Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22
lilianab
CITAT(buretel @ 02-06-2008, 02:52 PM) *

doh.gif doh.gif Ptiu...ce de examene. Si 'caietul care este el', e gata? Sau si dupa ala trebuie sa alergi prin te-miri-ce-intreprinderi? wacko.gif

Caietelul "care este" nu e gata,ca trebuie sa merg intr-o intreprindere si sa il fac conform cu ceea ce voi "practiza" acolo.Am inteles ca s-ar putea face practica si la mine la munca,de la o colega care a terminat.Dupa socotelile mele termin concediul medical,cam odata cu sesiunea.Asa ca atunci cand revin la munca,profit de capitalul de simpatie capatat,la conducere si aduc vorba si de practica blushing.gif
buretel
Profita, profita naughty.gif
Ma gandeam eu ca te pun astia pe drumuri doh.gif
lilianab
Si acum,pleoshc meniul pe ziua de azi:

Mic dejun:(3,5p)
-iaurt 180g=1,5p
-musli 3lg=2p
-grepfruit=0p
-cafea=0p

Gustare:(3,25p)
-iaurt 150g=1,25
-musli 3lg=2p
-cafea=0p

Pranz:(5,9p)
-gratar de pui(100gpiept+1 aripa)=2+2,5=4,5p
-paine 2 felii=1,4p

Gustare:(5,5p)
-colac(paine dulce)50g=3,5p
-coliva 2 lg=2p

Cina:(2,5p)
-ciuperci fripte=0p
-conserva ton=2,5p

Total=20,65p din 21
amalia0701
cheer.gif cheer.gif floare.gif
buretel
Exemplar! salut.gif
lilianab
Buna dimineata...mai ashea,mai pe la pranz...sau dupa amiaza ,de acum,ca de cand editez,a aparut fizioterapeuta,care s-a prins ca sunt cam lenesa,si mi-a schimbat "meniul de exercitii".Asa ca azi am tras de mine de dardai toata si nu neaparat de recuperare,cat si pt silueta.Asa ca trag de mine daca mi se promite talie mistoaca give_rose.gif !
Fetili,ia nu va mai minunati voi de mine cat de frumos ma port,ca am patima de deochi si ma deochi imediat...azi am gasit la indemana niste jeleuri mici(pt coliva,cred,dar nu erau in dulap,erau pe masa.Ai mei au inceput sa faca imprudente).Si le-am ciugulit.Erau cam vreo 50g blushing.gif doh.gif ...Poate cineva sa ma informeze cat ma costa abaterea?ca sa stiu socoteala?!
Azi am facut mancare gatita,ca sa ies ieftin si satios la puncte.

Tocanita cu legume si piept de pui(13p/3portii=>4,3p/portia)
-----------------

-piept pui360g crud=6p
-mazare+porumb 100g=1p
-morcov,ceapa,usturoi,suc de rosii,marar=0p
-cartofi pana la saturatie(3buc)=2p
-ulei 4 lgt=4p
Am calit ceapa si usturoiul,am aruncat doua cani de apa si condimente,apoi pieptul de pui si restul de legume.Au fiert in legeal lor,am adaugat sucul de rosii si mararul la urma.A iesit super de delicios si avantajos la puncte.Dar aproape mi-a pierit pofta de mancare de oboseala asa ca pranzul l-am luat la 16....
buretel
doh.gif Jeleuri din alea gumoase, si cu firicele de zahar pe ele? Ptiu... ohmy.gif drool.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 03-06-2008, 03:18 PM) *

doh.gif Jeleuri din alea gumoase, si cu firicele de zahar pe ele? Ptiu... ohmy.gif drool.gif

Ptiu si eu!Dar intotdeauna numai dupa ce le bag in trompeta blink.gif .De alea dar mic-micute...stie cineva cum sa le punctez?!
buretel
CITAT

28,3 g de dropsuri tari au 111 calorii, 3 mg colesterol, 111 mg sodiu si 0,9 acizi grasi;
28,3 g de jeleuri: 103 calorii, 0 mg colesterol, 7 mg sodiu si 0,1 g acizi grasi;
28,3 g fondante: 139 calorii, 3 mg colesterol, 131 mg sodiu si 5,4 g acizi grasi…

Sursa: http://citynews.ro/Ciocolata-si-bomboanele+9932+1.art
lilianab
CITAT(buretel @ 03-06-2008, 03:38 PM) *

CITAT

28,3 g de dropsuri tari au 111 calorii, 3 mg colesterol, 111 mg sodiu si 0,9 acizi grasi;
28,3 g de jeleuri: 103 calorii, 0 mg colesterol, 7 mg sodiu si 0,1 g acizi grasi;
28,3 g fondante: 139 calorii, 3 mg colesterol, 131 mg sodiu si 5,4 g acizi grasi…

Sursa: http://citynews.ro/Ciocolata-si-bomboanele+9932+1.art

adica 0,1 g acizi grasi,inseamna grasimi?!ca sa stiu cum bag la calculatorul de puncte
buretel
Nu, inseamna doar o parte sad.gif
Stai sa mai cercetez, poate gasesc niste valori mai bune (sa includa si carbs).
buretel
http://www.scribd.com/doc/2910395/CE-BEM-CE-MANCAM cu cautare Jeleu.

Pt 50 gr rezulta 3.4 p doh.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 03-06-2008, 04:57 PM) *

http://www.scribd.com/doc/2910395/CE-BEM-CE-MANCAM cu cautare Jeleu.

Pt 50 gr rezulta 3.4 p doh.gif

Asa am socotit si eu... doh.gif
buretel
De-acum nu mai culege tot ce vezi pe masa )).gif )).gif
lilianab
CITAT(buretel @ 03-06-2008, 05:06 PM) *

De-acum nu mai culege tot ce vezi pe masa )).gif )).gif

Am dat vina pe maichi-mea bineanteles! tease.gif ...ca doar nu pot fi eu vinovata de toate.Si asa m-am "sacrificat" blink.gif
lilianab
Hop si eu cu ...meniul de azi care este:

Mic dejun:(5p)
-felii paine 2=1,4p
-br.topita 2 cuburi=1,6p
-sunca pasare 40g=1p
-masline verzi=1p
-cafea=0p

Gustare:(3,4p)
-jeleuri 50g=3,4p

Pranz:(5,3p)
-tocanita 1 portie=4,3p
-capsuni (extra)=1p

Gustare:(3p)
-cirese=3p

Cina:(4,3p)
-tocanita 1 portie=4,3p

Total=21p

Mariana
pupic.gif hug.gif
lilianab
Neatza la fete! pupic.gif !!
Ieri mi-am luat angajamente:ca sa nu mai trag chiulul la gimnastica,am propus sa fac mereu cand e maichi-mea acasa,ca consemneze.Asa ca acum dimineata am bagat mare...Am ramas pe covor vreo 5 min sa imi recapat suflul si functiile si ii ceream maichi-mii apa,dar sa o toarne de la inaltime direct in gura ca inca nu ma puteam ridica.
Dimneata ne-a chemat la cafea,sau o bea singura pe toata.Am dat comanda de o macara..bine,macar un excavator care sa ma dea de-a dura jos din pat,ca am o febra de merg ca hopa-Mitica..Per total am bagat 100 de abdomene de diferite sortimente si restul 14 exercitii de dat din craci ca gandacul dat cu flit. blushing.gif
Dar fetelor,am rezistat eroic,zambind(nu chiar cu zambetul pe buze permanent) la gandul ca ieri m-am masurat intr-o doara in talie siiiii!!!de la inceputul lui aprilie si pana acum(inceputul lui iunie) am pierdut 5 cm in talie!A fost o surpriza chiar foarte placuta,care a mai diluat din ciuda de a fi bagat prostii in gura,respectiv jelyboanele de ieri.Oricum,am facut gimnastica inca de dimineata ,ca sa imi bag frica in oase si sa ma gandesc de 20000 de ori inainte de a mai face mana grebla prin casa. doh.gif
Asehea ca trec la a doua cafea de atunci si la invatat...si va astept pe aici. pupic.gif hug.gif give_rose.gif
Mariana
Multa ambitie in continuare, si daca cumva se mai face mana grebla da-i o palma cu cealalta si se va retrage singura.
pupic.gif
lilianab
CITAT(Mariana @ 04-06-2008, 09:15 AM) *

Multa ambitie in continuare, si daca cumva se mai face mana grebla da-i o palma cu cealalta si se va retrage singura.
pupic.gif

Asa am sa fac...doar sa nu se coalizeze una cu cealalta,ca doar deh,sunt surori si o mana spala pe alta! grin.gif
buretel
Centimetrii aia duca-se pe vecie pope.gif
cheer.gif Felicitari pt ambitie! Si spor la invatat. Cred ca ai un chef nebun... )).gif
lilianab
CITAT(buretel @ 04-06-2008, 10:46 AM) *

Centimetrii aia duca-se pe vecie pope.gif
cheer.gif Felicitari pt ambitie! Si spor la invatat. Cred ca ai un chef nebun... )).gif

Amiiiiiin!!!! tease.gif
Cat despre chef :Se vede?!Se vede?! doh.gif w00t.gif
lilianab
Buna seara fetili!Tzoc-Tzoc! pupic.gif pupic.gif
Sa incepem cu ceva ce m-a uns la suflet:spalam niste vase si maica-mea statea pe pat ,in spatele meu:"Sa nu fie de deochi,dar nu imi vine sa cred cum stau pantalonii pe tine.Nu te-am mai vazut asa,aratand de parca esti kkta in pantaloni.Iti atarna turul. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif PAi astia sunt niste blugi mai vechi care la un moment dat erau fixi pe talie(Care talie?! doh.gif ) si tipau pe bulane...Am pus bateriile la incarcat si o pun sa imi faca poze naughty.gif .
Iar acum meniul de azi:

Mic dejun:(5,7p)
-felii paine,3felii=2,1p
-br.topita 2buc=1,6p
-sunca pasare 40g=1p
-masline verzi=1p
-rosie=0p
-cafea=0p
Pranz:(4,3p)
-tocanita 1 portie=4,3p
-cafea=0p
Gustare:(3,2p)
-felie paine 1=0,7p
-sunca 20g=0,5p
-ou 1=2p
-caise=0p
Cina:(6,4p)
-conserva ton in apa=2,5p
-maioneza3lgt=1,5
-felii paine 2 =1,4p
-rosie=0p
-capsuni 150g+piersica=1p

Total=19,6p din 21p
lilianab
CITAT(lilianab @ 04-06-2008, 08:46 PM) *

Buna seara fetili!Tzoc-Tzoc! pupic.gif pupic.gif
Sa incepem cu ceva ce m-a uns la suflet:spalam niste vase si maica-mea statea pe pat ,in spatele meu:"Sa nu fie de deochi,dar nu imi vine sa cred cum stau pantalonii pe tine.Nu te-am mai vazut asa,aratand de parca esti kkta in pantaloni.Iti atarna turul. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif PAi astia sunt niste blugi mai vechi care la un moment dat erau fixi pe talie(Care talie?! doh.gif ) si tipau pe bulane...Am pus bateriile la incarcat si o pun sa imi faca poze naughty.gif .
Iar acum meniul de azi:

Mic dejun:(5,7p)
-felii paine,3felii=2,1p
-br.topita 2buc=1,6p
-sunca pasare 40g=1p
-masline verzi=1p
-rosie=0p
-cafea=0p
Pranz:(4,3p)
-tocanita 1 portie=4,3p
-cafea=0p
Gustare:(3,2p)
-felie paine 1=0,7p
-sunca 20g=0,5p
-ou 1=2p
-caise=0p
Cina:(6,4p)
-conserva ton in apa=2,5p
-maioneza3lgt=1,5
-felii paine 2 =1,4p
-rosie=0p
-capsuni 150g+piersica=1p

Total=19,6p din 21p

Imagine
dany
Wow !!! Ce diferenta !!!!! Unde ai pierdut burta si fundul ???

clap.gif clap.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 05-06-2008, 11:41 AM) *

clap.gif clap.gif

Nici nu ma intereseaza!Le declar lipsite de valoare sentimentala,asa ca gasitorului ii sparg capul daca ii trece prin minte sa mi le inapoieze! blushing.gif .Sa le dea drumul pe apa sambetei. sorry.gif
lilistiuca
CITAT(danyhoney @ 05-06-2008, 12:41 PM) *

clap.gif clap.gif

exact!!! subscriu!!!..esti pe drumul cel bun!!!

pupic.gif floare.gif
buretel
w00t.gif w00t.gif Se vede clar diferenta!!! Bravo Lilicule, keep up the good work pupic.gif
Sunt aici, oricum devil.gif
ps: renunta la maioneza.
lilianab
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 12:31 PM) *

w00t.gif w00t.gif Se vede clar diferenta!!! Bravo Lilicule, keep up the good work pupic.gif
Sunt aici, oricum devil.gif
ps: renunta la maioneza.

pupic.gif Sar'na!!!Multumesc fetili!! hug.gif ...si chiar iti simt lipsa cand nu dai nici un semn...nici o scaltoaca give_rose.gif .Si cand dau sa mai fac mana grebla,nu tine figura cu "da-ti peste ea cu cealalta",dar cand ma gandesc ca vin la spovedanieee sorry.gif ...
Cherie
Wow, wow, wow!! Felicitari Lili!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilianab
Fetili!!! pupic.gif Astazi suntem in 5.06,ultima zi de concurs.Povestirea mea e pe locul 2 la egalitate cu inca una.Cel de pe locul 1 are 42 voturi,ceea ce mi se pare de mare angajament,mai ales daca vezi de cate neologisme abunda...Am senzatia ca ala/aia a fost un copil... electronic lol.gif lol.gif lol.gif
Se mai poate vota si azi,daca alegeti optiunea "cele mai votate" de acolo se poate vota. give_rose.gif

www.desarbatori.ro=>concurs=>cele mai votate=>Liliana Barbu "Bunicii" blushing.gif ...Mai da careva vreun vot???
buretel
CITAT(lilianab @ 05-06-2008, 01:48 PM) *

pupic.gif Sar'na!!!Multumesc fetili!! hug.gif ...si chiar iti simt lipsa cand nu dai nici un semn...nici o scaltoaca give_rose.gif .Si cand dau sa mai fac mana grebla,nu tine figura cu "da-ti peste ea cu cealalta",dar cand ma gandesc ca vin la spovedanieee sorry.gif ...

pupic.gif pupic.gif Sunt aici, chiar si din umbra te urmaresc devil.gif lol.gif Cand mai faci mana grebla, gandeste-te la papara pe care ti-o voi da, si-ti trec poftele tease.gif

Am reusit, in sfarsit, sa te votez! cheer.gif (pana acum butonul Voteaza nu era activ, apareau doar voturile primite, in forma de inimioare biggrin.gif ) Scrie si la neuroni, sa voteze mai multe fete.

ps: deci renunti la maioneza, da? laugh.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 05-06-2008, 02:18 PM) *

CITAT(lilianab @ 05-06-2008, 01:48 PM) *

pupic.gif pupic.gif Sunt aici, chiar si din umbra te urmaresc devil.gif lol.gif Cand mai faci mana grebla, gandeste-te la papara pe care ti-o voi da, si-ti trec poftele tease.gif

Am reusit, in sfarsit, sa te votez! cheer.gif (pana acum butonul Voteaza nu era activ, apareau doar voturile primite, in forma de inimioare biggrin.gif ) Scrie si la neuroni, sa voteze mai multe fete.

OOOOKKK!!! doh.gif ...deci sa las recipientul la ai mei,cand m-oi muta acasa?! blushing.gif
buretel
CITAT(lilianab @ 05-06-2008, 04:21 PM) *

CITAT(buretel @ 05-06-2008, 02:18 PM) *

OOOOKKK!!! doh.gif ...deci sa las recipientul la ai mei,cand m-oi muta acasa?! blushing.gif

Deci da grin.gif
Andreea-Rodica
Imi pare tare rau ca nu se mai voteaza, dar povestea este foarte frumoasa. M-am surprins lacrimand, desi eu nu am avut bunici atat de apropiati. hug.gif
Arati fantastic, trebuie sa citesc din urma, poate ma mobilizez si eu un pic, macar un pic.
Sper sa reusesc sa trec mai des pe la tine. O seara minunata! hug.gif
lilianab
Bun venit Andreea pupic.gif si buna seara fetili!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif
Ia uitati!!! naughty.gif naughty.gif naughty.gif si va multumesc!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Buna seara,

va comunic faptul ca sunteti unul dintre castigatorii concursului "Amintiri din copilarie" desfasurat pe www.sentimente.ro => www.desarbatori.ro
Pentru expedierea premiului va invit sa ne trimiteti adresa dvs si numarul de telefon.

Multumim pentru faptul ca ne-ati ales!
O seara placuta!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilianab
Si acum meniul de azi....Buretelul...sa stii ca nu am mancat maioneza blush.gif ...dar azi a fost ultima abatere,de inaltare....Hai nu ma bate tare ca si asa mi-a stat in gat!Eram acasa singura si cand m-am dedulcit si eu putin,tocmai atunci a sunat la usa de mi-a stat in gat si nu stiam unde sa ascund "corpul delict" sa nu fiu prinsa. blushing.gif

Mic dejun:(5,4p)
-paine2 felii=1,4p
-sunca pasare 40g=1p
-ou=2p
-masline verzi=1p
-rosie=0p
-cafea=0p
Gustare:(0p)
-piersica=0p
-caise4 buc(sub 100g)=0p
Pranz:(3,5p)
-ficatei 100g=2,5p
-ulei 1 lgt=1p
-rosie,castravete=0p
Gustare:(6p)
-capsune 200g=1p
-chec 50g=5p
Cina:(7,6p)
-graham 50g=2p
-br topita 2 cuburi=1,6p
-oua 2 buc=4p

Total=22,5p...depasire 1,5p sorry.gif...Da' pe cuvant ca nu mai fac!!! sorry.gif ...Uite,chiar mi-am facut cumparaturile ca sa merg acasa pana la sfarsitul saptamanii si acolo nu vor mai fi ispite,ca nu are cine sa mi le furnizeze. blushing.gif
buretel
cheer.gif cheer.gif Felicitari pt concurs, ce mult ma bucur pupic.gif Ce ai castigat? Te publica? grin.gif

Mamaaaa, da' ce coropisnita sunt, daca te-am bantuit si in ganduri cu maioneza aia lol.gif lol.gif lol.gif
Ignor ce ai scris cu galben nana.gif si te iert, de data asta laugh.gif
Dar o observatie miiica, mica tot as mai avea devil.gif Nu ti-o spun care, te las sa o descoperi tu, ca sigur ti-aduci aminte recitind meniul tease.gif
pupic.gif
bubbles
Hmm eu ma gandesc la ooa ca sunt 2 si fac colesterolul mare grin.gif
buretel
Nu, e doar un ou, din ce vad. Dar nu el e inamicul lol.gif
bubbles
Scrie ooa 2 buc tease.gif .Atunci e branza topita eusa_think.gif

Liliccccccc tu ai mancat 3 ooa intr-o zi?Unu la dejun si 2 la cina? swoon.gif shock.gif
buretel
doh.gif Pe alea doo de la cina nu le vazusem )).gif Numai pe cel de la md. Dap, atunci si motivul asta biggrin.gif
Stai ca scot batul bataita.gif lol.gif
bubbles
Noroc ca am venit si eu cu carcotitul lol.gif .Si pana la urma care e cealalta gresala? )).gif
buretel
Las' sa descopere Lilicul wink1.gif
honey79
Ficateii!!!! biggrin.gif
buretel
CITAT(honey79 @ 05-06-2008, 11:00 PM) *

Ficateii!!!! biggrin.gif

Da biggrin.gif biggrin.gif salut.gif
bubbles
Eu una sigur nu m-as fi gandit la ficatei bang.gif .de ce nu sunt buni eusa_think.gif ca si mie imi plac tare smile.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 05-06-2008, 11:06 PM) *

Eu una sigur nu m-as fi gandit la ficatei bang.gif .de ce nu sunt buni eusa_think.gif ca si mie imi plac tare smile.gif

Top Twenty Foods High in Cholesterol devil.gif
bubbles
Chicken Liver
5.61
swoon.gif valea.gif
buretel
CITAT(bubbles @ 05-06-2008, 11:11 PM) *

Chicken Liver
5.61
swoon.gif valea.gif

Nu asta ar fi rau...ca e recomandat in dieta. Dar la cum se cresc puii acum, pt mine puiul&componente biggrin.gif a devenit ultima optiune din lista de carne sorry.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.