CITAT(danyhoney @ 20-06-2008, 10:46 PM)

Deciiiiiiii.... esti dusaaaaaaaa fara sanse de intoarcere
Da-l incolo de pepene si punctaje ....dai maine tare din popou la dans si ai scos punctele
Super tari status-urile viitorilor miri darrrrr si mai tare Teo
Ne zici mai multe despre ala " bunutz-bunutz " ???

Ca vad ca despre " mamarutz " nika ......Zic si eu , nu dau cu paru`

pies....Te uiti la meci ???? Nu de alta dar sunt prelungiri acum si apoi 11 m

Ce conteaza cine joaca ?

Deeeci!!!
Mirii de belea.Tocmai ce am facut un tur de recunoastere pe la ea.
Din popou ma indoiesc ca voi da,dar
never say never .Var-meu a cazut pe spate:
"Maaama ce verisoara mistoaca am!!uite cu cine dansez eu deseara!!! (fratele miresei,varul meu bun)...Acuma,nu stiu daca de frumoasa ma ia la dans sau fiindca nu prea stie populara si se poate interpreta ca nu danseaza bine fiindca am eu probleme la miscari

...Dar cred ca totusi de frumoasa!

(si modesta,mai ales!!!)
Lui Teoi-am trimis dimineata la 7.15 mesaj,ca sa moara si capra vecinului(adica sa o trezesc):"sa stii ca acum am terminat gimnastica,daaaa?!ca sa nu avem vorbe la proces!!!!" si a fost foarte incantata,mai tarziu,ca tin cont de parerea si sfaturile ei...Hmmmm!!!Atat mi-ar trebui:e o manuta de om,dar numai inima .
"Bunutz-bunutz" e coleg de grupa cu mine,singur cu un copil in ingrijire.Copilul clasa a 9-a.Dar nu am aprofundat problema pana acum,nu m-am dat la el sa ii studiez atent CV-ul ca nu prea eram eu Zana-zorilor,decat varianta XXL....Dar acum daca omul ma intreabaaaaaa....pot eu sa nu raspunz?!

.Azi m-am tuns si mi-a iesit super super!!Nu prea intalnesc hair-styliste care sa ma multumeasca,dar asta chiar da,a reusit!
....Despre mamarutz....ce sa spun.am avut anul trecut o perioada grea,in toamna,in care mi-a marturisit ca s-a culcat cu una la inceputul relatiei noastre,aia n-a fost proasta,i-a trantit un plod.Copilul nu are vreo vina,doar ei.Copilul e nascut prematur,la nici 7 luni si sub 1kg.Deci probleme au fost de la inceput si probabil vor mai fi mult timp inainte.El vrea sa se implice in starea sanatatii fetitei,ca sa nu aiba ce isi reprosa.In schimb am eu reprosuri o caruta si chiar daca am incercat sa depasesc momentul,asigurata de el ca nu are absolut nimic cu aia,ca ma iubeste...chiar daca a fost permanent alaturi de mine in perioada grea cu piciorul,mie tot imi e greu sa depasesc momentul,fiindca ma gandesc ca anul trecut cand vorbeam de un copil al nostru a amanat momentul,avea grija sa ne protejam.Atunci de ce nu a facut-o?Si chiar daca sustine ca nu a fost mai mult decat un singur
f.u.t.i.n.gintre ei,a se implica in tot ce tine de copil inseamna a intra permanent in contact cu aia.....In fine...relatia nu s-a rupt,dar eu inainte de Paste am spus "pas".Este un om nehotarat care nu are putere sa ia o decizie,indiferent care e ea.Mi-a cerut termen pana face fetita un an,adica in iulie..Inainte de PAste l-am intrebat daca vede vreo cale de rezolvare a situatiei si a spus ca nu stie ce si cum sa faca sau cum va fi.Atunci,daca el in 10 luni nu stie ce si cum va fi,in urmatoarele 2 ,in mod clar nu va gasi o solutie,pentru ca fiecare zi il leaga tot mai mult de acel copil.Iar acel copil nu poate fi la el,nefiind casatorit,si mai ales daca aleia nu i se poate reprosa nimic in privinta asta.
Asa ca atunci pentru prima data am avut taria sa incetez orice discutie,mesaj,revenire,dupa suparare....Dupa vreo luna mi-a mai scris cate un mesaj,i-am raspuns,dar nu mai vad ceva intre noi,mai curand i-am devenit psiholog...asta in situatia in care nu ma apuca si pe mine d.racii si ii spun:"primesti exact ceea ce meriti.ti se intampla exact ceea ce accepti sa ti se intample.si esti exact ceea ce permiti sa fii.Daca alegi sa fii looser,e problema ta"...In fine,ne vorbim...promite ca va veni si vom pune lucrurile la punct cumva...dar eu l-am anuntat intr-un cadru solemn ca am renuntat sa il mai astept si ca sunt in "recuperari" pentru toata perioada in care am crezut in el si l-am asteptat.Daca ma intelegi ce vreau sa zic!!
Despre meci:pai cand e meciul?Azi?Si cu nunta?!