta nu e problema,ca mai am un mic bombeu in caz de forta majora,dar cu caschetul era mai greu sa ajung,ca ma impiedicau sanii:mai curand ajungeam cu nasul intre ei,asa ca am chemat-o pe vara-mea sa ma mai consilieze si cand ajungeam la faza"poc cu capul de material" cu un avant voinicesc si cu o daruire demna doar de neamuri,m-a luat delicat de ceafa si ma trosnea cu sfantul mir de sfanta litera a "Bazelor contabilitatii".Oricum nu ii pot imputa ei ametelile,ca le aveam dinainte iar in principiile contabilitatii exista unul de-i zice "Prudenta"(adica aprecierea rezonabila a faptelor)

lol.gif lol.gif lol.gif ce amintiri mi-ai starnit cu Bazele Contabilitatii doh.gif
pupam scriitoarea noastra draga pupic.gif
we placut!
lilianab
CITAT(Nana @ 20-04-2007, 10:15 AM) *

salut.gif salut.gif salut.gif BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!! salut.gif salut.gif salut.gif
Trecui sa-ti bazzzzzzzzzai un mare BAFTAAAAAAAAAAAAAAAA la igzamin! si sa pupic.gif blonda cu capul plin de kestii frumoase care are si talentul de a le iecsprima

pupic.gif pupic.gif pupic.gif ....Poate de data asta am bafta.Poate prima data am picat fiindca nu imi urase un mare BAFTAAAAAAAAAAAAAAAA la igzamin cineva din "interiorul" falcutatii naughty.gif ...Daca duminica seara nu ma vedeti pe aici,daca nu va asurzesc urechile cu bazaitul enervant,daca se aude unul stins si trist din iarba zzz.....zzzz....zzzz...zzzz....inseamna ca m-am ascuns de rusine si ca iar am luat-o in freza sorry.gif sorry.gif
lilianab
CITAT(anca veselie @ 20-04-2007, 11:37 AM) *

si eu tot fecioara-s blum.gif

doamna, dar cu dieta cum mai stati?

bafta la examen! il dovedesti tu!

Moooaaama cate suntem!!!Am putea sa ne facem partid si sa si candidam la presedintie(ca tot e vacant postul blum.gif )
Dieta....... unsure.gif ...pai sincer:bine ca m-ai intrebat azi...ca am fost fata supercuminte.Am fost si pana azi,dar numai cuminte,fara super.Adica am mancat cu grija ,dar fara a numara.
Azi:
MD:-oua fierte2=4p
-covrig=3p
P:-pulpa cu pielita=8p
-cartofi(morcovi) fierti=2p
-sos garlic=2p
-strugure=2p....baaaaiiii!!!a naibii ce ma mai laudam...mi se parea ca am papat putin,dar am terminat(aproape ) punctele si nu am luat cina...ia sa vad daca si cate mai am,ca sa stiu daca imi trag una in cap ca sa adorm inainte de a mi se face foame .....deci 21 din 23....sa te vad eu mamaruta afurisita ce bagi sub antene,ca o sa ti se pleosteasca alitrele de foame bang.gif
Multumesc...daca imi da macar cate 0,5p de fiecare "Bafta" si cu ce mai stiu eu,sigur il trec!!! hug.gif ...si cu nota frumusica

CITAT(himere2005 @ 20-04-2007, 01:00 PM) *

ce-ai facut liliana draga la examen? i-ai dat pe spate ? blum.gif te-ai prins ce ma invidiaza fetele ca eu obtin prima autograf, stand la 2 pasi de tine naughty.gif grin.gif ....te sun in we hug.gif

Duminica la ora 14 am examenul,asa ca pana atunci stau eu pe jar:cand pe burta,cand pe spate,cand cu capul buuuuf de carte naughty.gif ...Poi sigur.Tu esti aici,mai ai si "talismanul" (pe Bia)...Feteleor sunt inebunita dupa copii...(i altora,deocamdata).Sunt asa de proasta:nu pot sa vad unul plangand,ca mi se rupe sufletul.Sincer!!!...Cred ca daca am sa am,or sa ma joace pe degete fool.gif

CITAT(honey79 @ 20-04-2007, 02:06 PM) *

N-am putut sta departe de Jurnalul plin de nazbatii si buna dispozitie.A trebuit sa-mi dau sotul la o parte de la calculator, doar pentru a intra si a citi continuarea Jurnalului. wink1.gif

Te pupic dulce dulce si-ti doresc o seara linistita si relaxanta.

Vezi,nu il brusca prea tare,ca s-ar putea supara si trece la exterminarea mamarutelor...Si nu mi-e de altceva,dar sunt inca rotofeie si vizibila,cu ochiul liber,asa ca imi storceste p.o.p.o.n.e.a.t.z.a cu pliciul...(Bahmutanca o sa ma numesc apoi!!! lol.gif

CITAT(buretel @ 20-04-2007, 04:36 PM) *

CITAT(lilianab @ 19-04-2007, 11:09 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif ce amintiri mi-ai starnit cu Bazele Contabilitatii doh.gif
pupam scriitoarea noastra draga pupic.gif
we placut!

Aaaahhh! ce bine ar fi ca de duminica seara sa le pot clasa si eu la capitolul "Amintiri" tease.gif tease.gif .... pupic.gif pup si eu fata si fug sa mai dau cu "In numele Tatalui" de cursuri si probleme...Revin cu episodul mai tarziu. pupic.gif
Pisik
Bafta la examen Mamaruta nebunatica pupic.gif
ina_ceva
Spor la invatat si bafta la examen! pupic.gif

Unde e episodul promis?
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 21-04-2007, 07:23 AM) *

Spor la invatat si bafta la examen! pupic.gif

Unde e episodul promis?

Neata la fete!!! pupic.gif pupic.gif .Dau o pupe,cafele,ceaiuri...episodul restant,ca aseara am picat precum curentul electric pe vremea veche:instantaneu,pe NV.Pun episodul si la carte!Stati cu pliciurile aproape,cum auziti bazait de mamaruta,cum poc cu el, bataita.gif bataita.gif ca sa merg inapoi la invatat.Va pup

Jurnal de mamaruta singura-ziua a optsprezecea

ora 22.08:

Yuuppiii mama meu!!!Azi a fost prima zi cand m-am simtit mai putin ametita!Poate trece...Mama meeeuuu!Azi am avut o mare surpriza.Stii ca eu mai intru si pe forumul "romania-israel" uneori...si poate ti-am povestit de cel mai poznas om de acolo...Ala cu coltunasii.Pe fiecare nou venit il lua in primire:"bine ai venit...sotia stie sa faca coltunasi?!"...sau "stii sa faci coltunasi/iti plac coltunasii" pe fete.E un om foarte de treaba.A fost in concediu cu sotia in Maroc(ea este marocana...bine ca nu am gresit sa scriu "macaroana":)))))))))).Apoi ea a mers acasa si el s-a oprit in Romania,nu stiu cu ce treburi.Intre altele s-a intalnit in Bucuresti cu fata de care iti vorbeam aseara ca facem un trio de nebunateci.Insa fiindca mie imi era rau,atunci s-a hotarat sa nu rateze sansa de a cunoaste o vedeta de talie mondiala,asa ca mine:))) si a venit la Galati...Mama meu,cu rusine recunosc,ca incercand sa ii arat ceva reprezentativ pentru oras l-am dus in Gradina Botanica...Rusinea acum vine:sunt nascuta in Galati;de 36 de ani sunt aici si azi am fost prima data in viata mea la Gradina botanica...Sa mai spun ca am lucrat aproape de ea ,gard in gard,10 ani?si ca am si locuit langa gardul ei 4 ani?!...Dar slava cerului ca am reusit sa vad Gradina Botanica...Asa am gasit acolo atatea tufe,atati copaci pe unde pot zburda vesele gazele si chiar si mamarutele.
Mama meu sunt rupta in gura cat am umblat azi...Mai ales ca(si mamarutele sunt senilate uneori) aseara nu am mai verificat pe net la ce ora ajunge masina,sau unde...Si am fost repede la autogara.Cand am ajuns acolo mi s-a spus ca nu acolo vine masina,ci la Casa de cultura...Iar goneta,ca o mamaruta turbo, ca sa ajung.In timpul asta,el ma suna de la un telefon public.eu vorbeam cu Miha,fata din Bucuresti ca sa vada daca a ajuns bine.Am vazut ca ma suna si el si i-am inchis fetei,dar prostoaca,asa cum ma aflu,i-am respins si lui apelul.El suna de la un telefon public.Cand i-a prezentat ocupat,a scos cartela sa incerce din nou.In timpul asta,eu l-am sunat pe numarul care imi aparuse.Si el ramasese mut ca a scos cartela,avea receptorul in mana si deodata se trezeste cu vocea mea...S-a mirat ca in Romania telefoanele merg si fara cartela:)))..El daca nu a pus receptorul in furca,nu a avut cum sa auda sunand,i s-a conectat direct:)))...Da mama meu,dar sunt cea mai distrusa mamaruta:ma dor picioarele de atata umblat,adica pardon "alitrele"
Dupa ce a plecat David,musafirul,m-am gandit sa dau o raita prin Kauffland,ca doar cursa cu carutul printre rafturi e viata mea.Biiine-bine,recunosc ca nu era vorba doar de relaxare..Ma stresa nevoia de ceva dulce!...DAr sa stii ca imi gasisem explicatie:am glicemia sub limite si s-a consumat si celula nervoasa de atata invatat!!!...Merge?!(explicatia?!)...OOFFF,biine!sa stii ca nu mi-a fost usor cand am ajuns in sectorul dulciuri:mi se topise privirea si se scurgea ca mercurul,mangaind fiecare produs,mirosindu-l...deja incepusera sa se uite cativa suspect la mine.Pana la urma,am inceput sa ma fac ca aleg,ca sa nu mai patesc ca in Billa altadata.Simteam o pofta nebuna de dulciuri incat efectiv mutam raionul in cos.Apoi am dat in paranoia:mi se parea ca de la fiecare colt de raft,ma pandeste o neuroanca avertizandu-ma cu degetul si ridicand spranceana.Timida,mai luam din cos o prajiturica sau ciocolatica,si o puneam la loc.Spranceana neuroancei nu cobora:"BIIINEEE!!! AM INTELES,NU VA MAI UITATI ATATA!!!!UITE!!!" si le puneam pe toate,ca doar eu imi luasem cate 3-4 pe sortiment(ca daca nu am sa am timp sa mai ajung la supermarket cel putin vreo 2-3..cincinale,care dupa cum stii e aproape la coltul blocului,)Deci asta era in mintea mea,insa nu stiu cum se vedeau din exterior "batutele pe loc" ale mele in care luam ciocolati,sau ciocolate,cine mai sta sa analizeze(si alte pacate)-plecam cu carutul-reveneam spasita inapoi si le puneam la loc,iar intre aceste operatiuni,priviri-laser furisate stanga-dreapta,pe sub elitre,intoarceri bruste de carucior ca sa vad daca ma mai observa neuroancele,daca mai sunt acolo,pentru ca...in fine mama,trebuie sa marturisesc ca nu am scapat de urmari.Cred ca am fost observata pe monitoare si categorisita cel putin ciudata,daca nu suspecta,fiindca la iesire ma astepta un gardial la casa si m-a rugat politicos sa prezint poseta:)))))))))))).Iti dai seama ce suspecta am fost?!Am crezut ca mor de ras,in sinea mea si de rusine,in exteriorul meu.Mama meu,sunt criminala!!!aia credeau ca eu ma furisez sa fur(cred) dar eu ma furisam de neuroance,ca de constiinta mea nu pot spune,ca vezi si tu ce varza e!
....Sunt rupta de oboseala...Mai scriu si maine....Acum am poza ta pe masa,in fata mea.Iti scriu si cant,cu Dan Spataru:el "Tarancuta,tarancuta" iar eu "mamaruta,mamaruta":))).Ma umfla rasul si te privesc in ochi,parca si tu razi de nebunelile pe care le fac sau le cafem impreuna....(ete al naibii,iar s-a trezit "ungurul" din mine)...Mama sunt asa obosita!!Mi s-a dat kilometrajul peste cap azi,cat am umblat...Ahaaa!acum mi-am dat seama:la cat am bazait prin oras azi ar trebui sa primesc niste puncte bonus pt miscare!!!..Gata mama meu,am picat irevocabil pe spate,de oboseala.Moooaaaammaaa ce mistok se relaxeaza mamarutele din pozitia asta:se dau huta pe bombeul elitrelor pana adorm,sau macar intra in transa,ceea ce le prinde bine.Mai naspa e dimineata sau la trezire,ca trebuie sa accelerezi batzaiala specifica pres-papier-ului si sa incerci sa ajungi ori cu antenele pe pamant,ori cu picioarele,dupa caz...zzz...zzz...zzzzTe pup mama cat sunt treaza,sau macar in semitrezie.
lilianab
Buna seara fetili!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif Cum a fost week end-ul vostru?!Nu stiu rezultatele la examen dar e "trecubil"...SPER CA NU IMI MAI FACE VREO BUCURIE,CA NU O LAS(pe profesoara!)!!! sorry.gif

Jurnal de mamaruta singura-ziua a douazecea

Heiii mamarutzul meu drag,slava cerului ca m-am linistit cu examenul asta.Nu stiu inca nota,dar sunt sigura ca e de trecere si nu la limita...Daca nu e asa,ma duc ca o racheta sol-sol si ma infing direct in poarta ei,sa mai citeasca odata lucrarea mea,ca acum am fost in "cunostinta perfecta de cauza" plus ca am fost foarte "dotata si bazata": am avut cunostintele obisnuite de contabilitate dar cel mai strong suport a fost dupa cum urmeaza:
1.Am o amica si are in posesie oareshce calitati de clarvazatoare.Mi-a spus ,fara sa ii fi spus eu vreodata ca eu de obicei merg in primele banci la scoala.M-a sfatuit sa fiu atenta sa nu am pe nimeni in partea dreapta si sa fiu langa fereastra.Mama meu s-a nimerit o sala amfiteatru si inca de la curs(ca am avut inainte de examen,de la 8 la 13,cu o singura pauza de vreo 20 min,contabilitate)m-am asezat in marginea randului,partea de la fereastra.Nu m-am clintit de acolo nici daca ma luau cu forta.Eram in stare sa imi pun o centura cu trotil si ca o mamaruta kamikadze sa ma detonez,daca incercau sa ma clinteasca,fiindca erau si "finantistii" cu restante si ne aseza alternativ.
2.Am uitat sa iti spun ca David,amicul evreu,mi-a adus ca suvenir un pandativ:o piatra de la muntele Atlas,cu o fosila de melc in ea.A luat-o din Maroc:una pentru Mihaela si una pentru mine.Se spunea pe acolo ca sunt aducatoare de noroc.Asa ca mi-am infipt norocul intre sani si hai la lupta cea mare.Nici nu stii ce disputa am avut cu dilia de Vi:sa ii dau ei talismanul,ca eu am avut deja noroc ca te-am gasit pe tine,asa ca daca sunt o adevarata prietena sa i-o dau ei,ca are mai mare nevoie decat mine,ca sa nu ramana "NF" pana la adanci batranete.I-am spus ca mi s-a cam sfarsit doza de altruism,asa ca mai sigur ar fi sa mearga sa bage "aerobic" la Sf.Anton.Cand a vazut ca nu are alta cale,si-a pus coada pe spinare ca vulpea care a ramas fara struguri:"Lasa ca parca nici nu mi-as dori ca norocul meu sa se tarasca precum melcul".Merg la "Tonica" si mai bag niste flotari."
3.Si ultimul,dar nu cel din urma:Kitz-cel-mic-marele economist!Ca sa fie efectul si mai puternic l-am scos din poseta si l-am pus in buzunar.
Asa ca intelegi tu de ce sunt atat de sigura de reusita?Am si invatat dar am fost blindata de talismane.De rugaciuni fierbinti nu mai vorbesc.numai ca pe acelea le injumatateam:jumate erau pentru tine,ca sa fii bine,ferit de rau si jumate erau pentru mine:ca sa intalnesc pestisorul-de-aur-indeplinitorul-a-trei-dorinte:))))))))))).Ca o femeie adevarata niciodata nu are dorinte putine,iar dorintele ei vin ca dintr-un sac fara fund:)))
Insa cea mai fierbinte dintre ele e sa fim impreuna,fericiti ca acum,pana la sfarsitul "pensiei"
E bine mama meu?!eu ma simt din ce in ce mai bine.Ametesc din ce in ce mai rar,continui tratamentul,ca vreau ca singurele ameteli de care voi mai avea parte sa fie doar cele de "dupa"....)).gif)Tac!!!nu am zis nimic...dar nu imi pot stapani neuronul contorsionat sa aiba vise erotice....Te iubesc asa mult mama meu scump!!!au trecut deja 2.432.760 de clipe de cand nu am stat in bratele tale si mama meu sunt plina de "textosteron" cocs si vitamine!!!!:))).Am ragusit de cand bazai de dor si am facut febra musculara la aripi de cand dau din ele de nerabdare sa revii.

Talismanul- fosila-de-melc si Kitz-cel-mic-...
Imagine
lliliana
Sal' mamarutza...Te puseshi pe treburi serioase cheer.gif Iaca am venit sa te secondez...in partid )).gif O sa ne voteze lumea...ca jumate din romani sunt nebuni, shi ailalta jumate's tzacanitzi )).gif
lilianab
CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 07:42 AM) *

Sal' mamarutza...Te puseshi pe treburi serioase cheer.gif Iaca am venit sa te secondez...in partid )).gif O sa ne voteze lumea...ca jumate din romani sunt nebuni, shi ailalta jumate's tzacanitzi )).gif

Neatza!!!Bun venit !!Pupe: pupic.gif pupic.gif pupic.gif ...O cafea ,ceva?ca pe tine nu are rost sa te pacalesc cu ceaiuri blum.gif .hai la lupta cea mare:ne facem partid.Cred ca la cati zurlii sunt pe aici si prin tara,care se recunosc in dileala noastra,curand vom avea reprezentanti destui si in parlament!Nu il depasim noi pe Jijica,dar venim rapid din urma.
Bine ca s-au limpezit lucrurile si ai revenit hug.gif
lliliana
Am revenit...interesant e ca nici acum nu shtiu ce-a avut Cristina...da...bine ca e bine. Da'....life is sooooou beautiful!!!!!! )).gif pupic.gif
lilianab
CITAT(lliliana @ 23-04-2007, 08:12 AM) *

Am revenit...interesant e ca nici acum nu shtiu ce-a avut Cristina...da...bine ca e bine. Da'....life is sooooou beautiful!!!!!! )).gif pupic.gif

Bine ca si-a revenit fata...insa daca nu ai gasit nici o cauza,mai urmareste-o,sa nu reapara,Doamne fereste,simptomele.Parca eu stiu ce am avut?!Bine macar ca incep sa ma simt mai bine.Multa lume acuza dieta,dar nu asta a fost cauza.Analizele mi-au iesit relativ bune,in sensul de toate sunt la limita minima admisa.Ex:daca hemoglobina la femei este buna cu valorile 11-14,eu o am 11,4.
Am avut glicemia mai mica decat minim(minim admis75 si eu aveam 70) si magneziul.Iar colesterolul unb pic crescut decat maxim admis(max=220 si eu 232)...Dar daca mi-e mai bine,cine mai sta sa caute??Next time cand voi mai fi pe moarte lol.gif
lliliana
Urmaresc...am tot refacut pe analize. Acu' e in limite cu 2 exceptii. Lucram la asta pupic.gif
anca veselie
neatzaaa!
ma bucur ca treci examenul, bravo floare.gif
am vazut ca esti interesata de yin yang, eu o tot tin de ceva timp si sunt incantata, eu zic ca merita sa o incerci.
daca ai mancat deja amestecat incepi de maine.
pupici
lilianab
CITAT(anca veselie @ 23-04-2007, 09:56 AM) *

neatzaaa!
ma bucur ca treci examenul, bravo floare.gif
am vazut ca esti interesata de yin yang, eu o tot tin de ceva timp si sunt incantata, eu zic ca merita sa o incerci.
daca ai mancat deja amestecat incepi de maine.
pupici

Multumesc frumos de incu5rajari.Atunci ma bag de maine la ying-yang...Sper sa mai dau un "branci" la slabeala naughty.gif ...Mi-ar fi de mare folos daca as mai vedea de la fetele care tin ying-yang cateva meniuri,ca sa ma mai ghidez si eu,biata mamarutza zapacita tease.gif
buretel
pupic.gif brava pt examen!
iar m-am cocosat de ras citind, mai ales despre 'imprumutarea' talismanului si 'anume in oaresce' scopuri nobile, prietenei tale lol.gif lol.gif lol.gif
anca veselie
CITAT(lilianab @ 23-04-2007, 12:11 PM) *

Multumesc frumos de incu5rajari.Atunci ma bag de maine la ying-yang...Sper sa mai dau un "branci" la slabeala naughty.gif ...Mi-ar fi de mare folos daca as mai vedea de la fetele care tin ying-yang cateva meniuri,ca sa ma mai ghidez si eu,biata mamarutza zapacita tease.gif

pai baga-te la mine in jurnal si vezi. uite aici am vorbit mai pe larg.
ina_ceva
Mai urmareste si la amalia meniurile pe care le posta atunci cand tinea regimul asta; sexy mi se pare ca are postate si ea catva meniuri wink1.gif
lilianab
Mai fetele mamii,stati asa ca m-am speriat cand am vazut ca tre' sa incep dieta de marti....MARTI??? shock.gif hmmm nono.gif nono.gif .Pai ce,ma credeti fool.gif fool.gif .Nu se incepe ceva asa important,ca slabitul "Marti".Soi:o las tot pe WW si saptamana asta,dar:
meniul:
--sunca pui 40g=1p
-cascaval 45%,40g=3,3p
-oua 2 buc=4p
-graham 40g=1,5p
-rosie=0p
-cafea fara zahar=0p
-gogosi 2(cu ceva branza blushing.gif )=9p
-sunca80g=2p
-maioneza=2,5p
-graham=2p
-banana=2p
-portocala,kiwi=0p

-plimbare(normal)~1ora=4p(-)
-bicicleta intensiv 15min=1,5p(-)

Total=28,3-5,5=22,8p.....Am strans din coate si m-am incadrat in puncte... tomato.gif

PS:in seara asta nu am avut muza la purtator(i-am scris mamarutului ,asa,mai personal)dar nu ma pot abtine sa nu mentionez ,din ciclul,"ce trasnai a mai facut Vi,Bridget Jones a noastra" ca s-a dus iar la "flatari si inchinaciune" si din pura prietenie,hai sa se mai roage pentru noi.Decat ca de data asta in loc de Lucian-mamarutul s-a trezit rugandu-se cu foc pentru Laurentiu-mamarutul.Aoleu ce foc am luat!!!"PAi tu imi zapacesti viitoarul?!Aduci uraganul Catrina prin destinul meu?!Acum nu mai ai nici o scuza,ca ti-am spus numele lui!!!Ce?!Mureai daca-i spuneai pe numele de cod"MAMARUTUL!!"?!Lasa ca s-a prins sfantul cu cine are de-a face si nu te mai troznea cu statuia la Sfantul Mir!!!"..."Hoooo!!!Hoooo!!!ca stiam eu ca nu ma pot baza pe memorie si cand m-am rugat,i-am facut complice cu ochiul sfantului.Adica:Stii tu!!E tot ala de data trecuta,dar nu stiu sigur daca asta ii e numele.Dar e tot ...mamarutul!!!Asa ca stai fara grija,Sfantul stie despre cine e vorba!"
lliliana
Mamarutz scumputz dragutz, buna sa-tz fie dimineatza shi senina sa-tz fie viatza. pupic.gif Am de gand sa nu mai lispesc de pe-acilea, dar nu promit nika, pe urma iar imi calc cuvantu'. Sa ai parte de o zi maxima...mai viu, nu te gandi ca nu mai viu...viu sa iau veselie de la tine, ca e lipicioasa hug.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif las' ca stie DD despre cine e vorba, nu-ti zapaceste nimeni viitorul )).gif
incepi dieta cand esti tu pregatita pupic.gif
lilianab
CITAT(lliliana @ 24-04-2007, 06:08 AM) *

Mamarutz scumputz dragutz, buna sa-tz fie dimineatza shi senina sa-tz fie viatza. pupic.gif Am de gand sa nu mai lispesc de pe-acilea, dar nu promit nika, pe urma iar imi calc cuvantu'. Sa ai parte de o zi maxima...mai viu, nu te gandi ca nu mai viu...viu sa iau veselie de la tine, ca e lipicioasa hug.gif

Buna Lilish!pup fata pupic.gif (si pe fata fetei grin.gif ).Acum am aterizat ca o mamarutza impovarata cu papornitze...pai eu nu am vrut,dar daca "maxi-tac'su" avea cap de linie la kamuflad
,acolo m-am dat jos.Nu mai povestesc din nou ca aceleasi scheme de agent sub acoperire le-am facut prin magazin.Numai ca data asta m-am cizelat:nu imi mai refuz nimic.Iau cu nonsalanta tot ce doresc,insa...INSA!!!! la fiecare cotitura,ma debarasez de ele pe unde apuc.Important e ca mi-am facut damblaua si mi le-am pus in cos...Cel mai tragic pentru mine si comic pentru cei din jur,e cand ajung acasa si despapornitzez...Atunci ochii mei se fac asa: shock.gif ,ca din cate am carabanit in carut,in sacose nu se mai regaseste nimic...Azi spre exemplu,jumate de carut a fost plin cu tot ce dorea sufletelul caprioarei.Acasa am ajuns doar cu o ciocolata Kandia amaruie(auzisem ca pot pacatui cu din asta,daca e musai blushing.gif )
In rest,nu cred ca vreti sa stiti ce vorbesc eu cu mine,cand in gand,cand in barba,prin magazin...Dar am venit cu fructe la greu...si asta incercam sa imi demonstrez in magazin:ca am ceva dulce daca ma apuca sevrajul nana.gif nana.gif
lilianab
Am uitat sa adaug ca aventura nu s-a terminat la "casa"...Ca mi s-au rupt papornitele,asa ca am luat un taxi...ca sa ma treaca strada...si mi-a insfacat ala 3 roni..."asta asa,ca s-au rupt sacosele si ...asa pentru dumneavoastra"...Pai cred ca dumneamea tre' sa fi avut vreo fata de proasta rau(de la ameteala mi s-o fi tragand,ca azi m-a luat iar)...ca pentru aceeasi suma am ajuns de la serviciu la gara,ceea ce e de 4-5 ori distanta facuta azi...dar nu aveam energie si tensiune sa ma iau de el...De aia zic eu ,Lilish maica stai pe aproape:ca eu ti-i arat pe care,iar tu i-ai la poceala cu poseta lol.gif lol.gif .Iar data viitoare schimbam rolurile hug.gif
Meniu de azi(pana acum)
-graham 40g=1,6
-sunca pasare40g=1p
-cascaval=3,5p
-rosie=0p
-cafea=0p
-covrigi2=6p bang.gif bang.gif bang.gif .... fool.gif (eram la munca si nu am avut alternativa)
-para=0p
Total provizoriu=12,1p
mers pe jos usor,2ore=-4p cheer.gif cheer.gif

CITAT(anca veselie @ 24-04-2007, 10:31 AM) *

lol.gif lol.gif las' ca stie DD despre cine e vorba, nu-ti zapaceste nimeni viitorul )).gif
incepi dieta cand esti tu pregatita pupic.gif

SPEEER!!! doh.gif ...ca daca nu,veti mai auzi de mine.Sau mai precis:ma veti vedea la "stirile PROTV" de la ora 5(cum o fugaream pe VI prin tot Galatiul).
Apropo:maine s-ar putea sa treaca pe la mine cealalta amica:clarvazatoarea...Sa vezi ce si-o ia si aia daca se intampla ceva nefast blink.gif ...Dar eu zic ca nu!Sa vedem.inca nu s-au afisat rezultatele
ina_ceva
Trebuia sa-i dai cu papornitele in cap, sau cu ceva din ele dry.gif
anca veselie
lol.gif lol.gif fata, nu esti normala!
ina_ceva
La stirile de la ora 5 sunt povestiri cu final; ma apuca rasul doar gandindu-ma la sfarsitul acestei relatii dintre tine si Vi tease.gif
lilianab
CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 03:19 PM) *

La stirile de la ora 5 sunt povestiri cu final; ma apuca rasul doar gandindu-ma la sfarsitul acestei relatii dintre tine si Vi tease.gif

Fetili,in primul rand scuzati-ma ca nu v-am mai bagat in seama o vreme,dar de cand am scris ultima data si pana acum,am fost...blocata in bucatarie... bang.gif bang.gif bang.gif .Buuueeeeeyyyy!!!!Eu cand va zisei ca marti nu e bine nici sa respiri,nu m-ati crezut!!!!I-am multumit lui DD ca stau la parter,am proccedat la telefoneaza-i mamei(care era in kamuflad,la cumparaturi,care l-a sunat pe taica-meu,care era la garaj,care a venit cu scule si parascule sa ma dez-sinistreze...Si acum,sa bagam multumiri ca la Oscar:
plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif plecaciune.gif MULTUMESCU-TI TIE DOAMNE ca:
- parintii mei locuiesc aproape clap.gif
--nu eram in chiloti,sau si mai rau(ca tot omul in casa lui) cheer.gif
-ca nu am scos telefonul din buzunarul de la pantaloni pray.gif
-ca maica-mea s-a saturat de cheile mele,de la casa( care nu prea merg in mana ei)si le aveam in bufet in bucatarie naughty.gif (asa am putut sa i le livrez tatalui meu ,pe fereastra)

Si mai am o rugaciune mica: pray.gif :Doamnea!!!Din cand in cand ,mai reancarca si blondei neuronul,ca poate asa,o duce-o mintea sa nu isi mai puna poseta in cui aproape de tocul usii.Ca ea s-a prins si a creat presiune si....nu pot sa va povestesc in termeni de fizica ce s-a intamplat,dar pot sa va povestesc ca ...a tras taica-meu de poseta pana i-a rupt o baretzica...si!!Voila!!!S-a deschis usa ca prin minune,fara efort!!!! bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif bang.gif DOAMNEEEEE!!!CUM MA MAI SUPORTI?!OARE SE POATE SI MAI RAU?! doh.gif doh.gif

CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 03:15 PM) *

Trebuia sa-i dai cu papornitele in cap, sau cu ceva din ele dry.gif

Pai nu i-am dat din simplul motiv ca am incercat sa nu imi dereglez tensiunea.Ca azi la munca iar m-a luat cu ameteli si m-au costat 3,20roni 2 pastile...asa ca daca ma enervam si cu prostul-satului, ma costa si mai mult sorry.gif sorry.gif

CITAT(ina_ceva @ 24-04-2007, 03:19 PM) *

A noastra ar fi facut exceptie(povestirea) ca noi suntem la fel de sclerozate,dar fiecare intr-un anume fel,asa incat sa ne completam hug.gif

Si apropo: sechestratul in bucatarie m-a facut sa ma panichez putin si sa uit de mancare.Asa ca macar am economisit puncte(pana acum.Sa nu ma deochi!!).Am facut un piure din plic si un piept,frigarui...sa vedem la cat a iesit toata matzocaria ca sa stiu cat ingurgitez blush.gif blush.gif blush.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.