Offf fetili!!!Slava cerului
I am free!!!! .Azi am iesit din spital dupa 34 de zile de stat pe ..elitre.
Asa cum spunea si Iulia de-a valma:Am avut norocul sa fiu avansata la munca,ceva ce imi placea si dadea prestanta dar,"Ghinion in noaptea nuntii"...adica,mai pe romaneste:cand sa se f... si vaca saracului,s-a rupt scula taurului.

.Imediat au aparut niste dureri ,intai sacaitoare,apoi tot mai accentuate,in sold.Cand nu am mai putut m-am dus la medicii nostri,care candid mi-au spus ca "nu am nimic din punct de vedere ortopedic",desi eu incercam sa ii explic ca am o proteza de sold(si stia asta),ca nu e ceva normal asa ceva la tineret(stia si asta) si ca ma doare celalalt picior exact la fel cum a durut primul inainte sa se fractureze spontan,din pozitia "stat in picioare,mergand"(stia si asta)...Dar n-oi fi fost prea convingatoare?!

,ca mi-a aratat intelegere si m-a miluit cu o reteta de antiinflamatoare si calmante,si daca nu trece,sa revin la sfarsitul saptamanii ca e tot el de garda.La sfarsitul saptamanii imi mutam piciorul cu mana,mergeam in carje si taica-meu mai avea un pic si intra cu Matiz-ul in facultate la etajul 1 ca sa ajung la examen.
Am revenit la control,dar se pare ca acum nu l-am convins pe asistentul de la urgente,care ,apropo,"si asa aproape terminase programul,si daca il cunosc pe medic n-am decat sa il sun,ca e la vizita de seara...sau sa ma duc dupa el...la et 5."
In fine,dupa o ora si jumatate,in care am urcat(cu liftul),si nu gasit medicul,am cedat nervos si am spus alor mei:"hai acasa ca nu mai suport si nu mai pot sta in picioare"
Medicul de familie a acceptat diagnosticul ortopedului,si mi-a dat tratament pt ...coloana(desi nu simteam nici un hai-sictir in zona aia)
La 3 zile,ca un deja-vu s-a intamplat ca prima data:am intrat in casa,de la tratament,m-am sprijinit cu un umar in perete,de durere si ....a trosnit ceva in sold,in partea opusa...Salvare....spital...fractura de col femural ..si revolta mea si hotararea de a nu mai fi cobai pt experiment.Am sunat profesorul din Iasi care m-a operat si la celalalt picior,am facut "apelurile" de rigoare,astfel incat a doua zi ,la ora 8 eram in Slvare spre Iasi.LA intoarcere acelasi mod de transport.Din nefericire,cum Salvarea nu se sterilizeaza si nu isi alege clientii,probabil,a fost sursa streptococului colectat la rana,intrucat eu am venit de acolo operata si doar in camasa de noapte....Asa ca asta este istoria celor 34 de zile de spital,stat la orizontala,a gaurilor care ma definesc(ca daca beau apa mai multa tasneste prin fese,vene),a streptococului si a...noii proteze de sold)
Asta e partea serioasa a povestii....vin si cu cea amuzanta,dar azi e prima zi acasa si m-a obosit aerul tare si statul pe scaun...trebuie sa iau musai pauza,dar nu va faceti griji,ca revin....am inca min 3 luni de concediu medical.Va pup dragelor si multumesc de griji si de urari.