Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
axe10
headspin.gif kisses.gif uhhhhhhhhhhhhh...hai ca mi s-a luat o piatra de pe inima.... wink1.gif
axe10
Iar ai disparut?
lilianab
Fetili...trec prin cea mai cumplita perioada din viata mea.Ma mir ca nu mi-am pierdut mintile....Nu as vrea sa vorbesc acum despre asta...cand lucrurile se vor aseza cumva,am sa povestesc cu voi.Insa deocamdata sa treaca un timp,ca sa pot vorbi fara sa mai sufar. give_rose.gif ....Nu sunt bolnava,nu mi-a murit nimeni drag,nu va faceti griji....Chestii de corazon si ....mamamrutul meu iubit...Da,nu holbati ochii:cand esti aproape sa pierzi pe cineva iti dai seama cat de mult inseamna pentru tine.Iar pentru mine mamarutul meu e sufletul meu. sorry.gif
Pisik
Liliana, sper din suflet sa se rezolve problemele si sa revii cat mai repede la starea ta de veselie cronica pupic.gif
axe10
CITAT(lilianab @ 08-11-2007, 08:46 PM) *

Fetili...trec prin cea mai cumplita perioada din viata mea.Ma mir ca nu mi-am pierdut mintile....Nu as vrea sa vorbesc acum despre asta...cand lucrurile se vor aseza cumva,am sa povestesc cu voi.Insa deocamdata sa treaca un timp,ca sa pot vorbi fara sa mai sufar. give_rose.gif ....Nu sunt bolnava,nu mi-a murit nimeni drag,nu va faceti griji....Chestii de corazon si ....mamamrutul meu iubit...Da,nu holbati ochii:cand esti aproape sa pierzi pe cineva iti dai seama cat de mult inseamna pentru tine.Iar pentru mine mamarutul meu e sufletul meu. sorry.gif

Atunci sorry pt insistenta....
Te inteleg, te imbratisez si-ti tin pumnii sa se rezolve cu bine!!
buretel
hug.gif Ai grija de sufletelul tau, noi suntem aici langa tine pupic.gif E vorba de noul mamarut? sad.gif
Nessie
hug.gif Uoooooff, Lilicule! Iti trimit pupici si imbratisari cat intra pe cablu' de net. pupic.gif

Stiu ca iti e greu acum sa gandesti logic, dar poate intr-o sclipire de moment iti dai seama ca dragostea nu e decat o reactie chimica a creierului. pupic.gif Elimini reactantul, lasi sa treaca putin timp si se calmeaza. Putere iti doresc sa treci peste greutatile astea. give_rose.gif
Andreea-Rodica
Te imbratisez cu drag. hug.gif hug.gif hug.gif
bubbles
Lilicule chiar nu ne mai spui nimic?Ce faci? hug.gif pupic.gif
axe10
Lili.... sad.gif ...ma pui pe ganduri....

Hai vino!
floare.gif floare.gif floare.gif
lliliana
Nebunika....vinoHai sa facem show pe-acilea ca pe vremuri. Shi Buretzelu' e pe-aci. Uof....dau in melancolie. Ma duc sa ma uit la un film politzist...ca atat mai pot procesa neuronii mei obositzi de shcoli shi alea,alea. Mua. pupic.gif
Tzutzi80
fata, deci...te-am citit ca racul pana pe la pagina 24....dar cum nu mai pot de ras....vin repede sa te tzuc si sa iti zic ca mi-e dor de tine pupic.gif
bubbles
Mi-e dor de tine si de povestile tale amuzante.Ce faci?Pe unde umblii de nu mai dai nici un semn? scare.gif pupic.gif
himere2005
din pacate liliana, mamaruta noatra draga e in spital, imobilizata la pat, a avut o fractura la un picior, oasele fiind fragile. a suferit chiar si o operatie. am inteles ca are probleme si cu celalalt picior, asa ca o perioada sta numai la pat. a fost promovata si la servici, insa necazul asta pe care il are a impiedicat-o sa-si intre in atributii
va pupa pe toate si, de indata ce va reusi sa aibe acces la un calculator, la internet va intra sa va dea mai multe amanunte
Andreea-Rodica
Te rog sa-i transmiti multa sanatate din partea noastra, imbratisari calde si pupici facatori de bine! hug.gif pupic.gif
emu
Felicitari pt promovare mamaruto! Hai fa-te bine si vino de povesteste hug.gif
anca veselie
mamarutzo, multa sanatate si recuperare rapida hug.gif floare.gif
Sexymom
Insanatosire grabnica, sa vii in curand pe la noi cu multe vesti bune. pupic.gif
lilianab
Offf fetili!!!Slava cerului I am free!!!! .Azi am iesit din spital dupa 34 de zile de stat pe ..elitre.
Asa cum spunea si Iulia de-a valma:Am avut norocul sa fiu avansata la munca,ceva ce imi placea si dadea prestanta dar,"Ghinion in noaptea nuntii"...adica,mai pe romaneste:cand sa se f... si vaca saracului,s-a rupt scula taurului. doh.gif .Imediat au aparut niste dureri ,intai sacaitoare,apoi tot mai accentuate,in sold.Cand nu am mai putut m-am dus la medicii nostri,care candid mi-au spus ca "nu am nimic din punct de vedere ortopedic",desi eu incercam sa ii explic ca am o proteza de sold(si stia asta),ca nu e ceva normal asa ceva la tineret(stia si asta) si ca ma doare celalalt picior exact la fel cum a durut primul inainte sa se fractureze spontan,din pozitia "stat in picioare,mergand"(stia si asta)...Dar n-oi fi fost prea convingatoare?! bang.gif ,ca mi-a aratat intelegere si m-a miluit cu o reteta de antiinflamatoare si calmante,si daca nu trece,sa revin la sfarsitul saptamanii ca e tot el de garda.La sfarsitul saptamanii imi mutam piciorul cu mana,mergeam in carje si taica-meu mai avea un pic si intra cu Matiz-ul in facultate la etajul 1 ca sa ajung la examen.
Am revenit la control,dar se pare ca acum nu l-am convins pe asistentul de la urgente,care ,apropo,"si asa aproape terminase programul,si daca il cunosc pe medic n-am decat sa il sun,ca e la vizita de seara...sau sa ma duc dupa el...la et 5."
In fine,dupa o ora si jumatate,in care am urcat(cu liftul),si nu gasit medicul,am cedat nervos si am spus alor mei:"hai acasa ca nu mai suport si nu mai pot sta in picioare"
Medicul de familie a acceptat diagnosticul ortopedului,si mi-a dat tratament pt ...coloana(desi nu simteam nici un hai-sictir in zona aia) sorry.gif
La 3 zile,ca un deja-vu s-a intamplat ca prima data:am intrat in casa,de la tratament,m-am sprijinit cu un umar in perete,de durere si ....a trosnit ceva in sold,in partea opusa...Salvare....spital...fractura de col femural ..si revolta mea si hotararea de a nu mai fi cobai pt experiment.Am sunat profesorul din Iasi care m-a operat si la celalalt picior,am facut "apelurile" de rigoare,astfel incat a doua zi ,la ora 8 eram in Slvare spre Iasi.LA intoarcere acelasi mod de transport.Din nefericire,cum Salvarea nu se sterilizeaza si nu isi alege clientii,probabil,a fost sursa streptococului colectat la rana,intrucat eu am venit de acolo operata si doar in camasa de noapte....Asa ca asta este istoria celor 34 de zile de spital,stat la orizontala,a gaurilor care ma definesc(ca daca beau apa mai multa tasneste prin fese,vene),a streptococului si a...noii proteze de sold)
Asta e partea serioasa a povestii....vin si cu cea amuzanta,dar azi e prima zi acasa si m-a obosit aerul tare si statul pe scaun...trebuie sa iau musai pauza,dar nu va faceti griji,ca revin....am inca min 3 luni de concediu medical.Va pup dragelor si multumesc de griji si de urari. pupic.gif hug.gif
Nessie
Liliana, imi pare nespus de rau ca ai trecut prin atatea si inca mai treci. sorry.gif Iti urez sanatate multa si doctorilor minte la fel de multa! doh.gif Sper sa ne spui cat mai repede ca mergi iar bine si nu te mai doare nimic. pupic.gif
bubbles
pupic.gif lilicul bolnavior si sper sa iti revii repede hug.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 18-03-2008, 06:17 PM) *

pupic.gif lilicul bolnavior si sper sa iti revii repede hug.gif

Mai am de asteptat inca o luna in care nu pun piciorul in pamant si apoi reiau treptat incalcarea pe piciorul operat...asa ca recuperarea e lunga sorry.gif ...da pup si eu bubbles-ul.....
Si ca sa intru in stilul caracteristic: dupa 25 de zile de zacere in spitalul din Galati,timp in care zilnic schimbau pansamentul,la 2-3 zile asternutul,dar niciodata patul,m-am temut sa nu cedeze nervos inaintea mea si sa imi mai rup si cocoasa.Dar a rezistat eroic.
Ce am uitat sa fac:sa privesc inapoi,la et 5,dupa ce m-am urcat in masina.In mod sigur ieseau baloane si confetii pe ferestre,ca in filmul "Copilul problema" tease.gif
La plecarea de la Iasi,brancardierii,dupa ce m-au pus la Salvare,m-au avertizat:"Domnisoara sa nu plangeti dupa noi,ca acei care plang se intorc la noi!!!" blum.gif .Asa ca azi le-am spus asistentelor:"imi sunteti dragi,dar scuzati-ma ca nu plang la despartire,dar am tras prea mult ca sa ma mai atraga ideea de a reveni vreodata!" blum.gif
Andreea-Rodica
Bine ai revenit! Imi pare tare rau ca ai trecut prin atatea, dar ma bucur ca te regasesc la fel de vesela, optimista si plina de viata! Suntem alaturi de tine! hug.gif
anca veselie
mamarutzo floare.gif pupic.gif
amalia0701
hug.gif
Amarat-o!
Prin cate ai trecut hug.gif
Recuperare usoara.
Ma bucur ca mai ai fortza sa zambesti dupa cate ai patimit floare.gif
danyhoney
Salut mamarutza vioaie si optimista dupa ce a trecut prin atatea !!!! Recuperare cat mai rapida ! give_rose.gif
bubbles
Yo pupic.gif mamarutza asa cum stie Je hug.gif si stiu ca va veni candva si ne va inveseli cu povestile ei pline de viata floare.gif
lilianab
Pai cum fetili?! naughty.gif ...Am o colega de grupa,painea lui Dumnezeu.S-a expus chiar si la guguloaie in cap,crescute de la telefonia mobila,pentru mine,ca ma suna zilnic si vorbeam chiar si cate o ora.I-am promis ca am sa ii intorc serviciul si am sa i le storc ca pe cosuri daca apar si nu mi-o mai permite greutatea sa ma urc pe ele(adica oi slabi prea mult)tease.gif ....Asaa!Si colega asta imi propune odata:"Auzi bai fata?Ma gandeam ca daca tot ati cheltuit atat cu spitalul,sa vorbesti cu maica-ta si sa mai faca un efort financiar sa iti ia si un laptop,ca sa poti sta la pat,sa nu te fortezi pe scaun."...Am stat,m-am gandit,ca doar suntem oameni,nu animale si am ajuns la concluzia:"NEEEAAAH!!!viitorul contabil din mine,imi spune ca i-ar putea trece prin cap ca ar costa-o mai ieftin daca mi-ar fractura si genunchii!" naughty.gif tease.gif lol.gif
amalia0701
)).gif )).gif )).gif
anca veselie
pupici dulci!
mamarutzo, nu ai mai zis nimic de barbatii din viatza ta.
lilianab
Buna fetili! Pup u all!!

Ia te uita ce am mai gasit eu prin "periplele" mele virtuale.Poate inspira sau ajuta pe cineva!

http://www.poftitilaslabit.ro/diete/

si ceva pentru lectura/timp liber(d'ala din care am eu o caruta):

http://www.superficiala.com/

In rest,va doresc duminica placuta si va anunt ca mi-am adus cantarul la ai mei ca sa evaluez situatia.In plus,nu stiu daca am facut bine sau nu,dar am auzit de la o asistenta medicala de un anume Dr. Veres,care are tot felul de leacuri si tincturi din plante,inclusiv pentru slabit.Din dorinta de a da jos cat mai mult,cat mai repede,tin si dieta dar as vrea sa intervin si din afara,cu ceva,asa ca am comandat un pachet pt slabit.Avenit dar maine il ridica ai mei de la posta."cura" de "zarzavaturi"(ceaiuri si tincturi) e de 2 luni si spun ei ca s-a constatat o slabire de 10-15 kg...eu nu visez asa frumos,dar sper sa se cunoasca ceva de astia 300 Ron. doh.gif
Cherie
Am auzit si eu de "faimosul" dr. Veres. Mi se pare o mare sarlatanie! mad.gif
Te pup mamarutza!!!! Ce-ti face piciorul? Dar mamarutzul? naughty.gif
lilianab
CITAT(Cherie @ 23-03-2008, 01:34 PM) *

Merci! pupic.gif Piciorul e pe calea cea buna...sper!....Merg la Iasi la control in preajma datei de 16 aprilie,si atunci aflu daca si din punct de vedere "tehnic" e bine. tease.gif .
Mamarutul e bine.M-a sustinut in toata aceasta perioada. blushing.gif ...si speram sa fie totul si mai bine de acum inainte.Am trecut printr-o problema grava...dar poate tot raul spre bine:ne-a sudat relatia si ,cu ajutorul lui Dumnezeu,vom iesi la capat...voi vorbi mai mult despre asta,cand voi sti sigur incotro ne indreptam. blushing.gif
Cherie
CITAT(lilianab @ 23-03-2008, 04:01 PM) *

CITAT(Cherie @ 23-03-2008, 01:34 PM) *

Merci! pupic.gif Piciorul e pe calea cea buna...sper!....Merg la Iasi la control in preajma datei de 16 aprilie,si atunci aflu daca si din punct de vedere "tehnic" e bine. tease.gif .
Mamarutul e bine.M-a sustinut in toata aceasta perioada. blushing.gif ...si speram sa fie totul si mai bine de acum inainte.Am trecut printr-o problema grava...dar poate tot raul spre bine:ne-a sudat relatia si ,cu ajutorul lui Dumnezeu,vom iesi la capat...voi vorbi mai mult despre asta,cand voi sti sigur incotro ne indreptam. blushing.gif

Foarte bine! Uite, sunt bune si momentele astea grele la ceva, sincer vorbind, mie mi se pare ca atunci poti vedea adevarata fata a oamenilor...
Te pup mamarutzo!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lilianab
Adevarat graiesti Cherie! Singurul castig,dar extraordinar de mare,in situatia asta,cu piciorul,a fost ca a cernut sita si in ea au ramas adevaratii prieteni si cei carora cu adevarat le pasa de mine.Altminteri aveam o caruta de prieteni de-a lungul si de-a latul .Nu ma refer aici la prietenii virtuali,pentru ca ei nu aveau cum sa stie ce mi se intampla.Ma refer la cei reali.Iar mamarutul mi-a usurat suferinta cu dragostea lui. blushing.gif pupic.gif
Cherie
CITAT(lilianab @ 23-03-2008, 05:00 PM) *

Adevarat graiesti Cherie! Singurul castig,dar extraordinar de mare,in situatia asta,cu piciorul,a fost ca a cernut sita si in ea au ramas adevaratii prieteni si cei carora cu adevarat le pasa de mine.Altminteri aveam o caruta de prieteni de-a lungul si de-a latul .Nu ma refer aici la prietenii virtuali,pentru ca ei nu aveau cum sa stie ce mi se intampla.Ma refer la cei reali.Iar mamarutul mi-a usurat suferinta cu dragostea lui. blushing.gif pupic.gif

Asta e singurul lucru bun din toata povestea! Sincer eu m-am debarasat de buna voie si nesilita de nimeni de astfel de "prieteni", prefer sa am cunostinte, nu prieteni cu zambete false...
pupic.gif
May
Multa sanatate si bine ai revenit ! cheer.gif pupic.gif
bubbles
pupic.gif mamrutza si ma bucur sa vad voia buna pe care a adus-o o data cu postarile ei hug.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 25-03-2008, 02:56 PM) *

pupic.gif mamrutza si ma bucur sa vad voia buna pe care a adus-o o data cu postarile ei hug.gif

pupic.gif u too Bubbles si toate fetili!!

Asaaaa! venit faimosul pachet de 300 Roni,care contine ceaiuri,tincturi,neste betisoare-test,ca testul "barza"(dar asta e pentru a observa grasimea eliminata) si indicatii.
In rezumat:dieta scoate din "circulatie"(meniu):laptele si iaurturile,carbohidratii,pastele fainoase,cerealele(aici intra si orezul),musli,dulciurile,painea si prod de patiserie si legumele alea bengoase:cartofi,mazare,porumb.
Am si o mostra de meniu pt o saptamana.Ma uimeste ca in meniu include,in schimb,grasimi de genul :maioneza,smantana,toba...pe care fireste eu le-am inlocuit sau renuntat.Ex,ieri:

Mic dejun:2 bucati branza topita,1 felie toba(inlocuita cu sunca presata)

PranzSupa de pui cu carne,Friptura de porc cu salata verde(la 150g de friptura am mancat o capatana de
salata,ca sa umplu matzul)

Cina:ficat prajit in ulei(100g) cu varza murata(v-ati prins ca au fost 2 ficatei mai prezentabili si restul un castron de varza...si m-am culcat repede sa nu revina foamea,ca manac pe la 18-18,30)

Betigasele-tester sunt pt determinarea grasimii eliminate prin urina.Am folosit primul dimineata(mi-e usor ca inca mai folosesc partial plosca).Testerul arata ca elimin grasimea la greu....Mai tarziu,Toma necredinciosul din mine se intreba:"daca e vrajeala si asta se face mov oriunde ar fi?"...Asa ca am mai stricat unul ,verificand cu apa plata:nu e vrajeala.DEci astept sa treaca o saptamana ca sa vad daca s-a miscat ceva la acul cantarului.Oricum,partea buna a acestui necaz cu picioarul este ca am reluat dieta inca de la inceputul lui februarie cand au aparut durerile,dandu-mi seama ca indiferenta daca e piciorul sau coloana,tot trebuie sa mai slabesc.Asa ca de atunci si pana luni acum ,am dat jos 8 kg!!! cheer.gif cheer.gif ...Dar nu ma grabiti sa ma felicitati fiindca anterior,de la concediul in Spanioara si pana dupa Anul Nou,ma facusem cat sotia defunctului Ghita,din cocina! doh.gif
Nessie
doh.gif Lilicule, tu ai dat 300 roni ca sa iti spun aia si tii dieta mea si a lui Ironmissy?

Se cheama dieta ketogenica. Si betisoarele alea masorea corpii ketonici eliminati prin urina, nu grasimea. Ca doar nu ramane la suprafata grasimea cum e la combinatia ulei-apa. In mod normal se intra pe keto dupa 3 zile de dieta si trebuie sa tii carbohidratii la maxim 30g/zi.

uof...acum ce e facut nu mai poate fi nefacut. pupic.gif tu sa fii sanatoasa, ca asta e cel mai important. Daca te hotarasti sa mergi inainte cu dieta asta, uita-te si in meniurile noastre sa te inspiri, cu toate ca dieta se tine sub supravechere medicala, mai ales daca e prima data.

Cum ai ajuns sa comanzi pachetul ala? De unde ai luat informatiile adica..sunt curioasa.
lilianab
CITAT(Nessie @ 27-03-2008, 04:21 PM) *

doh.gif Lilicule, tu ai dat 300 roni ca sa iti spun aia si tii dieta mea si a lui Ironmissy?

Se cheama dieta ketogenica. Si betisoarele alea masorea corpii ketonici eliminati prin urina, nu grasimea. Ca doar nu ramane la suprafata grasimea cum e la combinatia ulei-apa. In mod normal se intra pe keto dupa 3 zile de dieta si trebuie sa tii carbohidratii la maxim 30g/zi.

uof...acum ce e facut nu mai poate fi nefacut. pupic.gif tu sa fii sanatoasa, ca asta e cel mai important. Daca te hotarasti sa mergi inainte cu dieta asta, uita-te si in meniurile noastre sa te inspiri, cu toate ca dieta se tine sub supravechere medicala, mai ales daca e prima data.

Cum ai ajuns sa comanzi pachetul ala? De unde ai luat informatiile adica..sunt curioasa.

NessieEu am aflat de nenicul asta si dieta lui,de la asistenta de pe Salvarea cu care am plecat la Iasi.A spus ca o colega de a ei a tinut cura asta si nu e drastica iar efectele sunt vizibile.Asa ca hop si eu cu calul meu,am rugat-o sa imi afle adresa de contact pt acest nenea.Mi-a facut rost de un nr de telefon,la care am facut comanda sorry.gif .Oricum trebuie sa fac ceva ,o dieta la care sa raspunda si corpul si sa nu fie crancena,dar nici sa nu fac inginerii calculand caloriile.M-a bucurat faptul ca am mostre de meniu,ca sa nu pun capul la contributie foarte mult.Dar ceaiul e criminal uneori...Cred ca plantele nu sunt bine amestecate.

PS:Nessie...Am inceput sa citesc in jurnalul tau,dar ,ai mila si zi-mi cam pe la ce pagina incepe dieta asta "ketonala"?!ca sa ma orientez!PLLSSSS!!!
lilianab
Fetili n-am cuvinte sa imi exprim incantarea,cand am vazut postata pe net dieta pe care o tin eu,cu tot dichisul...si free!Ma consolez ca am dat 300 ron ca sa imi pot controla "ketonele" cu betisorul ,zilnic si mai am niste invataturi acolo ,in pachet,"pentru inima si minte" doh.gif sorry.gif .Iaca si faimoasa dieta.

http://www.elady.ro/articole/Regim-si-Diet...chilibrata.html
Cherie
Mare pacat Lili, zau asa! Puteai sa faci altceva mai bun de banii aia give_rose.gif
Oricum, faptul e consumat, da-i si tu inainte, macar sa iasa ceva bun si frumos din toata afacerea asta!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

pupic.gif hug.gif (weekend placut naughty.gif naughty.gif)
bubbles
Lasa Lilic .. cine va mai fi apoi slabatura ca tine pupic.gif .Asteptam cu nerabdare sa termini cura floare.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 28-03-2008, 06:43 PM) *

Lasa Lilic .. cine va mai fi apoi slabatura ca tine pupic.gif .Asteptam cu nerabdare sa termini cura floare.gif

Buey deocamdata slabesc asimetric:adica tot imi mai curge putin operatia chiar si acum,dupa o luna jumate,dar asistenta zice sa nu imi fac griji ca nu e de rau,e tesut adipos
Colega mea de grupa,aia care cu ideea cu laptopul,acum a venit cu alta idee:sa imi infiga o andrea si in celalalt picior,sa curga si de acolo ca sa slabesc simetric. w00t.gif
Cat despre dieta:sora mea din Spania m-a sunat aseara spunand ca a fost o emisiune cu acest Dr. Veres la Antena 2.In urma acestei emisiuni si ea si cumatra ei,vor sa faca comanda la pachet.Le-am trimis si lor link-ul pe net,ca sa vada despre ce e vorba.Spuneau ca a recunoscut doctorul ca se pot folosi si alte ceaiuri de slabit,nu neapaprat al lui.Deci i-am spus sora-mii:"bea tu ceaiul tau,ia de aici reteta si regimul de slabit si trimiteti-mi tu si cumatra cate 150 Ron pentru consultanta,ca v-am dat-o la pret redus si ma scot si eu din gaura!" naughty.gif naughty.gif tease.gif
Cherie
Hahaha si ai si amortizat investitia blum.gif naughty.gif

Pupici Lilian! floare.gif hug.gif
bubbles
CITAT(lilianab @ 29-03-2008, 03:06 PM) *

CITAT(bubbles @ 28-03-2008, 06:43 PM) *

Buey deocamdata slabesc asimetric:adica tot imi mai curge putin operatia chiar si acum,dupa o luna jumate,dar asistenta zice sa nu imi fac griji ca nu e de rau,e tesut adipos
Colega mea de grupa,aia care cu ideea cu laptopul,acum a venit cu alta idee:sa imi infiga o andrea si in celalalt picior,sa curga si de acolo ca sa slabesc simetric. w00t.gif
Cat despre dieta:sora mea din Spania m-a sunat aseara spunand ca a fost o emisiune cu acest Dr. Veres la Antena 2.In urma acestei emisiuni si ea si cumatra ei,vor sa faca comanda la pachet.Le-am trimis si lor link-ul pe net,ca sa vada despre ce e vorba.Spuneau ca a recunoscut doctorul ca se pot folosi si alte ceaiuri de slabit,nu neapaprat al lui.Deci i-am spus sora-mii:"bea tu ceaiul tau,ia de aici reteta si regimul de slabit si trimiteti-mi tu si cumatra cate 150 Ron pentru consultanta,ca v-am dat-o la pret redus si ma scot si eu din gaura!" naughty.gif naughty.gif tease.gif

Nu e normala colega lol.gif lol.gif lol.gif .
Bine macar ca ti-ai scos fara sa vrei banii inapoi tease.gif si sa stii ca am vazut si eu dieta cred ca in Asul Verde de Martie blum.gif pupic.gif
lilianab
Cherie naughty.gif ,ce sa fac?gandire contabiliceasca!!!Viitoare deformatie profesionala!Ca doar sunt otanjita la zgaibarac,dar la cap nu! blum.gif ...asa ca incerc sa invat de pe acum pentru a doua sesiune..... w00t.gif Am spus "incerc"!!!Dar nu ca si am reusit...pana acum. sorry.gif
Bubbles...banii inca nu i-am scos...doar teoretic!Dar tinand cont ca sor-mea e sora MEA,adica sora de "pui de scotian"(ce sa fac,mai am si eu scaparile mele,cum a fost aia cu banii pe pachet) nu prea trag nadejde sa ii recuperez si practic! doh.gif ...Dar lasa fetili!Noi sa fim sanatosi,ca in rest belelele curg!...De banii astia am ramas cu ceaiurili ,tencturili si beteshoarili,detectoarili de grasimi blushing.gif wacko.gif
bubbles
Lasa lilic ca .. macar acum te-ai convins singura ca nu e bune sa comanzi asa ceva hug.gif blum.gif dar poate vei slabi in asa fe incat nu te vom recunoaste si atunci nu iti va mai aprea atat de rau grin.gif floare.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 29-03-2008, 07:48 PM) *

Lasa lilic ca .. macar acum te-ai convins singura ca nu e bune sa comanzi asa ceva hug.gif blum.gif dar poate vei slabi in asa fe incat nu te vom recunoaste si atunci nu iti va mai aprea atat de rau grin.gif floare.gif

Da' nu imi pare rau!ce e dat,e bun dat.Fie pomana,duca-se drak! lol.gif ...Dar parca urmarind emisiunea pe site-ul Antenei2,parca mi-am mai ostoit jalea,parca am mai capatat mai multa incredere.Acum sa vedem si rezultate,ca atunci chiar ca nu imi mai pare rau. blum.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.