Ajutor - Cauta - Membri - Calendar
Versiune completa: jurnal de mamaruta
OneDen.com > Relatia cu mine > Jurnal de bord
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21
ramonavlas
Azi sper ca ti-ai facut program de iesit diseara cand e meciul )).gif
lilianab
Neatza asa mai tarziu!...ca m-am intretinut cu Teo naughty.gif
Pai pe rand:am sa postez si meniurile dar ieri am fost nacajita ca nu am dar nik jos...cred ca mut ziua de cantar vinerea,ca e inaintea duminicii la gratar si am timp pana la urmatoarea sa reglez...Nu manac mult,nu ies din puncte...dar ...tura asta nik doh.gif
La examen:pooooiii...stiti ca era ala care nu am dat examenul pe sem 1...si a avut si notiuni de atunci care se legau cu astea din semestrul asta...ashea ca....am luat 8!!!! cheer.gif cheer.gif (pt mine face cat un 10!).LAs ca dau si restanta pentru sem 1 si atunci iau 12 ca sa reglez!
Nu ma uit bre la meci,dar cineva sa il inregistreze sa vaz si eu reluarea macar...Lasa ca stau in casa(doar nu umblu de nebuna pe drum,dar invat ca saptamana asta am 2 examene,si vineri si duminica,iar sambata ma duc la nuntaaa!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif .Se casatoreste verisoara mea,pe care am schimbat-o de scutece...careia ii dadeam lapte cu...degetul.V-am povestit?! blushing.gif ...si acum se maritaaaa!!Si asta mi-a luat-o inainte! doh.gif blink.gif ...Glumesc:oricum eu simt nevoia sa fiu originala.Toata lumea se casatoreste si apoi intra in anonimat.Dar eu?! naughty.gif Sunt mereu pe lista de "griji a rudelor":Vaaaaaleeeeuuu ce o fi cu fata asta?!Sa vezi ca asa ramane,nemaritata!!!!" w00t.gif
lilianab
Va sa zica:e ora 22.34...Eu singura cuc pe net,printre jurnale,postez meniurile restante si manac o chiersica ...Sanchi TV-ul ca mi-e frica si sa privesc spre telecomanda,dar sa il mai deschid?! sorry.gif ...hai ca bag cu meniurile si plec la lectii...Parca si singur,de nebun ,pe toata tarlaua netului,nu prea-i bine blushing.gif .
Prin urmare:
Meniu 15.06.08
Mic dejun:(7p)
-felii secara 2 =1,4
-br Fagaras 100g=3,1p
-sunca pasare 80g=2p
-masline verzi 5buc=0,5p
-rosie=0p
-cafea=0p

Pranzo-cina:(14p)
-pulpa pasare 300g=7,5p
-mustar=0p
-covrigei 20g=1p
-capsuni=1p
-Vin spumos 100g=1,5p
-seminte dovleac 20g=3p

Gustare:(8,1p)
-desert cu iaurt=5,6p
-banana=2p
-sunca 20g=0,5p

Total=29,1p din 30
Economie in timpul saptamanii=9p+21p(de azi)=30p

Meniul 16.06.08

Mic dejun:(4,5p)
-cafea=0p
-felii crispy 2=1,4p
-br.topita 2 cuburi=1,6p
-sunca porc 60g=1,5p
-rosie,ardei gras=0p

Pranz:(6,15p)
-pulpa pasare 150g=4,15p
-pastai 200g=1
-ulei 1lgt=1p

Gustare:(3p)
-piersici 2=0p
-banana=2p
-grepfruit=1p

Cina:(7p)
-iaurt 180g=1,5p
-musli cu fructe30g=2p
-branza vaca semigrasa100g=2p
-sunca porc60g=1,5p
-rosie,ardei gras=0p

Total=20,65p din 21

Meniu 17.06.08

Mic dejun:(4,3p)
-iaurt 200g=1,7p
-musli cu fructe 40g=2,6p
-cafea=0p

Pranz:(3,7p)
-branza vaca semigrasa 100g=2p
-felie crispy 1=0,7p
-ardei gras=0p
-piersica,grepfruit=1p

Semi-pizza cu ton(11p)
-----------------------

-conserva ton=2,5p
-rosie,ardei gras,condimente,verdeata=0p
-masline verzi=1p
-oua 3buc=6p
-porumb =1,5p
Aruncate in tocatorul electric si mixate,apoi in tavita pe hartie de copt,la cuptor.

Total=19p din 21

Noapte buna copii!!!Sper sa avem o mare bucurie in seara asta...ca eu nu ma sacrific degeaba,da?! sorry.gif
danyhoney
Moamaaa, ce listoaie de meniuri ai pus )).gif )).gif

Felicitari pentru examen si bafta la urmatoarele hug.gif

Nu am stare sa ma uit la meci . Adica am stare dar la situatia de acum nu am nervi sa ma uit . Sper sa se schimbe cat de curand ca daca nu fac cu inima pe aici doh.gif
danyhoney
Te-ai sacrificat degeaba , mamarutzo sad.gif hug.gif

De acum te poti uita la ce meci vrei tu , fara restrictii )).gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 18-06-2008, 08:57 AM) *

Te-ai sacrificat degeaba , mamarutzo sad.gif hug.gif

De acum te poti uita la ce meci vrei tu , fara restrictii )).gif

Neatza la fete! pupic.gif hug.gif
Dany poi numai zi cine vrei sa piarda si ma sacrific sa ma uit...Dar ai nostri ca brazii as fi vrut sa castige.Eu am facut partea mea de treaba,dar nu puteam sa o fac si pe a lor!!! sorry.gif
De acusic bec tu uorceala ,adica la invatat...Dar nu scap eu si de astea?! doh.gif
danyhoney
Poiiii ( ca sa-ti fur vorba )).gif ) iti zic cand joaca Germania ca sa te uiti . Dar nu ca piarda ei , ci ceilalti , ok ?

Cat mai ai cu invatatul ? Cand termini examenele ?
lilianab
CITAT(danyhoney @ 18-06-2008, 09:49 AM) *

Poiiii ( ca sa-ti fur vorba )).gif ) iti zic cand joaca Germania ca sa te uiti . Dar nu ca piarda ei , ci ceilalti , ok ?

Cat mai ai cu invatatul ? Cand termini examenele ?

Deal!Ma anunti si eu ma uit.Mai am examene pana pe 6 iulie(ultimul)apoi practica si dupa 3 saptamani verificarea pt practica si cele 2 restante din sem trecut.Dar scap eu si de asta...La sfarsitul lui iulie ma pot considera Deja in ultimul an de facultate! naughty.gif wink1.gif
buretel
pupic.gif Me, bizi tare sad.gif Trec in fuga sa te felicit pe meniuri si examene.
Cat despre meci... doh.gif
lilianab
CITAT(buretel @ 18-06-2008, 04:36 PM) *

pupic.gif Me, bizi tare sad.gif Trec in fuga sa te felicit pe meniuri si examene.
Cat despre meci... doh.gif

Multumesc , pupic.gif si eu Buretelulveri bizi

Si meniul de azi:

Mic dejun:(5,8p)
-branza cu smantana Fagaras 100g=3,1p
-sunca Praga 80g=2p
-felie crispy 1=0,7p
-rosie=0p
-cafea=0p

Pranz:(5,7p)
-sunca 120g=3p
-masline verzi=1p
-rosie=0p
-felie crispy1=0,7p
-piersici=1p

Cina:(6,8p)
-branza cu smantana Fagaras 100g=3,1p
-sunca Praga 80g=2p
-felie crispy 1=0,7p
-castravete=0p
-pepene verde=1p

Total=18,3p din 21
Mariana
Felicitari pt examene.
La ce facultate esti Lilicule?
lilianab

Neatza lume!! pupic.gif

CITAT(Mariana @ 18-06-2008, 09:57 PM) *

Felicitari pt examene.
La ce facultate esti Lilicule?

pupic.gif Multumesc!
LA stiinte economice:contabilitate si informatica de gestiune!
bubbles
Neata lilicule contabilos pupic.gif .Felicitari pt examene si bafta la restul .
danyhoney
Neatza ! give_rose.gif

Astazi la ora 21:45 te uiti la meci , da ? Dar tii cu nemtii , sa nu uiti )).gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 19-06-2008, 10:29 AM) *

Neatza ! give_rose.gif

Astazi la ora 21:45 te uiti la meci , da ? Dar tii cu nemtii , sa nu uiti smile.gif)Cina sad.gif4,8p)

DEEEECIIII!!!GERMANIA E IN CAREUL DE ASI DA?! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Dar acum tu vii sa imi spui cum e cu preturile si concurenta?!hai nu asta,dar cu economia europeana? doh.gif ...bine,tot pe baza mea ramane.....Mi-am amintit de meniu:

Mic dejun:(7,9p)
-toast integral 70g=2,5p
-branza proaspata 0,2%,140g=1,4p
-sunca praga 80g=2p
-masline verzi 1p
-pepene=1p
-cafea=0p

Pranz:(5,8p)
-paella 1 portie=4,8p
-piersici=1p

Cina:(4,8p)
-paella 1 portie=4,8p

Total=18,5p din 21

Paella cu fructe de mare:19,2p/4portii=>4,8p/portia
----------------------------------------------------
-fructe de mare 320g=3,2p
-rosii,usturoi,condimente=0p
-orez 7 lg crud=7p
-ulei masline 6 lgt=9p

danyhoney
cheer.gif cheer.gif Cred ca tu ar fii trebuit sa te uiti la meciurile Romaniei si sa te rogi sa piarda ceilalti , asa ca ieri , si era ok . Data viitoare asa facem , da ? )).gif pupic.gif

Bueyy, te-as fii ajutat la " preturi & co " daca m-ai fii intrebat acum vreo 10 ani cand am terminat eu facultatea . Acu` am uitat tot doh.gif . Da` tu esti fata dashteapta si te descurci si fara ajutor , stiu eu .
lilianab
CITAT(danyhoney @ 20-06-2008, 09:05 AM) *

cheer.gif cheer.gif Cred ca tu ar fii trebuit sa te uiti la meciurile Romaniei si sa te rogi sa piarda ceilalti , asa ca ieri , si era ok . Data viitoare asa facem , da ? )).gif pupic.gif

Bueyy, te-as fii ajutat la " preturi & co " daca m-ai fii intrebat acum vreo 10 ani cand am terminat eu facultatea . Acu` am uitat tot doh.gif . Da` tu esti fata dashteapta si te descurci si fara ajutor , stiu eu .

Asa facem,desicur!!!
Sigur ca da,dashteapta-dashteapta...bat spre geniala chiar! grin.gif ...scuza-ma dar merg sa caut cutterul ca am ceva treaba cu cursul...sa il fac in format mic,daca ma intelegi ce vreau sa zic!!! naughty.gif
lilianab
salut.gif Am venit de la examen.E trecubil tease.gif ,dar nu ne-a dat notele pe loc.

I:Cum trebuie sa fie o femeie serioasa?
R: Femeia serioasa trebuie sa aiba sotz si amant.
I: Credeam ca aia e o femeie adultera.
R: Femeia adultera are sotz si mai multi amantzi.
I: Credeam ca aia e o femeie usoara.
R: Femeia usoara are doar amantzi.
I: Credeam ca aia e o femeie pierduta.
R: Femeia pierduta n-are nici sotz, nici amant.
I: Credeam ca aia e o femeie singura.
R: Femeia singura e aia care are numai sotz...

Si acum dilema ...gainii:"daca sunt usoara,se pare ca-s c.u.r.v.a naughty.gif ;daca nu-s usoara,atunci sunt grasa?! blink.gif
danyhoney
Dilema mare , mon cher bang.gif eusa_think.gif
lilianab
Buey fetili,eu m-am stricat de ras aici....Maine e nunta vara-mii.Pe mine ma trec naduselile pregatind tinutele(mele).Var-mea pregateste,cica ,fundele pt masini,asa ca nu am mai buzz-uit-o pe net,ca sa nu o las cu masinile des-fundate(sau des-fundite?! blink.gif ),dar statusul ei pe mess e "soon to be maried! ",deci vesela manca-o-ar mama...Viitorul var si el cu trebi,dar tot cu mess-ul deschis,insa statusul e "burlac...inca.AMR 29h30min!!! ".Eu ma stric de ras.Razbatea ashea...un aer de adio,ca l-am intrebat "neamule!!!iti iei ramas bun?! lol.gif lol.gif ..."sa vad si eu cine ma mai cauta naughty.gif

S-acum cu meniul care este:
Mic dejun:(7,25p)
-toast integral 40g=1,45p
-branza proaspata 0,2%,80g=0,8p
-sunca porc 40g=1p
-oua 2=4p
-ardei gras=0p
-cafea=0p
Pranz:(5,8p)
-paella 1 portie=4,8p
-pepene=1p
Gustare:(2p)
-covrigei40g=2p
-piersica=0p
Cina:(5,8p)
-paella 1 portie=4,8p
-caisa,piersica=1p
Total=20,85 din 21
PeSei:eu am punctat si la pepene depasirea dar si la celelalte fructe.Nu stiu daca e bine sau nu,dar mai bine mai mult decat mai putin. blushing.gif
PeSei 2:m-am vopsit in 2 culori si sunt bela! tease.gif ...si maine ma belle-esc si mai tare,ca ma duc sa ma coafez si sa ma machez profesionist.Adica ce?!"Bunica nu-i nimica?" tease.gif
PeSei3:Azi am anuntat-o solemn pe Teo ca eu maine nu prestez fitness,ca sa nu spuna ca nu am avertizat-o!!.."De ce?Fiindca dimineata la 8 merg la coafor si apoi nu pot sa ma mai tavalesc ca porcul pe covor ca transpir in coafura!!!"..."Da ? wink1.gif Dar ce ar fi daca pui ceasul cu o ora mai devreme si prestezi si maine inainte de coafor si apoi te speli,te usuci si mergi cu parul curat?! naughty.gif .Asa ca.... sorry.gif maine ma scol de la 6 sa ma tavalesc pe covor...Dar cine va fi frumusica si sumptirica?!Cheptoasa!!!!Ca de la o vreme ma tot intreaba colegii de grupa de sanatate,de "cum ma simt"...si este unul bunutz-bunutz,yamy-yamy!!! naughty.gif ...Si nu cred ca de grija sanatatii mele nu dorm noaptea,nu?! grin.gif .Eu zic ca mai curand fiindca de la o vreme chiar arat ca o cocoana blushing.gif si blugii mi-au disparut din garderoba.mie mi-e drag de mine cum ma transform...Chiar imi e drag tare!Daca nu as fi straigh,chiar as putea sa ma indragostesc de mine! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
danyhoney
Deciiiiiiii.... esti dusaaaaaaaa fara sanse de intoarcere lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Da-l incolo de pepene si punctaje ....dai maine tare din popou la dans si ai scos punctele cheer.gif

Super tari status-urile viitorilor miri darrrrr si mai tare Teo lol.gif

Ne zici mai multe despre ala " bunutz-bunutz " ??? naughty.gif Ca vad ca despre " mamarutz " nika ......Zic si eu , nu dau cu paru` biggrin.gif

pies....Te uiti la meci ???? Nu de alta dar sunt prelungiri acum si apoi 11 m doh.gif Ce conteaza cine joaca ? lol.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 20-06-2008, 10:46 PM) *

Deciiiiiiii.... esti dusaaaaaaaa fara sanse de intoarcere lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Da-l incolo de pepene si punctaje ....dai maine tare din popou la dans si ai scos punctele cheer.gif

Super tari status-urile viitorilor miri darrrrr si mai tare Teo lol.gif

Ne zici mai multe despre ala " bunutz-bunutz " ??? naughty.gif Ca vad ca despre " mamarutz " nika ......Zic si eu , nu dau cu paru` biggrin.gif

pies....Te uiti la meci ???? Nu de alta dar sunt prelungiri acum si apoi 11 m doh.gif Ce conteaza cine joaca ? lol.gif

Deeeci!!!
Mirii de belea.Tocmai ce am facut un tur de recunoastere pe la ea.
Din popou ma indoiesc ca voi da,dar never say never .Var-meu a cazut pe spate:"Maaama ce verisoara mistoaca am!!uite cu cine dansez eu deseara!!! (fratele miresei,varul meu bun)...Acuma,nu stiu daca de frumoasa ma ia la dans sau fiindca nu prea stie populara si se poate interpreta ca nu danseaza bine fiindca am eu probleme la miscari grin.gif ...Dar cred ca totusi de frumoasa! blushing.gif (si modesta,mai ales!!!)
Lui Teoi-am trimis dimineata la 7.15 mesaj,ca sa moara si capra vecinului(adica sa o trezesc):"sa stii ca acum am terminat gimnastica,daaaa?!ca sa nu avem vorbe la proces!!!!" si a fost foarte incantata,mai tarziu,ca tin cont de parerea si sfaturile ei...Hmmmm!!!Atat mi-ar trebui:e o manuta de om,dar numai inima .
"Bunutz-bunutz" e coleg de grupa cu mine,singur cu un copil in ingrijire.Copilul clasa a 9-a.Dar nu am aprofundat problema pana acum,nu m-am dat la el sa ii studiez atent CV-ul ca nu prea eram eu Zana-zorilor,decat varianta XXL....Dar acum daca omul ma intreabaaaaaa....pot eu sa nu raspunz?! naughty.gif naughty.gif .Azi m-am tuns si mi-a iesit super super!!Nu prea intalnesc hair-styliste care sa ma multumeasca,dar asta chiar da,a reusit!
....Despre mamarutz....ce sa spun.am avut anul trecut o perioada grea,in toamna,in care mi-a marturisit ca s-a culcat cu una la inceputul relatiei noastre,aia n-a fost proasta,i-a trantit un plod.Copilul nu are vreo vina,doar ei.Copilul e nascut prematur,la nici 7 luni si sub 1kg.Deci probleme au fost de la inceput si probabil vor mai fi mult timp inainte.El vrea sa se implice in starea sanatatii fetitei,ca sa nu aiba ce isi reprosa.In schimb am eu reprosuri o caruta si chiar daca am incercat sa depasesc momentul,asigurata de el ca nu are absolut nimic cu aia,ca ma iubeste...chiar daca a fost permanent alaturi de mine in perioada grea cu piciorul,mie tot imi e greu sa depasesc momentul,fiindca ma gandesc ca anul trecut cand vorbeam de un copil al nostru a amanat momentul,avea grija sa ne protejam.Atunci de ce nu a facut-o?Si chiar daca sustine ca nu a fost mai mult decat un singur f.u.t.i.n.gintre ei,a se implica in tot ce tine de copil inseamna a intra permanent in contact cu aia.....In fine...relatia nu s-a rupt,dar eu inainte de Paste am spus "pas".Este un om nehotarat care nu are putere sa ia o decizie,indiferent care e ea.Mi-a cerut termen pana face fetita un an,adica in iulie..Inainte de PAste l-am intrebat daca vede vreo cale de rezolvare a situatiei si a spus ca nu stie ce si cum sa faca sau cum va fi.Atunci,daca el in 10 luni nu stie ce si cum va fi,in urmatoarele 2 ,in mod clar nu va gasi o solutie,pentru ca fiecare zi il leaga tot mai mult de acel copil.Iar acel copil nu poate fi la el,nefiind casatorit,si mai ales daca aleia nu i se poate reprosa nimic in privinta asta.
Asa ca atunci pentru prima data am avut taria sa incetez orice discutie,mesaj,revenire,dupa suparare....Dupa vreo luna mi-a mai scris cate un mesaj,i-am raspuns,dar nu mai vad ceva intre noi,mai curand i-am devenit psiholog...asta in situatia in care nu ma apuca si pe mine d.racii si ii spun:"primesti exact ceea ce meriti.ti se intampla exact ceea ce accepti sa ti se intample.si esti exact ceea ce permiti sa fii.Daca alegi sa fii looser,e problema ta"...In fine,ne vorbim...promite ca va veni si vom pune lucrurile la punct cumva...dar eu l-am anuntat intr-un cadru solemn ca am renuntat sa il mai astept si ca sunt in "recuperari" pentru toata perioada in care am crezut in el si l-am asteptat.Daca ma intelegi ce vreau sa zic!! naughty.gif

Despre meci:pai cand e meciul?Azi?Si cu nunta?! sorry.gif
danyhoney
Incurcata rau treaba cu mamarutzu` doh.gif . Iti dau dreptate ca va fii mult mai aproape de acel copil decat de tine . Frumos din partea lui ca vrea sa-l ajute dar nu e deloc frumos cum se comporta cu tine . Parerea mea e sa-l lasi de tot dar tu stii cel mai bine hug.gif

Bueyy, meciul cu loviturile de la 11 m a fost aseara )).gif . In seara asta joaca Olanda - Rusia asa ca joaca la nunta linistita give_rose.gif

Sa te distrezi maximmmmm si poate vii cu ceva poze ...

give_rose.gif
nusarich
Distractie frumoasa la nunta, mamaruto! Si BRAVO! pentru schimbarea ta! Asa-ti trebuie! pupic.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 21-06-2008, 11:11 AM) *

Incurcata rau treaba cu mamarutzu` doh.gif . Iti dau dreptate ca va fii mult mai aproape de acel copil decat de tine . Frumos din partea lui ca vrea sa-l ajute dar nu e deloc frumos cum se comporta cu tine . Parerea mea e sa-l lasi de tot dar tu stii cel mai bine hug.gif

Bueyy, meciul cu loviturile de la 11 m a fost aseara )).gif . In seara asta joaca Olanda - Rusia asa ca joaca la nunta linistita give_rose.gif

Sa te distrezi maximmmmm si poate vii cu ceva poze ...

give_rose.gif

Buey nu am spus la vremea respectiva fiindca eram ranita,ma durea si stiam ca voi ati fi obiective,dar asta ar fi insemnat sa ma doara si mai rau.L-am crezut pe el fiindca voiam sa il cred,dar nu fiindca eram proasta sa cred.Dupa toate cate mi s-au intamplat,sunt tabacita de atatea c.ururi luate de pamant de la viata asta,asa ca ...am stat,am respirat,m-am ridicat si merg inainte.Cine ma vrea,sa se tina dupa mine,sa tina pasul cu mine,cine nu,se pierde pe drum.O femeie mai experimentata spunea:"Arde satul?Plec in altul!".Deci nu e asta?Probabil ca asa a fost dat sa fie....Iar o alta femeie experimentata spunea:"O femeie nu se dezlipeste de un barbat,chiar daca nu il mai iubeste,cat de rau i-ar fi cu el,nu se desprinde pana nu se poate baza pe altul,macar ca suport moral."Asa ca am prins momentul in care sa ma desprind,chiar daca nu p[entru ceva stabil sau serios.Ca doar nu traiesc 300 de ani cat cioara.Prea-i de rahat viata asta,ca sa u mai uratim si noi...Punct si ma imbrac de nunta...voi face poze si mai vorbi dupa.Pup fetili toate si we placut!
danyhoney
TREZIREEEEEEAAAAAAAA !!!!! A cantat de mult cocoshul )).gif give_rose.gif

Cum fuse la nunta ?
lilianab
Neatza la feteeeee!!! pupic.gif pupic.gif Deci fuse asa:
La nunta mistoc rau!Totul a decurs fara intarzieri sau incidente.Eram ceva intre mandra ca e verisoara mea si nostalgica de trecerea timpului.Parca e incredibil ca acum e femeie casatorita.Ma cam destabilizeaza lucrul asta,pentru ca daca ea,care e mai mica decat mine ,e femeie la casa ei,eu nu mai sunt adolescenta?! blink.gif w00t.gif sorry.gif ...ba da,daca tinem cont ca eu merg pe sens invers . grin.gif
Sa imi iau de o grija vorbind de dieta:la nunta am mancat doar o parte din hour d'oeuvre.Respectiv castravetele,rosia,salata,si muschiuletul.Ce a fost cu aluat,:rulada,pachetel de foietaj si ciuperci,rulada cu branza,icre...m-am uitat cu jele la ele si le-am dat inapoi.Dar mi-am amintit ca Peach parca,sau cineva de la neuroni oricum ,fusese la o nunta si fotografiase portiile minuscule.Asa ca mi-a venit ideea sa fotografiez,pentru diferenta/comparatie.
Imagine
Ieri am mancat o friptura de porc cu mustar si o ciorba de burta(in loc de cea de potroace),asa ca ieri nu am numarat,ca nu stiam cum din cauza ciorbei(a fost la restaurant).Acasa doar 3 piersici si 40g covrigei brezel.Oi fi ramas in puncte?oi fi depasit,nu stiu,dar am incercat sa nu fac abuz.La nunta,in afara de ce am mentionat,am mai papat o pulpa de pasare in saramura(goala) si o feliuta milimetrica de tort.Am tinut-o in maxim 50g sampanie la starea civila,la nunta,toata noapte:apa minerala,cam 50ml de vermouth Angeli, 1/2l Prigat,un energizant si 3 cafele.(trebuia sa merg si la examen la ziua,nu?!)
Acum nunta:nu ca era verisoara mea,dar a fost o imbinare de simplu,eleganta si frumusete.
ImagineImagine
El,mirele,ca de obicei spontan,"perlos"
Imagine

...si foarte hotarat la Starea civila:s-a clatinat si oficianta pe picioare,de la suflul "Da"-ului lui! lol.gif .Si verisoara a fost la fel de hotarata.Asa ca iata-i proaspata familie.
Imagine
Nunta a fost foarte reusita,cu momente deosebite,cu prieteni ai mirilor deosebiti ,ce au creat atmosfera frumoasa.
S-a furat mireasa,s-a negociat...s-a adus mireasa:
Imagine

...dar nu o vrea mirele!!!! w00t.gif
Imagine

...in fine,totul e bine ,cand se termina cu bine:
Imagine

A transmis de la fata locului,mamaruta!
ImagineImagine

Dau legatura in studio! naughty.gif grin.gif
May
Ce frumoasa ai fost... esti f schimbata, te-ai tras mult la fatza w00t.gif
danyhoney
Multumim , mamarutzo . Preluat legatura )).gif

Tare faine pozele , haioase , se vede ca a fost distractie maxima acolo .
Papa bun da` tu , fata cuminte , n-ai papat mult . Bravooooo !!!

frumusica , frmusica esti , bueyyyyyy ! give_rose.gif

p.s. La poza cu mancarea nici nu m-am uitat grin.gif
lilianab
CITAT(May @ 23-06-2008, 12:21 PM) *

Ce frumoasa ai fost... esti f schimbata, te-ai tras mult la fatza w00t.gif

Multumesc.. pupic.gif .Mie mi se paruse ca parca am fata prea lata,prea mare,acum dupa ce m-am tuns.

CITAT(danyhoney @ 23-06-2008, 12:22 PM) *

Papa bun da` tu , fata cuminte , n-ai papat mult . Bravooooo !!!

frumusica , frmusica esti , bueyyyyyy ! give_rose.gif
p.s. La poza cu mancarea nici nu m-am uitat grin.gif

Sar'na!Pai asta incercam sa ii explic si vara-mii cand am ramas singure amandoua in camera si ei i s-a taiat respiratia cand a auzit ca vin sa o gateasca,deci se da startul la nunta."fata gandeste-te ca noi oricum suntem bestiale,dar tu ca mireasa esti mai mult decat atat.Esti geniala,esti superba,esti piesa de rezistenta a zilei ...si ar fi bine sa iti recapeti respiratia ca nici nu am cu ce sa iti fac aer si nici cum sa te ridic daca ti se taie picioarele.Dar si-a revenit cum i-a intrat mirele pe usa.Chiar se putea spuneca i-a venit jumatatea,coechipierul,ceea ce a facut-o sa isi capete stapanirea de sine si sa se simta stapana pe situatie.
Cat despre mancare:a se observa ca am facut poza mai ashea,ca sa nu se vada detaliile,ca sa nu faca pofta.Oricum aveam ochiul maica-mii in stanga,dar cred ca l-ar fi inchis,daca as fi calcat stramb...dar nu am vrut.M-am gandit ca nunta trece si cu mine ghiftuita,si cu mine flamanda,dar eu imi pun singura bete in roate daca ma dau peste cap cu mancare sau beuturi. sorry.gif
crissy
w00t.gif foarte frumu' esti, mamaruto pupic.gif ! Si mirii asisderea wink1.gif
lilianab
CITAT(crissy @ 23-06-2008, 01:06 PM) *

w00t.gif foarte frumu' esti, mamaruto pupic.gif ! Si mirii asisderea wink1.gif

Saru'mana!!! pupic.gif Si din partea mea si din partea lor!
bubbles
CITAT(lilianab @ 20-06-2008, 08:04 PM) *

Si acum dilema ...gainii:"daca sunt usoara,se pare ca-s c.u.r.v.a naughty.gif ;daca nu-s usoara,atunci sunt grasa?! blink.gif

Tare dilema lol.gif lol.gif .Gaina asta gandeste ca mine lol.gif

Ai fost superba si arati bestial cu parul in 2 culori pupic.gif Te-ai tras tare la fata wink1.gif .Mirii au fost superbi amandoi floare.gif
nusarich
Esti tare frumusica, mamaruta! Si cuminte pe deasupra!

Si mirii frumosi tare! Se vede ca se potrivesc.
lilianab
Gata ziua!Hop si meniul de azi:

Mic dejun:(6p)
-branza proaspata 100g=4p
-sunca porc 80g=2p
-ardei gras=0p
-cafea=0p

Pranz:(8,75p)
-iaurt 0,1%,200g=1,70
-musli 60g=3,85p
-felii crispy 2=1,4p
-branza proaspata 0,2%,80g=0,8p
-ardei gras,pepene=1p

Gustare:(2,5p)
-nestea 250ml=1,5p
-sunca pasare 40g=1p

Cina:(3,35p)
-rosie,castraveti=0p
-friptura porc 100g=3,35p

Total=20,6p din 21
Mariana
Superbe pozele si mai ales persoanele din ele.
pupic.gif hug.gif
lilianab
CITAT(Mariana @ 24-06-2008, 04:34 PM) *

Superbe pozele si mai ales persoanele din ele.
pupic.gif hug.gif

pupic.gif Multumesc!

Meniul 24.06.08
Mic dejun:(5,1p)
-br.proaspata vaca,40g=1,6p
-sunca presata 100g=2,5p
-masline verzi=1p
-rosie=0p
-cafea=0p

Gustare:(1,7p)
-sunca presata 40g=1p
-felie crispy 1=0,7p
-piersici 2 buc=0p

Pranz:(8.05p)
-ghiveci cu piept de pui,1portie=3,7p
-semi-pizza 1portie=3,35p
-piersici 2buc=1p

Cina:(6,7p)
semi-pizza 2portii=6,7p

Total=21,55 din 21 blushing.gif

Ghiveci de legume cu piept de pui
(18,5p/5 portii=>3,7p/portia)
---------------------------------
-morcov1,ceapa1,ardei1,ciuperci 100g,suc de rosii=0p
-cartofi 3 buc=2p
-mazare 150g=1,5p
-ulei masline 6lgt=9p
-piept pasare 360g crud=6p
Am pus apa si uleiul in ea,la clocotit,apoi toate legumele si carnea,care din spirit de solidaritate,au fiert ,asa cum fierbeam eu de cald ,pe alaturi

Semi-pizza(13,35/4portii=>3,35p/portia)
----------------------------------------
-piept pasare 200g=3,35p
-rosie,ardei,ciuperci=0p
-porumb 4lg=1p
-masline verzi=2p
-faina 2lg=1p
-oua 3buc=6p
danyhoney
Lilico , te uiti la meci azi , da ?????? Dar tii cu Germania , pricipit ? hug.gif

Ce-mi place mie cum te tii tu de numarat si de pus meniurile ! give_rose.gif
lilianab
Buey a inceput meciul?!Hai ca dau drumul la Tv si sunt cu galeria! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Meniul de azi(eu le pun si cand dau rasol.Le pun de fapt pt ca daca imi scapa ceva sau gresesc,sunt convinsa ca mai trec si alti ochi pe aici si ma atentioneaza.):

Mic dejun:(5,85p)
-semi-pizza 1portie=3,35p
-piersici 2buc=0p
-muschi porc 100g=2,5p
Pranz:(5,2p)
-ghiveci cu piept de pui,1portie=3,7p
-masline verzi 5buc=0,5p
-piersici 2buc=1p
Cina:(5,1p)
-toast integral 50g=1,8p
-muschi porc 60g=1,5p
-masline verzi=1p
-branza proaspata,0,2%,80g=0,8p
-ardei gras=0p

Total=16,15p din 21

PeSei: Am intrat "in transmisiune directa" in minutul 70.Nu stiu cat e scorul,dar sa vedem cu decurge de acum incolo!
lilianab
BUUUUEEEEEYYYYY DAAAANYYYY!!!!DEEEEEEEEEECCCCIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

mAI CONTESTA CINEVA CALITATILE MELE DE GURU AL FOTBALULUI?! grin.gif
danyhoney
NIMENI !!!!!!!

Da-l incolo de meniu pe azi !!!! Crezi ca vad acum daca ai luat-o pe aratura sau nu ? lol.gif

Finale , ooooo, finale , oooooo !!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
danyhoney
Haaa, mi-a sarit acum in ochi tease.gif

5 masline verzi = 1 p blum.gif
lilianab
Mai dar eu am luat materialele de pe "neuroni" si in lista mea apare asa:

Ridichi, Rabarba, Varzute de Bruxelles 100 g 0 Points
Varza Rosie, Sfecla rosie, Varza murata 100 g 0 Points
Spanac, Rosii 100 g 0 Points
Salata 100 g 0 Points
Sparangel 70 g 0 Points
Dovlecei 100 g 0 Points
Mazare 1 Mina plina 50g 0,5 Points
Masline verzi 2 Bucati 0 Points
Masline verzi 5 Bucati 0,5 Points
Masline negre 2 Bucati 0,5 Points
huh.gif blink.gif ...cum e?cum fac?ca eu tot asa am socotit la masline.
danyhoney
Cam la fiecare 2 ani se mai modifica cate ceva la WW . Uite AICI lista actualizata ultima oara . Nu sunt diferente mari dar .... totusi . hug.gif
lilianab
CITAT(danyhoney @ 26-06-2008, 10:39 AM) *

Cam la fiecare 2 ani se mai modifica cate ceva la WW . Uite AICI lista actualizata ultima oara . Nu sunt diferente mari dar .... totusi . hug.gif

Sar'na de lista! give_rose.gif
Deci asta e cea mai noua,da?!ca sa stiu!
crissy
eusa_think.gif Doamna de ce absenteaza?
pupic.gif
lilianab
Buna fetili! pupic.gif
Crissy absenta e motivata:nu am deschis calculatorul ca sa nu sporesc toropeala din casa si sa nu imi mai distrag atentia de la invatat.Am mai trecut 2 examene.Unul,cel de vineri,al n.aibii de urat si greu,in care am facut la fiecare subiect ceva,dar si prostii destule...nu ma pot aprecia si nici rezultatele nu au aparut.Asta e singurul de care ma indoiesc,restul zic ca sunt ca si luate.Mai am unul duminica si gata!
Acum ma pregatesc pentru meciul de deseara:Finalaaaa!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Apoi ma apuc de invatat pentru ultimul examen,iar marti,incerc sa incep serviciul! sorry.gif .Mai apar eu cu vesti.
Meniuri nu am mai avut vreme sa postez,dar am avut 2 zile cu depasiri de 4-5p si 2 zile sub punctaj cu 5,1p respectiv 4,7p.Per saptamana sunt in echilibru,dar inainte de examene m-a ros foamea de stres.
Deci eu tin pumnii la meci,voi tineti-mi pumnii marti ,pentru inceputul serviciului,sa mi se dea ceva mai usor,mai pe puterile mele. blushing.gif
danyhoney
Imagine pentru examene !!!!!!!! Si bafta la servici de maine ! give_rose.gif
Andreea-Rodica
Am tinut pumnii wink1.gif
O zi buna si racoroasa. (cred ca e jale de cald la Galati). pupic.gif
lilianab
Buna fetili! pupic.gif ...Saru'mana de pumni!!! grin.gif
Am plecat de dimineata cu ideea ca e 1 iulie,deci un inceput.Nici nu am vrut sa accept ca e si marti.Asa de convinsa am fost ca o colega a spus:"maine e miercuri,gata jumate de saptamana!" am si sarit:"Care miercuri ca e marti!!" doh.gif ...Sunt intr-un loc provizoriu,dar au tinut cont si de posibilitatile mele fizice si nu pot decat sa multumesc lui Dumnezeu pentru asta,ca eram bolnava de stres:daca totusi nu voi gasi destula intelegere,sau vor spune ca fac nazuri,fitze...!inceputul a fost bun...Am fost pupata azi mai ceva ca mireasa la Starea Civila.Ce mai:ma iubeste,sau cel putin ma place colegii! grin.gif
Aceasta este versiunea minimala. Pentru a vizualiza versiunea completa cu mai multe informatii, formatari si imagini, te rogclick aici.