Neatza fetili!(mai spre pranz ashea!

)
Saptamana ce s-a incheiat mi-am atins primele target-uri.De Florii am mers la garaj,la gratar de peste.Cam vreo 50m dus,50m intors.A fost primul tel pe care mi l-am propus.Decat ca dupa ce am
imburgitat o scrumbie goala,deodata au inceput neshte "contractii" suspecte si destul de periculoase pt viteza mea de deplasare.In sensul ca daca era ceea ce banuiam eu...si chiar era,viteza mea "supersonica" nu ma salva de la rusine.

...Am asteptat o pauza dintre "contractii"si i-am sus sora-mii ca ar fi cazul sa faca ceva util pentru omenire:sa ma duca cu masina in fata casei,ca sa salvez situatia

.Asta a fost singurul...incident.Restul totul ok.
Ieri mi-am atins alt target:tot cu sora-mea am mers la mine acasa sa vad ce as putea imbraca de Paste.Mi-a venit cam de-a latul cand am intrat in casa:inca erau urme de incaltaminte pe gresie din ziua cand m-a luat Salvarea...dar duca-se!De acum a trecut aproape!
Imi vine din nou costumul cel rosu pe care nu stiu daca vi l-am aratat anul trecut sau numai am intentionat.Inclusiv la piept

...dar acolo "tipa" putin.(asta e de bine,inseamna ca dotarea nu s-a topit chiar grav).
Urmatoarele chite(tinte): sa fac Pastele....frumos

.Daca imi iese,am sa povestesc dupa.Si de pe 11 mai sa merg la cursuri..Iar maine este "cozonac's day"

.Am sa ii fac cu mama si sper,sper,sper sa reusesc sa nu ma tenteze de Paste....Dar daca nu voi reusi?Am vazut la
Nessie in jurnal,ca dupa o luna de keto,poti avea o "carb day"...am o luna si o saptamana...as putea gusta o felie in acea zi?!

...Daca voi ziceti ca nu,atunci nu ramane!
In rest sunt cat de cat multumita:imi vin haine care nu imi mai veneau,nu imi este foame de-a lungul zilei.Imi e dor de fructe,dar nu pot spune ca nu pot trai fara ele.Cred ca mai curand e chestia aia cu indaratnicia de a visa la ceva interzis.Iar apa consum cel putin 2,6 l pe zi(apa+ceai)
Am inceput sa mai schimb din meniul standard trimis de nenea doctorul,inspirandu-ma de pe la
Nessie Si
Ironmissy .Am sa incep sa postez ce si cum manac,ca sa ma poata corecta sau atentiona fetele care se pricep,pe unde o scrantesc!Pup u all girls!