Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
Cherie
Imagine

pupic.gifpupic.gif Lilisor si te astept cu pozele cu bunatati naughty.gif
lucy
pupic.gif pupic.gif PASTE FERICIT give_rose.gif give_rose.gif
lilianab
HRISTOS A INVIAT !! FETILI!!! pupic.gif
Asa cum am promis ,sa ma laud cozonacii mei give_rose.gif
Imagine
Imagine

....si m-am mai gandit eu ashea,sa va consult daca se cunoaste cum a miscat acul cantarului.Ca eu de la ziua mea(sept 2007) m-am lasat rau pe tanjala cu dietele. blushing.gif sorry.gif sorry.gif
Imagine
danyhoney
Adevarat a inviat !!!!

Bueyyyy, intai pune aici repede-repejor reteta de cozonaci ( eu am multe retete dar parca nici una nu iese cum trebuie sad.gif ) . Ai tai arata tare bine !!!!

Apoi----in legatura cu domnul cantar .....Fataaaaaaa, tu nu vezi singura ca mijlocelul s-a micsorat , ca partea posterioara nu mai e asa de mare ( chiar daca tu , poate simti altfel ) ca TU radiezi ????????? esti alta persoana daca ma iau dupa cele 2 poze puse de tine !!!!!! Bravo si mergi inainte !!!!!! Sper ca si recuperarea merge bine hug.gif

O intrebare : ce e cu Himere ? Ce mai stii de ea ? Stiu ca noi 2 ( Himere si eu ) am avut ceva " discutii " ca sa zic asa dar .... n-a mai dat cam de mult cu subsemnata ...ar cam fii cazul sa mai zica si ea ceva . Sau tu ....
lilianab
CITAT(danyhoney @ 28-04-2008, 09:33 PM) *

Adevarat a inviat !!!!

Bueyyyy, intai pune aici repede-repejor reteta de cozonaci ( eu am multe retete dar parca nici una nu iese cum trebuie sad.gif ) . Ai tai arata tare bine !!!!

Apoi----in legatura cu domnul cantar .....Fataaaaaaa, tu nu vezi singura ca mijlocelul s-a micsorat , ca partea posterioara nu mai e asa de mare ( chiar daca tu , poate simti altfel ) ca TU radiezi ????????? esti alta persoana daca ma iau dupa cele 2 poze puse de tine !!!!!! Bravo si mergi inainte !!!!!! Sper ca si recuperarea merge bine hug.gif

O intrebare : ce e cu Himere ? Ce mai stii de ea ? Stiu ca noi 2 ( Himere si eu ) am avut ceva " discutii " ca sa zic asa dar .... n-a mai dat cam de mult cu subsemnata ...ar cam fii cazul sa mai zica si ea ceva . Sau tu ....

Neatza fetili!I pup u all pupic.gif
Dany multumesc frumos...Si eu zic ca se cunoaste,dar abia acum cand m-am imbracat la haine de "prajitura"(de sarbatoare) am realizat,ca in rest mai mult in treining prin casa.
Recuperarea merge bine.Chiar mi-am suplimentat "targhetii":intai am dat ocol blocului,incet-incet.Apoi am ajuns la cativa metri mai departe.Ieri am reusit sa strabat distanta dintre casa alor mei si casa mea(stam relativ apropape.Pe vremea cand eram bine strabateam distanta in max 10 min).Ieri a durat mai mult,dar am reusit.Azi vreau sa merg la medic ,dar recunosc :cu masina.Insa provocarea este urcatul scarilor
.Ce sa spun:cu o carja ma descurc foarte bine.Insa fara,inca nu pot.Insa ce sa ma astept?Au fost 2 luni de repaus si eu vreau in 2 saptamani sa zburd?!E foarte bine ca am progresele astea in doar 2 saptamani.Iar de pe 9 mai vreau sa merg la cursuri,care conform legilor lui Murfy,se tin toate la etajul 2.
Dany spre rusinea mea nu mai stiu nimic de Iulia de la 8 martie.Dar atunci spunea ca e prinsa mai mult cu slujba,cu familia si efectiv nu mai are timp sa scrie.Doar ne mai citeste,cand si cand.
Acum despre reteta de cozonaci:am facut reteta pt 4 kg de faina,dar de framantat,am framantat cate 2 kg,ca sa nu se "borsheasca" aluatul ,in asteptarea de a-i veni randul la cuptor.

-4KG FAINA,
-280G DROJDIE
-1,200KG ZAHAR
-1,600KG LAPTE
-2PACH UNT
-24 OUA
-2 CESTI ULEI
-2 LGT SARE
-MIRODENII

UMPLUTURA:
-NUCA-CCA 1KG
-ALBUSURILE BATUTE SPUMA+ZAHAR
-MIRODENII
-----------------------------
1)-SE OPARESTE 100G FAINA/KG CU 100-150G LAPTE/KG.....
2)-SE FREACA DROJDIA CU 2-3 LG ZAHAR ,UN PIC DE LAPTE CALDUT SI O MANA DE FAINA
3)-SE FREACA GALBENUSELE CU ULEIUL,MIRODENIILE,ZAHARUL SI UNTUL TOPIT PE ARAGAZ(pt a se evapora apa care o mai contine si pt un gust mai deosebit).
4)-ALBUSURILE SE PASTREAZA PENTRU UNS COZONACII,PENTRU AMESTECAT CU NUCA SI DACA MAI RAMAN,PENTRU BRANZA DE LA PASCA.NU SE PUN LA COZONAC.

COZONACUL:
---------
FAINA SE CERNE,CA SA INTRE AERUL CALD IN TOATA,SE ADAUGA SAREA,APOI AMESTECUL 1),FARAMITANDU-L PRIN FAINA.SE ADAUGA DROJDIA 2) DUPA CE A CRESCUT SI AMESTECUL 3).
SE FRAMANTA,TURNAND TREPTAT RESTUL DE LAPTE,RAMAS,CA SA IASA UN ALUAT MAI MOALE..SE DEZLIPESTE DE PE MANA,CU ULEI(posibil sa mai depasesti putin cantitatea de ulei,in functie de gradul de umiditate al fainei) SI SE LASA LA CRESCUT.

UMPLUTURA:
-------------
NUCA SE MACINA.SE AMESTECA CU 4-5 LG ZAHAR,2-3 LG DE CACAO SI APOI SE ADAUGA ALBUSURILE SPUMA(LA 4 KG DE FAINA,CAM 1 KG DE NUCA) SI ESENTE DE ROM.SA FIE CAM CA O PASTA MAI GROASA.

Rezultatul?! naughty.gif

Imagine
Imagine

Imagine
Dumbo
swoon.gif swoon.gif swoon.gif vai cum arata cozonacii...
iti vine sa ii mananci.

dar gata cu privitul ca am impresia ca ma ingras numai uitandu-ma la ei.

Se vede ca ai slabit. Ai dat deoparte cativa cm buni de pe burta. Felicitari!
Faci si recuperare (kineto)? Eu am slabit bine si atunci ca era ca si 1-2 ore de aerobic.

lilianab
CITAT(Dumbo @ 29-04-2008, 10:04 AM) *

swoon.gif swoon.gif swoon.gif vai cum arata cozonacii...
iti vine sa ii mananci.

dar gata cu privitul ca am impresia ca ma ingras numai uitandu-ma la ei.

Se vede ca ai slabit. Ai dat deoparte cativa cm buni de pe burta. Felicitari!
Faci si recuperare (kineto)? Eu am slabit bine si atunci ca era ca si 1-2 ore de aerobic.

Da fac si recuperare cu kinetoterapeuta si masaj.Adevarul e ca dupa ce am inceput sa calc pe picior s-a schimbat gama de exercitii:mai multe,mai solicitante,ies transpirata ca un porc dupa 30 min de gimastica.
bubbles
Neata yahoo.gif .Arati senzational .Felicitari clap.gif clap.gif .Auzi da nu dai mataluta si la mine o paret bucata din muschii pectorali blink.gif .Ca la mine sunt ceva mic lol.gif lol.gif
anca veselie
Hristos a inviat!
SE VEDEEE! cheer.gif cheer.gif cheer.gif spor inainte!
ps: la cozonaci m-am uitat doar cu coada ochiului, sa nu-mi vina idei necurate blum.gif
Andreea-Rodica
Arati foarte bine! hug.gif De cozonaci nu zic nimic, ca desi nu m-am omorat cu mancatul zilele astea am impresia ca-s cat o batoza. bang.gif
Poate am curaj sa ma cantaresc zilele astea.
O zi minunata! floare.gif
amalia0701
pupic.gif
Am lesinat langa cozonaci.
Ma duc sa ma uit in oglinda la ai mei blushing.gif , poate mi-o trece pofta pupic.gif
lilianab
Pup fetili. pupic.gif pupic.gif
In ultima vreme stau mai mult calare pe "dieta de 90 de zile",ca am schimbat putin stilul,trecand la ea.Imi era dor/pofta de fructe,si mai ales incepusem sa stagnez la keto.
Asaaaa!alt target propus si pe cale sa il realizez azi:merg la cursuri!!!!!Plec mai devreme ca sa am timp ca urc cele 2 etaje,ca nu se putea sa nu isi bage Murfy coada.Hiiii ce fata vrednica mi-s! wink1.gif
anca veselie
bravo lili pupic.gif
himere2005
mai lili, cand ne mai vedem, sa ma vezi ce rotunjoara m-am facut )).gif ...esti o frumusica si jumatate ....poate intr-o sambata duminica
lilianab
CITAT(himere2005 @ 11-05-2008, 09:45 AM) *

mai lili, cand ne mai vedem, sa ma vezi ce rotunjoara m-am facut )).gif ...esti o frumusica si jumatate ....poate intr-o sambata duminica

Pup fetili toate! pupic.gif hug.gif
Iulia si eu abia astept sa ne vedem.Insa deocamdata sunt inca dependenta de carja si ma duc-ma aduc ai mei cu masina pe unde e nevoie(facultate,medic,etc).Inca nu pot sta mult in picioare,sau merge prea mult pe jos.Dar si cand m-oi face eu zdravenica,eheee!

bubbles
pupic.gif lilicul cursant
lilianab
Hait ca am venit acasa!!!Maaamaaa ce praf s-a pus pe aici.Hai ca in seara asta deschid ferestrele sa aerisesc si sterg praful.Iar maine va astept la o cafea ,fetili mele frumoasele si slabaturile si dietoasele si....si nu mai stiu ce sa mai spun ,dar toate numai de bine! pupic.gif hug.gif
buretel
pupic.gif pupic.gif
Sa te trezesti dimineata sa pui de cafea blum.gif Io vreau una turceasca, la ibric, fara zahar )).gif
danyhoney
Neatza !

Unde-i cafeaua ????????? give_rose.gif

amalia0701
pupic.gif
Vad ca ai mai slabit cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Nu prea inteleg de ce tot schimbi dieta, dar banuiesc ca te plictisesti hug.gif
lilianab
Neatza la fetili... pupic.gif pupic.gif !
Scuze de intarziere Dany dar m-am gandacit prin casa incercand sa incropesc un mic dejun care sa imi placa si sa fie sarac in puncte,pe principiul mult bun si ieftin naughty.gif .Dar cafeaua e gata.Uite aici:
Imagine
Buretel am o cana pe care scrie "cafea turceasca"...merge?nu stiu daca inauntru va fi chiar cafea turceasca,dar e la ibric blushing.gif si fara zahar! pupic.gif
Amalia da am mai slabit,si mai vreau si nu prea m-am simtit bine in nici o dieta pana acum si ,asa cum am mai scris undeva,nu vreau sa ajung sa mananc noaptea cu lumina stinsa,ca nu pacalesc pe nimeni,decat pe mine.Si am nevoie multa sa slabesc,in primul rand pentru picioarele mele ,si in al doilea rand:poate totusi DD are in plan si vreo barza pentru mine naughty.gif ,candva;sa ii creez conditii sa aterizeze pe casa mea .blum.gif
buretel
pupic.gif Am venit dupa mirosul cafelei, ca-s adormita tare dry.gif E buna ceasca, chiar si cu imprimeul pe ea )).gif
Ce-ai papat la md?
bubbles
Neata pupic.gif
lilianab
Neatza...mai pe la pranz blushing.gif !
Si acum ca la gradi,"Eu astazi am papat asa,pana acum":
Mic dejun:(6,5p)

-lapte 250g=2p
-paine 2 felii=2p
-unt 2 lgt=2p
-dulceata 2 lgt=0,5p
-cafea=0p

Gustare:(0p)
-portocala
-cafea

Pranz:(6,5p)
-piept pui 150g=2,5p
-legume mexicane350g(mazare 150g=1,5p,morcov 150g=0p,porumb50g=0,5p)=2p
-ulei 2 lgt=2p
wink1.gif ...De pranz inca nu am mancat.E posibil ca din legumele alea sa imi iasa si de o gustare mai tarziu! wink1.gif
lilianab
...si la inchiderea emisiunii,meniul arata cam asa:

Mic dejun:(6,5p)
-lapte 250g=2p
-paine 2 felii=2p
-unt 2 lgt=2p
-dulceata 2 lgt=0,5p
-cafea=0p
-portocala
-cafea
Pranz:(6,5p)
-piept pui 150g=2,5p
-legume mexicane350g(mazare 150g=1,5p,morcov 150g=0p,porumb50g=0,5p)=2p
-ulei 2 lgt=2p
-mar
Cina:(2,3p)
-branza proaspata 0,2%,125g=1,25p
-felii paine prajita 1,1/2=1,05
de secara cu tarate
Total =15,3p din 21p
Asa cum am spus si la neuroni,stiu ca nu am mancat 17 p macar,dar.... blushing.gif am facut fursecuri si eu ,dupa "dulciuri" imi pierd pofta de mancare naughty.gif naughty.gif
amalia0701
Serios/
Mie mi se face o foame de cand m-am lasat de fumat lol.gif lol.gif lol.gif
Iaona citeste peste umar si ma cearta ca doar nu vreau sa ma apuc de fumat lol.gif lol.gif lol.gif
lilianab
Bunaaaa dimineaaataaaa la feteee!!!.O apa plata?o lamaie?!biiiiineee,hai ca pun si de cafea,desi imi vine sa leneveeesc! naughty.gif

CITAT(amalia0701 @ 27-05-2008, 09:08 PM) *

Serios/
Mie mi se face o foame de cand m-am lasat de fumat lol.gif lol.gif lol.gif
Iaona citeste peste umar si ma cearta ca doar nu vreau sa ma apuc de fumat lol.gif lol.gif lol.gif

Te-ai lasat demult de fumat?Ca si eu m-am lasat de mult-e ori... doh.gif dar acum am ceva vreme.Ultima data am fumat anul trecut prin octombrie si m-am lasat.M-am reapucat de fumat fiindca mamarutul m-a inselat ..."cu urme",desi eu ma dadeam de ceasul mortii ca ma iubeste mai mult decat il iubesc eu si nu mai stiam ce sa fac,ca sa compensez.M-am re-lasat in mai putin de o luna,dar m-am infipt in dulciuri cu cel mai mare avant.Credeti ca 108 kg se castiga asa usor?! blink.gif Am muncit pentru ele nu gluma!!In kilogramele alea am investit sute de mii de lei(dulciuri) doh.gif ....Recunosc ca pe mine m-a mobilizat durerea si intamplarea nefericita din februarie. blushing.gif ...Si chiar daca alerg printre diete,nu raman niciodata "descoperita", fara dieta.Si asa singurul sport este urcatul pe scari la faculta. wink1.gif
bubbles
Neata lilicul zamabret pupic.gif
buretel
Neata pupic.gif
Din meniul de ieri te puteai lipsi linistit de dulceata si unt devil.gif Mai bine mancai un ou fiert cu o bucata de branza.

Eu sarbatoresc in curand 6 luni de cand nu mai fumez w00t.gif Nu-mi vine sa cred swoon.gif

Sper ca nu mai fumezi acum, mai ales cu toate problemele de sanatate, ca ti-o iei pe coaja devil.gif lol.gif
bubbles
Nici eu nu am fumat 1/2 an si acum iar ma prostesc cu tigarile sorry.gif .Trebuie sa le las de tot daca tot am inceput WW batista.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 28-05-2008, 09:00 AM) *

Nici eu nu am fumat 1/2 an si acum iar ma prostesc cu tigarile sorry.gif .Trebuie sa le las de tot daca tot am inceput WW batista.gif

Pe tine te intind pe bara de covoare si te bat temeinic! Lasa tigarile!!! devil.gif
danyhoney
Si mie ce imi faci ? Ca si eu fumez doh.gif Felicitari pentru cele aproape 6 luni !

Lili , imi plac meniurile tale dar vezi ca fursecurile nu se pun ca sport tease.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 28-05-2008, 08:58 AM) *

Neata pupic.gif
Din meniul de ieri te puteai lipsi linistit de dulceata si unt devil.gif Mai bine mancai un ou fiert cu o bucata de branza.

Eu sarbatoresc in curand 6 luni de cand nu mai fumez w00t.gif Nu-mi vine sa cred swoon.gif

Sper ca nu mai fumezi acum, mai ales cu toate problemele de sanatate, ca ti-o iei pe coaja devil.gif lol.gif

Buretelul am mancat de nevoie alea,ca ai mei nu erau pregatiti de schimbarea de macaz a dietei mele.Ieri m-am aprovizionat! wink1.gif .Aveam doar cas de oi si ala e al [*****] de scump la puncte! doh.gif
De fumat,clar ca nu fumez...Daca nu pentru sanatate,numai pt faptul ca nu avea cine sa ma aprovizioneze cu tigari si pt ca stand la pat,nu puteam fuma in salon ,in spital tease.gif .Dar oricum nu am intentionat sa fumez.CE [*****]?!Ca in bancul ala:aveam un picior de lemn,mai na si o cocoasa?! w00t.gif .Nu mai fumez din noiembrie.

CITAT(danyhoney @ 28-05-2008, 09:25 AM) *

Si mie ce imi faci ? Ca si eu fumez doh.gif Felicitari pentru cele aproape 6 luni !

Lili , imi plac meniurile tale dar vezi ca fursecurile nu se pun ca sport tease.gif

NUUUUU?! sorry.gif ...totusi eu insist,pana vor deveni sport national si proba la Olimpiada! tease.gif lol.gif lol.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 28-05-2008, 09:25 AM) *

Si pe tine te bat devil.gif lol.gif Si-ti fur toata gradina aia frumoasa, ca sa te pedepsesc )).gif

CITAT(lilianab @ 28-05-2008, 11:46 AM) *

Ca in bancul ala:aveam un picior de lemn,mai na si o cocoasa?! w00t.gif .Nu mai fumez din noiembrie.

Nu esti sanatoasa lol.gif lol.gif lol.gif Si eu tot din noiembrie, cu o mica intrerupere in dec )).gif
lilianab
'na seara fetili!!! pupic.gif

Hop si eu cu meniul(si "fursecurile care"este" naughty.gif )

Mic dejun:(6,05p)
-branza proaspata 0,2%,125g=1,25
-felie de paine prajita1= 0,7p
de secara cu tarate
-iaurt 0,1%,180g=1,5p
-musli cu fructe 4lg=2,6p
-cafea=0p

Pranz:(8,55p)
-ficatei 1 portie=7,15
-felii de paine prajita2= 1,4p
de secara cu tarate

Cina:(5p)
-iaurt 0,1%,180g=1,5p
-musli 3lg=2p
-felie de paine prajita1= 0,7p
de secara cu tarate
-cub br.topita fitness=0,8p
-rosie

Total=19,60 din 21

Ficatei cu rosii:(14,25p/2portii=>7,15p/portia)
------------------------- -------------
-ficatei 450g=11,25p
-ulei masline 3 lgt=3p
ceapa,rosii in sos,usturoi=0p
bubbles
Eu am facut mancarica de vitel grin.gif si a iesit la 5 p portia pupic.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 28-05-2008, 08:04 PM) *

Eu am facut mancarica de vitel grin.gif si a iesit la 5 p portia pupic.gif

Am iesit cam scump la ficatei,de aia am lasat o portie azi si una maine...mai ieftin la puncte ies fursecurili tease.gif
bubbles
Da le tragi tare cu fursecurile .. recuperezi? grin.gif blum.gif tease.gif
lilianab
CITAT(bubbles @ 28-05-2008, 08:09 PM) *

Da le tragi tare cu fursecurile .. recuperezi? grin.gif blum.gif tease.gif

Bueeeeeyyy!!!
pai 2 luni am stat pe tusa si inca una in care m-am complexat sa merg in carja la ...fursecuit lol.gif ...Ashea ca asta nu-i nimic decat inceputul cheer.gif cheer.gif cheer.gif
buretel
Foarte frumos meniul! Bravo!!
danyhoney
Si mie imi place meniul dar as zice ca ai putine fructe si legume .......

M-ai terminat cu fursecurile tale . Hai ca poate reusesti sa ajungi la Olimpiada cu ele lol.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 29-05-2008, 09:44 AM) *

Si mie imi place meniul dar as zice ca ai putine fructe si legume .......

M-ai terminat cu fursecurile tale . Hai ca poate reusesti sa ajungi la Olimpiada cu ele lol.gif

Ai dreptate,ca nu prea am legume si fructe.Dar rosia de seara si cu rosiile din ficatei,nu "se pune? si ceapa si usturoiul tot la ei?! blushing.gif ...Si fructe....ai dreptate,cam saracie,dar voi rezolva...cat despre fursecuri naughty.gif naughty.gif naughty.gif ...daca totusi ajuta la modela silueta?!...Doamne fereste!!! blink.gif Nu in ACEA directie,ci in sens invers!!! lol.gif lol.gif
lilianab
Dany mi-am insusit critica si tocmai am imburgitat un castronel de capsuni(cca 200g) si un grepfruit..Pun un punct generic pt extrafructe?sau pun cate un punct la fiecare din ele pt depasirea sutei de grame corespunzatoare?!
Pesei:Repede va rog cu raspunsul,ca sa stiu ce mai bag in trompeta pana deseara....inainte sa plec la plimbare naughty.gif naughty.gif (fiind joi,inainte de vineri,care e zi de post,nu mai vorbesc de fursecuri,ca sunt de dulce si sa nu va ispitesc pe cele care tineti post lol.gif lol.gif lol.gif )
buretel
1 pct, pt depasire generala.
lilianab
Asaaaa!Multam Buretel pupic.gif pupic.gif .
Acum sa bagam meniul de pana acum...despre cina vorbim mai tarziu...sau maine blum.gif

Mic dejun:(5p)
-felii paine 2=1,4p
-cub br.topita fitness2=1,6p
-ou=2p
-rosie

Pranz:(8,55p)
-ficatei 1 portie=7,15
-felii de paine prajita2= 1,4p

Gustare:(1p)
-capsuni200g=1p
-grepfruit
buretel
Ptiu, sa nu te deochi )).gif , ce meniuri curate ai pupic.gif Bravo! salut.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 29-05-2008, 04:25 PM) *

Ptiu, sa nu te deochi )).gif , ce meniuri curate ai pupic.gif Bravo! salut.gif

Intotdeauna inceputul e promitator...Tine-te aproape ,cand oi vedea ca nu mai dau jos...sper sa rezist si atunci...Plus ca avand activitati "extra" am la ce ma gandi si nu mai nascocesc tot felul de pofte. wink1.gif
buretel
Ba eu cred ca vei rezista, acum ai o motivatie, sanatatea ta pupic.gif
Am citit ce ai scris la Amalia, si m-ai impresionat hug.gif hug.gif
lilianab
Acum si
Cina:(6,25p)
-lapte 300g=2,4p
-musli 60g=3,85

Total=20,8 din 21
lilianab
Neatza fetili!!! pupic.gif
Imagine
...eu aseara am mai suplimentat cu ceva ciuperci coapte ,cu sare,dar cum au fost sub suta de grame ,si cum nu avusesem legume in programul artistic,nu au influentat punctajul,nu?! give_rose.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.