Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
bubbles
Lilic eu una abia astept poze cu before and after naughty.gif si sper din tot sufletul sa realizezi ce ti-ai propus pupic.gif
Andreea-Rodica
Iti doresc numai bine si te imbratisez cu drag! hug.gif
Cherie
Mamarutzo pe unde umbli? pupic.gif
lilianab
CITAT(Cherie @ 03-04-2008, 12:06 PM) *

De vreo 2 zile m-am infipt in "Conquiztador" si nu am mai iesit decat in caz de forta majora...Nu mai stiu de nimic,joc de nebuna intr-una.Ma doare cocoasaaaa si ma dor fesele,dar parsa sunt nebuna doh.gif .

Apropo de dieta:am incepit-o saptamana trecuta ,luni.Joi m-am cantarit si in lic sa dau ,m-am trezit ca luasem 1,5kg.Am tacut chitic,nu am suflat o vorba,iar scotianul din mine nu m-a lasat sa renunt,ca doar am dat banii,nu?! blink.gif ...Asa ca pana azi nu m-am mai cantarit,avand in vedere ca erau si zilele "Acelea".Asa ca azi am facut-o.Surprize surprize!!!PE cantar nu numai ca dadusem cele 1,5kg luate de la inceperea dietei,ci inca 1,5 din greutatea mea initiala.Deci un total de 3kg.Da doamne!!!!
Am verificat si cu centimetrul:inainte de necaz,tocmai dadusem o fusta la modificat,asa ca m-a masurat in talie.Ieri m-am masurat iar,si am pierdut de atunci 10cm!!!

Bilant:de la 1 februarie pana azi,3 aprilie:-10 cm in talie
-9kg in greutate!!!!
Nessie
cheer.gif Bravo, Lilicule! Felicitari pentru kile si perseverenta.
lilianab
CITAT(Nessie @ 03-04-2008, 01:08 PM) *

cheer.gif Bravo, Lilicule! Felicitari pentru kile si perseverenta.

Merci,merci!!! give_rose.gif dar e stiut ca la persoanele grasute merge mai usor la inceput...dar nu ma supar:mearga cum o merge,numai sa mearga!!! w00t.gif
anca veselie
lili, bafta la slabit s recuperare rapida pupic.gif
Cherie
Ce ma bucur Lili!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Felicitari! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
ironmissy
buna, mamaruto!

ma bucur ca s-a mai alaturat cineva dietei ketogenice si felicitari pentru rezultatele de pana acum.

intrucat este o dieta destul de dificil de tinut, mai ales daca nu calculezi nutrientii, trebuie sa ai maaare grija la niste aspecte:
1. apa peste 3 litri, e ffff important
2. incearca sa micsorezi cantitatea de alimente procesate (am vazut pe acolo carnati sau ceva de genul). alea chiar sunt cah. daca te uiti pe ingrediente vezi monoglutamat de sodiu, potentiator de aroma, amidon modificat, si de astea tre' sa fugi ca de [*****]'
3. migdale, alune, nuci, seminte (fara sare) sunt aur curat smile.gif

te pup si sper sa-ti fie de folos sfaturile mele!

si inca o chestie. am vazut ca ai deci sa renunti la mayoneza sau smantana.
sa nu faci asta! grasimile sunt cele care te "pastreaza" in modul de ardere a grasimilor, adica cetoza.
daca mayoneza este facuta in casa cu ulei cat mai nerafinat (porumb, masline, palmier) iar smantana este fermentata sunt chiar foarte ok!
contrar multor idei preconcepute, mancand grasimi te ingrasi. dieta ketogenica demonstreaza ca nu e asa.
gata, atat am avut de zis grin.gif
te pupic.gif din nou!
amalia0701
pupic.gif
Te-ai molipsit si tu?
pupic.gif
Recuperare usoara hug.gif
bubbles
CITAT(lilianab @ 03-04-2008, 01:29 PM) *

CITAT(Cherie @ 03-04-2008, 12:06 PM) *

De vreo 2 zile m-am infipt in "Conquiztador" si nu am mai iesit decat in caz de forta majora...Nu mai stiu de nimic,joc de nebuna intr-una.Ma doare cocoasaaaa si ma dor fesele,dar parsa sunt nebuna doh.gif .

Apropo de dieta:am incepit-o saptamana trecuta ,luni.Joi m-am cantarit si in lic sa dau ,m-am trezit ca luasem 1,5kg.Am tacut chitic,nu am suflat o vorba,iar scotianul din mine nu m-a lasat sa renunt,ca doar am dat banii,nu?! blink.gif ...Asa ca pana azi nu m-am mai cantarit,avand in vedere ca erau si zilele "Acelea".Asa ca azi am facut-o.Surprize surprize!!!PE cantar nu numai ca dadusem cele 1,5kg luate de la inceperea dietei,ci inca 1,5 din greutatea mea initiala.Deci un total de 3kg.Da doamne!!!!
Am verificat si cu centimetrul:inainte de necaz,tocmai dadusem o fusta la modificat,asa ca m-a masurat in talie.Ieri m-am masurat iar,si am pierdut de atunci 10cm!!!

Bilant:de la 1 februarie pana azi,3 aprilie:-10 cm in talie
-9kg in greutate!!!!

Bravo Lilicul zambaret cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Asa te vreau pupic.gif .Si pe mine ma mai doare cocoasa cateodata lol.gif cand stau prea mult la calculator lol.gif
lilianab
Sar'na la toate fetili! give_rose.gif pupic.gif

Acum ma simt mai motivata ,cand am vazut ca misca ceva la cantar,plus in "afacerea" asta suntem doua implicate:si eu si mama,in sensul ca nici daca as vrea,este ea gardianul meu si bucatar si...tot,Dumnezeu sa aiba grija de ea,cum are ea de mine! give_rose.gif .Asa ca nu exista cale de intors sau de fentat dieta.
Ironmissy multumesc mult de sfaturi care imi prund bine si voi tine cont de ele.Ai putea sa imi sugerezi cu ce as putea inlocui carnatii,ca sa aiba si aceeasi valoare nutritiva,dar sa nu fie chiar nocivi?pulpa de pasare?crenvursti?...si orice sugestie de fel de mancare,sau orice "secret" al dietei e binevenit.
Amalia "molipsit"?Sa inteleg ca si tu esti la dieta asta?scuze,fetele dar nu am avut timp sa recuperez tot ce s-a scris in perioada in care am lipsit,decat vag,pe diagonala.Oricum are fi,bafta si tie si la cat mai multe kg topite. pupic.gif
In rest recuperarea merge bine,numar /amr-ul ca soldatii,pana voi putea trece in "stage2",adica sa ajung cu ambele picioare pe pamant. yahoo.gif Asa ca pup fetili care mai arunca cate un ochi pe aici si imi ureaza de bine.
lilianab
Ironmissy si Nessie revin cu o intrebare: mama spune ca imi cumpara carnatii de la o carmangerie,undei ii si face.Sunt carnati proaspeti:carne,sare,apa...Iii pot pastra in regim?sau ii inlocuiesc?si cu ce.Pup u girls! pupic.gif
ironmissy
nu stiu ce sa zic... cred ca merg asa...
totusi, daca vrei sa fii sigura, ai putea sa renunti la ei de tot.

cremwurstii sunt la fel, plini de porcarii. ca si toate mezelurile, de altfel.
acu', nu-i tragedie daca mai mananci. dar sunt de evitat.

eu mananc destul de multa carne de vita, carne de porc si peste. de asemenea, poti sa mananci din cand in cand ton in ulei, sardine in ulei... in general orice fel de peste in ulei. sau in saramura si adaugi tu ulei peste.

Nessie
Venisem si eu sa iti atrag atentia asupra apei. )).gif E foarte importanta pentru ca prin urina elimini cetonele, care daca se aduna in organism sunt toxice, asa ca da cu apa sa iasa.

La carnatii de casa iti spun care era problema mea. Nu mergeau decat prajiti, ca era carnea cruda. Ei oricum erau grasi, ii mai si prajeam si iesea o bomba calorica. Un carnat cam cat degetul avea vreo 300cal. doh.gif Chiar si la keto trebuie urmarite caloriile, nu merge doar asa. Daca mancam un carnat, era cat o masa, dar nu ma saturam, asa ca am renuntat la ei.

Cremvusti? Nici atat! Nici daca nu esti la dieta nu manca mezeluri. Carnatii inlocuieste-i direct cu carnea. O bucata de vita, peste, porc, mai putin pui. Puiul are foarte multe proteine si te poate scoate de pe keto. NU manca mult la o masa. O bucata de carne ar trebui sa aiba cam 100g gatita, 130g negatia. E recomandat sa ai 5-6 mese mici, nu 3 mari.

Alune si nucile trebuie sa fie CRUDE, decat prajite, mai bine deloc. Mancanca putine, nu pana te saturi, cam 50 g , adica echivalentul unei maini.

Daca iei ceva din magazin, citeste eticheta si pe cat posibil: fara zahar, fara amidon, fara indulcitori artificial, fara glutamat de-ce-o fi, fara potentiator de aroma.

Eu am patit-o ieri din cauza indulcitorilor artificiali. dry.gif Am luat 2 lingurite de halva cu sorbitol si m-a scos de pe keto. doh.gif
lilianab
CITAT(Nessie @ 04-04-2008, 01:46 PM) *

Venisem si eu sa iti atrag atentia asupra apei. )).gif E foarte importanta pentru ca prin urina elimini cetonele, care daca se aduna in organism sunt toxice, asa ca da cu apa sa iasa.

La carnatii de casa iti spun care era problema mea. Nu mergeau decat prajiti, ca era carnea cruda. Ei oricum erau grasi, ii mai si prajeam si iesea o bomba calorica. Un carnat cam cat degetul avea vreo 300cal. doh.gif Chiar si la keto trebuie urmarite caloriile, nu merge doar asa. Daca mancam un carnat, era cat o masa, dar nu ma saturam, asa ca am renuntat la ei.

Cremvusti? Nici atat! Nici daca nu esti la dieta nu manca mezeluri. Carnatii inlocuieste-i direct cu carnea. O bucata de vita, peste, porc, mai putin pui. Puiul are foarte multe proteine si te poate scoate de pe keto. NU manca mult la o masa. O bucata de carne ar trebui sa aiba cam 100g gatita, 130g negatia. E recomandat sa ai 5-6 mese mici, nu 3 mari.

Alune si nucile trebuie sa fie CRUDE, decat prajite, mai bine deloc. Mancanca putine, nu pana te saturi, cam 50 g , adica echivalentul unei maini.

Daca iei ceva din magazin, citeste eticheta si pe cat posibil: fara zahar, fara amidon, fara indulcitori artificial, fara glutamat de-ce-o fi, fara potentiator de aroma.

Eu am patit-o ieri din cauza indulcitorilor artificiali. dry.gif Am luat 2 lingurite de halva cu sorbitol si m-a scos de pe keto. doh.gif

Multumesc Nessie! give_rose.gif
Ma uit pe regim si vad ce ar fi de facut:ma gandesc ca in loc de crenvursti sa folosesc 2 suvite de piept de pasare fript,cam la cantitatea a doi crenvursti.Iar carnatii clar ii scot si inlocuiesc la fel:ori cu peste ,ori cu porc,ca sa evit totusi prea mult pui.Nu mai iau prea multe din magazin,incerc sa fiu in cadrul regimului,iar acolo majoritatea se gateste.
Insa problema mea cea mare mare este lichidul.Intradevar elimin la greu...dar nu consum.Acum ca mia-ti explicat cum devine chestiunea,am sa beau cu sila,apa cu lamaie,mai e si ceaiul cel tincturat...si trebuie sa reusesc.Bine ca nu plec pe drum ,ca sa ma scap pe mine blushing.gif .
Nessie
eu apa nu pot sa o beau decat goala. Nu imi prea place ceaiul. dry.gif O beau calduta, la temperatura corpului, sa nu o simt cand aluneca pe gat. Pe unde te plimbi in casa, ia cana dupa tine. Eu am un bidon de 650 ml, cu gura mare (ca fostele sticlele de lapte) si il car dupa mine din camera in camera. S-a golit, il umplu iar, ajungi sa iti ceara organismul sa bei mai multa.
lilianab
CITAT(Nessie @ 04-04-2008, 06:09 PM) *

eu apa nu pot sa o beau decat goala. Nu imi prea place ceaiul. dry.gif O beau calduta, la temperatura corpului, sa nu o simt cand aluneca pe gat. Pe unde te plimbi in casa, ia cana dupa tine. Eu am un bidon de 650 ml, cu gura mare (ca fostele sticlele de lapte) si il car dupa mine din camera in camera. S-a golit, il umplu iar, ajungi sa iti ceara organismul sa bei mai multa.

Eu pe unde ma plimb,cand ma plimb,merg cu cadrul doh.gif ...deci bidonul doar sa mi-l leg de gat sorry.gif ...Dar am 600 ml/zi de ceai de ala tincturat,cu gust predominant de mentol.Apoi,eu stat mult la calculator,si mi-am asezat bidonul de 2 l,cu apa cu lamaie,semnificativ pe birou.Azi cred ca am consumat in jur de 2,5l
Dar acum,ca stiu,asa am sa fac:un bidon de 2 l + ceaiul zilnic,cel putin. give_rose.gif
amalia0701
Acu trei ani cand m-am apucat io de baut apa, doar m-am lasat de tzigari si trebuia sa ma apuc de altceva )).gif )).gif caram peste tot cu mine apa.
Acu am o sticla de 5 l sub birou alta la capul patului in dormitor, alta in bucatarie, unal de 0.5 l in poseta si alta in masina )).gif )).gif
Daca cumva merg undeva si nu am apa la mine, mi se face o sete mistuitoare si cumpar imediat o sticla de 0.5 l )).gif
O sa te obisnuiesti sa bei si o sa devii dependenta )).gif
Io nu m-am apucat de nici un regim, incerc sa ma ordonez in fiecare zi, uneori imi iese, alteori nu. Problema mea sunt dulciurile si faptul ca nu fac sport blushing.gif
Iar acest regim mi se pare nesanatos si foarte periculos de a-l tzine singur, din ciclul NU INCERCATI ASA CEVA ACASA!
Ficatul meu nu ar rezista la un asemenea regim.
Cherie
Neata Lilicule si ma bucur ca iti place dieta! Daca respecti si cele cateva reguli de mai sus, poti sa slabesti linistita, fara mancare fada! pupic.gif
buretel
pupic.gif Lilicule, bine ai revenit!
Bafta multa cu keto floare.gif
lilianab
Buna fetili! pupic.gif give_rose.gif Hop si eu la raport....da' mare lucru nu pot raporta.Decat asa:
-am inceput sa fac drumuri cu cadrul la baie,in loc de plosca.Si sunt destule!!!!..Deci miscare(avand in vedere ca ma pregatesc pentru olimpiada de sotron,tzupaind)
-daca veni vorba de drumuri la baie,inseamna ca am ajuns la aprox 2,5l de apa+ceai pe zi!!! cheer.gif cheer.gif
in programul de recuperare intra si abdomene,asa ca astea ajuta si la "bariga"(burta),care s-a dus...Mai am ,dar nici nu se compara cu ce aveam inainte de necaz. doh.gif
Cu cantarul e clar ca merge,dar nu am valori exacte avand in vedere ca stau intr-un picior si de fiecare data sar pe el in alt loc,si imi arata alta valoare,nefiind electronic,dar fiind cel cu care am inceput cantarirea,deci macar imi arata cantitatea scazuta,daca nu greutatea exacta.Insa de dus s-a mai dus.Nu stiu clar daca 1 ori 2 sau 2,5 kg.Asa ca nu ma mai cantaresc pana n-oi putea sta in 2 zgaibarace.Apropo:AMR-ul pana voi putea pune piciorul operat in pamant sa incerc ca merg ,este 5 zile!!!!...dar daca nu ma programeaza pt control pana atunci,nu pun piciorul pana la control.Oricum asta va fi saptamana viitoare,cel tarziu luni 21 aprilie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif
anca veselie
pupic.gif pupic.gif numai vesti bune ne dai!
mult spor inainte! hug.gif cheer.gif
Andreea-Rodica
hug.gif Hai ca mai e un pic pana pe 21 aprilie! cheer.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lilianab
Iuuuu-huuu!!!Fetiliii!! pupic.gif give_rose.gif
Maine plec la Iasi la control si tot maine se inplinesc celke 2 luni de pedeapsaaa!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Avand in vedere ca maine sunt numai pe drum,deci nu se pune problema de ciorbita si regimul standard,Nessie si Ironmissy imi puteti sugera un meniu pentru o zi?.Plllllsss! blushing.gif pupic.gif
Cherie
Lili cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Pai, ma bag si eu: iti poti lua niste nuci la tine, niste carnita pe care ti-o prepari tu, la cuptor, sau cum vrei tu, niste iaurt gras, felii de cascaval. Sunt cam neinspirata acum. )).gif

pupic.gifpupic.gifpupic.gif
bubbles
pupic.gif lilicul calator si sper sa vii cu vesti bune de la Iasi hug.gif
ironmissy
voiam sa scriu exact ce a zis si Cherie.

cascaval, smantana, alune, nuci, seminte, migdale, branzica fagaras, iaurt gras.

daca ai drum pe la ceva restaurant poti sa comanzi linistita friptura de porc sau de vita, cu ceva sursa de grasime langa, sau salata cu mayoneza...
daca vrei, poti papa chiar shaorma blum.gif (dar la farfurie, fara lipie si cartofi prajiti).

iti urez drum bun si multa sanatate! pupic.gif
Cherie
Lili, iti tinem pumnii azi sa te intorci cu multe vesti bune!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
lilianab
Buna seara fetili frumoasili si slabutzili!! naughty.gif pupic.gif
Am venit de la Iasi.REzultatul controlului:FOARTE BINE!!!!De azi sunt pe picioarele mele.Chiar am facut primii pasi dar tot sprijinita de cadru.Foarte mare atentie,foarte mari precautii,foarte multa slabeala in continuare...totul la superlativ,incepand cu FOARTE. wacko.gif
Cat despre meniul de azi,in afara de ceaiurile periculoase si 2,5 l apa plata am ingurgitat dupa cum urmeaza:
Mic dejun : 150g branza cu smantana si o felie de toba
Pranz : o ciorba de burta goala(beeey!!!ciorba era goala,nu burta,da?! doh.gif lol.gif ),fara paine ,jumate piept de pui pe gratar si o cantarola de salata verde
Cina :200g branza cu smantana si 50g kaizer

Fetili,am brodit-o?! blushing.gif ...Ca eu sunt natanga rau la calculele alea care le face Missy la ea in jurnal,nu stiu cum sa imi calculez asa ceva.Va pup si sunt super exciting din cauza vestilor...dar si rupta in gura de oboseala.Am trecut pe langa Podul Inalt si mi-am amintit ca acolo am fost facuta pioniera.Am dat-o in cantari pionieresti,ca toate prostiile le-a retinut mintea mea sucita,ceva bun e mai greu sa pastrez in tartacuta...dupa care am tinut-o tot o gura cu "soooiiimiiii patrieeeei,soiiimiii patriieeei...!".La intoarcere am trecut pe langa caminul spital de boli cu capul,de la Varlezi...si maichi-mea saraca era indecisa:pe care sa il lase si pe care sa pastreze,pentru ca prin alternanta taica-meu canta si el ceva cu o baba si-un tractor si un mos si un paduche.... tease.gif .Spre norocul nostru spitalul a fost inchis si revendicata cladirea! give_rose.gif
ironmissy
FELICITARI pentru rezultat si pentru ca ai brodit-o chiar foarte frumos! pupic.gif
ca idee, daca papi piept de pui la gratar, ar fi bine sa ai si ceva grasimi la masa aia. poti pune ulei, smantana sau unt. de asta era de preferat un tip de carne mai gras (vita, porc).

in ceea ce priveste calculele, am un programel unde bag cantitatile si-mi zice el ce si cum biggrin.gif. nu's io chiar asa desteapta. uite, poti gasi unul similar aici . e un document excel, te descurci tu.

spor la dieta! hug.gif
Cherie
w00t.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Numai vesti bune Lilisor!!! cheers.gif
Mii de pupici! pupic.gif pupic.gif
bubbles
pupic.gif lilicul cantaret haninoroc.gif .Ce bine ca totul decurge conform planului (cum imi place mie sa zic grin.gif ) cheer.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 17-04-2008, 08:37 AM) *

pupic.gif lilicul cantaret haninoroc.gif .Ce bine ca totul decurge conform planului (cum imi place mie sa zic grin.gif ) cheer.gif

Apropo de vorba ta si de...prostiile din capul meu...Tin minte ca "pe vremea mea maica" erau desenele animate POVESTIRI DIN PADUREA VERDE...si era pasare dementa(am uitat specia!uite ceva ce am uitat w00t.gif ) care tot tipa prin padure "aduuuc veeesti!!!aduuuc veeesti!!!" si tot ea era cea care cloncanea "Cu tact,cu calm,dupa program" blum.gif

Apropo:Neatza fetiliii! pupic.gif hug.gif ...Sar'na la toate fetili ca sunteti alaturi de mine la ...redescoperirea piciorului drept tease.gif .Azi am inceput un nou program de gimnastica recuperatorie,care,dupa parerea mea,in afara de recuperarea piciorului,va ajuta si la recuperarea siluetei cheer.gif cheer.gif ...pai ca sa ridici ambele picioare bine intinse,e ca si cum ai face abdomene,sau mai rau...fiindca m-am deprins cu alea,dar cu astea noi mi-au tashnit ochii inainte ca la melc...dar nu ma laaas! vreau sa fiu frumoasa(asta sunt,ca sa fie clar naughty.gif ),mergatoare si silueta!
M-am si cantarit cu 2 picioare.Sa recapitulam:
Bilant:de la 1 februarie pana azi,3 aprilie:-10 cm din talie
-9kg din greutate
Bilant de la 3 aprilie pana azi,17 aprilie :-2 cm din talie
-2 kg din greutate
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
bubbles
Bravo lilicule cheer.gif cheer.gif si la cat mai multe alungate departe ,departe pupic.gif
anca veselie
bravo pt vestile bune! iar rezultatele dietei mi se par fff bune! da-i inainte cu succes pupic.gif
Nessie
cheer.gif Wow, ce rezultate ai avut! Spor in toate sa ai si mergi tot inainte si cu picioarele si cu dieta! blum.gif
lilianab
Neatza fetili!(mai spre pranz ashea! naughty.gif )
Saptamana ce s-a incheiat mi-am atins primele target-uri.De Florii am mers la garaj,la gratar de peste.Cam vreo 50m dus,50m intors.A fost primul tel pe care mi l-am propus.Decat ca dupa ce am imburgitat o scrumbie goala,deodata au inceput neshte "contractii" suspecte si destul de periculoase pt viteza mea de deplasare.In sensul ca daca era ceea ce banuiam eu...si chiar era,viteza mea "supersonica" nu ma salva de la rusine. blushing.gif ...Am asteptat o pauza dintre "contractii"si i-am sus sora-mii ca ar fi cazul sa faca ceva util pentru omenire:sa ma duca cu masina in fata casei,ca sa salvez situatia w00t.gif .Asta a fost singurul...incident.Restul totul ok.
Ieri mi-am atins alt target:tot cu sora-mea am mers la mine acasa sa vad ce as putea imbraca de Paste.Mi-a venit cam de-a latul cand am intrat in casa:inca erau urme de incaltaminte pe gresie din ziua cand m-a luat Salvarea...dar duca-se!De acum a trecut aproape! tease.gif
Imi vine din nou costumul cel rosu pe care nu stiu daca vi l-am aratat anul trecut sau numai am intentionat.Inclusiv la piept sorry.gif ...dar acolo "tipa" putin.(asta e de bine,inseamna ca dotarea nu s-a topit chiar grav).
Urmatoarele chite(tinte): sa fac Pastele....frumos naughty.gif naughty.gif naughty.gif .Daca imi iese,am sa povestesc dupa.Si de pe 11 mai sa merg la cursuri..Iar maine este "cozonac's day" sorry.gif sorry.gif .Am sa ii fac cu mama si sper,sper,sper sa reusesc sa nu ma tenteze de Paste....Dar daca nu voi reusi?Am vazut la Nessie in jurnal,ca dupa o luna de keto,poti avea o "carb day"...am o luna si o saptamana...as putea gusta o felie in acea zi?! blushing.gif ...Daca voi ziceti ca nu,atunci nu ramane! sorry.gif
In rest sunt cat de cat multumita:imi vin haine care nu imi mai veneau,nu imi este foame de-a lungul zilei.Imi e dor de fructe,dar nu pot spune ca nu pot trai fara ele.Cred ca mai curand e chestia aia cu indaratnicia de a visa la ceva interzis.Iar apa consum cel putin 2,6 l pe zi(apa+ceai)
Am inceput sa mai schimb din meniul standard trimis de nenea doctorul,inspirandu-ma de pe la Nessie Si Ironmissy .Am sa incep sa postez ce si cum manac,ca sa ma poata corecta sau atentiona fetele care se pricep,pe unde o scrantesc!Pup u all girls! hug.gif give_rose.gif
anca veselie
bravo lili, numai vesti bune pupic.gif
lilianab
Meniu 23.04

MIC DEJUN:
-kaizer 100G
-cas 150g
-ridiche rosie-1buc

PRANZ:
-castronel supa pasare dreasa cu ou
-friptura de porc 100g
-salata verde cu lamaie

GUSTARE:
-cas 100g

CINA:
-sunca presata 20g
-cas 40g
-icre 30g

Socoteli tot nu stiu sa fac la calorii si alte finetzuri de astea.Azi a fost prima zi in care am facut meniul la "liber alese".Acum poftiti de va dati cu parerea daca a fost bine sau daca nu,unde am gresit
ca sa nu raman pierduta in aratura. give_rose.gif hug.gif
Cherie
pupic.gif Lilisor. Dsitractie placuta de paste hug.gif
bubbles
pupic.gif lilicul .Felicitari pentru costum cheer.gif si ca nu ai slabit din pectorali grin.gif ca eu una tocmai de acolo am dat cel mai ult jos sorry.gif .
lilianab
Multumesc fetili! hug.gif
Azi e marea zi a cozonacelii.Ma fac utila pana vine si mama,fierband laptele si dand nuca pe masina.Daca fac poze,si eu zic ca poate fac,demonstram aici. grin.gif
Sunt putin intoarsa.Azi nu s-a mai miscat cantarul.Adica in saptamana asta.Am gresit ceva?Uitandu-ma la fete in jurnale,dau seama ca nu am iesit de pe keto:sete ca la balamuc si nu mi-e foame.Deci sunt pe felie.Totusi de ce s-a oprit?Ca ,slava Domnului,mai am de unde da jos.Fetili ceva sfaturi,pareri?! give_rose.gif .Nu vreau sa pic in abaterea de la alte diete:de a descuraja si a o lua razna cand nu mai vad rezultate.Raman pe pozitie!Pup u all girls! hug.gif pupic.gif pupic.gif
bubbles
Paste fericit pupic.gif pupic.gif
Cherie
Nu te descuraja Lilisor, mergi inainte! Daca reusesti sa scoti mezelurile si sa incepi sa papi nuci crude, migdale/alune crude, ar fi perfect! pupic.gifpupic.gif
lilianab
CITAT(Cherie @ 24-04-2008, 09:08 PM) *

Nu te descuraja Lilisor, mergi inainte! Daca reusesti sa scoti mezelurile si sa incepi sa papi nuci crude, migdale/alune crude, ar fi perfect! pupic.gifpupic.gif

Nu ma descurajez,pentru ca e prima dieta in care nu simt foame de la o masa la alta.
Mezeluri nu am mai mancat de cand am inceput dieta si ati spus sa scot cremvurstii,nuci crude mai ciugul cand imi amintesc,migdale/alune crude,trebuie sa astept sa pot circula eu,ca sa caut,nu pot sa ii mai pun saracii mama si asta in grija.
Acum am terminat cu cozonacii si ouale,dar au iesit superbi!Am facut poze,dar neuronul meu nu duce mult,incat sa fi realizat ca trebuie sa iau si cititorul de card,asa ca doar pe sambata sa ii pun pe post...daca mai intereseaza pe cineva! doh.gif blum.gif

Meniul 24.04:

-toba 50g
-cas 50g
-ou fiert
-sunca presata 20g
--------------------
-castronel supa pasare
-friptura porc-100g
-salata verde+lamaie
--------------------------------
-cas 100g
-smantana 70g
-ridiche 1 buc
-------------
-apa plata+ceai 3l
Cherie
Senzational!!! cheer.gif
Andreea-Rodica
Sarbatori fericite, lumina in suflet si ai grija cu cozonacul ala, sa nu mananci prea mult! wink1.gif
hug.gif
lilianab
In preajma Invierii Domnului va doresc tuturor ,familiilor voastre si tuturor celor dragi inimii voastre ca Lumina Invierii sa va incalzeasca sufletul,sa va daruiasca cu blandete,intelepciune,fericire si impliniri.Sanatatea si norocul sa va fie ca umbra,insotindu-va prin viata.Paste fericit!
Imagine
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.