Ancuta
Deci,mai intai :lady let me introduce u my therapist.O cheama Teo si e mai usor de spus decat kinetoterapeuta!!
Ashea!Azi a fost iar la mine,m-a muncit de mi-au iesit ochii....Mi-e frica de ea cand incepe cu "
Aaaa!Si ai putea....(sa mai faci....)...Desi suna optional,tot ce "as mai putea sa fac" intra automat in program....Blonda de mine a avut azi a doua revelatie:de multe ori cand mai vorbeam ,pe net in special,cu cineva ,imi spunea compatimitor:"ar trebui sa faci sala ca sa mai dai jos" si eu raspundeam invariabil "nu am voie sa fac prea multe miscari/exercitii."...Azi mi-a cazut o mare caramida in cap,Cand Teo mi-a spus :"PAna la sfarsitul lunii vreau sa ajungem la o ora de exercitii pe zi"...Acum exercitiile mele depasesc 30 min...in situatia in care se presupune ca sunt un om cu oareshce probleme!!! si ca nu prea fac miscare ....

...Poi am luat agenda,pe care (tipic mie) am inceput sa o scriu de la coada,crazand ca e vorba de cateva exercitii,si sa retin ordinea....si de atunci m-am apropiat de sfertul ei,venind spre fata....Acum am impartit exercitiile pe module:
I. 4 tipuri diferite de mers(mi-am facut traseu prin casa,lasand usile deschise si trecand ca din vagon-in-vagon)

e varfuri,fandat,genunchi la piept,genunchi la piept cu intinderea piciorului.
II.Exercitii pt brate(cu 2 bidoane de 0,5l):4 tipuri
III.Exercitii pt picioare,talie,coapse:15 exercitii diferite.Daca le descriu,inseamna sa imi fac aici "Memorii" nu jurnal.
IV.Exercitii pt abdomen:celebrele 5 serii diferite
Aaaa!Si ai putea sa mai faci 
:in fiecare dimineata dupa ce te dai jos din pat ,joc de glezna ,cu toata talpa,nu doar varfurile,progresiv,in timp,pana ajungi la alergare usoara,pe loc.

...DECI FETILI!!!!EU PANA LA URMA CHIAR FAC SPORT/MISCARE!!!!
Dar nu cartesc nici un fir!!!Am sa fiu pe langa frumoasa si sprintena,slaba,superba si ravnita...ca modesta eram dinainte

!
La urma,fiindca ne-am imprietenit foarte bine in timp(e mai tanara ca mine,o mana de fata,dar numai "cocs si vitamine") am invitat-o la masa,ca spunea ca miroase bine cand a intrat.Ea e fost gimnasta de performanta si ,prin urmare subreda cu toate cele :oase,articulatii,stomac,ficat.
Fetili!!!A spus Teo ca o sa imi ceara retete de acum ,ca ea nu a mai intalnit sa manance si bine,fara sa ii fie rau de la stomac,mancare gatita ,gustoasa si de regim in acelasi timp!!!Nu prea i-a placut "cartonul presat"(Feliile de secara cu tarate,crispy

),dar ghiveciul meu de azi,da!!
Deci:
Ghiveci cu aripi de pui:(16,45p/4portii=>4,1p/portia)---------------------------------------------------------
-aripi pasare 380g (carne fara oase)=10,45p
-ulei masline 2lgt=3p
-ceapa,morcov,usturoi,condimente,suc rosii=0p
-cartofi 2 buc=2p
-mazare 100g=1p
Am pus aripile la fiert(le-am punctat ca pe pulpa de pasare cu pielita.Am incercat sa conving pe toata lumea ca jumatate din cantitatea de carne sunt oasele,dar nu prea mi-a iesit...Le-am cantarit dupa si...la loc comanda

).Apoi am adaugat 2 lgt de ulei masline.Apoi toate legumele ,taiate,dupa caz.Vegeta,curry,piper alb si la urma suc de rosii,dupa ce a scazut destul.Cu putin dafin era si mai gustos si aromat,dar nu am mai avut timp sa il caut.