Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
danyhoney
cheer.gif Felicitari !!!!! Ce ai castigat la concurs ? Am reusit si eu sa te votez ieri .
lilianab
Deci Buretelul inainte sa citesc mai jos ce te-ai discutat cu Bubu ma dusesem la meniu si studiam.Si ma gandeam:"sa fie oauale?sa fie prea multe fructe?sa fie ficateii,ca stiam ca mi-ai mai spus odata saptamana trecuta despre colesterolul "care este"?!...Oua am mancat unul dimineata ca se spune "un ou dimineata e medicament,la pranz aliment si seara otrava"...alea de seara sa nu credeti ca eram deprimata si am vrut sa ma sinucid,dar erau gata fierte pe motiv de Inaltare iar eu rupta in gura,venisem de la mine de acasa,unde am mai dereticat si mi-am facut aprovizionarea,dar nu am mancat nimic doh.gif .Asa ca am incropit cina din ce s-a mai gasit pe la ai mei. blushing.gif
Aaaashea!Dany si Buretelul avand in vedere ca organizatorii concursului sunt o editura,probabil e vorba de niste carti.Celalalt organizator e site-ul "sentimente"...credeti ca imi trimit un babuin numai fibra si cu piele lucioasa,si cu..tehnica in el naughty.gif si inalt,si cu poponetz obraznic blushing.gif si cu fundita de gat?!Prin posta?! w00t.gif w00t.gif ...Mai bine merg la Bucuresti sa insotesc transportul,ca sa nu se piarda "premiul" pe drum!!! lol.gif lol.gif
Si: "Neatza fetiliii!!!Vine uichendul si examenul doh.gif ...!!! pupic.gif pupic.gif pupic.gif
danyhoney
Ia uite la fomeia serioasa la ce premiu viseaza lol.gif lol.gif
buretel
Neata Lilicule, beey, hai ca ma simt vinovata cu ficatii mei sorry.gif )).gif Eu nu mi-i recomand mie, dar am mai citit pareri si vad ca sunt destul de ok. Si oricum, tu ai mancat f putin pupic.gif

lol.gif lol.gif Vise maica, vise. Auzi la ea, fibros lol.gif Si daca are si carbi rai, ce te faci? )).gif Ca tot vorbim tematic.
Sa ne spui si noua ce carti primesti rolleyes.gif

Si hai fuga la raport cu meniul laugh.gif

ps: ai invatat pt examen? grin.gif
lilianab
Fetili,cine stie care e raportul paste crude/paste fierte?!...sau ma pun sa le masor cu ceasca? blushing.gif
buretel
CITAT(lilianab @ 06-06-2008, 01:30 PM) *

Fetili,cine stie care e raportul paste crude/paste fierte?!...sau ma pun sa le masor cu ceasca? blushing.gif

CITAT
What is the conversion of dry to cooked pasta?
This will depend on the cooking method, but typically, normal cooking of 100g of dry pasta yields 240g of cooked pasta (therefore, the pasta absorbs 140% of its weight in water). This figure can be affected by the thickness of the pasta, the cooking texture that is considered 'al dente' (firm to the bite) and the amount of salt used in the water when cooking.
lilianab
Seara buna fetili! pupic.gif ...Hop si eu cu meniul meu!
Cred ca e putin cam schiop,cam deficitar,dar las ochiul vostru sa aprecieze:

Mic Dejun:(5,6p)
-graham 50g=2p
-br.topita 2 cuburi=1,6p
-ou=2p
-piersica=0p
-cafea=0p

Pranz(6,5p)
-paste cu sos 1 portie=6,5p
-piersica=0p

Gustare:(2p)
-capsuni 250g=1p
-cirese 8buc=1p

Cina:(6,5p)
-paste cu sos 1 portie=6,5p

Total=20,6p din 21

Paste cu sos: 13p/2portii=>6,5p portia
---------------------------------------
-Paste 480g fierte=8p
-Sos=5p
-(rosii 2 ,ceapa1,usturoi)=0p
-ulei masline 4lgt=4p
-condimente,busuioc,patrunjel=0p
-zahar 1lgt=0p
-suc rosii 80g=1p
danyhoney
Dupa parerea mea arata bine meniul hug.gif

Daca o tii in ritmul asta poate chiar primesti un premiu " cu fibre si cu six-packs " lol.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 06-06-2008, 07:52 PM) *

Dupa parerea mea arata bine meniul hug.gif

Daca o tii in ritmul asta poate chiar primesti un premiu " cu fibre si cu six-packs " lol.gif

Adica ceva cccaaam asa?! naughty.gif naughty.gif grin.gif

Imagine

swoon.gif swoon.gif swoon.gif

Buna dimineata la feteeeee!!! pupic.gif Desteptareaaaa!!!hai la invatat,sau macar la o barfa mica la cafea,inainte de invatat,ca orice om care se respecta,incepe orice treaba cu o mica pauza!! blushing.gif

Imagine
danyhoney
lol.gif Intai am dat pe spate cand am vazut poza dar mi-am revenit cu ( , ) cafeaua lol.gif Ai stiut tu in ce ordine sa pui pozele grin.gif
Sexymom
WOW w00t.gif mai dau pe la tine ca imi creste adrenalina.
Felicitari pt. concurs Lilicule. pupic.gif
buretel
BAFTA LA EXAMEN!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 07-06-2008, 06:55 PM) *

BAFTA LA EXAMEN!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Una rea: VALELEEEEUUU!!!Sar'na,dar am o salata in cap din principii de codificare,fluxuri,entitaati,asociatii si cardinalitati,de imi vine sa mor!!! sorry.gif
Una buna: Gataaaa!!!M-am mutat acasa!!!sunt libera si independentaaa ca Romania la 1848!! cheer.gif grin.gif

Azi am gatit ceva,cam asa,ca am vazut eu ca ies mai bine la puncte cu mancarea gatita:

Chiftele:(19p/24buc=>0,8p/buc)
----------------------------------------
-carne pasare 600g=15p(am punctat intre piept fara piele si pulpa cu piele,ca am luat carnea gata tocata,asa
ca nu stiu sigur ce contine)
-cartof(1 mic)=1p
-usturoi,ceapa,praf copt,condimente=0p
-ou 1buc=2p
-faina 1 lg=1p

Chiftele cu sos:14,6p/3portii =>4,90p/portia
---------------------------------------------------

-Chiftele 12 buc=9,6p
-sos:5p
-faina 1 lg=1p
-bulion 1 lg=0p
-ceapa,condimente,usturoi=0p
-ulei 4lgt=4p

Si meniul de azi:

Mic dejun:(5,5p)
-graham 50g=2p
-br topita Lactima 2 buc=2p
-sunca pasare 60g=1,5p

Pranz:(8,9p)
-chiftele uscate 2 buc=1,6p
-chiftele cu sos 1portie=4,90
-paine secara 2 felii=1,4p
-cirese =1p

Gustare:(1p)
-capsuni200g=0p
-caise=1p

Cina:(5,05p)
-branza proaspata 0,2%,125g=1,25
-chiftele 3buc=2,4p
-paine secara 2felii=1,4p
-rosie,ardei gras=0p

Total=20,45 din 21
Mariana
naughty.gif w00t.gif
lilianab
Buna seara la fetele week-end-oase pupic.gif ...Sunt rupta in gura de oboseala;a trecut si examenul...dar ce e mai greu abia vine,ca duminica viitoare am examen la contabilitatea financiara,la care nu am dat nici in primul semestru examen,asa ca trebuie sa iau toata materia la mana,ca nu poate sa dea din materia sem asta,fara sa faca trimitere si la primul.Asa ca ... doh.gif !
Iar acum,meniul de azi,pana ce nu adorm pe mine...Am mancat cam dezorganizat si cam aiurea.

Mic dejun:(4,75p)
-cafea=0p
-graham 50g=2p
-sunca 60g=1,5p
-br.dietetica 125g=1,25p
-capsuni=0p

Gustare:(4,6p)
-capsuni,caise=1p
-chiftele 2buc=1,6p
-brezel=2p

Pranzo-cina(ca a fost la ora 16.30)=>(9,75p)
-cotlet porc70g=3p
-pulpa pasare 1(cu pielita)=5,5p
-pulpa pui 1/2 fara pielita=1,25p

Total=19,10p din 21
Dumbo
Lilicule, deja ai facut poze cu premiul?
Si de aia te-ai mutat acasa, sa incui usa dupa el, sa inghiti cheia si sa nu il mai lasi sa plece?

Hm, nu stiu cate puncte are cheia. trebuie sa le intrebam pe fetele mai experimentate.

tease.gif
buretel
CITAT(lilianab @ 08-06-2008, 10:10 PM) *

Buna seara la fetele week-end-oase pupic.gif ...Sunt rupta in gura de oboseala;a trecut si examenul...dar ce e mai greu abia vine,ca duminica viitoare am examen la contabilitatea financiara,la care nu am dat nici in primul semestru examen,asa ca trebuie sa iau toata materia la mana,ca nu poate sa dea din materia sem asta,fara sa faca trimitere si la primul.Asa ca ... doh.gif !

Intai te pupic.gif si bravo pt examen! cheer.gif
Secundo, uite aici si cursul lui Ristea pt conta financiara, daca nu il ai deja http://www.ase.ro/biblioteca/carte2.asp?id=64 plus un caiet de lucrari practice http://www.biblioteca-digitala.ase.ro/bibl...id=205&idb=
Si a treia, te-ai straduit cu meniul, e ok wink1.gif
Felicitari pt mutatul acasa floare.gif
lilianab
Neatza la fete!!!Pt mine saptamana a inceput bine,ca m-am plantat de la 7 la comisia de expertiza.Acolo este o tanti doctor cam..schimbatoare.Cel mai bine e sa incerci sa fii primul,ca sa nu apuce altul s-o enerveze.Dar se pare ca sunt unforgetable ca nu a gasit nici un chichitz decat ca nu am adeverinta de luna asta...insa a aruncat vina pe lenesii de prin birouri,nu pe mine naughty.gif .Mie imi era teama sa nu i se para ca dureaza cam mult recuperarea mea,iar ea m-a intrebat daca nu m-am gandit sa ma pensionez. Eeeeiii!!!nici chiar asa!!!Abia de acum incep eu sa traiesc naughty.gif (mai ales daca vine premiul tease.gif ).
Daca mi-a mers bine luni,atunci tot saptamana asta voi merge si la directorul meu care mi-a promis ca dupa recuperare va avea grija sa am un loc potrivit de munca,ca sa nu stau in picioare.Sa ii spun ca ma cam apropii de inceperea serviciului.Si apoi mai sper ca saptamana sa se incheie apoteotic cu un examen la care sa fiu buuuunaaa....buna tare! naughty.gif .
Dumbo mi-ai rezolvat o mare dilema:indiferent cate puncte o avea o cheie,eu totusi aplic "conduita preventiva".Adica inghit cheia de la intrare,de la sufragerie si de la dormitor(se trece prin toate),dupa ce incui usile respective...ca sa previn anemia cauzata de lipsa fierului naughty.gif naughty.gif naughty.gif ...si :oops! daca din greseala am incuiat premiul cu mine,nu a fost intentionat! grin.gif
Buretelul mii de multumiri!!! pentru surse pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dar mai ales pentru ca esti cu bunghiul pe mine chiar si din umbra...ca sincer,mai ales de frica ta,ma gandesc de doua ori inainte,cand sunt tentata de ceva "toxic". hug.gif )).gif
buretel
CITAT(lilianab @ 09-06-2008, 11:03 AM) *

Buretelul mii de multumiri!!! pentru surse pupic.gif pupic.gif pupic.gif pupic.gif dar mai ales pentru ca esti cu bunghiul pe mine chiar si din umbra...ca sincer,mai ales de frica ta,ma gandesc de doua ori inainte,cand sunt tentata de ceva "toxic". hug.gif )).gif

hug.gif Doar am promis ca-s cu geana pe tine lol.gif Sunt sperietoarea forumului tease.gif
Ma bucur ca-ti sunt de folos materialele, orice ai nevoie, just ask me, si gasesc eu wink1.gif

Dumbo lol.gif lol.gif Si auzi si la Lilicul, inghite cheia pt anemie lol.gif Nu sunteti sanatoase, ma giur laugh.gif

L.E. Stai ca acum am vazut-o pe aia cu pensionarea dry.gif Cred ca ii aplicam niste pumnii aleia, de visa ea la pensionare )).gif
lilianab
Fetele am si eu o intrebare cruciala:vreau sa stiu daca toata lumea pateste asa sau numai blondele pateste asa
De 9 zile mi-a schimbat kinetoterapeuta exercitiile si nu mai sunt doar de recuperare ci si de recuperarea siluetei,oarecum.
Deci cum spuneam:de 9 zile prestez exercitii si abia azi mi-am dat seama ca de fapt bag 100 de abdomene pe zi.Mi se pare criminal,acum cand le-am contabilizat.Inainte le faceam ceva mai usor ca erau mai putine.Adica 20 de buc din 5 sortimente. doh.gif doh.gif doh.gif ...Probabil ma mai ajuta pauza dintre serii cand imi varsam naduful ,in termeni neaosi romanesti,referitori procesul tehnologic de... facerea lumii.blushing.gif sorry.gif
Offf ce greu mai merge de cand am aflat ca sunt 100! sorry.gif
anca veselie
lilicule, nu inteleg, acum faci 100 fara pauza?
lilianab
CITAT(anca veselie @ 09-06-2008, 04:21 PM) *

lilicule, nu inteleg, acum faci 100 fara pauza?

Nuuu!acum fac tot ca si inainte 5 X20,dar acum constientizez ca e =100 blushing.gif .Fac ca prostul ala care nu voia sa fie platit cu 40 de lei.El voia un pol,ca a muncit de i-au iesit ochii.Sa nu il ia in ras cu 40 lei(ca nu stia ce e polul).Asa eu:inainte erau mai putine 5X20.Acum asa ce obosesc de cand am aflat rezultatul!!! tease.gif
lilianab
Acum ca se face seara,..Hai Romania! dar eu tot la cursurile mele ma intorc.Insa inainte,de asta,vin cu meniul pe azi:

Mic dejun:(6,8p)
-oua 2buc=4p
-graham 50g=2p
-chiftea 1 buc=0,8p
-rosie,ardei gras=0p
-cafea=0p

Gustare:(2,6p)
-chiftele 2buc=1,6p
-caise,piersica=1p

Pranz:(6p)
-chiftele cu sos,1 portie=4,90p
-graham 30g=1,10p

Gustare:(1,2p)
-felie paine secara=0,7p
-br.dietetica 50g=0,5p

Cina:(3,9p)
-br.dietetica 200g=2p
-paine secara 2 felii=1,4p
-masline verzi 5 buc=0,5p

Total =20,5p din 21
Dumbo
Lili eu stiam ca daca aduni nu stiu cate zile de medical intri in pensie, probabil de aia a intrebat tanti. Dar asta nu te scuteste de mers la comitete si comisii. Eu nu am fost decat odata la comisie si eram asa stresata... dar 2 minute mai tarziu am iesit si eram cu hartia semnata.

lilianab
CITAT(Dumbo @ 09-06-2008, 08:38 PM) *

Lili eu stiam ca daca aduni nu stiu cate zile de medical intri in pensie, probabil de aia a intrebat tanti. Dar asta nu te scuteste de mers la comitete si comisii. Eu nu am fost decat odata la comisie si eram asa stresata... dar 2 minute mai tarziu am iesit si eram cu hartia semnata.

Eu nu am acumulat inca zilele de concediu medical + comisie.Asta ar fi abia a doua luna de comisie.Legal as mai avea una ,apoi,daca ar fi cazul,solicitarea de la minister(nu stiu care,cred ca sanatatii) inca pana in 3 luni.Abia apoi vine pensionarea.Le stiu ,fiindca am mai trecut odata prin asta,inclusiv pensia.
Ea m-a intrebat intr-un acces de ...intelegere.La mine e vorba de ambele solduri protezate,ceea ce imi limiteaza drastic statul in picioare si mersul.Ei dar am sa ma fac eu mare si economista...ca asta a mai ramas.In rest :semi-Robocop deja sunt! grin.gif
buretel
pope.gif Aleluia, nu mai apare branza topita in meniu plecaciune.gif )).gif

Bey, acum cand ai spus 100 ma gandeam si eu ce multe-s doh.gif Suna mai bine cand ziceam 4*15-20, 3*10, alea alea lol.gif lol.gif
Dar hai, ca pt noi facem totul wink1.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 09-06-2008, 09:13 PM) *

pope.gif Aleluia, nu mai apare branza topita in meniu plecaciune.gif )).gif

Bey, acum cand ai spus 100 ma gandeam si eu ce multe-s doh.gif Suna mai bine cand ziceam 4*15-20, 3*10, alea alea lol.gif lol.gif
Dar hai, ca pt noi facem totul wink1.gif

Moama ce te-ai bucurat degeaba si prea devreme!! lol.gif lol.gif lol.gif . Sa tza spui:aseara am scris si am plecat la sarbatorit....si am inchis calculatorul.Acum dimineata,am luat micul dejun ,troaca de cafea langa mine si hai o fuga prin jurnale.Concluzia:Te-ai bucurat prea devreme ca tocmai am papat 2 cuburi de branza topita dimineata naughty.gif .
Apropo de carcalaci de mare(ca am vazut la Dany in jurnal ca iti plac fructele de mare.Si eu sunt inebunita dupa ele.): am mancat niste creveti la sora-mea anul trecut de iti rodeai si degetele pana la podul palmei,numai sa nu scape ceva.
Super-mistoci!!!Erau din aia curatati.Reteta nu era tocmai de regim,dar poate deveni.Adica se caleau cativa catei de usturoi tocati,in ulei(aici putem pune uleiul masurat si numai strict cat sa nu se arda usturoiul) apoi aruncai crevetii peste ei in tigaie,putin patrunjel verde,tocat,putin chili ca sa fie picant,curry si oregano.Sunt super buni,mai ales sosul.Mi-au trebuit multe luni sa imi refac manichiura,ca imi mancam si unghiile,numai sa nu ramana sos pe acolo lol.gif

..si am uitat ce era mai important:am uitat ieri sa ma cantaresc ca am plecat de dimineata pe coama drumului si am facut-o azi.Am iesit lipsa in gestiune 1,200kg la cantar cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Dar inregistram doar 1 la ticker si 200g le pastram ca rezerva legala,pt acoperirea pierderilor din exercitii viitoare lol.gif
bubbles
Neata pupic.gif .
lilianab
CITAT(bubbles @ 10-06-2008, 09:20 AM) *

Neata pupic.gif .

Neatza !!! pupic.gif Ce face Bubu?Un cafelutz,ceva?! cafea.gif cafea.gif
bubbles
Bubu isi savureaza cafeloia si se gandeste ce sa mai fure din sifonier de la maicasa de imbracat ca nu si-a adus decat de incaltat la ea lol.gif.Noroc ca de cand am slabit port cam aceasi masura cu mother a mea )).gif
danyhoney
cheer.gif cheer.gif 1,200 kg ??? Bravaaaaa !!!
lilianab
CITAT(bubbles @ 10-06-2008, 09:26 AM) *

Bubu isi savureaza cafeloia si se gandeste ce sa mai fure din sifonier de la maicasa de imbracat ca nu si-a adus decat de incaltat la ea lol.gif.Noroc ca de cand am slabit port cam aceasi masura cu mother a mea )).gif

)).gif )).gif La mine era invers:eu slabeam ,maica-mea plinuta,si eu voiam acum numai bluze mulate ca sa se observe...Asa ca si asta a fost un motiv sa vin mai repede acasa.Am eu hainutele mele neportate de aproape 2 ani,care ma asteptau cuminti,sperand sa le mai vina si lor vremea. grin.gif
Mi-am luat niste sandalute lacuite,dragutele pt nunta vara-mii.Nu ca as fi in stare sa dansez,dar "bunica nu-i nimica?!" .Adica eu sa nu fiu frumusica,chiar de voi sta pe scaun?!Abia astept nunta asta,ca sa mai ies in lumea mare si...sa imi mai subtiez bugetul. naughty.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 09:29 AM) *

cheer.gif cheer.gif 1,200 kg ??? Bravaaaaa !!!

Daaaa!!!Eu inca tot ma mir de mine ca(,) chiar se poate.Acum e altfel,adica acum sunt dispusa sa am rabdare,sa astept si un an,si mai mult,numai sa slabesc ,sa nu ma mai intorc la ce a fost.Inainte voiam rezultate rapide,miraculoase.Acum am schimbat strategia:compar poze,asa cum ati vazut,si imi dau seama ca rezultatele exista si sunt vizibile.
bubbles
CITAT(lilianab @ 10-06-2008, 10:30 AM) *

CITAT(bubbles @ 10-06-2008, 09:26 AM) *

)).gif )).gif La mine era invers:eu slabeam ,maica-mea plinuta,si eu voiam acum numai bluze mulate ca sa se observe...Asa ca si asta a fost un motiv sa vin mai repede acasa.Am eu hainutele mele neportate de aproape 2 ani,care ma asteptau cuminti,sperand sa le mai vina si lor vremea. grin.gif
Mi-am luat niste sandalute lacuite,dragutele pt nunta vara-mii.Nu ca as fi in stare sa dansez,dar "bunica nu-i nimica?!" .Adica eu sa nu fiu frumusica,chiar de voi sta pe scaun?!Abia astept nunta asta,ca sa mai ies in lumea mare si...sa imi mai subtiez bugetul. naughty.gif

La mine mama purta marimi minuscule gen 38 si maxim 40 iar eu .. fiiesa purta de la 44 in sus lol.gif .Acu` s-a mai implinit si ea ca vb aia e femeie serioasa de 42 de ani si cu copchila maritata de 22 dupa curul ei lol.gif si eu cum am slabit port mai putin ca ea grin.gif
buretel
CITAT(lilianab @ 10-06-2008, 10:50 AM) *

Daaaa!!!Eu inca tot ma mir de mine ca(,) chiar se poate.Acum e altfel,adica acum sunt dispusa sa am rabdare,sa astept si un an,si mai mult,numai sa slabesc ,sa nu ma mai intorc la ce a fost.Inainte voiam rezultate rapide,miraculoase.Acum am schimbat strategia:compar poze,asa cum ati vazut,si imi dau seama ca rezultatele exista si sunt vizibile.

Asta o declar citatul zilei! floare.gif Bravo Lilicule, numai faptul ca ai constientizat asta, e un pas inainte! Ma bucur ca te-ai inarmat cu rabdare, nu vreau sa supar pe nimeni ca spun asta blushing.gif , dar in general, exact persoanele care au multe kg de indepartat nu au rabdare, crezand ca minunile se intampla peste noapte. Si evident ca renunta la un stil de viata sanatos. Ma bucur tare ca tu te-ai trezit hug.gif Chiar daca va dura 1, 2, 3 ani, nu conteaza, imaginea ta de sine va fi incantatoare give_rose.gif
Si da-i inainte cu abdomenele care este ele naughty.gif , ai vazut ca s-a mai dus un kil, aleluia pope.gif

Bubu, 38 nu e o marime minuscula. Eu port 38, si nu-s minuscula deloc, biliv mi )).gif
danyhoney
CITAT(lilianab @ 10-06-2008, 09:50 AM) *

plecaciune.gif plecaciune.gif clap.gif N-am gasit un emoticon care isi scoate palaria !
buretel
CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 11:21 AM) *

plecaciune.gif plecaciune.gif clap.gif N-am gasit un emoticon care isi scoate palaria !

Exact plecaciune.gif
Vezi Lilicule, adoranta noastra draga pupic.gif pupic.gif
lilianab
Bueeey!Ma faceti sa ma rosesc si sa ma chierd cu firea give_rose.gif
Chiar daca si inainte stiam,acum am curaj sa o spun cu glas tare:nu m-am ingrasat intr-o luna atatea kg,deci nici nu le voi da jos intr-o luna.Bashca faptul ca e mai delicioasa prima parte si mai usoara(aia cu ingrasatul).
Si nu e vorba de imaginea de sine,cat de faptul ca vreau sa am o viata (macar aproape) normala.Ca a unui om de varsta mea...Si daca se mai completeaza si cu ochii sariti din orbite ,ca la melc,a masculilor si cu privirile lor admirative...cu respiratia accelerata si cu transpiratie pe buza superioara naughty.gif ,si cu respiratia ingreunata de invidie a unor "prietene " care pana mai ieri ma linisteau cu "daca asa ti-e felul,n-ai ce face.Omul gras e si frumos"...atunci sa vezi cum mi se scoala si respectul de sine! blum.gif tease.gif
danyhoney
Offff , ce bine ar fii daca si alte persoane care cauta diete miraculoase ar gandi ca tine !!!!! give_rose.gif hug.gif
buretel
lol.gif lol.gif lol.gif Nu esti normala, jur!

De asta te wub.gif io, pt orice ai un zambet cu tine, la purtator give_rose.gif Esti o optimista incurabila, brava Lilicule! Azi te declar inteleapta forumului, tare mi-a placut ce ai scris hug.gif

CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 11:50 AM) *

Offff , ce bine ar fii daca si alte persoane care cauta diete miraculoase ar gandi ca tine !!!!! give_rose.gif hug.gif

smile.gif Dap, eu nici nu intru la subiectul Diete, ca mi-e frica de ce gasesc acolo unsure.gif )).gif

Hai Li-li-cu'! cheer.gif cheer.gif
danyhoney
CITAT(buretel @ 10-06-2008, 10:50 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Nu esti normala, jur!

De asta te wub.gif io, pt orice ai un zambet cu tine, la purtator give_rose.gif Esti o optimista incurabila, brava Lilicule! Azi te declar inteleapta forumului, tare mi-a placut ce ai scris hug.gif

Si eu giur !!!

Na , te mai facusi cu un castig ! Sa vedem ce premiu iti da Buretelu` pentru intelepciunea de azi lol.gif
buretel
CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 11:53 AM) *
Na , te mai facusi cu un castig ! Sa vedem ce premiu iti da Buretelu` pentru intelepciunea de azi lol.gif

Iote acilea premiul, a impietrit blum.gif de cand te asteapta lol.gif lol.gif

Imagine
danyhoney
lol.gif lol.gif lol.gif

Las` ca il despietreste Lilicu` vineri seara tease.gif
lilianab
E la alegere?! naughty.gif ...Oricum:daca e premiu,atunci e musai sa sarbatoresc naughty.gif naughty.gif

Cat despre diete:la mine e un pic mai usor prin faptul ca locuind singura,nu exista tentatii daca nu mi le procur singura.Si nu am cum sa mi le procur,ca daca anul trecut va povesteam cum faceam prin supermarket,anul asta merg cu maica-mea bodyguard,asa ca imposibil sa strecor ceva ilegal in cos..Neputand sa duc greutati mai mari de 1-2 kg ,intotdeauna voi avea un ochi vigilent care imi vasupraveghea aprovizionarea.
Sper sa rezist la tentatii si cand voi incepe munca.Dar trebuie!Acum am cel mai puternic motiv:sanatatea.....si privirile umede-lacrimoase si pofticioase de pe strada...Moama ce senzatie placuta! naughty.gif
Imagine
danyhoney
Ce bine se vede diferenta !!!! Dar ti-am mai spus-o give_rose.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 10-06-2008, 10:55 AM) *

CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 11:53 AM) *

Iote acilea premiul, a impietrit blum.gif de cand te asteapta lol.gif lol.gif

Imagine

Manca-l-ar mama de papusica masculina!! w00t.gif ...dar ce are la maini,si-a taiat venele de disperare ca nu mai vin?! blink.gif
buretel
w00t.gif Wow, ce diferenta!!! Sanatatea ta e cea mai buna motivatie salut.gif Eee, normaaal, si privirile alea de care aminteai naughty.gif lol.gif lol.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 10-06-2008, 11:03 AM) *

lol.gif lol.gif lol.gif

Las` ca il despietreste Lilicu` vineri seara tease.gif

Da' sa stii ca pot sa incep de azi,ca si asa trebuie sa fac abdomenele:il pun in fata mea ca sa am motiv sa ma ridic mai repede... naughty.gif naughty.gif ...Si fac asta in fiecare zi,in scop terapeutic blum.gif
danyhoney
lol.gif lol.gif Treaba ta de cand incepi ....Important e sa fii ocupata vineri seara ( vezi jurnalul meu cu instructiunile de rigoare ) tata.gif
buretel
CITAT(lilianab @ 10-06-2008, 12:09 PM) *

Manca-l-ar mama de papusica masculina!! w00t.gif ...dar ce are la maini,si-a taiat venele de disperare ca nu mai vin?! blink.gif

Si-a facut sepuku de oftica )).gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.