CITAT(ina_ceva @ 21-04-2007, 07:23 AM)

Spor la invatat si bafta la examen!
Unde e episodul promis?
Neata la fete!!!

.Dau o pupe,cafele,ceaiuri...episodul restant,ca aseara am picat precum curentul electric pe vremea veche:instantaneu,pe NV.Pun episodul si la carte!Stati cu pliciurile aproape,cum auziti bazait de mamaruta,cum poc cu el,

ca sa merg inapoi la invatat.Va pup
Jurnal de mamaruta singura-ziua a optsprezecea ora 22.08:
Yuuppiii mama meu!!!Azi a fost prima zi cand m-am simtit mai putin ametita!Poate trece...Mama meeeuuu!Azi am avut o mare surpriza.Stii ca eu mai intru si pe forumul "romania-israel" uneori...si poate ti-am povestit de cel mai poznas om de acolo...Ala cu coltunasii.Pe fiecare nou venit il lua in primire:"bine ai venit...sotia stie sa faca coltunasi?!"...sau "stii sa faci coltunasi/iti plac coltunasii" pe fete.E un om foarte de treaba.A fost in concediu cu sotia in Maroc(ea este marocana...bine ca nu am gresit sa scriu "macaroana":)))))))))).Apoi ea a mers acasa si el s-a oprit in Romania,nu stiu cu ce treburi.Intre altele s-a intalnit in Bucuresti cu fata de care iti vorbeam aseara ca facem un trio de nebunateci.Insa fiindca mie imi era rau,atunci s-a hotarat sa nu rateze sansa de a cunoaste o vedeta de talie mondiala,asa ca mine:))) si a venit la Galati...Mama meu,cu rusine recunosc,ca incercand sa ii arat ceva reprezentativ pentru oras l-am dus in Gradina Botanica...Rusinea acum vine:sunt nascuta in Galati;de 36 de ani sunt aici si azi am fost prima data in viata mea la Gradina botanica...Sa mai spun ca am lucrat aproape de ea ,gard in gard,10 ani?si ca am si locuit langa gardul ei 4 ani?!...Dar slava cerului ca am reusit sa vad Gradina Botanica...Asa am gasit acolo atatea tufe,atati copaci pe unde pot zburda vesele gazele si chiar si mamarutele.
Mama meu sunt rupta in gura cat am umblat azi...Mai ales ca(si mamarutele sunt senilate uneori) aseara nu am mai verificat pe net la ce ora ajunge masina,sau unde...Si am fost repede la autogara.Cand am ajuns acolo mi s-a spus ca nu acolo vine masina,ci la Casa de cultura...Iar goneta,ca o mamaruta turbo, ca sa ajung.In timpul asta,el ma suna de la un telefon public.eu vorbeam cu Miha,fata din Bucuresti ca sa vada daca a ajuns bine.Am vazut ca ma suna si el si i-am inchis fetei,dar prostoaca,asa cum ma aflu,i-am respins si lui apelul.El suna de la un telefon public.Cand i-a prezentat ocupat,a scos cartela sa incerce din nou.In timpul asta,eu l-am sunat pe numarul care imi aparuse.Si el ramasese mut ca a scos cartela,avea receptorul in mana si deodata se trezeste cu vocea mea...S-a mirat ca in Romania telefoanele merg si fara cartela:)))..El daca nu a pus receptorul in furca,nu a avut cum sa auda sunand,i s-a conectat direct:)))...Da mama meu,dar sunt cea mai distrusa mamaruta:ma dor picioarele de atata umblat,adica pardon "alitrele"
Dupa ce a plecat David,musafirul,m-am gandit sa dau o raita prin Kauffland,ca doar cursa cu carutul printre rafturi e viata mea.Biiine-bine,recunosc ca nu era vorba doar de relaxare..Ma stresa nevoia de ceva dulce!...DAr sa stii ca imi gasisem explicatie:am glicemia sub limite si s-a consumat si celula nervoasa de atata invatat!!!...Merge?!(explicatia?!)...OOFFF,biine!sa stii ca nu mi-a fost usor cand am ajuns in sectorul dulciuri:mi se topise privirea si se scurgea ca mercurul,mangaind fiecare produs,mirosindu-l...deja incepusera sa se uite cativa suspect la mine.Pana la urma,am inceput sa ma fac ca aleg,ca sa nu mai patesc ca in Billa altadata.Simteam o pofta nebuna de dulciuri incat efectiv mutam raionul in cos.Apoi am dat in paranoia:mi se parea ca de la fiecare colt de raft,ma pandeste o neuroanca avertizandu-ma cu degetul si ridicand spranceana.Timida,mai luam din cos o prajiturica sau ciocolatica,si o puneam la loc.Spranceana neuroancei nu cobora:"BIIINEEE!!! AM INTELES,NU VA MAI UITATI ATATA!!!!UITE!!!" si le puneam pe toate,ca doar eu imi luasem cate 3-4 pe sortiment(ca daca nu am sa am timp sa mai ajung la supermarket cel putin vreo 2-3..cincinale,care dupa cum stii e aproape la coltul blocului,)Deci asta era in mintea mea,insa nu stiu cum se vedeau din exterior "batutele pe loc" ale mele in care luam ciocolati,sau ciocolate,cine mai sta sa analizeze(si alte pacate)-plecam cu carutul-reveneam spasita inapoi si le puneam la loc,iar intre aceste operatiuni,priviri-laser furisate stanga-dreapta,pe sub elitre,intoarceri bruste de carucior ca sa vad daca ma mai observa neuroancele,daca mai sunt acolo,pentru ca...in fine mama,trebuie sa marturisesc ca nu am scapat de urmari.Cred ca am fost observata pe monitoare si categorisita cel putin ciudata,daca nu suspecta,fiindca la iesire ma astepta un gardial la casa si m-a rugat politicos sa prezint poseta:)))))))))))).Iti dai seama ce suspecta am fost?!Am crezut ca mor de ras,in sinea mea si de rusine,in exteriorul meu.Mama meu,sunt criminala!!!aia credeau ca eu ma furisez sa fur(cred) dar eu ma furisam de neuroance,ca de constiinta mea nu pot spune,ca vezi si tu ce varza e!
....Sunt rupta de oboseala...Mai scriu si maine....Acum am poza ta pe masa,in fata mea.Iti scriu si cant,cu Dan Spataru:el "Tarancuta,tarancuta" iar eu "mamaruta,mamaruta":))).Ma umfla rasul si te privesc in ochi,parca si tu razi de nebunelile pe care le fac sau le cafem impreuna....(ete al naibii,iar s-a trezit "ungurul" din mine)...Mama sunt asa obosita!!Mi s-a dat kilometrajul peste cap azi,cat am umblat...Ahaaa!acum mi-am dat seama:la cat am bazait prin oras azi ar trebui sa primesc niste puncte bonus pt miscare!!!..Gata mama meu,am picat irevocabil pe spate,de oboseala.Moooaaaammaaa ce mistok se relaxeaza mamarutele din pozitia asta:se dau huta pe bombeul elitrelor pana adorm,sau macar intra in transa,ceea ce le prinde bine.Mai naspa e dimineata sau la trezire,ca trebuie sa accelerezi batzaiala specifica pres-papier-ului si sa incerci sa ajungi ori cu antenele pe pamant,ori cu picioarele,dupa caz...zzz...zzz...zzzzTe pup mama cat sunt treaza,sau macar in semitrezie.